Zdravie a záhrada
Hepatitída neznámeho pôvodu zistená v 15 európskych krajinách

Hepatitída neznámeho pôvodu zistená v 15 európskych krajinách
Euractiv: V 15 krajinách EÚ bolo identifikovaných približne 95 prípadov hepatitídy neznámeho pôvodu. V 15 krajinách Európskej únie (EÚ) bolo identifikovaných približne 95 prípadov hepatitídy neznámeho pôvodu. Informuje o tom portál Euractiv s odvolaním sa na Európske centrum pre prevenciu a kontrolu chorôb (ECDC).


Médiá poznamenali, že choroba bola zistená u detí mladších ako 16 rokov.


Najviac prípadov bolo zaznamenaných v Taliansku a Španielsku – 35, resp. 22. V Holandsku a Dánsku odborníci identifikovali po šesť prípadov, v Írsku menej ako päť. Objav choroby oznámili aj v Portugalsku, Rumunsku (každý so štyrmi prípadmi), Belgicku (tri prípady), Austrálii, na Cypre, vo Francúzsku a v Nórsku (po dva prípady). Nemecko, Poľsko a Slovinsko hlásia jeden prípad v krajine.


Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) 23. apríla oznámila, že bolo hlásené najmenej jedno úmrtie na akútnu hepatitídu neznámeho pôvodu. WHO neuviedla, v ktorej krajine dieťa zomrelo.


Neskôr eurokomisárka pre zdravie Stella Kyriakides oznámila, že ochorenie už zaznamenali v 12 európskych krajinách. Prípady nákazy podľa nej evidovali u detí vo veku od jedného mesiaca do 16 rokov.https://lenta.ru/news/2022/05/07/gepatit/


**Hepatitída neznámeho pôvodu zistená v 15 európskych krajinách** Euractiv: V 15 krajinách EÚ bolo identifikovaných približne 95 prípadov hepatitídy neznámeho pôvodu. V 15 krajinách Európskej únie (EÚ) bolo identifikovaných približne 95 prípadov hepatitídy neznámeho pôvodu. Informuje o tom portál Euractiv s odvolaním sa na Európske centrum pre prevenciu a kontrolu chorôb (ECDC). Médiá poznamenali, že choroba bola zistená u detí mladších ako 16 rokov. Najviac prípadov bolo zaznamenaných v Taliansku a Španielsku – 35, resp. 22. V Holandsku a Dánsku odborníci identifikovali po šesť prípadov, v Írsku menej ako päť. Objav choroby oznámili aj v Portugalsku, Rumunsku (každý so štyrmi prípadmi), Belgicku (tri prípady), Austrálii, na Cypre, vo Francúzsku a v Nórsku (po dva prípady). Nemecko, Poľsko a Slovinsko hlásia jeden prípad v krajine. Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) 23. apríla oznámila, že bolo hlásené najmenej jedno úmrtie na akútnu hepatitídu neznámeho pôvodu. WHO neuviedla, v ktorej krajine dieťa zomrelo. Neskôr eurokomisárka pre zdravie Stella Kyriakides oznámila, že ochorenie už zaznamenali v 12 európskych krajinách. Prípady nákazy podľa nej evidovali u detí vo veku od jedného mesiaca do 16 rokov.https://lenta.ru/news/2022/05/07/gepatit/

Neskôr eurokomisárka pre zdravie Stella Kyriakides oznámila, že ochorenie už zaznamenali v 12 európskych krajinách.

Jistě se to neroznáší pomocí jevropské protlačované migrace , z jednoho nejmenovaného démonkradického majdanovského ráje .


[quote="pid:70821, uid:12"]Neskôr eurokomisárka pre zdravie Stella Kyriakides oznámila, že ochorenie už zaznamenali v 12 európskych krajinách.[/quote] Jistě se to neroznáší pomocí jevropské protlačované migrace , z jednoho nejmenovaného démonkradického majdanovského ráje .

Keď som prvýkrát čítala o tejto hepatitíde, tak mi okamžite napadlo spojenie s očkovaním.


Hepatitídu možno dostať aj z liekov, napr.
-https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/mig-400-703813.html#4_0
-https://www.esmo.org/content/download/407882/7882457/1/SK-Neziaduce-Ucinky-Imunoterapie-Prirucka-pre-Pacientov.pdf


Rôzne očkovania majú rôzne nežiadúce účinky, keď môžete dostať napr. zápal priedušiek z Priorixu, Guillainov-Barrého syndróm z rôznych očkovaní, zápal srdcového svalu, encefalomyelitídu a iné "dobroty", aj hepatitída neznámeho pôvodu môže mať korene tam.


Inak tá príručka k imunoterapii vyzerá byť celkom zaujímavé čítanie ...


Keď som prvýkrát čítala o tejto hepatitíde, tak mi okamžite napadlo spojenie s očkovaním. Hepatitídu možno dostať aj z liekov, napr. -https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/mig-400-703813.html#4_0 -https://www.esmo.org/content/download/407882/7882457/1/SK-Neziaduce-Ucinky-Imunoterapie-Prirucka-pre-Pacientov.pdf Rôzne očkovania majú rôzne nežiadúce účinky, keď môžete dostať napr. zápal priedušiek z Priorixu, Guillainov-Barrého syndróm z rôznych očkovaní, zápal srdcového svalu, encefalomyelitídu a iné "dobroty", aj hepatitída neznámeho pôvodu môže mať korene tam. Inak tá príručka k imunoterapii vyzerá byť celkom zaujímavé čítanie ...

Keď som prvýkrát čítala o tejto hepatitíde, tak mi okamžite napadlo spojenie s očkovaním.


Na TV Slovan je v archíve relácia s Mudr. Lakotom, kde sa rieši aj tento problém. Ide pravdepodobne o autoiminutnú (snáď som to dobre napísala) hepatitídu, kde ani transplantácia nemusí byť riešenie. Niekde na TG som videla 12 min zostrih z tohoto videa. Ja som si Slovan predplatila, stojí to 5 EUR/mesiac za toľko mi tie info stoja.


[quote="pid:70848, uid:679"]Keď som prvýkrát čítala o tejto hepatitíde, tak mi okamžite napadlo spojenie s očkovaním.[/quote] Na TV Slovan je v archíve relácia s Mudr. Lakotom, kde sa rieši aj tento problém. Ide pravdepodobne o autoiminutnú (snáď som to dobre napísala) hepatitídu, kde ani transplantácia nemusí byť riešenie. Niekde na TG som videla 12 min zostrih z tohoto videa. Ja som si Slovan predplatila, stojí to 5 EUR/mesiac za toľko mi tie info stoja.
952
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept