Zahraniční analytici
Panarin 21.5.2021 - Tajemstvi americke tragedie (o padu dvojcat v NY) + Patriot hrabe Durnovo (pro rustinare)
Y

-Dvojcata a jejich pad - na zacatku jeste nebyla cenzura, mluvilo se o 50 000 obetech. Starostou byl tenkrat William Louis Giuliani. Pozdeji se mluvilo uz jen o 4 000.
Na Veteranstoday jsou publikace - odtajnene materialy.
-Washington - stanice metra Pentagon (zajimave je, ze v Moskve je take u hlavniho stabu stanice metra).
Thierry Meyssan psal, ze do Pentagonu nevrazilo zadne letadlo, ale raketa. Napsal o tom popularni knihu ca pred 15ti lety.
Trump chtel rici pravdu o 11.9.2001, ale nedoslo k tomu.
Veteranstoday z 16.5.21 - publikace o Pentagonu a jeho napadeni. Washington a Pentagon jsou nejvice chranena mista na zemekouli. Nemohlo tam spadnout letadlo ani raketa. Ochranu neni mozne prorazit. Dokumenty o napadeni z kamer, radaru atd. z r. 2001 dnes uz neexistuji, byly zniceny.
Bylo zjisteno, ze se v Pentagonu ztratily penize, asi 4,2 trilionu USD. Byla sezdana vysetrovaci komise. Zajimave je, ze byvaly min. obrany USA Rumsfeld, kamarad Cheneyho, vysel z mistnosti, kde byly dokumenty a zakratko po tom priletela raketa a vsechny dokumenty byly zniceny. Zahynuli tam nekteri generalove.
Tohle je tajna, americka tragedie, ktera prakticky nevyplouva na povrch.
Veteranstoday se cela leta zabyva rozborem teto udalosti. Je u nich k dispozici velmi mnoho materialu. Ctete i knihu Thierry Meyssana.
https://www.veteransnewsreport.com/2019/03/10/9-11-saudi-arabia-docs/
Vnitropoliticky boj v USA jde do resici faze.
Byla to operace pod cizi vlajkou.
https://www.youtube.com/watch?v=KadH9nVrRDI


-**Dvojcata** a jejich pad - na zacatku jeste nebyla cenzura, mluvilo se o 50 000 obetech. Starostou byl tenkrat William Louis Giuliani. Pozdeji se mluvilo uz jen o 4 000. Na Veteranstoday jsou publikace - odtajnene materialy. -**Washington** - stanice metra Pentagon (zajimave je, ze v Moskve je take u hlavniho stabu stanice metra). Thierry Meyssan psal, ze do Pentagonu nevrazilo zadne letadlo, ale raketa. Napsal o tom popularni knihu ca pred 15ti lety. Trump chtel rici pravdu o 11.9.2001, ale nedoslo k tomu. Veteranstoday z 16.5.21 - publikace o Pentagonu a jeho napadeni. Washington a Pentagon jsou nejvice chranena mista na zemekouli. Nemohlo tam spadnout letadlo ani raketa. Ochranu neni mozne prorazit. Dokumenty o napadeni z kamer, radaru atd. z r. 2001 dnes uz neexistuji, byly zniceny. Bylo zjisteno, ze se v Pentagonu ztratily penize, asi 4,2 trilionu USD. Byla sezdana vysetrovaci komise. Zajimave je, ze byvaly min. obrany USA Rumsfeld, kamarad Cheneyho, vysel z mistnosti, kde byly dokumenty a zakratko po tom priletela raketa a vsechny dokumenty byly zniceny. Zahynuli tam nekteri generalove. Tohle je tajna, americka tragedie, ktera prakticky nevyplouva na povrch. Veteranstoday se cela leta zabyva rozborem teto udalosti. Je u nich k dispozici velmi mnoho materialu. Ctete i knihu Thierry Meyssana. https://www.veteransnewsreport.com/2019/03/10/9-11-saudi-arabia-docs/ Vnitropoliticky boj v USA jde do resici faze. Byla to operace pod cizi vlajkou. https://www.youtube.com/watch?v=KadH9nVrRDI
Upravené 22. 5. 2021 o 10:35

Starostou byl tenkrat William Louis Giuliani.

Zvláštní, že použil tuto formulaci.


Je to Rudolph William Louis „Rudy“ Giuliani.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rudy_Giuliani


[quote="pid:16712, uid:68"]Starostou byl tenkrat William Louis Giuliani.[/quote] Zvláštní, že použil tuto formulaci. Je to Rudolph William Louis „Rudy“ Giuliani. https://cs.wikipedia.org/wiki/Rudy_Giuliani
750
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept