Politika v SR
Heger aportoval

O ochrane princípov demokracie, hybridných hrozbách či o podpore úspešných inovatívnych firiem na Slovensku diskutovali v piatok premiér Eduard Heger (OĽaNO) a veľvyslankyňa USA na Slovensku Bridget A. Brink.


Taktiež poukázal na „nevyhnutnosť chrániť demokratické spoločné hodnoty proti akýmkoľvek pokusom zahraničných aktérov o ich narúšanie a spochybňovanie, ktorým sme rovnako vystavovaní bez ohľadu na našu ekonomickú silu.“ Tlačový odbor doplnil, že Heger v tomto kontexte vyjadril porozumenie pre zavedenie sankcií voči Rusku.


Podľa Hegera je „osobitne dôležité prispievať k posilňovaniu spolupráce s USA aj širšie ako člen EÚ, keďže len spoločne dokážeme čeliť výzvam globálneho charakteru.“ Týkať sa to má aktuálnych bezpečnostných hrozieb až po napĺňanie dlhodobých ambícií v boji za klimaticky neutrálne ekonomiky.
Premiér zároveň ocenil zahranično-politické priority americkej administratívy prezidenta Joea Bidena. „Partneri sa zhodli, že vo vzťahu k Ukrajine je potrebné, aby veľmi jasne zaznieval hlas spojencov o podpore jej územnej celistvosti a suverenity,“


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/584775-heger-sa-stretol-s-americkou-velvyslankynou-podporil-uzsie-vztahy-s-usa/


O ochrane princípov demokracie, hybridných hrozbách či o podpore úspešných inovatívnych firiem na Slovensku diskutovali v piatok premiér Eduard Heger (OĽaNO) a veľvyslankyňa USA na Slovensku Bridget A. Brink. Taktiež poukázal na „nevyhnutnosť chrániť demokratické spoločné hodnoty proti akýmkoľvek pokusom zahraničných aktérov o ich narúšanie a spochybňovanie, ktorým sme rovnako vystavovaní bez ohľadu na našu ekonomickú silu.“ Tlačový odbor doplnil, že Heger v tomto kontexte vyjadril porozumenie pre zavedenie sankcií voči Rusku. Podľa Hegera je „osobitne dôležité prispievať k posilňovaniu spolupráce s USA aj širšie ako člen EÚ, keďže len spoločne dokážeme čeliť výzvam globálneho charakteru.“ Týkať sa to má aktuálnych bezpečnostných hrozieb až po napĺňanie dlhodobých ambícií v boji za klimaticky neutrálne ekonomiky. Premiér zároveň ocenil zahranično-politické priority americkej administratívy prezidenta Joea Bidena. „Partneri sa zhodli, že vo vzťahu k Ukrajine je potrebné, aby veľmi jasne zaznieval hlas spojencov o podpore jej územnej celistvosti a suverenity,“ https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/584775-heger-sa-stretol-s-americkou-velvyslankynou-podporil-uzsie-vztahy-s-usa/

JankA

„nevyhnutnosť chrániť demokratické spoločné hodnoty proti akýmkoľvek pokusom zahraničných aktérov o ich narúšanie a spochybňovanie, ktorým sme rovnako vystavovaní bez ohľadu na našu ekonomickú silu.“ Tlačový odbor doplnil, že Heger v tomto kontexte vyjadril porozumenie pre zavedenie sankcií voči Rusku.


Tlačový odbor doplnil, aby sme vedeli, čo si máme myslieť? Je veľmi zaujimavé sledovať pohyb predstaviteľov vlády. Matovic ako (bývalý) premiér ide najskôr do Ruska a následne do Maďarska. Oficialny premiér ten najskôr do Česka a potom na americku ambasádu.


Velvyslankyna je využívaná, len ako nástroj, ktorý poslúži na diskreditáciu celého toho odpadu a Heger je zase figúrka podliehajúca Matovičovi, ten to dal už niekoľkokrát najavo.


Takže koho muzika sa bude hrať? Myslí, že americká ambasáda (so zemiakovou medailou) je v tomto už nepodstatná.


[quote="pid:11746, uid:23"]„nevyhnutnosť chrániť demokratické spoločné hodnoty proti akýmkoľvek pokusom zahraničných aktérov o ich narúšanie a spochybňovanie, ktorým sme rovnako vystavovaní bez ohľadu na našu ekonomickú silu.“ Tlačový odbor doplnil, že Heger v tomto kontexte vyjadril porozumenie pre zavedenie sankcií voči Rusku.[/quote] Tlačový odbor doplnil, aby sme vedeli, čo si máme myslieť? Je veľmi zaujimavé sledovať pohyb predstaviteľov vlády. Matovic ako (bývalý) premiér ide najskôr do Ruska a následne do Maďarska. Oficialny premiér ten najskôr do Česka a potom na americku ambasádu. Velvyslankyna je využívaná, len ako nástroj, ktorý poslúži na diskreditáciu celého toho odpadu a Heger je zase figúrka podliehajúca Matovičovi, ten to dal už niekoľkokrát najavo. Takže koho muzika sa bude hrať? Myslí, že americká ambasáda (so zemiakovou medailou) je v tomto už nepodstatná.

premiér Eduard Heger (OĽaNO) a veľvyslankyňa USA na Slovensku Bridget A. Brink.

Ještě větší blbec, než jsme si mysleli.


[quote="pid:11746, uid:23"]premiér Eduard Heger (OĽaNO) a veľvyslankyňa USA na Slovensku Bridget A. Brink.[/quote] Ještě větší blbec, než jsme si mysleli.
460
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept