Zahraničná politika
E. Musk zvazuje zalozeni vlastni socialni platformy
Y

Šéf společnosti Tesla Elon Musk zvažuje založení nové platformy sociálních médií. "Vážně o tom přemýšlím," napsal dnes miliardář na Twitteru.
Jeden z uživatelů, kterému Musk odpověděl, chtěl vědět, zda by neuvažoval o vytvoření platformy sociálních médií, která by byla tvořena algoritmem s otevřeným zdrojovým kódem, který by upřednostňoval svobodu projevu a zároveň minimalizoval propagandu.
Musk, který sám tráví na Twitteru hodně času a sleduje ho více než 79 milionů uživatelů, se v poslední době k této sociální síti vyjadřuje kriticky. Společnost podkopává demokracii tím, že nedodržuje zásady svobody projevu. Cely clanek zde


Šéf společnosti Tesla Elon Musk zvažuje založení nové platformy sociálních médií. "Vážně o tom přemýšlím," napsal dnes miliardář na Twitteru. Jeden z uživatelů, kterému Musk odpověděl, chtěl vědět, zda by neuvažoval o vytvoření platformy sociálních médií, která by byla tvořena algoritmem s otevřeným zdrojovým kódem, který by upřednostňoval svobodu projevu a zároveň minimalizoval propagandu. Musk, který sám tráví na Twitteru hodně času a sleduje ho více než 79 milionů uživatelů, se v poslední době k této sociální síti vyjadřuje kriticky. Společnost podkopává demokracii tím, že nedodržuje zásady svobody projevu. Cely clanek [zde](https://orf.at/#/stories/3256015/)
Upravené 27. 3. 2022 o 15:31
139
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept