Zahraniční analytici
Panarin 20.4.21 - TU-160 proletela nad Pobaltim
Y

Pred nekolika hodinami veslo ve znamost, ze ruske strategicke bombardery TU-160, schopne nesti az 12 kridlatych raket s atomovymi zbranemi s doletem 5-12 tisic km, letely nad Baltskym morem. Doprovazely je stihacky. Proletely skandinavske zeme a take Nemecko. Format takovych letu je velmi dulezity, prochazime velice slozitou situaci. Manevry Severni flotily se daly do pochodu a v pochodu jsou take vsechny atomove ponorky.
NATO demonstruje agresi s provadenim rady provokaci.
Zitra se kona "Poselstvi V.V. Putina Rusku" ve Federalnim shromazdeni.
Vojenske sily Ruska jsou pripraveny odrazit jakoukoliv agresi bloku NATA, pokud toto nesnizi cinnost. Je videt, ze NATO je rizeno z Londyna a ten je v panice. V te hysterii je schopen kdejake provokace.
Vecer, v primem vysilani, se budu venovat britsko-cesko-polske provokaci.
https://www.youtube.com/watch?v=19XkRiPfaN8


Pred nekolika hodinami veslo ve znamost, ze ruske strategicke bombardery TU-160, schopne nesti az 12 kridlatych raket s atomovymi zbranemi s doletem 5-12 tisic km, letely nad Baltskym morem. Doprovazely je stihacky. Proletely skandinavske zeme a take Nemecko. Format takovych letu je velmi dulezity, prochazime velice slozitou situaci. Manevry Severni flotily se daly do pochodu a v pochodu jsou take vsechny atomove ponorky. NATO demonstruje agresi s provadenim rady provokaci. Zitra se kona "Poselstvi V.V. Putina Rusku" ve Federalnim shromazdeni. Vojenske sily Ruska jsou pripraveny odrazit jakoukoliv agresi bloku NATA, pokud toto nesnizi cinnost. Je videt, ze NATO je rizeno z Londyna a ten je v panice. V te hysterii je schopen kdejake provokace. Vecer, v primem vysilani, se budu venovat britsko-cesko-polske provokaci. https://www.youtube.com/watch?v=19XkRiPfaN8
Upravené 20. 4. 2021 o 19:23
704
3
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept