Naši analytici
Ukrajina jinak
???

Gen.Pelz: Co předcházelo Ukrajině
7.3.22


Bulharsko:
Chronologie válek od doby vzniku Ukrajiny jako samostatného státu. Pokud to půjde takto dál, připravte si peněženky, možná ne jen to. Velký reset, ale zcela jiný nežli ten, o kterém se stále mluví. Též něco o historii moci médií jako prostředku vlády. V Evropě to začalo roku 325 za panování římského císaře Konstantina. Změna garnitury "císařů" započala rokem 1789. Výměna byla ukončena s koncem 1. světové války.




Zajímavý článek - viz odkaz níže. Nejvíce mě zaujal experiment s fotkama válečných hrůz Srbska, které autor umístil na sociální síť a neřekl, že jsou ze Srbska. Reakce ovcí byla předvídatelná a úsměvná. Kdyby to nebylo tragické.
Zdroj: https://www.necenzurujeme.cz/ibrahim-zardos/3002/gen-pelz-co...


Gen.Pelz: Co předcházelo Ukrajině 7.3.22 Bulharsko: Chronologie válek od doby vzniku Ukrajiny jako samostatného státu. Pokud to půjde takto dál, připravte si peněženky, možná ne jen to. Velký reset, ale zcela jiný nežli ten, o kterém se stále mluví. Též něco o historii moci médií jako prostředku vlády. V Evropě to začalo roku 325 za panování římského císaře Konstantina. Změna garnitury "císařů" započala rokem 1789. Výměna byla ukončena s koncem 1. světové války. _______ Zajímavý článek - viz odkaz níže. Nejvíce mě zaujal experiment s fotkama válečných hrůz Srbska, které autor umístil na sociální síť a neřekl, že jsou ze Srbska. Reakce ovcí byla předvídatelná a úsměvná. Kdyby to nebylo tragické. Zdroj: https://www.necenzurujeme.cz/ibrahim-zardos/3002/gen-pelz-co...
900
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept