Politika v ČR
Invaze?

Na spřátelených stránkách jsem našla odkaz na velmi pěkné zamyšlení. Stojí za přečtení a nejen to. Stojí za zamyšlení.
https://vk.com/@707904899-invaze-ukrajinc-do-esk-republiky@707904899-invaze-ukrajinc-do-esk-republiky

S autorem bezvýhradně souhlasím. A sdílím jeho obavy. A obavy nejsou šovinismus. Vycházejí z genetické paměti příslušnice národa, který chtějí zničit víc jak tisíciletí a který měl již několikrát na kahánku.
Poslední snaha o vymazání národa probíhala jako "idea" jiného národa, který byl v naší vlasti menšinový. Tehdy nejpočetnější menšina tvořila asi 20% počtu majority. A určitě si vzpomeneme, jak to všechno dopadlo. Co se dělo před i po zatím největších lidských jatek. Brzy budeme slavit výročí osvobození - a kdyby jeho nebylo, nebyl by ani náš národ a ve vlastním státě - aspoň na oko.
Nyní tvoří nejpočetnější menšinu národ jiný. Ale s lítostí nemohu říct, že národ k nám přátelský.
Už loni jich tu bylo oficiálně na 200 tisíc. Neoficiálně už kolem 500 tisíc. Nyní jich přišlo téměř 300 tisíc - a zase - jsou to ti, o kterých úřady vědí. I kdybychom se měli držet oficiálních čísel - tedy těch, kteří se někde na úřadě přihlásili - je jich tu nejméně 500 tisíc. Což není málo. Také není ještě všem migračním dnům konec.
A tak si kladu stejnou otázku jako autor toho výborného článku. A přidávám další, svou otázku:
Co nás jako národ ještě čeká? Další protektorát?


https://infocizinci.cz/cr/migrace-mensiny-a-cizinci-v-cr-2021/
https://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1rodnostn%C3%AD_slo%C5%BEen%C3%AD_prvn%C3%AD_%C4%8Ceskoslovensk%C3%A9_republiky


Na spřátelených stránkách jsem našla odkaz na velmi pěkné zamyšlení. Stojí za přečtení a nejen to. **Stojí za zamyšlení.** https://vk.com/@707904899-invaze-ukrajinc-do-esk-republiky S autorem bezvýhradně souhlasím. A sdílím jeho obavy. A obavy nejsou šovinismus. Vycházejí z genetické paměti příslušnice národa, který chtějí zničit víc jak tisíciletí a který měl již několikrát na kahánku. Poslední snaha o vymazání národa probíhala jako "idea" jiného národa, který byl v naší vlasti menšinový. **Tehdy nejpočetnější menšina tvořila asi 20% počtu majority.** A určitě si vzpomeneme, jak to všechno dopadlo. Co se dělo před i po zatím největších lidských jatek. Brzy budeme slavit výročí osvobození - a kdyby jeho nebylo, nebyl by ani náš národ a ve vlastním státě - aspoň na oko. Nyní tvoří nejpočetnější menšinu národ jiný. Ale s lítostí nemohu říct, že národ k nám přátelský. Už loni jich tu bylo oficiálně na 200 tisíc. Neoficiálně už kolem 500 tisíc. Nyní jich přišlo téměř 300 tisíc - a zase - jsou to ti, o kterých úřady vědí. I kdybychom se měli držet oficiálních čísel - tedy těch, kteří se někde na úřadě přihlásili - je jich tu nejméně 500 tisíc. Což není málo. Také není ještě všem migračním dnům konec. A tak si kladu stejnou otázku jako autor toho výborného článku. A přidávám další, svou otázku: **Co nás jako národ ještě čeká?** Další protektorát? https://infocizinci.cz/cr/migrace-mensiny-a-cizinci-v-cr-2021/ https://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1rodnostn%C3%AD_slo%C5%BEen%C3%AD_prvn%C3%AD_%C4%8Ceskoslovensk%C3%A9_republiky
Upravené 20. 4. 2022 o 20:59

Omlouvám se za ten jakoby zdvojený odkaz. Nevím, proč se to takto zobrazuje. Když příspěvek ukládám, ten odkaz je v normálním stavu. Uložený se zobrazuje takhle pitomě. Nevím, co s tím... musíte si to nakopírovat sami a vložit do vyhledávače.


Omlouvám se za ten jakoby zdvojený odkaz. Nevím, proč se to takto zobrazuje. Když příspěvek ukládám, ten odkaz je v normálním stavu. Uložený se zobrazuje takhle pitomě. Nevím, co s tím... musíte si to nakopírovat sami a vložit do vyhledávače.
Upravené 20. 4. 2022 o 20:33

Omlouvám se za ten jakoby zdvojený odkaz.


Systém nerozpoznáva formát ako odkaz


[quote="pid:68684, uid:203"]Omlouvám se za ten jakoby zdvojený odkaz.[/quote] Systém nerozpoznáva formát ako odkaz

Moderátor

a spřátelených stránkách jsem našla odkaz na velmi pěkné zamyšlení. Stojí za přečtení a nejen to. Stojí za zamyšlení.
https://vk.com/@707904899-invaze-ukrajinc-do-esk-republiky@707904899-invaze-ukrajinc-do-esk-republiky

Lin, prosím Ťa tento odkaz mi nefunguje. Ale ma rovnaké obavy, dokonca mi raz napadla taká konšpirácia, že keď nešli tí Afgánci, tak prídu iní, ktorých ešte budeme vítať s otvorenou náručou. Už je nám možno jasnejšie, prečo záp. Europa až tak neprotestovala. Moj brat žije v Holandku už skoro 30 rokov. Keď som tam bola, tak som hovorila, že je to super krajina, keď tu vyzerám exoticky aj ja (vyzerám ako Slovanka, napriek tomu, že sa hlásim k maďarskej mešine, keď som žila v Nemecku, si mysleli, že som Ruska). Proste tam žije veľa rás a nikomu to zvláštne nepríde.


No a keď sledujem teraz všetky tie správy na TG o Ukrajine, VT a Begosonov TV, tak sa začínam zamýšlať akí ľudia to sú, hlavne tá generácia 30tnikov.


Toto je riadený proces, keď vidím slaboduchého Edka, tak ten snáď nevymyslí ani program teambuilding (dnes Noro na IV, že charizma nevypratej ponožky, ako s Norom v mnohom nesúhlasím, ale tu mu musím dať za pravdu).


Je tu aj v Cechach, proste pripravené letáky, Lex Ukrajina bol na stole len také fukoty, peniaze sa uvolňujú ako nič, pritom bol problém 13ty dôchodok a veľa ďalších, lacnejších vecí.


[quote="pid:68682, uid:203"]a spřátelených stránkách jsem našla odkaz na velmi pěkné zamyšlení. Stojí za přečtení a nejen to. Stojí za zamyšlení. https://vk.com/@707904899-invaze-ukrajinc-do-esk-republiky@707904899-invaze-ukrajinc-do-esk-republiky[/quote] Lin, prosím Ťa tento odkaz mi nefunguje. Ale ma rovnaké obavy, dokonca mi raz napadla taká konšpirácia, že keď nešli tí Afgánci, tak prídu iní, ktorých ešte budeme vítať s otvorenou náručou. Už je nám možno jasnejšie, prečo záp. Europa až tak neprotestovala. Moj brat žije v Holandku už skoro 30 rokov. Keď som tam bola, tak som hovorila, že je to super krajina, keď tu vyzerám exoticky aj ja (vyzerám ako Slovanka, napriek tomu, že sa hlásim k maďarskej mešine, keď som žila v Nemecku, si mysleli, že som Ruska). Proste tam žije veľa rás a nikomu to zvláštne nepríde. No a keď sledujem teraz všetky tie správy na TG o Ukrajine, VT a Begosonov TV, tak sa začínam zamýšlať akí ľudia to sú, hlavne tá generácia 30tnikov. Toto je riadený proces, keď vidím slaboduchého Edka, tak ten snáď nevymyslí ani program teambuilding (dnes Noro na IV, že charizma nevypratej ponožky, ako s Norom v mnohom nesúhlasím, ale tu mu musím dať za pravdu). Je tu aj v Cechach, proste pripravené letáky, Lex Ukrajina bol na stole len také fukoty, peniaze sa uvolňujú ako nič, pritom bol problém 13ty dôchodok a veľa ďalších, lacnejších vecí.

Jak se tam kromě odkazu přidá text, tak se odkaz zmcne ... asi to dělá ten zavináč - ten znak by neměl být v adrese www stránky.


Jak se tam kromě odkazu přidá text, tak se odkaz zmcne ... asi to dělá ten zavináč - ten znak by neměl být v adrese www stránky.
Upravené 20. 4. 2022 o 21:00

@Jura11
Přesně tak vypadá odkaz před uložením, Když ho uložím, je tam to, co vidíš nahoře. Nevím co s tím. Však to píšu, že mi to nejde uložit. smile

@Jura11 Přesně tak vypadá odkaz před uložením, Když ho uložím, je tam to, co vidíš nahoře. Nevím co s tím. Však to píšu, že mi to nejde uložit. :(

Treba ten odkaz celý skopírovať a dať do googla, keď naňho kliknem nefunguje, ale už som článok čítala a je teda výstižný.


Ináč, ja som dnes skoro odpadla, otvorím Edupage (to je aplikácia na komunikácie a učiteľmi) a tam ukrajinská vlajočka.
6260596a4b2b1


Treba ten odkaz celý skopírovať a dať do googla, keď naňho kliknem nefunguje, ale už som článok čítala a je teda výstižný. Ináč, ja som dnes skoro odpadla, otvorím Edupage (to je aplikácia na komunikácie a učiteľmi) a tam ukrajinská vlajočka. ![6260596a4b2b1](serve/attachment&path=6260596a4b2b1)
Upravené 20. 4. 2022 o 21:05

že keď nešli tí Afgánci, tak prídu iní, ktorých ešte budeme vítať s otvorenou náručou.


Autor tam píše to samé - takže nejsi sama s takovou myšlenkou. Odkaz ti půjde, když klikneš dole na ten Jurův. Asi tam u odkazu nemůže být žádný text či co.
Nebo si ten pitomý můj dej do vyhledávače a najde se ti to taky.


[quote="pid:68691, uid:273"]že keď nešli tí Afgánci, tak prídu iní, ktorých ešte budeme vítať s otvorenou náručou.[/quote] Autor tam píše to samé - takže nejsi sama s takovou myšlenkou. Odkaz ti půjde, když klikneš dole na ten Jurův. Asi tam u odkazu nemůže být žádný text či co. Nebo si ten pitomý můj dej do vyhledávače a najde se ti to taky.

Nebo si ten pitomý můj dej do vyhledávače a najde se ti to taky.


Aj s Jurovým som to musela spraviť :-) asi ho ruší ten zavináč ako píše Jura.


[quote="pid:68700, uid:203"]Nebo si ten pitomý můj dej do vyhledávače a najde se ti to taky.[/quote] Aj s Jurovým som to musela spraviť :-) asi ho ruší ten zavináč ako píše Jura.

A k článku: Ano, je to síla. Nemám slov.


A k článku: Ano, je to síla. Nemám slov.

Moje rodina pochází z Volyně. Lin, kurnikšopa, to je zatraceně dobrá práce. Ten autor mi mluví z duše. Okamžitě jsem ten tvůj text plus odkaz rozeslal. Cíleně a záměrně hlavně mým známým děvčatům. Je to ověřená psychologie. Jak dokládá evangelista o zmrtvýchvstání Krista. První se o zmrtvýchvstání Krista dozvěděly ženy ... smile Nic ve zlém ... smile


Moje rodina pochází z Volyně. Lin, kurnikšopa, to je zatraceně dobrá práce. Ten autor mi mluví z duše. Okamžitě jsem ten tvůj text plus odkaz rozeslal. Cíleně a záměrně hlavně mým známým děvčatům. Je to ověřená psychologie. Jak dokládá evangelista o zmrtvýchvstání Krista. První se o zmrtvýchvstání Krista dozvěděly ženy ... :D Nic ve zlém ... :D

Tak mě napadá...co se stalo s dlouho avizovaným filmem Jan Žižka?


Tak mě napadá...co se stalo s dlouho avizovaným filmem Jan Žižka?

co se stalo s dlouho avizovaným filmem Jan Žižka?

Česká premiéra prý stanovena na 8. 9. 2022, termín americké nestanoven. Poslední klapka před 4 lety...
https://film.moviezone.cz/jan-zizka/galerie/237803?fbclid=IwAR3eAHdIQR92HvVoMZUWkghRCeUOTocNQ5bytMHk4RWl2JPFZqCE1pL4AV0#image


[quote="pid:68724, uid:181"]co se stalo s dlouho avizovaným filmem Jan Žižka?[/quote] Česká premiéra prý stanovena na 8. 9. 2022, termín americké nestanoven. Poslední klapka před 4 lety... https://film.moviezone.cz/jan-zizka/galerie/237803?fbclid=IwAR3eAHdIQR92HvVoMZUWkghRCeUOTocNQ5bytMHk4RWl2JPFZqCE1pL4AV0#image

Ináč, ja som dnes skoro odpadla, otvorím Edupage (to je aplikácia na komunikácie a učiteľmi) a tam ukrajinská vlajočka.

Pravdepodobne kvôli veľkému množstvu Ukrajincov na školách. Ale zober to z tej lepšej stránky, zostala aj ruská.


[quote="pid:68699, uid:273"]Ináč, ja som dnes skoro odpadla, otvorím Edupage (to je aplikácia na komunikácie a učiteľmi) a tam ukrajinská vlajočka.[/quote] Pravdepodobne kvôli veľkému množstvu Ukrajincov na školách. Ale zober to z tej lepšej stránky, zostala aj ruská.
Upravené 21. 4. 2022 o 01:39

Pravdepodobne kvôli veľkému množstvu Ukrajincov na školách. Ale zober to z tej lepšej stránky, zostala aj ruská.


Tá vlajočka je najmenší problém. Včera som dostal info o ďalšej škole, ktorej navozili Ukrajincov. Riaditeľ si môže hodiť mašlu, do konca roka už nebude prebiehať žiadne učenie. Lepšiu stránku tu skrátka nevidím.


Je tu aj ďalšia vec, v rámci opakovania minulosti. Za socíku sa stávalo, že sem jazdili ruské ženy, aby sa tu vydali, získali naše občianstvo a následne pokračovali smer západ. Sám mám v rodine takýto prípad. Nuž a teraz som sa rozprával s chlapcom v našej vzdialenej rodine. Ich vetva ubytovala nejakých Ukrajincov a vravel mi, že už ho začala obháňať jedna mladá Ukrajinka.
Rovnako ako strácame naše ženy s mužmi zo západu, tak sa k tomu pridajú aj muži, ktorí pôjdu za sukňami východu. Plus ohlúpnuté a nevzdelané deti - dielo skazy národa je dokonané.


[quote="pid:68731, uid:948"]Pravdepodobne kvôli veľkému množstvu Ukrajincov na školách. Ale zober to z tej lepšej stránky, zostala aj ruská.[/quote] Tá vlajočka je najmenší problém. Včera som dostal info o ďalšej škole, ktorej navozili Ukrajincov. Riaditeľ si môže hodiť mašlu, do konca roka už nebude prebiehať žiadne učenie. Lepšiu stránku tu skrátka nevidím. Je tu aj ďalšia vec, v rámci opakovania minulosti. Za socíku sa stávalo, že sem jazdili ruské ženy, aby sa tu vydali, získali naše občianstvo a následne pokračovali smer západ. Sám mám v rodine takýto prípad. Nuž a teraz som sa rozprával s chlapcom v našej vzdialenej rodine. Ich vetva ubytovala nejakých Ukrajincov a vravel mi, že už ho začala obháňať jedna mladá Ukrajinka. Rovnako ako strácame naše ženy s mužmi zo západu, tak sa k tomu pridajú aj muži, ktorí pôjdu za sukňami východu. Plus ohlúpnuté a nevzdelané deti - dielo skazy národa je dokonané.

Moderátor

že už ho začala obháňať jedna mladá Ukrajinka.


Je to naprosto přesně, jak ty píšeš.
V podstatě jim nejde o nic jiného, než získat občanství v EU a nemuset se vracet na Ukrajinu. Kalkul, nic jiného.
Těch holek a ženskejch je tu teď tolik, že si nějakej "Beta samec" prostě řekne: ,,No a co, Češky/Slovenky na mě sraly, tak beru tohle" a navíc, objektivně jsou to většinou pěkný holky z tý Ukrajiny....je to situace na hovno.
Ukrajinizace ve středu Evropy probíhá a pokud se to nezastaví, co nejdřív, tak tady budeme mít během 10 -20 let problém.


[quote="pid:68736, uid:127"]že už ho začala obháňať jedna mladá Ukrajinka.[/quote] Je to naprosto přesně, jak ty píšeš. V podstatě jim nejde o nic jiného, než získat občanství v EU a nemuset se vracet na Ukrajinu. Kalkul, nic jiného. Těch holek a ženskejch je tu teď tolik, že si nějakej "Beta samec" prostě řekne: ,,No a co, Češky/Slovenky na mě sraly, tak beru tohle" a navíc, objektivně jsou to většinou pěkný holky z tý Ukrajiny....je to situace na hovno. Ukrajinizace ve středu Evropy probíhá a pokud se to nezastaví, co nejdřív, tak tady budeme mít během 10 -20 let problém.
Upravené 21. 4. 2022 o 07:18

Vzpominam si, jak pred lety rekl president Zeman, ze zadne uprchliky z JV nebudeme brat, protoze budeme potrebovat misto pro nase slovanske uprchliky, kteri jsou nam daleko blizsi. Tak se ted neni cemu divit, on to vedel uz tenkrat.


Vzpominam si, jak pred lety rekl president Zeman, ze zadne uprchliky z JV nebudeme brat, protoze budeme potrebovat misto pro nase slovanske uprchliky, kteri jsou nam daleko blizsi. Tak se ted neni cemu divit, on to vedel uz tenkrat.
Upravené 21. 4. 2022 o 08:06

budeme mít během 10 -20 let problém.


Jenže to už bude západ dávno hnít na smetišti dějin a budeme tady mít Ruský svět, pak je nikdo zadarmo život nebude. V.V.Pjakin uvedl hypotézu, že pokud nedojde ke krvavé genocidě a vybití místního obyvatelstva, vždy nakonec zvítězí místní egregor, který je velmi silný a z příchozích se stanou - z těch co zůstanou Češi.


Posilujme vlastenectví, posilujme vědomí příslušnosti k národu ať až přečkáme smrtelnou křeč západu máme rychle na čem stavět.


Poznámka:
Západ je v krachu a to také znamená, že nemůže dokončit to co začal nebo začne. Akorát tím, že všude dělá bordel, budeme to pak po něm muset uklízet, tomu se bohužel (bohudík) nevyhneme (musíme si svoji nemravnost - kdy z chtivosti jsme se připojili k západu, přitom jsme vše měli, ale chtěli jsme stejný luxus co na západě - odpracovat).


[quote="pid:68738, uid:633"]budeme mít během 10 -20 let problém.[/quote] Jenže to už bude západ dávno hnít na smetišti dějin a budeme tady mít Ruský svět, pak je nikdo zadarmo život nebude. V.V.Pjakin uvedl hypotézu, že pokud nedojde ke krvavé genocidě a vybití místního obyvatelstva, vždy nakonec zvítězí místní egregor, který je velmi silný a z příchozích se stanou - z těch co zůstanou Češi. Posilujme vlastenectví, posilujme vědomí příslušnosti k národu ať až přečkáme smrtelnou křeč západu máme rychle na čem stavět. Poznámka: Západ je v krachu a to také znamená, že nemůže dokončit to co začal nebo začne. Akorát tím, že všude dělá bordel, budeme to pak po něm muset uklízet, tomu se bohužel (bohudík) nevyhneme (musíme si svoji nemravnost - kdy z chtivosti jsme se připojili k západu, přitom jsme vše měli, ale chtěli jsme stejný luxus co na západě - odpracovat).
Upravené 21. 4. 2022 o 09:10

Tá vlajočka je najmenší problém. Včera som dostal info o ďalšej škole, ktorej navozili Ukrajincov. Riaditeľ si môže hodiť mašlu, do konca roka už nebude prebiehať žiadne učenie. Lepšiu stránku tu skrátka nevidím.

To bola irónia, ale samozrejme, máš pravdu.


[quote="pid:68736, uid:127"]Tá vlajočka je najmenší problém. Včera som dostal info o ďalšej škole, ktorej navozili Ukrajincov. Riaditeľ si môže hodiť mašlu, do konca roka už nebude prebiehať žiadne učenie. Lepšiu stránku tu skrátka nevidím.[/quote] To bola irónia, ale samozrejme, máš pravdu.

To bola irónia, ale samozrejme, máš pravdu.


Nemyslel som to ako osobnú kritiku.


[quote="pid:68744, uid:948"]To bola irónia, ale samozrejme, máš pravdu.[/quote] Nemyslel som to ako osobnú kritiku.

Moderátor

Já jsem zažila v Lidlu v Hořovicích na výletě českého muže jak měl plný vozík ovoce a jídla a s ním dvě Ukr. Myslela jsem, že on je taky Ukr, ale platil kartou a mluvil česky a ony si povídaly Ukr. Natřásal se jako kohout. A v bazénu se pochlubila paní že její syn si vzal domů Ukr s dvěma dětmi a konečne bude mít vnoučata a ženu. Takže tak. Muži jsou rádi.... někteří.


Já jsem zažila v Lidlu v Hořovicích na výletě českého muže jak měl plný vozík ovoce a jídla a s ním dvě Ukr. Myslela jsem, že on je taky Ukr, ale platil kartou a mluvil česky a ony si povídaly Ukr. Natřásal se jako kohout. A v bazénu se pochlubila paní že její syn si vzal domů Ukr s dvěma dětmi a konečne bude mít vnoučata a ženu. Takže tak. Muži jsou rádi.... někteří.

A v bazénu se pochlubila paní že její syn si vzal domů Ukr s dvěma dětmi a konečne bude mít vnoučata a ženu.
No, aby nezůstala ona a syn bez baráku, až za tou Ukrajinkou přijde otec děcek.


[quote="pid:68753, uid:88"]A v bazénu se pochlubila paní že její syn si vzal domů Ukr s dvěma dětmi a konečne bude mít vnoučata a ženu.[/quote]No, aby nezůstala ona a syn bez baráku, až za tou Ukrajinkou přijde otec děcek.

budeme potrebovat misto pro nase slovanske uprchliky

.... a vzhledem k tomu, ze na U. bude patrne nedostatek muzu, mi to prijde jako logicka varianta.


[quote="pid:68742, uid:68"]budeme potrebovat misto pro nase slovanske uprchliky[/quote] .... a vzhledem k tomu, ze na U. bude patrne nedostatek muzu, mi to prijde jako logicka varianta.

Já to té paní také říkala.. jestli se nebojí. Nebála a byla ráda. Takže jak to dopadne neví nikdo.


Já to té paní také říkala.. jestli se nebojí. Nebála a byla ráda. Takže jak to dopadne neví nikdo.

a z příchozích se stanou - z těch co zůstanou Češi.


Musíme s nimi komunikovat a ten Benderismus jim dostat z hlav.
Nebudu negativní, takže snad to půjde v argumentační - slovní linii.


[quote="pid:68743, uid:426"]a z příchozích se stanou - z těch co zůstanou Češi.[/quote] Musíme s nimi komunikovat a ten Benderismus jim dostat z hlav. Nebudu negativní, takže snad to půjde v argumentační - slovní linii.
Upravené 21. 4. 2022 o 09:57

Rovnako ako strácame naše ženy s mužmi zo západu, tak sa k tomu pridajú aj muži, ktorí pôjdu za sukňami východu. Plus ohlúpnuté a nevzdelané deti - dielo skazy národa je dokonané.


Ak sú bezdetné a nemajú vymyté mozgy, sú to slovanské ženy. Slovania sú jeden národ. S tými, ktoré sem dnes prichádzajú treba opatrne. Zistiť ich skutočnú motiváciu a nesadnúť na lep sladkým rečiam. Ak má zištné dôvody, časom sa to prejaví.


S odchodom našich žien treba samozrejme niečo robiť. Takéto zbytočné migrácie nemajú zmysel a sú problematické z viacerých dôvodov.


[quote="pid:68736, uid:127"]Rovnako ako strácame naše ženy s mužmi zo západu, tak sa k tomu pridajú aj muži, ktorí pôjdu za sukňami východu. Plus ohlúpnuté a nevzdelané deti - dielo skazy národa je dokonané.[/quote] Ak sú bezdetné a nemajú vymyté mozgy, sú to slovanské ženy. Slovania sú jeden národ. S tými, ktoré sem dnes prichádzajú treba opatrne. Zistiť ich skutočnú motiváciu a nesadnúť na lep sladkým rečiam. Ak má zištné dôvody, časom sa to prejaví. S odchodom našich žien treba samozrejme niečo robiť. Takéto zbytočné migrácie nemajú zmysel a sú problematické z viacerých dôvodov.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 4. 2022 o 10:15

Ak sú bezdetné a nemajú vymyté mozgy, sú to slovanské ženy.


Práve tu je háčik. Či sem idú zo zištných resp. zvieracích dôvodov alebo z beznádeje. Také manželstvá sú časované míny, ktoré neskôr vybuchnú.


[quote="pid:68775, uid:623"]Ak sú bezdetné a nemajú vymyté mozgy, sú to slovanské ženy.[/quote] Práve tu je háčik. Či sem idú zo zištných resp. zvieracích dôvodov alebo z beznádeje. Také manželstvá sú časované míny, ktoré neskôr vybuchnú.

Moderátor

U některých ano. Záleží na typu psychiky . A jestli se zamilují. Bude každý případ jiný. Některé budou rády. Ono je to ale stejné u Češek, co si budeme povídat.


U některých ano. Záleží na typu psychiky . A jestli se zamilují. Bude každý případ jiný. Některé budou rády. Ono je to ale stejné u Češek, co si budeme povídat.

Těch holek a ženskejch je tu teď tolik, že si nějakej "Beta samec" prostě řekne: ,,No a co, Češky/Slovenky na mě sraly, tak beru tohle" a navíc, objektivně jsou to většinou pěkný holky z tý Ukrajiny....je to situace na hovno.

Už se těším, až začnou řvát místní feministky. Na Západě (jmenovitě ve Švédsku) vítaly imigraci hlavně ženy.
Jak viděly "svalnaté negry" jak se k nim hrnou. O 20 let později je ve Švédsku situace, jaká tam je... smile
A jako bonus, nedávno proběhl průzkum/vyšla statistika
=> 19% ze sňatku za poslední rok bylo mezi Švédem a Vietnamkou nebo Filipínkou (teď si nevzpomenu který to byl národ, ale bylo to z JV Asie).


Ženy ve Švédsku najednou začaly silně protestovat proti imigraci smile smile smile


Čím to může být ?! smile


[quote="pid:68738, uid:633"]Těch holek a ženskejch je tu teď tolik, že si nějakej "Beta samec" prostě řekne: ,,No a co, Češky/Slovenky na mě sraly, tak beru tohle" a navíc, objektivně jsou to většinou pěkný holky z tý Ukrajiny....je to situace na hovno.[/quote] Už se těším, až začnou řvát místní feministky. Na Západě (jmenovitě ve Švédsku) vítaly imigraci hlavně ženy. Jak viděly "svalnaté negry" jak se k nim hrnou. O 20 let později je ve Švédsku situace, jaká tam je... :D A jako bonus, nedávno proběhl průzkum/vyšla statistika => 19% ze sňatku za poslední rok bylo mezi Švédem a Vietnamkou nebo Filipínkou (teď si nevzpomenu který to byl národ, ale bylo to z JV Asie). Ženy ve Švédsku najednou začaly silně protestovat proti imigraci :D :D :D Čím to může být ?! :D

Jenže to už bude západ dávno hnít na smetišti dějin

Přesně tak, zbytečné řešit, jak procesy postoupí za 10-20 let v tomto světě, když tento svět už končí a za 10 let tu bude úplně jiný.


[quote="pid:68743, uid:426"]Jenže to už bude západ dávno hnít na smetišti dějin[/quote] Přesně tak, zbytečné řešit, jak procesy postoupí za 10-20 let v tomto světě, když tento svět už končí a za 10 let tu bude úplně jiný.

U některých ano. Záleží na typu psychiky . A jestli se zamilují. Bude každý případ jiný. Některé budou rády. Ono je to ale stejné u Češek, co si budeme povídat.

Řekněme, že tuším jistý (v obecné rovině) kvalitativní rozdíl mezi těmi utíkajícími na V a těmi na Z.
My jsme bohužel tím Z směrem.


[quote="pid:68785, uid:88"]U některých ano. Záleží na typu psychiky . A jestli se zamilují. Bude každý případ jiný. Některé budou rády. Ono je to ale stejné u Češek, co si budeme povídat.[/quote] Řekněme, že tuším jistý (v obecné rovině) kvalitativní rozdíl mezi těmi utíkajícími na V a těmi na Z. My jsme bohužel tím Z směrem.

Nechci brát nikomu iluze, ale musím připomenout, že tu jsou nejen Ukrajinky, ale jsou tu i Ukrajinci. A to je problém... Ukrajinky s dětmi nebo bez nich by asi těžko pořádaly pochodňové průvody za Banderu a Šucheviče a těžko by pořádaly "noci dlouhých nožů".
Od Ukrajinek hrozí domácím pánům pouze to, že budou jak ten rybář, co chytil zlatou rybku - nebo jako František, co si za peníze vzal Ukrajinku a ona ho "obohatila" o svého syna Kolju.
Tím chci říct, že všichni a všechny nejsou stejní - ale to ani Němci nebyli. Snad to ani není o povaze, ale o "faktoru manipulovatelnosti" - a ten je u všech Ukrajinců velmi vysoký. A to je ta pravá potíž...


Jinak k tématu a pro zajímavost: útěchou nám budiž fakt, že ti "echtukři" se derou dále na západ, my jsme jim moc "obyčejní". Za poslední dva týdny se dokonce vyskytli na mexické hranici, kde se snažili ilegálně přejít do USA. V posledních 14 dnech jich US pohraničníci chytili skoro 4 tisíce.


Nechci brát nikomu iluze, ale musím připomenout, že tu jsou nejen Ukrajinky, ale jsou tu i Ukrajinci. A to je problém... Ukrajinky s dětmi nebo bez nich by asi těžko pořádaly pochodňové průvody za Banderu a Šucheviče a těžko by pořádaly "noci dlouhých nožů". Od Ukrajinek hrozí domácím pánům pouze to, že budou jak ten rybář, co chytil zlatou rybku - nebo jako František, co si za peníze vzal Ukrajinku a ona ho "obohatila" o svého syna Kolju. Tím chci říct, že všichni a všechny nejsou stejní - ale to ani Němci nebyli. Snad to ani není o povaze, ale o "faktoru manipulovatelnosti" - a ten je u všech Ukrajinců velmi vysoký. A to je ta pravá potíž... Jinak k tématu a pro zajímavost: útěchou nám budiž fakt, že ti "echtukři" se derou dále na západ, my jsme jim moc "obyčejní". Za poslední dva týdny se dokonce vyskytli na mexické hranici, kde se snažili ilegálně přejít do USA. V posledních 14 dnech jich US pohraničníci chytili skoro 4 tisíce.

Napíšu svůj zážitek z kadeřnictví. Přišla jsem ke kadeřnici a vidím novou holku, novou zaměstnankyni, která málo mluví, a když, tak slyším ruštinu. Kadeřnice mi pak říká: "Mám ji tady od 1.dubna. Ona utekla z Charkova, ale pst, ona je za Putina".
A podobně soused na chalupě. Dřív jsme se o politicie moc nebavili, ale přišla řeč na Ukrajinu a soused říká: "My máme v práci 3 kluky, oni jsou z Donbasu a vyprávějí nám o Azovu a Pravém sektoru, jaká dělají zvěrstva...."


Napíšu svůj zážitek z kadeřnictví. Přišla jsem ke kadeřnici a vidím novou holku, novou zaměstnankyni, která málo mluví, a když, tak slyším ruštinu. Kadeřnice mi pak říká: "Mám ji tady od 1.dubna. Ona utekla z Charkova, ale pst, ona je za Putina". A podobně soused na chalupě. Dřív jsme se o politicie moc nebavili, ale přišla řeč na Ukrajinu a soused říká: "My máme v práci 3 kluky, oni jsou z Donbasu a vyprávějí nám o Azovu a Pravém sektoru, jaká dělají zvěrstva...."

S odchodom našich žien treba samozrejme niečo robiť. Takéto zbytočné migrácie nemajú zmysel a sú problematické z viacerých dôvodov.

Brzo (už letos) příjde velká ekonomická hyperkrize, která bude trvat aspoň 3 roky. Dolar a euro zdevalvují o víc než polovinu a životní úroveň na západě prudce klesne. Ženy nebudou mít důvod odcházet na zchudlý západ. Pjakin jednou tvrdil, že Putin má šanci napodobit Stalina s jeho ekonomickým zázrakem z 30. až 50 let. Až se bude rusům platit za všechen jejich export rublama, životní úroveň tam půjde prudce nahoru. Ukrajinci budou odcházet za prací do Ruska a ne na zchudlý západ. Část ukrajinců tady zůstane a za pár generací se plně asimiluje.
=> 19% ze sňatku za poslední rok bylo mezi Švédem a Vietnamkou nebo Filipínkou (teď si nevzpomenu který to byl národ, ale bylo to z JV Asie).

Nebyly to Thajky?


Jinak jak sleduju seznamky, ukrajinci nemají u ukrajinek dobrou reputaci. Na západních mužích se jim líbí, že jsou romantičtější než ukrajinci.


[quote="pid:68775, uid:623"]S odchodom našich žien treba samozrejme niečo robiť. Takéto zbytočné migrácie nemajú zmysel a sú problematické z viacerých dôvodov.[/quote] Brzo (už letos) příjde velká ekonomická hyperkrize, která bude trvat aspoň 3 roky. Dolar a euro zdevalvují o víc než polovinu a životní úroveň na západě prudce klesne. Ženy nebudou mít důvod odcházet na zchudlý západ. Pjakin jednou tvrdil, že Putin má šanci napodobit Stalina s jeho ekonomickým zázrakem z 30. až 50 let. Až se bude rusům platit za všechen jejich export rublama, životní úroveň tam půjde prudce nahoru. Ukrajinci budou odcházet za prací do Ruska a ne na zchudlý západ. Část ukrajinců tady zůstane a za pár generací se plně asimiluje. [quote="pid:68811, uid:518"]=> 19% ze sňatku za poslední rok bylo mezi Švédem a Vietnamkou nebo Filipínkou (teď si nevzpomenu který to byl národ, ale bylo to z JV Asie).[/quote] Nebyly to Thajky? Jinak jak sleduju seznamky, ukrajinci nemají u ukrajinek dobrou reputaci. Na západních mužích se jim líbí, že jsou romantičtější než ukrajinci.

A v bazénu se pochlubila paní že její syn si vzal domů Ukr s dvěma dětmi a konečne bude mít vnoučata a ženu. Takže tak. Muži jsou rádi.... někteří.


Mám osobní zkušenost, kdy Ukrajinka, se kterou jsem začal komunikovat skrze procvičení ruštiny (respektive ona napsala první), mě, na mladou dívku, opravdu rychle, snažila vtlačit do vážného vztahu, svatby, dětí atd.
Když jsem řekl, že naše konverzace čím dál více vázne a nemáme žádná zajímavá témata a já opravdu nemám zájem o vztah s někým, s kým si takřka nemám co říct, nejdříve řekla "To nevadí." (Že konverzace zpravidla vázne.), pak po nějaké době, kdy pochopila, že z toho vážně žádné povolení k pobytu ani vízum nekápne, se odmlčela. :-)


Takže asi tak.


Mám pro takové dívky označení "vízokopky".


To se stalo dávno před touto invazí, dnes musí být situace ještě mnohem horší.


Jinak jak sleduju seznamky, ukrajinci nemají u ukrajinek dobrou reputaci. Na západních mužích se jim líbí, že jsou romantičtější než ukrajinci.

A divíš se, když ukrajinští manželé mnohem častěji sklouzávají k domácímu násilí?


[quote="pid:68753, uid:88"]A v bazénu se pochlubila paní že její syn si vzal domů Ukr s dvěma dětmi a konečne bude mít vnoučata a ženu. Takže tak. Muži jsou rádi.... někteří.[/quote] Mám osobní zkušenost, kdy Ukrajinka, se kterou jsem začal komunikovat skrze procvičení ruštiny (respektive ona napsala první), mě, na mladou dívku, opravdu rychle, snažila vtlačit do vážného vztahu, svatby, dětí atd. Když jsem řekl, že naše konverzace čím dál více vázne a nemáme žádná zajímavá témata a já opravdu nemám zájem o vztah s někým, s kým si takřka nemám co říct, nejdříve řekla "To nevadí." (Že konverzace zpravidla vázne.), pak po nějaké době, kdy pochopila, že z toho vážně žádné povolení k pobytu ani vízum nekápne, se odmlčela. :-) Takže asi tak. Mám pro takové dívky označení "vízokopky". To se stalo dávno před touto invazí, dnes musí být situace ještě mnohem horší. [quote="pid:68845, uid:147"]Jinak jak sleduju seznamky, ukrajinci nemají u ukrajinek dobrou reputaci. Na západních mužích se jim líbí, že jsou romantičtější než ukrajinci.[/quote] A divíš se, když ukrajinští manželé mnohem častěji sklouzávají k domácímu násilí?

A divíš se, když ukrajinští manželé mnohem častěji sklouzávají k domácímu násilí?
Já se nedivím. Sleduji Ruskou filmovou a seriálovou produkci, a někdy bych dotyčné zakroutil krkem i já. Co jsem vypozoroval, v jejich psychice je zakořeněna představa, čekám dítě, tvojí povinností je oženit se se mnou. A jsou to velice tvrdé vyděračky. A také velice nevybíravě se snaží dostat chlapa do postele.
V Rusku dokonce existuje TV pořad DNA, kde se takové snaží nebohé muže dotlačit k svatbě, nebo extrémním alimentům. Sláva naším ženám.


[quote="pid:68848, uid:181"]A divíš se, když ukrajinští manželé mnohem častěji sklouzávají k domácímu násilí?[/quote]Já se nedivím. Sleduji Ruskou filmovou a seriálovou produkci, a někdy bych dotyčné zakroutil krkem i já. Co jsem vypozoroval, v jejich psychice je zakořeněna představa, čekám dítě, tvojí povinností je oženit se se mnou. A jsou to velice tvrdé vyděračky. A také velice nevybíravě se snaží dostat chlapa do postele. V Rusku dokonce existuje TV pořad DNA, kde se takové snaží nebohé muže dotlačit k svatbě, nebo extrémním alimentům. Sláva naším ženám.
Upravené 21. 4. 2022 o 15:17

že ti "echtukři" se derou dále na západ


Ano to je také faktor, pozlátko západu se ruší a bude ještě více rušit a co pak. Čech si nějak poradí a dokáže uskromnit a dokáže se i tvrdě bít (viz. Husité) a spojit, když jde do tuhého. Jako cizinci bez podpory místního egregoru, když je nebude mít kdo dotovat, ještě rádi utečou zpátky do Ukrajiny (západ bude totiž v troskách, jestli bude pokračovat tímto směrem, kdy se dobrovolně zcela odpojí od Ruských zdrojů, spoléhaje na to, že svrhne Putina a dostane je pak zadarmo).


Poznamenávám i ti slavní bojovníci a různí žoldáci, jsou bez vnější podpory a bez vedení (ať strukturního nebo bez-strukturního) zcela neakceschopní, ani se nemohou opřít o ideologii, protože to je pouze maska k možnosti projevit násilí a násilníci jsou i zbabělci (to jsou dvě strany stejné mince). Budou mazat pryč jakmile jim dojde, že zde jim pšenka nekvete.


Problém je s USA (nad) státní elitou, jakmile bude eliminována, odtržena od možnosti zasahovat do procesů, vše se rychle začne stabilizovat. Ukrajinci jsou pouze prostředek nic neřídí nic neovlivňují, každý s nimi orá, možná si myslí, že jsou teď na koni no tipuji, že moc dlouho to nebude.


[quote="pid:68824, uid:203"]že ti "echtukři" se derou dále na západ[/quote] Ano to je také faktor, pozlátko západu se ruší a bude ještě více rušit a co pak. Čech si nějak poradí a dokáže uskromnit a dokáže se i tvrdě bít (viz. Husité) a spojit, když jde do tuhého. Jako cizinci bez podpory místního egregoru, když je nebude mít kdo dotovat, ještě rádi utečou zpátky do Ukrajiny (západ bude totiž v troskách, jestli bude pokračovat tímto směrem, kdy se dobrovolně zcela odpojí od Ruských zdrojů, spoléhaje na to, že svrhne Putina a dostane je pak zadarmo). Poznamenávám i ti slavní bojovníci a různí žoldáci, jsou bez vnější podpory a bez vedení (ať strukturního nebo bez-strukturního) zcela neakceschopní, ani se nemohou opřít o ideologii, protože to je pouze maska k možnosti projevit násilí a násilníci jsou i zbabělci (to jsou dvě strany stejné mince). Budou mazat pryč jakmile jim dojde, že zde jim pšenka nekvete. Problém je s USA (nad) státní elitou, jakmile bude eliminována, odtržena od možnosti zasahovat do procesů, vše se rychle začne stabilizovat. Ukrajinci jsou pouze prostředek nic neřídí nic neovlivňují, každý s nimi orá, možná si myslí, že jsou teď na koni no tipuji, že moc dlouho to nebude.
Upravené 21. 4. 2022 o 20:25

chytili skoro 4 tisíce.

Už přes 5


[quote="pid:68824, uid:203"]chytili skoro 4 tisíce.[/quote] Už přes 5

Nebyly to Thajky?

Možná, jak říkám, už si nepamatuji, jen vím, že to byl ten region.


Byly mladé, hezké a "tradiční" => {Můj muž = Můj král}


Tedy vařím, žehlím peru .... a jsem ráda, že můžu smile
Druhá možnost "Moderní emancipovaná Švédka" .. co dodat ?! smile


[quote="pid:68845, uid:147"]Nebyly to Thajky?[/quote] Možná, jak říkám, už si nepamatuji, jen vím, že to byl ten region. Byly mladé, hezké a "tradiční" => {Můj muž = Můj král} Tedy vařím, žehlím peru .... a jsem ráda, že můžu :D Druhá možnost "Moderní emancipovaná Švédka" .. co dodat ?! :D

A divíš se, když ukrajinští manželé mnohem častěji sklouzávají k domácímu násilí?

A ty se divíš, že je bijou ? smile


Hlavně po tom, co jsi o jedné takové napsal ? smile


[quote="pid:68848, uid:181"]A divíš se, když ukrajinští manželé mnohem častěji sklouzávají k domácímu násilí?[/quote] A ty se divíš, že je bijou ? :D Hlavně po tom, co jsi o jedné takové napsal ? :D

Byly mladé, hezké a "tradiční" => {Můj muž = Můj král}


Pokud ten král se ke své ženě chová jako ke královně, tak potom v pořádku. :-)
Důležité je ale zmínit, že na to, aby nás neupozorňovali na chyby, máme své nepřátele.
Naši nejbližší by nás naopak na chybu měli vždy upozornit, obzvláště manželka.


Hlavně po tom, co jsi o jedné takové napsal ? smile


Nevidím důvod, proč bych ji měl bít.
Samozřejmě, netuším, jaká by byla situace, když by z jejího pohledu byla ruka v rukávě - ale i tak, kdo na něco takového skočí, měl by spíš bít sám sebe za blbost.


"Jak si ustlal, tak si lehl."


[quote="pid:68940, uid:518"]Byly mladé, hezké a "tradiční" => {Můj muž = Můj král}[/quote] Pokud ten král se ke své ženě chová jako ke královně, tak potom v pořádku. :-) Důležité je ale zmínit, že na to, aby nás neupozorňovali na chyby, máme své nepřátele. Naši nejbližší by nás naopak na chybu měli vždy upozornit, obzvláště manželka. [quote="pid:68941, uid:518"]Hlavně po tom, co jsi o jedné takové napsal ? smile[/quote] Nevidím důvod, proč bych ji měl bít. Samozřejmě, netuším, jaká by byla situace, když by z jejího pohledu byla ruka v rukávě - ale i tak, kdo na něco takového skočí, měl by spíš bít sám sebe za blbost. "Jak si ustlal, tak si lehl."
Upravené 21. 4. 2022 o 22:39

kamaradka ukrajinka, ktera tu zije mnoho let, mi vypravela, jak si se svym ex zazila svoje. pil, bil ji a bil i svoje deti. rozesla se s nim. on je take v CR, ale prakticky skoro bezdomovec. rikala mi, ze na ukrajine ti chlapi se chovaji k zenam zle. kamaradka zije s cechem. ona byla vzdy velmi pracovita. ted zije s cechem a podnikaji spolu. jenze ona je jeste z jine generace, ktera v CR zacinala od piky. ty mlade zeny, ktere vystupuji z SUV zde ve meste, ty ovsem nevypadaji na to, ze by se spokojily s praci nekde v tovarne nebo za kasou v supermarketu.


kamaradka ukrajinka, ktera tu zije mnoho let, mi vypravela, jak si se svym ex zazila svoje. pil, bil ji a bil i svoje deti. rozesla se s nim. on je take v CR, ale prakticky skoro bezdomovec. rikala mi, ze na ukrajine ti chlapi se chovaji k zenam zle. kamaradka zije s cechem. ona byla vzdy velmi pracovita. ted zije s cechem a podnikaji spolu. jenze ona je jeste z jine generace, ktera v CR zacinala od piky. ty mlade zeny, ktere vystupuji z SUV zde ve meste, ty ovsem nevypadaji na to, ze by se spokojily s praci nekde v tovarne nebo za kasou v supermarketu.
2.8k
42
19
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept