Zahraniční analytici
Panarin - O průběhu konfrontace vlastenců a globalistů 17.4.21 - vecerni vysilani
Y

Preklad:


Soucasna situace je tak komplikovana, ze je treba vedet, kde se nachazime.
Mam takovou kompozici, ktera se lisi od te tradicni.
Zelva – na obrazku s cervenym ctvercem za mnou. Zelva neni jednoducha a je z Indie. Jsem mimo jine take Dr. indicke alternativni mediciny. Nektere veci, co jsem se tam naucil, se snazim vyuzivat nejen ve sve zemi, ale i na celem svete. Ne vsichni vedi, ze vladnouci elita Indie je osobita, ma jinou nekolikaetnickou skladbu. Najdeme tam svetle vlasy, modre oci, tak, jako mel Cingischan (Dzingis chan) – indicka zelva neni nahoda. Dnes se ale nebudeme zabyvat ruznymi historickymi etapami.


Pracujeme ve formatu poslednich 3200 let, ve formatu zalozeni Trojskeho radu.
2019 Trump prohlasil, ze „Budoucnost bude patrit patriotum a ne globalistum“. Mel poradce Roberta O'Briena, na narodni bezpecnost. Konaly se rozhovory mezi Patrusevem a O'Brienem, ktere probihaly velmi dobre. O'Brien je velmi vzmuzily a rovny clovek. Prohlasil, ze ti lide, kteri nyni napadaji Rusko, ze pomahalo Talibanu napadat Americany, se maji omluvit. Spravny clovek. V USA jsou i takovi lide. Nejen general Flynn, jsou i jini. Clintonova klika je takova mensi cast naroda.
Kdyz jsem byl v Texasu, tak mne rikali, ze v USA jsou pouze 2 takova mista – NY a Los Angeles. Nastavajici Amerika je jina, konzervativni, s moralnimi hodnotami atd.
Ceska republika se plne projevila jako britsky satelit. Reakce bude adekvatni. Ceske velvyslanectvi v Rusku neni velke, bude brzy zavreno.
3200 let – Troja – Trojsky rad – Lomonosov vse toto prohlasoval. Podle nej to byli Praslovane. Z ruznych pricin Troja padla. Toto nyni nebudeme probirat, jen snad tohle – meli jsme jednu abonentku, ktera bydli blizko Troji a ta potvrdila plne muj pohled na vec, ze se mnoho artefaktu skryva.
-Trojanci sli do mesta Asov – Asgar – Kaspicka flotila. Nyni 15 bojovych lodi vplulo do Cerneho more, cast z nich byla z Azovskeho more.
-Druha vlna sla do Londyna – konal se pohreb cloveka, ktery si pral byt po smrti virem, kter zabije mnoho lidi. Cast lidi ma postizenou psychiku.
-Vzpomente na Putina na Valdajskem foru – Maly princ – planetu je nutne prevzit. Mame jinou filozofii, kosmickou.
Bohuzel se nachazi ve tretim Kartagu v kabinetech mnoho lidi, kteri pouzivaji elity Cechu a Polaku, podotykam elity, ne narod, Cechy, ja osobne, plne podporuji, velka cast Cechu i Polaku jsou dobri lide, kteri nemaji zadne spojeni s touhle klikou z Kartaga. Klika z Kartaga ztratila adekvatnost vcetne psychickeho zdravi.
-dalsi vlna z mesta Asov sla do Severni Palmyry – Mesta na Neve (Petrohrad) a dale pak do Skandinavie
-treti Asgar-Asov, je na Sibiri, kde bylo setkani 21.3.21.
Tento boj dobra se zlem trva ca. 3200 let.


Kde se nyni nachazime:
-Trockiste ztezuji ruskym patriotum praci
-Xi Jinping-cinsky Stalin, narodni vudce Putin a narodni vudce Trump bojuji s Londynem, 3. Kartagem a s mezinarodni elitou, ktera je nasmerovana na kardinalni snizeni poctu lidi na planete Zemi za pomoci rozpoutavani valek, konfliktu atd. 20% elit jsou fanatikove, neadekvatni lide, kteri se nachazi ve vsech strukturach, a to je nebezpecne.


Nyni jsme v bodu zlomu
Konala se noosferni bitva 28.-29.4.2020 a skoncila vysledkem 3:2 pro sily svetla. Nejdulezitejsi komponent byl zachrana Beloruska od Londyna, pak byl zalecen Kavkaz. Armenci si nechteji priznat, ze jejich genocida byla organizovana Anglicany. V Rusku ziji pocetne skupiny Armencu a Azerbajdzancu, ti meli byt postaveni proti sobe. Podarilo se to zazehnat. I Lukasenkovi se ulevilo.
-Rusko se nachazi v cilove rovince.
Po Jalte 21.3.21 – rec Bidena byla kapitulaci. Jeden z bodu Ultimata byl vyvest vojska z Ukrajiny. Kanada, kolonie VB, oznamila ze jeji mise na U. Je ukoncena. Duvod nasli v Coronaviru. Mnoho kanadskych vojaku onemocnelo.
Biden, pri vsech jeho chybach, neni psychopat. Je zde demence, ale miluje sveho syna Huntera. Biden ma tezky osud a mezi temi vsemi clintonity a sorosaty ukazal zdravy rozum. 20% z teto skupiny je ale neadekvatnich.
Je zde problem, co udelat s takovymi lidmi, kteri chteji podstatne pokratit pocet lidi na Zemi.
-Kdyz upadl Biden na schodech, tak se s nim stala zmena diky vyssim silam. Presel na stranu jeste zdrave myslicich clintonovcu.
-Macron, britsky poddany pracoval na britske bankere a nyni se trapi uvazany na britskem kruhu
-Merkelova je obklicena, ta ma nejtezsi situaci. Kdyz chtela delat neco samostatne, byla opracovavana psychotronnimi zbranemi. Nejednou se chtela vyrvat z tohoto podruci, ale bez ruske pomoci nema sanci.
Takova je tedy konstrukce.


Co nas ceka:
-Xi Jinping odrazil utoky, dnes byl v Hongkongu odsouzen miliardar Jimmy Lai, spojeny s Londynem a s nim jeste jini. Ximu se podarilo situaci zlomit. Neni to kardinalni vitezstvi, ale komsomolci zatim prohravaji. Je to tak 60:40%.
-V.V.Putin a S.K.Sojgu vysli do cilove rovinky.
Lode Severni flotily vpluly do Cerneho more. Baze NATA v Nikolajevu musi byt zavrena a zadny diversant nesmi utect. Priplula i Baltska vysadkova flotila. Vsichni jsou tam zkoncentrovani.
Nezapomenme ale i na zakladny v Bulharsku a Rumunsku. Cili, musime ucinkovat v sirokem spektru. Je treba udelat poradek v Kvazistatu. Je tam take 20% neadekvatnich elit.
Zlom nastal, ale neadekvatni budou klast odpor.
-9.5.2020 zacal v Minsku pokus o statni prevrat – zajimave datum
-9.5.2004 atentat na otce Ramzana Kadyrova, cecenskeho presidenta Achmata A. Kadyrova na vojenske prehlidce. Vybrali si na to jeste Den Vitezstvi nad fasismem.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%B4%D1%8B%D1%80%D0%BE%D0%B2,_%D0%90%D1%85%D0%BC%D0%B0%D1%82_%D0%90%D0%B1%D0%B4%D1%83%D0%BB%D1%85%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
-3 nejdulezitejsi banky – Banka nad bankami, Banka Anglie a Nemecka fasisticka banka – spojeni s koncentracnimi tabory. Zidovsky stat nema zadne pozadavky na tyto banky a Netanjahu take nic nepozaduje. Toto je velka otazka. Zlato, odkud pochazelo. Zidovsky stat mlci. Armeni nemaji k Londynu take zadne pozadavky u Banky Anglie. Take dobra otazka.
-Podstata soucasneho momentu lezi v tom, ze se zapojily noosferni sily. Nekolik obrancu Velke Rusi, S. Radonezskij, Serafin Sarovskij, A. Nevskij, I.V. Hrozny, V. Blazenyj aj. To jsou nasi nebesti zastupci. Ochranuji, pomahaji silam svetla.
-Vychazime na noosferni cestu. Proto indicky narod ne nahodou muze vzkvetat jen ve svazku s ruskym. Indicka zelva, Sanskrit https://omniglot.com/writing/sanskrit.htm
a Rusky jazyk jsou si nejblize. Prisli do Indie jeste pred Trojanci. Tadz Mahal je impulsivne podobny s chramem V. Blazeneho. Je tam mentalni shoda.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B0%D0%B4%D0%B6_%D0%9C%D0%B0%D1%85%D0%B0%D0%BB


Tvori se takove mentalni pole sil dobra
Na kazdem z nas zavisi, jak rychle prijde vitezstvi nad silami zla s minimalnim risky a ztratami.
Na V.V. Putina je vytvaren obrovsky tlak, on se drzi.
Byl chystan atentat na Lukasenka, ktery se podarilo odvratit.
Lukasenko a Putin byli na Valaamu, velmi dulezite. Valaam je jeden z nasich sakralnich bodu.
Prevalsky, otec Stalina, je dalsi bod.
Biden pristoupil na kapitulaci, to je dobre.
Trump, O'Brien, Flynn
V.V.Putin 21.4.21 – Poselstvi
Dne 22.4.21 se uskutecni setkani s Lukasenkem – na narozeniny Lenina
Dynamika deni se zrychli po 21.4.21.
https://www.youtube.com/watch?v=UmbT0atvEY0


Preklad: Soucasna situace je tak komplikovana, ze je treba vedet, kde se nachazime. Mam takovou kompozici, ktera se lisi od te tradicni. Zelva – na obrazku s cervenym ctvercem za mnou. Zelva neni jednoducha a je z Indie. Jsem mimo jine take Dr. indicke alternativni mediciny. Nektere veci, co jsem se tam naucil, se snazim vyuzivat nejen ve sve zemi, ale i na celem svete. Ne vsichni vedi, ze vladnouci elita Indie je osobita, ma jinou nekolikaetnickou skladbu. Najdeme tam svetle vlasy, modre oci, tak, jako mel Cingischan (Dzingis chan) – indicka zelva neni nahoda. Dnes se ale nebudeme zabyvat ruznymi historickymi etapami. **Pracujeme ve formatu poslednich 3200 let, ve formatu zalozeni Trojskeho radu.** 2019 Trump prohlasil, ze „Budoucnost bude patrit patriotum a ne globalistum“. Mel poradce Roberta O'Briena, na narodni bezpecnost. Konaly se rozhovory mezi Patrusevem a O'Brienem, ktere probihaly velmi dobre. O'Brien je velmi vzmuzily a rovny clovek. Prohlasil, ze ti lide, kteri nyni napadaji Rusko, ze pomahalo Talibanu napadat Americany, se maji omluvit. Spravny clovek. V USA jsou i takovi lide. Nejen general Flynn, jsou i jini. Clintonova klika je takova mensi cast naroda. Kdyz jsem byl v Texasu, tak mne rikali, ze v USA jsou pouze 2 takova mista – NY a Los Angeles. Nastavajici Amerika je jina, konzervativni, s moralnimi hodnotami atd. Ceska republika se plne projevila jako britsky satelit. Reakce bude adekvatni. Ceske velvyslanectvi v Rusku neni velke, bude brzy zavreno. 3200 let – Troja – Trojsky rad – Lomonosov vse toto prohlasoval. Podle nej to byli Praslovane. Z ruznych pricin Troja padla. Toto nyni nebudeme probirat, jen snad tohle – meli jsme jednu abonentku, ktera bydli blizko Troji a ta potvrdila plne muj pohled na vec, ze se mnoho artefaktu skryva. -Trojanci sli do mesta Asov – Asgar – Kaspicka flotila. Nyni 15 bojovych lodi vplulo do Cerneho more, cast z nich byla z Azovskeho more. -Druha vlna sla do Londyna – konal se pohreb cloveka, ktery si pral byt po smrti virem, kter zabije mnoho lidi. Cast lidi ma postizenou psychiku. -Vzpomente na Putina na Valdajskem foru – Maly princ – planetu je nutne prevzit. Mame jinou filozofii, kosmickou. Bohuzel se nachazi ve tretim Kartagu v kabinetech mnoho lidi, kteri pouzivaji elity Cechu a Polaku, podotykam elity, ne narod, Cechy, ja osobne, plne podporuji, velka cast Cechu i Polaku jsou dobri lide, kteri nemaji zadne spojeni s touhle klikou z Kartaga. Klika z Kartaga ztratila adekvatnost vcetne psychickeho zdravi. -dalsi vlna z mesta Asov sla do Severni Palmyry – Mesta na Neve (Petrohrad) a dale pak do Skandinavie -treti Asgar-Asov, je na Sibiri, kde bylo setkani 21.3.21. Tento boj dobra se zlem trva ca. 3200 let. **Kde se nyni nachazime:** -Trockiste ztezuji ruskym patriotum praci -Xi Jinping-cinsky Stalin, narodni vudce Putin a narodni vudce Trump bojuji s Londynem, 3. Kartagem a s mezinarodni elitou, ktera je nasmerovana na kardinalni snizeni poctu lidi na planete Zemi za pomoci rozpoutavani valek, konfliktu atd. 20% elit jsou fanatikove, neadekvatni lide, kteri se nachazi ve vsech strukturach, a to je nebezpecne. **Nyni jsme v bodu zlomu** Konala se noosferni bitva 28.-29.4.2020 a skoncila vysledkem 3:2 pro sily svetla. Nejdulezitejsi komponent byl zachrana Beloruska od Londyna, pak byl zalecen Kavkaz. Armenci si nechteji priznat, ze jejich genocida byla organizovana Anglicany. V Rusku ziji pocetne skupiny Armencu a Azerbajdzancu, ti meli byt postaveni proti sobe. Podarilo se to zazehnat. I Lukasenkovi se ulevilo. -Rusko se nachazi v cilove rovince. Po Jalte 21.3.21 – rec Bidena byla kapitulaci. Jeden z bodu Ultimata byl vyvest vojska z Ukrajiny. Kanada, kolonie VB, oznamila ze jeji mise na U. Je ukoncena. Duvod nasli v Coronaviru. Mnoho kanadskych vojaku onemocnelo. Biden, pri vsech jeho chybach, neni psychopat. Je zde demence, ale miluje sveho syna Huntera. Biden ma tezky osud a mezi temi vsemi clintonity a sorosaty ukazal zdravy rozum. 20% z teto skupiny je ale neadekvatnich. Je zde problem, co udelat s takovymi lidmi, kteri chteji podstatne pokratit pocet lidi na Zemi. -Kdyz upadl Biden na schodech, tak se s nim stala zmena diky vyssim silam. Presel na stranu jeste zdrave myslicich clintonovcu. -Macron, britsky poddany pracoval na britske bankere a nyni se trapi uvazany na britskem kruhu -Merkelova je obklicena, ta ma nejtezsi situaci. Kdyz chtela delat neco samostatne, byla opracovavana psychotronnimi zbranemi. Nejednou se chtela vyrvat z tohoto podruci, ale bez ruske pomoci nema sanci. Takova je tedy konstrukce. **Co nas ceka:** -Xi Jinping odrazil utoky, dnes byl v Hongkongu odsouzen miliardar Jimmy Lai, spojeny s Londynem a s nim jeste jini. Ximu se podarilo situaci zlomit. Neni to kardinalni vitezstvi, ale komsomolci zatim prohravaji. Je to tak 60:40%. -V.V.Putin a S.K.Sojgu vysli do cilove rovinky. Lode Severni flotily vpluly do Cerneho more. Baze NATA v Nikolajevu musi byt zavrena a zadny diversant nesmi utect. Priplula i Baltska vysadkova flotila. Vsichni jsou tam zkoncentrovani. Nezapomenme ale i na zakladny v Bulharsku a Rumunsku. Cili, musime ucinkovat v sirokem spektru. Je treba udelat poradek v Kvazistatu. Je tam take 20% neadekvatnich elit. Zlom nastal, ale neadekvatni budou klast odpor. -9.5.2020 zacal v Minsku pokus o statni prevrat – zajimave datum -9.5.2004 atentat na otce Ramzana Kadyrova, cecenskeho presidenta Achmata A. Kadyrova na vojenske prehlidce. Vybrali si na to jeste Den Vitezstvi nad fasismem. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%B4%D1%8B%D1%80%D0%BE%D0%B2,_%D0%90%D1%85%D0%BC%D0%B0%D1%82_%D0%90%D0%B1%D0%B4%D1%83%D0%BB%D1%85%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87 -3 nejdulezitejsi banky – Banka nad bankami, Banka Anglie a Nemecka fasisticka banka – spojeni s koncentracnimi tabory. Zidovsky stat nema zadne pozadavky na tyto banky a Netanjahu take nic nepozaduje. Toto je velka otazka. Zlato, odkud pochazelo. Zidovsky stat mlci. Armeni nemaji k Londynu take zadne pozadavky u Banky Anglie. Take dobra otazka. -Podstata soucasneho momentu lezi v tom, ze se zapojily noosferni sily. Nekolik obrancu Velke Rusi, S. Radonezskij, Serafin Sarovskij, A. Nevskij, I.V. Hrozny, V. Blazenyj aj. To jsou nasi nebesti zastupci. Ochranuji, pomahaji silam svetla. -Vychazime na noosferni cestu. Proto** indicky narod ne nahodou muze vzkvetat jen ve svazku s ruskym. Indicka zelva, Sanskrit** https://omniglot.com/writing/sanskrit.htm **a Rusky jazyk jsou si nejblize.** Prisli do Indie jeste pred Trojanci. Tadz Mahal je impulsivne podobny s chramem V. Blazeneho. Je tam mentalni shoda. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B0%D0%B4%D0%B6_%D0%9C%D0%B0%D1%85%D0%B0%D0%BB **Tvori se takove mentalni pole sil dobra** Na kazdem z nas zavisi, jak rychle prijde vitezstvi nad silami zla s minimalnim risky a ztratami. Na V.V. Putina je vytvaren obrovsky tlak, on se drzi. Byl chystan atentat na Lukasenka, ktery se podarilo odvratit. Lukasenko a Putin byli na Valaamu, velmi dulezite. Valaam je jeden z nasich sakralnich bodu. Prevalsky, otec Stalina, je dalsi bod. Biden pristoupil na kapitulaci, to je dobre. Trump, O'Brien, Flynn V.V.Putin 21.4.21 – Poselstvi Dne 22.4.21 se uskutecni setkani s Lukasenkem – na narozeniny Lenina Dynamika deni se zrychli po 21.4.21. https://www.youtube.com/watch?v=UmbT0atvEY0
Upravené 20. 4. 2021 o 18:04

Ježíš, moc děkuji za výborný překlad 😏situace je zatím vážná, nikoliv zoufalá, vydržet, příkaz dne


Ježíš, moc děkuji za výborný překlad

Prevalsky, otec Stalina je dalsi bod.

Přísahám, že jsem s Panarinem nemluvil...
;-)
A Stalin potomek...
... Nikolaj Michajlovič Przewalský ...


[quote="pid:12359, uid:68"]Prevalsky, otec Stalina je dalsi bod.[/quote] Přísahám, že jsem s Panarinem nemluvil... ;-) [quote="pid:9329, uid:240"]A Stalin potomek... ... Nikolaj Michajlovič Przewalský ... [/quote]

S tím Stalinem jako synem Przewalského jsme to probírali už na vodě a je to spíš o tom, že do toho Panarin vkládá nějaké své zájmy, které souvisí s obnovením monarchie.


S tím Stalinem jako synem Przewalského jsme to probírali už na vodě a je to spíš o tom, že do toho Panarin vkládá nějaké své zájmy, které souvisí s obnovením monarchie.
510
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept