KSB a DVTR
24. februára 2022 – celonárodné zhromaždenie – Slováci, bráňme si slobodu na nám. Slobody!

Dňa 24. februára sa bude konať v Bratislave celonárodné občianske zhromaždenie na podporu petícií a referenda za zrušenie tzv. dohody o obrannej spolupráci medzi Slovenskou republikou a Spojenými štátmi americkými, odsúdenie vládnucej moci a vyhlásenie Dňa národnej zrady. (HSP)


Zhromaždenie ako prejav demokratického a v Ústave SR zakotveného práva na obranu slobody slovenského národa, zvrchovanosti územia nášho štátu a mieru organizujú občianske organizácie Združenie slovenskej inteligencie, Aliancia národných síl, Pán občan, Spolok Archa, Národný front Slovenska, Slovenskí katolíci, Spájame občanov Slovenska a Národný snem jednoty Slovenska.


Na zhromaždení vystúpia odborné autority, experti a osobnosti v oblasti bezpečnostnej a obrannej politiky, ústavného práva, duchovného života, životného prostredia a ďalšie osobnosti.


„Sme presvedčení, že len spoločné úsilie všetkých národných síl môže priniesť požadovaný cieľ – ubránenie si národnej slobody ako práva zvrchovane rozhodovať o vlastnom osude,“ vysvetľujú organizátori.


Dňa 24. februára sa bude konať v Bratislave celonárodné občianske zhromaždenie na podporu petícií a referenda za zrušenie tzv. dohody o obrannej spolupráci medzi Slovenskou republikou a Spojenými štátmi americkými, odsúdenie vládnucej moci a vyhlásenie Dňa národnej zrady. (HSP) Zhromaždenie ako prejav demokratického a v Ústave SR zakotveného práva na obranu slobody slovenského národa, zvrchovanosti územia nášho štátu a mieru organizujú občianske organizácie Združenie slovenskej inteligencie, Aliancia národných síl, Pán občan, Spolok Archa, Národný front Slovenska, Slovenskí katolíci, Spájame občanov Slovenska a Národný snem jednoty Slovenska. Na zhromaždení vystúpia odborné autority, experti a osobnosti v oblasti bezpečnostnej a obrannej politiky, ústavného práva, duchovného života, životného prostredia a ďalšie osobnosti. „Sme presvedčení, že len spoločné úsilie všetkých národných síl môže priniesť požadovaný cieľ – ubránenie si národnej slobody ako práva zvrchovane rozhodovať o vlastnom osude,“ vysvetľujú organizátori.
165
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept