Zahraniční analytici
Biohazard: Americké biolaboratoře na Ukrajině. Sergej Filatov

plus to ockovanie Sputnikom. Ja som to brala ako pokus o vyhnutie sa mRNA a americkym mnamkam ked cloveka v praci tlacia k ockovaniu a nevidi vychodisko. Ale teraz som sa nedavno bavila s jednou senzibilkou a ta sa nechala ockovat tiez Sputnikom a vravela, ze vsetky jej schopnosti zmizli, bola uplne odpojena od duchovneho sveta, tak ako to bolo varovane u vakcin Pfizer a Moderna. Samozrejme po nejakom case a usilovnej praci sa to vratilo naspat, clovek nevie toho druheho definitivne oddelit od Boha, pokial sa ho dotycny sam nie je ochotny vzdat, ale aj tak mi to pride ako tvrdy podraz. Aky zmysel malo potom to vyberanie ci Pfizer ci nie Pfizer, ked dosledky su nakoniec rovnake? V tomto som verila, ze Sputnik je aspon mensie zlo


plus to ockovanie Sputnikom. Ja som to brala ako pokus o vyhnutie sa mRNA a americkym mnamkam ked cloveka v praci tlacia k ockovaniu a nevidi vychodisko. Ale teraz som sa nedavno bavila s jednou senzibilkou a ta sa nechala ockovat tiez Sputnikom a vravela, ze vsetky jej schopnosti zmizli, bola uplne odpojena od duchovneho sveta, tak ako to bolo varovane u vakcin Pfizer a Moderna. Samozrejme po nejakom case a usilovnej praci sa to vratilo naspat, clovek nevie toho druheho definitivne oddelit od Boha, pokial sa ho dotycny sam nie je ochotny vzdat, ale aj tak mi to pride ako tvrdy podraz. Aky zmysel malo potom to vyberanie ci Pfizer ci nie Pfizer, ked dosledky su nakoniec rovnake? V tomto som verila, ze Sputnik je aspon mensie zlo
Upravené 11. 3. 2022 o 13:14
  • Založené míny v KSB brániace vzostupu (najviac po tretiu čakru/stohňu).
  • Podpora génovej manipulácie Vladimírom Putinom, Valerijom Piakinom a celkovo Ruskou federáciou so zavádzaním otvoreného fašizmu, kým sa ľudia nevzopreli.
  • Zavádzanie 5G vysielačov po celej Ruskej federácii.
  • Začatie invázie medzi 21.02.2022 a 24.02.2022. Tam máme 22.02.2022 (trikrát podpis GP).
  • Porušenie medzinárodného práva, na ktoré sa RF desiatky rokov odvolávala.
  • Zavádzanie cenzúry a drakonických trestov rovnako ako na Západe.

Naozaj je Vladimír Putin a VP ZSSR na našej strane? Dôveruj, ale preveruj!


- Založené míny v KSB brániace vzostupu (najviac po tretiu čakru/stohňu). - Podpora génovej manipulácie Vladimírom Putinom, Valerijom Piakinom a celkovo Ruskou federáciou so zavádzaním otvoreného fašizmu, kým sa ľudia nevzopreli. - Zavádzanie 5G vysielačov po celej Ruskej federácii. - Začatie invázie medzi 21.02.2022 a 24.02.2022. Tam máme 22.02.2022 (trikrát podpis GP). - Porušenie medzinárodného práva, na ktoré sa RF desiatky rokov odvolávala. - Zavádzanie cenzúry a drakonických trestov rovnako ako na Západe. Naozaj je Vladimír Putin a VP ZSSR na našej strane? Dôveruj, ale preveruj!
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 11. 3. 2022 o 14:36

plus to ockovanie Sputnikom. Ja som to brala ako pokus o vyhnutie sa mRNA a americkym mnamkam ked cloveka v praci tlacia k ockovaniu a nevidi vychodisko. Ale teraz som sa nedavno bavila s jednou senzibilkou a ta sa nechala ockovat tiez Sputnikom a vravela, ze vsetky jej schopnosti zmizli, bola uplne odpojena od duchovneho sveta, tak ako to bolo varovane u vakcin Pfizer a Moderna.


Potvrdzuje sa, že cieľom génovej aj negénovej manipulácie je zamedziť duchovnému prebudeniu (odpojiť telo od duše). Individuálny aj kolektívny vzostup je to najdôležitejšie v tejto dobe. Je to záležitosť mesiacov až rokov. Preto sa tak ponáhľajú, preto tak tlačia. Neidealizujte si Ruskú federáciu ani Vladimíra Putina.


[quote="pid:62898, uid:187"]plus to ockovanie Sputnikom. Ja som to brala ako pokus o vyhnutie sa mRNA a americkym mnamkam ked cloveka v praci tlacia k ockovaniu a nevidi vychodisko. Ale teraz som sa nedavno bavila s jednou senzibilkou a ta sa nechala ockovat tiez Sputnikom a vravela, ze vsetky jej schopnosti zmizli, bola uplne odpojena od duchovneho sveta, tak ako to bolo varovane u vakcin Pfizer a Moderna.[/quote] Potvrdzuje sa, že cieľom génovej aj negénovej manipulácie je zamedziť duchovnému prebudeniu (odpojiť telo od duše). Individuálny aj kolektívny vzostup je to najdôležitejšie v tejto dobe. Je to záležitosť mesiacov až rokov. Preto sa tak ponáhľajú, preto tak tlačia. Neidealizujte si Ruskú federáciu ani Vladimíra Putina.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 11. 3. 2022 o 14:39

Bývalý zaměstnanec SBU řekl o „zakrývání stop“ v amerických biolaboratořích na Ukrajině


Na území Ukrajiny se vyvíjela nová biologická zbraň genově selektivního typu a v současnosti Spojené státy spěchají, aby „zakryly stopy“ jejích aktivit. Izvestiji o tom 13. března řekl Vasilij Prozorov, bývalý zaměstnanec Bezpečnostní služby Ukrajiny (SBU).


Zdůraznil, že SBU kontroluje všechna potenciálně nebezpečná zařízení v zemi, takže jakákoli zařízení, kde se pracovalo se zvláště nebezpečnými patogeny, jsou do určité míry pod kontrolou Ukrajiny, Bezpečnostní služby Ukrajiny.


„Nicméně stojí za zmínku, že laboratoře, které byly modernizovány v rámci programu společných aktivit ministerstva obrany USA a ukrajinských vládních agentur, měly tak zvýšený bezpečnostní režim, že se tam v zásadě nemohli dostat ani dozorující důstojníci. Nedostali se tam ani šéfové ministerstva zdravotnictví Ukrajiny. Zvlášť po Majdanu ministryní zdravotnictví se stala občanka USA Ulyana Suprun, která dala zelenou práci v oblasti vojenské biologické spolupráce s Američany. V mém vyšetřování se objevil dokument, kde šéf Agentury pro snížení hrozeb obrany USA přímo děkuje Ulyaně Suprunové s tím, že bez její podpory by nebyli schopni dosáhnout takového úspěchu v rozvoji vojensko-biologické spolupráce na Ukrajině, “ řekl Prozorov.


Bývalý důstojník SBU řekl, že Spojené státy spěchají, aby „zakryly stopy“ své činnosti – odnášejí vybavení a výsledky práce.


„Pokud se tyto dokumenty dostanou do mých rukou, například Ruska nebo mezinárodních organizací, bude jasné, že v takových laboratořích na území Ukrajiny se pracovalo na vývoji nového typu biologických zbraní, včetně geneticky selektivních biologických zbraní. zbraně. A to je přímé porušení všech mezinárodních norem a pravidel, zejména Úmluvy o zákazu botulotoxických zbraní z roku 1972,“ shrnul Prozorov.
https://iz.ru/1304349/eks-sotrudnik-sbu-zaiavil-o-svorachivanii-biolaboratorii-ssha-na-ukraine


V této souvislosti je zajímavé nedávné prohlášení Stoltenberga


Generální tajemník NATO Stoltenberg: Rusko možná plánuje chemické útoky


Jens Stoltenberg, generální tajemník Severoatlantické aliance (NATO), řekl, že Rusko by údajně mohlo připravovat chemické útoky. Pokusil se tedy ospravedlnit v odpovědi na otázku novináře o amerických biologických laboratořích na Ukrajině .


"Nyní, když byla učiněna tato nepravdivá tvrzení, musíme zůstat ostražití, protože je možné, že samotné Rusko plánuje operace s chemickými zbraněmi," řekl generální tajemník v rozhovoru pro německý list Welt , zveřejněný 13.


Stoltenberg zdůraznil, že takový scénář by byl „válečným zločinem“.
https://iz.ru/1304388/2022-03-13/stoltenberg-obvinil-rossiiu-v-planirovanii-khimicheskikh-atak?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Trapné vykrucování se Stoltenberga na pozadí množicích se důkazů o biolaboratořích Pentagonu, které potvrzují, že jsou to právě USA, které páchaly válečné zločiny a zločiny proti lidskosti.


**Bývalý zaměstnanec SBU řekl o „zakrývání stop“ v amerických biolaboratořích na Ukrajině** Na území Ukrajiny se vyvíjela nová biologická zbraň genově selektivního typu a v současnosti Spojené státy spěchají, aby „zakryly stopy“ jejích aktivit. Izvestiji o tom 13. března řekl Vasilij Prozorov, bývalý zaměstnanec Bezpečnostní služby Ukrajiny (SBU). Zdůraznil, že SBU kontroluje všechna potenciálně nebezpečná zařízení v zemi, takže jakákoli zařízení, kde se pracovalo se zvláště nebezpečnými patogeny, jsou do určité míry pod kontrolou Ukrajiny, Bezpečnostní služby Ukrajiny. „Nicméně stojí za zmínku, že laboratoře, které byly modernizovány v rámci programu společných aktivit ministerstva obrany USA a ukrajinských vládních agentur, měly tak zvýšený bezpečnostní režim, že se tam v zásadě nemohli dostat ani dozorující důstojníci. Nedostali se tam ani šéfové ministerstva zdravotnictví Ukrajiny. Zvlášť po Majdanu ministryní zdravotnictví se stala občanka USA Ulyana Suprun, která dala zelenou práci v oblasti vojenské biologické spolupráce s Američany. V mém vyšetřování se objevil dokument, kde šéf Agentury pro snížení hrozeb obrany USA přímo děkuje Ulyaně Suprunové s tím, že bez její podpory by nebyli schopni dosáhnout takového úspěchu v rozvoji vojensko-biologické spolupráce na Ukrajině, “ řekl Prozorov. Bývalý důstojník SBU řekl, že Spojené státy spěchají, aby „zakryly stopy“ své činnosti – odnášejí vybavení a výsledky práce. „Pokud se tyto dokumenty dostanou do mých rukou, například Ruska nebo mezinárodních organizací, bude jasné, že v takových laboratořích na území Ukrajiny se pracovalo na vývoji nového typu biologických zbraní, včetně geneticky selektivních biologických zbraní. zbraně. A to je přímé porušení všech mezinárodních norem a pravidel, zejména Úmluvy o zákazu botulotoxických zbraní z roku 1972,“ shrnul Prozorov. https://iz.ru/1304349/eks-sotrudnik-sbu-zaiavil-o-svorachivanii-biolaboratorii-ssha-na-ukraine V této souvislosti je zajímavé nedávné prohlášení Stoltenberga **Generální tajemník NATO Stoltenberg: Rusko možná plánuje chemické útoky** Jens Stoltenberg, generální tajemník Severoatlantické aliance (NATO), řekl, že Rusko **by údajně mohlo připravovat** chemické útoky. Pokusil se tedy ospravedlnit v odpovědi na otázku novináře o amerických biologických laboratořích na Ukrajině . "Nyní, když byla učiněna tato nepravdivá tvrzení, musíme zůstat ostražití, protože je možné, že samotné Rusko plánuje operace s chemickými zbraněmi," řekl generální tajemník v rozhovoru pro německý list Welt , zveřejněný 13. **Stoltenberg zdůraznil, že takový scénář by byl „válečným zločinem“.** https://iz.ru/1304388/2022-03-13/stoltenberg-obvinil-rossiiu-v-planirovanii-khimicheskikh-atak?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Trapné vykrucování se Stoltenberga na pozadí množicích se důkazů o biolaboratořích Pentagonu, které potvrzují, že jsou to právě USA, které páchaly válečné zločiny a zločiny proti lidskosti.

Je to přece tak jednoduché . Napřed Putin , to je ten borec , který řídí volby v USA a v celém světě , vyhodil osobně sklad ve Vrběticích a následně mazal osobně novičok na kliky u dveří . A potom tento , teď už je z borce nedouk , vozí v pytlíku po Ukrajině smrtící patogeny a vypouští si je u hranic RF .
Ten je ale mazaný . Kdyby to vysypal u hranic USA , tak by to bylo okaté . Ale on je rafinovaný jako Švejk .


Je to přece tak jednoduché . Napřed Putin , to je ten borec , který řídí volby v USA a v celém světě , vyhodil osobně sklad ve Vrběticích a následně mazal osobně novičok na kliky u dveří . A potom tento , teď už je z borce nedouk , vozí v pytlíku po Ukrajině smrtící patogeny a vypouští si je u hranic RF . Ten je ale mazaný . Kdyby to vysypal u hranic USA , tak by to bylo okaté . Ale on je rafinovaný jako Švejk .

Snaží se to zamést pod koberec , ale tlak vzrůstá .
Důležité je to , že jim to o kebule omlacují i další státy a tím se zvětšuje informační pole .
https://www.pokec24.cz/nezarazene/uz-nelze-nic-skryvat-spojenym-statum-napocitaly-336-biologickych-laboratori-ve-30-zemich-sveta/


Snaží se to zamést pod koberec , ale tlak vzrůstá . Důležité je to , že jim to o kebule omlacují i další státy a tím se zvětšuje informační pole . https://www.pokec24.cz/nezarazene/uz-nelze-nic-skryvat-spojenym-statum-napocitaly-336-biologickych-laboratori-ve-30-zemich-sveta/

https://t.me/ambasadarus/691
[Preposlané od Veľvyslanectvo Ruska na Slovensku]
Ukrajinské biolaboratóriá sponzorovalo ministerstvo obrany USA za milióny dolárov s cieľom vyvinúť biologické zbrane.


Na Ukrajine boli tieto biologické laboratóriá podriadené ministerstvu zdravotníctva.


V lete 2016 vyslala Obamova administratíva na Ukrajinu americkú občianku Uľjanu Suprunovú, ktorá sa stala ministerkou zdravotníctva Ukrajiny.


Otec Ulyany Suprunovej je George Harry Yurkiv, bývalý viceprezident North American Controls Inc. Spoločnosť sa špecializuje na vývoj riadiacich systémov pre obranný priemysel: od vývoja až po dodávku produktov.


Starý otec Uľjany Suprunovej - Ivan Yurkiv bol v roku 1919 poručíkom v armáde nezávislej Ukrajiny. Existujú dôkazy, že na začiatku 2. svetovej vojny bol členom banderovských formácií a zúčastnil sa bojov a sabotážnych operácií proti sovietskym jednotkám v Karpatoch.


Manžel Uľjany Suprunovej, Marco Suprun, je propagandista a producent z Kanady. Na Ukrajine známy pre svoje kontakty s krajne pravicovými aktivistami.


Len jeden príklad toho, ako demilitarizácia súvisí s denacifikáciou.


https://t.me/ambasadarus/691 [Preposlané od Veľvyslanectvo Ruska na Slovensku] Ukrajinské biolaboratóriá sponzorovalo ministerstvo obrany USA za milióny dolárov s cieľom vyvinúť biologické zbrane. Na Ukrajine boli tieto biologické laboratóriá podriadené ministerstvu zdravotníctva. V lete 2016 vyslala Obamova administratíva na Ukrajinu americkú občianku Uľjanu Suprunovú, ktorá sa stala ministerkou zdravotníctva Ukrajiny. Otec Ulyany Suprunovej je George Harry Yurkiv, bývalý viceprezident North American Controls Inc. Spoločnosť sa špecializuje na vývoj riadiacich systémov pre obranný priemysel: od vývoja až po dodávku produktov. Starý otec Uľjany Suprunovej - Ivan Yurkiv bol v roku 1919 poručíkom v armáde nezávislej Ukrajiny. Existujú dôkazy, že na začiatku 2. svetovej vojny bol členom banderovských formácií a zúčastnil sa bojov a sabotážnych operácií proti sovietskym jednotkám v Karpatoch. Manžel Uľjany Suprunovej, Marco Suprun, je propagandista a producent z Kanady. Na Ukrajine známy pre svoje kontakty s krajne pravicovými aktivistami. Len jeden príklad toho, ako demilitarizácia súvisí s denacifikáciou.

Čínský expert řekl, co se Spojené státy naučily od militaristického Japonska


i. Spojené státy, které studovaly biologické zbraně od válečných zločinců militaristického Japonska, se od nich také naučily, jak nepřiznat svou odpovědnost za fakta, řekl čínský vojenský expert Qian Liyan RIA Novosti a vyjádřil lítost nad tím, že ostatní západní země mlčí o akcích Washingtonu, včetně na území Ukrajiny.
Již dříve generálporučík Igor Kirillov, náčelník jednotek radiační, chemické a biologické ochrany Ozbrojených sil Ruské federace , uvedl , že práce v rámci vojenského biologického programu USA na území Ukrajiny jsou obdobné jako práce prováděné ve 40. letech 20. století japonskou armádou z Detachment 731, jejíž členové byli po druhé světové válce ukryti v USA.


"Jak ruská armáda získává na Ukrajině stále více dat, skládačka relevantního výzkumu biologických zbraní, který USA provádějí na Ukrajině, se stále více zlepšuje. Ale je divné, že náměstkyně státního tajemníka USA je vážně znepokojená, jestli se výsledky těch výzkumů nedostanou do rukou Ruska . Co trápí Washington? Je to strach, že si Rusko uvědomí, že na Ukrajině probíhá výzkum biologických zbraní, nebo se USA bojí, že výsledky tohoto vědeckého výzkumu se stanou zbraní?Pokud budou výsledky výzkumu, který podporuje americkou armádu, využívány pouze v oblasti prevence a léčby nemocí, jak stanou se smrtící zbraní?" - řekl Qian Liyan.


Podle jeho názoru Spojené státy tváří v tvář takové neúprosné logice využily své dominance na různých online platformách, jak nejlépe mohly, přesto se jim nepodařilo nic objasnit, a proto všechny relevantní údaje začaly jednoduše nazývat „dezinformacemi“ a konstatovat, že údajná ruská armáda hodlá na Ukrajině použít biologické zbraně, a pak svalit vinu na Spojené státy.
Dodal, že generálporučík Kirillov ve skutečnosti srovnával biologický program americké armády na Ukrajině s tím, co dělal japonský vojenský oddíl 731 ve 40. letech 20. století, a porovnával pouze část experimentů s živými biologickými zbraněmi na lidech. Podle znalce je tam ještě dost podobná část a ta spočívá v nepřiznání se ke skutku za žádnou cenu.


"Američané, když studovali biologické zbraně od Shiro Ishii (japonského mikrobiologa, válečného zločince, velitele 731. oddílu Kwantungské armády), se také naučili, jak nepřijímat odpovědnost tváří v tvář faktům," řekl.


Dodal, že Japonské impérium zaplatilo známou bolestnou cenu za své zločiny a USA stále jdou touto starou cestou, "extrémně zvědavá otázka je, jakou cenu jednou zaplatí."
"Bohužel, v současné době ostatní západní země mlčí o akcích Spojených států," - řekl analytik.
Dodal, že je nemožné vědět, zda USA vytvořily takzvaný "informační kokon" ohledně tohoto tématu, "ale ostatní země jsou schopny vidět, co USA udělaly."


Oddíl 731 Kwantungské armády vyvinul a testoval bakteriologické zbraně na lidech. Prováděly se tam pokusy infikovat lidi nejen bakteriemi moru, ale také antraxem, cholerou, tyfem a dalšími mikroby. Většina nakažených zemřela v hrozných bolestech. Ti, kteří se uzdravili, byli podrobeni opakovaným experimentům a nakonec také zabiti. Živým lidem byly vyříznuty orgány, aby se zjistilo, jak se infekce šíří po těle. Japonská armáda prováděla na lidech další nelidské experimenty, které nevyhnutelně vedly k jejich smrti.


Podle vzpomínek zaměstnanců oddělení č. 731 celkem za dobu jeho existence zemřelo ve zdech laboratoří asi 3 tisíce lidí - Číňanů, Korejců, Rusů, na kterých byly prováděny kruté experimenty. Jiné odhady uvádějí počet obětí až 10 000.
Bezprostředně po porážce Kwantungské armády v srpnu 1945, k níž přispěla především Rudá armáda, vytvořily Spojené státy zvláštní skupinu, která měla v Japonsku pátrat po osobách, které disponovaly vědeckými a technologickými informacemi (Američané tak učinili po porážce nacistického Německa ). V rukou této skupiny byli zejména vůdci Detachmentu 731 Shiro Ishii a Masaji Kitano. Spojené státy je a další zločince chránily před odplatou výměnou za výsledky nelidských experimentů. Washington opakovaně odmítl žádosti Moskvy o vydání Ishiiho a dalších zločinců k soudu v SSSR .
https://ria.ru/20220315/biolaboratorii-1778263535.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**Čínský expert řekl, co se Spojené státy naučily od militaristického Japonska** i. Spojené státy, které studovaly biologické zbraně od válečných zločinců militaristického Japonska, se od nich také naučily, jak nepřiznat svou odpovědnost za fakta, řekl čínský vojenský expert Qian Liyan RIA Novosti a vyjádřil lítost nad tím, že ostatní západní země mlčí o akcích Washingtonu, včetně na území Ukrajiny. Již dříve generálporučík Igor Kirillov, náčelník jednotek radiační, chemické a biologické ochrany Ozbrojených sil Ruské federace , uvedl , že práce v rámci vojenského biologického programu USA na území Ukrajiny jsou obdobné jako práce prováděné ve 40. letech 20. století japonskou armádou z Detachment 731, jejíž členové byli po druhé světové válce ukryti v USA. "Jak ruská armáda získává na Ukrajině stále více dat, skládačka relevantního výzkumu biologických zbraní, který USA provádějí na Ukrajině, se stále více zlepšuje. Ale je divné, že náměstkyně státního tajemníka USA je vážně znepokojená, jestli se výsledky těch výzkumů nedostanou do rukou Ruska . Co trápí Washington? Je to strach, že si Rusko uvědomí, že na Ukrajině probíhá výzkum biologických zbraní, nebo se USA bojí, že výsledky tohoto vědeckého výzkumu se stanou zbraní?Pokud budou výsledky výzkumu, který podporuje americkou armádu, využívány pouze v oblasti prevence a léčby nemocí, jak stanou se smrtící zbraní?" - řekl Qian Liyan. Podle jeho názoru Spojené státy tváří v tvář takové neúprosné logice využily své dominance na různých online platformách, jak nejlépe mohly, přesto se jim nepodařilo nic objasnit, a proto všechny relevantní údaje začaly jednoduše nazývat „dezinformacemi“ a konstatovat, že údajná ruská armáda hodlá na Ukrajině použít biologické zbraně, a pak svalit vinu na Spojené státy. Dodal, že generálporučík Kirillov ve skutečnosti srovnával biologický program americké armády na Ukrajině s tím, co dělal japonský vojenský oddíl 731 ve 40. letech 20. století, a porovnával pouze část experimentů s živými biologickými zbraněmi na lidech. Podle znalce je tam ještě dost podobná část a ta spočívá v nepřiznání se ke skutku za žádnou cenu. "Američané, když studovali biologické zbraně od Shiro Ishii (japonského mikrobiologa, válečného zločince, velitele 731. oddílu Kwantungské armády), se také naučili, jak nepřijímat odpovědnost tváří v tvář faktům," řekl. Dodal, že Japonské impérium zaplatilo známou bolestnou cenu za své zločiny a USA stále jdou touto starou cestou, "extrémně zvědavá otázka je, jakou cenu jednou zaplatí." "Bohužel, v současné době ostatní západní země mlčí o akcích Spojených států," - řekl analytik. Dodal, že je nemožné vědět, zda USA vytvořily takzvaný "informační kokon" ohledně tohoto tématu, "ale ostatní země jsou schopny vidět, co USA udělaly." Oddíl 731 Kwantungské armády vyvinul a testoval bakteriologické zbraně na lidech. Prováděly se tam pokusy infikovat lidi nejen bakteriemi moru, ale také antraxem, cholerou, tyfem a dalšími mikroby. Většina nakažených zemřela v hrozných bolestech. Ti, kteří se uzdravili, byli podrobeni opakovaným experimentům a nakonec také zabiti. Živým lidem byly vyříznuty orgány, aby se zjistilo, jak se infekce šíří po těle. Japonská armáda prováděla na lidech další nelidské experimenty, které nevyhnutelně vedly k jejich smrti. Podle vzpomínek zaměstnanců oddělení č. 731 celkem za dobu jeho existence zemřelo ve zdech laboratoří asi 3 tisíce lidí - Číňanů, Korejců, Rusů, na kterých byly prováděny kruté experimenty. Jiné odhady uvádějí počet obětí až 10 000. Bezprostředně po porážce Kwantungské armády v srpnu 1945, k níž přispěla především Rudá armáda, vytvořily Spojené státy zvláštní skupinu, která měla v Japonsku pátrat po osobách, které disponovaly vědeckými a technologickými informacemi (Američané tak učinili po porážce nacistického Německa ). V rukou této skupiny byli zejména vůdci Detachmentu 731 Shiro Ishii a Masaji Kitano. Spojené státy je a další zločince chránily před odplatou výměnou za výsledky nelidských experimentů. Washington opakovaně odmítl žádosti Moskvy o vydání Ishiiho a dalších zločinců k soudu v SSSR . https://ria.ru/20220315/biolaboratorii-1778263535.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Nový film Antona Krasovského "Biologické zbrane. Pravda alebo fikcia?" poskytuje dôkazy o existencii siete tajných biolaboratórií financovaných Pentagonom a rozmiestnených po obvode našej krajiny, vr. na území Ukrajiny.
https://rutube.ru/video/3427f37e176027cd437038e8a6d6e227/
https://t.me/MID_Russia/19160


Nový film Antona Krasovského "Biologické zbrane. Pravda alebo fikcia?" poskytuje dôkazy o existencii siete tajných biolaboratórií financovaných Pentagonom a rozmiestnených po obvode našej krajiny, vr. na území Ukrajiny. https://rutube.ru/video/3427f37e176027cd437038e8a6d6e227/ https://t.me/MID_Russia/19160

Založené míny v KSB brániace vzostupu (najviac po tretiu čakru/stohňu).
Podpora génovej manipulácie Vladimírom Putinom, Valerijom Piakinom a celkovo Ruskou federáciou so zavádzaním otvoreného fašizmu, kým sa ľudia nevzopreli.
Zavádzanie 5G vysielačov po celej Ruskej federácii.
Začatie invázie medzi 21.02.2022 a 24.02.2022. Tam máme 22.02.2022 (trikrát podpis GP).
Porušenie medzinárodného práva, na ktoré sa RF desiatky rokov odvolávala.
Zavádzanie cenzúry a drakonických trestov rovnako ako na Západe.


takze zase nic, nebud uz smiesny. teda jednu vec si povedal, citaty z Koranu... cize ked clovek povie ze model pan-sluha je nemoralny tak uklada do spolocnosti miny? gratulujem. krasny priklad zidovskeho boja protikladov. 6238dbeb45f6b


[quote="pid:62908, uid:623"]Založené míny v KSB brániace vzostupu (najviac po tretiu čakru/stohňu). Podpora génovej manipulácie Vladimírom Putinom, Valerijom Piakinom a celkovo Ruskou federáciou so zavádzaním otvoreného fašizmu, kým sa ľudia nevzopreli. Zavádzanie 5G vysielačov po celej Ruskej federácii. Začatie invázie medzi 21.02.2022 a 24.02.2022. Tam máme 22.02.2022 (trikrát podpis GP). Porušenie medzinárodného práva, na ktoré sa RF desiatky rokov odvolávala. Zavádzanie cenzúry a drakonických trestov rovnako ako na Západe.[/quote] takze zase nic, nebud uz smiesny. teda jednu vec si povedal, citaty z Koranu... cize ked clovek povie ze model pan-sluha je nemoralny tak uklada do spolocnosti miny? gratulujem. krasny priklad zidovskeho boja protikladov. ![6238dbeb45f6b](serve/attachment&path=6238dbeb45f6b)

nebud uz smiesny. teda jednu vec si povedal, citaty z Koranu... cize ked clovek povie ze model pan-sluha je nemoralny tak uklada do spolocnosti miny?
A copak, nefunguje to, jak je nakresleno na obrázku? Kdo jsou potom anglosasové, kterým Pjakin nemůže přijít na jméno a říká, buďto my, nebo oni. Můžeš to vysvětlit?


[quote="pid:64499, uid:252"]nebud uz smiesny. teda jednu vec si povedal, citaty z Koranu... cize ked clovek povie ze model pan-sluha je nemoralny tak uklada do spolocnosti miny?[/quote]A copak, nefunguje to, jak je nakresleno na obrázku? Kdo jsou potom anglosasové, kterým Pjakin nemůže přijít na jméno a říká, buďto my, nebo oni. Můžeš to vysvětlit?

K obrázku


Kdo jsou potom anglosasové, kterým Pjakin nemůže přijít na jméno a říká, buďto my, nebo oni. Můžeš to vysvětlit?


Zajímavá otázka, ty tam nejsou zobrazeni. To jsou ty ruce, které společnost dle tohoto obrázku rozdělily. Nejdříve to byla jednotná země, pak přišli anglosasové se svým "rozděluj a panuj". To jsou ruce, ale mozek koncepce je GP. Příkladů rozdělení je bezpočet.


K obrázku [quote="pid:64557, uid:312"]Kdo jsou potom anglosasové, kterým Pjakin nemůže přijít na jméno a říká, buďto my, nebo oni. Můžeš to vysvětlit?[/quote] Zajímavá otázka, ty tam nejsou zobrazeni. To jsou ty ruce, které společnost dle tohoto obrázku rozdělily. Nejdříve to byla jednotná země, pak přišli anglosasové se svým "rozděluj a panuj". To jsou ruce, ale mozek koncepce je GP. Příkladů rozdělení je bezpočet.

A copak, nefunguje to, jak je nakresleno na obrázku? Kdo jsou potom anglosasové, kterým Pjakin nemůže přijít na jméno a říká, buďto my, nebo oni. Můžeš to vysvětlit?

Stačí se zamyslet nad protiústavním rozdělením ČeskoSlovenska .
V historii je těchto záseků sekerou bezpočet . Jinak , stačí se podívat na mapu Afriky , na ty "přirozené" hranice podle pravítka , které protínají území více kmenů , náhodou .
Reagovat na toho rozbíječe diskuze z valachova má asi stejný smysl , jako číst jeho záměrně provokační výcucy .
Mimochodem , právě doba covidpodvodu ukázala , jak jsou záměrně lidé štváni proti sobě . V současnosti , v době neskrývaného fašismu , je to ještě zřetelnější . Věřit tomu , že petispratek cosi řídí , či že funguje ze své vlastní vůle , to je tak pro chlemtala tv geblsovky . Zde jsou zřetelně vidět anglosaské pazoury .
https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3452004-zive-fiala-odleta-do-britanie-jednat-s-v4-a-johnsonem
Procesy běží tak rychle , že musí používat nouzové ruční řízení .


[quote="pid:64557, uid:312"]A copak, nefunguje to, jak je nakresleno na obrázku? Kdo jsou potom anglosasové, kterým Pjakin nemůže přijít na jméno a říká, buďto my, nebo oni. Můžeš to vysvětlit?[/quote] Stačí se zamyslet nad protiústavním rozdělením ČeskoSlovenska . V historii je těchto záseků sekerou bezpočet . Jinak , stačí se podívat na mapu Afriky , na ty "přirozené" hranice podle pravítka , které protínají území více kmenů , náhodou . Reagovat na toho rozbíječe diskuze z valachova má asi stejný smysl , jako číst jeho záměrně provokační výcucy . Mimochodem , právě doba covidpodvodu ukázala , jak jsou záměrně lidé štváni proti sobě . V současnosti , v době neskrývaného fašismu , je to ještě zřetelnější . Věřit tomu , že petispratek cosi řídí , či že funguje ze své vlastní vůle , to je tak pro chlemtala tv geblsovky . Zde jsou zřetelně vidět anglosaské pazoury . https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3452004-zive-fiala-odleta-do-britanie-jednat-s-v4-a-johnsonem Procesy běží tak rychle , že musí používat nouzové ruční řízení .

akze zase nic, nebud uz smiesny. teda jednu vec si povedal, citaty z Koranu... cize ked clovek povie ze model pan-sluha je nemoralny tak uklada do spolocnosti miny? gratulujem. krasny priklad zidovskeho boja protikladov.


Koľko obhajoby koranu a islamu. Okrem toho nechápanie a prekrúcanie. Ale žiadna obrana Slovanov a nášho svetoponímania. Naše iba špiníš a cudzie je pre teba sväté. Takí ako ty sú tá najhoršia sorta ľudí. Všetko dobré, čo sa do koranu dostalo (a je toho málo) sme my, Slovania, mali tísíce rokov pred nejakým pedofilom, zlodejom a vrahom.


Nielenže je pre nás koran a islam zlý, pretože nás sťahuje dole. Je to učenie, ktoré bolo zoslané primitívom, ktorí pochovávali ženy zaživa. Ani po prinesení tohto učenia na tom nie sú oveľa lepšie. S nami sa nemôžu ani len porovnávať, pretože sú to úplne iné váhové kategórie. Okrem toho je v korane a islame veľmi veľa škodlivých a zhubných vecí.


A že čítanie koranu napája na pre nás nepriateľský islamský egregor je fakt. Ty, Hox a Michail Veličko ste toho krásnym príkladom.


Reagovat na toho rozbíječe diskuze z valachova má asi stejný smysl , jako číst jeho záměrně provokační výcucy .


Takže mať iný názor a prezentovať ho je rozbíjanie diskusie? Niektorí by ste si tu radi poklepkávali po ramenách a akýkoľvek iný pohľad na vašu dogmatickú ideológiu vás rozčuľuje. Lenže to je váš problém, nie môj. Detičky ešte nedorástli, preto sa im nepáči, keď im niekto hovorí, že Ježiško darčeky nenosí.


[quote="pid:64499, uid:252"]akze zase nic, nebud uz smiesny. teda jednu vec si povedal, citaty z Koranu... cize ked clovek povie ze model pan-sluha je nemoralny tak uklada do spolocnosti miny? gratulujem. krasny priklad zidovskeho boja protikladov.[/quote] Koľko obhajoby koranu a islamu. Okrem toho nechápanie a prekrúcanie. Ale žiadna obrana Slovanov a nášho svetoponímania. Naše iba špiníš a cudzie je pre teba sväté. Takí ako ty sú tá najhoršia sorta ľudí. Všetko dobré, čo sa do koranu dostalo (a je toho málo) sme my, Slovania, mali tísíce rokov pred nejakým pedofilom, zlodejom a vrahom. Nielenže je pre nás koran a islam zlý, pretože nás sťahuje dole. Je to učenie, ktoré bolo zoslané primitívom, ktorí pochovávali ženy zaživa. Ani po prinesení tohto učenia na tom nie sú oveľa lepšie. S nami sa nemôžu ani len porovnávať, pretože sú to úplne iné váhové kategórie. Okrem toho je v korane a islame veľmi veľa škodlivých a zhubných vecí. A že čítanie koranu napája na pre nás nepriateľský islamský egregor je fakt. Ty, Hox a Michail Veličko ste toho krásnym príkladom. [quote="pid:64579, uid:185"]Reagovat na toho rozbíječe diskuze z valachova má asi stejný smysl , jako číst jeho záměrně provokační výcucy .[/quote] Takže mať iný názor a prezentovať ho je rozbíjanie diskusie? Niektorí by ste si tu radi poklepkávali po ramenách a akýkoľvek iný pohľad na vašu dogmatickú ideológiu vás rozčuľuje. Lenže to je váš problém, nie môj. Detičky ešte nedorástli, preto sa im nepáči, keď im niekto hovorí, že Ježiško darčeky nenosí.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 22. 3. 2022 o 12:22

návrat k článku z 2019:


Biozbraně určené k zabíjení pouze lidí určité rasy
https://tvsalingrad.cz/biozbrane-urcene-k-zabijeni-pouze-lidi-urcite-rasy%ef%bf%bc/


z:
https://guardian.ng/features/health/bioweapons-designed-to-kill-only-people-of-particular-race/


návrat k článku z 2019: Biozbraně určené k zabíjení pouze lidí určité rasy https://tvsalingrad.cz/biozbrane-urcene-k-zabijeni-pouze-lidi-urcite-rasy%ef%bf%bc/ z: https://guardian.ng/features/health/bioweapons-designed-to-kill-only-people-of-particular-race/

Biozbraně určené k zabíjení pouze lidí určité rasy


Pár viet od 19:30 minúty...
https://online.sktorrent.eu/video/6652/hv%C4%9Bzdn%C3%A1-br%C3%A1na-stargate-sg-1-s05e10-rok-2001-cz


[quote="pid:64903, uid:679"]Biozbraně určené k zabíjení pouze lidí určité rasy[/quote] Pár viet od 19:30 minúty... https://online.sktorrent.eu/video/6652/hv%C4%9Bzdn%C3%A1-br%C3%A1na-stargate-sg-1-s05e10-rok-2001-cz

Pár viet od 19:30 minúty...
Dál to pokračuje vakcínou, která vyvolává sterilitu.


[quote="pid:64946, uid:254"]Pár viet od 19:30 minúty...[/quote]Dál to pokračuje vakcínou, která vyvolává sterilitu.
Upravené 23. 3. 2022 o 20:46

„Ovlivňují reprodukční funkci žen určité národnosti.“ Šokující fakta o biologické zbrani na Ukrajině
17:01 21.03.2022
Pracovník laboratoře připravuje preparát. Ilustrační foto - Sputnik Česká republika, 1920, 21.03.2022
© Sputnik / Maksim Bogodvid
/ Přejít do fotobanky
Sledujte nás naGoogle news
Generální ředitel Roskosmosu Dmitrij Rogozin uvedl, že biologická zbraň, která se vyvíjela na Ukrajině, ovlivňuje reprodukční systém žen a imunitu „určitých etnických skupinc. Tato zbraň byla vyvinuta zejména proti „ruské populaci Ruska“.
VÁŽENÍ PŘÁTELÉ, SLEDUJTE NOVÝ TELEGRAM KANÁL
„Tato zbraň ovlivňuje jak reprodukční funkci žen určité národnosti, tak imunitní systém určitého etnika obecně, způsobuje alergie, nesnášenlivost tradičních potravin a náchylnost k nemocem, což vede k oslabení imunity národa a jeho zániku bez vlivu válek,“ napsal na svém Telegramu.
Rogozin upřesnil, že od března 2017 do dubna 2018 vedl vládní komisi pro biologickou a chemickou bezpečnost, kde se opakovaně zvažovaly otázky obklíčení Ruska americkými biologickými laboratořemi.
„Pro vedení naší země není žádným tajemstvím, že účelem těchto biologických experimentů prováděných Pentagonem s využitím bio materiálů získaných od experimentálních Slovanů Ukrajiny a dalších zemí sousedících s Ruskem je vyvinout „etnickou zbraň“ proti ruskému obyvatelstvu Ruska,“ dodal Rogozin.


==>!!!(přes "Start Tor Browser" kamarádi)!!!<==



https://cz.sputniknews.com/20220321/ovlivnuji-reprodukcni-funkci-zen-urcite-narodnosti-sokujici-fakta-o-biologicke-zbrani-na-ukrajine-18059674.html



&bdquo;Ovlivňuj&iacute; reprodukčn&iacute; funkci žen určit&eacute; n&aacute;rodnosti.&ldquo; &Scaron;okuj&iacute;c&iacute; fakta o biologick&eacute; zbrani na Ukrajině 17:01 21.03.2022 Pracovn&iacute;k laboratoře připravuje prepar&aacute;t. Ilustračn&iacute; foto - Sputnik Česk&aacute; republika, 1920, 21.03.2022 &copy; Sputnik / Maksim Bogodvid / Přej&iacute;t do fotobanky Sledujte n&aacute;s naGoogle news Gener&aacute;ln&iacute; ředitel Roskosmosu Dmitrij Rogozin uvedl, že biologick&aacute; zbraň, kter&aacute; se vyv&iacute;jela na Ukrajině, ovlivňuje reprodukčn&iacute; syst&eacute;m žen a imunitu &bdquo;určit&yacute;ch etnick&yacute;ch skupinc. Tato zbraň byla vyvinuta zejm&eacute;na proti &bdquo;rusk&eacute; populaci Ruska&ldquo;. V&Aacute;ŽEN&Iacute; PŘ&Aacute;TEL&Eacute;, SLEDUJTE NOV&Yacute; TELEGRAM KAN&Aacute;L &bdquo;Tato zbraň ovlivňuje jak reprodukčn&iacute; funkci žen určit&eacute; n&aacute;rodnosti, tak imunitn&iacute; syst&eacute;m určit&eacute;ho etnika obecně, způsobuje alergie, nesn&aacute;&scaron;enlivost tradičn&iacute;ch potravin a n&aacute;chylnost k nemocem, což vede k oslaben&iacute; imunity n&aacute;roda a jeho z&aacute;niku bez vlivu v&aacute;lek,&ldquo; napsal na sv&eacute;m Telegramu. Rogozin upřesnil, že od března 2017 do dubna 2018 vedl vl&aacute;dn&iacute; komisi pro biologickou a chemickou bezpečnost, kde se opakovaně zvažovaly ot&aacute;zky obkl&iacute;čen&iacute; Ruska americk&yacute;mi biologick&yacute;mi laboratořemi. &bdquo;Pro veden&iacute; na&scaron;&iacute; země nen&iacute; ž&aacute;dn&yacute;m tajemstv&iacute;m, že &uacute;čelem těchto biologick&yacute;ch experimentů prov&aacute;děn&yacute;ch Pentagonem s využit&iacute;m bio materi&aacute;lů z&iacute;skan&yacute;ch od experiment&aacute;ln&iacute;ch Slovanů Ukrajiny a dal&scaron;&iacute;ch zem&iacute; soused&iacute;c&iacute;ch s Ruskem je vyvinout &bdquo;etnickou zbraň&ldquo; proti rusk&eacute;mu obyvatelstvu Ruska,&ldquo; dodal Rogozin. ==&gt;!!!(přes &quot;Start Tor Browser&quot; kamar&aacute;di)!!!&lt;== &gt; https://cz.sputniknews.com/20220321/ovlivnuji-reprodukcni-funkci-zen-urcite-narodnosti-sokujici-fakta-o-biologicke-zbrani-na-ukrajine-18059674.html
Upravené 24. 3. 2022 o 03:54

Bidenův syn financoval americké biolaboratoře na Ukrajině


Investiční fond Rosemont Seneca Huntera Bidena, syna amerického prezidenta Joea Bidena, financoval vojenský biologický program Pentagonu na Ukrajině, řekl Igor Kirillov, šéf radiační, chemické a biologické obrany ruských ozbrojených sil.
Dokumenty, ke kterým má ruská armáda přístup, nám umožňují vysledovat vzorec interakce mezi vládními agenturami USA a ukrajinskými biologickými objekty, poznamenal generálporučík.


https://t.me/rian_ru/155442?single


„Zároveň existuje úzké spojení mezi fondem (Rosemont Seneca. — Ed.) a hlavními dodavateli americké armády, včetně Metabioty, která je spolu s Black and Veach hlavním dodavatelem vybavení pro Pentagon. biolaboratoře po celém světě,“ dodal Kirillov.


Zdůraznil, že investiční fond Huntera Bidena disponuje prostředky ve výši nejméně 2,4 miliardy dolarů.


Kromě toho se Sorosova nadace a další organizace podílely na americkém vojenském biologickém programu na Ukrajině, dodal Kirillov.


"Rozsah programu je působivý. Na jeho realizaci se kromě vojenského oddělení přímo podílí Americká agentura pro mezinárodní rozvoj, Nadace George Sorose, Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí. Přední výzkumné organizace včetně Los Alamos Národní laboratoř, která vyvíjí jaderné zbraně v rámci projektu Manhattan,“ zdůraznil generálporučík.


Ministerstvo obrany dospělo k závěru, že prioritou Spojených států v práci ukrajinských biologických laboratoří je studium zvláště nebezpečného patogenu antraxu. Do zahraničí se vyvážely nejen vzorky tkání a lidské krevní sérum, ale také nebezpečné patogeny. Do centra Lugar v Gruzii bylo tedy odesláno více než deset tisíc vzorků. Mezi příjemce patřily také referenční laboratoře ve Spojeném království a Löfflerův institut v Německu.


Kirillov poznamenal, že export patogenů do zahraničí vytváří riziko úniku „citlivých genetických informací“ a také ohrožení biologické bezpečnosti nejen pro Ukrajinu, ale i pro ty regiony, kam byly vzorky přeneseny.


Připomněl příklady, kdy práce amerického vojenského oddělení s původcem antraxu skončila v mimořádných situacích. Například v letech 2005 až 2015 byly životaschopné spory antraxu zaslány z testovacího místa US Army Dugway 194 příjemcům v deseti zemích světa.
Rusko navíc obdrželo dokumenty potvrzující, že Spojené státy testovaly nevyzkoušené drogy na ukrajinských vojákech.


„Mluvíme o screeningovém systému pro léčiva Deep Drug, která neprošla licenčním řízením v USA a Kanadě. <...> Američtí sponzoři jsou obzvláště cyničtí ve skutečnosti, že vývojář, společnost Scymount, nabídla koupi tohoto systému na komerční bázi, a to navzdory skutečnosti, že zaměstnanci ministerstva obrany Ukrajiny přitahovali vojenský personál jako dobrovolníky,“ dodal Kirillov.


Objasnil, že taková práce je ve Spojených státech zakázána, takže je Pentagon provádí mimo zemi. Do výzkumu v rámci projektu UP-8 se zapojilo přes čtyři tisíce lidí a podle údajů zveřejněných v bulharských médiích jen v charkovské laboratoři během experimentů zemřelo asi 20 ukrajinských vojáků a 200 bylo hospitalizováno.
Celkem podle čínského ministerstva zahraničí Spojené státy kontrolují 336 biologických laboratoří ve 30 zemích, dodal Kirillov a vyzval Washington k objasnění skutečných cílů jejich práce.
https://ria.ru/20220324/biolaboratorii-1779869392.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**Bidenův syn financoval americk&eacute; biolaboratoře na Ukrajině** Investičn&iacute; fond Rosemont Seneca Huntera Bidena, syna americk&eacute;ho prezidenta Joea Bidena, financoval vojensk&yacute; biologick&yacute; program Pentagonu na Ukrajině, řekl Igor Kirillov, &scaron;&eacute;f radiačn&iacute;, chemick&eacute; a biologick&eacute; obrany rusk&yacute;ch ozbrojen&yacute;ch sil. Dokumenty, ke kter&yacute;m m&aacute; rusk&aacute; arm&aacute;da př&iacute;stup, n&aacute;m umožňuj&iacute; vysledovat vzorec interakce mezi vl&aacute;dn&iacute;mi agenturami USA a ukrajinsk&yacute;mi biologick&yacute;mi objekty, poznamenal gener&aacute;lporuč&iacute;k. https://t.me/rian_ru/155442?single **&bdquo;Z&aacute;roveň existuje &uacute;zk&eacute; spojen&iacute; mezi fondem (Rosemont Seneca. &mdash; Ed.) a hlavn&iacute;mi dodavateli americk&eacute; arm&aacute;dy, včetně Metabioty, kter&aacute; je spolu s Black and Veach hlavn&iacute;m dodavatelem vybaven&iacute; pro Pentagon. biolaboratoře po cel&eacute;m světě,&ldquo; dodal Kirillov.** Zdůraznil, že investičn&iacute; fond Huntera Bidena disponuje prostředky ve v&yacute;&scaron;i nejm&eacute;ně 2,4 miliardy dolarů. Kromě toho se Sorosova nadace a dal&scaron;&iacute; organizace pod&iacute;lely na americk&eacute;m vojensk&eacute;m biologick&eacute;m programu na Ukrajině, dodal Kirillov. **&quot;Rozsah programu je působiv&yacute;. Na jeho realizaci se kromě vojensk&eacute;ho oddělen&iacute; př&iacute;mo pod&iacute;l&iacute; Americk&aacute; agentura pro mezin&aacute;rodn&iacute; rozvoj, Nadace George Sorose, Centrum pro kontrolu a prevenci nemoc&iacute;. Předn&iacute; v&yacute;zkumn&eacute; organizace včetně Los Alamos N&aacute;rodn&iacute; laboratoř, kter&aacute; vyv&iacute;j&iacute; jadern&eacute; zbraně v r&aacute;mci projektu Manhattan,&ldquo; zdůraznil gener&aacute;lporuč&iacute;k.** Ministerstvo obrany dospělo k z&aacute;věru, že prioritou Spojen&yacute;ch st&aacute;tů v pr&aacute;ci ukrajinsk&yacute;ch biologick&yacute;ch laboratoř&iacute; je studium zvl&aacute;&scaron;tě nebezpečn&eacute;ho patogenu antraxu. Do zahranič&iacute; se vyv&aacute;žely nejen vzorky tk&aacute;n&iacute; a lidsk&eacute; krevn&iacute; s&eacute;rum, ale tak&eacute; nebezpečn&eacute; patogeny. Do centra Lugar v Gruzii bylo tedy odesl&aacute;no v&iacute;ce než deset tis&iacute;c vzorků. Mezi př&iacute;jemce patřily tak&eacute; referenčn&iacute; laboratoře ve Spojen&eacute;m kr&aacute;lovstv&iacute; a L&ouml;fflerův institut v Německu. Kirillov poznamenal, že export patogenů do zahranič&iacute; vytv&aacute;ř&iacute; riziko &uacute;niku &bdquo;citliv&yacute;ch genetick&yacute;ch informac&iacute;&ldquo; a tak&eacute; ohrožen&iacute; biologick&eacute; bezpečnosti nejen pro Ukrajinu, ale i pro ty regiony, kam byly vzorky přeneseny. Připomněl př&iacute;klady, kdy pr&aacute;ce americk&eacute;ho vojensk&eacute;ho oddělen&iacute; s původcem antraxu skončila v mimoř&aacute;dn&yacute;ch situac&iacute;ch. Např&iacute;klad v letech 2005 až 2015 byly životaschopn&eacute; spory antraxu zasl&aacute;ny z testovac&iacute;ho m&iacute;sta US Army Dugway 194 př&iacute;jemcům v deseti zem&iacute;ch světa. Rusko nav&iacute;c obdrželo dokumenty potvrzuj&iacute;c&iacute;, že Spojen&eacute; st&aacute;ty testovaly nevyzkou&scaron;en&eacute; drogy na ukrajinsk&yacute;ch voj&aacute;kech. &bdquo;Mluv&iacute;me o screeningov&eacute;m syst&eacute;mu pro l&eacute;čiva Deep Drug, kter&aacute; nepro&scaron;la licenčn&iacute;m ř&iacute;zen&iacute;m v USA a Kanadě. &lt;...&gt; Američt&iacute; sponzoři jsou obzvl&aacute;&scaron;tě cyničt&iacute; ve skutečnosti, že v&yacute;voj&aacute;ř, společnost Scymount, nab&iacute;dla koupi tohoto syst&eacute;mu na komerčn&iacute; b&aacute;zi, a to navzdory skutečnosti, že zaměstnanci ministerstva obrany Ukrajiny přitahovali vojensk&yacute; person&aacute;l jako dobrovoln&iacute;ky,&ldquo; dodal Kirillov. Objasnil, že takov&aacute; pr&aacute;ce je ve Spojen&yacute;ch st&aacute;tech zak&aacute;z&aacute;na, takže je Pentagon prov&aacute;d&iacute; mimo zemi. Do v&yacute;zkumu v r&aacute;mci projektu UP-8 se zapojilo přes čtyři tis&iacute;ce lid&iacute; a podle &uacute;dajů zveřejněn&yacute;ch v bulharsk&yacute;ch m&eacute;di&iacute;ch jen v charkovsk&eacute; laboratoři během experimentů zemřelo asi 20 ukrajinsk&yacute;ch voj&aacute;ků a 200 bylo hospitalizov&aacute;no. Celkem podle č&iacute;nsk&eacute;ho ministerstva zahranič&iacute; Spojen&eacute; st&aacute;ty kontroluj&iacute; 336 biologick&yacute;ch laboratoř&iacute; ve 30 zem&iacute;ch, dodal Kirillov a vyzval Washington k objasněn&iacute; skutečn&yacute;ch c&iacute;lů jejich pr&aacute;ce. https://ria.ru/20220324/biolaboratorii-1779869392.html?utm_source=yxnews&amp;utm_medium=desktop

"Rozsah programu je působivý. Na jeho realizaci se kromě vojenského oddělení přímo podílí Americká agentura pro mezinárodní rozvoj, Nadace George Sorose, Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí. Přední výzkumné organizace včetně Los Alamos Národní laboratoř, která vyvíjí jaderné zbraně v rámci projektu Manhattan,“ zdůraznil generálporučík.

K tou stačí připsat jedno slovo . Covid .


[quote=&quot;pid:65043, uid:158&quot;]&quot;Rozsah programu je působiv&yacute;. Na jeho realizaci se kromě vojensk&eacute;ho oddělen&iacute; př&iacute;mo pod&iacute;l&iacute; Americk&aacute; agentura pro mezin&aacute;rodn&iacute; rozvoj, Nadace George Sorose, Centrum pro kontrolu a prevenci nemoc&iacute;. Předn&iacute; v&yacute;zkumn&eacute; organizace včetně Los Alamos N&aacute;rodn&iacute; laboratoř, kter&aacute; vyv&iacute;j&iacute; jadern&eacute; zbraně v r&aacute;mci projektu Manhattan,&ldquo; zdůraznil gener&aacute;lporuč&iacute;k.[/quote] K tou stač&iacute; připsat jedno slovo . Covid .

Bidenův syn figuroval ve výzkumu smrtelných virů na Ukrajině, tvrdí britští novináři


Zajímavé, že jsou to opět Britové, kteří to téma vynáší do médií a ještě přidávají svoje pikantnosti. Jestli se takhle chtějí zachránit?


No nic, píši o tom už i v New York Post, i s odkazem na Volodina, přesedu Dumy, který navrhoval, aby Bidenovi iniciovali impeachment.
Hunter Biden helped secure funds for US biolab contractor in Ukraine: e-mails
https://nypost.com/2022/03/26/hunter-biden-played-role-in-funding-us-bio-labs-contractor-in-ukraine-e-mails/


Takže, z "lehké ruky" Britů, je téma biolaboratoří v západním tisku legalizováno,tj. řečeno, že to není ruský fejk, a začínájí se dít věci...


[quote=&quot;pid:65308, uid:679&quot;]Bidenův syn figuroval ve v&yacute;zkumu smrteln&yacute;ch virů na Ukrajině, tvrd&iacute; brit&scaron;t&iacute; novin&aacute;ři[/quote] Zaj&iacute;mav&eacute;, že jsou to opět Britov&eacute;, kteř&iacute; to t&eacute;ma vyn&aacute;&scaron;&iacute; do m&eacute;di&iacute; a je&scaron;tě přid&aacute;vaj&iacute; svoje pikantnosti. Jestli se takhle chtěj&iacute; zachr&aacute;nit? No nic, p&iacute;&scaron;i o tom už i v New York Post, i s odkazem na Volodina, přesedu Dumy, kter&yacute; navrhoval, aby Bidenovi iniciovali impeachment. **Hunter Biden helped secure funds for US biolab contractor in Ukraine: e-mails** https://nypost.com/2022/03/26/hunter-biden-played-role-in-funding-us-bio-labs-contractor-in-ukraine-e-mails/ Takže, z &quot;lehk&eacute; ruky&quot; Britů, je t&eacute;ma biolaboratoř&iacute; v z&aacute;padn&iacute;m tisku **legalizov&aacute;no**,tj. řečeno, že to nen&iacute; rusk&yacute; fejk, a zač&iacute;n&aacute;j&iacute; se d&iacute;t věci...

BioBiden - Zacharova


Otevřené zdroje, stejně jako dokumenty uniklé na internet (včetně prostřednictvím Wikileaks), poskytují hrubou představu o míře zapojení amerických politických elit do vojenské biologické aktivity na Ukrajině. Níže je uveden pokus o chronologickou rekonstrukci tohoto zapojení, který si nečiní nárok být komplexní. V tomto skutečně ďábelském plánu je příliš mnoho mezer, které je třeba ještě zaplnit.


1991 - zahájení programu Nunn-Lugar v USA pro země bývalého SSSR za účelem kontroly / eliminace sovětských zbraní hromadného ničení, vč. biologických. Jmenování Federální agentury pro snižování hrozeb ( DTRA ) amerického ministerstva obrany hlavním realizátorem programu.


1993 – podpis ukrajinsko-amerického paktu o zamezení šíření zbraní
hromadného ničení.
2005 - podpis dodatkového protokolu k paktu mezi Ministerstvem zdravotnictví Ukrajiny a DTRA o zamezení šíření technologií, patogenů a poznatků využitelných při vývoji biologických zbraní. Začátek skutečného přechodu ukrajinského vojensko-biologického potenciálu do rukou amerických specialistů.


2000 - zapojení velkých společností vojensko-průmyslového komplexu USA do vojenských biologických aktivit na Ukrajině.
2005-2014 - místo odstranění vojenské biologické infrastruktury , dodavatel DTRA Black & Veatch Special Projectsbuduje a vylepšuje 8 objektů-biologických laboratoří na Ukrajině. Jedno z těchto zařízení, biolaboratoř v Oděse, je od roku 2011 sponzorováno za účelem studia „patogenů, které by mohly být použity při bioteroristických útocích“.


2007 - Založení biomedicínské společnosti Global Viral Forecasting Institute (později Global Viral ) ministerstvem obrany USA Nathanem Wolfem . Statutárním cílem je nekomerční studie přeshraničních infekcí vč. v Číně.
2009 - Založení investiční společnosti Rosemont Seneca Partners nevlastním synem bývalého ministra zahraničí USA Johnem Kerrym Christopherem Heinzem a synem současného prezidenta USA Joe Biden Hunter Biden.
2014- protiústavní převrat na Ukrajině.


2014 - Vstup Huntera Bidena do představenstva ukrajinské energetické společnosti Burisma Holdings.
2014 – Odštěpení od Global Viral of Metabiota , soukromé komerční organizace s cílem zkoumat rizika pandemií. Neil Callahan a John Deloche jsou členy Hunter Biden's Rosemont Seneca Partners , členové představenstva Metabiota. Zahájení financování programu Global Viral and Metabiota ministerstvem obrany USA.
2014 – Metabiota projevila zájem o Ukrajinu a požádala o ruku Huntera Bidena"hájit kulturní a ekonomickou nezávislost Ukrajiny na Rusku."


2014 - jmenování americké občanky Uliany-Nadeždy Suprun, potomka ukrajinských nacistů, do funkce úřadující ministryně zdravotnictví Ukrajiny. Kvalitativní rozšíření programu spolupráce mezi Ministerstvem obrany USA a Ministerstvem zdravotnictví Ukrajiny .
2014 – Metabiota a Burisma Holdings zahájily spolupráci na nejmenovaném „vědeckém projektu na Ukrajině“.
2014 - začátek plnohodnotné spolupráce mezi společnostmi Metabiota , Global Viral a Black & Veatch Special Projects v programech Ministerstva obrany USA.
2014-2016- Realizace smluv společnosti Metabiota a amerického ministerstva obrany , včetně projektu v hodnotě 300 000 USD na Ukrajině.
2016 - vypuknutí prasečí chřipky mezi vojenským personálem Ministerstva obrany Ukrajiny střežícím biologickou laboratoř v Charkově. 20 mrtvých. Incident je umlčen.
2016 – Jmenování bývalého náměstka ministra obrany E. Webera vedoucím oddělení globálního partnerství Metabiota .
2016 - zapojení struktury zakladatele Global Viral Nathan Wolf - nadace EcoHealth Alliance - do výzkumu koronavirů přenášených netopýry ve Výzkumném centru v laboratoři ve Wu-chanu (Čína).**
2016– prodloužení smlouvy mezi DTRA a Ministerstvem zdravotnictví Ukrajiny po dohodě s Ministerstvem obrany Ukrajiny .
2019 – Začátek celosvětové pandemie zmutovaného netopýřího koronaviru COVID-19 ve Wu-chanu.**


  1. února 2022 - začátek speciální operace ozbrojených sil RF na Ukrajině.24.-25.2.2022 - ukvapená likvidace kmenů v biologických laboratořích na Ukrajině.
  2. března 2022 – Prohlášení náměstkyně ministra zahraničí USA Victorie Nulandové, během kterého otevřeně přiznala existenci spolupráce mezi Spojenými státy a Ukrajinou v oblasti patogenůhttps://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/2246

BioBiden - Zacharova Otevřen&eacute; zdroje, stejně jako dokumenty unikl&eacute; na internet (včetně prostřednictv&iacute;m Wikileaks), poskytuj&iacute; hrubou představu o m&iacute;ře zapojen&iacute; americk&yacute;ch politick&yacute;ch elit do vojensk&eacute; biologick&eacute; aktivity na Ukrajině. N&iacute;že je uveden pokus o chronologickou rekonstrukci tohoto zapojen&iacute;, kter&yacute; si nečin&iacute; n&aacute;rok b&yacute;t komplexn&iacute;. V tomto skutečně ď&aacute;belsk&eacute;m pl&aacute;nu je př&iacute;li&scaron; mnoho mezer, kter&eacute; je třeba je&scaron;tě zaplnit. 1991 - zah&aacute;jen&iacute; programu Nunn-Lugar v USA pro země b&yacute;val&eacute;ho SSSR za &uacute;čelem kontroly / eliminace sovětsk&yacute;ch zbran&iacute; hromadn&eacute;ho ničen&iacute;, vč. biologick&yacute;ch. Jmenov&aacute;n&iacute; Feder&aacute;ln&iacute; agentury pro snižov&aacute;n&iacute; hrozeb ( DTRA ) americk&eacute;ho ministerstva obrany hlavn&iacute;m realiz&aacute;torem programu. 1993 &ndash; podpis ukrajinsko-americk&eacute;ho paktu o zamezen&iacute; &scaron;&iacute;řen&iacute; zbran&iacute; hromadn&eacute;ho ničen&iacute;. 2005 - podpis dodatkov&eacute;ho protokolu k paktu mezi Ministerstvem zdravotnictv&iacute; Ukrajiny a DTRA o zamezen&iacute; &scaron;&iacute;řen&iacute; technologi&iacute;, patogenů a poznatků využiteln&yacute;ch při v&yacute;voji biologick&yacute;ch zbran&iacute;. Zač&aacute;tek skutečn&eacute;ho přechodu ukrajinsk&eacute;ho vojensko-biologick&eacute;ho potenci&aacute;lu do rukou americk&yacute;ch specialistů. 2000 - zapojen&iacute; velk&yacute;ch společnost&iacute; vojensko-průmyslov&eacute;ho komplexu USA do vojensk&yacute;ch biologick&yacute;ch aktivit na Ukrajině. 2005-2014 - m&iacute;sto odstraněn&iacute; vojensk&eacute; biologick&eacute; infrastruktury , dodavatel DTRA Black &amp; Veatch Special Projectsbuduje a vylep&scaron;uje 8 objektů-biologick&yacute;ch laboratoř&iacute; na Ukrajině. Jedno z těchto zař&iacute;zen&iacute;, biolaboratoř v Oděse, je od roku 2011 sponzorov&aacute;no za &uacute;čelem studia &bdquo;patogenů, kter&eacute; by mohly b&yacute;t použity při bioteroristick&yacute;ch &uacute;toc&iacute;ch&ldquo;. 2007 - Založen&iacute; biomedic&iacute;nsk&eacute; společnosti Global Viral Forecasting Institute (později Global Viral ) ministerstvem obrany USA Nathanem Wolfem . Statut&aacute;rn&iacute;m c&iacute;lem je nekomerčn&iacute; studie přeshraničn&iacute;ch infekc&iacute; vč. v Č&iacute;ně. 2009 - Založen&iacute; investičn&iacute; společnosti Rosemont Seneca Partners nevlastn&iacute;m synem b&yacute;val&eacute;ho ministra zahranič&iacute; USA Johnem Kerrym Christopherem Heinzem a synem současn&eacute;ho prezidenta USA Joe Biden Hunter Biden. 2014- proti&uacute;stavn&iacute; převrat na Ukrajině. 2014 - Vstup Huntera Bidena do představenstva ukrajinsk&eacute; energetick&eacute; společnosti Burisma Holdings. 2014 &ndash; Od&scaron;těpen&iacute; od Global Viral of Metabiota , soukrom&eacute; komerčn&iacute; organizace s c&iacute;lem zkoumat rizika pandemi&iacute;. Neil Callahan a John Deloche jsou členy Hunter Biden&#039;s Rosemont Seneca Partners , členov&eacute; představenstva Metabiota. Zah&aacute;jen&iacute; financov&aacute;n&iacute; programu Global Viral and Metabiota ministerstvem obrany USA. 2014 &ndash; Metabiota projevila z&aacute;jem o Ukrajinu a pož&aacute;dala o ruku Huntera Bidena&quot;h&aacute;jit kulturn&iacute; a ekonomickou nez&aacute;vislost Ukrajiny na Rusku.&quot; 2014 - jmenov&aacute;n&iacute; americk&eacute; občanky Uliany-Nadeždy Suprun, potomka ukrajinsk&yacute;ch nacistů, do funkce &uacute;řaduj&iacute;c&iacute; ministryně zdravotnictv&iacute; Ukrajiny. Kvalitativn&iacute; roz&scaron;&iacute;řen&iacute; programu spolupr&aacute;ce mezi Ministerstvem obrany USA a Ministerstvem zdravotnictv&iacute; Ukrajiny . 2014 &ndash; Metabiota a Burisma Holdings zah&aacute;jily spolupr&aacute;ci na nejmenovan&eacute;m &bdquo;vědeck&eacute;m projektu na Ukrajině&ldquo;. 2014 - zač&aacute;tek plnohodnotn&eacute; spolupr&aacute;ce mezi společnostmi Metabiota , Global Viral a Black &amp; Veatch Special Projects v programech Ministerstva obrany USA. 2014-2016- Realizace smluv společnosti Metabiota a americk&eacute;ho ministerstva obrany , včetně projektu v hodnotě 300 000 USD na Ukrajině. 2016 - vypuknut&iacute; praseč&iacute; chřipky mezi vojensk&yacute;m person&aacute;lem Ministerstva obrany Ukrajiny střež&iacute;c&iacute;m biologickou laboratoř v Charkově. 20 mrtv&yacute;ch. Incident je umlčen. 2016 &ndash; Jmenov&aacute;n&iacute; b&yacute;val&eacute;ho n&aacute;městka ministra obrany E. Webera vedouc&iacute;m oddělen&iacute; glob&aacute;ln&iacute;ho partnerstv&iacute; Metabiota . **2016 - zapojen&iacute; struktury zakladatele Global Viral Nathan Wolf - nadace EcoHealth Alliance - do v&yacute;zkumu koronavirů přen&aacute;&scaron;en&yacute;ch netop&yacute;ry ve V&yacute;zkumn&eacute;m centru v laboratoři ve Wu-chanu (Č&iacute;na).****** 2016&ndash; prodloužen&iacute; smlouvy mezi DTRA a Ministerstvem zdravotnictv&iacute; Ukrajiny po dohodě s Ministerstvem obrany Ukrajiny . **2019 &ndash; Zač&aacute;tek celosvětov&eacute; pandemie zmutovan&eacute;ho netop&yacute;ř&iacute;ho koronaviru COVID-19 ve Wu-chanu.****** 24. &uacute;nora 2022 - zač&aacute;tek speci&aacute;ln&iacute; operace ozbrojen&yacute;ch sil RF na Ukrajině. 24.-25.2.2022 - ukvapen&aacute; likvidace kmenů v biologick&yacute;ch laboratoř&iacute;ch na Ukrajině. 8. března 2022 &ndash; Prohl&aacute;&scaron;en&iacute; n&aacute;městkyně ministra zahranič&iacute; USA Victorie Nulandov&eacute;, během kter&eacute;ho otevřeně přiznala existenci spolupr&aacute;ce mezi Spojen&yacute;mi st&aacute;ty a Ukrajinou v oblasti patogenů https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/2246

Ministerstvo obrany Ruské federace: byli identifikováni úředníci podílející se na vytváření součástí biologických zbraní


Ruští experti jednotek radiační, chemické a biologické ochrany identifikovali představitele, kteří se podíleli na vytváření komponent biologických zbraní na Ukrajině. Novinářům to ve středu řekl mluvčí ruského ministerstva obrany Igor Konašenkov.


"V důsledku studia nových materiálů ruskými experty vojsk radiační, chemické a biologické ochrany byli identifikováni konkrétní představitelé, kteří se podíleli na vytváření komponent biologických zbraní," řekl Konašenkov.


Podle oficiálního zástupce ministerstva obrany jde o vedoucí oddělení a zaměstnance ministerstva obrany USA a hlavní dodavatelské společnosti resortu. "Jak ukazují probíhající novinářská vyšetřování v západním tisku, tyto společnosti byly přímo spojeny se synem úřadujícího amerického prezidenta Hunterem Bidenem," dodal.


Použití dronů
Dokumenty získané ruským ministerstvem obrany naznačují plány kyjevského režimu použít drony schopné přepravovat a rozprašovat smrtící látky, řekl Konašenkov.


Poznamenal, že ruské ministerstvo obrany pokračuje ve studiu dokumentů obdržených od zaměstnanců ukrajinských biologických laboratoří o tajných vojenských biologických aktivitách Spojených států na Ukrajině.


"Obzvláště zajímavé jsou dokumenty ukazující plány kyjevského režimu na použití bezpilotních letounů schopných přepravovat a rozprašovat smrtící látky," řekl.


Nebezpečí pro Rusko
Konašenkov poznamenal, že kyjevský režim vážně zvažoval možnost použití biologických zbraní proti obyvatelstvu Donbasu a Ruské federace.


"Odhalená fakta dokazují, že kyjevský režim vážně uvažoval o možnosti použití biologických zbraní proti obyvatelstvu Donbasu a Ruské federace," uvedl s tím, že ministerstvo obrany o tom v nejbližší době poskytne podrobnější informace. na speciálním briefingu.
https://tass.ru/armiya-i-opk/14231413?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**Ministerstvo obrany Rusk&eacute; federace: byli identifikov&aacute;ni &uacute;ředn&iacute;ci pod&iacute;lej&iacute;c&iacute; se na vytv&aacute;řen&iacute; souč&aacute;st&iacute; biologick&yacute;ch zbran&iacute;** Ru&scaron;t&iacute; experti jednotek radiačn&iacute;, chemick&eacute; a biologick&eacute; ochrany identifikovali představitele, kteř&iacute; se pod&iacute;leli na vytv&aacute;řen&iacute; komponent biologick&yacute;ch zbran&iacute; na Ukrajině. Novin&aacute;řům to ve středu řekl mluvč&iacute; rusk&eacute;ho ministerstva obrany Igor Kona&scaron;enkov. &quot;V důsledku studia nov&yacute;ch materi&aacute;lů rusk&yacute;mi experty vojsk radiačn&iacute;, chemick&eacute; a biologick&eacute; ochrany byli identifikov&aacute;ni konkr&eacute;tn&iacute; představitel&eacute;, kteř&iacute; se pod&iacute;leli na vytv&aacute;řen&iacute; komponent biologick&yacute;ch zbran&iacute;,&quot; řekl Kona&scaron;enkov. Podle ofici&aacute;ln&iacute;ho z&aacute;stupce ministerstva obrany jde o vedouc&iacute; oddělen&iacute; a zaměstnance ministerstva obrany USA a hlavn&iacute; dodavatelsk&eacute; společnosti resortu. &quot;Jak ukazuj&iacute; prob&iacute;haj&iacute;c&iacute; novin&aacute;řsk&aacute; vy&scaron;etřov&aacute;n&iacute; v z&aacute;padn&iacute;m tisku, tyto společnosti byly př&iacute;mo spojeny se synem &uacute;řaduj&iacute;c&iacute;ho americk&eacute;ho prezidenta Hunterem Bidenem,&quot; dodal. Použit&iacute; dronů Dokumenty z&iacute;skan&eacute; rusk&yacute;m ministerstvem obrany naznačuj&iacute; pl&aacute;ny kyjevsk&eacute;ho režimu použ&iacute;t drony schopn&eacute; přepravovat a rozpra&scaron;ovat smrt&iacute;c&iacute; l&aacute;tky, řekl Kona&scaron;enkov. Poznamenal, že rusk&eacute; ministerstvo obrany pokračuje ve studiu dokumentů obdržen&yacute;ch od zaměstnanců ukrajinsk&yacute;ch biologick&yacute;ch laboratoř&iacute; o tajn&yacute;ch vojensk&yacute;ch biologick&yacute;ch aktivit&aacute;ch Spojen&yacute;ch st&aacute;tů na Ukrajině. &quot;Obzvl&aacute;&scaron;tě zaj&iacute;mav&eacute; jsou dokumenty ukazuj&iacute;c&iacute; pl&aacute;ny kyjevsk&eacute;ho režimu na použit&iacute; bezpilotn&iacute;ch letounů schopn&yacute;ch přepravovat a rozpra&scaron;ovat smrt&iacute;c&iacute; l&aacute;tky,&quot; řekl. Nebezpeč&iacute; pro Rusko Kona&scaron;enkov poznamenal, že kyjevsk&yacute; režim v&aacute;žně zvažoval možnost použit&iacute; biologick&yacute;ch zbran&iacute; proti obyvatelstvu Donbasu a Rusk&eacute; federace. &quot;**Odhalen&aacute; fakta dokazuj&iacute;, že kyjevsk&yacute; režim v&aacute;žně uvažoval o možnosti použit&iacute; biologick&yacute;ch zbran&iacute; proti obyvatelstvu Donbasu a Rusk&eacute; federace,&quot;** uvedl s t&iacute;m, že ministerstvo obrany o tom v nejbliž&scaron;&iacute; době poskytne podrobněj&scaron;&iacute; informace. na speci&aacute;ln&iacute;m briefingu. https://tass.ru/armiya-i-opk/14231413?utm_source=yxnews&amp;utm_medium=desktop

Ruské ministerstvo obrany má korešpondenciu od Bidenovho syna o financovaní biologických laboratórií na Ukrajine
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5036/rusko-vs-amerika-rusko-vs-nato-4/8#post-65883


**Rusk&eacute; ministerstvo obrany m&aacute; kore&scaron;pondenciu od Bidenovho syna o financovan&iacute; biologick&yacute;ch laborat&oacute;ri&iacute; na Ukrajine** https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5036/rusko-vs-amerika-rusko-vs-nato-4/8#post-65883

Německo realizovalo na Ukrajině svůj vlastní biologický program


Německo provádělo svůj vlastní vojensko-biologický program na Ukrajině, řekl Gennadij Gatilov, stálý zástupce Ruska v Ženevské kanceláři OSN.
"Je vhodné poznamenat, že dokumenty potvrzují skutečnost, že Německo provádí svůj vlastní vojensko-biologický program na Ukrajině ," řekl na plenárním zasedání Konference o odzbrojení.


Podle Gatilova bylo účelem tohoto programu prozkoumat potenciál smrtelných nemocí, jako je krymsko-konžská hemoragická horečka, v podmínkách východní Evropy .
"Činnosti Německa, dříve neznámé široké veřejnosti, představují stejnou hrozbu jako americké biologické experimenty a vyžadují podrobné prostudování," řekl diplomat.


Gatilov také poznamenal, že projekt financovalo německé ministerstvo zahraničí a Bundeswehr.


Již dříve ruské ministerstvo obrany informovalo, že Spojené státy vydaly více než 200 milionů dolarů na provoz biologických laboratoří na Ukrajině, které se účastnily amerického vojenského biologického programu a zabývaly se zejména patogeny moru a antraxu.
Celkem se síť skládala z více než 30 institucí pracujících v zájmu Pentagonu. Po zahájení ruské speciální operace bylo z Ukrajiny odvezeno vše, co souviselo s pokračováním amerického programu.
https://ria.ru/20220331/germaniya-1781169131.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Nu nazdar. Kam se hrábe Novičok...


**Německo realizovalo na Ukrajině svůj vlastn&iacute; biologick&yacute; program** Německo prov&aacute;dělo svůj vlastn&iacute; vojensko-biologick&yacute; program na Ukrajině, řekl Gennadij Gatilov, st&aacute;l&yacute; z&aacute;stupce Ruska v Ženevsk&eacute; kancel&aacute;ři OSN. &quot;Je vhodn&eacute; poznamenat, že dokumenty potvrzuj&iacute; skutečnost, že Německo prov&aacute;d&iacute; svůj vlastn&iacute; vojensko-biologick&yacute; program na Ukrajině ,&quot; řekl na plen&aacute;rn&iacute;m zased&aacute;n&iacute; Konference o odzbrojen&iacute;. Podle Gatilova bylo &uacute;čelem tohoto programu prozkoumat potenci&aacute;l smrteln&yacute;ch nemoc&iacute;, jako je krymsko-konžsk&aacute; hemoragick&aacute; horečka, v podm&iacute;nk&aacute;ch v&yacute;chodn&iacute; Evropy . &quot;Činnosti Německa, dř&iacute;ve nezn&aacute;m&eacute; &scaron;irok&eacute; veřejnosti, představuj&iacute; stejnou hrozbu jako americk&eacute; biologick&eacute; experimenty a vyžaduj&iacute; podrobn&eacute; prostudov&aacute;n&iacute;,&quot; řekl diplomat. Gatilov tak&eacute; poznamenal, že projekt financovalo německ&eacute; ministerstvo zahranič&iacute; a Bundeswehr. Již dř&iacute;ve rusk&eacute; ministerstvo obrany informovalo, že Spojen&eacute; st&aacute;ty vydaly v&iacute;ce než 200 milionů dolarů na provoz biologick&yacute;ch laboratoř&iacute; na Ukrajině, kter&eacute; se &uacute;častnily americk&eacute;ho vojensk&eacute;ho biologick&eacute;ho programu a zab&yacute;valy se zejm&eacute;na patogeny moru a antraxu. Celkem se s&iacute;ť skl&aacute;dala z v&iacute;ce než 30 instituc&iacute; pracuj&iacute;c&iacute;ch v z&aacute;jmu Pentagonu. Po zah&aacute;jen&iacute; rusk&eacute; speci&aacute;ln&iacute; operace bylo z Ukrajiny odvezeno v&scaron;e, co souviselo s pokračov&aacute;n&iacute;m americk&eacute;ho programu. https://ria.ru/20220331/germaniya-1781169131.html?utm_source=yxnews&amp;utm_medium=desktop Nu nazdar. Kam se hr&aacute;be Novičok...

Novy druh klistat po celem Nemecku
Ukazuje nova studie z Hohenheimu ......zde


**Novy druh klistat po celem Nemecku** Ukazuje nova studie z Hohenheimu ......[zde](https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/tiere/neue-art-von-zecken-geht-in-deutschland-auf-die-jagd-17927710.html?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE)

Pravda o Hunterovi Bidenovi a ukrajinských „biolaboratóriách“


„Investičný fond Rosemont Seneca Huntera Bidena financoval vojenský biologický program Pentagonu na Ukrajine,“ povedal Igor Kirillov,
šéf ozbrojených síl Ruskej federácie pre radiačnú, chemickú a biologickú obranu.
https://www.washingtonpost.com/politics/2022/03/29/truth-about-hunter-biden-ukrainian-bio-labs/


https://www.youtube.com/watch?v=cmdUNi9JsWM


Pravda o Hunterovi Bidenovi a ukrajinsk&yacute;ch &bdquo;biolaborat&oacute;ri&aacute;ch&ldquo; ------------------------------------------------------------- **&bdquo;Investičn&yacute; fond Rosemont Seneca Huntera Bidena financoval vojensk&yacute; biologick&yacute; program** Pentagonu na Ukrajine,&ldquo; povedal Igor Kirillov, &scaron;&eacute;f ozbrojen&yacute;ch s&iacute;l Ruskej feder&aacute;cie pre radiačn&uacute;, chemick&uacute; a biologick&uacute; obranu. https://www.washingtonpost.com/politics/2022/03/29/truth-about-hunter-biden-ukrainian-bio-labs/ https://www.youtube.com/watch?v=cmdUNi9JsWM

Zlé správy pre Bidena:


Hunterovho notebooku MSM je znakom toho, že prichádzajú obvinenia [VIDEÁ]
https://www.redvoicemedia.com/2022/04/bad-news-for-biden-the-msms-coverage-of-hunters-laptop-is-a-sign-that-indictments-are-coming-videos/


Zl&eacute; spr&aacute;vy pre Bidena: ---------------------- **Hunterovho notebooku MSM je znakom toho, že prich&aacute;dzaj&uacute; obvinenia [VIDE&Aacute;]** https://www.redvoicemedia.com/2022/04/bad-news-for-biden-the-msms-coverage-of-hunters-laptop-is-a-sign-that-indictments-are-coming-videos/

Ministerstvo obrany jmenovalo jména těch, kteří se na vývoji biologických zbraní na Ukrajině podílejí


Generálmajor Igor Kirillov , náčelník jednotek radiační, chemické a biologické ochrany (RCBZ), pojmenoval podle ministerstva obrany jména osob zapojených do vývoje biologických zbraní na území Ukrajiny. Jeho prohlášení cituje agentura TASS .


Kirillov oznámil osobní údaje tří lidí. Prvním a druhým podezřelým zapojeným do vojenského biologického vývoje jsou američtí občané Curtis Belayach a Philip Dolliff, třetím je kurátor z Evropské unie jménem Eddie Arthur Mayer.


Podle velitele jednotek RKhBZ Belayach, výkonný ředitel Ukrajinského vědeckého a technologického centra (UNTC) údajně zabývajícího se biozbraněmi, nemá speciální chemické ani biologické vzdělání, ale získal magisterský titul v oboru finance.


Kirillov uvedl, že nová data o ukrajinských biologických laboratořích byla získána díky zahájení ruské speciální operace na Ukrajině.


Na konci března ruské vojenské oddělení ukázalo mapu 30 biologických laboratoří ve 14 ukrajinských osadách. Ministerstvo obrany naznačuje, že „byli zapojeni do vojenských biologických aktivit v plném rozsahu“.
https://lenta.ru/news/2022/04/14/oruzh/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**Ministerstvo obrany jmenovalo jm&eacute;na těch, kteř&iacute; se na v&yacute;voji biologick&yacute;ch zbran&iacute; na Ukrajině pod&iacute;lej&iacute;** Gener&aacute;lmajor Igor Kirillov , n&aacute;čeln&iacute;k jednotek radiačn&iacute;, chemick&eacute; a biologick&eacute; ochrany (RCBZ), pojmenoval podle ministerstva obrany jm&eacute;na osob zapojen&yacute;ch do v&yacute;voje biologick&yacute;ch zbran&iacute; na &uacute;zem&iacute; Ukrajiny. Jeho prohl&aacute;&scaron;en&iacute; cituje agentura TASS . Kirillov ozn&aacute;mil osobn&iacute; &uacute;daje tř&iacute; lid&iacute;. Prvn&iacute;m a druh&yacute;m podezřel&yacute;m zapojen&yacute;m do vojensk&eacute;ho biologick&eacute;ho v&yacute;voje jsou američt&iacute; občan&eacute; Curtis Belayach a Philip Dolliff, třet&iacute;m je kur&aacute;tor z Evropsk&eacute; unie jm&eacute;nem Eddie Arthur Mayer. Podle velitele jednotek RKhBZ Belayach, v&yacute;konn&yacute; ředitel Ukrajinsk&eacute;ho vědeck&eacute;ho a technologick&eacute;ho centra (UNTC) &uacute;dajně zab&yacute;vaj&iacute;c&iacute;ho se biozbraněmi, nem&aacute; speci&aacute;ln&iacute; chemick&eacute; ani biologick&eacute; vzděl&aacute;n&iacute;, ale z&iacute;skal magistersk&yacute; titul v oboru finance. Kirillov uvedl, že nov&aacute; data o ukrajinsk&yacute;ch biologick&yacute;ch laboratoř&iacute;ch byla z&iacute;sk&aacute;na d&iacute;ky zah&aacute;jen&iacute; rusk&eacute; speci&aacute;ln&iacute; operace na Ukrajině. Na konci března rusk&eacute; vojensk&eacute; oddělen&iacute; uk&aacute;zalo mapu 30 biologick&yacute;ch laboratoř&iacute; ve 14 ukrajinsk&yacute;ch osad&aacute;ch. Ministerstvo obrany naznačuje, že &bdquo;byli zapojeni do vojensk&yacute;ch biologick&yacute;ch aktivit v pln&eacute;m rozsahu&ldquo;. https://lenta.ru/news/2022/04/14/oruzh/?utm_source=yxnews&amp;utm_medium=desktop

UNTC

dnes 14:57 je k tomu schema


[quote=&quot;pid:67959, uid:158&quot;]UNTC[/quote] [dnes 14:57](https://t.me/s/kedmi) je k tomu schema

Přes telegram jsem se dostal na toto video. Název: Američané kašlali na to, co bude s obyvateli Ukrajiny


Na nátlak americké strany byly na území Ukrajiny vybudovány laboratoře, které pracovaly se zvláště nebezpečnými patogeny a v rozporu s požadavky ukrajinské legislativy, zejména v oblasti bezpečnosti. Ve skutečnosti byly biolaboratořemi americké vojenské základny na území Ukrajiny
Obyvatelé Střední Asie, kde jsou takové laboratoře, by měli vědět: jsou to časované bomby ve vašich zemích!


https://www.youtube.com/watch?v=ndKtIRktJH0


Přes telegram jsem se dostal na toto video. N&aacute;zev: **Američan&eacute; ka&scaron;lali na to, co bude s obyvateli Ukrajiny** Na n&aacute;tlak americk&eacute; strany byly na &uacute;zem&iacute; Ukrajiny vybudov&aacute;ny laboratoře, kter&eacute; pracovaly se zvl&aacute;&scaron;tě nebezpečn&yacute;mi patogeny a v rozporu s požadavky ukrajinsk&eacute; legislativy, zejm&eacute;na v oblasti bezpečnosti. Ve skutečnosti byly biolaboratořemi americk&eacute; vojensk&eacute; z&aacute;kladny na &uacute;zem&iacute; Ukrajiny Obyvatel&eacute; Středn&iacute; Asie, kde jsou takov&eacute; laboratoře, by měli vědět: jsou to časovan&eacute; bomby ve va&scaron;ich zem&iacute;ch! https://www.youtube.com/watch?v=ndKtIRktJH0
12
20.51k
106
41
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept