Zahraniční analytici
Jakov Kedmi - Co ceka Donbas a o telefonatu Bidena Putinovi
Y

Kratce:
Rusko - Ukajina
Jestli chteji USA delat nejakou svoji politiku, musi se domluvit s Ruskem. Pokud se nedomluvi, nemohou nic delat. To uz pochopily. Rusove zacali mluvit jasnou reci. To uz predvedl S. Lavrov.
Na Ukrajine k zadnemu konfliktu nedojde. Nikdo ho nepotrebuje krome hysterceni ukrajinskeho tisku. Bylo totiz nebezpeci, ze jakysi komandant by mohl provest nejakou hloupost, takze musel Biden zavolat Putinovi.
Ke konfrontaci s ruskymi vojsky neplanuje nikdo pristoupit.
V Rusku jsou manevry. Cela ruska armada je v pohybu, zkousi jestli jsou strategie proveditelne a jestli funguji vsechny zbrane vc. elektronickeho boje, ponorek, spojovych systemu, systemu kyberneticke valky atd.
Podobne velke manevry provadi Zapad. Operace probehly. Ruska armada dokaze v soucasnosti premistit vojsko a techniku na vzdalenosti nekolik tisic km behem nekolika hodin. To je to, co jinak nikdo dalsi nedokaze.


Cina – Taiwan
Co bude delat USA, kdyz bude chtit Cina Taiwan? No predevsim se uklidni.
Taiwan se vrati tak, jako se vratil Hongkong. Jestli USA prijde na ten napad, ze by na Taiwanu postavila svoji vojenskou zakladnu a presunula tam svoje vojsko, tak Cina vrati Taiwan hned. Cina ma dnes takovou silu a moc, ze USA nemohou delat vubec nic.
Podle Ciny ale Taiwan prijde sam a to je nejlepsi a nejklidnejsi reseni, protoze Taiwan je casti Ciny.
Dnes je obchod mezi Cinou a Taiwanem velmi velky.


Takze nebezpeci Zapadu pro Rusko kazdym rokem klesa a diky vyvoji ruskych zbrani a vojenskeho rizeni se casem stane bezvyznamne.
https://www.youtube.com/watch?v=dBUFg3CVKDM


Kratce: Rusko - Ukajina Jestli chteji USA delat nejakou svoji politiku, musi se domluvit s Ruskem. Pokud se nedomluvi, nemohou nic delat. To uz pochopily. Rusove zacali mluvit jasnou reci. To uz predvedl S. Lavrov. Na Ukrajine k zadnemu konfliktu nedojde. Nikdo ho nepotrebuje krome hysterceni ukrajinskeho tisku. Bylo totiz nebezpeci, ze jakysi komandant by mohl provest nejakou hloupost, takze musel Biden zavolat Putinovi. Ke konfrontaci s ruskymi vojsky neplanuje nikdo pristoupit. V Rusku jsou manevry. Cela ruska armada je v pohybu, zkousi jestli jsou strategie proveditelne a jestli funguji vsechny zbrane vc. elektronickeho boje, ponorek, spojovych systemu, systemu kyberneticke valky atd. Podobne velke manevry provadi Zapad. Operace probehly. Ruska armada dokaze v soucasnosti premistit vojsko a techniku na vzdalenosti nekolik tisic km behem nekolika hodin. To je to, co jinak nikdo dalsi nedokaze. Cina – Taiwan Co bude delat USA, kdyz bude chtit Cina Taiwan? No predevsim se uklidni. Taiwan se vrati tak, jako se vratil Hongkong. Jestli USA prijde na ten napad, ze by na Taiwanu postavila svoji vojenskou zakladnu a presunula tam svoje vojsko, tak Cina vrati Taiwan hned. Cina ma dnes takovou silu a moc, ze USA nemohou delat vubec nic. Podle Ciny ale Taiwan prijde sam a to je nejlepsi a nejklidnejsi reseni, protoze Taiwan je casti Ciny. Dnes je obchod mezi Cinou a Taiwanem velmi velky. Takze nebezpeci Zapadu pro Rusko kazdym rokem klesa a diky vyvoji ruskych zbrani a vojenskeho rizeni se casem stane bezvyznamne. https://www.youtube.com/watch?v=dBUFg3CVKDM
Upravené 15. 4. 2021 o 08:47
336
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept