Zahraničná politika
Dezinformace a informace

dotaz na vsechny: jde vam otevrit "zvedavec"? vypada to, ze taky skoncil:-(


Zvedavce vypnul hosting Wedos:



Je to dole. Wedos shodil můj server iniciativně také.
Vladimír



[quote="pid:60440, uid:347"]dotaz na vsechny: jde vam otevrit "zvedavec"? vypada to, ze taky skoncil:-([/quote] Zvedavce vypnul hosting Wedos: > Je to dole. Wedos shodil můj server iniciativně také. > Vladimír

https://t.me/Miro_Del/38
Pamätáte si na túto pani? Média šaleli, titulky mali povinnú fotku a Západ krv. Pamätáte si túto obeť počas ničenia ukrajinského letiska v Chugueve? Jej fotografia obletela všetky svetové médiá.


Prešlo len pár dní a na tejto fotke je vidieť, že pózuje so zbraňou, pravdepodobne je súčasťou jednotiek územnej obrany a cíti sa celkom dobre.


A koľko kriku tam bolo!? Prekliaty zabitý! Pozrite sa, čo robia ruskí okupanti! No v skutočnosti sa poliala paradajkovou šťavou a šla cez dedinu k novinárom celá taká tragická...😂
621bd6705b1f3
621bd678b078e
621bd6828ade4


https://t.me/Miro_Del/38 Pamätáte si na túto pani? Média šaleli, titulky mali povinnú fotku a Západ krv. Pamätáte si túto obeť počas ničenia ukrajinského letiska v Chugueve? Jej fotografia obletela všetky svetové médiá. Prešlo len pár dní a na tejto fotke je vidieť, že pózuje so zbraňou, pravdepodobne je súčasťou jednotiek územnej obrany a cíti sa celkom dobre. A koľko kriku tam bolo!? Prekliaty zabitý! Pozrite sa, čo robia ruskí okupanti! No v skutočnosti sa poliala paradajkovou šťavou a šla cez dedinu k novinárom celá taká tragická...

moji znami na FB neustale sdili nejak skupiny, kde se resi pomoc pro ukrajince. clovek by mel vzdy pomoci tem, co to potrebuji, to je zcela v poradku.


jen ... mainstream opet odvadi "skvelou" praci:-(


621c6d68ef470


moji znami na FB neustale sdili nejak skupiny, kde se resi pomoc pro ukrajince. clovek by mel vzdy pomoci tem, co to potrebuji, to je zcela v poradku. jen ... mainstream opet odvadi "skvelou" praci:-( ![621c6d68ef470](serve/attachment&path=621c6d68ef470)

Pozerám, že na HS všade zrušili diskusiu. Zrejme zákon cenzúry sa uplatňuje.
Napríklad https://www.hlavnespravy.sk/vojna-na-ukrajine-5-den-rusko-potvrdilo-ze-medzi-jeho-vojakmi-na-ukrajine-su-mrtvi-a-raneni-v-kyjeve-a-charkove-pocut-strelbu-a-vybuchy/2875984


Zaujímavé je na tom, že práve diskusia mala na HS cenu. Ten ich obsah čo tam uverejňujú nestojí za nič. K operácii na ukrajine uvádzali 90% nepresných alebo lživých informácií... a ževraj alternatíva... V diskusii im to čitatelia dávali pekne vyžrať a uvádzali pravdivé zdroje. Ale to už sa nepáčilo niekomu. Bez diskusie to môžu HS zavrieť. Veľa ľudí čo poznám šlo na HS len kvôli diskusii .... "hlas ľudu hlas boží" a nie hlas redaktora hlas boha.


Pozerám, že na HS všade zrušili diskusiu. Zrejme zákon cenzúry sa uplatňuje. Napríklad https://www.hlavnespravy.sk/vojna-na-ukrajine-5-den-rusko-potvrdilo-ze-medzi-jeho-vojakmi-na-ukrajine-su-mrtvi-a-raneni-v-kyjeve-a-charkove-pocut-strelbu-a-vybuchy/2875984 Zaujímavé je na tom, že práve diskusia mala na HS cenu. Ten ich obsah čo tam uverejňujú nestojí za nič. K operácii na ukrajine uvádzali 90% nepresných alebo lživých informácií... a ževraj alternatíva... V diskusii im to čitatelia dávali pekne vyžrať a uvádzali pravdivé zdroje. Ale to už sa nepáčilo niekomu. Bez diskusie to môžu HS zavrieť. Veľa ľudí čo poznám šlo na HS len kvôli diskusii .... "hlas ľudu hlas boží" a nie hlas redaktora hlas boha.

jen ... mainstream opet odvadi "skvelou" praci:-(


tak ale dievca ma ciastocne pravdu, omylom sa stal prezidentom. smile


[quote="pid:60633, uid:347"]jen ... mainstream opet odvadi "skvelou" praci:-([/quote] tak ale dievca ma ciastocne pravdu, omylom sa stal prezidentom. :D

Zaujímavé je na tom, že práve diskusia mala na HS cenu.
najaktualnejsie info hladam na telegrame, klasicke zdroje su uz len na monitoring statnej propagandy.


[quote="pid:60637, uid:106"]Zaujímavé je na tom, že práve diskusia mala na HS cenu.[/quote]najaktualnejsie info hladam na telegrame, klasicke zdroje su uz len na monitoring statnej propagandy.

Moderator

Obyvatelé města Štěstí po osvobození pověděli, jak se jím žilo na okupovaném Ukrajinou území.


Vraždili, zakopávali do země zaživa:
https://www.youtube.com/watch?v=Qw6XrVUwImc


Poté, co musely jednotky VSU opustit město. ještě ho rozstříleli z děl.


Obyvatelé města Štěstí po osvobození pověděli, jak se jím žilo na okupovaném Ukrajinou území. Vraždili, zakopávali do země zaživa: https://www.youtube.com/watch?v=Qw6XrVUwImc Poté, co musely jednotky VSU opustit město. ještě ho rozstříleli z děl.

moji znami na FB neustale sdili nejak skupiny, kde se resi pomoc pro ukrajince. clovek by mel vzdy pomoci tem, co to potrebuji, to je zcela v poradku.


Pošli jím ještě jeden důkaz neskutečné mnohostranností talentu Zelenského. Napíš, že v Rusku má moho přezdívek. Jedna z ních je "klavirista"
https://www.youtube.com/watch?v=8J_ppbmTN4g


[quote="pid:60633, uid:347"]moji znami na FB neustale sdili nejak skupiny, kde se resi pomoc pro ukrajince. clovek by mel vzdy pomoci tem, co to potrebuji, to je zcela v poradku.[/quote] Pošli jím ještě jeden důkaz neskutečné mnohostranností talentu Zelenského. Napíš, že v Rusku má moho přezdívek. Jedna z ních je "klavirista" https://www.youtube.com/watch?v=8J_ppbmTN4g

moji znami na FB neustale sdili nejak skupiny,

Naštěstí na sítích nejsem a vím proč. Stejně bych tam dlouho nevydržela kvůli takovým pitomostem, cos sem dala (tím myslím ten sdílený pamflet o zeleném želéhadovi). Už jen to "neskutečný borec". Oproti tomu "srabák Putin". Určitě to psaly nějaké "dámy", že? Promiň, jestli jsou to tvé kamarádky, ale jsou to neskutečné nány...
Co je v tom pamfletu - to samo svědčí o dutosti toho, kdo to psal. Právě proto, že je ruskojazyčný žid, měl by se zasadit o zničení banderovštiny ve své zemi! Ostatně - on to i sliboval ve volbách a díky takovým slibům volby vyhrál. "Celosvětový hrdina" je nyní kde? Že mééédia píšou, že kdesi v kyjevském bunkru - tak je "hrdina"? A kdo ví, kde je Putin? Ten, kdo psal ten pamflet?
Želéhad je hlavně narkoman a chronický lhář. Takže z mého hlediska každá, která ho vidí jako "borce", zasluhuje hluboké politování...
Constanze - to není nic proti tobě, proboha. To je má odpověď na takový "výtvor" - kdybych byla "na sítích"...


[quote="pid:60633, uid:347"]moji znami na FB neustale sdili nejak skupiny,[/quote] Naštěstí na sítích nejsem a vím proč. Stejně bych tam dlouho nevydržela kvůli takovým pitomostem, cos sem dala (tím myslím ten sdílený pamflet o zeleném želéhadovi). **Už jen to "neskutečný borec".** Oproti tomu "srabák Putin". Určitě to psaly nějaké "dámy", že? Promiň, jestli jsou to tvé kamarádky, ale jsou to neskutečné nány... Co je v tom pamfletu - to samo svědčí o dutosti toho, kdo to psal. **Právě proto, že je ruskojazyčný žid, měl by se zasadit o zničení banderovštiny ve své zemi!** Ostatně - on to i sliboval ve volbách a díky takovým slibům volby vyhrál. "Celosvětový hrdina" je nyní kde? Že mééédia píšou, že kdesi v kyjevském bunkru - tak je "hrdina"? A kdo ví, kde je Putin? Ten, kdo psal ten pamflet? Želéhad je hlavně narkoman a chronický lhář. Takže z mého hlediska každá, která ho vidí jako "borce", zasluhuje hluboké politování... Constanze - to není nic proti tobě, proboha. To je má odpověď na takový "výtvor" - kdybych byla "na sítích"...

Pošli jím ještě jeden důkaz neskutečné mnohostranností talentu Zelenského. Napíš, že v Rusku má moho přezdívek. Jedna z ních je "klavirista"
Je dobré, že toto video se tady objevilo. Příště, až Pjakin opět někoho pojmenuje pianista, budeme vědět, o co jde.


[quote="pid:60801, uid:158"]Pošli jím ještě jeden důkaz neskutečné mnohostranností talentu Zelenského. Napíš, že v Rusku má moho přezdívek. Jedna z ních je "klavirista"[/quote]Je dobré, že toto video se tady objevilo. Příště, až Pjakin opět někoho pojmenuje pianista, budeme vědět, o co jde.

Určitě to psaly nějaké "dámy", že? Promiň, jestli jsou to tvé kamarádky, ale jsou to neskutečné nány...


Takéto veci nesmieš písať. Môžeš si ich iba myslieť. Inak ťa nazvú "majstrom svetla" (áno, svetla) alebo "holotou".


Pokiaľ si to naozaj myslíš, že ženy sú hlúpe (a to je čisto Tvoja záležitosť), tak toto je presne ten prípad, kedy si to máš iba myslieť a nechváliť sa tým.


TY MAJSTER SVETLA....


Jsi holota.


[quote="pid:60822, uid:203"]Určitě to psaly nějaké "dámy", že? Promiň, jestli jsou to tvé kamarádky, ale jsou to neskutečné nány...[/quote] Takéto veci nesmieš písať. Môžeš si ich iba myslieť. Inak ťa nazvú "majstrom svetla" (áno, svetla) alebo "holotou". [quote="pid:60705, uid:45"]Pokiaľ si to naozaj myslíš, že ženy sú hlúpe (a to je čisto Tvoja záležitosť), tak toto je presne ten prípad, kedy si to máš iba myslieť a nechváliť sa tým.[/quote] [quote="pid:60708, uid:17"]TY MAJSTER SVETLA....[/quote] [quote="pid:60829, uid:216"]Jsi holota.[/quote]
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Určitě to psaly nějaké "dámy", že? Promiň, jestli jsou to tvé kamarádky, ale jsou to neskutečné nány...


Lin, to nejsou moje kamaradky. psala jsem, ze to bylo ve skupine na pomoc UKR ta, ktera to postovala, tu ja neznam.
zcela s tvym nazorem souhlasim.
na soc. sitich jsem proto, ze kvuli ochrane zvirat tam mam kontakty, kdy jsme resili zachranu zvirat ze zahranici. nebyt toho, tak ten profil davno smazu.
jsem zdesena z toho, ze clovek dnes uklidnuje na soc. sitich k rozvaze, pise o tom, ze si preje mirova jednani, navrat k diplomacii a i za toto jsem tam byla napadena. ve spolecnosti je ta davka nenavisti az prilis objemna a to me desi.
znovu me to pripomina francii ludvika XVI.. kdyz meli predchozi panovnici milenky, hnev se vzdy obratil proti nim, takze pokud zeme trpela, kler obvinoval panovnika, ze za to muze jeho milenka. ludvik XVI. milenky nemel, tak se nenavist otocila proti marii antoinette. tak mi prijde, ze dnes, odpor lidu, ktery byl ve spolecnosti nahromaden vuci predchozi a soucasne vlade, se rozplynul a obratil se smerem na rusko. podle reakci na siti, mlada generace nema zajem o mirova reseni, ale podporuje vyvoz zbrani.
psala mi kamaradka z vidne. pry, chce se pripravit na mozny jaderny utok, ze se sbali a utece nekam do chorvatska. lidi jsou uz hodne vydeseni.


[quote="pid:60822, uid:203"]Určitě to psaly nějaké "dámy", že? Promiň, jestli jsou to tvé kamarádky, ale jsou to neskutečné nány...[/quote] Lin, to nejsou moje kamaradky. psala jsem, ze to bylo ve skupine na pomoc UKR ta, ktera to postovala, tu ja neznam. zcela s tvym nazorem souhlasim. na soc. sitich jsem proto, ze kvuli ochrane zvirat tam mam kontakty, kdy jsme resili zachranu zvirat ze zahranici. nebyt toho, tak ten profil davno smazu. jsem zdesena z toho, ze clovek dnes uklidnuje na soc. sitich k rozvaze, pise o tom, ze si preje mirova jednani, navrat k diplomacii a i za toto jsem tam byla napadena. ve spolecnosti je ta davka nenavisti az prilis objemna a to me desi. znovu me to pripomina francii ludvika XVI.. kdyz meli predchozi panovnici milenky, hnev se vzdy obratil proti nim, takze pokud zeme trpela, kler obvinoval panovnika, ze za to muze jeho milenka. ludvik XVI. milenky nemel, tak se nenavist otocila proti marii antoinette. tak mi prijde, ze dnes, odpor lidu, ktery byl ve spolecnosti nahromaden vuci predchozi a soucasne vlade, se rozplynul a obratil se smerem na rusko. podle reakci na siti, mlada generace nema zajem o mirova reseni, ale podporuje vyvoz zbrani. psala mi kamaradka z vidne. pry, chce se pripravit na mozny jaderny utok, ze se sbali a utece nekam do chorvatska. lidi jsou uz hodne vydeseni.

Želéhad je hlavně narkoman


Je nejaky seriozny odkaz/zdroj na to, ze je narkoman?


[quote="pid:60822, uid:203"]Želéhad je hlavně narkoman[/quote] Je nejaky seriozny odkaz/zdroj na to, ze je narkoman?

Je nejaky seriozny odkaz/zdroj na to, ze je narkoman?


Zuzana Plačková by to mohla vedieť. Má kontakty na vysokých politikov u nás.


[quote="pid:60847, uid:13"]Je nejaky seriozny odkaz/zdroj na to, ze je narkoman?[/quote] Zuzana Plačková by to mohla vedieť. Má kontakty na vysokých politikov u nás.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

https://t.me/casusbellichat/161321


Martin Koller už 2. na Primě News během 1 týdne ?
Předtím ho kolik let nepustili do žádné televize... Že by se fakt otáčelo informační pole ?


Jinak jim to tam dobře natřel na tu jejich návodnou otázku smile


https://t.me/casusbellichat/161321 Martin Koller už 2. na Primě News během 1 týdne ? Předtím ho kolik let nepustili do žádné televize... Že by se fakt otáčelo informační pole ? Jinak jim to tam dobře natřel na tu jejich návodnou otázku :D

Jána Krausa

Takže jedeme-li podle ukroscénáře, tak prezident bude Kraus? smile


[quote="pid:60899, uid:6"]Jána Krausa[/quote] Takže jedeme-li podle ukroscénáře, tak prezident bude Kraus? :D

Takéto veci nesmieš písať. Môžeš si ich iba myslieť. Inak ťa nazvú "majstrom svetla" (áno, svetla) alebo "holotou".

Ty jsi najednou nějaký útlocitný, Jamesi. Pamatuj, že největším nepřítelem každého špiona je jeho vlastní ego. Ale to už tě měli dávno naučit.


[quote="pid:60838, uid:623"]Takéto veci nesmieš písať. Môžeš si ich iba myslieť. Inak ťa nazvú "majstrom svetla" (áno, svetla) alebo "holotou".[/quote] Ty jsi najednou nějaký útlocitný, Jamesi. Pamatuj, že největším nepřítelem každého špiona je jeho vlastní ego. Ale to už tě měli dávno naučit.

tak prezident bude Kraus
To asi ne, ale Knor zvažuje kandidaturu...


[quote="pid:60908, uid:472"]tak prezident bude Kraus[/quote] To asi ne, ale Knor zvažuje kandidaturu...

psala mi kamaradka z vidne. pry, chce se pripravit na mozny jaderny utok, ze se sbali a utece nekam do chorvatska. lidi jsou uz hodne vydeseni.


spíš debilní... by mě zajímalo, co si jako myslí, že bude v Chorvatsku dělatsmile ... to si jako myslí, že ta radiace se omezuje na státní hranice?


[quote="pid:60842, uid:347"]psala mi kamaradka z vidne. pry, chce se pripravit na mozny jaderny utok, ze se sbali a utece nekam do chorvatska. lidi jsou uz hodne vydeseni.[/quote] spíš debilní... by mě zajímalo, co si jako myslí, že bude v Chorvatsku dělat(wasntme) ... to si jako myslí, že ta radiace se omezuje na státní hranice?

spíš debilní

presne tak, to je ako s koronou, v SR je ale HR uz nie
co si jako myslí, že bude v Chorvatsku dělat

sak kupat sa, sak ma covis pas


[quote="pid:60936, uid:473"]spíš debilní[/quote] presne tak, to je ako s koronou, v SR je ale HR uz nie [quote="pid:60936, uid:473"]co si jako myslí, že bude v Chorvatsku dělat[/quote] sak kupat sa, sak ma covis pas
Upravené 1. 3. 2022 o 09:14

Naštěstí na sítích nejsem a vím proč. Stejně bych tam dlouho nevydržela kvůli takovým pitomostem, cos sem dala (tím myslím ten sdílený pamflet o zeleném želéhadovi). Už jen to "neskutečný borec". Oproti tomu "srabák Putin". Určitě to psaly nějaké "dámy", že? Promiň, jestli jsou to tvé kamarádky, ale jsou to neskutečné nány...
Co je v tom pamfletu - to samo svědčí o dutosti toho, kdo to psal. Právě proto, že je ruskojazyčný žid, měl by se zasadit o zničení banderovštiny ve své zemi! Ostatně - on to i sliboval ve volbách a díky takovým slibům volby vyhrál. "Celosvětový hrdina" je nyní kde? Že mééédia píšou, že kdesi v kyjevském bunkru - tak je "hrdina"? A kdo ví, kde je Putin? Ten, kdo psal ten pamflet?
Želéhad je hlavně narkoman a chronický lhář. Takže z mého hlediska každá, která ho vidí jako "borce", zasluhuje hluboké politování...
Constanze - to není nic proti tobě, proboha. To je má odpověď na takový "výtvor" - kdybych byla "na sítích"...


Lin, máš pravdu, že FB je stoka, ale jsou tam i světlé ostrůvky. Jsem ve skupince KSB a DVTR, kterou založil skvělý člověk Pavol Svätoslav Kováčik. Mimo to se snažím sdílet veřejně materiály z Kob fora a okruh čtenářů se zvětšuje. Dříve o to nikdo nezavadil. Bohužel v tyto dny je to přímo děs. Včera jsem se snažila z Telegramu sdílet video o dětech z Donbasu a neprošlo mi to s tím, že se to neshoduje s pravidly komunity, a protože by to mohlo obsahovat příliš realistické obrazy. Snažila jsem se ho protlačit do komentářů a také to nešlo. Mezitím mi tam nějaký psychopat začal dávat nálepky o tom, že Putin vraždí děti také a podobné nesmysly. Musela jsem ho zablokovat, protože s takovými lidmi se diskutovat nedá. Musí se postupovat velmi opatrně a volit spíše dvou smyslová vyjádření, aby ti, co chtějí vědět, pochopili.....


[quote="pid:60822, uid:203"]Naštěstí na sítích nejsem a vím proč. Stejně bych tam dlouho nevydržela kvůli takovým pitomostem, cos sem dala (tím myslím ten sdílený pamflet o zeleném želéhadovi). Už jen to "neskutečný borec". Oproti tomu "srabák Putin". Určitě to psaly nějaké "dámy", že? Promiň, jestli jsou to tvé kamarádky, ale jsou to neskutečné nány... Co je v tom pamfletu - to samo svědčí o dutosti toho, kdo to psal. Právě proto, že je ruskojazyčný žid, měl by se zasadit o zničení banderovštiny ve své zemi! Ostatně - on to i sliboval ve volbách a díky takovým slibům volby vyhrál. "Celosvětový hrdina" je nyní kde? Že mééédia píšou, že kdesi v kyjevském bunkru - tak je "hrdina"? A kdo ví, kde je Putin? Ten, kdo psal ten pamflet? Želéhad je hlavně narkoman a chronický lhář. Takže z mého hlediska každá, která ho vidí jako "borce", zasluhuje hluboké politování... Constanze - to není nic proti tobě, proboha. To je má odpověď na takový "výtvor" - kdybych byla "na sítích"...[/quote] Lin, máš pravdu, že FB je stoka, ale jsou tam i světlé ostrůvky. Jsem ve skupince KSB a DVTR, kterou založil skvělý člověk Pavol Svätoslav Kováčik. Mimo to se snažím sdílet veřejně materiály z Kob fora a okruh čtenářů se zvětšuje. Dříve o to nikdo nezavadil. Bohužel v tyto dny je to přímo děs. Včera jsem se snažila z Telegramu sdílet video o dětech z Donbasu a neprošlo mi to s tím, že se to neshoduje s pravidly komunity, a protože by to mohlo obsahovat příliš realistické obrazy. Snažila jsem se ho protlačit do komentářů a také to nešlo. Mezitím mi tam nějaký psychopat začal dávat nálepky o tom, že Putin vraždí děti také a podobné nesmysly. Musela jsem ho zablokovat, protože s takovými lidmi se diskutovat nedá. Musí se postupovat velmi opatrně a volit spíše dvou smyslová vyjádření, aby ti, co chtějí vědět, pochopili.....

dosly mi slova

Navrhujem Hotel LGBTI & BLM


[quote="pid:61009, uid:347"]dosly mi slova[/quote] Navrhujem **Hotel LGBTI & BLM**

Ty jsi najednou nějaký útlocitný, Jamesi. Pamatuj, že největším nepřítelem každého špiona je jeho vlastní ego. Ale to už tě měli dávno naučit.


Ty si taký primitív, že ti ani podpichovanie nedochádza. Aj niektorí ostatní majú problém s chápaním, ale ty si extratrieda a dennodenne nám to dokazuješ. smile


[quote="pid:60911, uid:826"]Ty jsi najednou nějaký útlocitný, Jamesi. Pamatuj, že největším nepřítelem každého špiona je jeho vlastní ego. Ale to už tě měli dávno naučit.[/quote] Ty si taký primitív, že ti ani podpichovanie nedochádza. Aj niektorí ostatní majú problém s chápaním, ale ty si extratrieda a dennodenne nám to dokazuješ. :D
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 1. 3. 2022 o 15:01

clanok z 27.2.2022 Guardian 7 fake na Ukrajine
https://off-guardian.org/2022/02/27/7-fake-news-stories-coming-out-of-ukraine/


  1. "Duch z Kyjeva-za menej ako 2 dni 6 ruskych lietadiel dolu-prevzate z video hry-napriek tomu ma uz na wiki svoju anglicku stranku
  2. ruske lietadla lietajuce ponad Kyjev-su to obrazky z lietadiel nad Moskvou z r.2020 pocas oslav Dna vitazstva
  3. Zelensky navstivil vojakov - obrazok je rok stary z aprila 2021
  4. Luhanska elektraren explodovala-v skutocnosti Tianjin Cina 2015
  5. ukrajinske pozemne sily zostreluju ruske lietadlo - opat video hra
  6. uz znamy pripad ukrajinskych vojakov, ktori poslali Rusov doi prdele a vsetci zomreli s tym, ze Zelensky ich slubil odmenit po smrti a pritom sa vsetci vzdali
  7. ukrajinsky dron ukazujuci znicenie ruskej kolony tankov - obazok je z tureckeho dronu v Syrii

clanok z 27.2.2022 Guardian 7 fake na Ukrajine https://off-guardian.org/2022/02/27/7-fake-news-stories-coming-out-of-ukraine/ 1. "Duch z Kyjeva-za menej ako 2 dni 6 ruskych lietadiel dolu-prevzate z video hry-napriek tomu ma uz na wiki svoju anglicku stranku 2. ruske lietadla lietajuce ponad Kyjev-su to obrazky z lietadiel nad Moskvou z r.2020 pocas oslav Dna vitazstva 3. Zelensky navstivil vojakov - obrazok je rok stary z aprila 2021 4. Luhanska elektraren explodovala-v skutocnosti Tianjin Cina 2015 5. ukrajinske pozemne sily zostreluju ruske lietadlo - opat video hra 6. uz znamy pripad ukrajinskych vojakov, ktori poslali Rusov doi prdele a vsetci zomreli s tym, ze Zelensky ich slubil odmenit po smrti a pritom sa vsetci vzdali 7. ukrajinsky dron ukazujuci znicenie ruskej kolony tankov - obazok je z tureckeho dronu v Syrii

Otevřít dneska naše média znamená nabýt dojmu, že s Ruskem je ámen, Putin se klepe v bunkru a celá UA pózuje s automatem. Želéhad vyhlášen "hrdinou roku", kterého "obdivuje celý svět". Brusel tleská emotivní řeči želéhada vstoje. Kadyrovci se třesou a utíkají, nejstatečnější národ na světě je žene a bije - jak psy. Želéhad agituje ke vstupu do cizineckých legií - a blázni se hlásí, dokonce s hesly "Vláďo, jdu si pro tebe!"
Ojoj - jaké iluzi to podlehli, v jakém to světě. smile


Zabitý bradatý "Kadyrovec" byl ve skutečnosti občan Izraele. Chytili ho v koloně aut, prchajících z Kyjeva. Vytáhli z auta a ... jak to banderovci umějí.
Emotivní článek o jakoby v Kyjevě zastřelené rodině se třemi dětmi- kde viníky byli "ruští sabotéři" - fejk z dílny Kličkova zástupce. V té oblasti bylo mnoho zastřelených - ale od zlodějů, zločinců a naciků. Důsledek rozdaných zbraní. Rusové v té oblasti vůbec nejsou. Článek stále ještě visí:
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/invaze-rusko-ukrajina-civilini-obeti-deti-kyjev.A220228_101347_zahranicni_dtt


Vakuová bomba - fejk. Obrázky z odstřelované Gorlovky a Doněcka jsou vydávané za "ruská zvěrstva v Charkově" .
V OSN dneska četl zástupce UA srdceryvné textovky jakoby mladého ruského vojáčka (někde se tvrdí, že to byl dosud kadet). Tento vojáček jakoby zahynul a předobrá ukroarmáda u něj našla mobil s těmito textovkami.
https://cnn.iprima.cz/mami-mam-strach-nejradeji-bych-se-obesil-napsal-rusky-vojak-matce-kratce-na-to-zemrel-82274
Fejk.


Oproti tomu je pravda, že byla vyřazená vysílací věž v Kyjevě a tím byla - aspoň na chvíli omezena - činnost ukrajinských "fejkňůs" .
Další pravda je, že všichni velcí hráči odmítli prosby želéhada zasahovat do konfliktu (USA, VB, Německo, Francie). O nějakém přijetí do EU se neuvažuje vůbec.
A velmi zajímavá pravda je, že si velcí hráči (zvláště USA) i přes "brutální sankce" ponechali možnost nakupovat ruský plyn i ropu...
https://www.youtube.com/watch?v=ndLXOLEonAk


Otevřít dneska naše média znamená nabýt dojmu, že s Ruskem je ámen, Putin se klepe v bunkru a celá UA pózuje s automatem. Želéhad vyhlášen "hrdinou roku", kterého "obdivuje celý svět". Brusel tleská emotivní řeči želéhada vstoje. Kadyrovci se třesou a utíkají, nejstatečnější národ na světě je žene a bije - jak psy. Želéhad agituje ke vstupu do cizineckých legií - a blázni se hlásí, dokonce s hesly "Vláďo, jdu si pro tebe!" Ojoj - jaké iluzi to podlehli, v jakém to světě. :( Zabitý bradatý "Kadyrovec" byl ve skutečnosti občan Izraele. Chytili ho v koloně aut, prchajících z Kyjeva. Vytáhli z auta a ... jak to banderovci umějí. Emotivní článek o jakoby v Kyjevě zastřelené rodině se třemi dětmi- kde viníky byli "ruští sabotéři" - fejk z dílny Kličkova zástupce. V té oblasti bylo mnoho zastřelených - ale od zlodějů, zločinců a naciků. Důsledek rozdaných zbraní. Rusové v té oblasti vůbec nejsou. Článek stále ještě visí: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/invaze-rusko-ukrajina-civilini-obeti-deti-kyjev.A220228_101347_zahranicni_dtt Vakuová bomba - fejk. Obrázky z odstřelované Gorlovky a Doněcka jsou vydávané za "ruská zvěrstva v Charkově" . V OSN dneska četl zástupce UA srdceryvné textovky jakoby mladého ruského vojáčka (někde se tvrdí, že to byl dosud kadet). Tento vojáček jakoby zahynul a předobrá ukroarmáda u něj našla mobil s těmito textovkami. https://cnn.iprima.cz/mami-mam-strach-nejradeji-bych-se-obesil-napsal-rusky-vojak-matce-kratce-na-to-zemrel-82274 Fejk. Oproti tomu je pravda, že byla vyřazená vysílací věž v Kyjevě a tím byla - aspoň na chvíli omezena - činnost ukrajinských "fejkňůs" . Další pravda je, že **všichni velcí hráči odmítli** prosby želéhada ** zasahovat do konfliktu** (USA, VB, Německo, Francie). O nějakém přijetí do EU se neuvažuje vůbec. A velmi zajímavá pravda je, že si velcí hráči (zvláště USA) i přes "brutální sankce" ponechali možnost nakupovat ruský plyn i ropu... https://www.youtube.com/watch?v=ndLXOLEonAk
Upravené 1. 3. 2022 o 18:27

Bez jakýchkoli důkazů mainstream chrlí fejky, podobné těmto:


Rusko používá na Ukrajině kazetovou munici
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/rusko-pouziva-na-ukrajine-kazetovou-munici-40388594#utm_c


Zřejmě o svých čtenářích má názor, že jsou to negramoti, kteří jejích zprávy nedokáži ověřit. Kdo viděl, jak vypadá terén po bombardování kazetovými bombami, tak určitě pozná, že fotografie, které jako důkaz předložily novinky.cz absolutně neodpovídají jejích tvrzení. Navíc, Rusko kazetové bomby nepoužívá. Ale USA je používala při bombardování Yugoslavií.


Nebo toto:
ON-LINE: Válka na Ukrajině


10:26 - Při raketovém útoku na Charkov bylo zraněno 6 lidí, z toho jedno dítě. Uvedla to státní záchranná služba. Raketový úder zasáhl 1. března ráno charkovské náměstí Svobody a poškodil budovu charkovské oblastní správy.
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/on-line-na-ukrajine-zacala-valka-40388138


A jak je to doopravdy?


Ukrajinská střela Smerch zasáhla budovu Charkovské oblastní státní správy – provokace byla předem naplánována

V Charkově došlo k ostřelování budovy krajské státní správy , v důsledku čehož bylo podle ukrajinských médií zraněno 6 lidí včetně jednoho dítěte. Následky „příjezdu“ jsou zachyceny na fotografii a videu. Na Ukrajině se podle očekávání šíří informace, že jde o zásah ruskou raketou. Ve skutečnosti je celá praxe ničení budov, včetně těch obytných, ve všech ukrajinských městech nyní založena na takových obviněních.


Jak se však ukázalo, šlo o ukrajinskou střelu odpálenou ze Smerch MLRS. Ruské ozbrojené síly vstoupily do města a postupují směrem do centra , odpor ozbrojených sil Ukrajiny je prakticky potlačen, takže takový úder ruských jednotek nemá smysl. Ruské ministerstvo obrany navíc opakovaně prohlásilo, že stávky se provádějí pouze na zařízení vojenské infrastruktury, která nezahrnují administrativní budovy.


Další potvrzení ve prospěch této verze: raketa přiletěla ze severozápadu, kde nejsou jednotky ruských jednotek, což znamená, že nemohou být ani ruské MLRS.


Důležité také je, že v předvečer sociálních sítí se objevila informace, že v 10 hodin na náměstí před Charkovskou oblastní státní správou se mělo konat setkání ozbrojenců nacionalistického praporu „Azov“ . Na to však nacionalisté z nějakého důvodu nepřišli, protože se zřejmě nechystají. Místo toho došlo k raketovému úderu. To znamená, že mluvíme o cynické provokaci.



Je třeba zdůraznit, že nedávno byla budova Charkovské oblastní státní správy využívána jako koordinační velitelství Národního sboru.


„ V Charkově bylo vyčištěno několik ukrajinských skupin. Všichni Rusové jim říkají „nacionalisté“ a „Azovité“, to je pravda jen z poloviny: jsou to nacionalisté, ale většinou ne „Azovové“, ale „Freikorps“. Rozdíl je v tom, že Freikorps kurva neví, jak bojovat, takže je snazší je vyklidit, ale více škodí civilistům. V obranných skupinách je navíc spousta příslušníků národní gardy... Za obranu v Charkově je formálně odpovědný hlavní důstojník Národního sboru Nemichev. Avakov je zodpovědný za celé město, Terekhov o ničem nerozhoduje, aby se nedomluvil; guvernér je jen mluvící osel. Už s jistotou zjistili, že ve městě jsou „cestovatelé“ – ti neustále vozí ukrajinské minomety a „grady“. Zasáhnou kdekoli, vyhovuje jim jakýkoli výsledek: pokud zasáhnou Rusy – vynikající, pokud trefí dům – lze je připsat Rusům! A všichni věří“ – takto popisuje současnou situaci ve městě náš telegramový kanál Charkov.
https://antifashist.com/item/v-zdanie-harkovskoj-oga-popala-raketa-ukrainskogo-smercha-provokaciya-byla-splanirovana-zaranee.html


V tomto videu ukazují, jak obrázky z měst na východě Ukrajiny, které stále bombardují jednotky VSU a jiných ukrajinských nacistů, západní propaganda využívá, jako "důkazy" bombardování jiných ukrajinských měst ruskými vojsky.


VSU zneužívají civilisty, jako živý štít v Kyjevě, Mariupoli a Charkově
https://www.youtube.com/watch?v=uM8JSscffSw


A nakonec.
Jsou zablokované další dezinformační weby, tentokrát od operátorů


Nedostupné jsou přes sítě operátorů stránky cz.sputniknews.com, Cz24.news, Nwoo.org, Slovanskenebe.com, Svobodnenoviny.eu a Zvedavec.org. Již v pátek zablokovalo doménové sdružení CZ.NIC osm webů s národní koncovkou .cz.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-jsou-zablokovane-dalsi-dezinformacni-weby-tentokrat-od-operatoru-191290


Nelíbí se pravda "naší" vládě, musí být umlčená.


A zde bych chtěl tuto vládu varovat. Takhle vypadá začátek konce každé vlády, která se snaží své oponenty umlčet.


Lidé si cestu k informacím stejně najdou, ale vy nebudete vědět o tom, kolik lidí vám nevěří. Vy budete vídět realitu v pokřiveném zrcadle, povzbuzovat se navzájem, jak jste to perfektně zvládli. Až nakonec ta skutečná realita vás hodně překvapí. A nebudete z toho nadšení.


Bez jakýchkoli důkazů mainstream chrlí fejky, podobné těmto: **Rusko používá na Ukrajině kazetovou munici** https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/rusko-pouziva-na-ukrajine-kazetovou-munici-40388594#utm_c Zřejmě o svých čtenářích má názor, že jsou to negramoti, kteří jejích zprávy nedokáži ověřit. Kdo viděl, jak vypadá terén po bombardování kazetovými bombami, tak určitě pozná, že fotografie, které jako důkaz předložily novinky.cz absolutně neodpovídají jejích tvrzení. Navíc, Rusko kazetové bomby nepoužívá. Ale USA je používala při bombardování Yugoslavií. Nebo toto: ON-LINE: Válka na Ukrajině 10:26 - Při raketovém útoku na Charkov bylo zraněno 6 lidí, z toho jedno dítě. Uvedla to státní záchranná služba. Raketový úder zasáhl 1. března ráno charkovské náměstí Svobody a poškodil budovu charkovské oblastní správy. https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/on-line-na-ukrajine-zacala-valka-40388138 A jak je to doopravdy? **Ukrajinská střela Smerch zasáhla budovu Charkovské oblastní státní správy – provokace byla předem naplánována ** V Charkově došlo k ostřelování budovy krajské státní správy , v důsledku čehož bylo podle ukrajinských médií zraněno 6 lidí včetně jednoho dítěte. Následky „příjezdu“ jsou zachyceny na fotografii a videu. Na Ukrajině se podle očekávání šíří informace, že jde o zásah ruskou raketou. Ve skutečnosti je celá praxe ničení budov, včetně těch obytných, ve všech ukrajinských městech nyní založena na takových obviněních. Jak se však ukázalo, šlo o ukrajinskou střelu odpálenou ze Smerch MLRS. Ruské ozbrojené síly vstoupily do města a postupují směrem do centra , odpor ozbrojených sil Ukrajiny je prakticky potlačen, takže takový úder ruských jednotek nemá smysl. Ruské ministerstvo obrany navíc opakovaně prohlásilo, že stávky se provádějí pouze na zařízení vojenské infrastruktury, která nezahrnují administrativní budovy. Další potvrzení ve prospěch této verze: raketa přiletěla ze severozápadu, kde nejsou jednotky ruských jednotek, což znamená, že nemohou být ani ruské MLRS. Důležité také je, že v předvečer sociálních sítí se objevila informace, že v 10 hodin na náměstí před Charkovskou oblastní státní správou se mělo konat setkání ozbrojenců nacionalistického praporu „Azov“ . Na to však nacionalisté z nějakého důvodu nepřišli, protože se zřejmě nechystají. Místo toho došlo k raketovému úderu. To znamená, že mluvíme o cynické provokaci. https://antifashist.com/images/032022/ukr-010322-kharkov-raketa-03.jpg Je třeba zdůraznit, že nedávno byla budova Charkovské oblastní státní správy využívána jako koordinační velitelství Národního sboru. „ V Charkově bylo vyčištěno několik ukrajinských skupin. Všichni Rusové jim říkají „nacionalisté“ a „Azovité“, to je pravda jen z poloviny: jsou to nacionalisté, ale většinou ne „Azovové“, ale „Freikorps“. Rozdíl je v tom, že Freikorps kurva neví, jak bojovat, takže je snazší je vyklidit, ale více škodí civilistům. V obranných skupinách je navíc spousta příslušníků národní gardy... Za obranu v Charkově je formálně odpovědný hlavní důstojník Národního sboru Nemichev. Avakov je zodpovědný za celé město, Terekhov o ničem nerozhoduje, aby se nedomluvil; guvernér je jen mluvící osel. Už s jistotou zjistili, že ve městě jsou „cestovatelé“ – ti neustále vozí ukrajinské minomety a „grady“. Zasáhnou kdekoli, vyhovuje jim jakýkoli výsledek: pokud zasáhnou Rusy – vynikající, pokud trefí dům – lze je připsat Rusům! A všichni věří“ – takto popisuje současnou situaci ve městě náš telegramový kanál Charkov. https://antifashist.com/item/v-zdanie-harkovskoj-oga-popala-raketa-ukrainskogo-smercha-provokaciya-byla-splanirovana-zaranee.html V tomto videu ukazují, jak obrázky z měst na východě Ukrajiny, které stále bombardují jednotky VSU a jiných ukrajinských nacistů, západní propaganda využívá, jako "důkazy" bombardování jiných ukrajinských měst ruskými vojsky. **VSU zneužívají civilisty, jako živý štít v Kyjevě, Mariupoli a Charkově** https://www.youtube.com/watch?v=uM8JSscffSw A nakonec. **Jsou zablokované další dezinformační weby, tentokrát od operátorů** Nedostupné jsou přes sítě operátorů stránky cz.sputniknews.com, Cz24.news, Nwoo.org, Slovanskenebe.com, Svobodnenoviny.eu a Zvedavec.org. Již v pátek zablokovalo doménové sdružení CZ.NIC osm webů s národní koncovkou .cz. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-jsou-zablokovane-dalsi-dezinformacni-weby-tentokrat-od-operatoru-191290 Nelíbí se pravda "naší" vládě, musí být umlčená. A zde bych chtěl tuto vládu varovat. Takhle vypadá začátek konce každé vlády, která se snaží své oponenty umlčet. Lidé si cestu k informacím stejně najdou, ale vy nebudete vědět o tom, kolik lidí vám nevěří. Vy budete vídět realitu v pokřiveném zrcadle, povzbuzovat se navzájem, jak jste to perfektně zvládli. Až nakonec ta skutečná realita vás hodně překvapí. A nebudete z toho nadšení.

Neodsoudili invazi. Dirigenta Gergijeva vyhodili z Mnichova, Nětrebková se stahuje
Valerij Gergijev, který podporuje ruského prezidenta Vladimira Putina, přišel o post šéfdirigenta Mnichovských filharmoniků.
V úterý ráno to oznámil mnichovský primátor Dieter Reiter.
https://magazin.aktualne.cz/kultura/klasicka-hudba/neodsoudil-valku-rusky-dirigent-gergijev-konec-mnichov/r~308bf4ae994b11eca89f0cc47ab5f122/


Neodsoudili invazi. Dirigenta Gergijeva vyhodili z Mnichova, Nětrebková se stahuje Valerij Gergijev, který podporuje ruského prezidenta Vladimira Putina, přišel o post šéfdirigenta Mnichovských filharmoniků. V úterý ráno to oznámil mnichovský primátor Dieter Reiter. https://magazin.aktualne.cz/kultura/klasicka-hudba/neodsoudil-valku-rusky-dirigent-gergijev-konec-mnichov/r~308bf4ae994b11eca89f0cc47ab5f122/

Největší ruské liberální sračkomety Dožď a Echo Moskvy zablokovány

Zaplat Bůh za to.


[quote="pid:61045, uid:312"]Největší ruské liberální sračkomety Dožď a Echo Moskvy zablokovány[/quote] Zaplat Bůh za to.

Jarek

tak ale dievca ma ciastocne pravdu, omylom sa stal prezidentom.


Omylom ako omylom. Mňa fascinuje toto - Zuzka, Jiri Drahos, Tchichanovska, tento "borec" - vzdelanie no, nechajme to niektorí akože právnici, Drahos je tušim docent, to je jedno, ale nič rozumné, vhodné do politiky.


Len silný príbeh.... no, ktorý si nikto nevšimol, kym nejaké mimovládky nezačali liať peniaze do silných príbehov. Myslíte si, že niekto si paralelu všimne?


[quote="pid:60639, uid:45"]tak ale dievca ma ciastocne pravdu, omylom sa stal prezidentom.[/quote] Omylom ako omylom. Mňa fascinuje toto - Zuzka, Jiri Drahos, Tchichanovska, tento "borec" - vzdelanie no, nechajme to niektorí akože právnici, Drahos je tušim docent, to je jedno, ale nič rozumné, vhodné do politiky. Len silný príbeh.... no, ktorý si nikto nevšimol, kym nejaké mimovládky nezačali liať peniaze do silných príbehov. Myslíte si, že niekto si paralelu všimne?

Ty si taký primitív, že ti ani podpichovanie nedochádza. Aj niektorí ostatní majú problém s chápaním, ale ty si extratrieda a dennodenne nám to dokazuješ

Áno Jamesi, zase jsi uštědřil těžký úder mé psychice. Jen se divím, že takový génius, jako jsi ty, tu ztrácí čas s takovým póvlem.


[quote="pid:61013, uid:623"]Ty si taký primitív, že ti ani podpichovanie nedochádza. Aj niektorí ostatní majú problém s chápaním, ale ty si extratrieda a dennodenne nám to dokazuješ[/quote] Áno Jamesi, zase jsi uštědřil těžký úder mé psychice. Jen se divím, že takový génius, jako jsi ty, tu ztrácí čas s takovým póvlem.

https://sk.news-front.info/2022/03/01/rakety-proti-propagande-vyznam-znicenia-centra-informacnych-a-psychologickych-operacii-a-sbu/



Na webe kolujú informácie o prudkom poklese aktivity botov v „Runete“. Odborníci ponúkajú tri verzie, prečo to tak je: elementárnu paniku, technické zablokovanie mnohých ukrajinských zdrojov alebo fyzickú likvidáciu zodpovedajúcich kapacít CIPO a SBU. Ide najmä o správu, že po zničení sídla CIPO klesol priemerný počet komentárov v ruskom segmente o 12 % (ide o každý deviaty komentár). Ak je táto informácia pravdivá, znamená to, že proti propagande sa dá bojovať nielen protipropagandou, ale aj obyčajným úderom obuška alebo „kalibrom“, komu sa čo páči!



https://sk.news-front.info/2022/03/01/rakety-proti-propagande-vyznam-znicenia-centra-informacnych-a-psychologickych-operacii-a-sbu/ >Na webe kolujú informácie o prudkom poklese aktivity botov v „Runete“. Odborníci ponúkajú tri verzie, prečo to tak je: elementárnu paniku, technické zablokovanie mnohých ukrajinských zdrojov alebo fyzickú likvidáciu zodpovedajúcich kapacít CIPO a SBU. Ide najmä o správu, že po zničení sídla CIPO klesol priemerný počet komentárov v ruskom segmente o 12 % (ide o každý deviaty komentár). Ak je táto informácia pravdivá, znamená to, že proti propagande sa dá bojovať nielen protipropagandou, ale aj obyčajným úderom obuška alebo „kalibrom“, komu sa čo páči!

Moderator

Myslíte si, že niekto si paralelu všimne?
Tak tí čo sem zájdu aspoň občas pozrieť o tom už aspoň niečo tušia a tým čo všade vidia konšpirátorov to do hláv nenatlčieš ani kladivom


[quote="pid:61103, uid:273"]Myslíte si, že niekto si paralelu všimne?[/quote]Tak tí čo sem zájdu aspoň občas pozrieť o tom už aspoň niečo tušia a tým čo všade vidia konšpirátorov to do hláv nenatlčieš ani kladivom

jako pres kopirak z doby covidove, kdy nekteri nepieksnuti nemeli u nekterych lidi sanci:-(


621f19ad9fd1f


a tohle mi poslal znamy, viz nize. dnes to nejsou rousky a dezifenkce, je to jod:


621f1a96c1036


jako pres kopirak z doby covidove, kdy nekteri nepieksnuti nemeli u nekterych lidi sanci:-( ![621f19ad9fd1f](serve/attachment&path=621f19ad9fd1f) a tohle mi poslal znamy, viz nize. dnes to nejsou rousky a dezifenkce, je to jod: ![621f1a96c1036](serve/attachment&path=621f1a96c1036)
Upravené 2. 3. 2022 o 08:19

Místo jodu si dokupte alobal . Letí na nás meteorit a kdo nebude mít čepičku z alobalu , ten neuvidí zlaté prase .


Místo jodu si dokupte alobal . Letí na nás meteorit a kdo nebude mít čepičku z alobalu , ten neuvidí zlaté prase .

Mimochodem, na Novinkách proběhla hromadnější blokace uživatelů. Na základě různých záminek. Jako příklad uvedu jeden z mého okolí, a to zablokování kvůli užívání "falešného jména" s uvedením příslušného zákona, kde se píše, že tak mohou učinit, pokud je jméno "evidentně" falešné. Problém je, že to jméno bylo skutečné. Jak daný chlapec toto vyhodnotil jako "evidentní", to už zůstane záhadou. Blokace přistávají i uživatelům, kteří nejsou vulgární a vyzývají k zachování klidu a chladné hlavy.


Z toho(a dalších mnohých příkladů) vyplývá, že se fašistická podstata liberalismu a západní demokracie obnažuje, řekl bych daleko rychleji než předtím. Navíc je vidět, že kádry na Západě nejsou schopny válčit na všech šesti prioritách řízení.


Mimochodem, na Novinkách proběhla hromadnější blokace uživatelů. Na základě různých záminek. Jako příklad uvedu jeden z mého okolí, a to zablokování kvůli užívání "falešného jména" s uvedením příslušného zákona, kde se píše, že tak mohou učinit, pokud je jméno "evidentně" falešné. Problém je, že to jméno bylo skutečné. Jak daný chlapec toto vyhodnotil jako "evidentní", to už zůstane záhadou. Blokace přistávají i uživatelům, kteří nejsou vulgární a vyzývají k zachování klidu a chladné hlavy. Z toho(a dalších mnohých příkladů) vyplývá, že se fašistická podstata liberalismu a západní demokracie obnažuje, řekl bych daleko rychleji než předtím. Navíc je vidět, že kádry na Západě nejsou schopny válčit na všech šesti prioritách řízení.

jako pres kopirak z doby covidove, kdy nekteri nepieksnuti nemeli u nekterych lidi sanci

Tady je alespoň vidět, k čemu doba kovidová měla sloužit, tedy jako příprava na dobu dnešní.


[quote="pid:61181, uid:347"]jako pres kopirak z doby covidove, kdy nekteri nepieksnuti nemeli u nekterych lidi sanci[/quote] Tady je alespoň vidět, k čemu doba kovidová měla sloužit, tedy jako příprava na dobu dnešní.

Jarek

Možná se historie opakuje. Zajímavý článek z těchto stránek . Byl napsán 25.7.2010.


Dám tu ještě URL: https://www.fronta.cz/dotaz/trest-smrti-za-poslech-ciziho-rozhlasu


Dovolil jsem si ještě převzít obrázek z uvedené stránky:
621f3d6ebc749


Možná se historie opakuje. Zajímavý článek [z těchto stránek](https://www.fronta.cz/dotaz/trest-smrti-za-poslech-ciziho-rozhlasu) . Byl napsán 25.7.2010. Dám tu ještě URL: https://www.fronta.cz/dotaz/trest-smrti-za-poslech-ciziho-rozhlasu Dovolil jsem si ještě převzít obrázek z uvedené stránky: ![621f3d6ebc749](serve/attachment&path=621f3d6ebc749)
Upravené 2. 3. 2022 o 10:48

Rozhovor s plukovníkem Ústředí Ministerstva obrany Ruské federace Vladimirem Trukhanem: 10 bodů se velmi jasně objasňuje
01- Ve vojenské operaci NEJSOU ŽÁDNÍ branci. Pouze dodavatelé, kteří prošli odpovídajícím školením. Neúčastní se proto ani Bělorusové - mají na odvodu celou armádu, nejsou profesionální smluvní vojáci. Tudíž, když někdo kvílí o „mrtvolách ruských odvedenců“, můžete mu klidně plivnout do očí.
02 -O nějakých 3,5 tisíce mrtvých ruských vojáků nemůže být řeč - takový počet mrtvých by znamenal několikanásobně více raněných, což znamená, že všechny silnice by byly ucpané sanitkami v protisměru, plus masivní nasazení polních nemocnic - schovávejte se nemožné. Nic takového nepozorujeme ani u ukrajinské veřejnosti.
03- Případy „zajetí jednotlivých ruských bojovníků“, které spřádá Banderova propaganda, jsou nepravděpodobné – může být zajata jedna neoprávněná osoba, která vstoupila do sousední vesnice kvůli měsíčnímu svitu, ale tohle není stíhačka, to je drápání. Jediný bojovník během operace v izolaci od kolony - ale kdo ho nechá odejít?
04- Případy vyhořelých kolon na pochodu jsou možné, tohle je válka, stát se může cokoliv. Někdo udělal chybu, neudržel stopu, musel odjet s prázdnými nádržemi. Někdo to zaplatí. V tomto případě je třeba vycházet z toho, že opuštěné prázdné kolony pálí ozbrojené síly Ukrajiny zpětně za zinscenovaná videa.
05-To samé s "raketami, střelivem a palivem, kterých je tak akorát a
které vydrží 3-4 dny" - uhrančivý nesmysl. Vojenské operace této úrovně se připravují minimálně několik měsíců, vše je předem propočítáno a zásobeno s nadbytečností pro všechny případy.
06- Hlavní leitmotiv akcí Ozbrojených sil RF: "nejsme Americane."
Jsou to oni, kdo, když na cestě něco nebo někoho uvidí, nejprve hodí granát a pak na to začnou přicházet - a pak, když na to dojde. Proto je pravidlem úhledná objížďka neúspěšného sebevraha, který se pokusil podlézt pod tanky. Nikdo nebude produkovat hory mrtvol, když člověk neodolá, proč ho zabíjet?
07 -Podkopání hráze Severokrymského průplavu je preventivní opatření,
pokud se některý z odmrazených Nacikov rozhodne vyhodit do povětří vyšší hráz,
aby měla voda kam odcházet. Totéž platí o jaderných elektrárnách, vodních elektrárnách
a dalších infrastrukturních zařízeních – jsou bezpodmínečně pod kontrolou.
08-Distribuce zbraní nepřipravenému obyvatelstvu, stejně jako všemožné "Molotovovy koktejly", v konfrontaci s profesionály - okouzlující dolboyascherizm. "Stačí tři nebo čtyři omračující granáty, aby se na místě oloupali, odhodili zbraně a utekli."
Nic jiného než krev civilního obyvatelstva z rukou banditů to nepřinese.
Poté je jasné, že všechny akce „terodefenders“, kteří ničí dopravní značky, stíhají
ti, co prý aplikují značení na střechy, a dokonce podkopávají mosty - to je jen hloupost a naprostá nekompetentnost.
Neboť moderní tanker stále potřebuje nalákat na neznámý most – proč by riskoval let
ze zříceného mostu neznámého stavu, když je snazší na pontonu přinutit bariéru?
09- Kadyrovci, vycvičení k boji s teroristy v městských podmínkách a který prošeli patřičným výcvikem, vyčistí zakořeněná místa.
10.- Jednotky ruských ozbrojených sil účastnící se operace nepoužívají minomety. Všechny minometné útoky, všechny minometné výbuchy v obytných čtvrtích
(Sumy, Achtyrka, Donbas), zejména na nesmyslných místech, kde není vojenská ani energetická infrastruktura, to jsou provokace Ozbrojených sil Ukrajiny a obranného průmyslu s cílem ovlivnit vědomí místního obyvatelstva.


-Celkově zato, v provozu nejsou žádní neprofesionálové. Operace byla ve všech ohledech připravována dlouho dopředu a plán má hromadu větví pro každý možný průběh událostí.
https://www.putin-today.ru/archives/145497


**Rozhovor s plukovníkem Ústředí Ministerstva obrany Ruské federace Vladimirem Trukhanem: 10 bodů se velmi jasně objasňuje** **01**- Ve vojenské operaci NEJSOU ŽÁDNÍ branci. Pouze dodavatelé, kteří prošli odpovídajícím školením. Neúčastní se proto ani Bělorusové - mají na odvodu celou armádu, nejsou profesionální smluvní vojáci. Tudíž, když někdo kvílí o „mrtvolách ruských odvedenců“, můžete mu klidně plivnout do očí. **02** -O nějakých 3,5 tisíce mrtvých ruských vojáků nemůže být řeč - takový počet mrtvých by znamenal několikanásobně více raněných, což znamená, že všechny silnice by byly ucpané sanitkami v protisměru, plus masivní nasazení polních nemocnic - schovávejte se nemožné. Nic takového nepozorujeme ani u ukrajinské veřejnosti. **03**- Případy „zajetí jednotlivých ruských bojovníků“, které spřádá Banderova propaganda, jsou nepravděpodobné – může být zajata jedna neoprávněná osoba, která vstoupila do sousední vesnice kvůli měsíčnímu svitu, ale tohle není stíhačka, to je drápání. Jediný bojovník během operace v izolaci od kolony - ale kdo ho nechá odejít? **04**- Případy vyhořelých kolon na pochodu jsou možné, tohle je válka, stát se může cokoliv. Někdo udělal chybu, neudržel stopu, musel odjet s prázdnými nádržemi. Někdo to zaplatí. V tomto případě je třeba vycházet z toho, že opuštěné prázdné kolony pálí ozbrojené síly Ukrajiny zpětně za zinscenovaná videa. **05**-To samé s "raketami, střelivem a palivem, kterých je tak akorát a které vydrží 3-4 dny" - uhrančivý nesmysl. Vojenské operace této úrovně se připravují minimálně několik měsíců, vše je předem propočítáno a zásobeno s nadbytečností pro všechny případy. **06**- Hlavní leitmotiv akcí Ozbrojených sil RF: "nejsme Americane." Jsou to oni, kdo, když na cestě něco nebo někoho uvidí, nejprve hodí granát a pak na to začnou přicházet - a pak, když na to dojde. Proto je pravidlem úhledná objížďka neúspěšného sebevraha, který se pokusil podlézt pod tanky. Nikdo nebude produkovat hory mrtvol, když člověk neodolá, proč ho zabíjet? **07** -Podkopání hráze Severokrymského průplavu je preventivní opatření, pokud se některý z odmrazených Nacikov rozhodne vyhodit do povětří vyšší hráz, aby měla voda kam odcházet. Totéž platí o jaderných elektrárnách, vodních elektrárnách a dalších infrastrukturních zařízeních – jsou bezpodmínečně pod kontrolou. **08**-Distribuce zbraní nepřipravenému obyvatelstvu, stejně jako všemožné "Molotovovy koktejly", v konfrontaci s profesionály - okouzlující dolboyascherizm. "Stačí tři nebo čtyři omračující granáty, aby se na místě oloupali, odhodili zbraně a utekli." Nic jiného než krev civilního obyvatelstva z rukou banditů to nepřinese. Poté je jasné, že všechny akce „terodefenders“, kteří ničí dopravní značky, stíhají ti, co prý aplikují značení na střechy, a dokonce podkopávají mosty - to je jen hloupost a naprostá nekompetentnost. Neboť moderní tanker stále potřebuje nalákat na neznámý most – proč by riskoval let ze zříceného mostu neznámého stavu, když je snazší na pontonu přinutit bariéru? **09**- Kadyrovci, vycvičení k boji s teroristy v městských podmínkách a který prošeli patřičným výcvikem, vyčistí zakořeněná místa. **10.**- Jednotky ruských ozbrojených sil účastnící se operace nepoužívají minomety. Všechny minometné útoky, všechny minometné výbuchy v obytných čtvrtích (Sumy, Achtyrka, Donbas), zejména na nesmyslných místech, kde není vojenská ani energetická infrastruktura, to jsou provokace Ozbrojených sil Ukrajiny a obranného průmyslu s cílem ovlivnit vědomí místního obyvatelstva. -Celkově zato, v provozu nejsou žádní neprofesionálové. Operace byla ve všech ohledech připravována dlouho dopředu a plán má hromadu větví pro každý možný průběh událostí. https://www.putin-today.ru/archives/145497

neviete ci vypli alebo utok?
mne funguje


[quote="pid:61211, uid:492"]neviete ci vypli alebo utok?[/quote] mne funguje

neviete ci vypli alebo utok?
dik
už to jede, technická úprava


[quote="pid:61211, uid:492"]neviete ci vypli alebo utok? dik[/quote] už to jede, technická úprava

FB je stoka, ale jsou tam i světlé ostrůvky

621f4ce327b63


[quote="pid:60970, uid:58"]FB je stoka, ale jsou tam i světlé ostrůvky[/quote] ![621f4ce327b63](serve/attachment&path=621f4ce327b63)

už to jede, technická úprava


mne funguje

dik


[quote="pid:61218, uid:325"]už to jede, technická úprava[/quote] [quote="pid:61215, uid:47"]mne funguje[/quote] dik

Mě to taky jede. Doporučuji důležité články zálohovat a mít na svém počítači.


Mě to taky jede. Doporučuji důležité články zálohovat a mít na svém počítači.

@dasa:
A pak, až bude po všem, se ti samí šílenci budou ptát "jak mohlo tolik lidí najednou zblbnout?". Jako v Německu po roce 1945.

@dasa: A pak, až bude po všem, se ti samí šílenci budou ptát "jak mohlo tolik lidí najednou zblbnout?". Jako v Německu po roce 1945.

Co se týká těch ruských obchodů u nás, tak to asi ve většině případů stejně provozují Ukrajinci. Občas tam něco koupím, v případě cukrovinek jde většinou o značku Roshen (Porošenko), jinak jde často o produky z Litvy a Lotyšska. Občas i něco z Ruska se tam ale také najde.
Je to asi něco podobného jako čínské restaurace, které provozují ve skutečnosti Vietnamci, jídlo přizpůsobené pro místní obyvatele, takže s Čínou to má společný jenom název.


Co se týká těch ruských obchodů u nás, tak to asi ve většině případů stejně provozují Ukrajinci. Občas tam něco koupím, v případě cukrovinek jde většinou o značku Roshen (Porošenko), jinak jde často o produky z Litvy a Lotyšska. Občas i něco z Ruska se tam ale také najde. Je to asi něco podobného jako čínské restaurace, které provozují ve skutečnosti Vietnamci, jídlo přizpůsobené pro místní obyvatele, takže s Čínou to má společný jenom název.

Aj my máme klaviristov: Paľa Haberu a Jána Krausa

Děkuji za příspěvek ke zdokonalení mé jewrejské jmenné heuristiky.


[quote="pid:60899, uid:6"]Aj my máme klaviristov: Paľa Haberu a Jána Krausa[/quote] Děkuji za příspěvek ke zdokonalení mé jewrejské jmenné heuristiky.

dosly mi slova

Takže hotel Moskva přejmenují na Kyjev?
Mno, jak to tak sleduji, tak to bych raději nedělal.
Na těch pár dní se to nevyplatí...


[quote="pid:61009, uid:347"]dosly mi slova[/quote] Takže hotel Moskva přejmenují na Kyjev? Mno, jak to tak sleduji, tak to bych raději nedělal. Na těch pár dní se to nevyplatí...

Další pravda je, že všichni velcí hráči odmítli prosby želéhada zasahovat do konfliktu (USA, VB, Německo, Francie).

Mnichovská historie se opakuje.
Poprvé to je tragédie, podruhé je to fraška.


[quote="pid:61035, uid:203"]Další pravda je, že všichni velcí hráči odmítli prosby želéhada zasahovat do konfliktu (USA, VB, Německo, Francie).[/quote] Mnichovská historie se opakuje. Poprvé to je tragédie, podruhé je to fraška.

Poľská ministerka pre energetiku /1/ a životné prostredie /2/ sa volá Anna Moskwa.


Aj tá sa premenuje? smile




/1/ https://spravy.rtvs.sk/2022/03/v-bratislave-pristalo-lietadlo-s-palivom-pre-jadrove-elektrarne/


/2/ https://pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Moskwa


Poľská ministerka pre energetiku /1/ a životné prostredie /2/ sa volá Anna Moskwa. Aj tá sa premenuje? :D ------ /1/ https://spravy.rtvs.sk/2022/03/v-bratislave-pristalo-lietadlo-s-palivom-pre-jadrove-elektrarne/ /2/ https://pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Moskwa

Jak to vypadá ve Francií s informacemi, dezinformacemi a cenzurou vypráví francouzskýý novinář (rj) v pořadu solovjov.live.
V podstatě to samé, co u nás. Elity jsou hysterické, vůbec nepředpkládaly, že Putin splní to, před čím varoval a že západ na Ukrajině prohraje. Horší věci je, že nejsou schopny přiznat realitu a jsou schopny svými kroky destabilizovat celou Evropu. Uvádí příklad, že se snaží dostat na Ukrajinu velmi nebezpečné zbraně, které mají dosah 2000 km, např. rakety Stinger, aniž by tušily ve kterých rukou skončí a kde se potom objeví.
https://www.youtube.com/watch?v=0ZS0fOIzmG8&t=619s


Jinak, nejpodstatnější věci z pořadu Solovjov.live se objevují na youtube pod jinými nicky. Takže, k informacím se dostaneme.


Jak to vypadá ve Francií s informacemi, dezinformacemi a cenzurou vypráví francouzskýý novinář (rj) v pořadu solovjov.live. V podstatě to samé, co u nás. Elity jsou hysterické, vůbec nepředpkládaly, že Putin splní to, před čím varoval a že západ na Ukrajině prohraje. Horší věci je, že nejsou schopny přiznat realitu a jsou schopny svými kroky destabilizovat celou Evropu. Uvádí příklad, že se snaží dostat na Ukrajinu velmi nebezpečné zbraně, které mají dosah 2000 km, např. rakety Stinger, aniž by tušily ve kterých rukou skončí a kde se potom objeví. https://www.youtube.com/watch?v=0ZS0fOIzmG8&t=619s Jinak, nejpodstatnější věci z pořadu Solovjov.live se objevují na youtube pod jinými nicky. Takže, k informacím se dostaneme.
Upravené 2. 3. 2022 o 16:55

vim, ze vetsina z vas nema socialni site.
maros kramar ma asi strach, aby nahodou neprisel o jeho sobotni "zazraky prirody".


621f959348b61


vim, ze vetsina z vas nema socialni site. maros kramar ma asi strach, aby nahodou neprisel o jeho sobotni "zazraky prirody". ![621f959348b61](serve/attachment&path=621f959348b61)

Kdo má zájem sledovat Sputnik v angličtině, přes soukromou zprávu můžu poslat návod.


Kdo má zájem sledovat Sputnik v angličtině, přes soukromou zprávu můžu poslat návod.

Uýž jede i česky: https://cz.sputniknews.com/
Tak je to v pořádku. Já ho nesleduji.


[quote="pid:61320, uid:781"]Uýž jede i česky: https://cz.sputniknews.com/[/quote]Tak je to v pořádku. Já ho nesleduji.

621fb2ea3df9e


Já ho nesleduji.
Já ho také nesledoval ale v současné situaci přijde vhod. Hele, poslední odkaz je dobrý. Sebevražda západu v přímém přenosu bych to nazval.
https://cz.sputniknews.com/20220226/zive-vojenska-operace-pokracuje-sily-protivzdusne-obrany-dlr-zachytily-dve-rakety-otr-21-tocka-17814533.html


![621fb2ea3df9e](serve/attachment&path=621fb2ea3df9e) [quote="pid:61324, uid:312"]Já ho nesleduji.[/quote]Já ho také nesledoval ale v současné situaci přijde vhod. Hele, poslední odkaz je dobrý. Sebevražda západu v přímém přenosu bych to nazval. https://cz.sputniknews.com/20220226/zive-vojenska-operace-pokracuje-sily-protivzdusne-obrany-dlr-zachytily-dve-rakety-otr-21-tocka-17814533.html

asi bych nemela sledovat ty socialni site. ta ceska povaha se tam moc obnazuje. kdyz jsem videla v habermannove mlyne toho hoteliera, rikala jsem si, to herz vystihl dobre.


„Davy nikdy nežízní po pravdě; odvracejí se od skutečnosti, které se jim nelíbí a zbožňují raději klam, když je oslňuje. Kdo v nich umí vzbudit iluze, ovládne je velmi snadno; kdo se je snaží zbavit iluzí, stane se vždy jejich obětí.“ — Gustave Le Bon


asi bych nemela sledovat ty socialni site. ta ceska povaha se tam moc obnazuje. kdyz jsem videla v habermannove mlyne toho hoteliera, rikala jsem si, to herz vystihl dobre. „Davy nikdy nežízní po pravdě; odvracejí se od skutečnosti, které se jim nelíbí a zbožňují raději klam, když je oslňuje. Kdo v nich umí vzbudit iluze, ovládne je velmi snadno; kdo se je snaží zbavit iluzí, stane se vždy jejich obětí.“ — Gustave Le Bon

Gustave Le Bon


ano, zakladateľ soc psychológie. No ale ide o emócie, silne emócie, strach. Presne ako to povedala tá novinárka na konferencii o Covidu. A ľudia nato naskakuju


[quote="pid:61333, uid:347"]Gustave Le Bon[/quote] ano, zakladateľ soc psychológie. No ale ide o emócie, silne emócie, strach. Presne ako to povedala tá novinárka na konferencii o Covidu. A ľudia nato naskakuju

Vie niekto overiť toto? Bolo to uverejnené na fb - Nekŕmte nás odpadom.


Sankcie na Rusko neuvaluju len staty.
Nizsie je zoznam svetovych spolocnosti, ktore zareagovali na vojnu na Ukrajine:
• Apple Pay — uplna blokada pre Rusku federaciu
• Apple — opusta rusky trh
• Adidas — ukoncil spolupracu s ruskym narodnym futbalovym timom
• Audi — opusta rusky trh
• AMD — zakaz dodavok mikrocipov a coskoro zakaz dodavok video kariet
• Adobe — vypol svoje sluzby v Rusku
• British Petroleum - zbavil sa 20 % akcii z firmy Rosneft
• BMW — zatvara fabriky, blokuje dodavky aut a nahradnych dielov
• Bolt — posiela € 5 milionov Ukrajine
• Chevrolet — opusta rusky trh
• Festival v Cannes — odmietnutie ucasti ruskej reprezentacie
• Cadillac — opusta rusky trh
• Carlsberg — exportne restrikcie
• CEX IO — krypto-platforma blokuje pouzivatelov z Ruska
• Cinema 4D — aplikacia v Rusku nefunguje
• Coca-Cola — opusta rusky trh
• Danone — opusta rusky trh
• Dell — opusta rusky trh
• Dropbox — o par dni prestava v Rusku fungovat
• DHL — opusta rusky trh
• Eurovizia— diskvalifikacia ruskeho zastupenia
• Ericsson — opusta rusky trh
• Exxon Mobil — stahuje vsetkych svojich specialistov z ruskych ropnych spolocnosti
• Etsy — blokuje ruske ucty
• Facebook — blokuje ucty ruskych medii
• FedEx — uplny zakaz dodavok do Ruska
• Formula 1 — zrusenie Velkej ceny v Soci
• Ford — zatvara vsetky predajne
• FIFA — diskvalifikacia ruskeho narodneho timu zo Svetoveho pohara ako aj zakaz organizacie medzinarodnych turnajov v Rusku.
• Google Pay — ciastocne blokovanie platieb
• Google — $15 milionov v humanitarnej pomoci Ukrajine
• Google Maps — blokovanie casti informacii pre Rusov
• General Motors — zastavenie exportu
• HP — opusta rusky trh
• Harley Davidson — zrusenie dodavok
• Instagram —blokovanie propagandy
• Intel — zakaz dodavok mikrocipov
• Jaguar — opusta rusky trh
• Jooble — odstranenie sluzieb urcenych ore hladanie prace
• Lenovo — opusta rusky trh
• LinkedIn — pripravuje sa na uplne opustenie ruskeho trhu
• IOC — zrusenie vsetkych sutazi
• MasterCard — zrusenie produkcie kariet, odpojenie od viacerych sankcionovanych bank
• Maersk — zastavenie dodavok do a z Ruska
• Mercedes — opusta rusky trh
• Megogo — vymaz vsetkych ruskych filmov
• Metro — rusenie 10,000 pracovnych miest
• Mitsubishi — rusenie pracovnych miest v 141 servisnych centrach
• Mobile World Congress — ruska delegacia nedostala akreditaciu
• Netflix — zastavenie produkcie ruskych televiznych serialov, rusenie predplatneho
• Nike — uzatvara vsetky predajne
• Nintendo — zakaz predaja v rubloch
• Nestle — zatvara vsetkych 6 fabrik
• OnlyFans — opusta rusky trh
• PayPal — zamrazenie uctov pre vybery
• PlayStation — platba je nemozna v Rusku
• Porsche — opusta rusky trh
• Renault — opusta rusky trh
• Samsung Pay — blokovanie sluzby v Rusku
• Snapchat — blokovanie aplikacii v Rusku a Bielorusku ako aj $ 15 milionovy prispevok Ukrajine
• Scania — opusta rusky trh
• Shell — zrusenie kontraktu s Gazpromom
• Spotify — predplatne sa neda uhradit
• Sony — blokovanie filmovej distribucie v Rusku
Dakujeme👏
Zdroj: Anti-Corruption Action Center


Lebo ak je to pravda ...


Vie niekto overiť toto? Bolo to uverejnené na fb - Nekŕmte nás odpadom. Sankcie na Rusko neuvaluju len staty. Nizsie je zoznam svetovych spolocnosti, ktore zareagovali na vojnu na Ukrajine: • Apple Pay — uplna blokada pre Rusku federaciu • Apple — opusta rusky trh • Adidas — ukoncil spolupracu s ruskym narodnym futbalovym timom • Audi — opusta rusky trh • AMD — zakaz dodavok mikrocipov a coskoro zakaz dodavok video kariet • Adobe — vypol svoje sluzby v Rusku • British Petroleum - zbavil sa 20 % akcii z firmy Rosneft • BMW — zatvara fabriky, blokuje dodavky aut a nahradnych dielov • Bolt — posiela € 5 milionov Ukrajine • Chevrolet — opusta rusky trh • Festival v Cannes — odmietnutie ucasti ruskej reprezentacie • Cadillac — opusta rusky trh • Carlsberg — exportne restrikcie • CEX IO — krypto-platforma blokuje pouzivatelov z Ruska • Cinema 4D — aplikacia v Rusku nefunguje • Coca-Cola — opusta rusky trh • Danone — opusta rusky trh • Dell — opusta rusky trh • Dropbox — o par dni prestava v Rusku fungovat • DHL — opusta rusky trh • Eurovizia— diskvalifikacia ruskeho zastupenia • Ericsson — opusta rusky trh • Exxon Mobil — stahuje vsetkych svojich specialistov z ruskych ropnych spolocnosti • Etsy — blokuje ruske ucty • Facebook — blokuje ucty ruskych medii • FedEx — uplny zakaz dodavok do Ruska • Formula 1 — zrusenie Velkej ceny v Soci • Ford — zatvara vsetky predajne • FIFA — diskvalifikacia ruskeho narodneho timu zo Svetoveho pohara ako aj zakaz organizacie medzinarodnych turnajov v Rusku. • Google Pay — ciastocne blokovanie platieb • Google — $15 milionov v humanitarnej pomoci Ukrajine • Google Maps — blokovanie casti informacii pre Rusov • General Motors — zastavenie exportu • HP — opusta rusky trh • Harley Davidson — zrusenie dodavok • Instagram —blokovanie propagandy • Intel — zakaz dodavok mikrocipov • Jaguar — opusta rusky trh • Jooble — odstranenie sluzieb urcenych ore hladanie prace • Lenovo — opusta rusky trh • LinkedIn — pripravuje sa na uplne opustenie ruskeho trhu • IOC — zrusenie vsetkych sutazi • MasterCard — zrusenie produkcie kariet, odpojenie od viacerych sankcionovanych bank • Maersk — zastavenie dodavok do a z Ruska • Mercedes — opusta rusky trh • Megogo — vymaz vsetkych ruskych filmov • Metro — rusenie 10,000 pracovnych miest • Mitsubishi — rusenie pracovnych miest v 141 servisnych centrach • Mobile World Congress — ruska delegacia nedostala akreditaciu • Netflix — zastavenie produkcie ruskych televiznych serialov, rusenie predplatneho • Nike — uzatvara vsetky predajne • Nintendo — zakaz predaja v rubloch • Nestle — zatvara vsetkych 6 fabrik • OnlyFans — opusta rusky trh • PayPal — zamrazenie uctov pre vybery • PlayStation — platba je nemozna v Rusku • Porsche — opusta rusky trh • Renault — opusta rusky trh • Samsung Pay — blokovanie sluzby v Rusku • Snapchat — blokovanie aplikacii v Rusku a Bielorusku ako aj $ 15 milionovy prispevok Ukrajine • Scania — opusta rusky trh • Shell — zrusenie kontraktu s Gazpromom • Spotify — predplatne sa neda uhradit • Sony — blokovanie filmovej distribucie v Rusku Dakujeme

Lebo ak je to pravda ...

Po protestoch mládeže sa budú snažiť pindosy urobiť majdan cez obmedzenie konzumu liberálnej mestskej zhýčkanej populácie, ale to je strela do vlastných nôh. Inak v tom zozname som si všimol Lenovo, to je čínska firma, uvidíme, či ten zoznam je skutočný.


[quote="pid:61352, uid:679"]Lebo ak je to pravda ...[/quote] Po protestoch mládeže sa budú snažiť pindosy urobiť majdan cez obmedzenie konzumu liberálnej mestskej zhýčkanej populácie, ale to je strela do vlastných nôh. Inak v tom zozname som si všimol Lenovo, to je čínska firma, uvidíme, či ten zoznam je skutočný.

Lebo ak je to pravda ...


Víceméně. Ale některé firmy (třeba VW Group) se omezily na konstatování, že do odvolání nebudou dodávat do Ruska, než se vyjasní sankční politika Západu.
A roli v tom spíše hraje kurz Rublu...
Nově přerušují dodávky Toyota, Honda a Mazda.


Spousta ale reaguje aktivisticky a neváhá to proložit patřičnými komentáři.


Mimochodem, sám se budu řídit při nákupech chováním firem. Jen asi ne tak, jak si představovaly.


[quote="pid:61352, uid:679"]Lebo ak je to pravda ...[/quote] Víceméně. Ale některé firmy (třeba VW Group) se omezily na konstatování, že do odvolání nebudou dodávat do Ruska, než se vyjasní sankční politika Západu. A roli v tom spíše hraje kurz Rublu... Nově přerušují dodávky Toyota, Honda a Mazda. Spousta ale reaguje aktivisticky a neváhá to proložit patřičnými komentáři. Mimochodem, sám se budu řídit při nákupech chováním firem. Jen asi ne tak, jak si představovaly.

• British Petroleum - zbavil sa 20 % akcii z firmy Rosneft
Cha, chá. Tomu se můžu vážně jen zasmát. Putin si počkal na pokles Rublu, a skoupil za levno akcie BP a tím se ho zbavilo. BP a tím anglosasové přestávají dojit zisky z ruské ropy. A to se netýče jen ropy. Pěkně ze svého území vytěsní všechny, co byli přisátí na Ruský cecek.
Ve stejné pozici je také Shell.
Ještě dodám. Jedině Rusko má titan, jedině Rusko má umělá hnojiva, jedině Rusko má uran pro Temelín, jedině Rusko má obilí, které prodává do Afriky. A teď si představte, že do Afriky nedodá obilí, co se stane? No Afričané se vydají do Evropy a Evropa zdechne. A až bude v agonii, možná si Putin dá říct, a přijde Evropu zachránit, i když hodně pochybuji.


[quote="pid:61352, uid:679"]• British Petroleum - zbavil sa 20 % akcii z firmy Rosneft[/quote]Cha, chá. Tomu se můžu vážně jen zasmát. Putin si počkal na pokles Rublu, a skoupil za levno akcie BP a tím se ho zbavilo. BP a tím anglosasové přestávají dojit zisky z ruské ropy. A to se netýče jen ropy. Pěkně ze svého území vytěsní všechny, co byli přisátí na Ruský cecek. Ve stejné pozici je také Shell. Ještě dodám. Jedině Rusko má titan, jedině Rusko má umělá hnojiva, jedině Rusko má uran pro Temelín, jedině Rusko má obilí, které prodává do Afriky. A teď si představte, že do Afriky nedodá obilí, co se stane? No Afričané se vydají do Evropy a Evropa zdechne. A až bude v agonii, možná si Putin dá říct, a přijde Evropu zachránit, i když hodně pochybuji.
Upravené 2. 3. 2022 o 21:59

Uvádí příklad, že se snaží dostat na Ukrajinu velmi nebezpečné zbraně, které mají dosah 2000 km, např. rakety Stinger, aniž by tušily ve kterých rukou skončí a kde se potom objeví.

Bože, Stinger je protivzdušný ruční raketomet smile Ten má dosah tak 7km ne 2000 smile


[quote="pid:61287, uid:158"]Uvádí příklad, že se snaží dostat na Ukrajinu velmi nebezpečné zbraně, které mají dosah 2000 km, např. rakety Stinger, aniž by tušily ve kterých rukou skončí a kde se potom objeví.[/quote] Bože, Stinger je protivzdušný ruční raketomet :D Ten má dosah tak 7km ne 2000 :D

„Davy nikdy nežízní po pravdě; odvracejí se od skutečnosti, které se jim nelíbí a zbožňují raději klam, když je oslňuje. Kdo v nich umí vzbudit iluze, ovládne je velmi snadno; kdo se je snaží zbavit iluzí, stane se vždy jejich obětí.“ — Gustave Le Bon

Už nevím na kterých alternativních stránkách visí podobný citát Marka Twaina:
"Mnohem snadnější je lidi oklamat, než je přesvědčit, že byli oklamáni."


[quote="pid:61333, uid:347"]„Davy nikdy nežízní po pravdě; odvracejí se od skutečnosti, které se jim nelíbí a zbožňují raději klam, když je oslňuje. Kdo v nich umí vzbudit iluze, ovládne je velmi snadno; kdo se je snaží zbavit iluzí, stane se vždy jejich obětí.“ — Gustave Le Bon[/quote] Už nevím na kterých alternativních stránkách visí podobný citát Marka Twaina: "Mnohem snadnější je lidi oklamat, než je přesvědčit, že byli oklamáni."

Gustave Le Bon

Nejsem si jist stoprocentně, ale v nějakém dokumentu na Prima Zoom uváděli, že jeho knihu "Psychologie davu" uměl Hitler skoro zpaměti. Dobře ho globální zákulisí ideologicky připravilo.


[quote="pid:61333, uid:347"]Gustave Le Bon[/quote] Nejsem si jist stoprocentně, ale v nějakém dokumentu na Prima Zoom uváděli, že jeho knihu "Psychologie davu" uměl Hitler skoro zpaměti. Dobře ho globální zákulisí ideologicky připravilo.

Stinger je protivzdušný ruční raketomet


spíš tak 2000 metrů


[quote="pid:61369, uid:518"]Stinger je protivzdušný ruční raketomet[/quote] spíš tak 2000 metrů

spíš tak 2000 metrů


https://cs.wikipedia.org/wiki/FIM-92_Stinger


Rozměry: délka 1,52 m; průměr 70 mm
Hmotnost: 14,3 kg, z toho raketa 10,1 kg, bojová hlavice 3 kg
Rychlost: 2700 km/h, 750 m/s, Mach 2,2
Dostřel: 8 km
Cena: 38 000 USD za kus


[quote="pid:61376, uid:402"]spíš tak 2000 metrů[/quote] https://cs.wikipedia.org/wiki/FIM-92_Stinger Rozměry: délka 1,52 m; průměr 70 mm Hmotnost: 14,3 kg, z toho raketa 10,1 kg, bojová hlavice 3 kg Rychlost: 2700 km/h, 750 m/s, Mach 2,2 **Dostřel: 8 km** Cena: 38 000 USD za kus
12345 ... 7
69.71k
507
77
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept