Zahraniční analytici
Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 12 апреля 2021 г.

Obsah
00:40 Která země vypustila Gagarina do vesmíru
28:25 Jaká vážná je situace na Donbassu
43:40 Setkání Erdogana, Charlese Michela a Ursuly von der Leyen60759798e2b11
60759818cb8c6


Obsah 00:40 Která země vypustila Gagarina do vesmíru 28:25 Jaká vážná je situace na Donbassu 43:40 Setkání Erdogana, Charlese Michela a Ursuly von der Leyen![60759798e2b11](serve/attachment&path=60759798e2b11) ![60759818cb8c6](serve/attachment&path=60759818cb8c6)
Upravené 13. 4. 2021 o 15:09

https://youtu.be/zQoh7IVu85A
Je to iba v ruštine...
Myslím, že o tomto filme vravel Pjakin, keď sa emotívne vyjadroval o filmoch, čo sa točia v Rusku...rovnaké šablóny ako na Slovensku... Učiteľka, Sviňa, Čiara, Mečiar atď...


https://youtu.be/zQoh7IVu85A Je to iba v ruštine... Myslím, že o tomto filme vravel Pjakin, keď sa emotívne vyjadroval o filmoch, čo sa točia v Rusku...rovnaké šablóny ako na Slovensku... Učiteľka, Sviňa, Čiara, Mečiar atď...

Ďakujeme Irenka:
https://www.youtube.com/watch?v=RdHniUYijzw


Publikované materiály sú dedičstvom ruskej kultúry, a preto nikto voči nim nedisponuje osobnými autorskými právami. V prípade, ak si právnická alebo fyzická osoba prisvojí autorské práva na základe zákonom stanoveného poriadku, stretne sa s odplatou za krádež vo forme nepríjemnej „mystiky“, prekračujúcej rámec jurisdikcie. Napriek tomu, každý záujemca má plné právo, vychádzajúc z jemu vlastného chápania spoločenského prospechu, kopírovať a publikovať (aj na komerčné účely) tu prítomné materiály v plnom objeme alebo po častiach jemu dostupnými prostriedkami. Každý, kto používa tieto materiály pri svojej činnosti, tak pri ich neúplnom citovaní alebo pri odkazoch na nich, prijíma na seba osobnú zodpovednosť, a v prípade vytvorenia zmyslového kontextu prekrúcajúceho zmysel týchto materiálov ako celku, má šancu stretnúť sa s „mystickou“ mimoprávnou odplatou.


Ďakujeme Irenka: https://www.youtube.com/watch?v=RdHniUYijzw Publikované materiály sú dedičstvom ruskej kultúry, a preto nikto voči nim nedisponuje osobnými autorskými právami. V prípade, ak si právnická alebo fyzická osoba prisvojí autorské práva na základe zákonom stanoveného poriadku, stretne sa s odplatou za krádež vo forme nepríjemnej „mystiky“, prekračujúcej rámec jurisdikcie. Napriek tomu, každý záujemca má plné právo, vychádzajúc z jemu vlastného chápania spoločenského prospechu, kopírovať a publikovať (aj na komerčné účely) tu prítomné materiály v plnom objeme alebo po častiach jemu dostupnými prostriedkami. Každý, kto používa tieto materiály pri svojej činnosti, tak pri ich neúplnom citovaní alebo pri odkazoch na nich, prijíma na seba osobnú zodpovednosť, a v prípade vytvorenia zmyslového kontextu prekrúcajúceho zmysel týchto materiálov ako celku, má šancu stretnúť sa s „mystickou“ mimoprávnou odplatou.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 17. 4. 2021 o 14:05
917
5
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept