Politika v SR
Proč vlastně? Nikdo z nás to neví. Vy ano? ptá se Čaputová ruských vojáků

Proč vlastně? Nikdo z nás to neví. Vy ano? ptá se Čaputová ruských vojáků ...


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/caputova-projev-rustina-valka-ukrajina.A220427_065625_zahranicni_bur


Nikdo z vás ve Slovenské vládě to neví ? Opravdu ? Jak je tedy možné, že část slovenské veřejnosti to dobře ví ?


Kde jsi byla ty blonďatá sorošovská princezno, když ukrajinské granáty zabíjely malé ukrajinské děti na Donbasu a v Lugansku ?
Jestli chceš vědět, proč dnes rusové bojují na Ukrajině, měla by jsi se vypravit do Aleje andělů, která byla otevřená v Doněcku už před sedmi lety 5. května 2015 a kde je pochována část z několika set malých dětí zavražděných od dubna 2014 ukrajinskou armádou, kterou teď česká a slovenská vláda zásobuje velkorážovými granáty, aby mohla dál ukrajinské děti zabíjet.


6268f559c349e


Alej andělů:
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D0%BB%D0%B5%D1%8F_%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2


Proč vlastně? Nikdo z nás to neví. Vy ano? ptá se Čaputová ruských vojáků ... Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/caputova-projev-rustina-valka-ukrajina.A220427_065625_zahranicni_bur Nikdo z vás ve Slovenské vládě to neví ? Opravdu ? Jak je tedy možné, že část slovenské veřejnosti to dobře ví ? Kde jsi byla ty blonďatá sorošovská princezno, když ukrajinské granáty zabíjely malé ukrajinské děti na Donbasu a v Lugansku ? Jestli chceš vědět, proč dnes rusové bojují na Ukrajině, měla by jsi se vypravit do Aleje andělů, která byla otevřená v Doněcku už před sedmi lety 5. května 2015 a kde je pochována část z několika set malých dětí zavražděných od dubna 2014 ukrajinskou armádou, kterou teď česká a slovenská vláda zásobuje velkorážovými granáty, aby mohla dál ukrajinské děti zabíjet. ![6268f559c349e](serve/attachment&path=6268f559c349e) Alej andělů: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D0%BB%D0%B5%D1%8F_%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2
Upravené 27. 4. 2022 o 10:00

Čaputové video s čtecím zařízením mi připomnělo Nesmrtelnou tetu...


Čaputové video s čtecím zařízením mi připomnělo Nesmrtelnou tetu...

Nikdo z vás ve Slovenské vládě to neví ? Opravdu ? Jak je tedy možné, že část slovenské veřejnosti to dobře ví ?


mne z toho videá prišlo zle. Ja som to ani nechcela pozerať, ale pustili ho včera na IV, tak dom di ho nechtiac vypočula. Tak toto je už vazne sila, presne mi napadlo čo píšete. Ako keď pozerám tie videá od Patricka alebo hocikoho o situácii v Mariupole, že ako sa tam ukrosi správajú k vlastnému obyvateľstvu, dávala som analýzy z Vt, tak toto je silná káva akože prehovoriť do duše ruským vojakom. Akože kto je ona? Nejaká osobnosť? No bola zvolená do Úradu, sle to z nej osobnosť nerobí.


Čo si to vôbec dovoľuje kázať o morálke niekomu a používať naci hesla, za ktoré na ňu podal Blaha Trestne oznámenie?! Rozprávať, že my sme všetci Ukrajina??? Kto jej nato dal právo??? No včera som sa riadne naštvala. Vôbec by som sa nedivila, keby po PL a BG je tretie Sk.


[quote="pid:69677, uid:317"]Nikdo z vás ve Slovenské vládě to neví ? Opravdu ? Jak je tedy možné, že část slovenské veřejnosti to dobře ví ?[/quote] mne z toho videá prišlo zle. Ja som to ani nechcela pozerať, ale pustili ho včera na IV, tak dom di ho nechtiac vypočula. Tak toto je už vazne sila, presne mi napadlo čo píšete. Ako keď pozerám tie videá od Patricka alebo hocikoho o situácii v Mariupole, že ako sa tam ukrosi správajú k vlastnému obyvateľstvu, dávala som analýzy z Vt, tak toto je silná káva akože prehovoriť do duše ruským vojakom. Akože kto je ona? Nejaká osobnosť? No bola zvolená do Úradu, sle to z nej osobnosť nerobí. Čo si to vôbec dovoľuje kázať o morálke niekomu a používať naci hesla, za ktoré na ňu podal Blaha Trestne oznámenie?! Rozprávať, že my sme všetci Ukrajina??? Kto jej nato dal právo??? No včera som sa riadne naštvala. Vôbec by som sa nedivila, keby po PL a BG je tretie Sk.

mne z toho videá prišlo zle


V prvom rade si treba uvedomiť, komu bolo to video určené. Ruským vojakom isto nie. Bolo určené nášmu domácemu publiku, aby sa nádhera prezentoval ako niekto, kto chce zmierňovať napätie. Ako ukážka, že ona pracuje pre mier.


Nič viac, len PR pre progresívcov a kaviareň, na povzbudenie ich pocitu výnimočnosti a mierumilovnosti. Zle mi je skôr z iných vecí, toto sú také povinné marketingové jazdy, ktoré dostali z pera niekoho iného.


[quote="pid:69798, uid:273"]mne z toho videá prišlo zle[/quote] V prvom rade si treba uvedomiť, komu bolo to video určené. Ruským vojakom isto nie. Bolo určené nášmu domácemu publiku, aby sa nádhera prezentoval ako niekto, kto chce zmierňovať napätie. Ako ukážka, že ona pracuje pre mier. Nič viac, len PR pre progresívcov a kaviareň, na povzbudenie ich pocitu výnimočnosti a mierumilovnosti. Zle mi je skôr z iných vecí, toto sú také povinné marketingové jazdy, ktoré dostali z pera niekoho iného.

Moderátor

1k
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept