Zahraničná politika
Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 5

No kdo je idiot, tak na toto štvaní národů proti sobě naskočí. Kdo má alespoň zbytek normálního rozumu, tak ne.


No kdo je idiot, tak na toto štvaní národů proti sobě naskočí. Kdo má alespoň zbytek normálního rozumu, tak ne.

Jarek

Tanky, ktoré pred pár dňami dorazili zo Slovenska, už boli spozorované na Donbase.


Po tom, čo Slovensko pred niekoľkými dňami odovzdalo tanky T-72M1, ktoré predtým slúžili ukrajinským jednotkám, vyšlo najavo, že tieto vozidlá už boli presunuté na Donbas. Dôkazom toho sú údaje zverejnené kanálom "Telegram" "WarLife" a príslušné video, na ktorom je skutočne vidieť tanky T-72M1.


Informácie o presune tankov T-72M1 Slovenskom boli neoficiálne. Skutočnosť, že toto zariadenie bolo prevezené na Ukrajinu, sa však dozvedela len pred pár dňami. Ak sa však predpokladalo, že tanky budú v strednej časti Ukrajiny, ukázalo sa, že boli urýchlene presunuté na východný smer.


https://avia.pro/news/peredannye-slovakiey-neskolko-dney-nazad-tanki-t-72m1-uzhe-zamecheny-v-donbasse


Tanky, ktoré pred pár dňami dorazili zo Slovenska, už boli spozorované na Donbase. Po tom, čo Slovensko pred niekoľkými dňami odovzdalo tanky T-72M1, ktoré predtým slúžili ukrajinským jednotkám, vyšlo najavo, že tieto vozidlá už boli presunuté na Donbas. Dôkazom toho sú údaje zverejnené kanálom "Telegram" "WarLife" a príslušné video, na ktorom je skutočne vidieť tanky T-72M1. Informácie o presune tankov T-72M1 Slovenskom boli neoficiálne. Skutočnosť, že toto zariadenie bolo prevezené na Ukrajinu, sa však dozvedela len pred pár dňami. Ak sa však predpokladalo, že tanky budú v strednej časti Ukrajiny, ukázalo sa, že boli urýchlene presunuté na východný smer. https://avia.pro/news/peredannye-slovakiey-neskolko-dney-nazad-tanki-t-72m1-uzhe-zamecheny-v-donbasse

Ruské ministerstvo obrany: USA připravují provokace k obvinění Ruska z použití taktických jaderných zbraní

626595507194f


No zajtra-pozajtra smutné výročie...prešlo 36 rokov...Černobyľská havária sa stala v noci z 25. na 26. apríla 1986, v černobyľskej atómovej elektrárni na Ukrajine.


Ukrajinské špeciálne služby plánujú provokáciu s použitím toxických chemikálií v blízkosti prístavu Južnyj v Odese, aby obvinili ruské sily z údajného útoku na civilnú infraštruktúru.
◽️ Najpravdepodobnejším scenárom by mohol byť simulovaný raketový útok ruských ozbrojených síl na západnú námornú základňu ukrajinského námorníctva, ktorého výsledkom by bolo vyhodenie do vzduchu chladiarenského skladu v prístave, ktorý sa nachádza 500 metrov od vojenského objektu. Na realizáciu tohto scenára bola 18. apríla 2022 z Odesy na miesto dopravená cisterna s čpavkom (10 ton) a zamestnancom orgánov činných v trestnom konaní a špeciálnych služieb v Odeskej oblasti boli vydané osobné ochranné prostriedky.
📄 Úplné znenie vyhlásenia Medziagentúrneho koordinačného štábu pre humanitárnu pomoc (https://telegra.ph/Zayavlenie-Mezhvedomstvennogo-koordinacionnogo-shtaba-po-gumanitarnomu-reagirovaniyu-04-23)
https://t.me/mod_russia/14687


Môj priateľ z Charkova mi teraz posunul osobne info, že SBU pripravuje na zajtra provokáciu, ktorej sa zúčastnia prezlečení "Ičkerovci", ktorí budú vydávaní za " Kadyrovcov". Podľa neho pôjde o trestnú akciu pred kostolom, počas ktorej majú "ičkerovci" postrieľať veriacich a utiecť v trofejnom ruskom vozidle, pričom všetku vinu zvalia na "kadyrovcov" a ruské ozbrojené sily.
Nie je tak, aby som si bol istý spoľahlivosťou zdroja, ale informáciu je potrebné zverejniť.
https://t.me/ramzayiegokomanda/221


[quote="pid:69155, uid:158"]Ruské ministerstvo obrany: USA připravují provokace k obvinění Ruska z použití taktických jaderných zbraní[/quote] ![626595507194f](serve/attachment&path=626595507194f) No zajtra-pozajtra smutné výročie...prešlo 36 rokov...Černobyľská havária sa stala v noci z 25. na 26. apríla 1986, v černobyľskej atómovej elektrárni na Ukrajine. Ukrajinské špeciálne služby plánujú provokáciu s použitím toxických chemikálií v blízkosti prístavu Južnyj v Odese, aby obvinili ruské sily z údajného útoku na civilnú infraštruktúru. ◽️ Najpravdepodobnejším scenárom by mohol byť simulovaný raketový útok ruských ozbrojených síl na západnú námornú základňu ukrajinského námorníctva, ktorého výsledkom by bolo vyhodenie do vzduchu chladiarenského skladu v prístave, ktorý sa nachádza 500 metrov od vojenského objektu. Na realizáciu tohto scenára bola 18. apríla 2022 z Odesy na miesto dopravená cisterna s čpavkom (10 ton) a zamestnancom orgánov činných v trestnom konaní a špeciálnych služieb v Odeskej oblasti boli vydané osobné ochranné prostriedky.

Od května u nás nebude...

Jak nebude ?


několika tisíc pracovních míst

Myslíte několika set tisíc a následně několika miliónů ?!


[quote="pid:69080, uid:203"]Od května u nás nebude...[/quote] Jak nebude ? [quote="pid:69086, uid:203"]několika tisíc pracovních míst[/quote] Myslíte několika set tisíc a následně několika miliónů ?!

Byly objeveny tajné vlaky s palivem z Moldavska, směřující na Ukrajinu ,která má paliva kritický nedostatek.


https://www.bitchute.com/video/N8jsolmAY8ik/


Byly objeveny tajné vlaky s palivem z Moldavska, směřující na Ukrajinu ,která má paliva kritický nedostatek. https://www.bitchute.com/video/N8jsolmAY8ik/

Byly objeveny tajné vlaky s palivem z Moldavska, směřující na Ukrajinu ,která má paliva kritický nedostatek.

To už se úspěšně řešilo v Sýrii . To byla ta démonkradicky ukradená ropa ozbrojenou opozicí - ISIL- nepravidelná to armáda usahnusu a malobritánie , která byla dále kradena přes Turecko do usákhnusova .
https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/clanek/rusove-v-syrii-utoci-na-cisterny-vyuzivaji-i-druzice-332515


[quote="pid:69349, uid:290"]Byly objeveny tajné vlaky s palivem z Moldavska, směřující na Ukrajinu ,která má paliva kritický nedostatek.[/quote] To už se úspěšně řešilo v Sýrii . To byla ta démonkradicky ukradená ropa ozbrojenou opozicí - ISIL- nepravidelná to armáda usahnusu a malobritánie , která byla dále kradena přes Turecko do usákhnusova . https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/clanek/rusove-v-syrii-utoci-na-cisterny-vyuzivaji-i-druzice-332515

Mládenci a mládenky objavilo sa už niekde info o včerajšom stretnutí US pajácov s UK pajácom v Kijeve. Lebo aj to mlčanie o stretnutí je veľavravné


Mládenci a mládenky objavilo sa už niekde info o včerajšom stretnutí US pajácov s UK pajácom v Kijeve. Lebo aj to mlčanie o stretnutí je veľavravné

Mládenci a mládenky objavilo sa už niekde info o včerajšom stretnutí US pajácov s UK pajácom v Kijeve. Lebo aj to mlčanie o stretnutí je veľavravné


Blinken přislíbil obnovení velvyslanectví v Kyjevě, velvyslankyní bude Bridget A. Brinková, ta je nyní v Bratislavě.


[quote="pid:69356, uid:85"]Mládenci a mládenky objavilo sa už niekde info o včerajšom stretnutí US pajácov s UK pajácom v Kijeve. Lebo aj to mlčanie o stretnutí je veľavravné[/quote] Blinken přislíbil obnovení velvyslanectví v Kyjevě, velvyslankyní bude Bridget A. Brinková, ta je nyní v Bratislavě.

Asi jste již viděli ,,bábušku" s ruskou vlajkou jejíž nebojácnost se stala symbolem v RF viz video.
Dokonce prý byla /spolu s dědou / ruskou armádou odvezena do RF a bylo jim uděleno ruské občanství.
můj nedokonalý překlad titulků : na dvorek přichází vojáci a bábuška je vítá s ruskou vlajkou jako ruské vojáky,ukrajinští vojáci jí dávají jídlo a chtějí po ní aby provolala Sláva Ukrajině,bábuška vrací jídlo a říká vojákovi vraťte mi vlajku za tu bojovali a zemřeli mí rodiče.


Rogozin už se nechal slyšet ,že symbol bábušky by mohl být na raketě do vesmíru.


https://www.bitchute.com/video/9ttm23dLLNbU/


Asi jste již viděli ,,bábušku" s ruskou vlajkou jejíž nebojácnost se stala symbolem v RF viz video. Dokonce prý byla /spolu s dědou / ruskou armádou odvezena do RF a bylo jim uděleno ruské občanství. můj nedokonalý překlad titulků : na dvorek přichází vojáci a bábuška je vítá s ruskou vlajkou jako ruské vojáky,ukrajinští vojáci jí dávají jídlo a chtějí po ní aby provolala Sláva Ukrajině,bábuška vrací jídlo a říká vojákovi vraťte mi vlajku za tu bojovali a zemřeli mí rodiče. Rogozin už se nechal slyšet ,že symbol bábušky by mohl být na raketě do vesmíru. https://www.bitchute.com/video/9ttm23dLLNbU/

Podle informací které mám, do 5.maje v Rusku bude proveden převrat a odstranění Putina.Pokud se akce nepovede, Američané a Nato zaútočí na Rusku armádu v Ukrajině a na Rusko.


Podle informací které mám, do 5.maje v Rusku bude proveden převrat a odstranění Putina.Pokud se akce nepovede, Američané a Nato zaútočí na Rusku armádu v Ukrajině a na Rusko.

Pokud se akce nepovede, Američané a Nato zaútočí na Rusku armádu v Ukrajině a na Rusko.


Ako presne zaútočia? Lebo už mesiac sa im to nijako nedarí.....a ako si predstavuješ to odstránenie Putina.....to mu zaklopú ukroši so fetovaným želém a povedia...."dobrý, pán Putin naskočíte nám láskavo do auta aby sme vás predviedli.....?"
Ty si fakt mimo.....


[quote="pid:69387, uid:747"]Pokud se akce nepovede, Američané a Nato zaútočí na Rusku armádu v Ukrajině a na Rusko.[/quote] Ako presne zaútočia? Lebo už mesiac sa im to nijako nedarí.....a ako si predstavuješ to odstránenie Putina.....to mu zaklopú ukroši so fetovaným želém a povedia...."dobrý, pán Putin naskočíte nám láskavo do auta aby sme vás predviedli.....?" Ty si fakt mimo.....

Bridget A. Brinková, ta je nyní v Bratislavě.


Dosadená Trumpom


[quote="pid:69365, uid:307"]Bridget A. Brinková, ta je nyní v Bratislavě.[/quote] Dosadená Trumpom

a ako si predstavuješ to odstránenie Putina.....to mu zaklopú ukroši so fetovaným želém a povedia...."dobrý, pán Putin naskočíte nám láskavo do auta aby sme vás predviedli.....?"
Ono se to dělá jinak. Stačí Putinu zamezit přístup k informačním prostředkům (médiím) a zároveň vyhlášení těch, kdo učiní převrat, že Putina zbavili moci a berou do svých rukou řízení státu. A jak víš, řízení je proces informační.


[quote="pid:69397, uid:17"]a ako si predstavuješ to odstránenie Putina.....to mu zaklopú ukroši so fetovaným želém a povedia...."dobrý, pán Putin naskočíte nám láskavo do auta aby sme vás predviedli.....?"[/quote]Ono se to dělá jinak. Stačí Putinu zamezit přístup k informačním prostředkům (médiím) a zároveň vyhlášení těch, kdo učiní převrat, že Putina zbavili moci a berou do svých rukou řízení státu. A jak víš, řízení je proces informační.

se to dělá jinak.


Ja viem, len Globalisté opäť šíria " paniku" tak som to trocha nadlahčila


[quote="pid:69405, uid:312"]se to dělá jinak.[/quote] Ja viem, len Globalisté opäť šíria " paniku" tak som to trocha nadlahčila

Všetko je možné. Ibaže netreba zabúdať, že Putin má nielen odporcov, ale aj tých, ktorí ho podporujú. A, aspoň podľa mňa, použitie zbraní hromadného ničenia majú pod kontrolou práve jeho podporovatelia. Samozrejme, tým nemyslím len atómové, alebo nukleárne bomby. Toľko k možnému útoku NATO.
Samozrejme, to sa týka aj prevratu samotného. Podľa mňa je pravdepodobne, že možní vykonávatelia sú pod dohľadom.
Taktiež si treba uvedomiť, že má veľkú podporu Rusov a armády v celom, preto by sa pokus o prevrat mohol 5. kolóne škaredo vypomstiť.


Všetko je možné. Ibaže netreba zabúdať, že Putin má nielen odporcov, ale aj tých, ktorí ho podporujú. A, aspoň podľa mňa, použitie zbraní hromadného ničenia majú pod kontrolou práve jeho podporovatelia. Samozrejme, tým nemyslím len atómové, alebo nukleárne bomby. Toľko k možnému útoku NATO. Samozrejme, to sa týka aj prevratu samotného. Podľa mňa je pravdepodobne, že možní vykonávatelia sú pod dohľadom. Taktiež si treba uvedomiť, že má veľkú podporu Rusov a armády v celom, preto by sa pokus o prevrat mohol 5. kolóne škaredo vypomstiť.
Upravené 25. 4. 2022 o 13:32

Pridám článok z Armádnych novín, ktorý uverejnila Kosa Nostra


https://vlkovobloguje.wordpress.com/2022/04/25/hrozba-nasazeni-taktickych-jadernych-zbrani-ze-strany-putinova-rezimu-vzrusta-nenechme-se-unest-zdanlivou-slabosti-ruske-armady/


Okrem iného:


Díky západní pomoci se ukrajinská armáda stala nejlépe vyzbrojeným subjektem na světě z hlediska přenosných protivzdušných a protipancéřových systémů. Díky tomu, a velké odhodlanosti Ukrajinců, Rusové neuspěli u Kyjeva, neovládají plně vzdušný prostor a utrpěli rozsáhlé ztráty na bojové technice, o ztrátách na životech nemluvě. Západní pomoc se navíc pomalu mění a přispívá k pocitu moskevské obležené pevnosti.


Dodávky pomoci začínají obsahovat těžkou techniku a je jen otázkou času, kdy začnou být posílány letouny. Je jasné, že tato činnost skutečně může Putinovi znemožnit jakýkoli úspěch na bojišti. Z jeho úhlu pohledu je západ do války zatažený, což v podstatě je, a může ho vést k rozhodnutím, která nepochybně dlouhodobě nosí v hlavě. Použití jaderných taktických zbraní zdůvodněné oním existenčním ohrožením Ruska, paradoxně ačkoli nikdo na Rusko neútočí.


Taktické jaderné zbraně jsou hlavice omezeného rozsahu, které lze použít lokálně bez výraznějších globálních dopadů. Jejich definice není přesně vymezena. Může se jednat o střely krátkého doletu, miny, torpéda, klasické bomby atd. Jejich účinnost zahrnuje velmi pestrou škálu a řadí se mezi ně i zbraně s účinností převyšující ty, které byly použity v Hirošimě a Nagasaki. Jejich účel je odstrašující a zároveň k likvidaci živé síly protivníka.


Celý článok je príšerné proukrajinsky, od statočného odporu Ukrajincov pod Kyjevom (v skutočnosti to bol manéver na odoslanie časti armády, nikto sa tam nechystal bojovať a Rusi odišli sami), cez slabý výcvik ruských pilotov až po psychicky stav Putina (zaujíma ma, ako to vedia). Ale za prečítanie stojí.


Pridám článok z Armádnych novín, ktorý uverejnila Kosa Nostra https://vlkovobloguje.wordpress.com/2022/04/25/hrozba-nasazeni-taktickych-jadernych-zbrani-ze-strany-putinova-rezimu-vzrusta-nenechme-se-unest-zdanlivou-slabosti-ruske-armady/ Okrem iného: Díky západní pomoci se ukrajinská armáda stala nejlépe vyzbrojeným subjektem na světě z hlediska přenosných protivzdušných a protipancéřových systémů. Díky tomu, a velké odhodlanosti Ukrajinců, Rusové neuspěli u Kyjeva, neovládají plně vzdušný prostor a utrpěli rozsáhlé ztráty na bojové technice, o ztrátách na životech nemluvě. Západní pomoc se navíc pomalu mění a přispívá k pocitu moskevské obležené pevnosti. Dodávky pomoci začínají obsahovat těžkou techniku a je jen otázkou času, kdy začnou být posílány letouny. Je jasné, že tato činnost skutečně může Putinovi znemožnit jakýkoli úspěch na bojišti. Z jeho úhlu pohledu je západ do války zatažený, což v podstatě je, a může ho vést k rozhodnutím, která nepochybně dlouhodobě nosí v hlavě. Použití jaderných taktických zbraní zdůvodněné oním existenčním ohrožením Ruska, paradoxně ačkoli nikdo na Rusko neútočí. Taktické jaderné zbraně jsou hlavice omezeného rozsahu, které lze použít lokálně bez výraznějších globálních dopadů. Jejich definice není přesně vymezena. Může se jednat o střely krátkého doletu, miny, torpéda, klasické bomby atd. Jejich účinnost zahrnuje velmi pestrou škálu a řadí se mezi ně i zbraně s účinností převyšující ty, které byly použity v Hirošimě a Nagasaki. Jejich účel je odstrašující a zároveň k likvidaci živé síly protivníka. Celý článok je príšerné proukrajinsky, od statočného odporu Ukrajincov pod Kyjevom (v skutočnosti to bol manéver na odoslanie časti armády, nikto sa tam nechystal bojovať a Rusi odišli sami), cez slabý výcvik ruských pilotov až po psychicky stav Putina (zaujíma ma, ako to vedia). Ale za prečítanie stojí.
Upravené 25. 4. 2022 o 14:00

Americký ministr obrany Austin: Chceme vidět Rusko oslabené


https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/ministri-usa-po-navsteve-kyjeva-ukrajine-chceme-pomoci-vyhrat-rusko-selhava-40394839


„Chceme vidět, že Ukrajina zůstává svrchovanou zemí, demokratickou zemí, která je schopná bránit své svrchované území,“ řekl Austin na dotaz, co by USA považovaly za úspěch.


„Chceme vidět Rusko oslabené do té míry, že nebude moci dělat takové věci, jako dělá při invazi na Ukrajinu. Už ztratilo hodně ze svých vojenských schopností. Chceme vidět, že nebudou mít schopnost rychle reprodukovat své schopnosti,” dodal.


Blinken podle stanice CNN na tiskové konferenci uspořádané poblíž polsko-ukrajinských hranic řekl, že se Rusko snažilo Ukrajině v rámci svých cílů odebrat suverenitu, „vzít jí nezávislost”. „To se nepovedlo,” poznamenal.


„Nevíme, jak se bude tato válka dál vyvíjet, ale víme, že nezávislá Ukrajina bude existovat mnohem déle, než bude na scéně (ruský prezident) Vladimir Putin,”


**Americký ministr obrany Austin: Chceme vidět Rusko oslabené ** https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/ministri-usa-po-navsteve-kyjeva-ukrajine-chceme-pomoci-vyhrat-rusko-selhava-40394839 „Chceme vidět, že Ukrajina zůstává svrchovanou zemí, demokratickou zemí, která je schopná bránit své svrchované území,“ řekl Austin na dotaz, co by USA považovaly za úspěch. „Chceme vidět Rusko oslabené do té míry, že nebude moci dělat takové věci, jako dělá při invazi na Ukrajinu. Už ztratilo hodně ze svých vojenských schopností. Chceme vidět, že nebudou mít schopnost rychle reprodukovat své schopnosti,” dodal. Blinken podle stanice CNN na tiskové konferenci uspořádané poblíž polsko-ukrajinských hranic řekl, že se Rusko snažilo Ukrajině v rámci svých cílů odebrat suverenitu, „vzít jí nezávislost”. „To se nepovedlo,” poznamenal. **„Nevíme, jak se bude tato válka dál vyvíjet, ale víme, že nezávislá Ukrajina bude existovat mnohem déle, než bude na scéně (ruský prezident) Vladimir Putin,”**

„Nevíme, jak se bude tato válka dál vyvíjet, ale víme, že nezávislá Ukrajina bude existovat mnohem déle, než bude na scéně (ruský prezident) Vladimir Putin,”


To je vyjadrenie ako od predajcu vodky Hegera.....parafrázujem...."neviem čo je v uznesení, ale Fico musí ísť do väzby"


[quote="pid:69417, uid:307"]„Nevíme, jak se bude tato válka dál vyvíjet, ale víme, že nezávislá Ukrajina bude existovat mnohem déle, než bude na scéně (ruský prezident) Vladimir Putin,”[/quote] To je vyjadrenie ako od predajcu vodky Hegera.....parafrázujem...."neviem čo je v uznesení, ale Fico musí ísť do väzby"

FSB oznámila zatčení neonacistů, kteří připravovali vraždu Vladimira Solovjova


Ruská FSB zadržela skupinu neonacistů, kteří na příkaz SBU připravovali vraždu novináře Vladimira Solovjova. V pondělí to oznámilo agentuře TASS Centrum pro styk s veřejností ruské FSB.
„Federální bezpečnostní služba spolu s Vyšetřovacím výborem Ruské federace zadržela skupinu členů neonacistické teroristické organizace Národní socialismus/Bílá moc, která je v Rusku zakázána (Nacionální socialismus / Bílá moc, moc) – Ruští občané, kteří na pokyn Bezpečnostní služby Ukrajiny plánovali vraždu veřejně známého novináře Vladimira Solovjova,“ uvedla FSB. Dávají přiznání.


"Členové zločinecké skupiny se přiznávají k přípravě vraždy V. Solovjova, poté se plánovali ukrýt v zahraničí," uvedla FSB.


Při prohlídkách na adresách zadržených improvizované výbušné zařízení, osm improvizovaných zápalných zařízení podobných Molotovovým koktejlům, šest PM pistolí, upilovaná lovecká puška, granát RGD-5, více než tisíc nábojů různých ráží, narkotika byly zabaveny drogy, falešné ukrajinské pasy s fotografiemi členů skupiny, nacionalistická literatura a příslušenství. "V rámci trestního řízení zahájeného hlavním vyšetřovacím oddělením vyšetřovacího výboru Ruska pokračuje shromažďování důkazů o trestné činnosti zadržených," dodala FSB.
https://tass.ru/proisshestviya/14465855?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Ukrajina opět potvrdila, že je teroristickým státem.


**FSB oznámila zatčení neonacistů, kteří připravovali vraždu Vladimira Solovjova** Ruská FSB zadržela skupinu neonacistů, kteří na příkaz SBU připravovali vraždu novináře Vladimira Solovjova. V pondělí to oznámilo agentuře TASS Centrum pro styk s veřejností ruské FSB. „Federální bezpečnostní služba spolu s Vyšetřovacím výborem Ruské federace zadržela skupinu členů neonacistické teroristické organizace Národní socialismus/Bílá moc, která je v Rusku zakázána (Nacionální socialismus / Bílá moc, moc) – Ruští občané, kteří na pokyn Bezpečnostní služby Ukrajiny plánovali vraždu veřejně známého novináře Vladimira Solovjova,“ uvedla FSB. Dávají přiznání. "Členové zločinecké skupiny se přiznávají k přípravě vraždy V. Solovjova, poté se plánovali ukrýt v zahraničí," uvedla FSB. Při prohlídkách na adresách zadržených improvizované výbušné zařízení, osm improvizovaných zápalných zařízení podobných Molotovovým koktejlům, šest PM pistolí, upilovaná lovecká puška, granát RGD-5, více než tisíc nábojů různých ráží, narkotika byly zabaveny drogy, falešné ukrajinské pasy s fotografiemi členů skupiny, nacionalistická literatura a příslušenství. "V rámci trestního řízení zahájeného hlavním vyšetřovacím oddělením vyšetřovacího výboru Ruska pokračuje shromažďování důkazů o trestné činnosti zadržených," dodala FSB. https://tass.ru/proisshestviya/14465855?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Ukrajina opět potvrdila, že je teroristickým státem.

Putin: Západní země se snaží rozdělit ruskou společnost


Západní země se pokoušejí rozdělit ruskou společnost, ale nedaří se jim to. Oznámil to 25. dubna ruský prezident Vladimir Putin na rozšířené radě Generální prokuratury Ruské federace.


Jak podotkla hlava ruského státu, Moskvu překvapilo, že v současné situaci vysoce postavení západní diplomatičtí pracovníci vyzývají kyjevský režim, aby využil každé příležitosti k vítězství na bojišti.


Zároveň poznamenal, že v současné době mají Spojené státy a Evropská unie „takovou zvláštní diplomacii “ .


"Ale když si uvědomují, že to není možné, přichází do popředí další úkol - rozdělit ruskou společnost, zničit Rusko zevnitř." Ale i tady je háček – nefunguje to. Naše společnost ukazuje vyspělost, solidaritu, podporuje naše ozbrojené síly, naše úsilí zaměřené na zajištění bezpodmínečné bezpečnosti samotného Ruska a pomoc občanům žijícím na Donbasu ,“ dodal Putin.


Jak informovalo REGNUM , dřívější ruský prezident Vladimir Putin řekl, že je nutné umožnit těm zahraničním společnostem, které zůstaly v zemi navzdory tlaku , aby v klidu pracovaly.
https://regnum.ru/news/polit/3574835.html


Kurz eura na moskevské burze poprvé od června 2020 klesl na 77 rublů, vyplývá z obchodních údajů .

Maximální hodnota eura na dnešní aukci byla na úrovni 80,4500 rublů.


Dolar klesl na 72,97 rublů.
https://www.gazeta.ru/business/news/2022/04/25/17629724.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**Putin: Západní země se snaží rozdělit ruskou společnost ** Západní země se pokoušejí rozdělit ruskou společnost, ale nedaří se jim to. Oznámil to 25. dubna ruský prezident Vladimir Putin na rozšířené radě Generální prokuratury Ruské federace. Jak podotkla hlava ruského státu, Moskvu překvapilo, že v současné situaci vysoce postavení západní diplomatičtí pracovníci vyzývají kyjevský režim, aby využil každé příležitosti k vítězství na bojišti. Zároveň poznamenal, že v současné době mají Spojené státy a Evropská unie „takovou zvláštní diplomacii “ . "Ale když si uvědomují, že to není možné, přichází do popředí další úkol - rozdělit ruskou společnost, zničit Rusko zevnitř." Ale i tady je háček – nefunguje to. Naše společnost ukazuje vyspělost, solidaritu, podporuje naše ozbrojené síly, naše úsilí zaměřené na zajištění bezpodmínečné bezpečnosti samotného Ruska a pomoc občanům žijícím na Donbasu ,“ dodal Putin. Jak informovalo REGNUM , dřívější ruský prezident Vladimir Putin řekl, že je nutné umožnit těm zahraničním společnostem, které zůstaly v zemi navzdory tlaku , aby v klidu pracovaly. https://regnum.ru/news/polit/3574835.html **Kurz eura na moskevské burze poprvé od června 2020 klesl na 77 rublů, vyplývá z obchodních údajů . ** Maximální hodnota eura na dnešní aukci byla na úrovni 80,4500 rublů. Dolar klesl na 72,97 rublů. https://www.gazeta.ru/business/news/2022/04/25/17629724.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Německý prezident odmítl ples solidarity s Ukrajinou


píše Tagesspiegel. Podle publikace se letos akce za účasti politiků a novinářů rozhodla věnovat Ukrajině.


Jak bylo uvedeno v tiskovém servisu prezidenta SRN, politik se rozhodl plesu nezúčastnit, protože se domnívá, že v tuto chvíli není vhodná doba na pořádání fóra jen kvůli vyhrocení situace na Ukrajině. Hlava státu má přitom na akci tradiční roli - ples zahajuje prvním tancem.


V nevládním sdružení novinářů, které Bundespresseball organizuje, však Steinmeierův názor nesdílí. Naopak bylo rozhodnuto uspořádat akci jako „Ples solidarity s Ukrajinou“ a uspořádat sbírkovou kampaň na podporu ukrajinského tisku.


Mimochodem, německý prezident odmítl účast na fóru na pozadí zhoršení postoje Kyjeva k Berlínu obecně a Steinmeierovi samotnému zvlášť. Počátkem dubna se ukrajinské úřady postavily proti návštěvě německého vůdce na Ukrajině a motivovaly takové rozhodnutí nedostatečnou rigiditou SRN na cestě k protiruským sankcím. Zástupci Kyjeva navíc aktivně vyvíjejí tlak na Berlín požadující dodávky moderních zbraní ukrajinské armádě.
https://www.gazeta.ru/politics/news/2022/04/25/17631092.shtml


**Německý prezident odmítl ples solidarity s Ukrajinou** píše Tagesspiegel. Podle publikace se letos akce za účasti politiků a novinářů rozhodla věnovat Ukrajině. Jak bylo uvedeno v tiskovém servisu prezidenta SRN, politik se rozhodl plesu nezúčastnit, protože se domnívá, že v tuto chvíli není vhodná doba na pořádání fóra jen kvůli vyhrocení situace na Ukrajině. Hlava státu má přitom na akci tradiční roli - ples zahajuje prvním tancem. V nevládním sdružení novinářů, které Bundespresseball organizuje, však Steinmeierův názor nesdílí. Naopak bylo rozhodnuto uspořádat akci jako „Ples solidarity s Ukrajinou“ a uspořádat sbírkovou kampaň na podporu ukrajinského tisku. Mimochodem, německý prezident odmítl účast na fóru na pozadí zhoršení postoje Kyjeva k Berlínu obecně a Steinmeierovi samotnému zvlášť. Počátkem dubna se ukrajinské úřady postavily proti návštěvě německého vůdce na Ukrajině a motivovaly takové rozhodnutí nedostatečnou rigiditou SRN na cestě k protiruským sankcím. Zástupci Kyjeva navíc aktivně vyvíjejí tlak na Berlín požadující dodávky moderních zbraní ukrajinské armádě. https://www.gazeta.ru/politics/news/2022/04/25/17631092.shtml

Ukrajinské ozbrojené síly nemají čím nahradit ztráty na živé síle


, Achra Avidzba, uvedl, že v současné době ukrajinští vojáci trpí velkými ztrátami na živé síle. Zdůraznil, že ozbrojeným silám Ukrajiny docházejí lidé, kteří by mohli být posláni na frontu. O tom píše " Vojenské věci".


Agentura RIA Novosti cituje slova velitele: „Ty ztráty, které mají, se nedoplňují, prostě povolali ty záložníky, kteří kdysi sloužili, a oni je posílají. Prostě, jak to říct, ovce sežerou vlci, protože se nebrání.“


Podle Avidzby existují brigády ozbrojených sil Ukrajiny, které se přeskupují a doplňují se lidmi. To však již „není bojeschopná jednotka“, která dříve bojovala v první linii. Obecně platí, že morálka ukrajinských vojenských sil klesla, poznamenal velitel.


Jak již dříve informovalo Veřejné zpravodajství, speciální operace Ruské federace byla jen několik hodin před útokem Kyjeva na Donbas. Vyprávěl o tom Achra Avidzba, velitel dobrovolnického praporu Pjatnashka z DLR.
https://www.osnmedia.ru/obshhestvo/v-dnr-soobshhili-chto-vsu-nechem-vospolnit-svoi-poteri-v-zhivoj-sile/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Asi z tohoto důvodu Ukrajina na popud USA aktivovala svoji teroristickou činnost.


**Ukrajinské ozbrojené síly nemají čím nahradit ztráty na živé síle** , Achra Avidzba, uvedl, že v současné době ukrajinští vojáci trpí velkými ztrátami na živé síle. Zdůraznil, že ozbrojeným silám Ukrajiny docházejí lidé, kteří by mohli být posláni na frontu. O tom píše " Vojenské věci". Agentura RIA Novosti cituje slova velitele: „Ty ztráty, které mají, se nedoplňují, prostě povolali ty záložníky, kteří kdysi sloužili, a oni je posílají. Prostě, jak to říct, ovce sežerou vlci, protože se nebrání.“ Podle Avidzby existují brigády ozbrojených sil Ukrajiny, které se přeskupují a doplňují se lidmi. To však již „není bojeschopná jednotka“, která dříve bojovala v první linii. Obecně platí, že morálka ukrajinských vojenských sil klesla, poznamenal velitel. Jak již dříve informovalo Veřejné zpravodajství, speciální operace Ruské federace byla jen několik hodin před útokem Kyjeva na Donbas. Vyprávěl o tom Achra Avidzba, velitel dobrovolnického praporu Pjatnashka z DLR. https://www.osnmedia.ru/obshhestvo/v-dnr-soobshhili-chto-vsu-nechem-vospolnit-svoi-poteri-v-zhivoj-sile/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Asi z tohoto důvodu Ukrajina na popud USA aktivovala svoji teroristickou činnost.

USA čoskoro znovu otvoria veľvyslanectvo v Kyjeve, tvrdí, že Rusko zlyhalo vo vojnových cieľoch
KYJEV 25. apríla (TASR) - Spojené štáty čoskoro znovu otvoria svoje veľvyslanectvo
na Ukrajine, uviedol v pondelok minister zahraničných vecí Antony Blinken po tom,
čo spolu s ministrom obrany Lloydom Austinom navštívili Kyjev, pričom prisľúbili ďalšiu vojenskú pomoc a privítali boj proti ruskej invázii.


Obaja muži povedali, že skutočnosť, že sa im podarilo prísť do Kyjeva, je dôkazom húževnatosti Ukrajiny, ktorá minulý mesiac prinútila Moskvu, aby upustila od útoku na hlavné mesto.
"To, čo ste urobili pri odrazení Rusov v bitke o Kyjev, je mimoriadne a úprimne povedané, inšpirujúce pre zvyšok sveta," povedal Austin prezidentovi Volodymyrovi Zelenskému
na stretnutí v noci po ceste vlakom z Poľska.
"Sme tu, aby sme vás podporili akýmkoľvek možným spôsobom."
Stretnutie medzi americkou delegáciou a ukrajinskými lídrami trvalo tri hodiny, čo je viac ako dvojnásobok vyhradeného času, uviedol predstaviteľ USA.


"Pokiaľ ide o vojnové ciele Ruska, Rusko už zlyhalo a Ukrajina už uspela," povedal Blinken na brífingu v Poľsku po návrate.


Americkí predstavitelia uviedli, že Austin a Blinken prisľúbili novú pomoc v hodnote 713 miliónov dolárov pre Zelenského vládu a ďalšie krajiny v regióne. Ďalších 322 miliónov dolárov na vojenskú pomoc pre Ukrajinu by zvýšilo celkovú bezpečnostnú pomoc USA
od invázie na približne 3,7 miliardy dolárov, uviedol jeden predstaviteľ.
"Poskytne podporu pre schopnosti, ktoré Ukrajina potrebuje, najmä pre boj na Donbase," uviedol predstaviteľ. Ukrajinským ozbrojeným silám by to tiež pomohlo pri prechode na vyspelejšie zbrane a systémy protivzdušnej obrany, ktoré by boli v podstate kompatibilné s NATO, dodal predstaviteľ. čítaj viac


Ruský veľvyslanec vo Washingtone uviedol, že Moskva poslala diplomatickú nótu požadujúcu zastavenie dodávok zbraní z USA na Ukrajinu. čítaj viac . . .
https://www.reuters.com/world/europe/ukraine-calls-heavy-arms-top-us-officials-visit-easter-prayers-peace-2022-04-25/


Blinken povedal: "Dôvod, prečo sme späť, je kvôli vám, kvôli mimoriadnej odvahe, vodcovstvu a úspechu, ktoré ste dosiahli pri potlačení tejto hroznej ruskej agresie."

Blinken podle stanice CNN na tiskové konferenci uspořádané poblíž polsko-ukrajinských hranic řekl, že se Rusko snažilo Ukrajině v rámci svých cílů odebrat suverenitu, „vzít jí nezávislost”. „To se nepovedlo,” poznamenal.


**USA čoskoro znovu otvoria veľvyslanectvo v Kyjeve, tvrdí, že Rusko zlyhalo vo vojnových cieľoch** KYJEV 25. apríla (TASR) - Spojené štáty čoskoro znovu otvoria svoje veľvyslanectvo na Ukrajine, uviedol v pondelok minister zahraničných vecí Antony Blinken po tom, čo spolu s ministrom obrany Lloydom Austinom navštívili Kyjev, pričom prisľúbili ďalšiu vojenskú pomoc a privítali boj proti ruskej invázii. Obaja muži povedali, že skutočnosť, že sa im podarilo prísť do Kyjeva, je dôkazom húževnatosti Ukrajiny, ktorá minulý mesiac prinútila Moskvu, aby upustila od útoku na hlavné mesto. **"To, čo ste urobili pri odrazení Rusov v bitke o Kyjev, je mimoriadne a úprimne povedané, inšpirujúce pre zvyšok sveta,"** povedal Austin prezidentovi Volodymyrovi Zelenskému na stretnutí v noci po ceste vlakom z Poľska. "Sme tu, aby sme vás podporili akýmkoľvek možným spôsobom." Stretnutie medzi americkou delegáciou a ukrajinskými lídrami trvalo tri hodiny, čo je viac ako dvojnásobok vyhradeného času, uviedol predstaviteľ USA. "Pokiaľ ide o vojnové ciele Ruska, Rusko už zlyhalo a Ukrajina už uspela," povedal Blinken na brífingu v Poľsku po návrate. Americkí predstavitelia uviedli, že Austin a Blinken prisľúbili novú pomoc v hodnote 713 miliónov dolárov pre Zelenského vládu a ďalšie krajiny v regióne. Ďalších 322 miliónov dolárov na vojenskú pomoc pre Ukrajinu by zvýšilo celkovú bezpečnostnú pomoc USA od invázie na približne 3,7 miliardy dolárov, uviedol jeden predstaviteľ. "Poskytne podporu pre schopnosti, ktoré Ukrajina potrebuje, najmä pre boj na Donbase," uviedol predstaviteľ. Ukrajinským ozbrojeným silám by to tiež pomohlo pri prechode na vyspelejšie zbrane a systémy protivzdušnej obrany, ktoré by boli v podstate kompatibilné s NATO, dodal predstaviteľ. čítaj viac Ruský veľvyslanec vo Washingtone uviedol, že Moskva poslala diplomatickú nótu požadujúcu zastavenie dodávok zbraní z USA na Ukrajinu. čítaj viac . . . https://www.reuters.com/world/europe/ukraine-calls-heavy-arms-top-us-officials-visit-easter-prayers-peace-2022-04-25/ Blinken povedal: "Dôvod, prečo sme späť, je kvôli vám, kvôli mimoriadnej odvahe, vodcovstvu a úspechu, ktoré ste dosiahli pri potlačení tejto hroznej ruskej agresie." [quote="pid:69417, uid:307"]Blinken podle stanice CNN na tiskové konferenci uspořádané poblíž polsko-ukrajinských hranic řekl, že se Rusko snažilo Ukrajině v rámci svých cílů odebrat suverenitu, „vzít jí nezávislost”. „To se nepovedlo,” poznamenal.[/quote]

@Globalisté - taky jsem to slyšel, hlásí to všechny renomované agentury. To je teď prej nový způsob zpravodajské činnosti. Všechno vyhlásit veřejně a předem - ať si každej podle chuti vybere. Řízený chaos.

@Globalisté - taky jsem to slyšel, hlásí to všechny renomované agentury. To je teď prej nový způsob zpravodajské činnosti. Všechno vyhlásit veřejně a předem - ať si každej podle chuti vybere. Řízený chaos.

USA čoskoro znovu otvoria veľvyslanectvo v Kyjeve, tvrdí, že Rusko zlyhalo vo vojnových cieľoch


Tak ať se dohodnou s Johnsonom, jak navenek prezentovat úspěchy Ukrajiny. Ten nedávno připustil, že Ukrajina může válku prohrát.


[quote="pid:69438, uid:78"]USA čoskoro znovu otvoria veľvyslanectvo v Kyjeve, tvrdí, že Rusko zlyhalo vo vojnových cieľoch[/quote] Tak ať se dohodnou s Johnsonom, jak navenek prezentovat úspěchy Ukrajiny. Ten nedávno připustil, že Ukrajina může válku prohrát.

Globalisté
Podle informací které mám, do 5.maje v Rusku bude proveden převrat a odstranění Putina.Pokud se akce nepovede, Američané a Nato zaútočí na Rusku armádu v Ukrajině a na Rusko.


Mám informace naprosto opačné, ve zpravodajských službách VŠECH států zainteresovaných na tom, co posledních x let probíhá na Zemi, probíhá tvrdý střet vlastenců a zrádců.. vlastenci mají dlouhodobě navrch z mnoha logických důvodů...
věštění z karet, lógru nebo křišťálu neprovozujeme, používáme třikrát I, pokud není informátor napojen na primární Zdroj, veškeré analýzy a předpovědi jsou neplatné a není proč aby byly brány v potaz..


Globalisté Podle informací které mám, do 5.maje v Rusku bude proveden převrat a odstranění Putina.Pokud se akce nepovede, Američané a Nato zaútočí na Rusku armádu v Ukrajině a na Rusko. Mám informace naprosto opačné, ve zpravodajských službách VŠECH států zainteresovaných na tom, co posledních x let probíhá na Zemi, probíhá tvrdý střet vlastenců a zrádců.. vlastenci mají dlouhodobě navrch z mnoha logických důvodů... věštění z karet, lógru nebo křišťálu neprovozujeme, používáme třikrát I, pokud není informátor napojen na primární Zdroj, veškeré analýzy a předpovědi jsou neplatné a není proč aby byly brány v potaz..

Pro mě je velmi podezřelé, že USA chtějí opět v Kyjevě otevřít ambasádu. Nelíbí se mě to. To nebude jen tak.


Pro mě je velmi podezřelé, že USA chtějí opět v Kyjevě otevřít ambasádu. Nelíbí se mě to. To nebude jen tak.

Jarek

Štátna elita USA sa snaží navodiť dojem pohody a návratu do normálu. Potreba výmeny šéfa miestnej kolónie skôr ukazuje krízový manažment.


Štátna elita USA sa snaží navodiť dojem pohody a návratu do normálu. Potreba výmeny šéfa miestnej kolónie skôr ukazuje krízový manažment.

"Členové zločinecké skupiny se přiznávají k přípravě vraždy V. Solovjova, poté se plánovali ukrýt v zahraničí," uvedla FSB.
Na seznamu byli i další. Skabejeva, Popov, Simonjan...
https://www.youtube.com/watch?v=Xa2MNn29Qrs&ab_channel=%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%A9%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0%BD


[quote="pid:69421, uid:158"]"Členové zločinecké skupiny se přiznávají k přípravě vraždy V. Solovjova, poté se plánovali ukrýt v zahraničí," uvedla FSB.[/quote]Na seznamu byli i další. Skabejeva, Popov, Simonjan... https://www.youtube.com/watch?v=Xa2MNn29Qrs&ab_channel=%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%A9%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0%BD
Upravené 25. 4. 2022 o 17:47

Pro mě je velmi podezřelé, že USA chtějí opět v Kyjevě otevřít ambasádu. Nelíbí se mě to. To nebude jen tak.


Kdyby Ukrajina na tom byla tak dobře, jak Blinken tvrdí, nejeli by k Zelenskému (ať sedí v Polsku nebo v Kyjevě) spolu s Austinom, když mají plné ruce práce v udržení jednoty západu a zastrašování jiných států, aby podpořily sankční politiku USA. Jeli tam, aby v těžkých časech povzbudili Ukrajince, že západ je s ními a možná, aby přichystali nějakou provokaci, která bude za hranou. Jelikož situace na frontě pro ně není nic moc, tak se pravděpodobně uchylí k teroristickým taktikám, se kterými mají velkou zkušenost.


Zde Scott Ritter krásně vysvětluje ruskou taktiku:
https://www.youtube.com/watch?v=Zkl_21c9zio


Překlad jsem vypůjčil odsud: https://t.me/s/ksbspravy
Chcete vymenovať najlepších študentov vojenskej vedy súčasnosti? Toto sú ruskí dôstojníci! A správame sa k nim ako k deťom – „to sú Rusi“. A sú to tí najvzdelanejší a najškolenejší dôstojníci, akých kedy stretnete. Rozumejú všetkému lepšie ako my. Nestrávili 20 rokov vykopávaním dverí a vyvražďovaním rodín v Iraku, ani sa plazili po kopcoch v Afganistane, aby zabili pastiera. Toto sme urobili a Rusi myslia vo veľkom.
Rozmýšľame malými šípkami. Pozeráme video, ako sa ničí ruská kolóna alebo vyraďujú tri tanky. Vojna je peklo, zomierajú tam ľudia a pri pohľade na malé šípky si pomyslíte, že Rusi sú porazení. Ale pozrite sa na veľké šípy! Rusi udržali v Kyjeve 100-tisícovú skupinu Ukrajiny. Ak nebudú ohrození, nasťahujú sa po posily. Preto posielate 40 tisíc vojakov z Bieloruska a držíte nepriateľa na mieste. V Odese máte 80 tisíc nepriateľských síl, pošlete 30 tisíc vojakov z Krymu - ich skupina uviazla. Na Donbase máte 100 000 nepriateľov a nemôžete ich nechať ísť do Kyjeva. Do prvej línie posielate milície Donecka a Luganska. Najťažšia situácia! Ale ty si sa držal nepriateľa a drž ho, nenechaj ho pohnúť sa!
Vediete priamy útok, aby ste prerazili chodbu na Krym. A Mariupol je kľúčové mesto na ceste, museli sme to vziať. Jediné mesto, o ktoré Rusi bojovali. prečo? Pretože on bol jediný, na ktorom záležalo. Zvyšok nehral žiadnu rolu.
Nevezmete 3 miliónový Kyjev so silou 40 tisíc. To sa nestáva! Nevezmete 1,6 milióna Charkov so silou 50 tisíc. Ale vezmeš Mariupol. Museli to zobrať. Bola to strategická nevyhnutnosť.
Celá táto fáza bola prípravou bojiska. Rusi zničili sklady paliva na Ukrajine. Čo je to nádrž bez paliva? Rakva! A kamión? Ďalšia rakva. Sklady munície a potravín sú vyhodené do vzduchu. Vojak, ktorý je hladný a smädný, bude zabitý.
Rusi si pre seba všetko preusporiadali, aby sa pripravili na masívny kliešťový útok, ktorý padne do síl Ukrajincov, ktorí nebudú mať jedlo, vodu, palivo, muníciu. Takto bude vyzerať druhá fáza.
Rusi sa odsťahovali z Kyjeva, už to zoskupenie nepotrebujú držať, bez paliva sa aj tak nepohne. Zasekli sa! Ak opustia mesto, ruské lietadlá ich zničia. Nebudú žiadne posily, nepriateľ v Donbase sa nemôže pohnúť. Sú v pasci.
Rusi uzavreli kruh a všetkých zničia. Alebo zajmú ​​obrovskú časť ukrajinskej armády. A keď sa tak stane, nezostane nič. A Rusi budú môcť požadovať, čo chcú. Preto hovorím, že vyhrajú Rusi. Pretože vidím situáciu. Nelichotím si ilúziami, že „Rusi nemohli vziať Kyjev a Odesu“. Ani sa o to nepokúsili!


Ruskí dôstojníci sú tí najlepšie vzdelaní a vyškolení dôstojníci, akých môžete stretnúť. Myslia vo veľkom a všetko, čo sa doteraz stalo, je len prípravná fáza. Rusi si pre seba všetko preusporiadali, aby sa pripravili na rozsiahly kliešťový chvat, do ktorého padnú ukrajinské sily. Takto bude vyzerať druhá fáza. Rusi uzavreli kruh a všetkých zničia. A keď sa tak stane, nezostane nič. Nič! A Rusi budú môcť požadovať, čo chcú. Preto hovorím, že vyhrajú Rusi.👇


[quote="pid:69443, uid:471"]Pro mě je velmi podezřelé, že USA chtějí opět v Kyjevě otevřít ambasádu. Nelíbí se mě to. To nebude jen tak.[/quote] Kdyby Ukrajina na tom byla tak dobře, jak Blinken tvrdí, nejeli by k Zelenskému (ať sedí v Polsku nebo v Kyjevě) spolu s Austinom, když mají plné ruce práce v udržení jednoty západu a zastrašování jiných států, aby podpořily sankční politiku USA. Jeli tam, aby v těžkých časech povzbudili Ukrajince, že západ je s ními a možná, aby přichystali nějakou provokaci, která bude za hranou. Jelikož situace na frontě pro ně není nic moc, tak se pravděpodobně uchylí k teroristickým taktikám, se kterými mají velkou zkušenost. Zde Scott Ritter krásně vysvětluje ruskou taktiku: https://www.youtube.com/watch?v=Zkl_21c9zio Překlad jsem vypůjčil odsud: https://t.me/s/ksbspravy Chcete vymenovať najlepších študentov vojenskej vedy súčasnosti? Toto sú ruskí dôstojníci! A správame sa k nim ako k deťom – „to sú Rusi“. A sú to tí najvzdelanejší a najškolenejší dôstojníci, akých kedy stretnete. Rozumejú všetkému lepšie ako my. Nestrávili 20 rokov vykopávaním dverí a vyvražďovaním rodín v Iraku, ani sa plazili po kopcoch v Afganistane, aby zabili pastiera. Toto sme urobili a Rusi myslia vo veľkom. Rozmýšľame malými šípkami. Pozeráme video, ako sa ničí ruská kolóna alebo vyraďujú tri tanky. Vojna je peklo, zomierajú tam ľudia a pri pohľade na malé šípky si pomyslíte, že Rusi sú porazení. Ale pozrite sa na veľké šípy! Rusi udržali v Kyjeve 100-tisícovú skupinu Ukrajiny. Ak nebudú ohrození, nasťahujú sa po posily. Preto posielate 40 tisíc vojakov z Bieloruska a držíte nepriateľa na mieste. V Odese máte 80 tisíc nepriateľských síl, pošlete 30 tisíc vojakov z Krymu - ich skupina uviazla. Na Donbase máte 100 000 nepriateľov a nemôžete ich nechať ísť do Kyjeva. Do prvej línie posielate milície Donecka a Luganska. Najťažšia situácia! Ale ty si sa držal nepriateľa a drž ho, nenechaj ho pohnúť sa! Vediete priamy útok, aby ste prerazili chodbu na Krym. A Mariupol je kľúčové mesto na ceste, museli sme to vziať. Jediné mesto, o ktoré Rusi bojovali. prečo? Pretože on bol jediný, na ktorom záležalo. Zvyšok nehral žiadnu rolu. Nevezmete 3 miliónový Kyjev so silou 40 tisíc. To sa nestáva! Nevezmete 1,6 milióna Charkov so silou 50 tisíc. Ale vezmeš Mariupol. Museli to zobrať. Bola to strategická nevyhnutnosť. Celá táto fáza bola prípravou bojiska. Rusi zničili sklady paliva na Ukrajine. Čo je to nádrž bez paliva? Rakva! A kamión? Ďalšia rakva. Sklady munície a potravín sú vyhodené do vzduchu. Vojak, ktorý je hladný a smädný, bude zabitý. Rusi si pre seba všetko preusporiadali, aby sa pripravili na masívny kliešťový útok, ktorý padne do síl Ukrajincov, ktorí nebudú mať jedlo, vodu, palivo, muníciu. Takto bude vyzerať druhá fáza. Rusi sa odsťahovali z Kyjeva, už to zoskupenie nepotrebujú držať, bez paliva sa aj tak nepohne. Zasekli sa! Ak opustia mesto, ruské lietadlá ich zničia. Nebudú žiadne posily, nepriateľ v Donbase sa nemôže pohnúť. Sú v pasci. Rusi uzavreli kruh a všetkých zničia. Alebo zajmú ​​obrovskú časť ukrajinskej armády. A keď sa tak stane, nezostane nič. A Rusi budú môcť požadovať, čo chcú. Preto hovorím, že vyhrajú Rusi. Pretože vidím situáciu. Nelichotím si ilúziami, že „Rusi nemohli vziať Kyjev a Odesu“. Ani sa o to nepokúsili! Ruskí dôstojníci sú tí najlepšie vzdelaní a vyškolení dôstojníci, akých môžete stretnúť. Myslia vo veľkom a všetko, čo sa doteraz stalo, je len prípravná fáza. Rusi si pre seba všetko preusporiadali, aby sa pripravili na rozsiahly kliešťový chvat, do ktorého padnú ukrajinské sily. Takto bude vyzerať druhá fáza. Rusi uzavreli kruh a všetkých zničia. A keď sa tak stane, nezostane nič. Nič! A Rusi budú môcť požadovať, čo chcú. Preto hovorím, že vyhrajú Rusi.

Holandská strana sa zainteresovala o Zelenského majetok vo výške 850 miliónov dolárov Strana poznamenala, že prezident Ukrajiny dostal väčšinu prostriedkov po nástupe do funkcie. Holandská strana Fórum pre demokraciu sa začala zaujímať o pôvod majetku ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, ktorý sa odhaduje na 850 miliónov dolárov, uvádza sa v príspevku na Twitteri, ktorý v pondelok zverejnila politická sila. „Zelensky má obrovský majetok: podľa rôznych odhadov je to asi 850 miliónov [dolárov]," píše sa v správe. „A väčšinu z toho dostal, až keď sa stal prezidentom." "Ako teda získal tieto peniaze? A čo je dôležitejšie, kam idú?" pýta sa strana. Fórum pre demokraciu predtým odmietlo vypočuť Zelenského prejav pred holandským parlamentom s tým, že ide o porušenie demokratických tradícií. Strana Fórum pre demokraciu bola založená v roku 2016 a vedie ju Thierry Bode. Politická sila má päť miest v Snemovni reprezentantov a jedno miesto v Senáte.. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14467919


**Holandská strana sa zainteresovala o Zelenského majetok vo výške 850 miliónov dolárov** Strana poznamenala, že prezident Ukrajiny dostal väčšinu prostriedkov po nástupe do funkcie. Holandská strana Fórum pre demokraciu sa začala zaujímať o pôvod majetku ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, ktorý sa odhaduje na 850 miliónov dolárov, uvádza sa v príspevku na Twitteri, ktorý v pondelok zverejnila politická sila. „Zelensky má obrovský majetok: podľa rôznych odhadov je to asi 850 miliónov [dolárov]," píše sa v správe. „A väčšinu z toho dostal, až keď sa stal prezidentom." "Ako teda získal tieto peniaze? A čo je dôležitejšie, kam idú?" pýta sa strana. Fórum pre demokraciu predtým odmietlo vypočuť Zelenského prejav pred holandským parlamentom s tým, že ide o porušenie demokratických tradícií. Strana Fórum pre demokraciu bola založená v roku 2016 a vedie ju Thierry Bode. Politická sila má päť miest v Snemovni reprezentantov a jedno miesto v Senáte.. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14467919

Slovenska policia pred par rokmi dostala prirucku, na pomoc pri odhalovani nacistickych symbolov. Nachadza sa tam , aj znamy AZOV. Ten momentalne brani Mariupol a je zacleneny do Ukrajinskej armady. Podporou ukrajinskej armady teda vlada SR porusuje zakony SR.
https://mobile.twitter.com/delnikprava
6266d9a07f980


Slovenska policia pred par rokmi dostala prirucku, na pomoc pri odhalovani nacistickych symbolov. Nachadza sa tam , aj znamy AZOV. Ten momentalne brani Mariupol a je zacleneny do Ukrajinskej armady. Podporou ukrajinskej armady teda vlada SR porusuje zakony SR. https://mobile.twitter.com/delnikprava ![6266d9a07f980](serve/attachment&path=6266d9a07f980)

veľmi zaujmavý rozhovor......
Pavol Slota otvorene: ČO SA V SKUTOČNOSTI DEJE NA UKRAJINE-? SLOVENSKÉ MÉDIA O TOM MLČIA
https://www.youtube.com/watch?v=kje0Ljxaejw&t=29s


veľmi zaujmavý rozhovor...... Pavol Slota otvorene: ČO SA V SKUTOČNOSTI DEJE NA UKRAJINE-? SLOVENSKÉ MÉDIA O TOM MLČIA https://www.youtube.com/watch?v=kje0Ljxaejw&t=29s

Mám informace naprosto opačné, ve zpravodajských službách VŠECH států zainteresovaných na tom, co posledních x let probíhá na Zemi, probíhá tvrdý střet vlastenců a zrádců.. vlastenci mají dlouhodobě navrch z mnoha logických důvodů...
Ty pohádky o konfliktu tzv. lidovců a vlastizrádců.Zjednodušeně řečeno, vlastizrádce nebo politickou mafii podporují různé mezinárodní organizace z bank a firem kvůli společnému zájmu v podnikání.Posledních pár let neustále píšete o likvidaci zrádců a ti vstali z popela a otevřeně využívají všechny možné prostředky k otevřené válce proti Rusku. Dnes napíšu trochu podrobnější rozbor, jak to celé funguje a pak pochopíte, o co jde.


[quote="pid:69442, uid:572"]Mám informace naprosto opačné, ve zpravodajských službách VŠECH států zainteresovaných na tom, co posledních x let probíhá na Zemi, probíhá tvrdý střet vlastenců a zrádců.. vlastenci mají dlouhodobě navrch z mnoha logických důvodů...[/quote]Ty pohádky o konfliktu tzv. lidovců a vlastizrádců.Zjednodušeně řečeno, vlastizrádce nebo politickou mafii podporují různé mezinárodní organizace z bank a firem kvůli společnému zájmu v podnikání.Posledních pár let neustále píšete o likvidaci zrádců a ti vstali z popela a otevřeně využívají všechny možné prostředky k otevřené válce proti Rusku. Dnes napíšu trochu podrobnější rozbor, jak to celé funguje a pak pochopíte, o co jde.

@Globalisté - probůh, pro koho to chceš psát ? Vždyť seš tu za pomatence se syndromem Sibylly a permanentního "vynašeče informací" zaručeně tajných služeb.. Za 3 roky, co na fórech kazíš vzduch, se ani jedna tvoje "tentokráte jistá" předpověď ani jen nepriblížila realitě. O Koncepci víš uplné Ho-no, ale nenávidíš ji a dáváš to najevo. Tak co tu ještě pohledáváš ,zkrachovanče ? Vrať se k panu VK, tady neotravuj.

@Globalisté - probůh, pro koho to chceš psát ? Vždyť seš tu za pomatence se syndromem Sibylly a permanentního "vynašeče informací" zaručeně tajných služeb.. Za 3 roky, co na fórech kazíš vzduch, se ani jedna tvoje "tentokráte jistá" předpověď ani jen nepriblížila realitě. O Koncepci víš uplné Ho-no, ale nenávidíš ji a dáváš to najevo. Tak co tu ještě pohledáváš ,zkrachovanče ? Vrať se k panu VK, tady neotravuj.

Vrať se k panu VK, tady neotravuj.

Vrať se k panu VK, tady neotravuj.
Před rokem jsem psal, že na Ukrajině bude velká válka a zúčastní se jí Rusko.Napadli jste mě, abych psal nesmysly a dezinformace. Vaše informace se skládají z některých analýz a fantazií KSB a nemáte ponětí, co se v zákulisí domlouvá ohledně této války na Ukrajině. Nemáte ponětí, že se Čína dohodla na té válce s Američany, aby Rusko ekonomicky a vojensky oslabili, aby si Čína mohla vzít polovinu Ruska zdarma.O takových a mnoha dalších věcech nemáte ani ponětí.Číňané moc dobře vědí, co se bude dít, a proto otevřeně nepodporují Rusko, protože na tom všem mají svůj zájem a to je rozdělení Ruska a velkou část si bere Čína i Čína zájem o Ukrajinu. Amerika a Evropa jsou jen pěšáci provádějící čínský plán a součást globalistů.


[quote="pid:69463, uid:57"]Vrať se k panu VK, tady neotravuj.[/quote] [quote="pid:69463, uid:57"]Vrať se k panu VK, tady neotravuj.[/quote]Před rokem jsem psal, že na Ukrajině bude velká válka a zúčastní se jí Rusko.Napadli jste mě, abych psal nesmysly a dezinformace. Vaše informace se skládají z některých analýz a fantazií KSB a nemáte ponětí, co se v zákulisí domlouvá ohledně této války na Ukrajině. Nemáte ponětí, že se Čína dohodla na té válce s Američany, aby Rusko ekonomicky a vojensky oslabili, aby si Čína mohla vzít polovinu Ruska zdarma.O takových a mnoha dalších věcech nemáte ani ponětí.Číňané moc dobře vědí, co se bude dít, a proto otevřeně nepodporují Rusko, protože na tom všem mají svůj zájem a to je rozdělení Ruska a velkou část si bere Čína i Čína zájem o Ukrajinu. Amerika a Evropa jsou jen pěšáci provádějící čínský plán a součást globalistů.
Upravené 25. 4. 2022 o 20:37

uz aeronet pocopil o co jde..https://aeronet.news/video-ukrajina-ve-spolupraci-s-usa-chysta-provokaci-chemicko-biologickymi-zbranemi-proti-vlastnimu-obyvatelstvu-z-cehoz-ma-byt-nasledne-obvineno-rusko-kyjev-jiz-nakoupil-pres-200-tisic-ampuli/


uz aeronet pocopil o co jde..https://aeronet.news/video-ukrajina-ve-spolupraci-s-usa-chysta-provokaci-chemicko-biologickymi-zbranemi-proti-vlastnimu-obyvatelstvu-z-cehoz-ma-byt-nasledne-obvineno-rusko-kyjev-jiz-nakoupil-pres-200-tisic-ampuli/

Nijaké tajné služby nedovolia, aby sa ich informácie vynášali na verejnosť. Jedine ak by ich úlohou bolo niečo iné.
K prognózam Globalisté. Pred rokom hovoril o vojne, ešte pred špeciálnou operáciou o tom, že Putin vie, že nemôže obstáť proti NATO a preto, parafrázujúc, vie, kde sú jeho hranice, dohody už boli spravené a teraz máme byť prekvapení, ako sa nesplnia naše nádeje.
Počas operácie to bolo od ako Rusko vyhrá do ako Rusko prehrá.
Stať sa môže všetko, procesy prebiehajú rýchlo, okrem toho my nemáme všetky informácie. No ak ten/tí, ktorý/í píše/u pod nickom Globalisté menia každú chvíľu prognózy, niekedy sa musia aspoň čiastočne trafiť.


Nijaké tajné služby nedovolia, aby sa ich informácie vynášali na verejnosť. Jedine ak by ich úlohou bolo niečo iné. K prognózam Globalisté. Pred rokom hovoril o vojne, ešte pred špeciálnou operáciou o tom, že Putin vie, že nemôže obstáť proti NATO a preto, parafrázujúc, vie, kde sú jeho hranice, dohody už boli spravené a teraz máme byť prekvapení, ako sa nesplnia naše nádeje. Počas operácie to bolo od ako Rusko vyhrá do ako Rusko prehrá. Stať sa môže všetko, procesy prebiehajú rýchlo, okrem toho my nemáme všetky informácie. No ak ten/tí, ktorý/í píše/u pod nickom Globalisté menia každú chvíľu prognózy, niekedy sa musia aspoň čiastočne trafiť.

Stať sa môže všetko, procesy prebiehajú rýchlo, okrem toho my nemáme všetky informácie. No ak ten/tí, ktorý/í píše/u pod nickom Globalisté menia každú chvíľu prognózy, niekedy sa musia aspoň čiastočne trafiť.
Předpovědi neměním, informace a události se mohou lišit v závislosti na situaci na místě a procesech, které probíhají..Co myslíte, Lloyd Austin a Antony Blinken přišli na kávu se Zelinskim nebo něco jiného, ​​mnohem důležitějšího a aeronet jasně napsal, co se připravuje.Jsou informace, že do 5. května dojde v Rusku ke státnímu převratu. Pokud se to nepodaří, tak začne akce s touto biologicky zinscenovanou akcí a za všechno může Rusko.Myslíte, že po tom bude chtít někdo víc vyjednávat s Ruskem ani náhodou.Situace pro Putina je stejně důležitá jako pro celé Rusko, bylo to vidět na Putinově chování během Velikonoc v katedrále.Jediné, co Putinovi zbývá, je aktivovat jaderný útok na Ameriku, centra v Evropě, protože ti, kdo se dostanou k moci, budou s Putinem jednat jako s Ceausescem v Rumunsku.Příští měsíc je jedním z klíčových měsíců pro Putina, celou Evropu a USA.Na druhou stranu ruští pindusi a pindusi i v ruské armádě mají vše připraveno na to, aby Putin neaktivoval jaderný útok a s největší pravděpodobností dojde k převratu uvnitř Ruska. Je možné, že dojde k vnitřním nepokojům, občanským konfliktům, a to je v zájmu Západu, Ameriky, globalistů i Číny.


[quote="pid:69474, uid:948"]Stať sa môže všetko, procesy prebiehajú rýchlo, okrem toho my nemáme všetky informácie. No ak ten/tí, ktorý/í píše/u pod nickom Globalisté menia každú chvíľu prognózy, niekedy sa musia aspoň čiastočne trafiť.[/quote]Předpovědi neměním, informace a události se mohou lišit v závislosti na situaci na místě a procesech, které probíhají..Co myslíte, Lloyd Austin a Antony Blinken přišli na kávu se Zelinskim nebo něco jiného, ​​mnohem důležitějšího a aeronet jasně napsal, co se připravuje.Jsou informace, že do 5. května dojde v Rusku ke státnímu převratu. Pokud se to nepodaří, tak začne akce s touto biologicky zinscenovanou akcí a za všechno může Rusko.Myslíte, že po tom bude chtít někdo víc vyjednávat s Ruskem ani náhodou.Situace pro Putina je stejně důležitá jako pro celé Rusko, bylo to vidět na Putinově chování během Velikonoc v katedrále.Jediné, co Putinovi zbývá, je aktivovat jaderný útok na Ameriku, centra v Evropě, protože ti, kdo se dostanou k moci, budou s Putinem jednat jako s Ceausescem v Rumunsku.Příští měsíc je jedním z klíčových měsíců pro Putina, celou Evropu a USA.Na druhou stranu ruští pindusi a pindusi i v ruské armádě mají vše připraveno na to, aby Putin neaktivoval jaderný útok a s největší pravděpodobností dojde k převratu uvnitř Ruska. Je možné, že dojde k vnitřním nepokojům, občanským konfliktům, a to je v zájmu Západu, Ameriky, globalistů i Číny.

Tak myslím, že už stacilo @Globalisté . Prosím máš svoje vlakno, tam môžeš urobiť podrobnú analýzu tvoja predikcia vs realita. zneprehľadňuje sa diskusia - ďakujem za pochopenie.

Tak myslím, že už stacilo @Globalisté . Prosím máš svoje vlakno, tam môžeš urobiť podrobnú analýzu tvoja predikcia vs realita. zneprehľadňuje sa diskusia - ďakujem za pochopenie.

Předpovědi neměním, informace a události se mohou lišit v závislosti na situaci na místě a procesech, které probíhají..Co myslíte, Lloyd Austin a Antony Blinken přišli na kávu se Zelinskim nebo něco jiného, ​​mnohem důležitějšího a aeronet jasně napsal, co se připravuje.Jsou informace, že do 5. května dojde v Rusku ke státnímu převratu. Pokud se to nepodaří, tak začne akce s touto biologicky zinscenovanou akcí a za všechno může Rusko.Myslíte, že po tom bude chtít někdo víc vyjednávat s Ruskem ani náhodou.Situace pro Putina je stejně důležitá jako pro celé Rusko, bylo to vidět na Putinově chování během Velikonoc v katedrále.Jediné, co Putinovi zbývá, je aktivovat jaderný útok na Ameriku, centra v Evropě, protože ti, kdo se dostanou k moci, budou s Putinem jednat jako s Ceausescem v Rumunsku.Příští měsíc je jedním z klíčových měsíců pro Putina, celou Evropu a USA.Na druhou stranu ruští pindusi a pindusi i v ruské armádě mají vše připraveno na to, aby Putin neaktivoval jaderný útok a s největší pravděpodobností dojde k převratu uvnitř Ruska. Je možné, že dojde k vnitřním nepokojům, občanským konfliktům, a to je v zájmu Západu, Ameriky, globalistů i Číny.

Aha, takže vaše predpovede sa menia na základe situácie na mieste a procesoch, ktoré sa odohrávajú. Síce si nie raz absolútne opačne v krátkom časovom horizonte, ale to je v pohode. Takže potom ma zaujíma, prečo kritizujete Boletusa, Oracla911 atď, keď aj oni musia korigovať svoje predpovede ohľadom situácie a procesov, ktoré sa vždy nedajú odhadnúť?
Mimochodom, hodnotiť vývoj situácie podľa toho, ako sa Putin tváril v chráme na bohoslužbe nie je práve dobrý nápad.


[quote="pid:69477, uid:747"]Předpovědi neměním, informace a události se mohou lišit v závislosti na situaci na místě a procesech, které probíhají..Co myslíte, Lloyd Austin a Antony Blinken přišli na kávu se Zelinskim nebo něco jiného, ​​mnohem důležitějšího a aeronet jasně napsal, co se připravuje.Jsou informace, že do 5. května dojde v Rusku ke státnímu převratu. Pokud se to nepodaří, tak začne akce s touto biologicky zinscenovanou akcí a za všechno může Rusko.Myslíte, že po tom bude chtít někdo víc vyjednávat s Ruskem ani náhodou.Situace pro Putina je stejně důležitá jako pro celé Rusko, bylo to vidět na Putinově chování během Velikonoc v katedrále.Jediné, co Putinovi zbývá, je aktivovat jaderný útok na Ameriku, centra v Evropě, protože ti, kdo se dostanou k moci, budou s Putinem jednat jako s Ceausescem v Rumunsku.Příští měsíc je jedním z klíčových měsíců pro Putina, celou Evropu a USA.Na druhou stranu ruští pindusi a pindusi i v ruské armádě mají vše připraveno na to, aby Putin neaktivoval jaderný útok a s největší pravděpodobností dojde k převratu uvnitř Ruska. Je možné, že dojde k vnitřním nepokojům, občanským konfliktům, a to je v zájmu Západu, Ameriky, globalistů i Číny.[/quote] Aha, takže vaše predpovede sa menia na základe situácie na mieste a procesoch, ktoré sa odohrávajú. Síce si nie raz absolútne opačne v krátkom časovom horizonte, ale to je v pohode. Takže potom ma zaujíma, prečo kritizujete Boletusa, Oracla911 atď, keď aj oni musia korigovať svoje predpovede ohľadom situácie a procesov, ktoré sa vždy nedajú odhadnúť? Mimochodom, hodnotiť vývoj situácie podľa toho, ako sa Putin tváril v chráme na bohoslužbe nie je práve dobrý nápad.

Ty pohádky o konfliktu tzv. lidovců a vlastizrádců.Zjednodušeně řečeno, vlastizrádce nebo politickou mafii podporují různé mezinárodní organizace z bank a firem kvůli společnému zájmu v podnikání.Posledních pár let neustále píšete o likvidaci zrádců a ti vstali z popela a otevřeně využívají všechny možné prostředky k otevřené válce proti Rusku. Dnes napíšu trochu podrobnější rozbor, jak to celé funguje a pak pochopíte, o co jde.


Globalisté rovná se masochisté nebo sadomasochisté?Jest zřejmé,že jste dlouhodobě odpojeni od Zdroje,což jest výsadou všech biorobotů...
Nic ve zlém,nicméně chorvatské tajné služby jejichž jménem se zde snažíte vystupovat jsou v podstatě dost mimo..Vaše věštění z kávové sedliny prostě nevychází,už se s tím smiřte..Nikdo vás nebere v potaz,včetně mých zdrojů,ty sdělovat nebudu,nesluší se to


Ty pohádky o konfliktu tzv. lidovců a vlastizrádců.Zjednodušeně řečeno, vlastizrádce nebo politickou mafii podporují různé mezinárodní organizace z bank a firem kvůli společnému zájmu v podnikání.Posledních pár let neustále píšete o likvidaci zrádců a ti vstali z popela a otevřeně využívají všechny možné prostředky k otevřené válce proti Rusku. Dnes napíšu trochu podrobnější rozbor, jak to celé funguje a pak pochopíte, o co jde. Globalisté rovná se masochisté nebo sadomasochisté?Jest zřejmé,že jste dlouhodobě odpojeni od Zdroje,což jest výsadou všech biorobotů... Nic ve zlém,nicméně chorvatské tajné služby jejichž jménem se zde snažíte vystupovat jsou v podstatě dost mimo..Vaše věštění z kávové sedliny prostě nevychází,už se s tím smiřte..Nikdo vás nebere v potaz,včetně mých zdrojů,ty sdělovat nebudu,nesluší se to

Globalisté
Příští měsíc je jedním z klíčových měsíců pro Putina, celou Evropu a USA.Na druhou stranu ruští pindusi a pindusi i v ruské armádě mají vše připraveno na to, aby Putin neaktivoval jaderný útok a s největší pravděpodobností dojde k převratu uvnitř Ruska. Je možné, že dojde k vnitřním nepokojům, občanským konfliktům, a to je v zájmu Západu, Ameriky, globalistů i Číny.


Neberete vůbec ohled na Afriku,j.Ameriku a Asii,Asie není jen Čína,ta jede také dle rozkazu,pane vševěde,hádejte podle koho?S Ukrajinou je konec,mohl bych napsat,jak se bude v budoucnu nazývat,leč neudělám to,abych ve vás nevyvolal stres.
Do konce roku lze očekávat že bude velmi rušno v SSA,údajně to nebude nic pěkného,já tam určitě v tu dobu nepojedu.
A měl byste také zkontrolovat Saudy,hádejte,co se s nimi stane?Má to proběhnout do r. 2024,mají ještě dva roky,je vidět,že to ví a snaží se,stejně jim to nebude nic platné.Jisté zákony NEmůžete porušovat donekonečna..


Globalisté Příští měsíc je jedním z klíčových měsíců pro Putina, celou Evropu a USA.Na druhou stranu ruští pindusi a pindusi i v ruské armádě mají vše připraveno na to, aby Putin neaktivoval jaderný útok a s největší pravděpodobností dojde k převratu uvnitř Ruska. Je možné, že dojde k vnitřním nepokojům, občanským konfliktům, a to je v zájmu Západu, Ameriky, globalistů i Číny. Neberete vůbec ohled na Afriku,j.Ameriku a Asii,Asie není jen Čína,ta jede také dle rozkazu,pane vševěde,hádejte podle koho?S Ukrajinou je konec,mohl bych napsat,jak se bude v budoucnu nazývat,leč neudělám to,abych ve vás nevyvolal stres. Do konce roku lze očekávat že bude velmi rušno v SSA,údajně to nebude nic pěkného,já tam určitě v tu dobu nepojedu. A měl byste také zkontrolovat Saudy,hádejte,co se s nimi stane?Má to proběhnout do r. 2024,mají ještě dva roky,je vidět,že to ví a snaží se,stejně jim to nebude nic platné.Jisté zákony NEmůžete porušovat donekonečna..
Upravené 25. 4. 2022 o 22:54

S Ukrajinou je konec,mohl bych napsat,jak se bude v budoucnu nazývat,leč neudělám to,abych ve vás nevyvolal stres.

tak to napíšem ja (prepáč, že sa ti nabúravám do diskusie): Pôvodne ruské územia, v podstate celá ľavobrežná Ukrajina a juh Ukrajiny sa pripojí k RF. Halič, ak sa na ňu neulakomia Poliaci, bude izolovaným územím, ktoré, ak nebude živené Západom, tak sa v ňom stúpenci Banderu požerú navzájom. Zbytok aj s Kyjevom sa po denacifikácii vráti časom k pôvodnému názvu Malorusia. Zakarpatská Rus (teraz Zakarpatská Ukrajina) si vydobyje autonómiu a pripojí sa k tomu, kto jej ju bude akceptovať, a kde si bude myslieť, že sa jej bude žiť lepšie: v hre sú budúca Malorusia, Slovensko a Maďarsko presne v takomto poradí...


[quote="pid:69487, uid:572"]S Ukrajinou je konec,mohl bych napsat,jak se bude v budoucnu nazývat,leč neudělám to,abych ve vás nevyvolal stres.[/quote] tak to napíšem ja (prepáč, že sa ti nabúravám do diskusie): Pôvodne ruské územia, v podstate celá ľavobrežná Ukrajina a juh Ukrajiny sa pripojí k RF. Halič, ak sa na ňu neulakomia Poliaci, bude izolovaným územím, ktoré, ak nebude živené Západom, tak sa v ňom stúpenci Banderu požerú navzájom. Zbytok aj s Kyjevom sa po denacifikácii vráti časom k pôvodnému názvu Malorusia. Zakarpatská Rus (teraz Zakarpatská Ukrajina) si vydobyje autonómiu a pripojí sa k tomu, kto jej ju bude akceptovať, a kde si bude myslieť, že sa jej bude žiť lepšie: v hre sú budúca Malorusia, Slovensko a Maďarsko presne v takomto poradí...

Popolvar
Jj chtěl jsem nechat hádat naše-ho jasnovidce, má tam ještě další události k věštění, tak se může činit


Popolvar Jj chtěl jsem nechat hádat naše-ho jasnovidce, má tam ještě další události k věštění, tak se může činit

@Globalisté
Za jednu věc ale zasloužíte velikou pochvalu - přes noc jste perfektně zvládli rychlokurs českého jazyka.

@Globalisté Za jednu věc ale zasloužíte velikou pochvalu - přes noc jste perfektně zvládli rychlokurs českého jazyka.

Můžete psát co chcete .Pjakin a Panarin atd už roky píšu že je konec Američanů, EU a ono všechno opačné..Uvidíte co se stane z Ruskem už brzo..Rusko je v prdeli a tu válku v Ukrajině prohraje a vaše teorie KSB můžete strčit do koše.


Můžete psát co chcete .Pjakin a Panarin atd už roky píšu že je konec Američanů, EU a ono všechno opačné..Uvidíte co se stane z Ruskem už brzo..Rusko je v prdeli a tu válku v Ukrajině prohraje a vaše teorie KSB můžete strčit do koše.

Můžete psát co chcete .Pjakin a Panarin atd už roky píšu že je konec Američanů, EU a ono všechno opačné..Uvidíte co se stane z Ruskem už brzo..Rusko je v prdeli a tu válku v Ukrajině prohraje a vaše teorie KSB můžete strčit do koše.

Legitimní názor na který má každý právo. Ale proč jsi na fóru KSB? Navíc s občasnými antisemitskými příspěvky, což je také proti KSB. Nic ve zlém.


[quote="pid:69509, uid:747"]Můžete psát co chcete .Pjakin a Panarin atd už roky píšu že je konec Američanů, EU a ono všechno opačné..Uvidíte co se stane z Ruskem už brzo..Rusko je v prdeli a tu válku v Ukrajině prohraje a vaše teorie KSB můžete strčit do koše.[/quote] Legitimní názor na který má každý právo. Ale proč jsi na fóru KSB? Navíc s občasnými antisemitskými příspěvky, což je také proti KSB. Nic ve zlém.

Prosím, nemáte někdo odkaz na dokument o r. 1968 a tzv. okupaci Československa? Vystupoval tam, myslím, i Starikov, nemůžu to dohledat a hodil by se mi, dnes lidi argumentují tímto rokem, je časově náročné to vysvětlovat.


Prosím, nemáte někdo odkaz na dokument o r. 1968 a tzv. okupaci Československa? Vystupoval tam, myslím, i Starikov, nemůžu to dohledat a hodil by se mi, dnes lidi argumentují tímto rokem, je časově náročné to vysvětlovat.
  • Volodin je presvedčený, že Ukrajina by mala byť uznaná ako teroristický štát. Ukrajina by mala byť uznaná ako teroristický štát po tom, čo Kyjev začal plánovať teroristické útoky proti ruským novinárom, prezident Volodymyr Zelenskyj by mal niesť zodpovednosť. Vo svojom telegramovom kanáli to v utorok oznámil predseda Štátnej dumy Vjačeslav Volodin."Po rozpútaní vojny proti vlastným ľuďom Kyjev prešiel k teroristickým útokom proti civilistom v iných krajinách. K tomu vedie podpora neonacistickej ideológie," povedal politik."Musí sa uznať: Ukrajina je teroristický štát. Zelenskyj sa musí zodpovedať," dodal Volodin a zdôraznil, že tí, ktorí sú zodpovední za plánovanie útokov na ruských novinárov, "by mali byť potrestaní".Predseda Štátnej dumy tiež poznamenal, že „to, čo sa stalo, dokazuje správnosť a včasnosť začatia špeciálnej vojenskej operácie Ruskej federácie na Ukrajine“.Zadržaní členovia neonacistickej skupiny predtým počas výsluchu, ktorého video distribuovala FSB Ruska, uviedli, že plánovali spáchať vraždu novinára Vladimíra Solovjova, diskutovali o útokoch na ďalších známych predstaviteľov médiá a verejnosť, medzi nimi Dmitrij Kiselev, Olga Skabeeva, Evgeny Popov, Margarita Simonyan a Tigran Keosayan.https://tass.ru/politika/14473497

- ** Volodin je presvedčený, že Ukrajina by mala byť uznaná ako teroristický štát.** Ukrajina by mala byť uznaná ako teroristický štát po tom, čo Kyjev začal plánovať teroristické útoky proti ruským novinárom, prezident Volodymyr Zelenskyj by mal niesť zodpovednosť. Vo svojom telegramovom kanáli to v utorok oznámil predseda Štátnej dumy Vjačeslav Volodin."Po rozpútaní vojny proti vlastným ľuďom Kyjev prešiel k teroristickým útokom proti civilistom v iných krajinách. K tomu vedie podpora neonacistickej ideológie," povedal politik."Musí sa uznať: Ukrajina je teroristický štát. Zelenskyj sa musí zodpovedať," dodal Volodin a zdôraznil, že tí, ktorí sú zodpovední za plánovanie útokov na ruských novinárov, "by mali byť potrestaní".Predseda Štátnej dumy tiež poznamenal, že „to, čo sa stalo, dokazuje správnosť a včasnosť začatia špeciálnej vojenskej operácie Ruskej federácie na Ukrajine“.Zadržaní členovia neonacistickej skupiny predtým počas výsluchu, ktorého video distribuovala FSB Ruska, uviedli, že plánovali spáchať vraždu novinára Vladimíra Solovjova, diskutovali o útokoch na ďalších známych predstaviteľov médiá a verejnosť, medzi nimi Dmitrij Kiselev, Olga Skabeeva, Evgeny Popov, Margarita Simonyan a Tigran Keosayan.https://tass.ru/politika/14473497

Prosím, nemáte někdo odkaz na dokument o r. 1968 a tzv. okupaci Československa Vystupoval tam,

КАК ПОБРИТЬ ЕЖА. К 50-летию "пражской весны".
https://www.youtube.com/watch?v=mmR8Y-a6b8c


[quote="pid:69527, uid:441"]Prosím, nemáte někdo odkaz na dokument o r. 1968 a tzv. okupaci Československa Vystupoval tam,[/quote] КАК ПОБРИТЬ ЕЖА. К 50-летию "пражской весны". https://www.youtube.com/watch?v=mmR8Y-a6b8c

Epocha mezi srpnem a listopadem, dokument ČT 2019
Dokument režiséra Jana Rouska o období mezi léty 1968 a 1989 pohledem samotných představitelů KSČ nabízí nový a unikátní pohled na tuto část naší historie.
https://www.youtube.com/watch?v=Kbl1AAbHCSw


Epocha mezi srpnem a listopadem, dokument ČT 2019 Dokument režiséra Jana Rouska o období mezi léty 1968 a 1989 pohledem samotných představitelů KSČ nabízí nový a unikátní pohled na tuto část naší historie. https://www.youtube.com/watch?v=Kbl1AAbHCSw

Můžete psát co chcete .Pjakin a Panarin atd už roky píšu že je konec Američanů, EU a ono všechno opačné..Uvidíte co se stane z Ruskem už brzo..Rusko je v prdeli a tu válku v Ukrajině prohraje a vaše teorie KSB můžete strčit do koše.

V tom prípade vysvetli jednej z entít v tebe, aby prestala písať, že Rusko vyhrá. S taktiež sa dohodnite na stupni znalosti českého jazyka, ktory budete používať. Samozrejme nemám na myslí prípady, keď kopirujes článok.
Mimochodom, už je dosť trápne ak svoje zmeny prognóz pokladáš za normálne a druhí to musia vedieť do puntíku presne na sekundy.
Ohľadom vývinu situácie... je to vo hviezdach, stať sa môže všetko, preto ja netvrdím, že pravdivý je jeden, alebo druhý názor.


[quote="pid:69509, uid:747"]Můžete psát co chcete .Pjakin a Panarin atd už roky píšu že je konec Američanů, EU a ono všechno opačné..Uvidíte co se stane z Ruskem už brzo..Rusko je v prdeli a tu válku v Ukrajině prohraje a vaše teorie KSB můžete strčit do koše.[/quote] V tom prípade vysvetli jednej z entít v tebe, aby prestala písať, že Rusko vyhrá. S taktiež sa dohodnite na stupni znalosti českého jazyka, ktory budete používať. Samozrejme nemám na myslí prípady, keď kopirujes článok. Mimochodom, už je dosť trápne ak svoje zmeny prognóz pokladáš za normálne a druhí to musia vedieť do puntíku presne na sekundy. Ohľadom vývinu situácie... je to vo hviezdach, stať sa môže všetko, preto ja netvrdím, že pravdivý je jeden, alebo druhý názor.
Upravené 26. 4. 2022 o 11:21
  • Slovensko žiada EÚ o kompenzáciu za zbrane a vybavenie prevezené na Ukrajinu Slovensko rokuje s EÚ o kompenzácii za vojenskú techniku prevezenú na Ukrajinu Slovenské úrady rokujú s EÚ o kompenzácii za zbrane a vybavenie, ktoré boli predtým prevezené na Ukrajinu ako vojenská pomoc, uviedla podľa miestnej internetovej publikácie Terarz hovorkyňa ministerstva obrany Martina Koval-Kakaščiková. "Do dnešného dňa poskytlo Slovensko Ukrajine vojenskú techniku v hodnote asi 62 miliónov eur, ako aj protilietadlový raketový systém S-300 v hodnote asi 68 miliónov eur," uviedla. Hovorkyňa zdôraznila, že konečný výsledok rokovaní bude závisieť od ostatných členov EÚ, ktorí budú požadovať podobnú kompenzáciu. Už skôr bolo známe, že opozičná strana Slovenska „Smer – sociálna demokracia“ v blízkej budúcnosti vyzve vládu krajiny na odstúpenie z dôvodu presunu protilietadlového raketového systému S-300 na Ukrajinu. Podpredseda strany Ľuboš Blaga uviedol, že vláda premiéra Eduarda Hegera vystavila riziku celý svet, keď darovala systém S-300 Kyjevu "bez adekvátnej náhrady".https://lenta.ru/news/2022/04/26/slovakia/

- **Slovensko žiada EÚ o kompenzáciu za zbrane a vybavenie prevezené na Ukrajinu** Slovensko rokuje s EÚ o kompenzácii za vojenskú techniku prevezenú na Ukrajinu Slovenské úrady rokujú s EÚ o kompenzácii za zbrane a vybavenie, ktoré boli predtým prevezené na Ukrajinu ako vojenská pomoc, uviedla podľa miestnej internetovej publikácie Terarz hovorkyňa ministerstva obrany Martina Koval-Kakaščiková. "Do dnešného dňa poskytlo Slovensko Ukrajine vojenskú techniku v hodnote asi 62 miliónov eur, ako aj protilietadlový raketový systém S-300 v hodnote asi 68 miliónov eur," uviedla. Hovorkyňa zdôraznila, že konečný výsledok rokovaní bude závisieť od ostatných členov EÚ, ktorí budú požadovať podobnú kompenzáciu. Už skôr bolo známe, že opozičná strana Slovenska „Smer – sociálna demokracia“ v blízkej budúcnosti vyzve vládu krajiny na odstúpenie z dôvodu presunu protilietadlového raketového systému S-300 na Ukrajinu. Podpredseda strany Ľuboš Blaga uviedol, že vláda premiéra Eduarda Hegera vystavila riziku celý svet, keď darovala systém S-300 Kyjevu "bez adekvátnej náhrady".https://lenta.ru/news/2022/04/26/slovakia/

nemáte někdo odkaz na dokument o r. 1968 a tzv. okupaci Československa? Vystupoval tam, myslím, i Starikov


Hlavne tam za Slovensko vystupoval nepriateľ nášho národa, nosatý a ušatý Grigorij Mesežnikov. Považujem to za obrovské zlyhanie autorov dokumentu.


[quote="pid:69527, uid:441"]nemáte někdo odkaz na dokument o r. 1968 a tzv. okupaci Československa? Vystupoval tam, myslím, i Starikov[/quote] Hlavne tam za Slovensko vystupoval nepriateľ nášho národa, nosatý a ušatý Grigorij Mesežnikov. Považujem to za obrovské zlyhanie autorov dokumentu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Analytici z Německa odhadli pravděpodobnost třetí světové války kvůli Ukrajině


Na nadcházejícím summitu členů NATO na letecké základně Ramstein mohou být učiněna zásadní rozhodnutí, která by mohla vést k zahájení třetí světové války mezi Ruskem a NATO. Analytici časopisu Compact takto zhodnotili pravděpodobnost schválení iniciativy zásobovat Ukrajinu těžkými zbraněmi ze západních států.


„Kdy jindy se stalo, že se summity NATO nekonaly ve vládních budovách, ale na americké vojenské základně, v tomto případě na největším stanovišti pro americké intervence? Symbolický efekt je dvojí: "Ano, my, NATO, jsme již ve válce. A ano, v Německu si můžeme dělat, co chceme," [německý kancléř Olaf] Scholz by rozhodně nesvolával summit o těžkých zbraních. materiál.


Je třeba poznamenat, že kromě členských zemí NATO mohou být na jednání pozváni zástupci Švédska, Finska, Moldavska, ale i Japonska a Jižní Koreje. „Skutečný ‚summit světové války‘,“ poznamenal autor publikace.


Podle analytiků nebude ruská armáda u přeprav těžkých zbraní nečinně stát a použije k jejich likvidaci na překladištích na Ukrajině všechny možné způsoby ničení palbou. V tomto případě bude zřejmá pravděpodobnost eskalace nepřátelství do stadia globálního konfliktu – doprovodný personál NATO může při dopadu zemřít.


Autor poznamenal, že kvůli nedostatku převahy v konvenčních zbraních v regionu by „NATO muselo riskovat použití jaderných zbraní, aby znovu získalo to, co ztratilo“ v průběhu vojenských operací proti Rusku.
https://lenta.ru/news/2022/04/26/no_more_wars/


**Analytici z Německa odhadli pravděpodobnost třetí světové války kvůli Ukrajině** Na nadcházejícím summitu členů NATO na letecké základně Ramstein mohou být učiněna zásadní rozhodnutí, která by mohla vést k zahájení třetí světové války mezi Ruskem a NATO. Analytici časopisu Compact takto zhodnotili pravděpodobnost schválení iniciativy zásobovat Ukrajinu těžkými zbraněmi ze západních států. „Kdy jindy se stalo, že se summity NATO nekonaly ve vládních budovách, ale na americké vojenské základně, v tomto případě na největším stanovišti pro americké intervence? Symbolický efekt je dvojí: "Ano, my, NATO, jsme již ve válce. A ano, v Německu si můžeme dělat, co chceme," [německý kancléř Olaf] Scholz by rozhodně nesvolával summit o těžkých zbraních. materiál. Je třeba poznamenat, že kromě členských zemí NATO mohou být na jednání pozváni zástupci Švédska, Finska, Moldavska, ale i Japonska a Jižní Koreje. „Skutečný ‚summit světové války‘,“ poznamenal autor publikace. Podle analytiků nebude ruská armáda u přeprav těžkých zbraní nečinně stát a použije k jejich likvidaci na překladištích na Ukrajině všechny možné způsoby ničení palbou. V tomto případě bude zřejmá pravděpodobnost eskalace nepřátelství do stadia globálního konfliktu – doprovodný personál NATO může při dopadu zemřít. Autor poznamenal, že kvůli nedostatku převahy v konvenčních zbraních v regionu by „NATO muselo riskovat použití jaderných zbraní, aby znovu získalo to, co ztratilo“ v průběhu vojenských operací proti Rusku. https://lenta.ru/news/2022/04/26/no_more_wars/

Autor poznamenal, že kvůli nedostatku převahy v konvenčních zbraních v regionu by „NATO muselo riskovat použití jaderných zbraní, aby znovu získalo to, co ztratilo“ v průběhu vojenských operací proti Rusku.
Nato má vhodné konvenčních zbraň u regionu i gdo to píše, jsou blbosty.Podnestersku teď americká a anglická bezpeční služba dělá provokace a myslíte že Rusko to všechno zvládne, nit náchodu.Podle informací Moldavsko zaútočí ten týden Podnestersko, udělá Rusko útok na Moldavsko, myslím že se netrufne , mají hodně problémů na východě Ukrajině.Americane teď přez Moldavsko zlikvidují Rusku armádu v Ukrajině, Nato se připravuje že přez Moldavsko a Podnesterska zaútočí na Rusku armádu.Vsechno dopředu naplánováno a Rusko nestihne všechno zvládnout..


[quote="pid:69559, uid:158"]Autor poznamenal, že kvůli nedostatku převahy v konvenčních zbraních v regionu by „NATO muselo riskovat použití jaderných zbraní, aby znovu získalo to, co ztratilo“ v průběhu vojenských operací proti Rusku.[/quote]Nato má vhodné konvenčních zbraň u regionu i gdo to píše, jsou blbosty.Podnestersku teď americká a anglická bezpeční služba dělá provokace a myslíte že Rusko to všechno zvládne, nit náchodu.Podle informací Moldavsko zaútočí ten týden Podnestersko, udělá Rusko útok na Moldavsko, myslím že se netrufne , mají hodně problémů na východě Ukrajině.Americane teď přez Moldavsko zlikvidují Rusku armádu v Ukrajině, Nato se připravuje že přez Moldavsko a Podnesterska zaútočí na Rusku armádu.Vsechno dopředu naplánováno a Rusko nestihne všechno zvládnout..

@Globalisté
Když už chcete imitovat projev člověka, jehož mateřštinou je (srbo-)chorvatština, tak tomu věnujte trochu pozornosti. Takto je to až urážející.

@Globalisté Když už chcete imitovat projev člověka, jehož mateřštinou je (srbo-)chorvatština, tak tomu věnujte trochu pozornosti. Takto je to až urážející.

Nato má vhodné konvenčních zbraň u regionu i gdo to píše, jsou blbosty.Podnestersku teď americká a anglická bezpeční služba dělá provokace a myslíte že Rusko to všechno zvládne, nit náchodu.Podle informací Moldavsko zaútočí ten týden Podnestersko, udělá Rusko útok na Moldavsko, myslím že se netrufne , mají hodně problémů na východě Ukrajině.Americane teď přez Moldavsko zlikvidují Rusku armádu v Ukrajině, Nato se připravuje že přez Moldavsko a Podnesterska zaútočí na Rusku armádu.Vsechno dopředu naplánováno a Rusko nestihne všechno zvládnout..

Mám to pochopiť tak, že Rusko by proti prípadnému útoku NATO bojovalo prakmi a lukmi a nepoužilo zbrane, ktoré nie je vynútené použiť na Ukrajine? Alebo ako vždy, piata kolóna to nedovolí?


[quote="pid:69567, uid:747"]Nato má vhodné konvenčních zbraň u regionu i gdo to píše, jsou blbosty.Podnestersku teď americká a anglická bezpeční služba dělá provokace a myslíte že Rusko to všechno zvládne, nit náchodu.Podle informací Moldavsko zaútočí ten týden Podnestersko, udělá Rusko útok na Moldavsko, myslím že se netrufne , mají hodně problémů na východě Ukrajině.Americane teď přez Moldavsko zlikvidují Rusku armádu v Ukrajině, Nato se připravuje že přez Moldavsko a Podnesterska zaútočí na Rusku armádu.Vsechno dopředu naplánováno a Rusko nestihne všechno zvládnout..[/quote] Mám to pochopiť tak, že Rusko by proti prípadnému útoku NATO bojovalo prakmi a lukmi a nepoužilo zbrane, ktoré nie je vynútené použiť na Ukrajine? Alebo ako vždy, piata kolóna to nedovolí?

Podle informací Moldavsko zaútočí ten týden Podnestersko, udělá Rusko útok na Moldavsko, myslím že se netrufne , mají hodně problémů na východě Ukrajině.


V Podněstří jsou ruští mírotvůrci. Tudíž mají povinnost reagovat v případě útoku Moldavska. Navíc, podněsterská armáda je sama o sobě dost silná a motivovaná. Kromě toho, Moldavané jsou silně proruští, Putin tam má větší popularitu, než Sandu.
Troufne si Sandu při takové situaci vyvolat provokaci proti zemí, kde jsou ruští mírotvůrci? Saakašvili už jednou zkusil...


[quote="pid:69567, uid:747"]Podle informací Moldavsko zaútočí ten týden Podnestersko, udělá Rusko útok na Moldavsko, myslím že se netrufne , mají hodně problémů na východě Ukrajině.[/quote] V Podněstří jsou ruští mírotvůrci. Tudíž mají povinnost reagovat v případě útoku Moldavska. Navíc, podněsterská armáda je sama o sobě dost silná a motivovaná. Kromě toho, Moldavané jsou silně proruští, Putin tam má větší popularitu, než Sandu. Troufne si Sandu při takové situaci vyvolat provokaci proti zemí, kde jsou ruští mírotvůrci? Saakašvili už jednou zkusil...

Nebylo by vhodnější nechávat výblitky Globalistů bez jakékoli odezvy? Říká se tomu nekrmit trolla.


Nebylo by vhodnější nechávat výblitky Globalistů bez jakékoli odezvy? Říká se tomu nekrmit trolla.

Když už chcete imitovat projev člověka, jehož mateřštinou je (srbo-)chorvatština, tak tomu věnujte trochu pozornosti. Takto je to až urážející.


Trošku Milanovi napovím.


V chorvatská abeceda nemá písmenko Y.


[quote="pid:69569, uid:826"]Když už chcete imitovat projev člověka, jehož mateřštinou je (srbo-)chorvatština, tak tomu věnujte trochu pozornosti. Takto je to až urážející.[/quote] Trošku Milanovi napovím. V chorvatská abeceda nemá písmenko Y.

Na nadcházejícím summitu členů NATO na letecké základně Ramstein mohou být učiněna zásadní rozhodnutí, která by mohla vést k zahájení třetí světové války mezi Ruskem a NATO. Analytici časopisu Compact takto zhodnotili pravděpodobnost schválení iniciativy zásobovat Ukrajinu těžkými zbraněmi ze západních států.


https://www.rt.com/news/554530-germany-supply-ukraine-weaponry/


Německá vláda dala zelenou dodávce samohybných protiletadlových děl na Ukrajinu, uvedla v úterý ministryně obrany Christine Lambrechtová.


V projevu na obranných jednáních pořádaných USA na americké letecké základně Ramstein v německé spolkové zemi Porýní-Falc Lambrechtová uvedla, že vedení v Berlíně učinilo toto rozhodnutí v pondělí. Zdůraznila, že Německo je "odhodláno jednotně pomoci ukrajinskému lidu v této existenční nouzi".


Ministryně vysvětlila, že "Ukrajina si objedná" hardware u německých výrobců a "Německo to zaplatí". Berlín na tento účel vyčlení přibližně 2 miliardy eur, dodala Lambrechtová.


[quote="pid:69559, uid:158"]Na nadcházejícím summitu členů NATO na letecké základně Ramstein mohou být učiněna zásadní rozhodnutí, která by mohla vést k zahájení třetí světové války mezi Ruskem a NATO. Analytici časopisu Compact takto zhodnotili pravděpodobnost schválení iniciativy zásobovat Ukrajinu těžkými zbraněmi ze západních států.[/quote] https://www.rt.com/news/554530-germany-supply-ukraine-weaponry/ Německá vláda dala zelenou dodávce samohybných protiletadlových děl na Ukrajinu, uvedla v úterý ministryně obrany Christine Lambrechtová. V projevu na obranných jednáních pořádaných USA na americké letecké základně Ramstein v německé spolkové zemi Porýní-Falc Lambrechtová uvedla, že vedení v Berlíně učinilo toto rozhodnutí v pondělí. Zdůraznila, že Německo je "odhodláno jednotně pomoci ukrajinskému lidu v této existenční nouzi". Ministryně vysvětlila, že "Ukrajina si objedná" hardware u německých výrobců a "Německo to zaplatí". Berlín na tento účel vyčlení přibližně 2 miliardy eur, dodala Lambrechtová.

Doplnenie informácie od Dynama:
Vo veľkom obrate po tom, čo kancelár Olaf Scholz len pred pár dňami vyjadril silný odpor, sa zdá, že Berlín sa podvolil rastúcemu tlaku medzi spojencami a schválil dodávky nových tankov na Ukrajinu z vlastných zásob Nemecka, o ktorých Scholz predtým povedal, že sú vyčerpané.


Nemecké ministerstvo obrany v utorok oznámilo, že dodávka protilietadlových tankov Gepard na Ukrajinu bola schválená . V rámci Scholzovho skoršieho odmietnutia posielania systémov ťažkých zbraní uviedol, že Západ a Rusko môžu skĺznuť do scenára 3. svetovej vojny a jadrovej vojny.


Axios uvádza, že "Novú zásielku nemeckej výroby Flakpanzer Gepard oznámila nemecká ministerka obrany Christine Lambrechtová počas stretnutia s viac ako 30 predstaviteľmi obrany z desiatok krajín NATO a nečlenských krajín NATO na leteckej základni Ramstein."


Medzi predstaviteľmi na stretnutí v Ramsteine, ktoré sa zameralo na to, ako pomôcť Ukrajine poraziť ruskú inváziu , boli americký predseda Zboru náčelníkov štábov generál Mark Milley a minister obrany Lloyd Austin – ten bol čerstvo na ceste s ministrom zahraničia. Blinken do Kyjeva, kde sa stretli s prezidentom Zelenským. Ukrajinu na stretnutí v Ramsteine ​​zastupoval minister obrany Oleksiy Reznikov.
https://www.zerohedge.com/geopolitical/major-reversal-after-warning-nuclear-war-germany-approves-tanks-ukraine


Doplnenie informácie od Dynama: Vo veľkom obrate po tom, čo kancelár Olaf Scholz len pred pár dňami vyjadril silný odpor, sa zdá, že Berlín sa podvolil rastúcemu tlaku medzi spojencami a schválil dodávky nových tankov na Ukrajinu z vlastných zásob Nemecka, o ktorých Scholz predtým povedal, že sú vyčerpané. Nemecké ministerstvo obrany v utorok oznámilo, že dodávka protilietadlových tankov Gepard na Ukrajinu bola schválená . V rámci Scholzovho skoršieho odmietnutia posielania systémov ťažkých zbraní uviedol, že Západ a Rusko môžu skĺznuť do scenára 3. svetovej vojny a jadrovej vojny. Axios uvádza, že "Novú zásielku nemeckej výroby Flakpanzer Gepard oznámila nemecká ministerka obrany Christine Lambrechtová počas stretnutia s viac ako 30 predstaviteľmi obrany z desiatok krajín NATO a nečlenských krajín NATO na leteckej základni Ramstein." Medzi predstaviteľmi na stretnutí v Ramsteine, ktoré sa zameralo na to, ako pomôcť Ukrajine poraziť ruskú inváziu , boli americký predseda Zboru náčelníkov štábov generál Mark Milley a minister obrany Lloyd Austin – ten bol čerstvo na ceste s ministrom zahraničia. Blinken do Kyjeva, kde sa stretli s prezidentom Zelenským. Ukrajinu na stretnutí v Ramsteine ​​zastupoval minister obrany Oleksiy Reznikov. https://www.zerohedge.com/geopolitical/major-reversal-after-warning-nuclear-war-germany-approves-tanks-ukraine
Upravené 26. 4. 2022 o 19:27

tam môžeš urobiť podrobnú analýzu tvoja predikcia vs realita


Myslím, že kaleidoskopický idiotismus tohle nepovolí. A těch lidí je. Jéjé.


[quote="pid:69479, uid:273"]tam môžeš urobiť podrobnú analýzu tvoja predikcia vs realita[/quote] Myslím, že kaleidoskopický idiotismus tohle nepovolí. A těch lidí je. Jéjé.

odkaz na dokument o r. 1968 a tzv. okupaci Československa?

Na stiahnutie:
https://ulozto.sk/hledej?q=%D0%9A%D0%90%D0%9A%20%D0%9F%D0%9E%D0%91%D0%A0%D0%98%D0%A2%D0%AC%20%D0%95%D0%96%D0%90


[quote="pid:69527, uid:441"]odkaz na dokument o r. 1968 a tzv. okupaci Československa?[/quote] Na stiahnutie: https://ulozto.sk/hledej?q=%D0%9A%D0%90%D0%9A%20%D0%9F%D0%9E%D0%91%D0%A0%D0%98%D0%A2%D0%AC%20%D0%95%D0%96%D0%90

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

FT: Patrušev: Ukrajina se "rozpadne", pokud bude Západ nadále podporovat Kyjev


Tajemník ruské bezpečnostní rady varoval, že se Ukrajina "rozpadne na několik států", pokud Západ neukončí podporu kyjevského odporu proti invazi prezidenta Vladimira Putina.


Nikolaj Patrušev, jeden z Putinových nejbližších důvěrníků, v úterý prohlásil, že Ukrajina se rozpadne "v důsledku politiky Západu a jím ovládaného kyjevského režimu".


Patrušev řekl státnímu listu Rossijskaja gazeta, že se USA "rozhodly vytvořit antipod naší zemi a cynicky si vybraly Ukrajinu ve snaze rozdělit v podstatě jednotný národ".


USA podle něj léta učily Ukrajince "výjimečnosti" a "nenávisti ke všemu ruskému".


Dodal: "Pokud něco sjednocuje národy žijící na Ukrajině, pak je to pouze strach ze zvěrstev nacionalistických praporů," čímž měl na mysli marginální obranné síly, které se podle Moskvy na příkaz Západu zmocnily mocenských pák v Kyjevě.


FT: **Patrušev: Ukrajina se "rozpadne", pokud bude Západ nadále podporovat Kyjev** Tajemník ruské bezpečnostní rady varoval, že se Ukrajina "rozpadne na několik států", pokud Západ neukončí podporu kyjevského odporu proti invazi prezidenta Vladimira Putina. Nikolaj Patrušev, jeden z Putinových nejbližších důvěrníků, v úterý prohlásil, že Ukrajina se rozpadne "v důsledku politiky Západu a jím ovládaného kyjevského režimu". Patrušev řekl státnímu listu Rossijskaja gazeta, že se USA "rozhodly vytvořit antipod naší zemi a cynicky si vybraly Ukrajinu ve snaze rozdělit v podstatě jednotný národ". USA podle něj léta učily Ukrajince "výjimečnosti" a "nenávisti ke všemu ruskému". Dodal: "Pokud něco sjednocuje národy žijící na Ukrajině, pak je to pouze strach ze zvěrstev nacionalistických praporů," čímž měl na mysli marginální obranné síly, které se podle Moskvy na příkaz Západu zmocnily mocenských pák v Kyjevě.

Patrušev mluví pravdu. Ukrajina ve své současné podobě přestane existovat. To už je dané. Ukrajina se klidně může rozpadnout na deset států, ale území dnešní Ukrajiny bude jak říká Chazin zonou odpovědnosti Ruska čili bude pod kontrolou Ruska a ne Západu.


Patrušev mluví pravdu. Ukrajina ve své současné podobě přestane existovat. To už je dané. Ukrajina se klidně může rozpadnout na deset států, ale území dnešní Ukrajiny bude jak říká Chazin zonou odpovědnosti Ruska čili bude pod kontrolou Ruska a ne Západu.

Jarek

Ruská federace doufá, že Podněstří nebude zataženo do konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou , aby nevznikla potřeba zásahu Moskvy do řešení situace. Oznámil to 26. dubna náměstek ministra zahraničí Andrej Rudenko.


„Počkejme na konec vyšetřování. Rádi bychom se takovému scénáři vyhnuli,“ odpověděl na otázku, co by Moskva dělala, kdyby do konfliktu bylo vtaženo Podněstří.


Náměstek ministra zahraničí Ruské federace rovněž vyjádřil naději, že pachatelé teroristických útoků v Podněstří budou identifikováni a potrestáni.


„Velmi neradi bychom, aby se na základě vyšetřování ukázalo, že za tím stojí stejné síly, které vyvolávají násilí v sousedních regionech. Vyšetřování bude probíhat podle všech potřebných parametrů a doufáme, že budou zjištěny důvody a odpovědní potrestáni,“ řekl Rudenko.


Situace je podle něj velmi složitá, a tak je zavedení výjimečného stavu v Podněstří zcela oprávněné.


Náměstek ministra zahraničí Ruské federace navíc uvedl, že za situací v Podněstří mohou stát síly, které chtějí v regionu vytvořit další ohnisko napětí.


„Vyvolává to obavy, protože Podněstersko donedávna nebylo zapojeno a zůstalo neutrální. Nejen Podněstří, ale i Moldavsko. Bohužel vidíme, že za tím jsou ty síly, které nemají zájem o stabilitu v tomto regionu a chtěly by vytvořit další ohnisko napětí,“ dodal.
https://iz.ru/1326541/2022-04-26/mid-rf-zaiavil-o-zhelanii-izbezhat-vmeshatelstva-v-konflikt-v-pridnestrove


**Ruská federace doufá, že Podněstří nebude zataženo do konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou , aby nevznikla potřeba zásahu Moskvy do řešení situace. Oznámil to 26. dubna náměstek ministra zahraničí Andrej Rudenko.** „Počkejme na konec vyšetřování. Rádi bychom se takovému scénáři vyhnuli,“ odpověděl na otázku, co by Moskva dělala, kdyby do konfliktu bylo vtaženo Podněstří. Náměstek ministra zahraničí Ruské federace rovněž vyjádřil naději, že pachatelé teroristických útoků v Podněstří budou identifikováni a potrestáni. „Velmi neradi bychom, aby se na základě vyšetřování ukázalo, že za tím stojí stejné síly, které vyvolávají násilí v sousedních regionech. Vyšetřování bude probíhat podle všech potřebných parametrů a doufáme, že budou zjištěny důvody a odpovědní potrestáni,“ řekl Rudenko. Situace je podle něj velmi složitá, a tak je zavedení výjimečného stavu v Podněstří zcela oprávněné. Náměstek ministra zahraničí Ruské federace navíc uvedl, že za situací v Podněstří mohou stát síly, které chtějí v regionu vytvořit další ohnisko napětí. „Vyvolává to obavy, protože Podněstersko donedávna nebylo zapojeno a zůstalo neutrální. Nejen Podněstří, ale i Moldavsko. Bohužel vidíme, že za tím jsou ty síly, které nemají zájem o stabilitu v tomto regionu a chtěly by vytvořit další ohnisko napětí,“ dodal. https://iz.ru/1326541/2022-04-26/mid-rf-zaiavil-o-zhelanii-izbezhat-vmeshatelstva-v-konflikt-v-pridnestrove

Británie si koleduje o přesdržku.


Britské ministerstvo obrany vyhlásilo právo Ukrajiny udeřit na Ruskou federaci


Britská vláda považuje za přijatelné, aby Ukrajina udeřila na „legitimní vojenské cíle“ na území Ruské federace pomocí západních zbraní. Oznámil to 26. dubna náměstek ministra obrany Velké Británie James Hippie.


"Tuto otázku bychom možná měli zvážit jako "je přípustné, aby Ukrajinci používali naše vybavení proti legitimním ruským vojenským cílům." Za prvé, cíle vybírá ukrajinská strana, nikoli ti, kdo vyrábějí nebo vyvážejí zařízení. Za druhé, je naprosto legální vybrat si vojenské cíle hluboko za nepřátelskými liniemi, aby se narušily jeho logistické a zásobovací trasy, “řekl v rozhovoru pro Times Radio .


Britský náměstek ministra obrany vysvětlil, že podle stejné logiky jsou ukrajinské zásobovací vedení na západní Ukrajině legitimním cílem pro Rusko za předpokladu, že nebudou zasaženi civilisté.


Podle něj není použití západních zbraní v takových situacích nutně problémem, protože účastníci konfliktů po celém světě používají zbraně zahraniční výroby.


Hippie navíc komentoval slova ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova, že NATO, vyzbrojující Ukrajinu, vstupuje do zástupné války s Ruskem. Podle něj zbraně na Ukrajinu nedodává aliance, ale jednotliví členové NATO a mezinárodní společenství na bilaterální bázi.


„Komunita dárců [vojenské pomoci] není NATO. NATO se zabývalo posilováním svých východních hranic a posílalo své síly, lodě a letadla do východní Evropy. Jedná se skutečně o operace pod vlajkou NATO, nicméně úsilí dárců přebírají jednotlivé země, mnohé z nich jsou sice členy NATO, ale některé členy aliance nejsou, např. Austrálie a Nový Zéland <...> . Vojenskou pomoc [Ukrajině] tedy NATO neposkytuje,“ řekl náměstek ministra obrany Británie v rozhovoru pro Sky News .


NATO je obranná aliance, která nesleduje expanzivní cíle, dodal.
https://iz.ru/1326529/2022-04-26/v-minoborony-britanii-zaiavili-o-prave-ukrainy-nanosit-udary-po-rf


Prostě my nic, my muzikanti. Slovensko se samo, z vlastní iniciativy rozhodlo poslat na Ukrajinu komplex S-300. Německo samo přes svůj počátečný odpor začalo dodávat Ukrajině těžké zbraně a ostatní země NATO jakbysmet.


A poslední věta je vůbec skvost. Afghánistán, Jugoslavie, Irák, Libye a další, to ony napadly NATO, které v zájmu své bezpečnosti muselo tam vlítnout, aby nenechalo kámen na kameni.


A nakonec, jaký zájem má nějaký pidi ostrov na Ukrajině? Také si tam zajišťuje vlastní bezpečnost? Nebo si hlídá, aby nepřišel o 8 miliardové investice (tolik stály GB protiruské sankce), ze kterých očekává násobný zisk?


Brit&aacute;nie si koleduje o přesdržku. **Britsk&eacute; ministerstvo obrany vyhl&aacute;silo pr&aacute;vo Ukrajiny udeřit na Ruskou federaci** Britsk&aacute; vl&aacute;da považuje za přijateln&eacute;, aby Ukrajina udeřila na &bdquo;legitimn&iacute; vojensk&eacute; c&iacute;le&ldquo; na &uacute;zem&iacute; Rusk&eacute; federace pomoc&iacute; z&aacute;padn&iacute;ch zbran&iacute;. Ozn&aacute;mil to 26. dubna n&aacute;městek ministra obrany Velk&eacute; Brit&aacute;nie James Hippie. &quot;Tuto ot&aacute;zku bychom možn&aacute; měli zv&aacute;žit jako &quot;je př&iacute;pustn&eacute;, aby Ukrajinci použ&iacute;vali na&scaron;e vybaven&iacute; proti legitimn&iacute;m rusk&yacute;m vojensk&yacute;m c&iacute;lům.&quot; Za prv&eacute;, c&iacute;le vyb&iacute;r&aacute; ukrajinsk&aacute; strana, nikoli ti, kdo vyr&aacute;běj&iacute; nebo vyv&aacute;žej&iacute; zař&iacute;zen&iacute;. Za druh&eacute;, je naprosto leg&aacute;ln&iacute; vybrat si vojensk&eacute; c&iacute;le hluboko za nepř&aacute;telsk&yacute;mi liniemi, aby se naru&scaron;ily jeho logistick&eacute; a z&aacute;sobovac&iacute; trasy, &ldquo;řekl v rozhovoru pro Times Radio . Britsk&yacute; n&aacute;městek ministra obrany vysvětlil, že podle stejn&eacute; logiky jsou ukrajinsk&eacute; z&aacute;sobovac&iacute; veden&iacute; na z&aacute;padn&iacute; Ukrajině legitimn&iacute;m c&iacute;lem pro Rusko za předpokladu, že nebudou zasaženi civilist&eacute;. Podle něj nen&iacute; použit&iacute; z&aacute;padn&iacute;ch zbran&iacute; v takov&yacute;ch situac&iacute;ch nutně probl&eacute;mem, protože &uacute;častn&iacute;ci konfliktů po cel&eacute;m světě použ&iacute;vaj&iacute; zbraně zahraničn&iacute; v&yacute;roby. Hippie nav&iacute;c komentoval slova rusk&eacute;ho ministra zahranič&iacute; Sergeje Lavrova, že NATO, vyzbrojuj&iacute;c&iacute; Ukrajinu, vstupuje do z&aacute;stupn&eacute; v&aacute;lky s Ruskem. Podle něj zbraně na Ukrajinu nedod&aacute;v&aacute; aliance, ale jednotliv&iacute; členov&eacute; NATO a mezin&aacute;rodn&iacute; společenstv&iacute; na bilater&aacute;ln&iacute; b&aacute;zi. &bdquo;Komunita d&aacute;rců [vojensk&eacute; pomoci] nen&iacute; NATO. NATO se zab&yacute;valo posilov&aacute;n&iacute;m sv&yacute;ch v&yacute;chodn&iacute;ch hranic a pos&iacute;lalo sv&eacute; s&iacute;ly, lodě a letadla do v&yacute;chodn&iacute; Evropy. Jedn&aacute; se skutečně o operace pod vlajkou NATO, nicm&eacute;ně &uacute;sil&iacute; d&aacute;rců přeb&iacute;raj&iacute; jednotliv&eacute; země, mnoh&eacute; z nich jsou sice členy NATO, ale někter&eacute; členy aliance nejsou, např. Austr&aacute;lie a Nov&yacute; Z&eacute;land &lt;...&gt; . Vojenskou pomoc [Ukrajině] tedy NATO neposkytuje,&ldquo; řekl n&aacute;městek ministra obrany Brit&aacute;nie v rozhovoru pro Sky News . **NATO je obrann&aacute; aliance, kter&aacute; nesleduje expanzivn&iacute; c&iacute;le,** dodal. https://iz.ru/1326529/2022-04-26/v-minoborony-britanii-zaiavili-o-prave-ukrainy-nanosit-udary-po-rf Prostě my nic, my muzikanti. Slovensko se samo, z vlastn&iacute; iniciativy rozhodlo poslat na Ukrajinu komplex S-300. Německo samo přes svůj poč&aacute;tečn&yacute; odpor začalo dod&aacute;vat Ukrajině těžk&eacute; zbraně a ostatn&iacute; země NATO jakbysmet. A posledn&iacute; věta je vůbec skvost. Afgh&aacute;nist&aacute;n, Jugoslavie, Ir&aacute;k, Libye a dal&scaron;&iacute;, to ony napadly NATO, kter&eacute; v z&aacute;jmu sv&eacute; bezpečnosti muselo tam vl&iacute;tnout, aby nenechalo k&aacute;men na kameni. A nakonec, jak&yacute; z&aacute;jem m&aacute; nějak&yacute; pidi ostrov na Ukrajině? Tak&eacute; si tam zaji&scaron;ťuje vlastn&iacute; bezpečnost? Nebo si hl&iacute;d&aacute;, aby nepři&scaron;el o 8 miliardov&eacute; investice (tolik st&aacute;ly GB protirusk&eacute; sankce), ze kter&yacute;ch oček&aacute;v&aacute; n&aacute;sobn&yacute; zisk?
  • Ministerstvo obrany reagovalo na vyhlásenia Spojeného kráľovstva o prípustnosti úderov APU na Rusko. Provokácia kyjevského režimu zo strany Londýna na použitie západných zbraní proti Ruskej federácii v prípade pokusu o ich implementáciu povedie k primeranej reakcii. Uviedlo to v utorok ruské ministerstvo obrany, ktoré takto komentovalo vyjadrenia námestníka ministra obrany Veľkej Británie Jamesa Hippyho, že britská vláda považuje za prijateľné, aby Ukrajina zaútočila na "legitímne vojenské ciele" na území. Ruskej federácie."Radi by sme zdôraznili, že priama provokácia kyjevského režimu zo strany Londýna k takýmto akciám v prípade pokusu o ich realizáciu okamžite povedie k našej primeranej reakcii. Ako sme varovali, ruské ozbrojené sily sú v úzadí. pripravenosť na odvetné útoky s ďalekonosnými presnými zbraňami v centrách prijímania príslušných rozhodnutí v Kyjeve,“ uviedlo ministerstvo. Ministerstvo obrany zároveň dodalo, že „poradcovia z radov občanov jednej zo západných krajín, ktorí sa nachádzajú v ukrajinských rozhodovacích centrách v Kyjeve, „nebudú nevyhnutne predstavovať problém“ pri rozhodovaní Ruska o odvetných akciách.Námestník britského ministra obrany James Hippie predtým v rozhovore pre rozhlasovú stanicu BBC povedal, že Londýn umožňuje Kyjevu zaútočiť na "legitímne vojenské ciele" v Rusku pomocou západných zbraní. Podľa jeho názoru je „vyberanie vojenských cieľov hlboko za nepriateľskými líniami s cieľom narušiť jeho logistické a zásobovacie trasy úplne legálne“.https://tass.ru/armiya-i-opk/14482149

  • Rusko zastavilo dodávky plynu do Poľska. Onet: Rusko pozastavilo dodávky plynu do Poľska na základe zmluvy z Jamalu. Rusko podľa poľského vydania Onetu zastavilo dodávky zemného plynu do Poľska. Hovoríme o záväzkoch vyplývajúcich z bilaterálnej Yamalskej zmluvy.Treba poznamenať, že na národnom ministerstve pre klímu bola vytvorená krízová skupina, ktorá by mala prediskutovať aktuálnu situáciu a nájsť riešenie. Zároveň sa zdôrazňuje, že z ruskej strany zatiaľ neboli doručené žiadne oficiálne pripomienky.Ešte predtým, 26. apríla, poľské úrady uvalili sankcie na Gazprom. Vláda sa rozhodla konať po svojom a uložila obmedzenia bez ohľadu na sankcie EÚ.Experti zároveň poznamenali, že takýto krok neovplyvní možnosť tranzitu ruského plynu cez Poľsko, keďže Varšava nemôže uvaliť obmedzenia na tranzit bez dohody s ostatnými krajinami EÚ. Sankcie sa týkajú aktivít EuroPol Gaz, spoločného podniku medzi Gazpromom a poľským PGNiG, zodpovedným za poľskú časť plynovodu Jamal – Európa.Jamalská zmluva bola uzavretá medzi Ruskom a Poľskom v roku 1996. Zabezpečuje dodávku plynu za vopred stanovenú cenu, ktorá môže byť z času na čas revidovaná a jej platnosť vyprší v roku 2022. Varšava opakovane vyhlásila, že sa nechystá zmluvu obnoviť a aktívne hľadá náhradu za ruský plyn.https://lenta.ru/news/2022/04/26/tokta/


- **Ministerstvo obrany reagovalo na vyhl&aacute;senia Spojen&eacute;ho kr&aacute;ľovstva o pr&iacute;pustnosti &uacute;derov APU na Rusko.** Provok&aacute;cia kyjevsk&eacute;ho režimu zo strany Lond&yacute;na na použitie z&aacute;padn&yacute;ch zbran&iacute; proti Ruskej feder&aacute;cii v pr&iacute;pade pokusu o ich implement&aacute;ciu povedie k primeranej reakcii. Uviedlo to v utorok rusk&eacute; ministerstvo obrany, ktor&eacute; takto komentovalo vyjadrenia n&aacute;mestn&iacute;ka ministra obrany Veľkej Brit&aacute;nie Jamesa Hippyho, že britsk&aacute; vl&aacute;da považuje za prijateľn&eacute;, aby Ukrajina za&uacute;točila na &quot;legit&iacute;mne vojensk&eacute; ciele&quot; na &uacute;zem&iacute;. Ruskej feder&aacute;cie.&quot;Radi by sme zd&ocirc;raznili, že priama provok&aacute;cia kyjevsk&eacute;ho režimu zo strany Lond&yacute;na k tak&yacute;mto akci&aacute;m v pr&iacute;pade pokusu o ich realiz&aacute;ciu okamžite povedie k na&scaron;ej primeranej reakcii. Ako sme varovali, rusk&eacute; ozbrojen&eacute; sily s&uacute; v &uacute;zad&iacute;. pripravenosť na odvetn&eacute; &uacute;toky s ďalekonosn&yacute;mi presn&yacute;mi zbraňami v centr&aacute;ch prij&iacute;mania pr&iacute;slu&scaron;n&yacute;ch rozhodnut&iacute; v Kyjeve,&ldquo; uviedlo ministerstvo. Ministerstvo obrany z&aacute;roveň dodalo, že &bdquo;poradcovia z radov občanov jednej zo z&aacute;padn&yacute;ch kraj&iacute;n, ktor&iacute; sa nach&aacute;dzaj&uacute; v ukrajinsk&yacute;ch rozhodovac&iacute;ch centr&aacute;ch v Kyjeve, &bdquo;nebud&uacute; nevyhnutne predstavovať probl&eacute;m&ldquo; pri rozhodovan&iacute; Ruska o odvetn&yacute;ch akci&aacute;ch.N&aacute;mestn&iacute;k britsk&eacute;ho ministra obrany James Hippie predt&yacute;m v rozhovore pre rozhlasov&uacute; stanicu BBC povedal, že Lond&yacute;n umožňuje Kyjevu za&uacute;točiť na &quot;legit&iacute;mne vojensk&eacute; ciele&quot; v Rusku pomocou z&aacute;padn&yacute;ch zbran&iacute;. Podľa jeho n&aacute;zoru je &bdquo;vyberanie vojensk&yacute;ch cieľov hlboko za nepriateľsk&yacute;mi l&iacute;niami s cieľom naru&scaron;iť jeho logistick&eacute; a z&aacute;sobovacie trasy &uacute;plne leg&aacute;lne&ldquo;.https://tass.ru/armiya-i-opk/14482149 - **Rusko zastavilo dod&aacute;vky plynu do Poľska**. Onet: Rusko pozastavilo dod&aacute;vky plynu do Poľska na z&aacute;klade zmluvy z Jamalu. Rusko podľa poľsk&eacute;ho vydania Onetu zastavilo dod&aacute;vky zemn&eacute;ho plynu do Poľska. Hovor&iacute;me o z&aacute;v&auml;zkoch vypl&yacute;vaj&uacute;cich z bilater&aacute;lnej Yamalskej zmluvy.Treba poznamenať, že na n&aacute;rodnom ministerstve pre kl&iacute;mu bola vytvoren&aacute; kr&iacute;zov&aacute; skupina, ktor&aacute; by mala prediskutovať aktu&aacute;lnu situ&aacute;ciu a n&aacute;jsť rie&scaron;enie. Z&aacute;roveň sa zd&ocirc;razňuje, že z ruskej strany zatiaľ neboli doručen&eacute; žiadne ofici&aacute;lne pripomienky. E&scaron;te predt&yacute;m, 26. apr&iacute;la, poľsk&eacute; &uacute;rady uvalili sankcie na Gazprom. Vl&aacute;da sa rozhodla konať po svojom a uložila obmedzenia bez ohľadu na sankcie E&Uacute;.Experti z&aacute;roveň poznamenali, že tak&yacute;to krok neovplyvn&iacute; možnosť tranzitu rusk&eacute;ho plynu cez Poľsko, keďže Var&scaron;ava nem&ocirc;že uvaliť obmedzenia na tranzit bez dohody s ostatn&yacute;mi krajinami E&Uacute;. Sankcie sa t&yacute;kaj&uacute; aktiv&iacute;t EuroPol Gaz, spoločn&eacute;ho podniku medzi Gazpromom a poľsk&yacute;m PGNiG, zodpovedn&yacute;m za poľsk&uacute; časť plynovodu Jamal &ndash; Eur&oacute;pa.Jamalsk&aacute; zmluva bola uzavret&aacute; medzi Ruskom a Poľskom v roku 1996. Zabezpečuje dod&aacute;vku plynu za vopred stanoven&uacute; cenu, ktor&aacute; m&ocirc;že byť z času na čas revidovan&aacute; a jej platnosť vypr&scaron;&iacute; v roku 2022. Var&scaron;ava opakovane vyhl&aacute;sila, že sa nechyst&aacute; zmluvu obnoviť a akt&iacute;vne hľad&aacute; n&aacute;hradu za rusk&yacute; plyn.https://lenta.ru/news/2022/04/26/tokta/
Upravené 26. 4. 2022 o 18:03

Takové dvě krátké poznámky:


1) (služebně jezdívám cca 1x týdně po D1 z Brna směr Vyškov. Poslední měsíce je opravdu zvýšený provoz vojenské techniky (D1 - směr Vyškov). Dnes jsem potkal zaplachtované 3 pásové transportéry).


2) včera jsem zaregistroval zprávu, že Rusko bude dodávat pšenici do spřátelených států (ne do ne přátelských). - na tuto informaci už čekám od doby, co byla vypuštěna informace o "možném nedostatku potravin na planetě (samozřejmě, způsobeno Ruským útokem na mírumilovnou UA) a vyvolání nové utečenecké vlny do Evropy. Tímto krokem dle mého dojde k:


  • Rusko bude spíše vyvážet obilí do Afriky, takže nevznikne taková utečenecká vlna
  • prohloubí spolupráci na africkém kontinentu
  • nevidím důvod, proč by mělo Rusko živit společnost, která způsobuje zabíjení ruských obyvatel
  • hlad a zima přinutí "západní" obyvatelstvo se zamyslet, co svým jednáním způsobuje

Takov&eacute; dvě kr&aacute;tk&eacute; pozn&aacute;mky: 1) (služebně jezd&iacute;v&aacute;m cca 1x t&yacute;dně po D1 z Brna směr Vy&scaron;kov. Posledn&iacute; měs&iacute;ce je opravdu zv&yacute;&scaron;en&yacute; provoz vojensk&eacute; techniky (D1 - směr Vy&scaron;kov). Dnes jsem potkal zaplachtovan&eacute; 3 p&aacute;sov&eacute; transport&eacute;ry). 2) včera jsem zaregistroval zpr&aacute;vu, že Rusko bude dod&aacute;vat p&scaron;enici do spř&aacute;telen&yacute;ch st&aacute;tů (ne do ne př&aacute;telsk&yacute;ch). - na tuto informaci už ček&aacute;m od doby, co byla vypu&scaron;těna informace o &quot;možn&eacute;m nedostatku potravin na planetě (samozřejmě, způsobeno Rusk&yacute;m &uacute;tokem na m&iacute;rumilovnou UA) a vyvol&aacute;n&iacute; nov&eacute; utečeneck&eacute; vlny do Evropy. T&iacute;mto krokem dle m&eacute;ho dojde k: - Rusko bude sp&iacute;&scaron;e vyv&aacute;žet obil&iacute; do Afriky, takže nevznikne takov&aacute; utečeneck&aacute; vlna - prohloub&iacute; spolupr&aacute;ci na africk&eacute;m kontinentu - nevid&iacute;m důvod, proč by mělo Rusko živit společnost, kter&aacute; způsobuje zab&iacute;jen&iacute; rusk&yacute;ch obyvatel - hlad a zima přinut&iacute; &quot;z&aacute;padn&iacute;&quot; obyvatelstvo se zamyslet, co sv&yacute;m jedn&aacute;n&iacute;m způsobuje

Nebylo by vhodnější nechávat výblitky Globalistů bez jakékoli odezvy? Říká se tomu nekrmit trolla.
j bude moc zajímavé co budes psát kdy Nato zaútočí na Rusku armádu na Ukrajině a Moldavsku a na Rusko.Uz je vsechno připraveno ze Nato a spojenci to uz brzo realizují..do 5. května..


[quote=&quot;pid:69582, uid:372&quot;]Nebylo by vhodněj&scaron;&iacute; nech&aacute;vat v&yacute;blitky Globalistů bez jak&eacute;koli odezvy? Ř&iacute;k&aacute; se tomu nekrmit trolla.[/quote]j bude moc zaj&iacute;mav&eacute; co budes ps&aacute;t kdy Nato za&uacute;toč&iacute; na Rusku arm&aacute;du na Ukrajině a Moldavsku a na Rusko.Uz je vsechno připraveno ze Nato a spojenci to uz brzo realizuj&iacute;..do 5. května..

Vojáci DLR v Mariupolu se zmocnili archivu OBSE a archiv je jen skladištěm důkazů o tom, jak tato organizace kryla zločiny Kyjeva. Existují údaje o válečných zločinech ozbrojených sil Ukrajiny (počínaje rokem 2014), které samozřejmě nebyly zahrnuty do oficiálních zpráv OBSE na Ukrajině.


Zajímavostí je, že před dvěma dny bylo oznámeno, že pracovníci Státní bezpečnosti LPR našli dokumenty o interakci OBSE s Ozbrojenými silami Ukrajiny. Několik zaměstnanců Zvláštní monitorovací mise OBSE bylo dokonce o víkendu zadrženo v Luhansku, což velmi rozzlobilo amerického velvyslance při OBSE Michaela Carpentera. Nedávno působil jako bývalý poradce Bidena a byl spojován s přípravou „oranžové revoluce“ v Bělorusku v roce 2020. Carpenter tweetoval, že tvrzení, že „personál OBSE SMM na Ukrajině špehoval pro ukrajinskou vládu“, jsou nepravdivé.
https://t.me/opersvodki/3911


Voj&aacute;ci DLR v Mariupolu se zmocnili archivu OBSE a archiv je jen skladi&scaron;těm důkazů o tom, jak tato organizace kryla zločiny Kyjeva. Existuj&iacute; &uacute;daje o v&aacute;lečn&yacute;ch zločinech ozbrojen&yacute;ch sil Ukrajiny (poč&iacute;naje rokem 2014), kter&eacute; samozřejmě nebyly zahrnuty do ofici&aacute;ln&iacute;ch zpr&aacute;v OBSE na Ukrajině. Zaj&iacute;mavost&iacute; je, že před dvěma dny bylo ozn&aacute;meno, že pracovn&iacute;ci St&aacute;tn&iacute; bezpečnosti LPR na&scaron;li dokumenty o interakci OBSE s Ozbrojen&yacute;mi silami Ukrajiny. Několik zaměstnanců Zvl&aacute;&scaron;tn&iacute; monitorovac&iacute; mise OBSE bylo dokonce o v&iacute;kendu zadrženo v Luhansku, což velmi rozzlobilo americk&eacute;ho velvyslance při OBSE Michaela Carpentera. Ned&aacute;vno působil jako b&yacute;val&yacute; poradce Bidena a byl spojov&aacute;n s př&iacute;pravou &bdquo;oranžov&eacute; revoluce&ldquo; v Bělorusku v roce 2020. Carpenter tweetoval, že tvrzen&iacute;, že &bdquo;person&aacute;l OBSE SMM na Ukrajině &scaron;pehoval pro ukrajinskou vl&aacute;du&ldquo;, jsou nepravdiv&eacute;. https://t.me/opersvodki/3911
1234567 ... 8
98.97k
594
81
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept