Zahraničná politika
Žid Hitler? Zle po slovech Lavrova. Pravda je zde ...

Žid Hitler? Zle po slovech Lavrova. Pravda je zde ...


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zid-Hitler-Zle-po-slovech-Lavrova-Pravda-je-zde-700852


Lavrov otevřel velmi zajímavé Tabu z dob druhé světové války ... Tato zpráva projela jako blesk světovými SMI, ale téměř okamžitě byla upozaděna a už se nikde nezmiňuje. Zřejmě vyvolala paniku v mocenských kruzích Západu, co vlastně se Rusko chystá zveřejnit. Přichází doba, kdy se zásadním způsobem změní pohled na zákulisí vzniku a průběhu druhé světové války.


Žid Hitler? Zle po slovech Lavrova. Pravda je zde ... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zid-Hitler-Zle-po-slovech-Lavrova-Pravda-je-zde-700852 Lavrov otevřel velmi zajímavé Tabu z dob druhé světové války ... Tato zpráva projela jako blesk světovými SMI, ale téměř okamžitě byla upozaděna a už se nikde nezmiňuje. Zřejmě vyvolala paniku v mocenských kruzích Západu, co vlastně se Rusko chystá zveřejnit. Přichází doba, kdy se zásadním způsobem změní pohled na zákulisí vzniku a průběhu druhé světové války.

Tieto dve odkazy dokazu dobre nasrat libtardov ak sa najprv splechne do diskusie ten prvy a po povinnom kolecku aka to je ruska loz sa tam splechne ten druhy. Nu, kazdopadne, bude lepsie si tu nechat cely snimok, nielen odkaz.


626f959175f57


Tieto dve odkazy dokazu dobre nasrat libtardov ak sa najprv splechne do diskusie ten prvy a po povinnom kolecku aka to je ruska loz sa tam splechne ten druhy. Nu, kazdopadne, bude lepsie si tu nechat cely snimok, nielen odkaz. ![626f959175f57](serve/attachment&path=626f959175f57)

Moderator

Adolf Hitler pod vlivem silné dávky amfetamínu. A pakže, kde má banda Ukrajiny v čele se zeleným koka-klaunem vzor.


https://t.me/sashakots/32038


Adolf Hitler pod vlivem silné dávky amfetamínu. A pakže, kde má banda Ukrajiny v čele se zeleným koka-klaunem vzor. https://t.me/sashakots/32038

Hitler měl africké a židovské předky, prokázal test DNA

Jak toto můžete napsat , Vy nevidíte ty na první pohled zřejmé árijské rysy všech pohlavárů třetí říše a nyní jejich potomků , ve čtvrté říši ?
Ten ušlechtilý tvar lebky , oči , skoba-totiž frňák , neratichická stavba těla , morálka na stupni A+ .
Nevěřte historickým snímkům , zde je skutečná neretušovaná podoba ády dobrotivého .
https://www.dotyk.cz/magazin/kdo-byli-arijci-30000527.html


[quote="pid:70147, uid:317"]Hitler měl africké a židovské předky, prokázal test DNA[/quote] Jak toto můžete napsat , Vy nevidíte ty na první pohled zřejmé árijské rysy všech pohlavárů třetí říše a nyní jejich potomků , ve čtvrté říši ? Ten ušlechtilý tvar lebky , oči , skoba-totiž frňák , neratichická stavba těla , morálka na stupni A+ . Nevěřte historickým snímkům , zde je skutečná neretušovaná podoba ády dobrotivého . https://www.dotyk.cz/magazin/kdo-byli-arijci-30000527.html

Vy nevidíte ty na první pohled zřejmé árijské rysy

Nasredina musíme poučit - je to chlapec světa neznalý...
Hitler byl kovaný árijec - přece kdyby nebyl, nepožadoval by to po ostatních.
Pro výuku poskytuji foto - jak má vypadat správný árijec:
626fbed0882bf
Tvar nosu, uší, úst, hlavy... to všechno odpovídá. smile


[quote="pid:70155, uid:185"]Vy nevidíte ty na první pohled zřejmé árijské rysy[/quote] Nasredina musíme poučit - je to chlapec světa neznalý... Hitler byl kovaný árijec - přece kdyby nebyl, nepožadoval by to po ostatních. Pro výuku poskytuji foto - jak má vypadat správný árijec: ![626fbed0882bf](serve/attachment&path=626fbed0882bf) Tvar nosu, uší, úst, hlavy... to všechno odpovídá. :)

Tvar nosu, uší, úst, hlavy... to všechno odpovídá

Tenhle hnusák by mohl udělat hodně dobrého pro lidstvo . Do každé cukrárny jeho fotografii a děti se tam budou bát chodit .


[quote="pid:70172, uid:203"]Tvar nosu, uší, úst, hlavy... to všechno odpovídá[/quote] Tenhle hnusák by mohl udělat hodně dobrého pro lidstvo . Do každé cukrárny jeho fotografii a děti se tam budou bát chodit .

Zhovadilosť je už len tvrdenie, že aj je Zelenskyj žid, tak predsa Ukrajina nemôže byť nacistická. Absolútny argumentačný faul, jak by povedal Denník N 😉


Zhovadilosť je už len tvrdenie, že aj je Zelenskyj žid, tak predsa Ukrajina nemôže byť nacistická. Absolútny argumentačný faul, jak by povedal Denník N

Moderátor

Kdo to je?
no predsa FaScholz


[quote="pid:70253, uid:149"]Kdo to je?[/quote]no predsa FaScholz

Moderator

Z pozice německých nacistů bylo úplně jedno, zda měl Hitler takové nebo onaké předky. Zcela otevřeně prohlásili, že to jsou oni, kdo rozhodují, kdo je žid a kdo nikoliv.


Z pozice německých nacistů bylo úplně jedno, zda měl Hitler takové nebo onaké předky. Zcela otevřeně prohlásili, že to jsou oni, kdo rozhodují, kdo je žid a kdo nikoliv.

Z pozice německých nacistů bylo úplně jedno, zda měl Hitler takové nebo onaké předky. Zcela otevřeně prohlásili, že to jsou oni, kdo rozhodují, kdo je žid a kdo nikoliv.


Podle historiků toto řekl Goering Milchovi ...


https://www.idnes.cz/xman/styl/zide-v-nacisticke-armade-werner-goldberg-emil-maurice-mischlinge-arno-spitz-wehrmacht.A190622_065241_xman-styl_fro


[quote="pid:70285, uid:529"]Z pozice německých nacistů bylo úplně jedno, zda měl Hitler takové nebo onaké předky. Zcela otevřeně prohlásili, že to jsou oni, kdo rozhodují, kdo je žid a kdo nikoliv.[/quote] Podle historiků toto řekl Goering Milchovi ... https://www.idnes.cz/xman/styl/zide-v-nacisticke-armade-werner-goldberg-emil-maurice-mischlinge-arno-spitz-wehrmacht.A190622_065241_xman-styl_fro

dotaz na přítomné - před časem jsem četl delší článek na toto téma, kde bylo řečeno, že správné plné znění známé věty je: "Konečné řešení židovské majetkové otázky" - což dává jiný význam a jiné souvislosti, než které jsou dlouhodobě předkládány. Bylo k tomu delší vysvětlení o přístupu k Ž/židům ve světě té doby, vyčlenění/získání/zaplacení teritoria pro ně, atd.... Tento článek-diskusi bohužel již nemohu najít.
Neví někdo, kde to bylo? Nemá to někdo uloženo?


dotaz na přítomné - před časem jsem četl delší článek na toto téma, kde bylo řečeno, že správné plné znění známé věty je: "Konečné řešení židovské majetkové otázky" - což dává jiný význam a jiné souvislosti, než které jsou dlouhodobě předkládány. Bylo k tomu delší vysvětlení o přístupu k Ž/židům ve světě té doby, vyčlenění/získání/zaplacení teritoria pro ně, atd.... Tento článek-diskusi bohužel již nemohu najít. Neví někdo, kde to bylo? Nemá to někdo uloženo?

Posledné výskumy DNA potvrdili, že Hitler mal semitské gény, možno až od sefardských predkov z Judei - proste bol to "ich" človek (ako aj Himmler, Eichmann a iní nacistickí pohlavári mali židovský pôvod), aj preto taká rýchla kariéra a silné úspešné podvedomé riadenie zo strany GP.
Hitler teda v podstate splnil na neho uložené úlohy vyššej marionety GP, a preto ho v neprítomnosti Norimberský proces - ZBAVIL OBVINENÍ!


Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/ukoly-hitlera-bin-ladina-v-biblickem-projektu/


Posledné výskumy DNA potvrdili, že Hitler mal semitské gény, možno až od sefardských predkov z Judei - proste bol to "ich" človek (ako aj Himmler, Eichmann a iní nacistickí pohlavári mali židovský pôvod), aj preto taká rýchla kariéra a silné úspešné podvedomé riadenie zo strany GP. Hitler teda v podstate splnil na neho uložené úlohy vyššej marionety GP, a preto ho v neprítomnosti Norimberský proces - ZBAVIL OBVINENÍ! Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/ukoly-hitlera-bin-ladina-v-biblickem-projektu/

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Hlavný rabín Ruska vyzval Lavrova, aby sa ospravedlnil za slová o Židoch a Hitlerovi
Šéf ruského ministerstva zahraničia poznamenal, že sa môže mýliť, ale aj Adolf Hitler mal židovskú krv. Hlavný rabín Ruska Berl Lazar je presvedčený, že ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov by mal uznať jeho vyjadrenia o židovskom pôvode Adolfa Hitlera ako chybné a potom bude možné incident urovnať.


„Nemyslím si, že mám právo radiť šéfovi ruskej diplomacie, ale bolo by pekné, keby sa ospravedlnil Židom a jednoducho priznal, že urobil chybu,“ povedal Lazar, ktorého citovala Židovská telegrafická agentúra. v utorok.


"Myslím si, že potom by bolo možné považovať incident za vyriešený a obrátiť list," dodal.


Lavrov v nedeľu vo vysielaní talianskeho televízneho kanála Rete 4 načrtol hlavné postoje Ruska k udalostiam na Ukrajine. Okrem iného komentoval výroky ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, ktorý tvrdil, že v krajine nemôže byť „nacifikácia“, keďže na jej čele stojí Žid. Ruský minister poznamenal, že sa môže mýliť, ale aj Hitler mal židovskú krv. Tieto slová vyvolali veľký ohlas v mnohých krajinách.https://tass.ru/obschestvo/14544611?utm_source=mail.google.com&utm_medium=referral&utm_campaign=mail.google.com&utm_referrer=mail.google.com


**Hlavný rabín Ruska vyzval Lavrova, aby sa ospravedlnil za slová o Židoch a Hitlerovi** Šéf ruského ministerstva zahraničia poznamenal, že sa môže mýliť, ale aj Adolf Hitler mal židovskú krv. Hlavný rabín Ruska Berl Lazar je presvedčený, že ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov by mal uznať jeho vyjadrenia o židovskom pôvode Adolfa Hitlera ako chybné a potom bude možné incident urovnať. „Nemyslím si, že mám právo radiť šéfovi ruskej diplomacie, ale bolo by pekné, keby sa ospravedlnil Židom a jednoducho priznal, že urobil chybu,“ povedal Lazar, ktorého citovala Židovská telegrafická agentúra. v utorok. "Myslím si, že potom by bolo možné považovať incident za vyriešený a obrátiť list," dodal. Lavrov v nedeľu vo vysielaní talianskeho televízneho kanála Rete 4 načrtol hlavné postoje Ruska k udalostiam na Ukrajine. Okrem iného komentoval výroky ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, ktorý tvrdil, že v krajine nemôže byť „nacifikácia“, keďže na jej čele stojí Žid. Ruský minister poznamenal, že sa môže mýliť, ale aj Hitler mal židovskú krv. Tieto slová vyvolali veľký ohlas v mnohých krajinách.https://tass.ru/obschestvo/14544611?utm_source=mail.google.com&utm_medium=referral&utm_campaign=mail.google.com&utm_referrer=mail.google.com

Hlavný rabín Ruska Berl Lazar je presvedčený, že ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov by mal uznať jeho vyjadrenia o židovskom pôvode Adolfa Hitlera ako chybné

Rabín to ví na 100%, že v krvi Hitlera nebyla i krev židovská? A může to dokázat?
Já jen, že v prostoru střední Evropy - a tam patří i Hitlerovo rodiště - nemůže nikdo s určitostí tvrdit, že židovskou "kapku krve" nemá. Tedy - bez vědeckého zkoumání, ale to nebylo za časů Hitlera ještě k dispozici.
A jenom, co si pamatuju z jedné knihy, tak Heydrich byl nebezpečný hlavně tím, že "sbíral a archivoval". Co? Všechno možné o vysoce postavených osobách, co by se dalo někdy "využít" k jejich vydírání. Údajně bylo v jeho "archivu" i "něco" v tomto směru na Hitlera - a tak "výběr" osoby k atentátu nebyl čistě náhodný. Jenže - nebylo to nikdy dokázané, žádný dokument se údajně nenašel, šlo jen o ústní svědectví současníků.
Ale velmi zajímavé je (a to je dokázané), že při své vídeňské anabázi byl Hitler u vídeňských židů dost často. Nechávali ho nocovat a také ho krmili. Proto prý tolik židy nenáviděl - že byli svědky jeho bídy a "nýmandství".


[quote="pid:70453, uid:12"]Hlavný rabín Ruska Berl Lazar je presvedčený, že ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov by mal uznať jeho vyjadrenia o židovskom pôvode Adolfa Hitlera ako chybné[/quote] Rabín to ví na 100%, že v krvi Hitlera nebyla i krev židovská? A může to dokázat? Já jen, že v prostoru střední Evropy - a tam patří i Hitlerovo rodiště - nemůže nikdo s určitostí tvrdit, že židovskou "kapku krve" nemá. Tedy - bez vědeckého zkoumání, ale to nebylo za časů Hitlera ještě k dispozici. A jenom, co si pamatuju z jedné knihy, tak Heydrich byl nebezpečný hlavně tím, že "sbíral a archivoval". Co? Všechno možné o vysoce postavených osobách, co by se dalo někdy "využít" k jejich vydírání. Údajně bylo v jeho "archivu" i "něco" v tomto směru na Hitlera - a tak "výběr" osoby k atentátu nebyl čistě náhodný. Jenže - nebylo to nikdy dokázané, žádný dokument se údajně nenašel, šlo jen o ústní svědectví současníků. Ale velmi zajímavé je (a to je dokázané), že při své vídeňské anabázi byl Hitler u vídeňských židů dost často. Nechávali ho nocovat a také ho krmili. Proto prý tolik židy nenáviděl - že byli svědky jeho bídy a "nýmandství".
Upravené 4. 5. 2022 o 18:56

Nechávali ho nocovat a také ho krmili. Proto prý tolik židy nenáviděl - že byli svědky jeho bídy a "nýmandství".

Zřejmě i to bylo předem přidáno do kalkulu , ze strany organizátorů . Krysa se díky tomu chovala tak , jak krysař zamýšlel .


[quote="pid:70457, uid:203"]Nechávali ho nocovat a také ho krmili. Proto prý tolik židy nenáviděl - že byli svědky jeho bídy a "nýmandství".[/quote] Zřejmě i to bylo předem přidáno do kalkulu , ze strany organizátorů . Krysa se díky tomu chovala tak , jak krysař zamýšlel .

před časem jsem četl delší článek na toto téma, kde bylo řečeno, že správné plné znění známé věty je: "Konečné řešení židovské majetkové otázky" - což dává jiný význam a jiné souvislosti,

Nevím sice přesně, na co se ptáš, ale pokusím se odpovědět podle svého chápání.
Článek jsem nečetla a nevím tedy, kde se nacházel či nachází. Ale jestli se ptáš na "konečné řešení židovské otázky", pak je úplně jedno, zda tam to "majetku" bylo či nebylo a nemá smysl se tím zabývat. Proč?
Protože rozhodující je, co se se židy skutečně dělo a jak s nimi bylo nakládáno. A nejen s nimi. Ono "konečné řešení" měli nacisti i pro "českou otázku" a vůbec slovanskou. Stačí si vyhledat statistiku civilních obětí. Pak jsou zbytečné akademické debaty na téma "jak to ti nacisti vlastně mysleli". Prostě tak, jak to dělali v praxi.


[quote="pid:70308, uid:967"]před časem jsem četl delší článek na toto téma, kde bylo řečeno, že správné plné znění známé věty je: "Konečné řešení židovské majetkové otázky" - což dává jiný význam a jiné souvislosti,[/quote] Nevím sice přesně, na co se ptáš, ale pokusím se odpovědět podle svého chápání. Článek jsem nečetla a nevím tedy, kde se nacházel či nachází. Ale jestli se ptáš na "konečné řešení židovské otázky", pak je úplně jedno, zda tam to "majetku" bylo či nebylo a nemá smysl se tím zabývat. Proč? **Protože rozhodující je, co se se židy skutečně dělo a jak s nimi bylo nakládáno.** A nejen s nimi. Ono "konečné řešení" měli nacisti i pro "českou otázku" a vůbec slovanskou. Stačí si vyhledat statistiku civilních obětí. Pak jsou zbytečné akademické debaty na téma "jak to ti nacisti vlastně mysleli". Prostě tak, jak to dělali v praxi.
Upravené 4. 5. 2022 o 20:53

„Nemyslím si, že mám právo radiť šéfovi ruskej diplomacie, ale bolo by pekné, keby sa ospravedlnil Židom a jednoducho priznal, že urobil chybu,“ povedal Lazar, ktorého citovala Židovská telegrafická agentúra. v utorok.


"Myslím si, že potom by bolo možné považovať incident za vyriešený a obrátiť list," dodal.


Aj jaj jaj... To je prekérní situace. "Ke křížku" se Lavrovovi jít nebude chtít ale Rusko podporu Židů potřebuje. V dnešní době dvojnásob.


[quote="pid:70453, uid:12"]„Nemyslím si, že mám právo radiť šéfovi ruskej diplomacie, ale bolo by pekné, keby sa ospravedlnil Židom a jednoducho priznal, že urobil chybu,“ povedal Lazar, ktorého citovala Židovská telegrafická agentúra. v utorok. "Myslím si, že potom by bolo možné považovať incident za vyriešený a obrátiť list," dodal.[/quote] Aj jaj jaj... To je prekérní situace. "Ke křížku" se Lavrovovi jít nebude chtít ale Rusko podporu Židů potřebuje. V dnešní době dvojnásob.

Rabín to ví na 100%, že v krvi Hitlera nebyla i krev židovská?

Rabín na 100% ví, že v krvi Hitlera je i krev židovská. Jenže o toto zde vůbec nejde. Distanc Židů od Hitlera je politikum a o to jde.


[quote="pid:70457, uid:203"]Rabín to ví na 100%, že v krvi Hitlera nebyla i krev židovská?[/quote] Rabín na 100% ví, že v krvi Hitlera je i krev židovská. Jenže o toto zde vůbec nejde. Distanc Židů od Hitlera je politikum a o to jde.

Pak jsou zbytečné akademické debaty na téma "jak to ti nacisti vlastně mysleli". Prostě tak, jak to dělali v praxi.
toto je docela problem ze...jak to delali v praxi. Mna by to tiez velmi zaujimalo lebo tak ako je to popisovane ze cez nejaky komin hadzali do miestnosti so zidmi plechovky s kyanovodikom a po 10 minutach povynasali mrtve tela, tak takto to nemohli robit. V Kriminalistike sa robi rekonstrukcia napr. vrazdy tam sa skuma ci sa ten skutok tak mohol udiat a ako presne bol vykonany. Keby sa konala rekonstrukcia dajme tomu s prazdnou komorou a dalej by sa pokracovalo tak ako to vsetci pozname tak by nemal kto spisat zapisnicu z rekonstrukcie. Vsetci by pomreli.
Protože rozhodující je, co se se židy skutečně dělo a jak s nimi bylo nakládáno. A nejen s nimi.
Velmi spatne bolo zachadzane s kazdym. Problem je ze ked trpi gojim a zid tak zid trpi viacej. Vyvstala otazka ako to predlozit verejnosti.
Lin. Dovolil som si troska rozviest Tvoje myslienky ako to vidim ja.


Pak jsou zbytečné akademické debaty na téma "jak to ti nacisti vlastně mysleli". Prostě tak, jak to dělali v praxi. toto je docela problem ze...jak to delali v praxi. Mna by to tiez velmi zaujimalo lebo tak ako je to popisovane ze cez nejaky komin hadzali do miestnosti so zidmi plechovky s kyanovodikom a po 10 minutach povynasali mrtve tela, tak takto to nemohli robit. V Kriminalistike sa robi rekonstrukcia napr. vrazdy tam sa skuma ci sa ten skutok tak mohol udiat a ako presne bol vykonany. Keby sa konala rekonstrukcia dajme tomu s prazdnou komorou a dalej by sa pokracovalo tak ako to vsetci pozname tak by nemal kto spisat zapisnicu z rekonstrukcie. Vsetci by pomreli. Protože rozhodující je, co se se židy skutečně dělo a jak s nimi bylo nakládáno. A nejen s nimi. Velmi spatne bolo zachadzane s kazdym. Problem je ze ked trpi gojim a zid tak zid trpi viacej. Vyvstala otazka ako to predlozit verejnosti. Lin. Dovolil som si troska rozviest Tvoje myslienky ako to vidim ja.

Rusko podporu Židů potřebuje. V dnešní době dvojnásob.

To je práve obsahom Lavrovovho odkazu - lenže v časti, ktorá chýba v PL i tu vo fóre. Pretože fakt, že Hitler mal židovskú krv, nie je tak dôležitý, je to len malý kamienok v mozaike. To nič neznamená, ako hovorí i Lavrov.
Posledná veta citátu je tým čo môže naštartovať oficiálnu zmenu pohľadu nielen na zákulisie druhej svetovej vojny, ale i na históriu ľudstva posledných takmer dvoch tisíc rokov. Pretože tzv. antisemitizmus existuje už od čias Rimanov.


"...on (Zelenský) argumentuje: Ako môže byť u nás nacifikácia, keď ja som Židom?
Ak si správne spominám, môžem sa mýliť, ale pokiaľ viem, aj Adolf Hitler mal židovskú krv. To absolútne nič neznamená. Už dávno sme počuli, čo hovorí múdry židovský národ - že najhorlivejšími antisemitmi sú spravidla židia."


https://www.nbcnews.com/video/lavrov-s-comments-about-hitler-and-antisemitism-condemned-by-israel-139084357912


[quote="pid:70502, uid:781"]Rusko podporu Židů potřebuje. V dnešní době dvojnásob.[/quote] To je práve obsahom Lavrovovho odkazu - lenže v časti, ktorá chýba v PL i tu vo fóre. Pretože fakt, že Hitler mal židovskú krv, nie je _až_ tak dôležitý, je to len malý kamienok v mozaike. To nič neznamená, ako hovorí i Lavrov. Posledná veta citátu je tým čo môže naštartovať oficiálnu zmenu pohľadu nielen na zákulisie druhej svetovej vojny, ale i na históriu ľudstva posledných takmer dvoch tisíc rokov. Pretože tzv. antisemitizmus existuje už od čias Rimanov. _"...on (Zelenský) argumentuje: Ako môže byť u nás nacifikácia, keď ja som Židom? Ak si správne spominám, môžem sa mýliť, ale pokiaľ viem, aj Adolf Hitler mal židovskú krv. To absolútne nič neznamená. **Už dávno sme počuli, čo hovorí múdry židovský národ - že najhorlivejšími antisemitmi sú spravidla židia.**" _ https://www.nbcnews.com/video/lavrov-s-comments-about-hitler-and-antisemitism-condemned-by-israel-139084357912
Upravené 5. 5. 2022 o 00:55

Heydrich byl nebezpečný hlavně tím, že "sbíral a archivoval".

To byl taky důvod jeho odstranění. V.V.Pjakin to (minimálně ve dvou (co si pamatuji)) pořadech, zmiňoval. A následná heydrichiáda bylo jen zametání stop (likvidace svědků heydrichových okultních aktivit) a likvidace nepohodlných osob.
Osobně si myslím, že tzv. atentát provedli sami Němci. Tím vůbec nechci zlehčovat odvahu obětovaných parašutistů, kteří nemohli vědět, jakou roli hrají ve hře nadnárodních sil. Domnívám se, že jejich aktivity byly v tehdejším profízlovaném Československu (násobně více, než obvykle) pečlivě monitorovány s německou důkladností od samého začátku. Scénář byl napsán anglosaskou výkonou rukou a realizován germánským válečným psem (tak, jako celá 2.sv.válka).


[quote="pid:70457, uid:203"]Heydrich byl nebezpečný hlavně tím, že "sbíral a archivoval".[/quote] To byl taky důvod jeho odstranění. V.V.Pjakin to (minimálně ve dvou (co si pamatuji)) pořadech, zmiňoval. A následná heydrichiáda bylo jen zametání stop (likvidace svědků heydrichových okultních aktivit) a likvidace nepohodlných osob. Osobně si myslím, že tzv. atentát provedli sami Němci. Tím vůbec nechci zlehčovat odvahu obětovaných parašutistů, kteří nemohli vědět, jakou roli hrají ve hře nadnárodních sil. Domnívám se, že jejich aktivity byly v tehdejším profízlovaném Československu (násobně více, než obvykle) pečlivě monitorovány s německou důkladností od samého začátku. Scénář byl napsán anglosaskou výkonou rukou a realizován germánským válečným psem (tak, jako celá 2.sv.válka).
Upravené 5. 5. 2022 o 01:14

Sice už jsem tuhle básničku Františka Gellnera uvedl na začátku vlákna Encyklopedie KOB - Židovstvo, ale domnívám se, že sem se hodí dokonale:


Sobota, myslím byla snad (Radosti života)


Sobota, myslím, byla snad.
Židovský pán bůh měl svátek,
a Židi mu šli děkovat
za všechen vezdejší statek,


za prosperování obchodů
galanterních a střižních,
za těhotných žen úrodu
a za hloupost svých bližních,


za jmění Rotschildů veškerých,
(bože, kde krást a nebrat?!)
za zdraví souvěrců, u kterých
musí králové žebrat,


za slávu továrních komínů,
za marnou závist chátry,
za chladnokrevnost vojínů,
kteří střílí své bratry,


za všechny dary přírody,
za vhodná krupobití
a za hesla pokroku, svobody,
jichž možno zneužíti.


Sice už jsem tuhle básničku Františka Gellnera uvedl na začátku vlákna Encyklopedie KOB - Židovstvo, ale domnívám se, že sem se hodí dokonale: ### Sobota, myslím byla snad (Radosti života) Sobota, myslím, byla snad. Židovský pán bůh měl svátek, a Židi mu šli děkovat za všechen vezdejší statek, za prosperování obchodů galanterních a střižních, za těhotných žen úrodu a za hloupost svých bližních, za jmění Rotschildů veškerých, (bože, kde krást a nebrat?!) za zdraví souvěrců, u kterých musí králové žebrat, za slávu továrních komínů, za marnou závist chátry, za chladnokrevnost vojínů, kteří střílí své bratry, za všechny dary přírody, za vhodná krupobití a za hesla pokroku, svobody, jichž možno zneužíti.

LIN. Nevím sice přesně, na co se ptáš, ale pokusím se odpovědět podle svého chápání.
Článek jsem nečetla a nevím tedy, kde se nacházel či nachází. Ale jestli se ptáš na "konečné řešení židovské otázky", pak je úplně jedno, zda tam to "majetku" bylo či nebylo a nemá smysl se tím zabývat. Proč?


LIN, ty nevíš o co jde, zůstáváš v zajetí určitého přístupu a klišé ohledně židů a nacistů. Ale ten článek byl napsán ze širšího hlediska nadnárodního řízení, zapojení nadnárodních struktur, kde hitlerovské Německo bylo jen jednou ze součástí. A ohĺedně řešení celkového problému s Ž/židy ohledně jejich budoucnosti jako etnika a životního prostoru bylo za velmi důležité považováno řešení židovské majetkové otázky z praktického hlediska a možnosti dosažení uvažovaného cíle. Rasová otázka v tom nehrála významnější roli. Na rozdíl od toho, jak je to dlouhodobě vydáváno za fakt. Právě proto, že to byl zajímavý článek, který si pamatuji částečně a nechtěl bych ho špatně interpretovat, jsem se dotázal, jestlli o něm někdo neví.


LIN. Nevím sice přesně, na co se ptáš, ale pokusím se odpovědět podle svého chápání. Článek jsem nečetla a nevím tedy, kde se nacházel či nachází. Ale jestli se ptáš na "konečné řešení židovské otázky", pak je úplně jedno, zda tam to "majetku" bylo či nebylo a nemá smysl se tím zabývat. Proč? LIN, ty nevíš o co jde, zůstáváš v zajetí určitého přístupu a klišé ohledně židů a nacistů. Ale ten článek byl napsán ze širšího hlediska nadnárodního řízení, zapojení nadnárodních struktur, kde hitlerovské Německo bylo jen jednou ze součástí. A ohĺedně řešení celkového problému s Ž/židy ohledně jejich budoucnosti jako etnika a životního prostoru bylo za velmi důležité považováno řešení židovské majetkové otázky z praktického hlediska a možnosti dosažení uvažovaného cíle. Rasová otázka v tom nehrála významnější roli. Na rozdíl od toho, jak je to dlouhodobě vydáváno za fakt. Právě proto, že to byl zajímavý článek, který si pamatuji částečně a nechtěl bych ho špatně interpretovat, jsem se dotázal, jestlli o něm někdo neví.

Slovíčko ukazuje koho a aká motivácia za tým stála bez ohľadu na to, ako je nám to dnes interpretované. Je preto podstatné a my by sme sa na problematiku mali dívať optikou prebiehajúcich globálnych procesov, nie optikou oddelených udalostí v jednotlivých štátoch.


Slovíčko ukazuje koho a aká motivácia za tým stála bez ohľadu na to, ako je nám to dnes interpretované. Je preto podstatné a my by sme sa na problematiku mali dívať optikou prebiehajúcich globálnych procesov, nie optikou oddelených udalostí v jednotlivých štátoch.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Na telegram kanále Slovensko NEWS-FRONT.INFO
sú 5.5.22 zverejnené dve videá, na ktorých ortodoxní Židia v Izraeli šliapu po ruskej vlajke a oslavujú ukrajinských nacistov.
https://t.me/newsfrontsk/7783


Na telegram kanále Slovensko NEWS-FRONT.INFO sú 5.5.22 zverejnené dve videá, na ktorých ortodoxní Židia v Izraeli šliapu po ruskej vlajke a oslavujú ukrajinských nacistov. https://t.me/newsfrontsk/7783

sú 5.5.22 zverejnené dve videá, na ktorých ortodoxní Židia v Izraeli šliapu po ruskej vlajke a oslavujú ukrajinských nacistov.
Bodejď by ne, když území dnešní DLR a LLR a také Dněpropetrovsk a Cherson se nacházejí na území bývalé Chazarie. Rusové je tam v 11.století rozprášili. Nejdříve tam přišli židé v malém množství, jako kupci, pak tam udělali převrat a na 160 let ovládli toto území. Proto se těší, protože počítají s tím, že zase utvoří Velkou Chazarii, přesunem židů z Izraele. Jinak, Dněpropetrovsk je pro ně "zapasný aerodrom" 2.okultní centrum po Praze.


[quote="pid:70592, uid:111"]sú 5.5.22 zverejnené dve videá, na ktorých ortodoxní Židia v Izraeli šliapu po ruskej vlajke a oslavujú ukrajinských nacistov.[/quote]Bodejď by ne, když území dnešní DLR a LLR a také Dněpropetrovsk a Cherson se nacházejí na území bývalé Chazarie. Rusové je tam v 11.století rozprášili. Nejdříve tam přišli židé v malém množství, jako kupci, pak tam udělali převrat a na 160 let ovládli toto území. Proto se těší, protože počítají s tím, že zase utvoří Velkou Chazarii, přesunem židů z Izraele. Jinak, Dněpropetrovsk je pro ně "zapasný aerodrom" 2.okultní centrum po Praze.
Upravené 5. 5. 2022 o 17:47

Tu je jeden pohľad na vzťah Izraela a Ukrajiny/Zelenského
Válka za obnovení chazarské říše – Izraele 2.0 se rozhořela naplno. Izrael se oficiálně zapojil do války proti Rusku na Ukrajině…
https://ceskavec.com/2022/05/valka-za-obnoveni-chazarske-rise-izraele-2-0-se-rozhorela-naplno-izrael-se-nyni-oficialne-zapojil-do-valky-proti-rusku


Tu je jeden pohľad na vzťah Izraela a Ukrajiny/Zelenského **Válka za obnovení chazarské říše – Izraele 2.0 se rozhořela naplno. Izrael se oficiálně zapojil do války proti Rusku na Ukrajině…** https://ceskavec.com/2022/05/valka-za-obnoveni-chazarske-rise-izraele-2-0-se-rozhorela-naplno-izrael-se-nyni-oficialne-zapojil-do-valky-proti-rusku

Izrael oznámil, že sa Putin ospravedlnil za Lavrovove slová
Kancelária izraelského premiéra oznámila Putinovo ospravedlnenie za Lavrovove slová. Ruský prezident Vladimir Putin sa ospravedlnil za slová ruského ministra zahraničných vecí Sergeja Lavrova. Informovali o tom v kancelárii izraelského premiéra Naftaliho Bennetta.


„[Putin a Bennett] diskutovali aj o slovách ruského ministra zahraničia Lavrova. Premiér prijal ospravedlnenie prezidenta Putina za Lavrovove slová a poďakoval sa mu za objasnenie jeho postoja k židovskému národu a spomienke na holokaust.


Počas rozhovoru pre taliansku televíziu Mediaset ruský minister zahraničných vecí povedal, že Adolf Hitler mohol mať židovské korene, hoci pripustil, že sa môže mýliť. Okrem toho pripísal „múdremu židovskému národu“ frázu, že najhorlivejšími antisemitmi sú práve Židia.


Bennett reagoval slovami, že Lavrovove slová nie sú pravdivé. Poznamenal, že vyjadrenie ruského ministra berie veľmi vážne.


Izraelský minister zahraničných vecí Yair Lapid zasa požadoval od Ruska ospravedlnenie. Hitler podľa neho nebol Žid a Židia sa počas holokaustu nezabíjali.


https://lenta.ru/news/2022/05/05/lavrovapologies/


**Izrael oznámil, že sa Putin ospravedlnil za Lavrovove slová** Kancelária izraelského premiéra oznámila Putinovo ospravedlnenie za Lavrovove slová. Ruský prezident Vladimir Putin sa ospravedlnil za slová ruského ministra zahraničných vecí Sergeja Lavrova. Informovali o tom v kancelárii izraelského premiéra Naftaliho Bennetta. „[Putin a Bennett] diskutovali aj o slovách ruského ministra zahraničia Lavrova. Premiér prijal ospravedlnenie prezidenta Putina za Lavrovove slová a poďakoval sa mu za objasnenie jeho postoja k židovskému národu a spomienke na holokaust. Počas rozhovoru pre taliansku televíziu Mediaset ruský minister zahraničných vecí povedal, že Adolf Hitler mohol mať židovské korene, hoci pripustil, že sa môže mýliť. Okrem toho pripísal „múdremu židovskému národu“ frázu, že najhorlivejšími antisemitmi sú práve Židia. Bennett reagoval slovami, že Lavrovove slová nie sú pravdivé. Poznamenal, že vyjadrenie ruského ministra berie veľmi vážne. Izraelský minister zahraničných vecí Yair Lapid zasa požadoval od Ruska ospravedlnenie. Hitler podľa neho nebol Žid a Židia sa počas holokaustu nezabíjali. https://lenta.ru/news/2022/05/05/lavrovapologies/

Izrael oznámil, že sa Putin ospravedlnil za Lavrovove slová


Hra na přihrávky ? Za co se vlastně omluvil Putin v případě Lavrova ? Za Lavrovem vyjádřená fakta, nebo za samotného Lavrova ... Že řekl nahlas to, co se do teď v diplomatických kuloárech jen šeptalo ? Pokud je to ta druhá varianta, tak to jen zesílí amplitudu a samotnou frekvenci tohoto sdělení ... Vypuštěného džina už do láhve nevrátíš ... A to ani kladivem ... smile


[quote="pid:70604, uid:12"]Izrael oznámil, že sa Putin ospravedlnil za Lavrovove slová[/quote] Hra na přihrávky ? Za co se vlastně omluvil Putin v případě Lavrova ? Za Lavrovem vyjádřená fakta, nebo za samotného Lavrova ... Že řekl nahlas to, co se do teď v diplomatických kuloárech jen šeptalo ? Pokud je to ta druhá varianta, tak to jen zesílí amplitudu a samotnou frekvenci tohoto sdělení ... Vypuštěného džina už do láhve nevrátíš ... A to ani kladivem ... :D

@Unkas
Dobře - nevím tedy, oč jde. Ale z tvých slov to vypadá, že ten článek měl být snad o tom, jak nacisti zachraňovali židy tím, že jim určili nějaký životní prostor. Na Sibiři to bylo, že? Však jsme tam jako národ měli být i my.
Tak s tímhle fakt nechci nic mít, ponechám si svůj "klišé pohled". A silně pochybuju, že by něco takového někdo tady postoval.
@rony
Nezapomínej, že mnoho židů jsou "židé" jen podle náboženství. A také existuje směr zvaný sionismus. Jinak nic víc nenapíšu, protože nechci zabředat do debaty, jejíž směr naznačuješ. V tuto chvíli je úplně jedno, kolik jich nacisti sprovodili ze světa - zásadní a důležité je, že sprovodili. A k nacistům se nehlásili jenom Němci.

@Unkas Dobře - nevím tedy, oč jde. Ale z tvých slov to vypadá, že ten článek měl být snad o tom, jak nacisti zachraňovali židy tím, že jim určili nějaký životní prostor. Na Sibiři to bylo, že? Však jsme tam jako národ měli být i my. Tak s tímhle fakt nechci nic mít, ponechám si svůj "klišé pohled". A silně pochybuju, že by něco takového někdo tady postoval. @rony Nezapomínej, že mnoho židů jsou "židé" jen podle náboženství. A také existuje směr zvaný sionismus. Jinak nic víc nenapíšu, protože nechci zabředat do debaty, jejíž směr naznačuješ. V tuto chvíli je úplně jedno, kolik jich nacisti sprovodili ze světa - zásadní a důležité je, že sprovodili. A k nacistům se nehlásili jenom Němci.

Osobně si myslím, že tzv. atentát provedli sami Němci.

Ne samotný atentát - tam to bylo jasné, kdo ho provedl. Tam mohlo jít o dohodu Britů a Němců.
Ale šlo o samotné úmrtí Heydricha. On totiž přežil, i když vážně zraněný. Ale ne smrtelně. Dokonce se po ošetření jeho stav začal lepšit. Pak ale přišel rychlý a nečekaný zlom...


[quote="pid:70514, uid:826"]Osobně si myslím, že tzv. atentát provedli sami Němci.[/quote] Ne samotný atentát - tam to bylo jasné, kdo ho provedl. Tam mohlo jít o dohodu Britů a Němců. Ale šlo o samotné úmrtí Heydricha. On totiž přežil, i když vážně zraněný. Ale ne smrtelně. Dokonce se po ošetření jeho stav začal lepšit. Pak ale přišel rychlý a nečekaný zlom...

Pak ale přišel rychlý a nečekaný zlom...
Možná i šéflékař na operačním sále měl své instrukce ...


[quote="pid:70644, uid:203"]Pak ale přišel rychlý a nečekaný zlom...[/quote]Možná i šéflékař na operačním sále měl své instrukce ...

Možná i šéflékař na operačním sále měl své instrukce ...

Ano. Byl to německý lékař, prý ten nejlepší, narychlo z Říše přivezený. Českým lékařům Němci nevěřili.


[quote="pid:70648, uid:260"]Možná i šéflékař na operačním sále měl své instrukce ...[/quote] Ano. Byl to německý lékař, prý ten nejlepší, narychlo z Říše přivezený. Českým lékařům Němci nevěřili.

Ne samotný atentát - tam to bylo jasné, kdo ho provedl.

Tím si právě vůbec nejsem jistý, vyšetřovací dokumentace se nezachovala a když jsem si o tom před časem hledal materiály, tak to vypadá, že ze strany vyšetřovatelů docházelo k ovlivňování svědků.
Co se týče samotného zranění Heydricha, tak to by mělo být způsobeno kovovým odštěpkem (pravděpodobně kouskem kovové konstrukce autosedačky). Nejsem si jist, jestli mu museli vyjmout slezinu, ale každopádně po ošetření byl v pořádku a zotavoval se. Himmler měl však takovou "obavu" o život a zdraví svého "přítele", že mu poslal svého osobního lékaře. No a po jeho návštěvě se Heydrichovi prudce přitížilo a už to jelo.


[quote="pid:70644, uid:203"]Ne samotný atentát - tam to bylo jasné, kdo ho provedl.[/quote] Tím si právě vůbec nejsem jistý, vyšetřovací dokumentace se nezachovala a když jsem si o tom před časem hledal materiály, tak to vypadá, že ze strany vyšetřovatelů docházelo k ovlivňování svědků. Co se týče samotného zranění Heydricha, tak to by mělo být způsobeno kovovým odštěpkem (pravděpodobně kouskem kovové konstrukce autosedačky). Nejsem si jist, jestli mu museli vyjmout slezinu, ale každopádně po ošetření byl v pořádku a zotavoval se. Himmler měl však takovou "obavu" o život a zdraví svého "přítele", že mu poslal svého osobního lékaře. No a po jeho návštěvě se Heydrichovi prudce přitížilo a už to jelo.

Lin
zverejnil(a) pred 10 hod.


@Unkas
Dobře - nevím tedy, oč jde. Ale z tvých slov to vypadá, že ten článek měl být snad o tom, jak nacisti zachraňovali židy tím, že jim určili nějaký životní prostor.
LIN, ty opravdu nechápeš, co jsem napsal? Že ten článek byl psán z pohledu širšího nadnárodního řízení, kde Německo mělo jednu z rolí? A na tom řízení se podílely i finančně mocné židovské klany. Tvůj emoční komentář svědčí o tom, že ti stačí konstatování, že Německo napadlo Sovětský svaz, což je odsouzeníhodné. Na tom se shodneme. Tobě to stačí a více nechceš vědět. Řada lidí ovšem chce vědět, proč ho napadl, čí to byla myšlenka, kdo ho v tom podporoval. Vedeni tímto zájmem by si přečetli kniku Kdo přinutil Hitlera přepadnout SSSR. Ty bys ji ovšem kategoricky odmítla s tím, že tě to nezajímá. To je analogie tvého přístupu v případě tohoto článku. Budiž, je to tvůj přístup, respektuji tvoji volbu.

Lin zverejnil(a) pred 10 hod. @Unkas Dobře - nevím tedy, oč jde. Ale z tvých slov to vypadá, že ten článek měl být snad o tom, jak nacisti zachraňovali židy tím, že jim určili nějaký životní prostor. LIN, ty opravdu nechápeš, co jsem napsal? Že ten článek byl psán z pohledu širšího nadnárodního řízení, kde Německo mělo jednu z rolí? A na tom řízení se podílely i finančně mocné židovské klany. Tvůj emoční komentář svědčí o tom, že ti stačí konstatování, že Německo napadlo Sovětský svaz, což je odsouzeníhodné. Na tom se shodneme. Tobě to stačí a více nechceš vědět. Řada lidí ovšem chce vědět, proč ho napadl, čí to byla myšlenka, kdo ho v tom podporoval. Vedeni tímto zájmem by si přečetli kniku Kdo přinutil Hitlera přepadnout SSSR. Ty bys ji ovšem kategoricky odmítla s tím, že tě to nezajímá. To je analogie tvého přístupu v případě tohoto článku. Budiž, je to tvůj přístup, respektuji tvoji volbu.

Že by matador Lavrov udělal takovou elementární chybu, že by to musel Putin hasit? Uvidíme co na to Pjakin


Že by matador Lavrov udělal takovou elementární chybu, že by to musel Putin hasit? Uvidíme co na to Pjakin

hledně jejich budoucnosti jako etnika a životního prostoru bylo za velmi důležité považováno řešení židovské majetkové otázky z praktického hlediska a možnosti dosažení uvažovaného cíle.


Presne tak... a to je niekoľko tisíc rokov stará otázka defacto... Od ich odchodu z Egypta sa neustále rieši ich životný priestor. Lebo sa začlenili na územie, ktoré patrilo niekomu inému. A trvá to tisícky rokov a stále to nie je doriešené.


Na margo toho potom to beriem ako nepriamy dôkaz toho, že sme sem nemohli prísť až v 6. storočí, ako sa nám snažia nahovoriť. mali by sme úplne rovnaký problém ako Židia.


[quote="pid:70551, uid:967"]hledně jejich budoucnosti jako etnika a životního prostoru bylo za velmi důležité považováno řešení židovské majetkové otázky z praktického hlediska a možnosti dosažení uvažovaného cíle.[/quote] Presne tak... a to je niekoľko tisíc rokov stará otázka defacto... Od ich odchodu z Egypta sa neustále rieši ich životný priestor. Lebo sa začlenili na územie, ktoré patrilo niekomu inému. A trvá to tisícky rokov a stále to nie je doriešené. Na margo toho potom to beriem ako nepriamy dôkaz toho, že sme sem nemohli prísť až v 6. storočí, ako sa nám snažia nahovoriť. mali by sme úplne rovnaký problém ako Židia.

LIN, ty opravdu nechápeš, co jsem napsal? Že ten článek byl psán z pohledu širšího nadnárodního řízení, kde Německo mělo jednu z rolí?

Nevím, proč mám pocit, že já o koze a ty o voze. Takto se nedomluvíme, protože opravdu nechápu, oč ti jde a proč do toho montuješ "nadnárodní řízení".
Já reagovala na tvou poznámku, že v článku mělo být uvedené, zda u německého glejtu "Konečné řešení židovské otázky" bylo ještě slůvko "majetkové".
Napsala jsem ti, že je to dneska jedno, protože vypovídají skutky a ne nějaký papír.
Co je ti platné dneska bádat, zda tam ono slůvko bylo nebo ne, když víš, že bezpochyby probíhala rukama Němců genocida "podřadného" obyvatelstva? Jak s tímto souvisí "nadnárodní řízení" a fakta, kdo do té války Německo dostrkal? Vždyť je to úplně jiné téma, které nikterak nemůže nacisty a fašisty osvobodit z viny páchané genocidy. A pak - majetkové otázky se přece genocidou řešit nemusí.
Díky za trpělivost a zas jindy. Zde si evidentně nerozumíme.


[quote="pid:70686, uid:967"]LIN, ty opravdu nechápeš, co jsem napsal? Že ten článek byl psán z pohledu širšího nadnárodního řízení, kde Německo mělo jednu z rolí?[/quote] Nevím, proč mám pocit, že já o koze a ty o voze. Takto se nedomluvíme, protože opravdu nechápu, oč ti jde a proč do toho montuješ "nadnárodní řízení". **Já reagovala na tvou poznámku, že v článku mělo být uvedené, zda u německého glejtu "Konečné řešení židovské otázky" bylo ještě slůvko "majetkové". ** Napsala jsem ti, že **je to dneska jedno, protože vypovídají skutky a ne nějaký papír.** Co je ti platné dneska bádat, zda tam ono slůvko bylo nebo ne, když víš, že bezpochyby probíhala rukama Němců genocida "podřadného" obyvatelstva? Jak s tímto souvisí "nadnárodní řízení" a fakta, kdo do té války Německo dostrkal? **Vždyť je to úplně jiné téma, které nikterak nemůže nacisty a fašisty osvobodit z viny páchané genocidy.** A pak - majetkové otázky se přece genocidou řešit nemusí. Díky za trpělivost a zas jindy. Zde si evidentně nerozumíme.

To čo urobil Lavrov bolo povestné otvorenie Pandorinej skrinky. Aj keď iba na chvíľu. To úplne stačí, teraz sa v tom začne rýpať veľa ľudí z oboch strán. Tí čo sa to budú snažiť dokázať, tých čo to budú popierať ale aj taký čo budú pátrať zo zvedavosti. Bol to prvý zhodený kamienok ktorý môže spustiť lavínu.


To čo urobil Lavrov bolo povestné otvorenie Pandorinej skrinky. Aj keď iba na chvíľu. To úplne stačí, teraz sa v tom začne rýpať veľa ľudí z oboch strán. Tí čo sa to budú snažiť dokázať, tých čo to budú popierať ale aj taký čo budú pátrať zo zvedavosti. Bol to prvý zhodený kamienok ktorý môže spustiť lavínu.

Asi som nechápavý , ale nechápem čo to mení vo svete.
Kým nahlas nepovie že Hitler bol bábka a druhú svetovú nevymyslelo Nemecko tak sa príliš vzrušovať nebudem.


Asi som nechápavý , ale nechápem čo to mení vo svete. Kým nahlas nepovie že Hitler bol bábka a druhú svetovú nevymyslelo Nemecko tak sa príliš vzrušovať nebudem.
Upravené 6. 5. 2022 o 11:18

Kým nahlas nepovie že Hitler bol bábka a druhú svetovú nevymyslelo Nemecko tak sa príliš vzrušovať nebudem
Měl jsem sousedku a její oblíbené rčení na vše bylo: "Kousek, po kousku".


[quote="pid:70711, uid:324"]Kým nahlas nepovie že Hitler bol bábka a druhú svetovú nevymyslelo Nemecko tak sa príliš vzrušovať nebudem[/quote]Měl jsem sousedku a její oblíbené rčení na vše bylo: "Kousek, po kousku".

627624c285beb
627624c28acad


Fejk nebo realita ?


https://t.me/absurdnisvet


![627624c285beb](serve/attachment&path=627624c285beb) ![627624c28acad](serve/attachment&path=627624c28acad) Fejk nebo realita ? https://t.me/absurdnisvet
Upravené 7. 5. 2022 o 09:51

Takže sa nakoniec žiadne ospravedlnenie kôli výroku Hitler mal možno židovskú krv nekonalo. Po oznámení Izraelskeho prezidenta o prijatí ospravedlneia Ruská prezidentská kancelária zverejnila doslovný prepis rozhovoru. V prepise sa žiadne ospravedlnenie nenachádza. Preskov iba potvrdil že celý rozhovor prebehol presne tak ako to je v prepise.
https://thecradle.co/Article/News/10002
S pozdravom Peter.


Takže sa nakoniec žiadne ospravedlnenie kôli výroku Hitler mal možno židovskú krv nekonalo. Po oznámení Izraelskeho prezidenta o prijatí ospravedlneia Ruská prezidentská kancelária zverejnila doslovný prepis rozhovoru. V prepise sa žiadne ospravedlnenie nenachádza. Preskov iba potvrdil že celý rozhovor prebehol presne tak ako to je v prepise. https://thecradle.co/Article/News/10002 S pozdravom Peter.

žiadne ospravedlnenie

To je dobra sprava, ze sion uz musi verejne klamat aj o tymto sposobom. Dost potupna odpoved z kancelarie prezidenta pre nich…


[quote="pid:70891, uid:14"]žiadne ospravedlnenie[/quote] To je dobra sprava, ze sion uz musi verejne klamat aj o tymto sposobom. Dost potupna odpoved z kancelarie prezidenta pre nich…

Po oznámení Izraelskeho prezidenta o prijatí ospravedlneia Ruská prezidentská kancelária zverejnila doslovný prepis rozhovoru.

Ja som na Kremline žiadny doslovný prepis nenašiel. Iba zhrnutie o čom rozprávali.


[quote="pid:70891, uid:14"]Po oznámení Izraelskeho prezidenta o prijatí ospravedlneia Ruská prezidentská kancelária zverejnila doslovný prepis rozhovoru.[/quote] Ja som na Kremline žiadny doslovný prepis nenašiel. Iba zhrnutie o čom rozprávali.
5.59k
48
26
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept