Zahraničná politika
Zprávy z fronty 2

Dnes, 10.3.2022 general Konasenkov na tiskovce oznamil, ze SSA na U. vyvijely biozbrane, delaly tam pokusy s netopyry, a proto je velice pravdepodobne, ze cela tahle svetova pandemie vznikla v biolab. na uzemi U.
Ctenari pisi, ze tam lide v Charkove, ve Lvove a v jinych lokalitach umirali na neznamou nemoc.
To je informacni bomba ...


Dá se prosím tohle video ještě někde najít?


[quote="pid:62703, uid:68"]Dnes, 10.3.2022 general Konasenkov na tiskovce oznamil, ze SSA na U. vyvijely biozbrane, delaly tam pokusy s netopyry, a proto je velice pravdepodobne, ze cela tahle svetova pandemie vznikla v biolab. na uzemi U. Ctenari pisi, ze tam lide v Charkove, ve Lvove a v jinych lokalitach umirali na neznamou nemoc. To je informacni bomba ...[/quote] Dá se prosím tohle video ještě někde najít?

Dá se prosím tohle video ještě někde najít?

Ano, jmenuje se Опыты на Украине Panarin.
Zadas na trubce a mas ho hned.


[quote="pid:64106, uid:181"]Dá se prosím tohle video ještě někde najít?[/quote] Ano, jmenuje se Опыты на Украине Panarin. Zadas na trubce a mas ho hned.

Čo vykutral Miro Štec a na médiu, kt. by to teraz nenapísalo: z r. 2015
https://www.aktuality.sk/clanok/259758/neonacisti-za-ukrajinu/


Neonacisti, vlastenci, žoldnieri, rasisti, etnickí Rusi, ktorí si zakrývajú tvár, aby ich doma nespoznali. Aj toto je časť ukrajinských ozbrojených síl.
Vo vojnovom konflikte medzi Ukrajinou a proruskými separatistami bojujú aj neonacisti. Vo svojich znakoch majú zrejmé označenia, ktoré používali nacistické jednotky.


Batalion Azov, to jedna z polovojenských jednotiek, ktorá bojuje na juhovýchode Ukrajiny proti proruským separatistom. Ide o neonacistickú skupinu, ktorá je dnes jednou zo zložiek ministerstva vnútra. Financovaná je zo štátnych zdrojov a z peňazí ukrajinských oligarchov. A že sa jej členovia otvorene hlásia k odkazu Tretej ríše? Dnes to neprekáža. Príslušníci Batalionu Azov sa zúrivo vrhajú proti proruským separatistom v prvých radoch. Výsledky ich boja sú napriek krátkemu výcviku veľmi dobré.


Čo vykutral Miro Štec a na médiu, kt. by to teraz nenapísalo: z r. 2015 https://www.aktuality.sk/clanok/259758/neonacisti-za-ukrajinu/ Neonacisti, vlastenci, žoldnieri, rasisti, etnickí Rusi, ktorí si zakrývajú tvár, aby ich doma nespoznali. Aj toto je časť ukrajinských ozbrojených síl. Vo vojnovom konflikte medzi Ukrajinou a proruskými separatistami bojujú aj neonacisti. Vo svojich znakoch majú zrejmé označenia, ktoré používali nacistické jednotky. Batalion Azov, to jedna z polovojenských jednotiek, ktorá bojuje na juhovýchode Ukrajiny proti proruským separatistom. Ide o neonacistickú skupinu, ktorá je dnes jednou zo zložiek ministerstva vnútra. Financovaná je zo štátnych zdrojov a z peňazí ukrajinských oligarchov. A že sa jej členovia otvorene hlásia k odkazu Tretej ríše? Dnes to neprekáža. Príslušníci Batalionu Azov sa zúrivo vrhajú proti proruským separatistom v prvých radoch. Výsledky ich boja sú napriek krátkemu výcviku veľmi dobré.

Война на Украине (19.03 на 11:00): ситуация на фронте (Курахово, Мариуполь). Плюс важное обращение - situácia na fronte (Kurachovo, Mariupol).
Zdá sa, že najbližšie dni v smere na Kurachovo čakajú
Ozbrojené sily Ukrajiny veľké problémy, ktoré môžu dokonca strhnúť front.
Nie je to pravda, ale existuje taká hrozba.
Plus dôležitá správa mám len tento kanál
https://www.youtube.com/watch?v=Gs9KxMeEAq0


Война на Украине (19.03 на 11:00): ситуация на фронте (Курахово, Мариуполь). Плюс важное обращение - **situácia na fronte (Kurachovo, Mariupol).** Zdá sa, že najbližšie dni v smere na Kurachovo čakajú Ozbrojené sily Ukrajiny veľké problémy, ktoré môžu dokonca strhnúť front. Nie je to pravda, ale existuje taká hrozba. Plus dôležitá správa mám len tento kanál https://www.youtube.com/watch?v=Gs9KxMeEAq0

Brífing ruského ministerstva obrany (19.03.2022)
https://vk.com/mil?w=wall-133441491_542520&z=video-133441491_456252021%2F3d42fe76dd02265b5b%2Fpl_post_-133441491_542520


▫ Ozbrojené sily Ruskej federácie pokračujú vo vedení špeciálnej vojenskej operácie.
💥 Letecký raketový systém Kinžal s hypersonickými aerobalistickými raketami zničil 18. marca veľký podzemný sklad rakiet a leteckej munície ukrajinských jednotiek
v obci DEĽATIN, Ivano-Frankovská oblasť.
Pobrežný raketový systém "Bastion" zničil strediská rádiového a elektronického spravodajstva ukrajinských ozbrojených síl v osadách VELIKY DALNYK a VELIKODOLINSKOJE Odeskej oblasti.
💥 V noci na 19. marca zasiahli ruské operačno-taktické, armádne
a bezpilotné lietadlá 69 vojenských objektov na Ukrajine.
Medzi nimi: 4veliteľské stanovištia vrátane veliteľského stanovišťa brigády
v obci ZABUJANIE 4 protilietadlové raketové systémy, z toho tri S-300 a jeden Buk-M1,
1 navádzací a zameriavací radar, 3 viacnásobné raketomety, 12 skladov raketových a delostreleckých zbraní, ako aj 43 oblastí koncentrácie vojenskej techniky. Okrem toho protivzdušná obrana ruských vzdušných síl zostrelila vo vzduchu 12 ukrajinských bezpilotných lietadiel.
Celkovo bolo od začiatku špeciálnej vojenskej operácie zničených 196 ukrajinských bezpilotných lietadiel, 1 438 tankov a iných bojových obrnených vozidiel,
145 viacnásobných raketometov, 556 poľných diel a mínometov,
ako aj 1 237 jednotiek špeciálnych vojenských vozidiel. .


**Brífing ruského ministerstva obrany (19.03.2022)** https://vk.com/mil?w=wall-133441491_542520&z=video-133441491_456252021%2F3d42fe76dd02265b5b%2Fpl_post_-133441491_542520 ▫ Ozbrojené sily Ruskej federácie pokračujú vo vedení špeciálnej vojenskej operácie.
Upravené 19. 3. 2022 o 14:03

@kata Tiež som kutrala, tiež 2015:

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/352664-americania-cvicia-aj-dobrovolnikov-z-praporu-azov/
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/358173-americki-poslanci-zakazali-vycvik-ukrajinskych-radikalov/


@kata Tiež som kutrala, tiež 2015: https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/352664-americania-cvicia-aj-dobrovolnikov-z-praporu-azov/ https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/358173-americki-poslanci-zakazali-vycvik-ukrajinskych-radikalov/

Zapadni zoldaci utikaji
Vysel clanek Military Watch Magazine z 18.3.2022 o zoldacich na Ukrajine a jejich zazitcich zde rusky.
Anglicky zde.
https://www.youtu.be/49_4ZvdKLQg


**Zapadni zoldaci utikaji** Vysel clanek Military Watch Magazine z 18.3.2022 o zoldacich na Ukrajine a jejich zazitcich [zde](https://inosmi.ru/20220318/voyna-253445459.html) rusky. Anglicky [zde](https://militarywatchmagazine.com/article/western-combatants-flee-ukraine-after-russian-strike-kills-dozens-a-different-kind-of-war-to-iraq-or-afghanistan). https://www.youtu.be/49_4ZvdKLQg
Upravené 19. 3. 2022 o 17:24

Tiež som kutrala, tiež 2015:


ja som si spomenula aj na videá čo preložila v tom čase Irenka, tak zdieľam na fb... kým sa dá a neodpoja ma.


[quote="pid:64125, uid:679"]Tiež som kutrala, tiež 2015:[/quote] ja som si spomenula aj na videá čo preložila v tom čase Irenka, tak zdieľam na fb... kým sa dá a neodpoja ma.

Минобороны РФ заявило о подготовке националистами провокаций с диппредставительствами США
Ministerstvo obrany Ruskej federácie oznámilo prípravu provokácií nacionalistov s diplomatickými misiami USA
Podľa oficiálneho predstaviteľa rezortu Igora Konašenkova to povedal zamestnanec hlavného oddelenia SBU v Doneckej a Luhanskej oblasti, ktorý sa dobrovoľne vzdal ruským vojakom.


  • Počas špeciálnej vojenskej operácie sa zamestnanec hlavného oddelenia SBU v Doneckej a Luhanskej oblasti dobrovoľne vzdal ruským vojakom,“ povedal Konašenkov.
  • Podľa oficiálneho predstaviteľa ruského ministerstva obrany sa dôstojník podieľal na organizovaní výcviku sabotážnych a teroristických skupín pre prácu v oblastiach oslobodených od nacionalistov. "Dôstojník SBU odovzdal podrobné informácie o všetkých osobách zapojených do sabotážnych aktivít na území Donbasu," dodal.
  • Konašenkov uviedol, že odovzdaný dôstojník SBU nahlásil teroristické útoky plánované militantmi Azov vo Ľvove proti zamestnancom a zariadeniam diplomatických misií USA a ďalších západných krajín, ktorých účelom je vyvinúť tlak na krajiny NATO, aby zaviedli bezletovú zónu nad Ukrajinou a poskytnúť ďalšie zbrane.
  • "Dôstojník SBU informoval o teroristických akciách plánovaných militantmi nacionalistického práporu Azov vo Ľvove proti zamestnancom a zariadeniam diplomatických misií USA a ďalších západných krajín. Chcem zdôrazniť, že vedenie kyjevského režimusi je vedomé plány nacionalistov, ale nepodnikne žiadne kroky, aby zabránil ich realizácii,“ povedal Konašenkov.
  • "Kyjevský nacionalistický režim plánuje prezentovať útoky na diplomatické zariadenia Spojených štátov a západných krajín ako údajne cielený útok ruských ozbrojených síl. Hlavným cieľom provokácie je zvýšiť tlak na krajiny NATO, aby zaviedli bezletovú zónu." nad Ukrajinou a poskytnúť ďalšie zbrane,“ zdôraznil.https://tass.ru/armiya-i-opk/14124751

**Минобороны РФ заявило о подготовке националистами провокаций с диппредставительствами США** Ministerstvo obrany Ruskej federácie oznámilo prípravu provokácií nacionalistov s diplomatickými misiami USA Podľa oficiálneho predstaviteľa rezortu Igora Konašenkova to povedal zamestnanec hlavného oddelenia SBU v Doneckej a Luhanskej oblasti, ktorý sa dobrovoľne vzdal ruským vojakom. - Počas špeciálnej vojenskej operácie sa zamestnanec hlavného oddelenia SBU v Doneckej a Luhanskej oblasti dobrovoľne vzdal ruským vojakom,“ povedal Konašenkov. - Podľa oficiálneho predstaviteľa ruského ministerstva obrany sa dôstojník podieľal na organizovaní výcviku sabotážnych a teroristických skupín pre prácu v oblastiach oslobodených od nacionalistov. "Dôstojník SBU odovzdal podrobné informácie o všetkých osobách zapojených do sabotážnych aktivít na území Donbasu," dodal. - Konašenkov uviedol, že odovzdaný dôstojník SBU nahlásil teroristické útoky plánované militantmi Azov vo Ľvove proti zamestnancom a zariadeniam diplomatických misií USA a ďalších západných krajín, ktorých účelom je vyvinúť tlak na krajiny NATO, aby zaviedli bezletovú zónu nad Ukrajinou a poskytnúť ďalšie zbrane. - "Dôstojník SBU informoval o teroristických akciách plánovaných militantmi nacionalistického práporu Azov vo Ľvove proti zamestnancom a zariadeniam diplomatických misií USA a ďalších západných krajín. Chcem zdôrazniť, že vedenie kyjevského režimu si je vedomé plány nacionalistov, ale nepodnikne žiadne kroky, aby zabránil ich realizácii,“ povedal Konašenkov. - **"Kyjevský nacionalistický režim plánuje prezentovať útoky na diplomatické zariadenia Spojených štátov a západných krajín ako údajne cielený útok ruských ozbrojených síl.** Hlavným cieľom provokácie je zvýšiť tlak na krajiny NATO, aby zaviedli bezletovú zónu." nad Ukrajinou a poskytnúť ďalšie zbrane,“ zdôraznil. https://tass.ru/armiya-i-opk/14124751

Минобороны РФ заявило о подготовке националистами провокаций с диппредставительствами США
Ministerstvo obrany Ruskej federácie oznámilo prípravu provokácií nacionalistov s diplomatickými misiami USA
Podľa oficiálneho predstaviteľa rezortu Igora Konašenkova to povedal zamestnanec hlavného oddelenia SBU v Doneckej a Luhanskej oblasti, ktorý sa dobrovoľne vzdal ruským vojakom.
Tyto informace jsou založeny na informacích nebo zpravodajských organizacích Musíte vědět, že zpravodajské organizace jsou největší lháři.V rámci zpravodajských organizací dochází ke konfliktům a mohu vám napsat stovky příkladů z vlastní zkušenosti, jak některé zpravodajské organizace v rámci země lžou. Může dojít k vnitřnímu konfliktu mezi zpravodajskými organizacemi, vojenskými a civilními, a informace samy o sobě mohou být nepravdivé.Nevěřte příliš tomu, co se píše, píšu vám, protože o tom vím mnohem více než vy.


[quote="pid:64156, uid:78"]Минобороны РФ заявило о подготовке националистами провокаций с диппредставительствами США Ministerstvo obrany Ruskej federácie oznámilo prípravu provokácií nacionalistov s diplomatickými misiami USA Podľa oficiálneho predstaviteľa rezortu Igora Konašenkova to povedal zamestnanec hlavného oddelenia SBU v Doneckej a Luhanskej oblasti, ktorý sa dobrovoľne vzdal ruským vojakom.[/quote]Tyto informace jsou založeny na informacích nebo zpravodajských organizacích Musíte vědět, že zpravodajské organizace jsou největší lháři.V rámci zpravodajských organizací dochází ke konfliktům a mohu vám napsat stovky příkladů z vlastní zkušenosti, jak některé zpravodajské organizace v rámci země lžou. Může dojít k vnitřnímu konfliktu mezi zpravodajskými organizacemi, vojenskými a civilními, a informace samy o sobě mohou být nepravdivé.Nevěřte příliš tomu, co se píše, píšu vám, protože o tom vím mnohem více než vy.

Schéma obrany "Azovu" ve městě. Taková schémata obrany nacházejí na pozicích "Azovu" - tak je připravovali a cvičili jak používat lidské štíty.


Schéma obrany "Azovu" ve městě. Taková schémata obrany nacházejí na pozicích "Azovu" - tak je připravovali a cvičili jak používat lidské štíty. https://politikus.ru/uploads/posts/2022-03/1647718505_2022-03-19-20.32.00.jpg

Tyto informace jsou založeny na informacích nebo zpravodajských organizacích Musíte vědět, že zpravodajské organizace jsou největší lháři.

Naštěstí tu máme vás, kteří jste mezi těmi šmejdy, které od sociopatů z Valdic odlišuje jen požehnání zločinecké koloniální vlády, jediní Mirkové Dušínové.


[quote="pid:64159, uid:747"]Tyto informace jsou založeny na informacích nebo zpravodajských organizacích Musíte vědět, že zpravodajské organizace jsou největší lháři.[/quote] Naštěstí tu máme vás, kteří jste mezi těmi šmejdy, které od sociopatů z Valdic odlišuje jen požehnání zločinecké koloniální vlády, jediní Mirkové Dušínové.

Musíte vědět, že zpravodajské organizace jsou největší lháři

A proto ti neveřím. Takto se odepsat, sám jsi zde mnohokrát uváděl, že tvé informace pocházejí přímo od zpravodajců. Ty jsi vážně tak naivní a doufáš, že se te zde podaří odepsat KSB? Vždyť ty si neustále protiřečíš! Ale za peníze.......


[quote="pid:64159, uid:747"]Musíte vědět, že zpravodajské organizace jsou největší lháři[/quote] A proto ti neveřím. Takto se odepsat, sám jsi zde mnohokrát uváděl, že tvé informace pocházejí přímo od zpravodajců. Ty jsi vážně tak naivní a doufáš, že se te zde podaří odepsat KSB? Vždyť ty si neustále protiřečíš! Ale za peníze.......

Brífing ruského ministerstva obrany (20.03.2022)


▫ Zoskupenie vojsk Doneckej ľudovej republiky, rozvíjajú ofenzívu,
úplne ovládlo osadu STEPNOE a prenasleduje ustupujúce jednotky 53. samostatnej mechanizovanej brigády ukrajinských ozbrojených síl.
Zničených bolo až 25 osôb, 2 tanky, 2 bojové vozidlá pechoty a 5 terénnych vozidiel.


▫ V smere na NOVOSELOVKA VTORAJA - jednotky Doneckej republiky postúpili do hĺbky až troch kilometrov, prešli cez cestu KAMENKA - VERKHNETORECKOE a bojujú s prvým výsadkovým práporom 25. samostatnej výsadkovej brigády ukrajinských ozbrojených síl.
V noci bola pod kontrolu väčšina osady VERKHNETORECKOYE, kde sa vedú boje s druhým práporom tej istej brigády. Celkovo bolo v tomto smere cez noc zničených do 40 osôb,
5 obrnených transportérov a 4 terénne vozidlá. Ofenzíva pokračuje.


Večer 19. marca a ráno 20. marca sa uskutočnili údery s ďalekonosnými presnými zbraňami na objekty vojenskej infraštruktúry na Ukrajine. Z vôd Čierneho mora riadené strely "Kaliber" v opravárenskom závode Nežin zničili dielne na opravu ukrajinských obrnených vozidiel poškodených počas nepriateľských akcií.


Z vôd Kaspického mora, námorné riadené strely „Kaliber“, ako aj zo vzdušného priestoru nad územím Krymu, letecké raketové systémy „Dýka“ s hypersonickými aerobalistickými raketami zničili veľkú skladovaciu základňu palív a mazív. ukrajinské ozbrojené sily pri osade KONSTANTINOVKA, Mykolajivská oblasť. Z tejto základne sa realizovali hlavné dodávky paliva pre ukrajinské obrnené vozidlá
v bojových oblastiach na juhu Ukrajiny.


💥 Vysoko presné rakety odpaľované vzduchom zasiahli výcvikové stredisko špeciálnych operačných síl ukrajinských ozbrojených síl, kde sídlili zahraniční žoldnieri
ktorí pricestovali na Ukrajinu, neďaleko osady OVRUČ v regióne Žitomirska oblast. Bolo zničených viac ako 100 vojakov pre špeciálne operácie a zahraničných žoldnierov .


💥V noci zasiahlo operačno-taktické a armádne letectvo 62 vojenských objektov Ukrajiny. Medzi nimi: tri veliteľské stanovištia, jedna inštalácia viacnásobných odpaľovacích raketových systémov, dva sklady raketových a delostreleckých zbraní a jeden sklad paliva, ako aj 52 miest akumulácie vojenskej techniky.


Ruské systémy protivzdušnej obrany zostrelili vo vzduchu: 1 vrtuľník Mi-8 ukrajinských vzdušných síl v oblasti osady KOCHANNOE, 6 ukrajinských bezpilotných lietadiel vrátane jedného Bayraktar TB-2 v oblasti ​​​​​Šibennoye, ako aj jednu ukrajinskú taktickú balistickú raketa „Točka-U“ » v oblasti ČISTOVODOVKA severne od osady IZYUM. Delostrelecká paľba zničila 6 ukrajinských mobilných elektronických bojových systémov Bukovel.


Celkovo bolo od začiatku špeciálnej vojenskej operácie
zničených 207 bezpilotných lietadiel, 1 467 tankov a iných bojových obrnených vozidiel,
148 viacnásobných raketometov, 573 poľných diel a mínometov
a 1 262 jednotiek špeciálnych vojenských vozidiel.


https://vk.com/mil?w=wall-133441491_545945&z=video-133441491_456252162%2Fcd7c1b0e64122473c9%2Fpl_post_-133441491_545945


Brífing ruského ministerstva obrany (20.03.2022) ------------------------------------------------ ▫ Zoskupenie vojsk Doneckej ľudovej republiky, rozvíjajú ofenzívu, úplne ovládlo osadu STEPNOE a prenasleduje ustupujúce jednotky 53. samostatnej mechanizovanej brigády ukrajinských ozbrojených síl. Zničených bolo až 25 osôb, 2 tanky, 2 bojové vozidlá pechoty a 5 terénnych vozidiel. ▫ V smere na NOVOSELOVKA VTORAJA - jednotky Doneckej republiky postúpili do hĺbky až troch kilometrov, prešli cez cestu KAMENKA - VERKHNETORECKOE a bojujú s prvým výsadkovým práporom 25. samostatnej výsadkovej brigády ukrajinských ozbrojených síl. V noci bola pod kontrolu väčšina osady VERKHNETORECKOYE, kde sa vedú boje s druhým práporom tej istej brigády. Celkovo bolo v tomto smere cez noc zničených do 40 osôb, 5 obrnených transportérov a 4 terénne vozidlá. Ofenzíva pokračuje. Večer 19. marca a ráno 20. marca sa uskutočnili údery s ďalekonosnými presnými zbraňami na objekty vojenskej infraštruktúry na Ukrajine. **Z vôd Čierneho mora** riadené strely "Kaliber" v opravárenskom závode Nežin zničili dielne na opravu ukrajinských obrnených vozidiel poškodených počas nepriateľských akcií. **Z vôd Kaspického mora, námorné riadené strely „Kaliber“,** ako aj zo vzdušného priestoru nad územím Krymu, letecké raketové systémy „Dýka“ s hypersonickými aerobalistickými raketami zničili veľkú skladovaciu základňu palív a mazív. ukrajinské ozbrojené sily pri osade KONSTANTINOVKA, Mykolajivská oblasť. Z tejto základne sa realizovali hlavné dodávky paliva pre ukrajinské obrnené vozidlá v bojových oblastiach na juhu Ukrajiny.

Klamstvá „v dobrom“: prečo sú Nemecko-1945 a Ukrajina-2022 dnes také podobné ?
Dnes ráno za mnou prišiel môj sused a začal mi rozprávať to,
čo pred dvoma dňami počul z úst Dmitrija Gordona.
Ale už ako keby to bola realita. Preto som neodolal a nenatočit toto video.
Tak pár faktov : o totálnom klamstve z medii ukrajiny ,a akým klamstvám ludia veria ...
https://www.youtube.com/watch?v=pboIhLuBJEU


**Klamstvá „v dobrom“: prečo sú Nemecko-1945 a Ukrajina-2022 dnes také podobné ?** Dnes ráno za mnou prišiel môj sused a začal mi rozprávať to, čo pred dvoma dňami počul z úst Dmitrija Gordona. Ale už ako keby to bola realita. Preto som neodolal a nenatočit toto video. Tak pár faktov : o totálnom klamstve z medii ukrajiny ,a akým klamstvám ludia veria ... https://www.youtube.com/watch?v=pboIhLuBJEU
Upravené 20. 3. 2022 o 09:33

Ruské ministerstvo obrany zverejnilo video ničenia obrnených vozidiel Ozbrojených síl Ukrajiny zásahom dronu Forpost.
Ministerstvo uviedlo, že letecké útoky bezpilotných lietadiel boli vykonávané
zo stredných výšok.
https://tass.ru/armiya-i-opk/14126483
6236ed4e3fbc8


**Ruské ministerstvo obrany zverejnilo video** ničenia obrnených vozidiel Ozbrojených síl Ukrajiny zásahom dronu **Forpost.** Ministerstvo uviedlo, že letecké útoky bezpilotných lietadiel boli vykonávané zo stredných výšok. https://tass.ru/armiya-i-opk/14126483 ![6236ed4e3fbc8](serve/attachment&path=6236ed4e3fbc8)

Český vojenský dáreček ukrajinským nacistům:


Češi dali Ukrajincům zradu - jejich granátomety ochromují střelce tím, že jim vybuchují v rukou. Nacistický pokřik na internetu: "Varování. Za své znalosti jsi zaplatil uříznutým uchem.
Neberte si český ekvivalent RPG 7 LGL-7. Dvě roztrhané s odstupem 20 minut.


http://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=14&t=5&sid=56ca85ec3a2546cf949c6a6195f21099&start=10700
https://t.me/voenkorKotenok/33163


Český vojenský dáreček ukrajinským nacistům: Češi dali Ukrajincům zradu - jejich granátomety ochromují střelce tím, že jim vybuchují v rukou. Nacistický pokřik na internetu: "Varování. Za své znalosti jsi zaplatil uříznutým uchem. Neberte si český ekvivalent RPG 7 LGL-7. Dvě roztrhané s odstupem 20 minut. http://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=14&t=5&sid=56ca85ec3a2546cf949c6a6195f21099&start=10700 https://t.me/voenkorKotenok/33163
Upravené 20. 3. 2022 o 10:49

ejich granátomety ochromují střelce tím, že jim vybuchují v rukou


Rozklad západu: všudy přítomná korupce a šlendrián již brzo ani všechna média nebudou moci před davem ukrýt.


[quote="pid:64198, uid:317"]ejich granátomety ochromují střelce tím, že jim vybuchují v rukou[/quote] Rozklad západu: všudy přítomná korupce a šlendrián již brzo ani všechna média nebudou moci před davem ukrýt.

Český vojenský dáreček ukrajinským nacistům:



[quote="pid:64198, uid:317"]Český vojenský dáreček ukrajinským nacistům:[/quote] - dobrá práce český rozvědky , radí MO ve prospěch Ruska :) - ministrině obrany ani neví jak pomáhá Rusku :D https://www.stvgroup.cz/file/d7b9142f4e2ae36298ec94e000ffec93/1120/LGL-7_CZ.pdf

MOSKVA, 19. března /TASS/. Miny umístěné ukrajinským námořnictvem u přístupů k černomořským přístavům mohou být unášeny směrem k Bosporu a Středozemnímu moři kvůli přerušení kabelů, uvedla v sobotu ruská Federální bezpečnostní služba (FSB).
Po zahájení ruské speciální vojenské operace umístilo ukrajinské námořnictvo minové pásy na přístupech k přístavům Oděsa, Očakov, Černomorsk a Južnyj (asi 420 zastaralých typů kotevních min) a kotevní říční miny vyrobené v první polovině 20. století. Bouře začnou lámat důlní trhat minové kotevní kabely spojující miny pro kotvy. „Doly Miny hnané větry a proudy volně plují v západní části Černého moře,“ uvedlo.
"Vzhledem k tomu, že v oblastech těchto ukrajinských přístavů jsou typické jižní povrchové proudy, není vyloučeno, že uvolněné miny mohou unášet směrem k Bosporu a dále do Středozemního moře," zdůraznilo.
Ruská černomořská flotila vydala 18. března varování před minovým nebezpečím.
Ukrajinské ozbrojené síly „opět demonstrují naprostou neznalost základních mezinárodních zákonů a ignorování lidských životů, včetně občanů Evropské unie,“ zdůraznila FSB.
Mezinárodní úmluva o kladení automatických podmořských min (Haag VIII) zakazuje umisťovat automatické kotevní miny, které nejsou zneškodněny, jakmile rozbijí kotviště.
https://tass.com/emergencies/1424573


MOSKVA, 19. března /TASS/. Miny umístěné ukrajinským námořnictvem u přístupů k černomořským přístavům mohou být unášeny směrem k Bosporu a Středozemnímu moři kvůli přerušení kabelů, uvedla v sobotu ruská Federální bezpečnostní služba (FSB). Po zahájení ruské speciální vojenské operace umístilo ukrajinské námořnictvo minové pásy na přístupech k přístavům Oděsa, Očakov, Černomorsk a Južnyj (asi 420 zastaralých typů kotevních min) a kotevní říční miny vyrobené v první polovině 20. století. Bouře začnou lámat důlní trhat minové kotevní kabely spojující miny pro kotvy. „Doly Miny hnané větry a proudy volně plují v západní části Černého moře,“ uvedlo. "Vzhledem k tomu, že v oblastech těchto ukrajinských přístavů jsou typické jižní povrchové proudy, není vyloučeno, že uvolněné miny mohou unášet směrem k Bosporu a dále do Středozemního moře," zdůraznilo. Ruská černomořská flotila vydala 18. března varování před minovým nebezpečím. Ukrajinské ozbrojené síly „opět demonstrují naprostou neznalost základních mezinárodních zákonů a ignorování lidských životů, včetně občanů Evropské unie,“ zdůraznila FSB. Mezinárodní úmluva o kladení automatických podmořských min (Haag VIII) zakazuje umisťovat automatické kotevní miny, které nejsou zneškodněny, jakmile rozbijí kotviště. https://tass.com/emergencies/1424573

MOSKVA, 19. března /TASS/. Miny umístěné ukrajinským námořnictvem u přístupů k černomořským přístavům mohou být unášeny směrem k Bosporu a Středozemnímu moři kvůli přerušení kabelů, uvedla v sobotu ruská Federální bezpečnostní služba (FSB).


Den ode dne jsem víc a víc přesvědčenej, že tam Rusové doopravdy drží dohled nad relativním klidem, protože kdyby z Ukrajiny odjeli, tak tam bude BORDEL, kterej si nedovedeme představit. Všechny ty bataliony placené oligarchy, Azovy, Sektory, různý bandy, kriminálníci se zbraněmi, by tam řádili o to víc.
Bylo by dobrý se zeptat těch Ukrajinců, kteří sem přišli, před kým utekli, jestli opravdu před Rusy...


[quote="pid:64241, uid:158"]MOSKVA, 19. března /TASS/. Miny umístěné ukrajinským námořnictvem u přístupů k černomořským přístavům mohou být unášeny směrem k Bosporu a Středozemnímu moři kvůli přerušení kabelů, uvedla v sobotu ruská Federální bezpečnostní služba (FSB).[/quote] Den ode dne jsem víc a víc přesvědčenej, že tam Rusové doopravdy drží dohled nad relativním klidem, protože kdyby z Ukrajiny odjeli, tak tam bude BORDEL, kterej si nedovedeme představit. Všechny ty bataliony placené oligarchy, Azovy, Sektory, různý bandy, kriminálníci se zbraněmi, by tam řádili o to víc. Bylo by dobrý se zeptat těch Ukrajinců, kteří sem přišli, před kým utekli, jestli opravdu před Rusy...

Češi dali Ukrajincům zradu - jejich granátomety ochromují střelce tím, že jim vybuchují v rukou.
zaujímavé - akurát pred dvoma dňami som myslel na to, ako niektoré bomby a delostrelecké náboje vyrobené Čechmi pre Wehrmacht nevybuchovali - sabotáže..., či by aj teraz toto nemohli zopakovať... a vida, oni to ešte zdokonalili - zabíja to rovno fašistov. Holt, vývoj napreduje aj týmto smerom.


[quote="pid:64198, uid:317"]Češi dali Ukrajincům zradu - jejich granátomety ochromují střelce tím, že jim vybuchují v rukou.[/quote]zaujímavé - akurát pred dvoma dňami som myslel na to, ako niektoré bomby a delostrelecké náboje vyrobené Čechmi pre Wehrmacht nevybuchovali - sabotáže..., či by aj teraz toto nemohli zopakovať... a vida, oni to ešte zdokonalili - zabíja to rovno fašistov. Holt, vývoj napreduje aj týmto smerom.

Vojna na Ukrajine (21.3.22 o 11:00):


Mariupol pre Zelenského, rovnako ako Stalingrad pre Hitlera


Ruské velenie včera ponúklo Mariupolskému zoskupeniu Ozbrojených síl Ukrajiny – kapituláciu, pričom sľúbilo, že ich všetkých udrží pri živote.
V reakcii na to prišli z Kyjeva požiadavky – nevzdávať sa, bojovať až do konca.
A to všetko pripomína udalosti zpred takmer 80 rokov v regióne Stalingrad ...
https://www.youtube.com/watch?v=92qcvMshb60


**Vojna na Ukrajine (21.3.22 o 11:00):** Mariupol pre Zelenského, rovnako ako Stalingrad pre Hitlera ----------------------------------------------------------- Ruské velenie včera ponúklo Mariupolskému zoskupeniu Ozbrojených síl Ukrajiny – kapituláciu, pričom sľúbilo, že ich všetkých udrží pri živote. **V reakcii na to prišli z Kyjeva požiadavky – nevzdávať sa, bojovať až do konca.** A to všetko pripomína udalosti zpred takmer 80 rokov v regióne Stalingrad ... https://www.youtube.com/watch?v=92qcvMshb60
Upravené 21. 3. 2022 o 13:55

Brífing ruského ministerstva obrany 21.3. 2022


▫ Ukrajinskí nacionalisti naďalej využívajú obytné oblasti osád a sociálnych zariadení ako „ľudský štít“ na rozmiestnenie svojich delostreleckých systémov a masívnu paľbu na ruský vojenský personál.


▫ Na predmestí Kyjeva, v okrese Vynohradar, ukrajinské nacionalistické jednotky na niekoľko dní zakrývali obytné budovy a strieľali na ruský vojenský personál z viacerých odpaľovacích raketových systémov.
Priestory neďalekého obchodného centra sa zároveň využívali ako veľká základňa na skladovanie raketometnej munície a prebíjanie viacnásobných odpaľovacích raketových systémov.
▫Ruská spravodajská služba niekoľkými kanálmi potvrdila súradnice polohy ukrajinských viacnásobných odpaľovacích raketových systémov a odhalila
aj polohu skladu s raketovým strelivom.
🔸 21. marca ruská armáda zničila batériu ukrajinských MLRS v nefunkčnom nákupnom centre v Kyjeve vysoko presnými zbraňami;


🔸 Vysoko presné údery sa vykonávajú na vojenskú infraštruktúru, v žiadnom prípade na civilné ciele na Ukrajine;


🔸 "Kinzhal", ktorý zničil podzemný arzenál na Ukrajine, bol vypustený z dosahu viac ako 1000 km, čas letu bol kratší ako 10 minút;


🔸 Raketový systém Kinzhal sa používa počas špeciálnej operácie s konvenčnou hlavicou;


🔸Raketa komplexu Kinzhal bola použitá na zničenie skladu paliva v Konstantinovke pre jej nezraniteľnosť voči akýmkoľvek systémom protivzdušnej obrany a protiraketovej obrany.


Chceli by sme ešte raz upozorniť západné médiá. Predložili sme absolútne dôkazy o zločinnom využívaní civilných objektov kyjevským nacionalistickým režimom
v obytných štvrtiach Kyjeva a v iných mestách Ukrajiny ako palebných pozícií pre delostrelecké a raketové systémy.
Som nútený komentovať slová poradcu kancelárie ukrajinského prezidenta
Michaila Podoljaka, že údajne Rusko bojuje len „do počtu a riadených rakiet“.
▫Musím zdôrazniť, že profesionálna armáda vedie špeciálnu vojenskú operáciu,
ktorá skutočne využíva riadené strely.
Ich použitie je vysoko efektívne. Spôsobujú presné údery na vojenskú infraštruktúru a v žiadnom prípade na civilné ciele. Samotní nacionalisti a ukrajinské ozbrojené sily zasahujú civilné ciele.
Existuje veľa svedectiev ľudí o tom a my sme práve predstavili jedno z nich.
▫Vráťme sa k akciám ruských ozbrojených síl, nepoužívajú sa len riadené strely, ale aj hypersonické zbrane. Čo je absolútne vysoko presné a tiež sa používa len pre vojenské objekty.
Hovoríme najmä o leteckých raketových systémoch Kinzhal s hypersonickými aerobalistickými raketami.
Ruské ministerstvo obrany analyzovalo výsledky zničenia zariadení ukrajinskej vojenskej infraštruktúry leteckými raketovými systémami Kinžal s hypersonickými aerobalistickými raketami.


▫Boli zničené podzemné chránené sklady pre ukrajinské letecké zbrane a hlavice pre raketové systémy Točka-U nachádzajúce sa v obci DEĽATIN
v Ivano-Frankivskej oblasti, ako aj veľké sklady paliva v obci KONSTANTINOVKA, Mykolajivská oblasť . . .
Na druhej strane chcem upriamiť pozornosť Michaila Podoljaka na kroky SBU, neonacistických formácií a iných takzvaných „špeciálnych ukrajinských štruktúr“,
ktoré terorizujú vlastných občanov, ktorí sa snažia opustiť územie Ukrajiny.
Práve títo predstavitelia kyjevského režimu vytvárajú na hraniciach vzrušenie.


▫Deti a ženy ich stále míňajú s hriechom na polovicu. Aj keď nie všetky.
Čo sa týka mužskej časti obyvateľstva Ukrajiny, aj tá je na hraniciach násilne odvádzaná
do armády ako takzvaní „záložáci“.
Ale v skutočnosti sa používajú ako „krmivo pre delá“
https://vk.com/mil?z=video-133441491_456252366%2F6342073db8714d6227%2Fpl_wall_-133441491


⚡** Brífing** ruského ministerstva obrany 21.3. 2022 ▫ Ukrajinskí nacionalisti naďalej využívajú obytné oblasti osád a sociálnych zariadení ako „ľudský štít“ na rozmiestnenie svojich delostreleckých systémov a masívnu paľbu na ruský vojenský personál. ▫ Na predmestí Kyjeva, v okrese Vynohradar, ukrajinské nacionalistické jednotky na niekoľko dní zakrývali obytné budovy a strieľali na ruský vojenský personál z viacerých odpaľovacích raketových systémov. Priestory neďalekého obchodného centra sa zároveň využívali ako veľká základňa na skladovanie raketometnej munície a prebíjanie viacnásobných odpaľovacích raketových systémov. ▫Ruská spravodajská služba niekoľkými kanálmi potvrdila súradnice polohy ukrajinských viacnásobných odpaľovacích raketových systémov a odhalila aj polohu skladu s raketovým strelivom.

Michaila Podoljaka

Neni to bratr toho zpravodaje s mapkami? Panarin na Jurije a on bratra ma, i Michaila O. porad upozornuje, ze pracuji pro BBC.


[quote="pid:64452, uid:78"]Michaila Podoljaka[/quote] Neni to bratr toho zpravodaje s mapkami? Panarin na Jurije a on bratra ma, i Michaila O. porad upozornuje, ze pracuji pro BBC.

Teraz som našla na YT...nerozumiem veľmi čo hovorí pán Konašenkov, ale vypadá to na oi. ukážka akejsi ich zbrane a ako funguje, predpokladám v spojitosti s príspevkom od @dasa .Ak sa mýlim, kludne ma opravte.

https://youtu.be/9m2fSYLO6hQ


Ešte doplním, že hovorí o tom kde rozmiestňuju ukroši svoje zbrane, medzi civilistov....


Teraz som našla na YT...nerozumiem veľmi čo hovorí pán Konašenkov, ale vypadá to na oi. ukážka akejsi ich zbrane a ako funguje, predpokladám v spojitosti s príspevkom od @dasa .Ak sa mýlim, kludne ma opravte. https://youtu.be/9m2fSYLO6hQ Ešte doplním, že hovorí o tom kde rozmiestňuju ukroši svoje zbrane, medzi civilistov....
Upravené 21. 3. 2022 o 18:41

predpokladám v spojitosti s príspevkom od @dasa
Ano, vyvrací tam tvrzení M.Podoljaka o tom, že Ruské zbraně jsou neúčinné.

[quote="pid:64467, uid:17"]predpokladám v spojitosti s príspevkom od @dasa[/quote]Ano, vyvrací tam tvrzení M.Podoljaka o tom, že Ruské zbraně jsou neúčinné.

aktualnikonflikty.cz su blokovane....nevie niekto nahodou co je za tym, resp ako sa tam dostat?


aktualnikonflikty.cz su blokovane....nevie niekto nahodou co je za tym, resp ako sa tam dostat?


https://media.discordapp.net/attachments/722717967938486342/955755784011124736/IMG_20220322_025153_786.jpg

Strielna vo dverach BVP sa vola usurska nazov od rieky Usuri kde doslo k rusko cinskym sporom a vojne o hranicu. V zadu ma BVP nadrze ale domontovali tam strielnu lebo cinania sa snazili otvarat dvere a hadzat dnu granaty. Sluzil som u bigosov tak len pre zaujimavost.


Strielna vo dverach BVP sa vola usurska nazov od rieky Usuri kde doslo k rusko cinskym sporom a vojne o hranicu. V zadu ma BVP nadrze ale domontovali tam strielnu lebo cinania sa snazili otvarat dvere a hadzat dnu granaty. Sluzil som u bigosov tak len pre zaujimavost.

Vojna na Ukrajine (03/22/22 o 11:00):
Ukrajincom sa ponúkajú prípravit sa na dlhú , a zdĺhavú vojnu
https://www.youtube.com/watch?v=xBWjEVRG1_8


**Vojna na Ukrajine (03/22/22 o 11:00):** Ukrajincom sa ponúkajú prípravit sa na dlhú , a zdĺhavú vojnu https://www.youtube.com/watch?v=xBWjEVRG1_8

Vojna na Ukrajine (03/22/22 o 11:00):
Ukrajincom sa ponúkajú prípravit sa na dlhú , a zdĺhavú vojnu
https://www.youtube.com/watch?v=xBWjEVRG1_8


**Vojna na Ukrajine (03/22/22 o 11:00):** Ukrajincom sa ponúkajú prípravit sa na dlhú , a zdĺhavú vojnu https://www.youtube.com/watch?v=xBWjEVRG1_8

Palebné postavenia delostrelectva Ozbrojených síl Ukrajiny ukryté v lese
bolo rekognoskované bezpilotným lietadlom, ktorým bolo aj zasiahnuté.
https://vk.com/mil?z=video-133441491_456252463%2Fa57d534dea4bc1d925%2Fpl_wall_-133441491


**Palebné postavenia delostrelectva Ozbrojených síl Ukrajiny ukryté v lese** bolo rekognoskované bezpilotným lietadlom, ktorým bolo aj zasiahnuté. https://vk.com/mil?z=video-133441491_456252463%2Fa57d534dea4bc1d925%2Fpl_wall_-133441491
Upravené 22. 3. 2022 o 15:30

Brífing ruského ministerstva obrany (22.03.2022)


  • Jednotky ruských ozbrojených síl, ktoré rozvíjali ofenzívu, postúpili o ďalších 6 kilometrov a dobyli osadu UROŽAJNOE. Teraz bojujú s jednotkami 128. samostatnej horskej útočnej brigády ozbrojených síl Ukrajiny.

  • Skupina vojsk Doneckej ľudovej republiky prenikla 4 kilometre hlboko do obrany

  • výsadkovej brigády ukrajinských ozbrojených síl a bojuje o dobytie osád KAMIONKA, NOVOSELOVKA VTORAYA, VERKHNETORETSKOE.
  • Na smere na KURACHOVO bol postup v noci až päť kilometrov. Jednotky Doneckej republiky zničili rotu 53. samostatnej mechanizovanej brigády a jednotky útočného práporu 54. samostatnej mechanizovanej brigády ukrajinských jednotiek, pričom dobyli osady GLAVNOE, TRUDOVSKOYA, ŠACHT ČEĽUSKINCEV a MARINKA.

Celkovo bolo od začiatku špeciálnej vojenskej operácie 230 bezpilotných lietadiel, 181 protilietadlových raketových systémov, 1 528 tankov a iných obrnených bojových vozidiel, 154 viacnásobných raketometov, 602 poľných diel a mínometov, ako aj 1 312 jednotiek špeciálne vojenské vozidlá boli zničené.


Viac videí na kanáli Ministerstva obrany Ruska v Rutube
https://www.youtube.com/watch?v=j9n9LLFUf1c


💥Posádka systému protivzdušnej obrany BUK-M3 v procese vykonávania bojových prác objavila útočiaci vzdušný cieľ, ktorý si vzala na doprovod a z komplexu ho zničila.


💥 Bojová posádka systému protivzdušnej obrany BUK-M3 mala vykonať protipožiarny manéver, ale našla druhé lietadlo, ktoré vstúpilo do jej pozície a zakrylo jednotku ruských jednotiek, preukázalo výdrž, vytrvalosť, druhé odprevadilo a zničilo. cieľ.


✈ Na základe výsledkov protilietadlového boja zničil dve útočné lietadlá nepriateľa Su-25 Ozbrojených síl Ukrajiny. Z vôd Čierneho mora riadené strely "Kaliber"
v opravárenskom závode Nezhin zničili dielne na opravu ukrajinských obrnených vozidiel poškodených počas nepriateľských akcií
https://vk.com/mil?w=wall-133441491_553377


Brífing ruského ministerstva obrany (22.03.2022) ------------------------------------------------ - Jednotky ruských ozbrojených síl, ktoré rozvíjali ofenzívu, postúpili o ďalších 6 kilometrov a dobyli osadu UROŽAJNOE. Teraz bojujú s jednotkami 128. samostatnej horskej útočnej brigády ozbrojených síl Ukrajiny. - Skupina vojsk Doneckej ľudovej republiky prenikla 4 kilometre hlboko do obrany 25. výsadkovej brigády ukrajinských ozbrojených síl a bojuje o dobytie osád KAMIONKA, NOVOSELOVKA VTORAYA, VERKHNETORETSKOE. - Na smere na KURACHOVO bol postup v noci až päť kilometrov. Jednotky Doneckej republiky zničili rotu 53. samostatnej mechanizovanej brigády a jednotky útočného práporu 54. samostatnej mechanizovanej brigády ukrajinských jednotiek, pričom dobyli osady GLAVNOE, TRUDOVSKOYA, ŠACHT ČEĽUSKINCEV a MARINKA. Celkovo bolo od začiatku špeciálnej vojenskej operácie 230 bezpilotných lietadiel, 181 protilietadlových raketových systémov, 1 528 tankov a iných obrnených bojových vozidiel, 154 viacnásobných raketometov, 602 poľných diel a mínometov, ako aj 1 312 jednotiek špeciálne vojenské vozidlá boli zničené. Viac videí na kanáli Ministerstva obrany Ruska v Rutube https://www.youtube.com/watch?v=j9n9LLFUf1c
Upravené 22. 3. 2022 o 15:54

https://www.teraz.sk/zahranicie/izrael-otvoril-na-ukrajine-polnu-nemoc/621165-clanok.html


Tel Aviv 22. marca (TASR) - Izrael otvoril v západoukrajinskom meste Mostyska poľnú nemocnicu s kapacitou 66 lôžok. Bude v nej pracovať 65 izraelských lekárov a zdravotných sestier, ktorí budú schopní poskytnúť zdravotnú starostlivosť naraz až 150 pacientom. V utorok to oznámila telavivská nemocnica Šeba. TASR správu prevzala od agentúry DPA.


https://www.teraz.sk/zahranicie/izrael-otvoril-na-ukrajine-polnu-nemoc/621165-clanok.html Tel Aviv 22. marca (TASR) - Izrael otvoril v západoukrajinskom meste Mostyska poľnú nemocnicu s kapacitou 66 lôžok. Bude v nej pracovať 65 izraelských lekárov a zdravotných sestier, ktorí budú schopní poskytnúť zdravotnú starostlivosť naraz až 150 pacientom. V utorok to oznámila telavivská nemocnica Šeba. TASR správu prevzala od agentúry DPA.

Šajtan je v Odesse...


Obávám se, že v Oděse chystají nějakou sviňárnu. Ten ptáček apokalypsy Bernard - Henri Levy se vždycky objeví tam, kde chystají nějakou krvavou provokaci.

Príkaz gauleitera z Odesy nacistu Marčenka z „Aidara“ na vybudovanie opevnených oporných miest v školách, nemocniciach a iných inštitúciách. V skutočnosti tento dokument legalizuje školy a nemocnice v Odese ako legitímne vojenské ciele, keďže teraz sú to protitankové a palebné pozície.
Odsek 3 nariadenia v skutočnosti legalizuje obyvateľov Odesy ako ľudský štít, za ktorým sa nacisti usadení v školách a nemocniciach majú v úmysle skrývať, ako to robia ich komplici v Mariupole. /nedovoliť obyvateľom opustiť mesto cez humanitárne koridory/.
https://t.me/Oleg_Blokhin/11233


Škola v Odesse...
https://t.me/Oleg_Blokhin/11114
https://t.me/vorposte/16792


Spolubesedujúci Korčinského hovorí, že ak Rusi vezmú Odesu, potom to už nebude Odesa, bude rozbitá a spálená. Niečo podobné už neraz naznačil aj samotný Korch. Svoju knihu práve nazval „Vojna v dave (http://www.magister.msk.ru/library/politica/korch01.htm)“. Svojho času bol veľmi módnou postavou. Zdá sa, že písal o ukrajinskom či opustenom Kryme.
https://t.me/Oleg_Blokhin/11232


[quote="pid:63415, uid:335"]Šajtan je v Odesse...[/quote] [quote="pid:63468, uid:158"]Obávám se, že v Oděse chystají nějakou sviňárnu. Ten ptáček apokalypsy Bernard - Henri Levy se vždycky objeví tam, kde chystají nějakou krvavou provokaci.[/quote] Príkaz gauleitera z Odesy nacistu Marčenka z „Aidara“ na vybudovanie opevnených oporných miest v školách, nemocniciach a iných inštitúciách. V skutočnosti tento dokument legalizuje školy a nemocnice v Odese ako legitímne vojenské ciele, keďže teraz sú to protitankové a palebné pozície. Odsek 3 nariadenia v skutočnosti legalizuje obyvateľov Odesy ako ľudský štít, za ktorým sa nacisti usadení v školách a nemocniciach majú v úmysle skrývať, ako to robia ich komplici v Mariupole. /nedovoliť obyvateľom opustiť mesto cez humanitárne koridory/. https://t.me/Oleg_Blokhin/11233 Škola v Odesse... https://t.me/Oleg_Blokhin/11114 https://t.me/vorposte/16792 Spolubesedujúci Korčinského hovorí, že ak Rusi vezmú Odesu, potom to už nebude Odesa, bude rozbitá a spálená. Niečo podobné už neraz naznačil aj samotný Korch. Svoju knihu práve nazval „Vojna v dave (http://www.magister.msk.ru/library/politica/korch01.htm)“. Svojho času bol veľmi módnou postavou. Zdá sa, že písal o ukrajinskom či opustenom Kryme. https://t.me/Oleg_Blokhin/11232

https://www.youtube.com/watch?v=LN0-uvM4pdE


Sláva byrokracii. Humanitární pomoc nejde poslat bez "exportního proclení".


(neumím rusky, takže jen co mi přeložil YT)


https://www.youtube.com/watch?v=LN0-uvM4pdE Sláva byrokracii. Humanitární pomoc nejde poslat bez "exportního proclení". (neumím rusky, takže jen co mi přeložil YT)

https://www.youtube.com/watch?v=sQtMizXQDIM


Některá dříve osvobozená města jsou kvůli nevytvoření Ruské administrativy opět přebírána svidomými komisaři. Jsou rozdávány zbraně a probíhá příprava na partyzánskou válku, kterou Západ již dlouhá léta připravoval, protože mu bylo jasné, že UA nemá proti té Ruské šanci.


https://www.youtube.com/watch?v=sQtMizXQDIM Některá dříve osvobozená města jsou kvůli nevytvoření Ruské administrativy opět přebírána svidomými komisaři. Jsou rozdávány zbraně a probíhá příprava na partyzánskou válku, kterou Západ již dlouhá léta připravoval, protože mu bylo jasné, že UA nemá proti té Ruské šanci.

kvůli nevytvoření Ruské administrativy opět přebírána svidomými komisaři. Jsou rozdávány zbraně a probíhá příprava na partyzánskou válku, kterou Západ již dlouhá léta připravoval, protože mu bylo jasné, že UA nemá proti té Ruské šanci.
toto ruskí analytici si uvedomovali od začiatku. Ak byvyzvárali administratívu, tak táto partizánčina by ich sabotovala a vraždila. Týmto nekonaním Ruska ohľadom administratívy ich nechali odhaliť sa. Teraz sa vie v ktorých mestách a kto.
Ak mám pravdu, začne tylom, t.j. už prvým frontom oslobodeným územím prechádzať druhý front, čistiť to od partizánčiny, a až tak sa bude budovať administratíva bez rizika vraždenia jej predstaviteľov svidomími...


[quote="pid:64746, uid:518"]kvůli nevytvoření Ruské administrativy opět přebírána svidomými komisaři. Jsou rozdávány zbraně a probíhá příprava na partyzánskou válku, kterou Západ již dlouhá léta připravoval, protože mu bylo jasné, že UA nemá proti té Ruské šanci.[/quote]toto ruskí analytici si uvedomovali od začiatku. Ak byvyzvárali administratívu, tak táto partizánčina by ich sabotovala a vraždila. Týmto nekonaním Ruska ohľadom administratívy ich nechali odhaliť sa. Teraz sa vie v ktorých mestách a kto. Ak mám pravdu, začne tylom, t.j. už prvým frontom oslobodeným územím prechádzať druhý front, čistiť to od partizánčiny, a až tak sa bude budovať administratíva bez rizika vraždenia jej predstaviteľov svidomími...

Týmto nekonaním Ruska ohľadom administratívy ich nechali odhaliť sa.


Když trochu rozvinu tvojí úvahu, tak i ty stížnosti, že není možné vozit humanitární pomoc, souvisí s tímto. Logické je, že humanitární pomoc přijde až v závěsu za druhým frontem. Co myslíš?


[quote="pid:64775, uid:112"]Týmto nekonaním Ruska ohľadom administratívy ich nechali odhaliť sa.[/quote] Když trochu rozvinu tvojí úvahu, tak i ty stížnosti, že není možné vozit humanitární pomoc, souvisí s tímto. Logické je, že humanitární pomoc přijde až v závěsu za druhým frontem. Co myslíš?

Týmto nekonaním Ruska ohľadom administratívy ich nechali odhaliť sa. Teraz sa vie v ktorých mestách a kto.
Zároveň se Rusko nechtělo chovat jako protektor, který tam nasadí své lidi. Putin je přece vyzval, aby obyvatelé brali do rukou moc a začali to tam řídit. V jednom městě přece odmítli brát zbraně proti Rusům, a starostovi řekli ať si jde bojovat sám, když se mu chce.
Taková situace byla přece i po VOV, kdy v Oděse vládli benderovci a Stalin tam poslal Žukova, aby tam udělal pořádek. No a ten pořádek udělal.


[quote="pid:64775, uid:112"]Týmto nekonaním Ruska ohľadom administratívy ich nechali odhaliť sa. Teraz sa vie v ktorých mestách a kto.[/quote]Zároveň se Rusko nechtělo chovat jako protektor, který tam nasadí své lidi. Putin je přece vyzval, aby obyvatelé brali do rukou moc a začali to tam řídit. V jednom městě přece odmítli brát zbraně proti Rusům, a starostovi řekli ať si jde bojovat sám, když se mu chce. Taková situace byla přece i po VOV, kdy v Oděse vládli benderovci a Stalin tam poslal Žukova, aby tam udělal pořádek. No a ten pořádek udělal.

Humorné okénko:


https://vk.com/video-152984361_456241163


Když se v 21. stol. nudíš na fronta a pak si vzpomeneš, že máš smartfóna a přístup k internetu...


Humorné okénko: https://vk.com/video-152984361_456241163 Když se v 21. stol. nudíš na fronta a pak si vzpomeneš, že máš smartfóna a přístup k internetu...

Situace na frontě (23.03.22 на 11:00)
https://www.youtube.com/watch?v=HxNtQU8ggjs


Vypadá to, že Poláci se rozhodli definitivně pohřbít svůj stát a já budu mít za okny místo Polské hranice tu Ruskou smile ...


Situace na frontě (23.03.22 на 11:00) https://www.youtube.com/watch?v=HxNtQU8ggjs Vypadá to, že Poláci se rozhodli definitivně pohřbít svůj stát a já budu mít za okny místo Polské hranice tu Ruskou :D ...

Poláci se rozhodli definitivně pohřbít svůj stát a já budu mít za okny místo Polské hranice tu Ruskou

Kéž by! V. Pjakin jednou vzpomínal, že po trojím dělení Polska se Polákům nejlíp žilo v carském Rusku a byli tam spokojení. Bolševici, když obnovovali stát, nestihli ovládnout Polsko.
Poláci by nám mohli vrátit historická česká území, jako např. Kladsko, zbytek Těšínska a možná Slezsko. Toho Slezska se vzdali v náš prospěch v půlce 14. století v jednání s Karlem IV., výměnou za samostatnost Polska. Tenkrát být českým králem automaticky znamenalo být polským králem, protože po vymření Piastovců si poláci zvolili jako své krále Přemyslovce (konec 13. století). Celé Polsko bylo součástí Velké Moravy/Marawy od konce 9. století.


[quote="pid:64806, uid:518"]Poláci se rozhodli definitivně pohřbít svůj stát a já budu mít za okny místo Polské hranice tu Ruskou[/quote] Kéž by! V. Pjakin jednou vzpomínal, že po trojím dělení Polska se Polákům nejlíp žilo v carském Rusku a byli tam spokojení. Bolševici, když obnovovali stát, nestihli ovládnout Polsko. Poláci by nám mohli vrátit historická česká území, jako např. Kladsko, zbytek Těšínska a možná Slezsko. Toho Slezska se vzdali v náš prospěch v půlce 14. století v jednání s Karlem IV., výměnou za samostatnost Polska. Tenkrát být českým králem automaticky znamenalo být polským králem, protože po vymření Piastovců si poláci zvolili jako své krále Přemyslovce (konec 13. století). Celé Polsko bylo součástí Velké Moravy/Marawy od konce 9. století.

Brífing MO RF k 23. marcu 2022
O situácii v rôznych častiach Ukrajiny a na Donbase informoval tlačový
predstaviteľ MO RF generájmajor Igor Konašenkov.
https://sk.news-front.info/2022/03/23/brifing-mo-rf-k-23-marcu-2022/


Zábery z objektívneho sledovania zničenia odpaľovacieho zariadenia protilietadlového raketového systému S-300 Ozbrojených síl Ukrajiny
Umiestnenie protilietadlového raketového systému S-300 Ozbrojených síl Ukrajiny v mestskej priemyselnej oblasti na severnom okraji mesta Kyjev otvorilo bezpilotné lietadlo.
V dôsledku presného zásahu vysoko presnými raketovými zbraňami
bol zničený systém protivzdušnej obrany ozbrojených síl Ukrajiny.
https://vk.com/mil?z=video-133441491_456252582%2F499dc0c69c36f00272%2Fpl_wall_-133441491


**Brífing MO RF k 23. marcu 2022** O situácii v rôznych častiach Ukrajiny a na Donbase informoval tlačový predstaviteľ MO RF generájmajor Igor Konašenkov. https://sk.news-front.info/2022/03/23/brifing-mo-rf-k-23-marcu-2022/ Zábery z objektívneho sledovania zničenia odpaľovacieho zariadenia protilietadlového raketového systému S-300 Ozbrojených síl Ukrajiny Umiestnenie protilietadlového raketového systému S-300 Ozbrojených síl Ukrajiny v mestskej priemyselnej oblasti na severnom okraji mesta Kyjev otvorilo bezpilotné lietadlo. V dôsledku presného zásahu vysoko presnými raketovými zbraňami **bol zničený systém protivzdušnej obrany ozbrojených síl Ukrajiny.** https://vk.com/mil?z=video-133441491_456252582%2F499dc0c69c36f00272%2Fpl_wall_-133441491

Kéž by!

Kéž by, jak říkáš smile , ale pochybuji, že by nám Rusoné něco dali/nechali po tom co jsme předvedli posledních +-5 let smile


[quote="pid:64843, uid:147"]Kéž by![/quote] Kéž by, jak říkáš :D , ale pochybuji, že by nám Rusoné něco dali/nechali po tom co jsme předvedli posledních +-5 let :D

Radnice Prahy 6 (!!!) vyvlastní (omezí vlastnická práva) budovu ruské školy a napakuje tam Ukrajince.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-budovu-ruske-skoly-vyvlastnime-rekl-starosta-prahy-6-rada-plan-schvalila-195087


To je Kolář mladší a jeho "nezajímá mě, co říká velvyslanec. Sklapne podpadky a tu školu navalí".


Přijdeme o Český dům v Moskvě?


Radnice Prahy 6 (!!!) vyvlastní (omezí vlastnická práva) budovu ruské školy a napakuje tam Ukrajince. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-budovu-ruske-skoly-vyvlastnime-rekl-starosta-prahy-6-rada-plan-schvalila-195087 To je Kolář mladší a jeho "nezajímá mě, co říká velvyslanec. Sklapne podpadky a tu školu navalí". Přijdeme o Český dům v Moskvě?

tak ale radnica predsa nemoze vyvlastnit sukromny majetok, nie? keby este o tom rozhodla vlada, da sa o tom uvazovat, ale starosta? V USA tiez vyvlastnili rezidenciu Ruska, ale urobil to stat


tak ale radnica predsa nemoze vyvlastnit sukromny majetok, nie? keby este o tom rozhodla vlada, da sa o tom uvazovat, ale starosta? V USA tiez vyvlastnili rezidenciu Ruska, ale urobil to stat

Nikto nechce bojovať s Ruskom: Vojaci NATO nevstúpia na Ukrajinu
V Bruseli sa dnes otvára summit NATO. Ale už teraz sa dá povedať, že vo vzťahu k Ukrajine a teda aj Rusku sa na nej neprijme nič radikálne.
Pretože včera ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov opäť pripomenul aliancii,
že každý vojak NATO na území Ukrajiny bude napadnutý.
https://www.youtube.com/watch?v=a3UpGxy1Qmw


**Nikto nechce bojovať s Ruskom: Vojaci NATO nevstúpia na Ukrajinu** V Bruseli sa dnes otvára summit NATO. Ale už teraz sa dá povedať, že vo vzťahu k Ukrajine a teda aj Rusku sa na nej neprijme nič radikálne. Pretože včera ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov opäť pripomenul aliancii, že** každý vojak NATO na území Ukrajiny bude napadnutý.** https://www.youtube.com/watch?v=a3UpGxy1Qmw

Vojna na Ukrajine (23/03/22 o 21:00):
pokus o protiofenzívu ozbrojených síl Ukrajiny na Izjum zlyhal
https://cs.wikipedia.org/wiki/Izjum
A to bol nielen posledný pokus o uvoľnenie niekoľkých rôt 81. výsadkovej brigády
obkľúčených v oblasti mesta, ale aj odkrytie boku a tyla
celej slovansko-kramatorskej skupiny ozbrojených síl Ukrajiny.
https://www.youtube.com/watch?v=5j8J2dsN_Qg


Vojna na Ukrajine (23/03/22 o 21:00): **pokus o protiofenzívu ozbrojených síl Ukrajiny na Izjum zlyhal** https://cs.wikipedia.org/wiki/Izjum A to bol nielen posledný pokus o uvoľnenie niekoľkých rôt 81. výsadkovej brigády obkľúčených v oblasti mesta, ale aj odkrytie boku a tyla celej slovansko-kramatorskej skupiny ozbrojených síl Ukrajiny. https://www.youtube.com/watch?v=5j8J2dsN_Qg

Ministerstvo obrany Ruska
🚛 Ruskí vojaci doručili humanitárnu pomoc obyvateľom predmestia Černihiv
-◽ Boli dodané potravinové súpravy, hygienické výrobky, detská výživa a balená pitná voda.
🏥 Vojenskí lekári vykonali lekársku prehliadku, poskytli prvú pomoc núdznym a odovzdali
aj potrebné lieky.


  • Obyvatelia, ktorí vyjadrili želanie opustiť osadu, boli evakuovaní vojenskou políciou Ozbrojených síl RF.

https://vk.com/mil?z=video-133441491_456252695%2Fac3031a1667fb8bff1%2Fpl_wall_-133441491


Ministerstvo obrany Ruska

На Украине начинается новый этап борьбы: Военно-гражданские администрации – решение принято
Na Ukrajine sa začína nová etapa boja: Vojensko-civilné správy – je rozhodnuté
https://www.youtube.com/watch?v=-1zVLKGLTPk


На Украине начинается новый этап борьбы: Военно-гражданские администрации – решение принято **Na Ukrajine sa začína nová etapa boja: Vojensko-civilné správy – je rozhodnuté** https://www.youtube.com/watch?v=-1zVLKGLTPk

Polský prezident nedoletěl na jednání s Bidenem v Rzeszówu. Letadlo se muselo kvůli závadě vrátit do Varšavy. Biden doletěl a musí čekat, až Duda dorazí. Mají spolu jednat - jak jinak - o NATO a UA atd.


Přilepím sem další info, které zaznělo z úst Bidena, i když pomocí twiterové zprávy.
Evropané musí přinést oběti, aby bylo možné Rusko izolovat a oprostit se od jeho plynu. Chápe sice, že oběť je vysoká, ale je zavazující a nutná. Jinak nebude možné Rusko izolovat.
Pod tvítem se strhla lavina překvapených a nesouhlasných reakcí. Že Biden je připravený na oběti, které ponese Evropa. A nejen, že je připravený, ale on s tím přímo počítá! Že USA mají v plánu ožebračit a umořit hladem a zimou všechny své evropské obchodní partnery.


**Polský prezident nedoletěl na jednání s Bidenem v Rzeszówu**. Letadlo se muselo kvůli závadě vrátit do Varšavy. Biden doletěl a musí čekat, až Duda dorazí. Mají spolu jednat - jak jinak - o NATO a UA atd. Přilepím sem další info, které zaznělo z úst Bidena, i když pomocí twiterové zprávy. **Evropané musí přinést oběti, aby bylo možné Rusko izolovat a oprostit se od jeho plynu.** Chápe sice, že oběť je vysoká, ale je zavazující a nutná. Jinak nebude možné Rusko izolovat. Pod tvítem se strhla lavina překvapených a nesouhlasných reakcí. Že Biden je připravený na oběti, které ponese Evropa. A nejen, že je připravený, ale on s tím přímo počítá! Že USA mají v plánu ožebračit a umořit hladem a zimou všechny své evropské obchodní partnery.
Upravené 25. 3. 2022 o 17:24

https://t.me/Oleg_Blokhin/12007
Ukrajinskí nacionalisti a banderovci už prekračujú všetky prijateľné hranice. Podľa expertov v blízkosti jednej z ukrajinských osád Ozbrojené sily Ukrajiny použili muníciu s bielym fosforom. Vzhľadom na vysokú toxicitu a úmrtnosť tejto látky je jej používanie celosvetovo zakázané.⠀
Tento prípad jasne dokazuje, na koho príkazy konajú ozbrojené sily Ukrajiny a vystavujú svojich občanov smrteľnému nebezpečenstvu. Neprekvapilo by ma, keby obviňovali Rusko z používania zápalnej munície, napriek tomu, že svoju prácu robíme dobre aj bez nej. Po zverejnení údajov o amerických biologických laboratóriách na Ukrajine a vyhlásení amerického prezidenta Joea Bidena o pravdepodobnosti použitia chemických zbraní Ruskom sme takúto provokáciu očakávali.⠀
Ale každá lož je odsúdená na záhubu a blíži sa hodina, kedy týchto zločincov odhalíme a povoláme ich na zodpovednosť!


https://t.me/mig41/15488
Doneck. Teraz.


https://t.me/Oleg_Blokhin/12007 Ukrajinskí nacionalisti a banderovci už prekračujú všetky prijateľné hranice. Podľa expertov v blízkosti jednej z ukrajinských osád Ozbrojené sily Ukrajiny použili muníciu s bielym fosforom. Vzhľadom na vysokú toxicitu a úmrtnosť tejto látky je jej používanie celosvetovo zakázané.⠀ Tento prípad jasne dokazuje, na koho príkazy konajú ozbrojené sily Ukrajiny a vystavujú svojich občanov smrteľnému nebezpečenstvu. Neprekvapilo by ma, keby obviňovali Rusko z používania zápalnej munície, napriek tomu, že svoju prácu robíme dobre aj bez nej. Po zverejnení údajov o amerických biologických laboratóriách na Ukrajine a vyhlásení amerického prezidenta Joea Bidena o pravdepodobnosti použitia chemických zbraní Ruskom sme takúto provokáciu očakávali.⠀ Ale každá lož je odsúdená na záhubu a blíži sa hodina, kedy týchto zločincov odhalíme a povoláme ich na zodpovednosť! https://t.me/mig41/15488 Doneck. Teraz.

Ukrajinskí nacionalisti a banderovci už prekračujú všetky prijateľné hranice. Podľa expertov v blízkosti jednej z ukrajinských osád Ozbrojené sily Ukrajiny použili muníciu s bielym fosforom. Vzhľadom na vysokú toxicitu a úmrtnosť tejto látky je jej používanie celosvetovo zakázané.⠀


U nás ale napíši, že to použili Rusové. Několikrát už něco podobného napsali.


[quote="pid:65200, uid:335"]Ukrajinskí nacionalisti a banderovci už prekračujú všetky prijateľné hranice. Podľa expertov v blízkosti jednej z ukrajinských osád Ozbrojené sily Ukrajiny použili muníciu s bielym fosforom. Vzhľadom na vysokú toxicitu a úmrtnosť tejto látky je jej používanie celosvetovo zakázané.⠀[/quote] U nás ale napíši, že to použili Rusové. Několikrát už něco podobného napsali.

U nás ale napíši, že to použili Rusové. Několikrát už něco podobného napsali.


Ale oni to napsali i tentokrát.


[quote="pid:65202, uid:158"]U nás ale napíši, že to použili Rusové. Několikrát už něco podobného napsali.[/quote] Ale oni to napsali i tentokrát.

Podľa expertov v blízkosti jednej z ukrajinských osád Ozbrojené sily Ukrajiny použili muníciu s bielym fosforom.

Tak tuhle munici používali i v r. 2014. Myslím tím ukry - koho jiného. A tahle šílená munice na UA proudila až z dalekého Bejrútu. Přes chlapíky z IS. A pod dohledem a záštitou "hodného strýčka". Je snad někdo překvapený?
Přeci - když už jsme jednou tuhle munici vyrobili a když nám ji kvůli pár pacifistům zakázali - tak ji aspoň ještě zpeněžíme, ne?


[quote="pid:65200, uid:335"]Podľa expertov v blízkosti jednej z ukrajinských osád Ozbrojené sily Ukrajiny použili muníciu s bielym fosforom.[/quote] Tak tuhle munici používali i v r. 2014. Myslím tím ukry - koho jiného. A tahle šílená munice na UA proudila až z dalekého Bejrútu. Přes chlapíky z IS. A pod dohledem a záštitou "hodného strýčka". Je snad někdo překvapený? Přeci - když už jsme jednou tuhle munici vyrobili a když nám ji kvůli pár pacifistům zakázali - tak ji aspoň ještě zpeněžíme, ne?


No tak asi nie - sily protivzdušnej obrany DPR fungovali a žiarou na oblohe - použitie osvetľovacej munície nepriateľom v smere Yasinovatsky - „osvetľovací luster“.


Армия ДНР: Около девяти вечера жители Донецка слышали мощный воздушный взрыв, а также наблюдали долгое свечение в небе.
По оперативным данным СЦКК ДНР, работали силы ПВО ДНР, а свечение в небе – применение противником осветительных боеприпасов на Ясиноватском направлении – «осветительная люстра».
https://t.me/mig41/15489


No to prvé video...neviem...info-dezinfo odvšadiaľ...ale treba to sledovať, uvidíme, čo na to MO RF...
Ale títo tiež vravia o fosfore...
https://t.me/Oleg_Blokhin/12115
https://t.me/anna_news/26080


[quote="pid:65200, uid:335"]https://t.me/mig41/15488 Doneck. Teraz.[/quote] No tak asi nie - sily protivzdušnej obrany DPR fungovali a žiarou na oblohe - použitie osvetľovacej munície nepriateľom v smere Yasinovatsky - „osvetľovací luster“. Армия ДНР: Около девяти вечера жители Донецка слышали мощный воздушный взрыв, а также наблюдали долгое свечение в небе. По оперативным данным СЦКК ДНР, работали силы ПВО ДНР, а свечение в небе – применение противником осветительных боеприпасов на Ясиноватском направлении – «осветительная люстра». https://t.me/mig41/15489 No to prvé video...neviem...info-dezinfo odvšadiaľ...ale treba to sledovať, uvidíme, čo na to MO RF... Ale títo tiež vravia o fosfore... https://t.me/Oleg_Blokhin/12115 https://t.me/anna_news/26080
Upravené 25. 3. 2022 o 21:19

zajatí ukrajinskí vojaci od kyjeva
V Nikolajevke v Kyjevskej oblasti prevzal ruský vojenský personál kontrolu nad veliteľským postom Ozbrojených síl Ukrajiny. 61 ukrajinských vojakov sa dobrovoľne vzdalo. Pre akútny nedostatok materiálu, munície a potravín masívne zložili zbrane. Všetci vojaci, ktorí sa vzdali
boli evakuovaní z bojovej zóny, v prípade potreby im bola poskytnutá lekárska pomoc. Poskytli im aj stravu
https://vk.com/rt_russian?z=video-40316705_456337037%2Fvideos-40316705%2Fpl_-40316705_-2


zajatí ukrajinskí vojaci od kyjeva V Nikolajevke v Kyjevskej oblasti prevzal ruský vojenský personál kontrolu nad veliteľským postom Ozbrojených síl Ukrajiny. 61 ukrajinských vojakov sa dobrovoľne vzdalo. Pre akútny nedostatok materiálu, munície a potravín masívne zložili zbrane. Všetci vojaci, ktorí sa vzdali boli evakuovaní z bojovej zóny, v prípade potreby im bola poskytnutá lekárska pomoc. Poskytli im aj stravu https://vk.com/rt_russian?z=video-40316705_456337037%2Fvideos-40316705%2Fpl_-40316705_-2

Vyhlásenie Ministerstva obrany Ruskej federácie o priebehu špeciálnej operácie
https://vk.com/rt_russian?z=video-40316705_456336540%2Fpl_-40316705_-2


Zničenie systému protivzdušnej obrany Buk ozbrojených síl Ukrajiny vysoko presnými raketovými zbraňami v oblasti Kyjeva
https://vk.com/mil?z=video-133441491_456253103%2F5c6bf00d4c8883a1bf%2Fpl_wall_-133441491


Vyhlásenie Ministerstva obrany Ruskej federácie o priebehu špeciálnej operácie https://vk.com/rt_russian?z=video-40316705_456336540%2Fpl_-40316705_-2 Zničenie systému protivzdušnej obrany Buk ozbrojených síl Ukrajiny vysoko presnými raketovými zbraňami v oblasti Kyjeva https://vk.com/mil?z=video-133441491_456253103%2F5c6bf00d4c8883a1bf%2Fpl_wall_-133441491

Война на Украине (26.03.22 на 12:00): Изюм, Горловка, Курахово, Киев, Славутич
Vojna na Ukrajine (26.03.22 o 12:00): Izjum, Gorlovka, Kurachovo, Kyjev, Slavutič
https://www.youtube.com/watch?v=51qTgDS6RwA


Война на Украине (26.03.22 на 12:00): Изюм, Горловка, Курахово, Киев, Славутич Vojna na Ukrajine (26.03.22 o 12:00): Izjum, Gorlovka, Kurachovo, Kyjev, Slavutič https://www.youtube.com/watch?v=51qTgDS6RwA

Tajný rozkaz veliteľa Národnej gardy Ukrajiny generálplukovníka Balana z 22. januára 2022
bol zverejnený.
Dokument je určený vedúcim severného Kyjeva, južnej Odesy a západného územného oddelenia Národnej gardy Ukrajiny.
Rozkaz podrobne popisuje plán prípravy jednej z úderných skupín na útočné operácie v zóne takzvanej „Operácie spoločných síl“ na Donbase.
Všetky aktivity pre bojovú koordináciu nacionalistov nariaďujú ukončiť do 28. februára. S cieľom začať vykonávať bojové misie v rámci ukrajinskej „Operácie spoločných síl“
v Donbase v marci 2022.
https://vk.com/mil?w=wall-133441491_563366
623f45411f7cb


Tajný rozkaz veliteľa Národnej gardy Ukrajiny generálplukovníka Balana z 22. januára 2022 bol zverejnený. Dokument je určený vedúcim severného Kyjeva, južnej Odesy a západného územného oddelenia Národnej gardy Ukrajiny. Rozkaz podrobne popisuje plán prípravy jednej z úderných skupín na útočné operácie v zóne takzvanej „Operácie spoločných síl“ na Donbase. Všetky aktivity pre bojovú koordináciu nacionalistov nariaďujú ukončiť do 28. februára. S cieľom začať vykonávať bojové misie v rámci ukrajinskej** „Operácie spoločných síl“** v Donbase v marci 2022. https://vk.com/mil?w=wall-133441491_563366 ![623f45411f7cb](serve/attachment&path=623f45411f7cb)

Všímáte si, jak v mainstramu přibývá zpráv o sílícím koronaviru?


Doteraz sa tomu hovorilo JARNÁ ÚNAVA.


[quote="pid:65304, uid:372"]Všímáte si, jak v mainstramu přibývá zpráv o sílícím koronaviru?[/quote] Doteraz sa tomu hovorilo JARNÁ ÚNAVA. -----------------

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

A v Odese už tretí týždeň kopú pláže a sypú piesok do vriec.
A hrajú si "Highway To Hell"...
https://t.me/omonby/30748


A v Odese už tretí týždeň kopú pláže a sypú piesok do vriec. A hrajú si "Highway To Hell"... https://t.me/omonby/30748

https://t.me/rusvesnasu/16576
„Bežte, chlapci, kým môžete,“ hovorí Evgeny Poddubny (http://t.me/epoddubny). K adresátom sa dostali zábery zosmiešňovania ruských zajatcov


Zverstvá ukrajinských nacistov (neodmysliteľných od Ozbrojených síl Ukrajiny!) komentujú ruskí vojenskí spravodajcovia, politici a vojenskí pozorovatelia. Všetky vyhlásenia sme zhromaždili v jednom materiáli (http://rusvesna.su/news/1648365822).


https://t.me/sashakots/30473
Bol som bombardovaný rovnakým videom, v ktorom sa ukrajinskí bastardi najskôr vysmievali zraneným ruským väzňom, z ktorých jeden pri tom zomrie.
Potom je privezených niekoľko ďalších väzňov a pred kamerou im prestreľujú nohy. Toto video nezverejním, ani vy neposielajte. Títo chlapci, ktorí padli do rúk zverom, majú rodičov, myslite na nich. Ale toto video by som ukázal bojovníkom zúčastňujúcim sa ŠVO.
Pamätám si, ako som sedel v horách Čečenska v regióne Vedeno. A veliteľ prieskumnej roty 119. výsadkového pluku mi ukázal zachytenú videokazetu, na ktorej militanti odsekli hlavy našim chlapom.


  • Ty svojím chlapom toto neukazuješ? - opýtal som sa ho.
  • Zakaždým na hodinách UCP, - odpovedal. - Aby ňuch netratili a naberali zlosti.

Netreba si robiť ilúzie o tom, proti komu bojujeme. A nesmieme klesnúť na ich úroveň. Ale musíte sa pomstiť. Ťažko a nevyhnutne. Ak vám stále chýbala motivácia, tu je.


Už dávno vám povedali, že sme vo vojne s nacistami. Ozbrojené sily Ukrajiny sú do značnej miery nasýtené týmito myšlienkami. A nacistická spodina bude musieť byť úplne vyčistená.
Источник: https://rusvesna.su/news/1648365822


https://t.me/rusvesnasu/16576 „Bežte, chlapci, kým môžete,“ hovorí Evgeny Poddubny (http://t.me/epoddubny). K adresátom sa dostali zábery zosmiešňovania ruských zajatcov Zverstvá ukrajinských nacistov (neodmysliteľných od Ozbrojených síl Ukrajiny!) komentujú ruskí vojenskí spravodajcovia, politici a vojenskí pozorovatelia. Všetky vyhlásenia sme zhromaždili v jednom materiáli (http://rusvesna.su/news/1648365822). https://t.me/sashakots/30473 Bol som bombardovaný rovnakým videom, v ktorom sa ukrajinskí bastardi najskôr vysmievali zraneným ruským väzňom, z ktorých jeden pri tom zomrie. Potom je privezených niekoľko ďalších väzňov a pred kamerou im prestreľujú nohy. Toto video nezverejním, ani vy neposielajte. Títo chlapci, ktorí padli do rúk zverom, majú rodičov, myslite na nich. Ale toto video by som ukázal bojovníkom zúčastňujúcim sa ŠVO. Pamätám si, ako som sedel v horách Čečenska v regióne Vedeno. A veliteľ prieskumnej roty 119. výsadkového pluku mi ukázal zachytenú videokazetu, na ktorej militanti odsekli hlavy našim chlapom. - Ty svojím chlapom toto neukazuješ? - opýtal som sa ho. - Zakaždým na hodinách UCP, - odpovedal. - Aby ňuch netratili a naberali zlosti. Netreba si robiť ilúzie o tom, proti komu bojujeme. A nesmieme klesnúť na ich úroveň. Ale musíte sa pomstiť. Ťažko a nevyhnutne. Ak vám stále chýbala motivácia, tu je. Už dávno vám povedali, že sme vo vojne s nacistami. Ozbrojené sily Ukrajiny sú do značnej miery nasýtené týmito myšlienkami. A nacistická spodina bude musieť byť úplne vyčistená. Источник: https://rusvesna.su/news/1648365822
Upravené 27. 3. 2022 o 11:06

Война на Украине (26.03.22 на 20:00): Уничтожение Донбасской группировки ВСУ становится приоритетным
Vojna na Ukrajine (26.03.22 o 20:00): Prioritou sa stáva zničenie Donbasského zoskupenia ozbrojených síl Ukrajiny


https://www.youtube.com/watch?v=NikEdKNT4CE


Война на Украине (26.03.22 на 20:00): Уничтожение Донбасской группировки ВСУ становится приоритетным Vojna na Ukrajine (26.03.22 o 20:00): Prioritou sa stáva zničenie Donbasského zoskupenia ozbrojených síl Ukrajiny https://www.youtube.com/watch?v=NikEdKNT4CE

ktorom sa ukrajinskí bastardi najskôr vysmievali zraneným ruským väzňom, z ktorých jeden pri tom zomrie.

No... to člověk nemá slov...
Zde člověk aspoň s částečkou Lidství v sobě pozná, kde je pravda a kdo je kdo. Protože mučit někoho před smrtí umějí jen bastardi. A je jedno, jak si zrovna říkají. Vždy to byli a budou jen bastardi.


[quote="pid:65350, uid:335"]ktorom sa ukrajinskí bastardi najskôr vysmievali zraneným ruským väzňom, z ktorých jeden pri tom zomrie.[/quote] No... to člověk nemá slov... Zde člověk aspoň s částečkou Lidství v sobě pozná, kde je pravda a kdo je kdo. Protože mučit někoho před smrtí umějí jen bastardi. A je jedno, jak si zrovna říkají. **Vždy to byli a budou jen bastardi.**

Ministerstvo obrany RF oznámilo zničenie veľkej palivovej základne neďaleko Ľvova vysoko presnými zbraňami
Táto základňa podľa agentúry poskytovala palivo pre ukrajinské jednotky v západných oblastiach krajiny, ako aj pri Kyjeve.
Okrem toho povedal, že ozbrojené sily Ruskej federácie zničili vysoko presnými riadenými strelami dielne rádiového opravovne Ľvov, kde prebiehali veľké opravy a modernizácie protilietadlových raketových systémov S-125 a Tor,
ako aj radarové stanice pre ukrajinské letectvo, elektronický boj a zameriavače pre tanky.
https://tass.ru/armiya-i-opk/14196375


Ministerstvo obrany RF oznámilo **zničenie veľkej palivovej základne neďaleko Ľvova** vysoko presnými zbraňami Táto základňa podľa agentúry poskytovala palivo pre ukrajinské jednotky v západných **oblastiach krajiny, ako aj pri Kyjeve.** Okrem toho povedal, že ozbrojené sily Ruskej federácie zničili vysoko presnými riadenými strelami dielne rádiového opravovne Ľvov, kde prebiehali veľké opravy a modernizácie **protilietadlových raketových systémov S-125 a Tor,** ako aj radarové stanice pre ukrajinské letectvo, elektronický boj a zameriavače pre tanky. https://tass.ru/armiya-i-opk/14196375

🍀 🏹🏹Okolie Mariupolu


Tradičná domáca mapa. Sinim vybral enklávy ozbrojených síl Ukrajiny, ktoré pracovali offline a navzájom sa podporovali paľbou.


    1. Zoskupenie v závode Azovstal. Obrovské množstvo betónových prístreškov, priemyselných oblastí a podzemných inžinierskych sietí môže poskytnúť druhý DAP. Susední neonacisti na ľavom brehu zadržiavajú spojenecké sily a korigujú paľbu delostrelectva rozmiestneného v Azovstale.
    1. Zoskupovanie v závode. Iľjič. Tu je podobný príbeh s Azovstalom.
    1. Zoskupenie v prístave Mariupol. Prirodzene, teroristi v týchto podnikoch môžu byť zničení rýchlo, ale iba spolu s podnikmi.

    Ďalším novým problémom je, že niektorí miestni obyvatelia nechcú dobrovoľne opustiť mesto. Sú medzi nimi preoblečení teroristi, ktorí korigujú paľbu ukrajinského delostrelectva.

    Mariupol sa stal ďalšou skúškou, ale spojenecké sily denne ničia živú silu militantov, čo nevyhnutne približuje úplné oslobodenie mesta.

    @anna_news @akimapachev @diza_donbass


https://t.me/swodki/53292


83.88k
418
58
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept