Zahraničná politika
Francie - zpravy
Y

Tisice lidi v Parizi podporuje E. Zemmoura pri jeho kandidature na presidenta.
V zahranicni politice Zemmour vystupuje za zruseni sankci proti Rusku a mysli si, ze se nema Francie uzavirat pred Moskvou. Podporuje vystoupeni z nata a slibuje vratit Francii suverenitu. zde


Tisice lidi v Parizi podporuje E. Zemmoura pri jeho kandidature na presidenta. V zahranicni politice Zemmour vystupuje za zruseni sankci proti Rusku a mysli si, ze se nema Francie uzavirat pred Moskvou. Podporuje vystoupeni z nata a slibuje vratit Francii suverenitu. [zde](https://t.me/s/Kedmi?q=%23%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F)

Okoukaný klaun se odstraní a nasadí se nový . Důležité je to , že je "NÁŠ" a že za ním zblblé stádo půjde .
To , že je stádo v těchto sračkách je "NAŠE" práce , ale to mu přeci nebudeme říkat .


Okoukaný klaun se odstraní a nasadí se nový . Důležité je to , že je "NÁŠ" a že za ním zblblé stádo půjde . To , že je stádo v těchto sračkách je "NAŠE" práce , ale to mu přeci nebudeme říkat .

Predvolebná podpora macrona?


Macron bude s Bidenom diskutovať o šiestom balíku sankcií proti Rusku
Francúzsky prezident Emmanuel Macron plánuje diskutovať s americkým prezidentom Joeom Bidenom o šiestom balíku sankcií proti Rusku. Poznamenal, že má v úmysle "urobiť všetko pre ukončenie vojny bez toho, aby do nej vstúpil.
“ Zajtra večer budem mať rozhovor s prezidentom Bidenom a ďalšími európskymi lídrami, počas ktorého budeme diskutovať o nových sankciách proti Rusku,“ povedal Macron na televíznom kanáli France 5 ( citát TASS ). V odpovedi na otázku o možných obmedzeniach dodávok zemného plynu z Ruska francúzsky prezident uviedol, že „neexistuje jediný plynovod, ktorý by smeroval priamo z Ruska do Francúzska“. Zároveň priznal, že ostatné krajiny sú závislé od dodávok ruských surovín.


Macron poznamenal, že má v úmysle pokračovať v dialógu s Vladimirom Putinom o situácii na Ukrajine, ale nespresnil, kedy by sa mohol uskutočniť ďalší telefonický rozhovor. "História a geografia sú tvrdohlavé - Rusko je tu v Európe," dodal francúzsky prezident.


Francúzsky prezident už skôr prisľúbil pokračovať v dodávkach zbraní Ukrajine. Celkovo Francúzsko od začiatku ruskej vojenskej operácie dodalo Ukrajine vojenskú techniku ​​v hodnote viac ako 100 miliónov eur.
https://www.kommersant.ru/doc/5316398?from=anons


Predvolebná podpora macrona? Macron bude s Bidenom diskutovať o šiestom balíku sankcií proti Rusku Francúzsky prezident Emmanuel Macron plánuje diskutovať s americkým prezidentom Joeom Bidenom o šiestom balíku sankcií proti Rusku. Poznamenal, že má v úmysle "urobiť všetko pre ukončenie vojny bez toho, aby do nej vstúpil. “ Zajtra večer budem mať rozhovor s prezidentom Bidenom a ďalšími európskymi lídrami, počas ktorého budeme diskutovať o nových sankciách proti Rusku,“ povedal Macron na televíznom kanáli France 5 ( citát TASS ). V odpovedi na otázku o možných obmedzeniach dodávok zemného plynu z Ruska francúzsky prezident uviedol, že „neexistuje jediný plynovod, ktorý by smeroval priamo z Ruska do Francúzska“. Zároveň priznal, že ostatné krajiny sú závislé od dodávok ruských surovín. Macron poznamenal, že má v úmysle pokračovať v dialógu s Vladimirom Putinom o situácii na Ukrajine, ale nespresnil, kedy by sa mohol uskutočniť ďalší telefonický rozhovor. "História a geografia sú tvrdohlavé - Rusko je tu v Európe," dodal francúzsky prezident. Francúzsky prezident už skôr prisľúbil pokračovať v dodávkach zbraní Ukrajine. Celkovo Francúzsko od začiatku ruskej vojenskej operácie dodalo Ukrajine vojenskú techniku ​​v hodnote viac ako 100 miliónov eur. https://www.kommersant.ru/doc/5316398?from=anons

Pravdepodobne ako súčasť zámerného úsilia zmariť jej prezidentské šance, Európska únia exhumovala 18-ročné obvinenia zo sprenevery voči Marine Le Penovej.


Orgán EÚ pre boj proti podvodom obvinil francúzsku krajne pravicovú líderku Marine Le Penovú a jej spolupracovníkov zo sprenevery približne 600 000 eur počas ich pôsobenia vo funkcii europoslancov," uvádza agentúra AFP .
Líderka Národného zhromaždenia je osobne obvinená zo sprenevery „približne 137 000 eur (150 000 dolárov) v hodnote verejných peňazí od parlamentu v Štrasburgu, keď bola v rokoch 2004 až 2017 poslankyňou Európskeho parlamentu.


Le Penovej právnik Rodolphe Bosselut obvinenia odmietol a dodal, že ich „načasovanie“ bolo podozrivé.
Poznamenajúc, že ​​správa sa týka „starých faktov starších ako desať rokov“, Bosselut zdôraznil, že Le Penová „nebola predvolaná žiadnym francúzskym súdnym orgánom“, aby odpovedala na obvinenia.
EÚ sa rozhodla vzkriesiť staré tvrdenia len niekoľko dní pred posledným kolom francúzskych prezidentských volieb, v ktorých sa Le Penová stretne s úradujúcim Emmanuelom Macronom.


Aj keď je to ešte ďaleko, nedávne prieskumy ukázali, že Le Penová prekonala medzeru voči Macronovi, čo vyvolalo zdesenie medzi globalistickými technokratmi.
https://www.zerohedge.com/political/eu-exhumes-18-year-old-embezzlement-charges-derail-le-pen-presidential-bid


Pravdepodobne ako súčasť zámerného úsilia zmariť jej prezidentské šance, Európska únia exhumovala 18-ročné obvinenia zo sprenevery voči Marine Le Penovej. Orgán EÚ pre boj proti podvodom obvinil francúzsku krajne pravicovú líderku Marine Le Penovú a jej spolupracovníkov zo sprenevery približne 600 000 eur počas ich pôsobenia vo funkcii europoslancov," uvádza agentúra AFP . Líderka Národného zhromaždenia je osobne obvinená zo sprenevery „približne 137 000 eur (150 000 dolárov) v hodnote verejných peňazí od parlamentu v Štrasburgu, keď bola v rokoch 2004 až 2017 poslankyňou Európskeho parlamentu. Le Penovej právnik Rodolphe Bosselut obvinenia odmietol a dodal, že ich „načasovanie“ bolo podozrivé. Poznamenajúc, že ​​správa sa týka „starých faktov starších ako desať rokov“, Bosselut zdôraznil, že Le Penová „nebola predvolaná žiadnym francúzskym súdnym orgánom“, aby odpovedala na obvinenia. EÚ sa rozhodla vzkriesiť staré tvrdenia len niekoľko dní pred posledným kolom francúzskych prezidentských volieb, v ktorých sa Le Penová stretne s úradujúcim Emmanuelom Macronom. Aj keď je to ešte ďaleko, nedávne prieskumy ukázali, že Le Penová prekonala medzeru voči Macronovi, čo vyvolalo zdesenie medzi globalistickými technokratmi. https://www.zerohedge.com/political/eu-exhumes-18-year-old-embezzlement-charges-derail-le-pen-presidential-bid

Podle průzkumů provedených během hlasování vede Macron s 55 až 58 procenty hlasů, uvádí belgická média.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francouzske-prezidentske-volby-emanuel-macron-marine-le-penova-elysejsky-palac.A220423_094659_zahranicni_idvs


**Podle průzkumů provedených během hlasování vede Macron s 55 až 58 procenty hlasů, uvádí belgická média.** Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francouzske-prezidentske-volby-emanuel-macron-marine-le-penova-elysejsky-palac.A220423_094659_zahranicni_idvs
1.36k
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept