Zahraničná politika
Ukrajina a DLR & LLR

V ruskom Briansku horia sklady ropy [Moje video]:


"Ruské ministerstvo pre mimoriadne situácie v noci na pondelok uviedlo, že vypukol požiar v ropnom zariadení v ruskom meste Briansk, ktoré leží približne 100 kilometrov na sever od ukrajinských hraníc.


Ruské ministerstvo tak potvrdilo správy a videá šíriace sa na sociálnych sieťach o požiari v zariadení, kde sa skladuje ropa. Požiar podľa zdrojov agentúty Interfax už lokalizovali na ploche približne 1500 metrov štvorcových.


Obyvatelia mesta podľa RT počuli viacero výbuchov. Pohotovostné zložky začali evakuovať ľudí žijúcich pri horiacom ropnom zariadení, dodáva RT.


Podľa ruských médií horeli dva objekty: sklad palív spoločnosti Transnefť Briansk-Družba a nádrž s naftou miestnej vojenskej jednotky. Príčiny nie sú jasné. V Kurskej oblasti, ktorá tiež susedí s Ukrajinou, protiletecká obrana zostrelila dva ukrajinské drony, uviedol tamojší gubernátor Roman Starovojtov.


Briansk sa nachádza približne 380 kilometrov juhozápadne od ruskej metropoly Moskva a je administratívnym centrom Brianskej oblasti, ktorá hraničí s Ukrajinou.


Rusko začiatkom apríla obvinilo Ukrajinu, že útočila bojovými vrtuľníkmi na sklad paliva v ruskom meste Belgorod, ktoré sa tiež nachádza neďaleko ukrajinských hraníc.


25.4.2022"


**[V ruskom Briansku horia sklady ropy](https://www.mojevideo.sk/video/372c7/v_ruskom_briansku_horia_sklady_ropy.html)** [Moje video]: _"Ruské ministerstvo pre mimoriadne situácie v noci na pondelok uviedlo, že vypukol požiar v ropnom zariadení v ruskom meste Briansk, ktoré leží približne 100 kilometrov na sever od ukrajinských hraníc._ _Ruské ministerstvo tak potvrdilo správy a videá šíriace sa na sociálnych sieťach o požiari v zariadení, kde sa skladuje ropa. Požiar podľa zdrojov agentúty Interfax už lokalizovali na ploche približne 1500 metrov štvorcových._ _Obyvatelia mesta podľa RT počuli viacero výbuchov. Pohotovostné zložky začali evakuovať ľudí žijúcich pri horiacom ropnom zariadení, dodáva RT._ _Podľa ruských médií horeli dva objekty: sklad palív spoločnosti Transnefť Briansk-Družba a nádrž s naftou miestnej vojenskej jednotky. Príčiny nie sú jasné. V Kurskej oblasti, ktorá tiež susedí s Ukrajinou, protiletecká obrana zostrelila dva ukrajinské drony, uviedol tamojší gubernátor Roman Starovojtov._ _Briansk sa nachádza približne 380 kilometrov juhozápadne od ruskej metropoly Moskva a je administratívnym centrom Brianskej oblasti, ktorá hraničí s Ukrajinou._ _Rusko začiatkom apríla obvinilo Ukrajinu, že útočila bojovými vrtuľníkmi na sklad paliva v ruskom meste Belgorod, ktoré sa tiež nachádza neďaleko ukrajinských hraníc._ _25.4.2022"_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 26. 4. 2022 o 11:13

Obyčajný fašizmus - 1. časť [Moje video]
Obyčajný fašizmus - 2. časť [Moje video]
"Dvojdielny dokumentárny film od Andreja Karaulova: Obyčajný fašismus. Film je venovaný tragickým udalostiam na Ukrajine. Karaulov povedal: "V tomto filme sú podstatné nielen Karaulove otázky, ale najdôležitějšie sú svedectvá tých očitých svedkov (je ich viac než 10), ktorí v sebe našli toľko odvahy a sily, aby vypovedali pravdu po tom, čo prešli peklom v Mariupole, Odese a na ďalších miestach... Ukázalo sa totiž, že v našej zemi doposiaľ nie je jediný dokumentárny film, ktorý by poukázal aspoň na niektoré zo zločinov, ku ktorým došlo na juhovýchode Ukrajiny v apríli, máji a júni roku 2014.""


**[Obyčajný fašizmus - 1. časť](https://www.mojevideo.sk/video/22847/obycajny_fasizmus_1_cast.html)** [Moje video] **[Obyčajný fašizmus - 2. časť](https://www.mojevideo.sk/video/22848/obycajny_fasizmus_2_cast.html)** [Moje video] _"Dvojdielny dokumentárny film od Andreja Karaulova: Obyčajný fašismus. Film je venovaný tragickým udalostiam na Ukrajine. Karaulov povedal: "V tomto filme sú podstatné nielen Karaulove otázky, ale najdôležitějšie sú svedectvá tých očitých svedkov (je ich viac než 10), ktorí v sebe našli toľko odvahy a sily, aby vypovedali pravdu po tom, čo prešli peklom v Mariupole, Odese a na ďalších miestach... Ukázalo sa totiž, že v našej zemi doposiaľ nie je jediný dokumentárny film, ktorý by poukázal aspoň na niektoré zo zločinov, ku ktorým došlo na juhovýchode Ukrajiny v apríli, máji a júni roku 2014.""_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 4. 5. 2022 o 19:23

„Tato válka je úplný podvod!!!“
kanadská média zveřejňují šokující příběhy zahraničních žoldáků na Ukrajině
Kanadský odstřelovač Wali, vychvalovaný ukrajinskou propagandou, uprchl domů a poskytl rozhovor kanadským médiím.


Nejdůležitější informace:


  • tato válka je naprostý podvod;
  • většina žoldáků se vrátila, aniž by kdy byla na frontě;
  • velení OSU nevědělo, co si se žoldáky počít;
  • mnozí dezertovali;
  • zbraně a jídlo se nevydávaly, všechno si museli sehnat sami;
  • Ukrajina zorganizovala podvodné schéma s cílem zpronevěřit finanční pomoc USA;
  • Malý počet žoldnéřů byl vybrán GUR pro sabotážní činnost za ruskými liniemi.

Kanadské noviny La Presse zveřejnily rozhovor s Walim, odstřelovačem, který se vrátil z Ukrajiny a o němž ukrajinská propaganda metodicky vytvářela legendy ve stylu - "jeden z nejlepších odstřelovačů na světě". Ve skutečnosti vystřelil za dva měsíce pouze dvakrát. Do oken.
"Mnozí očekávali, že to bude snadné a jednoduché, ale ve válce je to naopak. Bylo to hrozné zklamání," uzavírá Wali. "Získání zbraní si vyžádalo kafkovské dobrodružství. Musíte znát někoho, kdo zná někoho jiného, kdo vám řekne, že v tom starém holičství se dá sehnat AK-47. Veškeré vybavení se musí sbírat kus po kusu, tu a tam, někdy v dobrém stavu, jindy ne."
Potraviny a benzín si také žoldnéři sháněli sami. Došlo to tak daleko, že jídlo nám často museli dávat civilisté. Stejné tomu bylo s benzínem při tankování do auta. Museli jste znát ty správné lidi." Většina žoldáků se však rozhodla vrátit domů.
"Na Ukrajinu přijíždí mnoho lidí, kteří chtějí bojovat, ale odjíždějí se staženým ocasem," říká Wali.
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2022/05/tato-valka-je-uplny-podvod.html


„Tato válka je úplný podvod!!!“ kanadská média zveřejňují šokující příběhy zahraničních žoldáků na Ukrajině Kanadský odstřelovač Wali, vychvalovaný ukrajinskou propagandou, uprchl domů a poskytl rozhovor kanadským médiím. Nejdůležitější informace: - tato válka je naprostý podvod; - většina žoldáků se vrátila, aniž by kdy byla na frontě; - velení OSU nevědělo, co si se žoldáky počít; - mnozí dezertovali; - zbraně a jídlo se nevydávaly, všechno si museli sehnat sami; - Ukrajina zorganizovala podvodné schéma s cílem zpronevěřit finanční pomoc USA; - Malý počet žoldnéřů byl vybrán GUR pro sabotážní činnost za ruskými liniemi. Kanadské noviny La Presse zveřejnily rozhovor s Walim, odstřelovačem, který se vrátil z Ukrajiny a o němž ukrajinská propaganda metodicky vytvářela legendy ve stylu - "jeden z nejlepších odstřelovačů na světě". Ve skutečnosti vystřelil za dva měsíce pouze dvakrát. Do oken. "Mnozí očekávali, že to bude snadné a jednoduché, ale ve válce je to naopak. Bylo to hrozné zklamání," uzavírá Wali. "Získání zbraní si vyžádalo kafkovské dobrodružství. Musíte znát někoho, kdo zná někoho jiného, kdo vám řekne, že v tom starém holičství se dá sehnat AK-47. Veškeré vybavení se musí sbírat kus po kusu, tu a tam, někdy v dobrém stavu, jindy ne." Potraviny a benzín si také žoldnéři sháněli sami. Došlo to tak daleko, že jídlo nám často museli dávat civilisté. Stejné tomu bylo s benzínem při tankování do auta. Museli jste znát ty správné lidi." Většina žoldáků se však rozhodla vrátit domů. "Na Ukrajinu přijíždí mnoho lidí, kteří chtějí bojovat, ale odjíždějí se staženým ocasem," říká Wali. https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2022/05/tato-valka-je-uplny-podvod.html

žoldačik myslel,že to bude ako niekde v Afganistane proti chlapom v sandaloch s leteckou a delostreleckou podporou.,ako na safari ....


..nič nevie o Rusoch a Rusku


..skonči ako tito zmrdi...6277a7a583b69
6277a84813c8a


6277a886af912


žoldačik myslel,že to bude ako niekde v Afganistane proti chlapom v sandaloch s leteckou a delostreleckou podporou.,ako na safari .... ..nič nevie o Rusoch a Rusku ..skonči ako tito zmrdi...![6277a7a583b69](serve/attachment&path=6277a7a583b69) ![6277a84813c8a](serve/attachment&path=6277a84813c8a) ![6277a886af912](serve/attachment&path=6277a886af912)
Upravené 8. 5. 2022 o 13:25
37.07k
303
59
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept