Zdravie a záhrada
Vplyv elektromagnetického žiarenia na človeka a život vo výškových budovách

Žiarenie vysielané elektrickými zariadeniami môže byť pre človeka nebezpečné. Povedal pracovník federalného úradu pre dohľad nad ochranou spotrebiteľa - Guskov.
https://iz.ru/1316525/2022-04-06/v-rospotrebnadzore-rasskazali-o-vidakh-opasnogo-izlucheniia-ot-elektropriborov
Hovorí o škodlivosti žiaričov, ktoré vysielajú veľké množstvo dát - údajov. Sú to internetové vysielače, telekom. vysielače, vojenské radary, meteoradary atď. Akumulácia karcinogénnych a / alebo mutagénnych účinkov žiarenia môže nakoniec viesť k rozvoju novotvarov, hlavne v krvi alebo mozgových tkanivách," vysvetlil Guskov. Nie som odborník, ale asi sa tu myslí, že vznikajú rakoviny krvi a mozgu.
Vo februári sa ruskí lekári vyjadrili o tom, že život v mrakodrapoch a výškovych budovách môže byť pre človeka nebezpečný. Nebezpečenstvo vzniká ak človek žije na vyššom ako 6. poschodí. Nad 7. - 9. poschodím klesá sila magnetického poľa zeme až dvojnásobne. Spôsobuje to množstvo betónových medziposchodí. Zdravotné dôsledky sú: zníženie imunity a zvýšená záťaž na srdcovo-cvievný systém.


Žiarenie vysielané elektrickými zariadeniami môže byť pre človeka nebezpečné. Povedal pracovník federalného úradu pre dohľad nad ochranou spotrebiteľa - Guskov. https://iz.ru/1316525/2022-04-06/v-rospotrebnadzore-rasskazali-o-vidakh-opasnogo-izlucheniia-ot-elektropriborov Hovorí o škodlivosti žiaričov, ktoré vysielajú veľké množstvo dát - údajov. Sú to internetové vysielače, telekom. vysielače, vojenské radary, meteoradary atď. Akumulácia karcinogénnych a / alebo mutagénnych účinkov žiarenia môže nakoniec viesť k rozvoju novotvarov, hlavne v krvi alebo mozgových tkanivách," vysvetlil Guskov. Nie som odborník, ale asi sa tu myslí, že vznikajú rakoviny krvi a mozgu. Vo februári sa ruskí lekári vyjadrili o tom, že život v mrakodrapoch a výškovych budovách môže byť pre človeka nebezpečný. Nebezpečenstvo vzniká ak človek žije na vyššom ako 6. poschodí. Nad 7. - 9. poschodím klesá sila magnetického poľa zeme až dvojnásobne. Spôsobuje to množstvo betónových medziposchodí. Zdravotné dôsledky sú: zníženie imunity a zvýšená záťaž na srdcovo-cvievný systém.

Neříkám, že to všudypřítomné záření je super, ale...


Ale i zde na fóru ty neustálé články o smrtelném nebezpečí z něčeho, co nemůžeme prakticky nijak ovlivnit...


Komu tím prospějete?...


Neříkám, že to všudypřítomné záření je super, ale... Ale i zde na fóru ty neustálé články o smrtelném nebezpečí z něčeho, co nemůžeme prakticky nijak ovlivnit... Komu tím prospějete?...

nemůžeme prakticky nijak ovlivnit...

môžeme. mám prístroje na meranie EMG polí a aspoň sa viem zariadiť podľa okolností. buď rušivé prístroje odstrániť, odtieniť, alebo sa presťahovať


[quote="pid:66703, uid:181"]nemůžeme prakticky nijak ovlivnit...[/quote] môžeme. mám prístroje na meranie EMG polí a aspoň sa viem zariadiť podľa okolností. buď rušivé prístroje odstrániť, odtieniť, alebo sa presťahovať

mám prístroje na meranie EMG polí

Mohla bych poprosit o nějaké upřesnění nebo odkaz?


[quote="pid:66705, uid:47"]mám prístroje na meranie EMG polí[/quote] Mohla bych poprosit o nějaké upřesnění nebo odkaz?

nějaké upřesnění
EMF meter - rozsah frekvencií podľa toho čo chcete merať... na orientačné meranie úplne stačí niečo takéto https://www.firemne-zariadenie.sk/EMF-meter-METERK-MK54-detektor-ziarenia-d337681.htm#googtrans(sk)


[quote="pid:66739, uid:810"]nějaké upřesnění[/quote] EMF meter - rozsah frekvencií podľa toho čo chcete merať... na orientačné meranie úplne stačí niečo takéto https://www.firemne-zariadenie.sk/EMF-meter-METERK-MK54-detektor-ziarenia-d337681.htm#googtrans(sk)

Dnes jsem na FB četla článek o vysílačích 5G , byla tam i mapa, kde jsou všude tyto vysílače. A upozornění,, že lidé mají pít hodně vody, že těmito vysílači jsou grilováni, že vysychá nejen půda, ( což můžu potvrdit, na zahradě je místo hlíny písek..i když zaleji, druhý den je to stejné), ale i tkáně a lidská těla. Také tam byly popsány devastující účinky na lidi, bolesti hlavy, únava, nespavost.. bylo toho dost.


Dnes jsem na FB četla článek o vysílačích 5G , byla tam i mapa, kde jsou všude tyto vysílače. A upozornění,, že lidé mají pít hodně vody, že těmito vysílači jsou grilováni, že vysychá nejen půda, ( což můžu potvrdit, na zahradě je místo hlíny písek..i když zaleji, druhý den je to stejné), ale i tkáně a lidská těla. Také tam byly popsány devastující účinky na lidi, bolesti hlavy, únava, nespavost.. bylo toho dost.

Ano, třeba odstínit ložnici, kdo má malé děti, tak dětský pokoj (velké by asi nepoděkovaly, že nemají signál...), ale zase všeho moc škodí - panický strach člověka zabije pak spíše, než nějaké záření...


Samozřejmě, pokud si někdo kupuje dům, byt, pozemek...změřit různá záření, to je dobrý nápad.
Určitě bych i udělal průzkum půdy - ať už kvůli hrozícím sesuvům nebo munici v zemi, případně pozůstatkům kriminálních činů nebo čehokoliv dalšího z dávnější minulosti.
Pak kontrolu vodních zdrojů atd..


Stejné je to jako s kontaktem s očkovanými.


Ano, pro neočkované považuji riskantní obcovat s někým očkovaným apod.


Ale...radši si naprogramuji, že běžný kontakt zvládnu bez toho, aby mi nějak uškodil a nebo se budu užírat strachy a z toho strachu onemocním a umřu??
Když vím, že se očkovaným prostě nevyhnu!


Tohle je stejné.


Nebo snad ne?


Ano, třeba odstínit ložnici, kdo má malé děti, tak dětský pokoj (velké by asi nepoděkovaly, že nemají signál...), ale zase všeho moc škodí - panický strach člověka zabije pak spíše, než nějaké záření... Samozřejmě, pokud si někdo kupuje dům, byt, pozemek...změřit různá záření, to je dobrý nápad. Určitě bych i udělal průzkum půdy - ať už kvůli hrozícím sesuvům nebo munici v zemi, případně pozůstatkům kriminálních činů nebo čehokoliv dalšího z dávnější minulosti. Pak kontrolu vodních zdrojů atd.. Stejné je to jako s kontaktem s očkovanými. Ano, pro neočkované považuji riskantní obcovat s někým očkovaným apod. Ale...radši si naprogramuji, že běžný kontakt zvládnu bez toho, aby mi nějak uškodil a nebo se budu užírat strachy a z toho strachu onemocním a umřu?? Když vím, že se očkovaným prostě nevyhnu! Tohle je stejné. Nebo snad ne?
Upravené 7. 4. 2022 o 20:20
843
7
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept