Zahraniční analytici
Jaderný Pjakin

Ještě si tady někdo myslí, po tom co Pjakin nahovořil za poslední 2-3 měsíce, že to není vyšinutý magor?


Ještě si tady někdo myslí, po tom co Pjakin nahovořil za poslední 2-3 měsíce, že to není vyšinutý magor?
Upravené 11. 4. 2022 o 22:05

Pjakin nahovořil za poslední 2-3 měsíce, že to není vyšinutý magor?
Pjakin furt stejní písničku spiva.Vubec nic ne ví o vojenský strategie ohledně války atd.Podle mne dělá víc škody a už se ztratil kvůli válce v Ukrajině.


[quote="pid:67173, uid:235"]Pjakin nahovořil za poslední 2-3 měsíce, že to není vyšinutý magor?[/quote]Pjakin furt stejní písničku spiva.Vubec nic ne ví o vojenský strategie ohledně války atd.Podle mne dělá víc škody a už se ztratil kvůli válce v Ukrajině.

Každý podle míry svého chápání...............
Dldokáže lépe číst mezi řádky, chápat vyřčené, nevyřčené a proč (účel) bylo řečeno, co bylo řečeno. Pjakinem i jinými. Víc není nutné dodávat


Každý podle míry svého chápání............... Dldokáže lépe číst mezi řádky, chápat vyřčené, nevyřčené a proč (účel) bylo řečeno, co bylo řečeno. Pjakinem i jinými. Víc není nutné dodávat

Ještě si tady někdo myslí, po tom co Pjakin nahovořil za poslední 2-3 měsíce, že to není vyšinutý magor?

Já si to nemyslím. Ty narážky na odstrašující jaderné údery byly právě varováním magorům, kteří by chtěli konflikt stupňovat.


[quote="pid:67173, uid:235"]Ještě si tady někdo myslí, po tom co Pjakin nahovořil za poslední 2-3 měsíce, že to není vyšinutý magor?[/quote] Já si to nemyslím. Ty narážky na odstrašující jaderné údery byly právě varováním magorům, kteří by chtěli konflikt stupňovat.

Každý podle míry svého chápání..............
Presne trafené a ešte doplním všimnite si ako rýchlo sa doplnil Chorvátsky fašista ku Klerikálnemu fašistovi. Akoby ich jedna mater mala. No čo už odkopávajú sa nám naši fašisti.


[quote="pid:67181, uid:685"]Každý podle míry svého chápání..............[/quote]Presne trafené a ešte doplním všimnite si ako rýchlo sa doplnil Chorvátsky fašista ku Klerikálnemu fašistovi. Akoby ich jedna mater mala. No čo už odkopávajú sa nám naši fašisti.

Otázku je potřeba postavit neosobně. Pokusím se o to:


Hrozí a je plánovaný jaderný úder na Rusko ze strany USA nadstátních elit ?


Nevím jak to jednoznačně ověřit, mám pouze tyto indicie:


Pro:


1) Už se v minulosti o to pokusili, ale nenašli způsob jak dopravit jaderné nálože na cíle (na Ruská města). To beru co potvrzený fakt.


2) Jejich morálka a etika spojená s nízkou inteligencí (nevylučuje jistou praktickou bezbožnou vyčuranost) jim nestaví žádné překážky to provést. Když budou moci provedou, to také považuji za potvrzený fakt (například si shodili mrakodrapy na vlastní obyvatelstvo, a z jejich řádění je historicky potvrzeno, že jim na životech lidí absolutně nezáleží).


3) Je to krysa zahnaná do kouta, nic jiného jim nedává šance na udržení světovlády.


Proti:


1) GP to asi bude blokovat a dělat vše proti


2) Nesetkal jsem se žádným konkrétním plánem v současnosti, asi by bylo obtížné to utajit. Zatím může být plán pouze v úzkém kruhu, ale nedošlo k jeho skutečné přípravě, to by se profláklo.


( A ještě jeden subjektivní pocit, jsou to zbabělci, když nebudou mít sto procentní jistotu úspěchu, budou se bát )


Otázku je potřeba postavit neosobně. Pokusím se o to: Hrozí a je plánovaný jaderný úder na Rusko ze strany USA nadstátních elit ? --- Nevím jak to jednoznačně ověřit, mám pouze tyto indicie: Pro: --- 1) Už se v minulosti o to pokusili, ale nenašli způsob jak dopravit jaderné nálože na cíle (na Ruská města). To beru co potvrzený fakt. 2) Jejich morálka a etika spojená s nízkou inteligencí (nevylučuje jistou praktickou bezbožnou vyčuranost) jim nestaví žádné překážky to provést. Když budou moci provedou, to také považuji za potvrzený fakt (například si shodili mrakodrapy na vlastní obyvatelstvo, a z jejich řádění je historicky potvrzeno, že jim na životech lidí absolutně nezáleží). 3) Je to krysa zahnaná do kouta, nic jiného jim nedává šance na udržení světovlády. Proti: --- 1) GP to asi bude blokovat a dělat vše proti 2) Nesetkal jsem se žádným konkrétním plánem v současnosti, asi by bylo obtížné to utajit. Zatím může být plán pouze v úzkém kruhu, ale nedošlo k jeho skutečné přípravě, to by se profláklo. ( A ještě jeden subjektivní pocit, jsou to zbabělci, když nebudou mít sto procentní jistotu úspěchu, budou se bát )
Upravené 10. 4. 2022 o 11:41

1) Už se v minulosti o pokusili, ale nenašli způsob jak dopravit jaderné nálože. To beru co potvrzený fakt.
Právě na tom pracují. Včera letadlo NATO letělo 600 m pod Srbským civilním letadlem, které letělo do Moskvy. Letadlo NATO se tak dostalo na Ruské území. Rusové ho ale nesestřelili, chráníc civilní letadlo. Srbsko předalo NATO protest.
https://www.youtube.com/watch?v=t-_L-wzKFSo&ab_channel=%D0%90%D0%97%D0%98%D0%AF24NEWS


[quote="pid:67194, uid:426"]1) Už se v minulosti o pokusili, ale nenašli způsob jak dopravit jaderné nálože. To beru co potvrzený fakt.[/quote]Právě na tom pracují. Včera letadlo NATO letělo 600 m pod Srbským civilním letadlem, které letělo do Moskvy. Letadlo NATO se tak dostalo na Ruské území. Rusové ho ale nesestřelili, chráníc civilní letadlo. Srbsko předalo NATO protest. https://www.youtube.com/watch?v=t-_L-wzKFSo&ab_channel=%D0%90%D0%97%D0%98%D0%AF24NEWS

Hrozí a je plánovaný jaderný úder na Rusko ze strany USA nadstátních elit ?


Ještě moje hodnocení. Budou to neustále zkoušet a hledat skulinku jak to provést, ale neodhodlají se k tomu. Jenže to hledání skulinky je velmi a velmi ošemetné a je to velmi nebezpečná hra pro celou civilizaci. V.V.Pjakin s touto hrozbou bojuje působením na info pole ve svých videích. Vhodnost a efektivnost toho působení, to je zase další otázka.


Pro nás je důležitá míra rizika, že k tomu dojde. V konečném důsledku se vše děje podle morálky a etiky všech zúčastněných. Pokud naše morálka (lidstva) klesne na tolik, že jim to HNR umožní, tak to znamená, že jsme morálně prohráli (algoritmus Sodoma a Gomora - nezbyl ani jeden dobrý upadli všichni není co zachraňovat). Pokud se budeme proti tomu morálně vyhrazovat (alespoň část populace a alespoň uvnitř, když okolí je již upadlé) tak nás HNR ochrání.


[quote="pid:67194, uid:426"]Hrozí a je plánovaný jaderný úder na Rusko ze strany USA nadstátních elit ?[/quote] Ještě moje hodnocení. Budou to neustále zkoušet a hledat skulinku jak to provést, ale neodhodlají se k tomu. Jenže to hledání skulinky je velmi a velmi ošemetné a je to velmi nebezpečná hra pro celou civilizaci. V.V.Pjakin s touto hrozbou bojuje působením na info pole ve svých videích. Vhodnost a efektivnost toho působení, to je zase další otázka. Pro nás je důležitá míra rizika, že k tomu dojde. V konečném důsledku se vše děje podle morálky a etiky všech zúčastněných. Pokud naše morálka (lidstva) klesne na tolik, že jim to HNR umožní, tak to znamená, že jsme morálně prohráli (algoritmus Sodoma a Gomora - nezbyl ani jeden dobrý upadli všichni není co zachraňovat). Pokud se budeme proti tomu morálně vyhrazovat (alespoň část populace a alespoň uvnitř, když okolí je již upadlé) tak nás HNR ochrání.
Upravené 10. 4. 2022 o 12:12

Ještě si tady někdo myslí, po tom co Pjakin nahovořil za poslední 2-3 měsíce, že to není vyšinutý magor?

Ja si myslím, ze nie je vysinuty magor, prave naopak...
Počkaj?
Aha aj ja som potom vysinuty magor


[quote="pid:67173, uid:235"]Ještě si tady někdo myslí, po tom co Pjakin nahovořil za poslední 2-3 měsíce, že to není vyšinutý magor?[/quote] Ja si myslím, ze nie je vysinuty magor, prave naopak... Počkaj? Aha aj ja som potom vysinuty magor

Já si to nemyslím. Ty narážky na odstrašující jaderné údery byly právě varováním magorům, kteří by chtěli konflikt stupňovat.


Pjakina, který se stal obětí svého vlastního kouzla osobnosti, a uvěřil že má ve světě vliv div ne jako prezident Putin, ne li větší, skutečně nikdo seriózní ve světě nebere vážně. Protože jednoduše vidí, že Pjakinovy systémy iluzí nemají jakýkoliv průsečík s realitou. Ale namotal vás tady pěkně.


Nicméně už se nebudu namáhat něco vysvětlovat, napsal už jsem na to téma dost. Dodám jen, že kdo po tom co Pjakin ukázal za poslední 2-3 měsíce ho stále ještě bere vážně, ten si zaslouží být klamán, protože chce být klamán.


[quote="pid:67183, uid:826"]Já si to nemyslím. Ty narážky na odstrašující jaderné údery byly právě varováním magorům, kteří by chtěli konflikt stupňovat.[/quote] Pjakina, který se stal obětí svého vlastního kouzla osobnosti, a uvěřil že má ve světě vliv div ne jako prezident Putin, ne li větší, skutečně nikdo seriózní ve světě nebere vážně. Protože jednoduše vidí, že Pjakinovy systémy iluzí nemají jakýkoliv průsečík s realitou. Ale namotal vás tady pěkně. Nicméně už se nebudu namáhat něco vysvětlovat, napsal už jsem na to téma dost. Dodám jen, že kdo po tom co Pjakin ukázal za poslední 2-3 měsíce ho stále ještě bere vážně, ten si zaslouží být klamán, protože chce být klamán.

@ ATOM
V podstate souhlasim...
Pokud nejsou schopni chapat vaznost situace....Nakonec nezbude nez obetovat par kalibru a vymazat nejake to provincni mesto...rekneme Lvov/ . s varovanim, ze priste to bude Londyn.....No a pokud to nepochopi ani tehdy tak se vymaze Londyn...potom to sice vsichni pochopi ale jiz bude pozde...
Holt kdo chce kam pomozme mu tam.....
Osobne verim, ze lidstvu jeste zustala cast pudu sebezachovy....a ze to cele ustojime..
.Ankara v soucasnosti /jak se nedavno zminoval V.Pjakin se mi zda moc velke sousto....
Ale jinak pohoda,,vsechno jde tak jak ma...jit...

jsou to zbabělci, když nebudou mít sto procentní jistotu úspěchu, budou se bát )


@ ATOM V podstate souhlasim... Pokud nejsou schopni chapat vaznost situace....Nakonec nezbude nez obetovat par kalibru a vymazat nejake to provincni mesto...rekneme Lvov/ . s varovanim, ze priste to bude Londyn.....No a pokud to nepochopi ani tehdy tak se vymaze Londyn...potom to sice vsichni pochopi ale jiz bude pozde... Holt kdo chce kam pomozme mu tam..... Osobne verim, ze lidstvu jeste zustala cast pudu sebezachovy....a ze to cele ustojime.. .Ankara v soucasnosti /jak se nedavno zminoval V.Pjakin se mi zda moc velke sousto.... Ale jinak pohoda,,vsechno jde tak jak ma...jit...[quote="pid:67194, uid:426"]jsou to zbabělci, když nebudou mít sto procentní jistotu úspěchu, budou se bát )[/quote]

@ Hox
Tvuj WEB byl vynikajici a rad jsem se na nej vracel.../i pres osobni utoky


Tvuj posledni prispevek je dustojny a na urovni.
Clovek jako ty by se nemel snizovat k osobnim utoku.
Vse nej....a dik

, ten si zaslouží být klamán, protože chce být klamán.


@ Hox Tvuj WEB byl vynikajici a rad jsem se na nej vracel.../i pres osobni utoky Tvuj posledni prispevek je dustojny a na urovni. Clovek jako ty by se nemel snizovat k osobnim utoku. Vse nej....a dik[quote="pid:67218, uid:235"], ten si zaslouží být klamán, protože chce být klamán.[/quote]

Hoxi to je dobře, že se nebudeš namáhat nám něco vysvětlovat. Každý se má namáhat sám..na tomto webu obzvlášť. Díky a měj se dobře a čau..


Hoxi to je dobře, že se nebudeš namáhat nám něco vysvětlovat. Každý se má namáhat sám..na tomto webu obzvlášť. Díky a měj se dobře a čau..

Dodám jen, že kdo po tom co Pjakin ukázal za poslední 2-3 měsíce ho stále ještě bere vážně, ten si zaslouží být klamán, protože chce být klamán.


A co ukázal? Že má pravdu?


A proč titulek "Jaderný Pjakin"? Pjakin, nebo Rusko má choutky zahájit jaderný konflikt? Nebo to je bažina, která si s tím zahrává? Pjakin předestřel scénář, který by v případě nevyhnutelnosti zabránil rozsáhlému jadernému konfliktu. Znamená to, že by z toho měl radost? Nebo my?


Od počátku operace je na levanetu ticho, žádný článek. A po více než měsíci se objeví toto na ksbforu.


[quote="pid:67218, uid:235"]Dodám jen, že kdo po tom co Pjakin ukázal za poslední 2-3 měsíce ho stále ještě bere vážně, ten si zaslouží být klamán, protože chce být klamán.[/quote] A co ukázal? Že má pravdu? A proč titulek "Jaderný Pjakin"? Pjakin, nebo Rusko má choutky zahájit jaderný konflikt? Nebo to je bažina, která si s tím zahrává? Pjakin předestřel scénář, který by v případě nevyhnutelnosti zabránil rozsáhlému jadernému konfliktu. Znamená to, že by z toho měl radost? Nebo my? Od počátku operace je na levanetu ticho, žádný článek. A po více než měsíci se objeví toto na ksbforu.

Vypadá to na " spícího" ...nic jiného mě nenapadá. Že začátku na Vodě dobrý .. pak horší, pak blbý, pak konec a teď to rozeštvava tady ..


Vypadá to na " spícího" ...nic jiného mě nenapadá. Že začátku na Vodě dobrý .. pak horší, pak blbý, pak konec a teď to rozeštvava tady ..

Hoxi to je dobře, že se nebudeš namáhat nám něco vysvětlovat. Každý se má namáhat sám..na tomto webu obzvlášť. Díky a měj se dobře a čau..

Tak tohle mě Jano potěšilo . Svojí pravdověrností , která nedovolí obracet pravdu v lež , podle momentálního zadání a přání .


[quote="pid:67234, uid:88"]Hoxi to je dobře, že se nebudeš namáhat nám něco vysvětlovat. Každý se má namáhat sám..na tomto webu obzvlášť. Díky a měj se dobře a čau..[/quote] Tak tohle mě Jano potěšilo . Svojí pravdověrností , která nedovolí obracet pravdu v lež , podle momentálního zadání a přání .

Díky Putinovce... tvoje komentáře jsou vždy výživné a vtipné, od tebe to zvlášť potěšilo


Díky Putinovce... tvoje komentáře jsou vždy výživné a vtipné, od tebe to zvlášť potěšilo

Od počátku operace je na levanetu ticho, žádný článek.


Lež


A co ukázal? Že má pravdu?
A proč titulek "Jaderný Pjakin"? Pjakin, nebo Rusko má choutky zahájit jaderný konflikt? Nebo to je bažina, která si s tím zahrává? Pjakin předestřel scénář, který by v případě nevyhnutelnosti zabránil rozsáhlému jadernému konfliktu. Znamená to, že by z toho měl radost? Nebo my?


Ukázal že je mravně na úrovni anglosasů, pokud navrhuje jaderným útokem vymazat Ankaru z existence, "aby se nás báli". To je modus operandi satanistů a v praxi to ukázali třeba v hirošimě a nagasaki. Kromě toho by Rusko, pokud se řídilo radami Pjakina, totálně pošlapalo všechny principy za které bojuje a totálně by prohrálo. Návrhy Pjakina jsou nejkratší cestou k naprosté a nenávratné prohře Ruska a ruského světa.


[quote="pid:67236, uid:372"]Od počátku operace je na levanetu ticho, žádný článek.[/quote] Lež [quote="pid:67236, uid:372"]A co ukázal? Že má pravdu? A proč titulek "Jaderný Pjakin"? Pjakin, nebo Rusko má choutky zahájit jaderný konflikt? Nebo to je bažina, která si s tím zahrává? Pjakin předestřel scénář, který by v případě nevyhnutelnosti zabránil rozsáhlému jadernému konfliktu. Znamená to, že by z toho měl radost? Nebo my? [/quote] Ukázal že je mravně na úrovni anglosasů, pokud navrhuje jaderným útokem vymazat Ankaru z existence, "aby se nás báli". To je modus operandi satanistů a v praxi to ukázali třeba v hirošimě a nagasaki. Kromě toho by Rusko, pokud se řídilo radami Pjakina, totálně pošlapalo všechny principy za které bojuje a totálně by prohrálo. Návrhy Pjakina jsou nejkratší cestou k naprosté a nenávratné prohře Ruska a ruského světa.

Lež


Nelež.


Měl jsem na mysli autorský článek. Je tam jen článek Buchanana z 27.2. Nevím, nic jiného nebylo? Nepočátám 3 krátké převzaté zprávy vpravo.


Ukázal že je mravně na úrovni anglosasů


A čím? Zapomněl jsi na důležitý detail. Dát lidem čas opustit město.


A tento scénář počítal s nevyhnutelností. Analogie se speciální operací. Mělo Rusko čekat, až Ukrové srovnají Donbas se zemí a vypustí bilologické zbraně nad Ruskem? Pak teprve by měli morální právo se bránit?


Co je lepší: hodit to na prázdné město a zabránit další eskalaci, nebo se dívat, jak letí tisíc jaderných raket jedním a tisíc druhým směrem?


[quote="pid:67257, uid:235"]Lež[/quote] Nelež. Měl jsem na mysli autorský článek. Je tam jen článek Buchanana z 27.2. Nevím, nic jiného nebylo? Nepočátám 3 krátké převzaté zprávy vpravo. [quote="pid:67257, uid:235"]Ukázal že je mravně na úrovni anglosasů[/quote] A čím? Zapomněl jsi na důležitý detail. **Dát lidem čas opustit město**. A tento scénář počítal s nevyhnutelností. Analogie se speciální operací. Mělo Rusko čekat, až Ukrové srovnají Donbas se zemí a vypustí bilologické zbraně nad Ruskem? **Pak** teprve by měli morální právo se bránit? Co je lepší: hodit to na **prázdné** město a zabránit další eskalaci, nebo se dívat, jak letí tisíc jaderných raket jedním a tisíc druhým směrem?
Upravené 10. 4. 2022 o 16:10

Dát lidem čas opustit město.


Ano přesně tak. Demonstrace že to myslí vážně s tím, že to odvrátí něco fatálního. A ano i tak je to brutální ale s Hirošimou nesrovnatelné. Tím, že to vyhlásil, to nejspíš odvrátil. Snad, protože toto nechce snad nikdo. Takto je to nutné brát.
Horší (nesouvisí s tímto) je antisemiticky příspěvek Globaliste. Tím odstrelil úplně vše.


[quote="pid:67259, uid:372"]Dát lidem čas opustit město.[/quote] Ano přesně tak. Demonstrace že to myslí vážně s tím, že to odvrátí něco fatálního. A ano i tak je to brutální ale s Hirošimou nesrovnatelné. Tím, že to vyhlásil, to nejspíš odvrátil. Snad, protože toto nechce snad nikdo. Takto je to nutné brát. Horší (nesouvisí s tímto) je antisemiticky příspěvek Globaliste. Tím odstrelil úplně vše.

To je vtip, nebo je to myšleno vážně?


Rusko by mělo oznámit Turecku, že za týden hodí atomovku na Ankaru, takže dává 5,6 milionům obyvatel Ankary týden na opuštění města, jinak budou proměněni na teplo a světlo?


Dovedeš si představit, jaké peklo by se rozpoutalo, kdyby Rusko tento idiotský plán začlo uskutečňovat?


Ste se tady všichni zbláznili, nebo máte místo mozku Pjakina kostku?


To je vtip, nebo je to myšleno vážně? Rusko by mělo oznámit Turecku, že za týden hodí atomovku na Ankaru, takže dává 5,6 milionům obyvatel Ankary týden na opuštění města, jinak budou proměněni na teplo a světlo? Dovedeš si představit, jaké peklo by se rozpoutalo, kdyby Rusko tento idiotský plán začlo uskutečňovat? Ste se tady všichni zbláznili, nebo máte místo mozku Pjakina kostku?
Upravené 10. 4. 2022 o 16:26

Tím, že to vyhlásil, to nejspíš odvrátil. Snad, protože toto nechce snad nikdo. Takto je to nutné brát.


Ještě doplním, že hned na to konto ve Stambulu se konala velká demonstrace za vystoupení země z NATO. Takže, někdo v Turecku Pjakina uslyšel.


[quote="pid:67260, uid:685"]Tím, že to vyhlásil, to nejspíš odvrátil. Snad, protože toto nechce snad nikdo. Takto je to nutné brát.[/quote] Ještě doplním, že hned na to konto ve Stambulu se konala velká demonstrace za vystoupení země z NATO. Takže, někdo v Turecku Pjakina uslyšel.

Dovedeš si představit, jaké peklo by se rozpoutalo, kdyby Rusko tento idiotský plán začlo uskutečňovat?


Ano dokážu. A rozhodně nechci, aby se to stalo. Pokud čteš pozorně, tak panuje názor, že tím vyhlášením dost důležitých lidí usoudilo, že se to může stát a couvli. Pokud bude účet za toto prohlášení pár vzteklých reakcí na webu a ztrátu části posluchačů, co nečtou mezi řádky, tak je to dobrý obchod.


Sám Pjakin o tomto jevu několikrát mluvil


[quote="pid:67264, uid:235"]Dovedeš si představit, jaké peklo by se rozpoutalo, kdyby Rusko tento idiotský plán začlo uskutečňovat?[/quote] Ano dokážu. A rozhodně nechci, aby se to stalo. Pokud čteš pozorně, tak panuje názor, že tím vyhlášením dost důležitých lidí usoudilo, že se to může stát a couvli. Pokud bude účet za toto prohlášení pár vzteklých reakcí na webu a ztrátu části posluchačů, co nečtou mezi řádky, tak je to dobrý obchod. Sám Pjakin o tomto jevu několikrát mluvil
Upravené 10. 4. 2022 o 16:43

Ste se tady všichni zbláznili, nebo máte místo mozku Pjakina kostku?
Hox, hodně Lídy vůbec nepremisli glavom, mysle ze Pjakin a jeho teorie pan Bůh a vsechno jsou to jenom iluzie blbca .Hodně tady clanu na forumu vůbec ne ví co je to vojenská strategie, jak se vsechno řídí a jenom fanuskovani Pjakina a Ruska a furt stejná písnička, západ zkrachuje, Nato, Amerika ..mám pocit ze na západě, Nato a Americe jenom blbcy který vůbec nemají mozek nebo hrnec na na ramenach..trochu realitě kvůli některých věcí bylo bi moc dobře..


[quote="pid:67264, uid:235"]Ste se tady všichni zbláznili, nebo máte místo mozku Pjakina kostku?[/quote]Hox, hodně Lídy vůbec nepremisli glavom, mysle ze Pjakin a jeho teorie pan Bůh a vsechno jsou to jenom iluzie blbca .Hodně tady clanu na forumu vůbec ne ví co je to vojenská strategie, jak se vsechno řídí a jenom fanuskovani Pjakina a Ruska a furt stejná písnička, západ zkrachuje, Nato, Amerika ..mám pocit ze na západě, Nato a Americe jenom blbcy který vůbec nemají mozek nebo hrnec na na ramenach..trochu realitě kvůli některých věcí bylo bi moc dobře..

ím, že to vyhlásil, to nejspíš odvrátil. Snad, protože toto nechce snad nikdo. Takto je to nutné brát.


Ještě doplním, že hned na to konto ve Stambulu se konala velká demonstrace za vystoupení země z NATO. Takže, někdo v Turecku Pjakina uslyšel.


Slyšel to ten , kdo je na toto místo vázán . Místní elity , které mají v zájmu své další existence , páku na řízené směřování země .
Takže to můžeme zařadit do Informační Války , která předchází horké válce .


Těším se na to , až se zde objeví stejně zaměřené vlákno , které bude pranýřovat kteréhokoliv psychopata z okruhu anglosasů .
Možná napíšu dopis pro Ježíška .


[quote="pid:67260, uid:685"]ím, že to vyhlásil, to nejspíš odvrátil. Snad, protože toto nechce snad nikdo. Takto je to nutné brát.[/quote] [quote="pid:67266, uid:158"]Ještě doplním, že hned na to konto ve Stambulu se konala velká demonstrace za vystoupení země z NATO. Takže, někdo v Turecku Pjakina uslyšel.[/quote] Slyšel to ten , kdo je na toto místo vázán . Místní elity , které mají v zájmu své další existence , páku na řízené směřování země . Takže to můžeme zařadit do Informační Války , která předchází horké válce . Těším se na to , až se zde objeví stejně zaměřené vlákno , které bude pranýřovat kteréhokoliv psychopata z okruhu anglosasů . Možná napíšu dopis pro Ježíška .

No já si myslím, že tu už bylo hovořeno vše podstatné.
Jen mě napadlo, zda v názvu vlákna nedošlo k omylu. On totiž Pjakin nepracuje s jádrem, ale s informacemi. Zda tam nemělo být slovo "jadrný"? A v informační válce je lepší provést odstrašující katastrofální útok, než mlčet a čekat co provede druhá strana.


No já si myslím, že tu už bylo hovořeno vše podstatné. Jen mě napadlo, zda v názvu vlákna nedošlo k omylu. On totiž Pjakin nepracuje s jádrem, ale s informacemi. Zda tam nemělo být slovo "jadrný"? A v informační válce je lepší provést odstrašující katastrofální útok, než mlčet a čekat co provede druhá strana.

Do stejného soudku informačního boje můžeme přidat ty unisono keci loutkových vlád o tom , kde všude je potřeba zřídit okupační základny hnusa .
I sem může být v blízké budoucnosti směřována informace , o preventivním taktickém úderu . Také jako prostředek informačního boje , kde se říká , Udělejte to a škody Vám vzniklé mnohonásobně převýší možný profit .


Do stejného soudku informačního boje můžeme přidat ty unisono keci loutkových vlád o tom , kde všude je potřeba zřídit okupační základny hnusa . I sem může být v blízké budoucnosti směřována informace , o preventivním taktickém úderu . Také jako prostředek informačního boje , kde se říká , Udělejte to a škody Vám vzniklé mnohonásobně převýší možný profit .

Recidiva, nic víc. Škoda, myslel jsem, že je po diagnóze.


Recidiva, nic víc. Škoda, myslel jsem, že je po diagnóze.

Recidíva, nič viac. Škoda, myslel som, že je po diagnóze.


ano, ako prvé mi napadlo “ach jaj, dávno sme tu nemali tému ako je Pjakin mimo”…


[quote="pid:67278, uid:57"]Recidíva, nič viac. Škoda, myslel som, že je po diagnóze.[/quote] ano, ako prvé mi napadlo “ach jaj, dávno sme tu nemali tému ako je Pjakin mimo”…

Co je byl Mariopul, je to shvalne zrtvovan od strane Ukrajine ze se ozbrojí a posili Ukrajinská armáda v Donbase.Bude bitva u kotlině Donbas, která je ohromná, jako dvě Ceske republike, tam upevněna Ukrajinská armáda, mislim ze Ruske ztrátě budu ohromné..Nezvládne Rusko kotel Donbas Rusko kapituluje a bude převrat v Rusku..Někdo je Putinu vyhodili vydle pod nohe ohledně války v Ukrajině a na koncu odnese Ruský narod.Uz Medveděva říká ,Rusko od Vladivostoku do Lisabonu.Co je stim říkal Medveděva, kapitulace Ruska a Rusko zapadne pod kontrolu zapadu a Americanu a
Medveděva nakreslil mapu..zrádci uz mají jasno jak to dopadne..


Co je byl Mariopul, je to shvalne zrtvovan od strane Ukrajine ze se ozbrojí a posili Ukrajinská armáda v Donbase.Bude bitva u kotlině Donbas, která je ohromná, jako dvě Ceske republike, tam upevněna Ukrajinská armáda, mislim ze Ruske ztrátě budu ohromné..Nezvládne Rusko kotel Donbas Rusko kapituluje a bude převrat v Rusku..Někdo je Putinu vyhodili vydle pod nohe ohledně války v Ukrajině a na koncu odnese Ruský narod.Uz Medveděva říká ,Rusko od Vladivostoku do Lisabonu.Co je stim říkal Medveděva, kapitulace Ruska a Rusko zapadne pod kontrolu zapadu a Americanu a Medveděva nakreslil mapu..zrádci uz mají jasno jak to dopadne..

hodně Lídy vůbec nepremisli glavom, mysle ze Pjakin a jeho teorie pan Bůh a vsechno jsou to jenom iluzie blbca .Hodně tady clanu na forumu vůbec ne ví co je to vojenská strategie,

Nepřemýšlí hlavou? Vojenská strategie? Vždyť jsi to celé posoudil jako mezinárodní židovské spiknutí. Bez dalšího. Ti jsi popřel samotné základy kob. Ano, je to tvoje věc a tvůj názor, ale pak jsi na špatném fóru, nic ve zlém.
I ostatní příspěvky máš metodologicky prázdné. Asi jako psát, že někteří politici kradou. Pravda, ale co dál už nic.


[quote="pid:67271, uid:747"]hodně Lídy vůbec nepremisli glavom, mysle ze Pjakin a jeho teorie pan Bůh a vsechno jsou to jenom iluzie blbca .Hodně tady clanu na forumu vůbec ne ví co je to vojenská strategie, [/quote] Nepřemýšlí hlavou? Vojenská strategie? Vždyť jsi to celé posoudil jako mezinárodní židovské spiknutí. Bez dalšího. Ti jsi popřel samotné základy kob. Ano, je to tvoje věc a tvůj názor, ale pak jsi na špatném fóru, nic ve zlém. I ostatní příspěvky máš metodologicky prázdné. Asi jako psát, že někteří politici kradou. Pravda, ale co dál už nic.

Čo je bol Mariopul, je to shvalne zrtvovan od strane Ukrajine ze sa ozbrojí a posilni Ukrajinská armáda v Donbase.Bude bitka pri kotline Donbas, ktorá je ohromná, ako dve České republice, tam upevnená Ukrajinská armáda, moslim zo Ruskej strate budem ohromné. Nezvládne Rusko kotol Donbas Rusko kapituluje a bude prevrat v Rusku.. Niekto ich Putinu vyhodili podľa pod nohe ohľadom vojny v Ukrajine a na konci odnesie Ruský narod. Rusko zapadne pod kontrolu západu a Americanu a
Medvedeva nakreslil mapu..zradci už majú jasno ako to dopadne.

Pochybujem. Rusko nie je banánová re
Klíč je v predikci u všech uvedených bodů je V.V.Pjakin v předstihu. Po bitvě je každý generálem. Jenže on ohlašuje přímo jak a na který proces působí a ne zpětně "jó řekl jsem to tenkrát proto a úplně otočí", to se neděje. Jistě má to nějaké nuance, aby nenahrál nepřátelům, ale to je již podružné.


Dále Pjakin je zde už se zpožděním, zde už souborný intelekt funguje a Pjakin víceméně potvrzuje to co se zde dozvím - žáci KSB už prošli základní školou a jsou na střední a vysoké. Pjakin má i tak stále co říci, upřesní kontext, odhalí záměry některých subjektů a hlavně pochopení Ruského světa je jeho prostřednictvím mnohem snadnější ( konkretní konání jeho elit se v českých zdrojích moc nedozvím, s výjimkou této diskuse ).


Dokonce zde už rozebíráme nejenom podstatu informací a probíhajících procesů, ale už odhadujeme a hodnotíme jak se snaží Pjakin na informační pole působit a co musí nechat zatím v zamlčení.


Ale pri takých prognózach si vždy v predstihu. Samozrejme vychádzam z toho, že každý skutočný analytik má znalosti metodológie a sleduje situáciu.
Na druhej strane mnohí ľudia práve vďaka V. Pjakinovi začali viac analyzovať udalosti o svete.


[quote="pid:67282, uid:747"]Čo je bol Mariopul, je to shvalne zrtvovan od strane Ukrajine ze sa ozbrojí a posilni Ukrajinská armáda v Donbase.Bude bitka pri kotline Donbas, ktorá je ohromná, ako dve České republice, tam upevnená Ukrajinská armáda, moslim zo Ruskej strate budem ohromné. Nezvládne Rusko kotol Donbas Rusko kapituluje a bude prevrat v Rusku.. Niekto ich Putinu vyhodili podľa pod nohe ohľadom vojny v Ukrajine a na konci odnesie Ruský narod. Rusko zapadne pod kontrolu západu a Americanu a Medvedeva nakreslil mapu..zradci už majú jasno ako to dopadne.[/quote] Pochybujem. Rusko nie je banánová re [quote="pid:67312, uid:426"]Klíč je v predikci u všech uvedených bodů je V.V.Pjakin v předstihu. Po bitvě je každý generálem. Jenže on ohlašuje přímo jak a na který proces působí a ne zpětně "jó řekl jsem to tenkrát proto a úplně otočí", to se neděje. Jistě má to nějaké nuance, aby nenahrál nepřátelům, ale to je již podružné. Dále Pjakin je zde už se zpožděním, zde už souborný intelekt funguje a Pjakin víceméně potvrzuje to co se zde dozvím - žáci KSB už prošli základní školou a jsou na střední a vysoké. Pjakin má i tak stále co říci, upřesní kontext, odhalí záměry některých subjektů a hlavně pochopení Ruského světa je jeho prostřednictvím mnohem snadnější ( konkretní konání jeho elit se v českých zdrojích moc nedozvím, s výjimkou této diskuse ). Dokonce zde už rozebíráme nejenom podstatu informací a probíhajících procesů, ale už odhadujeme a hodnotíme jak se snaží Pjakin na informační pole působit a co musí nechat zatím v zamlčení.[/quote] Ale pri takých prognózach si vždy v predstihu. Samozrejme vychádzam z toho, že každý skutočný analytik má znalosti metodológie a sleduje situáciu. Na druhej strane mnohí ľudia práve vďaka V. Pjakinovi začali viac analyzovať udalosti o svete.
Upravené 10. 4. 2022 o 22:04

Mám taký pocit, že Pjakinove prognózy sa rozdeľujú do kategórií
Já se na Pjakina dívám jinak. Naučil mě metodologii. Teď již vím, že když čtu o automatu na očkování, covid v žádném případě neskončil. Proč by vyvíjeli očkovací automaty, kdyby nebylo plánováno jejich využití? A proč automat? Protože je v plánu očkovat miliardy lidí.
Nebo, když jsem si přečetl o výskytu afrického moru prasat na Zlínsku. Nikdy nic a zasaženo jen okolí Zlína. Nemusí mi nikdo vysvětlovat, že ta nákaza vznikla ze zapomenuté svačiny, jak to udělala naše veterinární správa. Vznik byl jednoznačně umělým přemístěním zdroje nákazy z nějaké laboratoře.
Pjakin nás učí myslet. Posuzovat jeho predikce z pohledu některých jeho kritiků je směšné.
Mě zatím nikdy nezklamal. Naopak několikrát mě ohromil predikcí smrti některých pindosů a oni fakt umřeli. Jeden dokonce snad do dvou týdnů. Žirinovský je další v řadě. Předpovídal, že je pro své páníčky v USA již brzdou a proto ho odstraní. Jo, jo covid je prevít.
Na Hoxe je zbytečné reagovat. Co vím, tak v průběhu několika let, několikrát převlékl kabát. Nejprve velebil Levašova, pak se od něj odstřihl, pak Pjakina, toho také zapudil, teď snad horuje pro Velička Islám a spol. Jsem zvědav, kdy i toho spláchne do záchodu.


[quote="pid:67292, uid:948"]Mám taký pocit, že Pjakinove prognózy sa rozdeľujú do kategórií[/quote]Já se na Pjakina dívám jinak. Naučil mě metodologii. Teď již vím, že když čtu o automatu na očkování, covid v žádném případě neskončil. Proč by vyvíjeli očkovací automaty, kdyby nebylo plánováno jejich využití? A proč automat? Protože je v plánu očkovat miliardy lidí. Nebo, když jsem si přečetl o výskytu afrického moru prasat na Zlínsku. Nikdy nic a zasaženo jen okolí Zlína. Nemusí mi nikdo vysvětlovat, že ta nákaza vznikla ze zapomenuté svačiny, jak to udělala naše veterinární správa. Vznik byl jednoznačně umělým přemístěním zdroje nákazy z nějaké laboratoře. Pjakin nás učí myslet. Posuzovat jeho predikce z pohledu některých jeho kritiků je směšné. Mě zatím nikdy nezklamal. Naopak několikrát mě ohromil predikcí smrti některých pindosů a oni fakt umřeli. Jeden dokonce snad do dvou týdnů. Žirinovský je další v řadě. Předpovídal, že je pro své páníčky v USA již brzdou a proto ho odstraní. Jo, jo covid je prevít. Na Hoxe je zbytečné reagovat. Co vím, tak v průběhu několika let, několikrát převlékl kabát. Nejprve velebil Levašova, pak se od něj odstřihl, pak Pjakina, toho také zapudil, teď snad horuje pro Velička Islám a spol. Jsem zvědav, kdy i toho spláchne do záchodu.
Upravené 10. 4. 2022 o 19:52

Mám taký pocit, že Pjakinove prognózy sa rozdeľujú do kategórií


Klíč je v predikci u všech uvedených bodů je V.V.Pjakin v předstihu. Po bitvě je každý generálem. Jenže on ohlašuje přímo jak a na který proces působí a ne zpětně "jó řekl jsem to tenkrát proto a úplně otočí", to se neděje. Jistě má to nějaké nuance, aby nenahrál nepřátelům, ale to je již podružné.


Dále Pjakin je zde už se zpožděním, zde už souborný intelekt funguje a Pjakin víceméně potvrzuje to co se zde dozvím - žáci KSB už prošli základní školou a jsou na střední a vysoké. Pjakin má i tak stále co říci, upřesní kontext, odhalí záměry některých subjektů a hlavně pochopení Ruského světa je jeho prostřednictvím mnohem snadnější ( konkretní konání jeho elit se v českých zdrojích moc nedozvím, s výjimkou této diskuse ).


Dokonce zde už rozebíráme nejenom podstatu informací a probíhajících procesů, ale už odhadujeme a hodnotíme jak se snaží Pjakin na informační pole působit a co musí nechat zatím v zamlčení.


[quote="pid:67292, uid:948"]Mám taký pocit, že Pjakinove prognózy sa rozdeľujú do kategórií[/quote] Klíč je v predikci u všech uvedených bodů je V.V.Pjakin v předstihu. Po bitvě je každý generálem. Jenže on ohlašuje přímo jak a na který proces působí a ne zpětně "jó řekl jsem to tenkrát proto a úplně otočí", to se neděje. Jistě má to nějaké nuance, aby nenahrál nepřátelům, ale to je již podružné. Dále Pjakin je zde už se zpožděním, zde už souborný intelekt funguje a Pjakin víceméně potvrzuje to co se zde dozvím - žáci KSB už prošli základní školou a jsou na střední a vysoké. Pjakin má i tak stále co říci, upřesní kontext, odhalí záměry některých subjektů a hlavně pochopení Ruského světa je jeho prostřednictvím mnohem snadnější ( konkretní konání jeho elit se v českých zdrojích moc nedozvím, s výjimkou této diskuse ). Dokonce zde už rozebíráme nejenom podstatu informací a probíhajících procesů, ale už odhadujeme a hodnotíme jak se snaží Pjakin na informační pole působit a co musí nechat zatím v zamlčení.
Upravené 10. 4. 2022 o 20:59

Mám 1000 a 1 chutí dať tomuto vláknu pod-nadpis:
"Hoxovi zas kvapká na karbid, dačo sa deje."


A je celkom smutné sledovať to, že Hox plní tú istú rolu rosničky noosféry, ako svojho času Július...


PS: Pre nových, toto je ŠTVRTÉ vlákno v ktorom Hox útočí na Pjakina.
PS2: Pjakina už nesledujem, a nie je pre mňa autorita, ale jeho prínos cením. Totiž formuje informačné pole na globálnej úrovni.


Mám 1000 a 1 chutí dať tomuto vláknu pod-nadpis: "Hoxovi zas kvapká na karbid, dačo sa deje." A je celkom smutné sledovať to, že Hox plní tú istú rolu rosničky noosféry, ako svojho času Július... PS: Pre nových, toto je ŠTVRTÉ vlákno v ktorom Hox útočí na Pjakina. PS2: Pjakina už nesledujem, a nie je pre mňa autorita, ale jeho prínos cením. Totiž formuje informačné pole na globálnej úrovni.

Moderátor

Upravené 10. 4. 2022 o 20:59

@Atom-trefils to dobře, až na dvě výjimky : autora tohoto vlákna + studio Globalisté. Tam je z toho skoro duet...

@Atom-trefils to dobře, až na dvě výjimky : autora tohoto vlákna + studio Globalisté. Tam je z toho skoro duet...

Hoxi, řeknu to takhle, kdyby TEORETICKY jsme ti dali všichni za pravdu, tak už necháš Pjakina Pjakinem? Nebo zase najdeš jiný téma? Mně připadá, že se z tebe stal manipulátor ve smyslu "Pravdu mám jen a pouze já a vy ostatní moje ovce mi tleskejte a békejte beeee".


Začínáš se chovat jako ten globální sráč, jako žrec v Egyptě, kterej vystoupil na pódium před dav a kázal svoje "moudra". Jde ti jenom o to mít pozici "někoho vyššího". Vždycky jsem se tě zastával, ale tohle už je evidentní egoismus větší, než celá naše galaxie, zkus se uklidnit, kamaráde.


Hoxi, řeknu to takhle, kdyby TEORETICKY jsme ti dali všichni za pravdu, tak už necháš Pjakina Pjakinem? Nebo zase najdeš jiný téma? Mně připadá, že se z tebe stal manipulátor ve smyslu "Pravdu mám jen a pouze já a vy ostatní moje ovce mi tleskejte a békejte beeee". Začínáš se chovat jako ten globální sráč, jako žrec v Egyptě, kterej vystoupil na pódium před dav a kázal svoje "moudra". Jde ti jenom o to mít pozici "někoho vyššího". Vždycky jsem se tě zastával, ale tohle už je evidentní egoismus větší, než celá naše galaxie, zkus se uklidnit, kamaráde.
Upravené 10. 4. 2022 o 21:17

dačo sa deje


Něco na tom může být, potom je to cenná informace. Nicméně Hox (e) stále považuji za "našeho" (na rozdíl od Júliuse, to byl skutečný prudič), i když v hodnocení V.V.Pjakina se neshodneme. Za sebe bych byl rád kdyby @Hox přispíval k analýze a hodnocení procesů také v místech, kde Pjakin nefiguruje (ještě o nich Pjakin nemluvil nebo se jimi nezabývá).

[quote="pid:67313, uid:7"]dačo sa deje[/quote] Něco na tom může být, potom je to cenná informace. Nicméně Hox (e) stále považuji za "našeho" (na rozdíl od Júliuse, to byl skutečný prudič), i když v hodnocení V.V.Pjakina se neshodneme. Za sebe bych byl rád kdyby @Hox přispíval k analýze a hodnocení procesů také v místech, kde Pjakin nefiguruje (ještě o nich Pjakin nemluvil nebo se jimi nezabývá).

@Atom-trefils to dobře, až na dvě výjimky : autora tohoto vlákna + studio Globalisté. Tam je z toho skoro duet.
Pjakin je za ty roky hodně toho říkal a nic od toho ne bylo..volby v Francie, prohra Macron a, Trump znova vyhraje..Minsky dohody atd..Jak jedan analitik muze říct ze je potřeba útočit na letiště v Polsku nebo na Ankaru.On se totálně zbláznil, je to jidiot který povídá blbosty..On opravdu myslí ze bi potom Nato poděkovalo Rusku a ne zaútočilo na Rusko a byla válka v celé Evropě .Kdo mu tomu fandy je glupan a idiot.A Boletus, pamatuješ jak jsem tady psal ze tento rok bude válka v Ukrajině a zaútočí Rusko..Hodně mě prohlásilo za bláznivého a válka prisla.To co ví děláte jsou jenom teorie a skutečně informace nemáte.. Rusko jak zaútočí na kotel Donbas Boletius, OSN udělá prohlášení ze Rusko dělá genocid v Donbasu a celá alijansa Nato zaútočí na Rusku armádu v Ukrajině.Co Rusko udělá, nic, muze stékat na měsíc a v tom boje prohraje.To Putin moc dobře ví, ze je pro Rusko připravena smicka v kotle Donbas.Ne zaútočí na Donbas bude ze Rusko cuva a vsechno co teď dělá bude Ruska porazka v Ukrajině .Tu informace uz mám měsíc ze je vsechno připraveno a teď Rusko cuvnut muze a tím udělá kapitulace , plán nesplněn.Pristi dny budu moc důležité pro Rusko a osobně pro Putina..muzetem psát ze jsem blbec a potom samí uz brzo pochopíte ze jsem měl pravdu...Bitva u kotlině Donbas je připraveno za porazku Ruska i likvidace Ruska jako stát..to Putin tusi a ted jde razhodnutim o vse.

[quote="pid:67315, uid:57"]@Atom-trefils to dobře, až na dvě výjimky : autora tohoto vlákna + studio Globalisté. Tam je z toho skoro duet.[/quote]Pjakin je za ty roky hodně toho říkal a nic od toho ne bylo..volby v Francie, prohra Macron a, Trump znova vyhraje..Minsky dohody atd..Jak jedan analitik muze říct ze je potřeba útočit na letiště v Polsku nebo na Ankaru.On se totálně zbláznil, je to jidiot který povídá blbosty..On opravdu myslí ze bi potom Nato poděkovalo Rusku a ne zaútočilo na Rusko a byla válka v celé Evropě .Kdo mu tomu fandy je glupan a idiot.A Boletus, pamatuješ jak jsem tady psal ze tento rok bude válka v Ukrajině a zaútočí Rusko..Hodně mě prohlásilo za bláznivého a válka prisla.To co ví děláte jsou jenom teorie a skutečně informace nemáte.. Rusko jak zaútočí na kotel Donbas Boletius, OSN udělá prohlášení ze Rusko dělá genocid v Donbasu a celá alijansa Nato zaútočí na Rusku armádu v Ukrajině.Co Rusko udělá, nic, muze stékat na měsíc a v tom boje prohraje.To Putin moc dobře ví, ze je pro Rusko připravena smicka v kotle Donbas.Ne zaútočí na Donbas bude ze Rusko cuva a vsechno co teď dělá bude Ruska porazka v Ukrajině .Tu informace uz mám měsíc ze je vsechno připraveno a teď Rusko cuvnut muze a tím udělá kapitulace , plán nesplněn.Pristi dny budu moc důležité pro Rusko a osobně pro Putina..muzetem psát ze jsem blbec a potom samí uz brzo pochopíte ze jsem měl pravdu...Bitva u kotlině Donbas je připraveno za porazku Ruska i likvidace Ruska jako stát..to Putin tusi a ted jde razhodnutim o vse.
Upravené 10. 4. 2022 o 21:37

OSN udělá prohlášení ze Rusko dělá genocid v Donbasu a celá alijansa Nato zaútočí na Rusku armádu v Ukrajině.


Tohle si uchovávám do další diskuze až podle toho co stane a pak si povíme komu predikce vycházejí.


Moje predikce je, že NATO (řízené USA nadstátní elitou) zaleze do díry a ani si "neprdne", pouze bude dělat to co dělá teď - hledat koho tam nahnat (žoldnéře, bývalé státy východního bloku ...) a lhát do poslední chvíle o svých vynikajících zbraních tam dodávaných a úspěších jimi dosažených.


[quote="pid:67323, uid:747"]OSN udělá prohlášení ze Rusko dělá genocid v Donbasu a celá alijansa Nato zaútočí na Rusku armádu v Ukrajině.[/quote] Tohle si uchovávám do další diskuze až podle toho co stane a pak si povíme komu predikce vycházejí. Moje predikce je, že NATO (řízené USA nadstátní elitou) zaleze do díry a ani si "neprdne", pouze bude dělat to co dělá teď - hledat koho tam nahnat (žoldnéře, bývalé státy východního bloku ...) a lhát do poslední chvíle o svých vynikajících zbraních tam dodávaných a úspěších jimi dosažených.

Pjakin je za ty roky hodně toho říkal a nic od toho ne bylo..volby v Francie, prohra Macron a, Trump znova vyhraje..Minsky dohody atd..Jak jedan analitik muze říct ze je potřeba útočit na letiště v Polsku nebo na Ankaru.On se totálně zbláznil, je to jidiot který povídá blbosty..On opravdu myslí ze bi potom Nato poděkovalo Rusku a ne zaútočilo na Rusko a byla válka v celé Evropě .Kdo mu tomu fandy je glupan a idiot.A Boletus, pamatuješ jak jsem tady psal ze tento rok bude válka v Ukrajině a zaútočí Rusko..Hodně mě prohlásilo za bláznivého a válka prisla.To co ví děláte jsou jenom teorie a skutečně informace nemáte.. Rusko jak zaútočí na kotel Donbas Boletius, OSN udělá prohlášení ze Rusko dělá genocid v Donbasu a celá alijansa Nato zaútočí na Rusku armádu v Ukrajině.Co Rusko udělá, nic, muze stékat na měsíc a v tom boje prohraje.To Putin moc dobře ví, ze je pro Rusko připravena smicka v kotle Donbas.Ne zaútočí na Donbas bude ze Rusko cuva a vsechno co teď dělá bude Ruska porazka v Ukrajině .Tu informace uz mám měsíc ze je vsechno připraveno a teď Rusko cuvnut muze a tím udělá kapitulace , plán nesplněn.Pristi dny budu moc důležité pro Rusko a osobně pro Putina..muzetem psát ze jsem blbec a potom samí uz brzo pochopíte ze jsem měl pravdu...Bitva u kotlině Donbas je připraveno za porazku Ruska i likvidace Ruska jako stát..to Putin tusi a ted jde razhodnutim o vse.

A to ma teda zaujíma, ako by NATO bojovalo s Ruskom. Ty si skutočne myslíš, že Rusi by nepoužili svoje najmodernejšie zbrane?
Ohľadom tvojich predpovedí, ty si predpovedal, ak to mám skrátiť, že


[quote="pid:67323, uid:747"]Pjakin je za ty roky hodně toho říkal a nic od toho ne bylo..volby v Francie, prohra Macron a, Trump znova vyhraje..Minsky dohody atd..Jak jedan analitik muze říct ze je potřeba útočit na letiště v Polsku nebo na Ankaru.On se totálně zbláznil, je to jidiot který povídá blbosty..On opravdu myslí ze bi potom Nato poděkovalo Rusku a ne zaútočilo na Rusko a byla válka v celé Evropě .Kdo mu tomu fandy je glupan a idiot.A Boletus, pamatuješ jak jsem tady psal ze tento rok bude válka v Ukrajině a zaútočí Rusko..Hodně mě prohlásilo za bláznivého a válka prisla.To co ví děláte jsou jenom teorie a skutečně informace nemáte.. Rusko jak zaútočí na kotel Donbas Boletius, OSN udělá prohlášení ze Rusko dělá genocid v Donbasu a celá alijansa Nato zaútočí na Rusku armádu v Ukrajině.Co Rusko udělá, nic, muze stékat na měsíc a v tom boje prohraje.To Putin moc dobře ví, ze je pro Rusko připravena smicka v kotle Donbas.Ne zaútočí na Donbas bude ze Rusko cuva a vsechno co teď dělá bude Ruska porazka v Ukrajině .Tu informace uz mám měsíc ze je vsechno připraveno a teď Rusko cuvnut muze a tím udělá kapitulace , plán nesplněn.Pristi dny budu moc důležité pro Rusko a osobně pro Putina..muzetem psát ze jsem blbec a potom samí uz brzo pochopíte ze jsem měl pravdu...Bitva u kotlině Donbas je připraveno za porazku Ruska i likvidace Ruska jako stát..to Putin tusi a ted jde razhodnutim o vse.[/quote] A to ma teda zaujíma, ako by NATO bojovalo s Ruskom. Ty si skutočne myslíš, že Rusi by nepoužili svoje najmodernejšie zbrane? Ohľadom tvojich predpovedí, ty si predpovedal, ak to mám skrátiť, že
Upravené 10. 4. 2022 o 22:14

Ještě si tady někdo myslí, po tom co Pjakin nahovořil za poslední 2-3 měsíce, že to není vyšinutý magor?
Já.
Každý podle míry svého chápání...............
Dldokáže lépe číst mezi řádky, chápat vyřčené, nevyřčené a proč (účel) bylo řečeno, co bylo řečeno. Pjakinem i jinými. Víc není nutné dodávat
Vskutku není co dodat. Naprosto výstižné a i moje odpověď na úvodní Hox.


[quote="pid:67173, uid:235"]Ještě si tady někdo myslí, po tom co Pjakin nahovořil za poslední 2-3 měsíce, že to není vyšinutý magor?[/quote]Já. [quote="pid:67181, uid:685"]Každý podle míry svého chápání............... Dldokáže lépe číst mezi řádky, chápat vyřčené, nevyřčené a proč (účel) bylo řečeno, co bylo řečeno. Pjakinem i jinými. Víc není nutné dodávat[/quote]Vskutku není co dodat. Naprosto výstižné a i moje odpověď na úvodní Hox.

Ukázal že je mravně na úrovni anglosasů, pokud navrhuje jaderným útokem vymazat Ankaru z existence, "aby se nás báli". To je modus operandi satanistů a v praxi to ukázali třeba v hirošimě a nagasaki.


Pokud zde nebyla zcela překroucena jeho slova, tak Pjakin hraje poker, neblafuje a snaží se soupeře donutit "to položit"?


[quote="pid:67257, uid:235"]Ukázal že je mravně na úrovni anglosasů, pokud navrhuje jaderným útokem vymazat Ankaru z existence, "aby se nás báli". To je modus operandi satanistů a v praxi to ukázali třeba v hirošimě a nagasaki.[/quote] Pokud zde nebyla zcela překroucena jeho slova, tak Pjakin hraje poker, neblafuje a snaží se soupeře donutit "to položit"?

A ještě jeden subjektivní pocit, jsou to zbabělci, když nebudou mít sto procentní jistotu úspěchu, budou se bát
Ano. A toto není jen subjektivní pocit. Toto je objektivní realita. Kdyby za 2.WW měli Japonci atomovku, žádné "Hirošima a Nagasaki" by nebylo. SSA válčí jen tam, kde nehrozí adekvátní odpověď. A to je fakt.


[quote="pid:67194, uid:426"]A ještě jeden subjektivní pocit, jsou to zbabělci, když nebudou mít sto procentní jistotu úspěchu, budou se bát[/quote]Ano. A toto není jen subjektivní pocit. Toto je objektivní realita. Kdyby za 2.WW měli Japonci atomovku, žádné "Hirošima a Nagasaki" by nebylo. SSA válčí jen tam, kde nehrozí adekvátní odpověď. A to je fakt.

Moje predikce je, že NATO (řízené USA nadstátní elitou) zaleze do díry a ani si "neprdne", pouze bude dělat to co dělá teď - hledat koho tam nahnat (žoldnéře, bývalé státy východního bloku ...) a lhát do poslední chvíle o svých vynikajících zbraních tam dodávaných a úspěších jimi dosažených.


NATO a USA nebudou chtít bojovat přímo, ano. Ale že vyprovokujou třeba Pšonky a podobnou verbež (Fialovej hnus??), považuji za pravděpodobný.


Protože hysterii, kterou rozpoutali, už nelze nechat jen tak vyhnít. Teď už můžete vyzývat k zabíjení Rusů, dokonce ústy nějakýho spratka v Berlíně i úplně všech, a je to v pohodě.


Rusové jsou líčeni jako nějhorší zvěř, která musí být vyhubena.


Ale v případě USA nelze vyloučit tu jadernou kartu. Zvláště, když vidí ty skuliny jako útok ukrovrtulníků, let stíhačky pod dopravním letadlem....


Proto Pjakin vyřkl ta slova.


Ale "Globalisté" jsou mimo. Jinak, než porážkou Západu to neskončí. Jak psal někde Taurus, Rusové to začínají brát jako vlasteneckou válku. Neexistuje, že by prohráli.


Takže případný útok na Rusko bude znamenat konec Západu, nebo lépe, západních elit. A pak se může budovat ten prostor od Vladivostoku po Lisabon. A myslím si, že to je přesně scénář, který nastane.


P.S.


SSA válčí jen tam, kde nehrozí adekvátní odpověď


To je pravda. Ale nyní jsou sázky nejvýše, jde jim o holý přežití. A cukání mají, ne že ne. Opět, proto tady řešíme ta Pjakinova slova.


[quote="pid:67324, uid:426"]Moje predikce je, že NATO (řízené USA nadstátní elitou) zaleze do díry a ani si "neprdne", pouze bude dělat to co dělá teď - hledat koho tam nahnat (žoldnéře, bývalé státy východního bloku ...) a lhát do poslední chvíle o svých vynikajících zbraních tam dodávaných a úspěších jimi dosažených.[/quote] NATO a USA nebudou chtít bojovat přímo, ano. Ale že vyprovokujou třeba Pšonky a podobnou verbež (Fialovej hnus??), považuji za pravděpodobný. Protože hysterii, kterou rozpoutali, už nelze nechat jen tak vyhnít. Teď už můžete vyzývat k zabíjení Rusů, dokonce ústy nějakýho spratka v Berlíně i úplně všech, a je to v pohodě. Rusové jsou líčeni jako nějhorší zvěř, která musí být vyhubena. Ale v případě USA nelze vyloučit tu jadernou kartu. Zvláště, když vidí ty skuliny jako útok ukrovrtulníků, let stíhačky pod dopravním letadlem.... Proto Pjakin vyřkl ta slova. Ale "Globalisté" jsou mimo. Jinak, než porážkou Západu to neskončí. Jak psal někde Taurus, Rusové to začínají brát jako vlasteneckou válku. Neexistuje, že by prohráli. Takže případný útok na Rusko bude znamenat konec Západu, nebo lépe, západních elit. A pak se může budovat ten prostor od Vladivostoku po Lisabon. A myslím si, že to je přesně scénář, který nastane. P.S. [quote="pid:67331, uid:781"]SSA válčí jen tam, kde nehrozí adekvátní odpověď[/quote] To je pravda. Ale nyní jsou sázky nejvýše, jde jim o holý přežití. A cukání mají, ne že ne. Opět, proto tady řešíme ta Pjakinova slova.
Upravené 10. 4. 2022 o 23:27

Ruské ponorky křižují Atlantik, stačí pár nukleárních střel do dna oceánu a celé východní pobřeží USA se bude topit. Nemá cenu řešit Turecko, Pjakin to ví. Proč se má Rusko mrcasit s nějakým Istambulem, když je realita trochu někde jinde.


Ruské ponorky křižují Atlantik, stačí pár nukleárních střel do dna oceánu a celé východní pobřeží USA se bude topit. Nemá cenu řešit Turecko, Pjakin to ví. Proč se má Rusko mrcasit s nějakým Istambulem, když je realita trochu někde jinde.

Každý kdo má problém s Pjakinem na konceptuální úrovni, možná ještě nepochopil, že Pjakin není jen KOB-ák, učitel, analytik a ruský vlastenec, ale v rámci globální politiky je především propagandista. A dělá tu propagandu na výbornou. Zde nevyhnutelně ti, co nechápou, vidí rozpor mezi tím, co učí a tím co říká.


Každý kdo má problém s Pjakinem na konceptuální úrovni, možná ještě nepochopil, že Pjakin není jen KOB-ák, učitel, analytik a ruský vlastenec, ale v rámci globální politiky je především propagandista. A dělá tu propagandu na výbornou. Zde nevyhnutelně ti, co nechápou, vidí rozpor mezi tím, co učí a tím co říká.
Upravené 11. 4. 2022 o 00:13

A dělá tu propagandu na výbornou

Tak snad se všichni dočkáme doby, kdy toho nebude zapotřebí. Někdy to působí trochu... nedůstojně.


[quote="pid:67342, uid:781"]A dělá tu propagandu na výbornou[/quote] Tak snad se všichni dočkáme doby, kdy toho nebude zapotřebí. Někdy to působí trochu... nedůstojně.

I sem může být v blízké budoucnosti směřována informace , o preventivním taktickém úderu
Ano. Dokonce jsem to již očekával a že místo Prahy či Bratislavy to padlo na Ankaru mě překvapilo. Ale jen na vteřinku. Ony Bajraktary jsou přece jen jiný level než levná likvidace starého armádního šrotu.


[quote="pid:67276, uid:185"]I sem může být v blízké budoucnosti směřována informace , o preventivním taktickém úderu[/quote]Ano. Dokonce jsem to již očekával a že místo Prahy či Bratislavy to padlo na Ankaru mě překvapilo. Ale jen na vteřinku. Ony Bajraktary jsou přece jen jiný level než levná likvidace starého armádního šrotu.

Mám 1000 a 1 chutí dať tomuto vláknu pod-nadpis:
"Hoxovi zas kvapká na karbid, dačo sa deje."
Ale kuš smile Jen to nech. Ten nadpis je přesně takový, jak má být. A podnadpisem by to již nebylo jen o Pjakinovi a procesu "atomovka" ale o i o Hoxovi. A to by spustilo flame-war a vlákno by se "zatrolilo".


[quote="pid:67313, uid:7"]Mám 1000 a 1 chutí dať tomuto vláknu pod-nadpis: "Hoxovi zas kvapká na karbid, dačo sa deje."[/quote]Ale kuš :) Jen to nech. Ten nadpis je přesně takový, jak má být. A podnadpisem by to již nebylo jen o Pjakinovi a procesu "atomovka" ale o i o Hoxovi. A to by spustilo flame-war a vlákno by se "zatrolilo".

skutečně nikdo seriózní ve světě nebere vážně.


Nedokázateľné tvrdenia v teoretickej a osobnej rovine. Takto argumentácia nevyzerá.


Ak vezmeme logiku súdu, potom žalobca ako prvý dokazuje vinu a nie obžalovaný svoju nevinu. Ak si ju chcel dokázať vyššie uvedenou vetou, tak sa Ti to nepodarilo.


Plus je to už X-tý pokus rozbehnúť debatu na tú istú tému. Na počudovanie je, že sa Ti to neustále darí.


[quote="pid:67218, uid:235"]skutečně nikdo seriózní ve světě nebere vážně.[/quote] Nedokázateľné tvrdenia v teoretickej a osobnej rovine. Takto argumentácia nevyzerá. Ak vezmeme logiku súdu, potom žalobca ako prvý dokazuje vinu a nie obžalovaný svoju nevinu. Ak si ju chcel dokázať vyššie uvedenou vetou, tak sa Ti to nepodarilo. Plus je to už X-tý pokus rozbehnúť debatu na tú istú tému. Na počudovanie je, že sa Ti to neustále darí.

Moderátor

Plus je to už X-tý pokus rozbehnúť debatu na tú istú tému. Na počudovanie je, že sa Ti to neustále darí.


Je tu veľa nových členov. Možno aj preto.


[quote="pid:67353, uid:127"]Plus je to už X-tý pokus rozbehnúť debatu na tú istú tému. Na počudovanie je, že sa Ti to neustále darí.[/quote] Je tu veľa nových členov. Možno aj preto.

Plus je to už X-tý pokus rozbehnúť debatu na tú istú tému. Na počudovanie je, že sa Ti to neustále darí.

dovtedy sa chodi s krcahom po vodu, kym sa nerozbije


[quote="pid:67353, uid:127"]Plus je to už X-tý pokus rozbehnúť debatu na tú istú tému. Na počudovanie je, že sa Ti to neustále darí.[/quote] dovtedy sa chodi s krcahom po vodu, kym sa nerozbije

Hox
"Ještě si tady někdo myslí, po tom co Pjakin nahovořil za poslední 2-3 měsíce, že to není vyšinutý magor?"


Ne, ale začínám si to myslet o tobě.


Hox "Ještě si tady někdo myslí, po tom co Pjakin nahovořil za poslední 2-3 měsíce, že to není vyšinutý magor?" Ne, ale začínám si to myslet o tobě.

Tady je dnešní video Kadyrova. Ve druhé polovině říká něco v tom smyslu:
Náš prezident je moc hodný a trpělivý. Protí nám bojuje celý západ. Zde je plno jejích vojáků. Já bych na jeho místě vzkázal západu, jestli tady uvidím aspoň jednoho cizího vojáka, pošlu na vás jaderné střely.
Já bych ty střely poslal, bodově, na určitá místa a hned by byl klid. Uviděli by naši sílu a moc, a stáhli se... Neumírali by tolik naše vojáci a civilisté.
https://www.youtube.com/watch?v=rGaJWRdsDXs&t=779s


Kadyrov je také vyšínutý blázen, jako Pjakin?


Hoxi, uvědom si jednu věc. Proti Rusku probíhá válka. Cílem té války je zničit Rusko a jeho národy. Totálně vyhladit. Nebo se mýlím? Západ si s Ruskem jen hraje na válku? Ty tuny munice, tanky, javeliny, komplexy S-300 tam posílá jen tak, pro srandu králikům? Západní unstruktoři a velitelé radí ukrajinským nacikům vraždit civilisty, bombardovat jejích obydlí, mučit je hlady a žizní také jen pro srandu králikům? Je to realita nebo jen obrázek na videu? Sankce proti Rusku mají jaký cíl? Přes 5,5 tisíc různých sankcí? Nikdy v historii proti žádné zemí nebylo použito tolik sankcí. Ani proti Íránu, ani proti Kuby nebo Severní Koreí. Ty sankce jsou namířene také proti obyvatelům Ruska. Jako po revolucí, jako ve 30. letéch mají za cíl vyhladovět a zdevastovat Rusko. Aby neexistovalo vůbec. Už nikdy v budoucnu.
A Rusko si to má nechat líbit? Koukat se na to, jak trpí ruské obyvatelstvo na Ukrajině? Jak je mučeno, ponížovano, vražděno? A přitom jednat se západem v rukavičkách?
"Ach naše drazí západní partnéři, uděláme všechno pro to, aby z vaších z vaších krásných hlavíček nespadl ani vlásek"! Nevadí nám vaše způsoby. Nevadí nám ani to, že jste nás chtěli trávit jedy a likvidovat patogenními vírusy (s 80 až 100% učinnosti) z vaších laboratoří. Nevadí nám, že nám přejete to největší utrpění, jaké existuje. Nevadí nám, že na naše města plánujete už od 50. let jaderní údery, že u nás staletími plánujete převraty a chaos. Že kvůli tomu korumpujete naše elity.
My ale přes to všechno budeme na vás hodní. Budeme bojovat s vámi jen na našem území. K vám nepůjdeme, ne-ne. Vždyť jsme Rusové, a to zavazuje. Nemůžeme vrácet stejnou mincí všem svým nepřátelům, ne-ne. My chceme, abyste nás měli rádi, abyste ocenili, že pro vás chceme jen dobro i za cenu naších životů! Až všichni zahyneme, budete si na nás v dobrém
vzpomínat a začnete u sebe budovat "ruský svět", že?


Jestli je Pjakin "vyšinutý magor", ty seš co? Ten, který má nadhled? Nebo ten, kdo jen teorizuje? Sejdi na zem, Hoxi. Realita je úplně jiná.


Tady je dnešní video Kadyrova. Ve druhé polovině říká něco v tom smyslu: Náš prezident je moc hodný a trpělivý. Protí nám bojuje celý západ. Zde je plno jejích vojáků. Já bych na jeho místě vzkázal západu, jestli tady uvidím aspoň jednoho cizího vojáka, pošlu na vás jaderné střely. Já bych ty střely poslal, bodově, na určitá místa a hned by byl klid. Uviděli by naši sílu a moc, a stáhli se... Neumírali by tolik naše vojáci a civilisté. https://www.youtube.com/watch?v=rGaJWRdsDXs&t=779s Kadyrov je také vyšínutý blázen, jako Pjakin? Hoxi, uvědom si jednu věc. Proti Rusku probíhá válka. Cílem té války je zničit Rusko a jeho národy. Totálně vyhladit. Nebo se mýlím? Západ si s Ruskem jen hraje na válku? Ty tuny munice, tanky, javeliny, komplexy S-300 tam posílá jen tak, pro srandu králikům? Západní unstruktoři a velitelé radí ukrajinským nacikům vraždit civilisty, bombardovat jejích obydlí, mučit je hlady a žizní také jen pro srandu králikům? Je to realita nebo jen obrázek na videu? Sankce proti Rusku mají jaký cíl? Přes 5,5 tisíc různých sankcí? Nikdy v historii proti žádné zemí nebylo použito tolik sankcí. Ani proti Íránu, ani proti Kuby nebo Severní Koreí. Ty sankce jsou namířene také proti obyvatelům Ruska. Jako po revolucí, jako ve 30. letéch mají za cíl vyhladovět a zdevastovat Rusko. Aby neexistovalo vůbec. Už nikdy v budoucnu. A Rusko si to má nechat líbit? Koukat se na to, jak trpí ruské obyvatelstvo na Ukrajině? Jak je mučeno, ponížovano, vražděno? A přitom jednat se západem v rukavičkách? "Ach naše drazí západní partnéři, uděláme všechno pro to, aby z vaších z vaších krásných hlavíček nespadl ani vlásek"! Nevadí nám vaše způsoby. Nevadí nám ani to, že jste nás chtěli trávit jedy a likvidovat patogenními vírusy (s 80 až 100% učinnosti) z vaších laboratoří. Nevadí nám, že nám přejete to největší utrpění, jaké existuje. Nevadí nám, že na naše města plánujete už od 50. let jaderní údery, že u nás staletími plánujete převraty a chaos. Že kvůli tomu korumpujete naše elity. My ale přes to všechno budeme na vás hodní. Budeme bojovat s vámi jen na našem území. K vám nepůjdeme, ne-ne. Vždyť jsme Rusové, a to zavazuje. Nemůžeme vrácet stejnou mincí všem svým nepřátelům, ne-ne. My chceme, abyste nás měli rádi, abyste ocenili, že pro vás chceme jen dobro i za cenu naších životů! Až všichni zahyneme, budete si na nás v dobrém vzpomínat a začnete u sebe budovat "ruský svět", že? Jestli je Pjakin "vyšinutý magor", ty seš co? Ten, který má nadhled? Nebo ten, kdo jen teorizuje? Sejdi na zem, Hoxi. Realita je úplně jiná.

muzetem psát ze jsem blbec a potom samí uz brzo pochopíte ze jsem měl pravdu...
No, to se vůbec nevylučuje, i blbec může řící něco pravdivého. Ale o kterou PRAVDU má jít? O tu poslední,předposlední z minulého týdne či měsíce- o pravdu kterého z týmu globalistů? Těch pravd tu bylo vyřčeno spousta a většina naprosto sama sobě odporujících. Schizofrenie ? Nebo jen profesionální neschopnost neprofesionálního "bývalého zpravodajce"? Všechny tu označuješ za BLBCI , ale daleko největší blb si ty sám a každým svým komentem to jen tvrdošíjně potvrzuješ. I když zbytečně, všichni to už pochopili....


[quote="pid:67323, uid:747"]muzetem psát ze jsem blbec a potom samí uz brzo pochopíte ze jsem měl pravdu...[/quote] No, to se vůbec nevylučuje, i blbec může řící něco pravdivého. Ale o kterou PRAVDU má jít? O tu poslední,předposlední z minulého týdne či měsíce- o pravdu kterého z týmu globalistů? Těch pravd tu bylo vyřčeno spousta a většina naprosto sama sobě odporujících. Schizofrenie ? Nebo jen profesionální neschopnost neprofesionálního "bývalého zpravodajce"? Všechny tu označuješ za BLBCI , ale daleko největší blb si ty sám a každým svým komentem to jen tvrdošíjně potvrzuješ. I když zbytečně, všichni to už pochopili....

Je rozdíl mezi tím jaderně eliminovat nějakou centrálu NATO nebo řídící střediska, a mezi tím, navrhovat shodit atomovku na 5-ti milionové město, navíc země, která není hlavním nepřítelem.


Chápu to tedy dobře, že tady všichni souhlasí s tím aby rusko hodilo atomovku na Prahu a Bratislavu? Vždyť česko posílá ukrajině tanky a slovensko s-300, takže se do té války zapojují ÚPLNĚ STEJNĚ JAKO TURECKO. Takže je to úplně stejná situace a kdo tu obhajuje atomovku na Ankaru, obhajuje i atomovku na Prahu a Bratislavu. A budu pokračovat v logice Pjakina - lidi pak nemají co spílat na Rusko, že jim na hlavu spadla atomovka, neměli se nechat zatáhnout do války. Je to jejich vina. Všechny výtky můžou směřovat na Fialu a jeho kliku, pokud budou mít s něčím problém, a po nich můžou chtít náhradu za zničený majetek a ožebračení, pokud to přežijou.


Jak se vám líbí taková logika?


Je rozdíl mezi tím jaderně eliminovat nějakou centrálu NATO nebo řídící střediska, a mezi tím, navrhovat shodit atomovku na 5-ti milionové město, navíc země, která není hlavním nepřítelem. Chápu to tedy dobře, že tady všichni souhlasí s tím aby rusko hodilo atomovku na Prahu a Bratislavu? Vždyť česko posílá ukrajině tanky a slovensko s-300, takže se do té války zapojují ÚPLNĚ STEJNĚ JAKO TURECKO. Takže je to úplně stejná situace a kdo tu obhajuje atomovku na Ankaru, obhajuje i atomovku na Prahu a Bratislavu. A budu pokračovat v logice Pjakina - lidi pak nemají co spílat na Rusko, že jim na hlavu spadla atomovka, neměli se nechat zatáhnout do války. Je to jejich vina. Všechny výtky můžou směřovat na Fialu a jeho kliku, pokud budou mít s něčím problém, a po nich můžou chtít náhradu za zničený majetek a ožebračení, pokud to přežijou. Jak se vám líbí taková logika?
Upravené 11. 4. 2022 o 10:58

@TauRus

Podle tebe tedy, rozpoutat jadernou válku by bylo lepší, než zajmout třeba ty natovce v mariupolu a ukázat je celému světu na tiskové konferenci, nebo provést maršem ostudy po Moskvě jako válečné zajatce?


Říct to co řekl kadyrov je lehké, protože je to jen informační válka. Pokud by se Putin radou Kadyrova řídil, byla by to prohra.


Rozdíl mezi Kadyrove a Pjakinem je v tom, že Pjakin to myslí vážně, na rozdíl od Kadyrova.


@TauRus Podle tebe tedy, rozpoutat jadernou válku by bylo lepší, než zajmout třeba ty natovce v mariupolu a ukázat je celému světu na tiskové konferenci, nebo provést maršem ostudy po Moskvě jako válečné zajatce? Říct to co řekl kadyrov je lehké, protože je to jen informační válka. Pokud by se Putin radou Kadyrova řídil, byla by to prohra. Rozdíl mezi Kadyrove a Pjakinem je v tom, že Pjakin to myslí vážně, na rozdíl od Kadyrova.

příspěvky od Hoxe jsem před lety na Leva-netu rád se zájmem četl. To, co publikuje od uzavření diskuse tam, otevírá otázku rozdvojení osobnosti nebo přisvojení si jeho nicku někým jiným. V tomto tématu a posledních příspěvcích míchá jablka s hruškama, a přidává do toho ještě brambory. Takový nesmysl nemůže napsat nikdo, kdo má zdravý selský rozum, tím méně ten, kdo zná KSB. Odpověď zná pouze přispěvatel pod tímto nickem - ale objektivně je to zoufalý guláš bez pochopení základních věcí. Příspěvky trola - a není podstatné, jestli jsou od opravdového Hoxe - například donuceného vydíráním nejprve uzavřít Leva-net a pak zde trolovat - nebo od někoho jiného.


příspěvky od Hoxe jsem před lety na Leva-netu rád se zájmem četl. To, co publikuje od uzavření diskuse tam, otevírá otázku rozdvojení osobnosti nebo přisvojení si jeho nicku někým jiným. V tomto tématu a posledních příspěvcích míchá jablka s hruškama, a přidává do toho ještě brambory. Takový nesmysl nemůže napsat nikdo, kdo má zdravý selský rozum, tím méně ten, kdo zná KSB. Odpověď zná pouze přispěvatel pod tímto nickem - ale objektivně je to zoufalý guláš bez pochopení základních věcí. Příspěvky trola - a není podstatné, jestli jsou od opravdového Hoxe - například donuceného vydíráním nejprve uzavřít Leva-net a pak zde trolovat - nebo od někoho jiného.
Upravené 11. 4. 2022 o 11:57

Ruské ponorky křižují Atlantik, stačí pár nukleárních střel do dna oceánu a celé východní pobřeží USA se bude topit. Nemá cenu řešit Turecko, Pjakin to ví. Proč se má Rusko mrcasit s nějakým Istambulem, když je realita trochu někde jinde.

Nezabúdaj na západné pobrežie, ktoré je ešte zraniteľnejšie. Pod Kalifornii je veľké množstvo jaskýň. Neďaleko San Francisca sa nachádza zlom San Andreas. Nezabúdajme na Yellowstone, aktivite vulkanických poli možno vždy pomôcť.
Skrátené povedané, USA by mali problémy.


[quote="pid:67339, uid:633"]Ruské ponorky křižují Atlantik, stačí pár nukleárních střel do dna oceánu a celé východní pobřeží USA se bude topit. Nemá cenu řešit Turecko, Pjakin to ví. Proč se má Rusko mrcasit s nějakým Istambulem, když je realita trochu někde jinde.[/quote] Nezabúdaj na západné pobrežie, ktoré je ešte zraniteľnejšie. Pod Kalifornii je veľké množstvo jaskýň. Neďaleko San Francisca sa nachádza zlom San Andreas. Nezabúdajme na Yellowstone, aktivite vulkanických poli možno vždy pomôcť. Skrátené povedané, USA by mali problémy.

Chápu to tedy dobře, že tady všichni souhlasí s tím aby rusko hodilo atomovku na Prahu a Bratislavu?

A tomá být co? Provokace, která bude mít za následek odpis KSB v ČSR?
Je to ze tvé strany sprostá mina!


[quote="pid:67387, uid:235"]Chápu to tedy dobře, že tady všichni souhlasí s tím aby rusko hodilo atomovku na Prahu a Bratislavu?[/quote] A tomá být co? Provokace, která bude mít za následek odpis KSB v ČSR? Je to ze tvé strany sprostá mina!

Chápu to tedy dobře, že tady všichni souhlasí s tím aby rusko hodilo atomovku na Prahu a Bratislavu? Vždyť česko posílá ukrajině tanky a slovensko s-300, takže se do té války zapojují ÚPLNĚ STEJNĚ JAKO TURECKO.


Dobrý příklad. Většina bude proti tomu, aby na Prahu nebo Bratislavu Rusko hodilo atomovku. Vždyť je to naše. Ani já bych nechtěl.


Ale jestli se podíváš stejnou logikou z druhé strany. "Proč my máme umírat, proč mají umírat naše lidé od vaších zbraní a od rukou vaších vojáků a vám se nemá za to stát nic? Mariupol už vypadá, jako po atomovce. Kolik ještě měst chcete takhle zničit?"
Uvědom si, že ty složité stroje neobsluhují ukrajinští vojáci, ale specialisté z těch zemí, které zbraně posílajíí. Tj. země, posílající zbraně se přímo zapojují do války s Ruskem. A co dělá obyvatelstvo těchto zemí? Běhá s ukrajinskými vlaječkami a řve, aby tomu Rusku ještě víc nandali.


Dělali by to, kdyby měli jistotu, že odplata bude nevyhnutelná?


Podle tebe tedy, rozpoutat jadernou válku by bylo lepší, než zajmout třeba ty natovce v mariupolu a ukázat je celému světu na tiskové konferenci, nebo provést maršem ostudy po Moskvě jako válečné zajatce?


Aha. A ten marš ostudy okamžitě ukáží všechna západní média. smile
Rozpoutat jadernou válku nikdo nechce, ani Pjakin. Pjakin vysílá signal, co se může stát, jestli s tím nepřestanete.
Kadyrov vysílá signal - a to už je druhá osoba v informačním poli. Má to západ vnímat vážně? Myslím si, že ano.


[quote="pid:67387, uid:235"]Chápu to tedy dobře, že tady všichni souhlasí s tím aby rusko hodilo atomovku na Prahu a Bratislavu? Vždyť česko posílá ukrajině tanky a slovensko s-300, takže se do té války zapojují ÚPLNĚ STEJNĚ JAKO TURECKO.[/quote] Dobrý příklad. Většina bude proti tomu, aby na Prahu nebo Bratislavu Rusko hodilo atomovku. Vždyť je to naše. Ani já bych nechtěl. Ale jestli se podíváš stejnou logikou z druhé strany. "Proč my máme umírat, proč mají umírat naše lidé od vaších zbraní a od rukou vaších vojáků a vám se nemá za to stát nic? Mariupol už vypadá, jako po atomovce. Kolik ještě měst chcete takhle zničit?" Uvědom si, že ty složité stroje neobsluhují ukrajinští vojáci, ale specialisté z těch zemí, které zbraně posílajíí. Tj. země, posílající zbraně se přímo zapojují do války s Ruskem. A co dělá obyvatelstvo těchto zemí? Běhá s ukrajinskými vlaječkami a řve, aby tomu Rusku ještě víc nandali. Dělali by to, kdyby měli jistotu, že odplata bude nevyhnutelná? [quote="pid:67388, uid:235"]Podle tebe tedy, rozpoutat jadernou válku by bylo lepší, než zajmout třeba ty natovce v mariupolu a ukázat je celému světu na tiskové konferenci, nebo provést maršem ostudy po Moskvě jako válečné zajatce?[/quote] Aha. A ten marš ostudy okamžitě ukáží všechna západní média. :) Rozpoutat jadernou válku nikdo nechce, ani Pjakin. Pjakin vysílá signal, co se může stát, jestli s tím nepřestanete. Kadyrov vysílá signal - a to už je druhá osoba v informačním poli. Má to západ vnímat vážně? Myslím si, že ano.

Takový nesmysl nemůže napsat nikdo, kdo má zdravý selský rozum, tím méně ten, kdo zná KSB. Odpověď zná pouze přispěvatel pod tímto nickem - ale objektivně je to zoufalý guláš bez pochopení základních věcí. Ubohost. Naprostá ztráta času toto číst - končím.

Berme to jako varovný příklad toho , jak lze snadno pomocí fanatismu spadnout až na dno .
Z Hoxe na kilometry daleko ční kabel od dálkového ovládání . Egregoriální posedlost , to je smutný konec člověka , spadnuvším do pasti nečlověk - démon .


[quote="pid:67389, uid:967"]Takový nesmysl nemůže napsat nikdo, kdo má zdravý selský rozum, tím méně ten, kdo zná KSB. Odpověď zná pouze přispěvatel pod tímto nickem - ale objektivně je to zoufalý guláš bez pochopení základních věcí. Ubohost. Naprostá ztráta času toto číst - končím.[/quote] Berme to jako varovný příklad toho , jak lze snadno pomocí fanatismu spadnout až na dno . Z Hoxe na kilometry daleko ční kabel od dálkového ovládání . Egregoriální posedlost , to je smutný konec člověka , spadnuvším do pasti nečlověk - démon .

A tomá být co? Provokace, která bude mít za následek odpis KSB v ČSR?
Je to ze tvé strany sprostá mina!


Nikoliv, jen vám nastavuju zrcadlo, že obhajujete mravně neobhajitelné, pokud tady někdo obhajuje myšlenku jaderného útoku na 5-milionovou Ankaru. To že by se jako dal nějaký čas lidem na to, město opustit, je čistý alibismus, protože by neodešli zdaleka všichni, nemluvě o nemocnicích, domovech pro seniory, chudých lidech co nemají kam jít a tak podobně. Odnesli by to nejslabší a nejchudší a pokud by někdo odešel, tak bohatá vrstva co si to může dovolit.


Pokud jste si při sledování toho dílu Pjakina, kde s tím přišel, nezaklepali na čelo a nenapadlo vás, co to ksakru mele, mám pro vás špatnou zprávu, nemáte to v hlavě v pořádku, to je jedna možnost, a nebo jste pod vlivem, to je druhá možnost.


[quote="pid:67396, uid:472"]A tomá být co? Provokace, která bude mít za následek odpis KSB v ČSR? Je to ze tvé strany sprostá mina![/quote] Nikoliv, jen vám nastavuju zrcadlo, že obhajujete mravně neobhajitelné, pokud tady někdo obhajuje myšlenku jaderného útoku na 5-milionovou Ankaru. To že by se jako dal nějaký čas lidem na to, město opustit, je čistý alibismus, protože by neodešli zdaleka všichni, nemluvě o nemocnicích, domovech pro seniory, chudých lidech co nemají kam jít a tak podobně. Odnesli by to nejslabší a nejchudší a pokud by někdo odešel, tak bohatá vrstva co si to může dovolit. Pokud jste si při sledování toho dílu Pjakina, kde s tím přišel, nezaklepali na čelo a nenapadlo vás, co to ksakru mele, mám pro vás špatnou zprávu, nemáte to v hlavě v pořádku, to je jedna možnost, a nebo jste pod vlivem, to je druhá možnost.

BLBCI , ale daleko největší blb si ty sám a každým svým komentem to jen tvrdošíjně potvrzuješ. I když zbytečně, všichni to už pochopili....
vy dál řídíte se podle Pjakina a vypadáte ještě věci blbcy.Dobre vám Hox napsál, trochu premišlěte co vám Hox psal, a ne furt kritika na všechno který jsem neride podle Pjakina KSB..Ty myslíš že jsme všechny ostatní blbci a nic nevíme ..Uvidíš moc brzo o cemu jsem psal co se stane a potom budete moc štěkat na měsíc


[quote="pid:67386, uid:57"]BLBCI , ale daleko největší blb si ty sám a každým svým komentem to jen tvrdošíjně potvrzuješ. I když zbytečně, všichni to už pochopili....[/quote]vy dál řídíte se podle Pjakina a vypadáte ještě věci blbcy.Dobre vám Hox napsál, trochu premišlěte co vám Hox psal, a ne furt kritika na všechno který jsem neride podle Pjakina KSB..Ty myslíš že jsme všechny ostatní blbci a nic nevíme ..Uvidíš moc brzo o cemu jsem psal co se stane a potom budete moc štěkat na měsíc

Uvidíš moc brzo o cemu jsem psal co se stane a potom budete moc štěkat na měsíc

Suhlasim, cas, ten neuprosny sudca nas rozsudi.


6254208481ebe


[quote="pid:67416, uid:747"]Uvidíš moc brzo o cemu jsem psal co se stane a potom budete moc štěkat na měsíc[/quote] Suhlasim, cas, ten neuprosny sudca nas rozsudi. ![6254208481ebe](serve/attachment&path=6254208481ebe)

Moderator

Poznamka k uzamknutiu temy: Tema je zamknuta, pretoze sa to opat zacalo zvrhavat a zacali ste riesit samych seba namiesto Pjakina. Uprimne povedane, s takto zacatou temou sa to ani nikam inam nemohlo posunut. Hoxi, ak chces kritizovat ci debatovat ci varovat pred Pjakinom, ja v tom nevidim problem, ale temu nazvi napr "Pjakin a jeho kritika" a vecne popis s cim a preco nesuhlasis a debata sa moze odvijat rozumnym smerom, ktory obohati vsetych uzivatelov. Hadkami sa dostaneme jedine sem:


625489de351c0


Poznamka k uzamknutiu temy: Tema je zamknuta, pretoze sa to opat zacalo zvrhavat a zacali ste riesit samych seba namiesto Pjakina. Uprimne povedane, s takto zacatou temou sa to ani nikam inam nemohlo posunut. Hoxi, ak chces kritizovat ci debatovat ci varovat pred Pjakinom, ja v tom nevidim problem, ale temu nazvi napr "Pjakin a jeho kritika" a vecne popis s cim a preco nesuhlasis a debata sa moze odvijat rozumnym smerom, ktory obohati vsetych uzivatelov. Hadkami sa dostaneme jedine sem: ![625489de351c0](serve/attachment&path=625489de351c0)

Moderator

3.96k
69
28
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept