Politika v SR
Slovenskí hokejisti sa odmietli stretnúť s politikmi.

Slovenskí hokejisti sa odmietli stretnúť s politikmi. „Od tejto chvíle sú to pre mňa zlatí chlapci. Mali by sa z nich poučiť aj odborári, živnostníci a učitelia,“ myslí si Danko


https://www.hlavnespravy.sk/slovenski-hokejisti-sa-odmietli-stretnut-s-politikmi-od-tejto-chvile-su-to-pre-mna-zlati-chlapci-mali-by-sa-z-nich-poucit-aj-odborari-zivnostnici-a-ucitelia-mysli-si-danko/2869204


Nie je veľmi čo k tomu dodať. Hokejisti sa vyjadrili za celý národ. Každý na Slovensku vidí, že to čo je v parlamente je tak na úrovni cigánov luníka 9, niektorí jedinci sú dokonca ešte nižšie. Toto sa zapíše do dejín. Inak ako sa krásne dá vidieť reálny názor Slováka ... nei to čo propaguje TV a médiá ale to čo si reálne myslí Slovák. Koaliční neľudia by sa už mali začať teraz pakovať, lebo Slovensko bude pre nich malé.


Slovenskí hokejisti sa odmietli stretnúť s politikmi. „Od tejto chvíle sú to pre mňa zlatí chlapci. Mali by sa z nich poučiť aj odborári, živnostníci a učitelia,“ myslí si Danko https://www.hlavnespravy.sk/slovenski-hokejisti-sa-odmietli-stretnut-s-politikmi-od-tejto-chvile-su-to-pre-mna-zlati-chlapci-mali-by-sa-z-nich-poucit-aj-odborari-zivnostnici-a-ucitelia-mysli-si-danko/2869204 Nie je veľmi čo k tomu dodať. Hokejisti sa vyjadrili za celý národ. Každý na Slovensku vidí, že to čo je v parlamente je tak na úrovni cigánov luníka 9, niektorí jedinci sú dokonca ešte nižšie. Toto sa zapíše do dejín. Inak ako sa krásne dá vidieť reálny názor Slováka ... nei to čo propaguje TV a médiá ale to čo si reálne myslí Slovák. Koaliční neľudia by sa už mali začať teraz pakovať, lebo Slovensko bude pre nich malé.

Veď tzv.politikom nikto nebrani prisť medzi ľudí na namestie,normalne v civile ,bez zbrojnošov- ochranky..


smiechu by sa asi nezdržali ,nad tym ako by im Slovenskí občania dali najavo ,čo si o nich myslia a ako ich majú radi...


.Matrtaj ,Modroknižkar,Tchorčok ,Mrochta zo skladky aj s tym jej ""nimandom" --- narod vas očakava na namesti....


Veď tzv.politikom nikto nebrani prisť medzi ľudí na namestie,normalne v civile ,bez zbrojnošov- ochranky.. smiechu by sa asi nezdržali ,nad tym ako by im Slovenskí občania dali najavo ,čo si o nich myslia a ako ich majú radi... .Matrtaj ,Modroknižkar,Tchorčok ,Mrochta zo skladky aj s tym jej ""nimandom" --- narod vas očakava na namesti....

O stretnutia s hráčmi je mimoriadny záujem, SZĽH oficiálne zareagoval na medializované informácie, že sa reprezentácia vyhla stretnutiu s najvyššími politickými predstaviteľmi.



"Vážime si pozvania najvyšších ústavných činiteľov, z časovo-organizačných dôvodov sme im však nemohli v dnešný deň vyhovieť. Preto sme ich pozývali na spoločný obed s hráčmi po prílete do Bratislavy.
Hráči majú za sebou niekoľkohodinový interkontinentálny let, prioritou sú pre nás oslavy s fanúšikmi a preto prijatia na pôde ústavných činiteľov neboli z vyššie uvedených dôvodov aktuálne možné. Zástupcovia vedenia SZĽH radi príjmu ich pozvanie v najbližších dňoch,"



[O stretnutia s hráčmi](https://hokej.pravda.sk/reprezentacia/clanok/617822-bronzovi-medailisti-su-uz-doma-politikom-nevyhoveli/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_bleskove_spravy) je mimoriadny záujem, SZĽH oficiálne zareagoval na medializované informácie, že sa reprezentácia vyhla stretnutiu s najvyššími politickými predstaviteľmi. > "Vážime si pozvania najvyšších ústavných činiteľov, z časovo-organizačných dôvodov sme im však nemohli v dnešný deň vyhovieť. Preto sme ich pozývali na spoločný obed s hráčmi po prílete do Bratislavy. Hráči majú za sebou niekoľkohodinový interkontinentálny let, prioritou sú pre nás oslavy s fanúšikmi a preto prijatia na pôde ústavných činiteľov neboli z vyššie uvedených dôvodov aktuálne možné. Zástupcovia vedenia SZĽH radi príjmu ich pozvanie v najbližších dňoch,"

JankA

Upravené 22. 2. 2022 o 15:57
829
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept