Egregoriálno-matričné riadenie
Čeští hokejisté končí. Po špatném výkonu prohráli se Švýcarskem a Slovaci rozdrtili Nemecko
Y

Čeští hokejisté dnes v Pekingu ve vyřazovacích bojích nastoupili proti Švýcarsku. Ačkoli se Česko v první třetině dostalo do vedení, špatný výkon nakonec na Švýcarsko nestačil, Švýcaři tak po výhře 4:2 postupují do čtvrtfinále olympijského turnaje. Češi jedou domů.
Čeští hokejisté do dnešního utkání nevstoupili špatně, dokonce se v první třetině dostali do vedení, v 11. minutě od modré čáry nahodil Lukáš Klok a puk skončil v síti.
Následně však Švýcaři dostali možnost přesilové hry, kterou v 15. minutě využil Andres Ambhul. O pár vteřin později však bylo s českým týmem ještě hůř, Švýcarsko celé utkání otočilo. V 16. minutě vstřelil branku Killian Mottet.
Ve druhé třetině si Švýcarsko svůj náskok hlídalo, Česko do velkého tlaku nepouštělo. Skóre se však přece jen měnilo, třetí branku Švýcarů ve 30. minutě zaznamenal Denis Malgin.
Češi se s porážkou smířit nechtěli, ke konci třetí třetiny vybojovali přesilovou hru, kterou se jim podařilo využít. V 56. minutě na 4:2 snížil kapitán Roman Červenka. Češi na závěr ještě zkusili hru bez brankáře. Porážce však nezabránili.
Švýcarsko se ve čtvrfinále postaví Finsku. V ranním utkání do čtvrfinále postoupilo také Slovensko, které bude hrát s dosud neporaženými USA.

Drtiva vyhra Slovenska

Slováci rozdrtili Německo a na Zimních olympijských hrách v Pekingu postupují do čtvrfinále.
Slovenští hokejisté se mezi nejlepší osmičku probojovali po dvanácti letech. O semifinále budou Slováci bojovat s dosud neporazenymi USA, zápas je na programu ve středu v 5:10 SEČ.
zde


Čeští hokejisté dnes v Pekingu ve vyřazovacích bojích nastoupili proti Švýcarsku. Ačkoli se Česko v první třetině dostalo do vedení, špatný výkon nakonec na Švýcarsko nestačil, **Švýcaři tak po výhře 4:2** postupují do čtvrtfinále olympijského turnaje. Češi jedou domů. Čeští hokejisté do dnešního utkání nevstoupili špatně, dokonce se v první třetině dostali do vedení, v 11. minutě od modré čáry nahodil Lukáš Klok a puk skončil v síti. Následně však Švýcaři dostali možnost přesilové hry, kterou v 15. minutě využil Andres Ambhul. O pár vteřin později však bylo s českým týmem ještě hůř, Švýcarsko celé utkání otočilo. V 16. minutě vstřelil branku Killian Mottet. Ve druhé třetině si Švýcarsko svůj náskok hlídalo, Česko do velkého tlaku nepouštělo. Skóre se však přece jen měnilo, třetí branku Švýcarů ve 30. minutě zaznamenal Denis Malgin. Češi se s porážkou smířit nechtěli, ke konci třetí třetiny vybojovali přesilovou hru, kterou se jim podařilo využít. V 56. minutě na 4:2 snížil kapitán Roman Červenka. Češi na závěr ještě zkusili hru bez brankáře. Porážce však nezabránili. Švýcarsko se ve čtvrfinále postaví Finsku. V ranním utkání do čtvrfinále postoupilo také Slovensko, které bude hrát s dosud neporaženými USA. ** Drtiva vyhra Slovenska** Slováci rozdrtili Německo a na Zimních olympijských hrách v Pekingu postupují do čtvrfinále. Slovenští hokejisté se mezi nejlepší osmičku probojovali po dvanácti letech. **O semifinále budou Slováci bojovat s dosud neporazenymi USA, zápas je na programu ve středu v 5:10 SEČ.** [zde](https://cz.sputniknews.com/20220215/cesti-hokejiste-konci-po-spatnem-vykonu-prohrali-se-svycarskem-17632933.html)
Upravené 15. 2. 2022 o 12:36

Já se o údajný sport nezajímám , ale když jsem viděl zaujatost lidí kolem sebe o výsledky Českého týmu ,
tak mi to nedalo a naťukl jsem je myšlenkou o tom , že prohra může být pro někoho katastrofou a pro jiného cílem , při řízení světové politiky .
Bylo zajímavé sledovat ty , kteří lamentují nad neschopností trenéra a zároveň odmítají možnost zvýšení šancí na prohru už při výběru hráčů , nemluvě o výběru trenéra klanem , který tuto oblast drží pod palcem .
Je to podobné , jako když kouzelník propíchne jehlou balonek a ten po vyjmutí jehly nepraskne . Stejně tak nezničitelná je sociální bublina , ve které lidé dobrovolně přežívají .


Já se o údajný sport nezajímám , ale když jsem viděl zaujatost lidí kolem sebe o výsledky Českého týmu , tak mi to nedalo a naťukl jsem je myšlenkou o tom , že prohra může být pro někoho katastrofou a pro jiného cílem , při řízení světové politiky . Bylo zajímavé sledovat ty , kteří lamentují nad neschopností trenéra a zároveň odmítají možnost zvýšení šancí na prohru už při výběru hráčů , nemluvě o výběru trenéra klanem , který tuto oblast drží pod palcem . Je to podobné , jako když kouzelník propíchne jehlou balonek a ten po vyjmutí jehly nepraskne . Stejně tak nezničitelná je sociální bublina , ve které lidé dobrovolně přežívají .

Přesně tak, Pešán úkol splnil, úkol který mu zadal klan! ČR má být ušlapávána systematicky na všech frontách. Tak aby se národ zevnitř rozložil.


Přesně tak, Pešán úkol splnil, úkol který mu zadal klan! ČR má být ušlapávána systematicky na všech frontách. Tak aby se národ zevnitř rozložil.

16-teho februára - deň, kedy nezačala vojna a Američania dostali na olympiáde výprask. Rybár vychytal a Mann neubránil. Podobne, ako nepochodila Schiffrinová, rovno 3x za sebou. Toto je už druhé stretnutie, kde USA pohorelo v priamom strete proti Slovensku. Jazyk životných okolností?


Tak sa logicky pýtam, ako asi dopadne vojenské cvičenie Saber Strike, ktoré sa má u nás onedlho začať.


16-teho februára - deň, kedy nezačala vojna a Američania dostali na olympiáde výprask. Rybár vychytal a Mann neubránil. Podobne, ako nepochodila Schiffrinová, rovno 3x za sebou. Toto je už druhé stretnutie, kde USA pohorelo v priamom strete proti Slovensku. Jazyk životných okolností? Tak sa logicky pýtam, ako asi dopadne vojenské cvičenie Saber Strike, ktoré sa má u nás onedlho začať.

Moderátor

Upravené 16. 2. 2022 o 09:19

Slováci po nájezdech zdolali USA 3:2 a jsou v semifinále olympijského turnaje
Dobrý výkon Slováků na zámořské hokejisty v základní hrací době nestačil, Slovensko Američany porazilo až po nájezdech 3:2.
Dlouho se zdálo, že nakonec o výhře USA rozhodl ve druhé třetině Hentges. Slovenským hokejistům se však 44 sekund před koncem utkání při hře bez brankáře podařilo vyrovnat na 2:2. O postupujícím tak muselo rozhodnout prodloužení, ve kterém si oba týmy vypracovaly několik dobrých příležitostí, ale žádná šance neskončila v brance.
O postupu Slovenska tak rozhodly až samostatné nájezdy, ve kterých se jako jediný prosadil Cehlárik. zde


**Slováci po nájezdech zdolali USA 3:2 a jsou v semifinále olympijského turnaje** Dobrý výkon Slováků na zámořské hokejisty v základní hrací době nestačil, Slovensko Američany porazilo až po nájezdech 3:2. Dlouho se zdálo, že nakonec o výhře USA rozhodl ve druhé třetině Hentges. Slovenským hokejistům se však 44 sekund před koncem utkání při hře bez brankáře podařilo vyrovnat na 2:2. O postupujícím tak muselo rozhodnout prodloužení, ve kterém si oba týmy vypracovaly několik dobrých příležitostí, ale žádná šance neskončila v brance. O postupu Slovenska tak rozhodly až samostatné nájezdy, ve kterých se jako jediný prosadil Cehlárik. [zde](https://cz.sputniknews.com/20220216/slovenske-nagano-slovaci-po-najezdech-zdolali-usa-a-jsou-v-semifinale-olympijskeho-turnaje-17642720.html)

Už vraj tepichová mangalica podala na junákov TO za napadnutie americkej bránky.


Už vraj tepichová mangalica podala na junákov TO za napadnutie americkej bránky.

Zostrih SVK 3:2 SVK - Peking 2022 (českí komentátori):
https://www.mojevideo.sk/video/36975/usa_2_3s_svk_beijing_2022_(cesky_komentatori).html


Americkú hrozbu zdoláme, ale až po samostatných nájazdoch. Tzn., že uvedomelí jednotlivci budú musieť zohrať svoju úlohu a ľudia v obrane brániť.


**Zostrih SVK 3:2 SVK - Peking 2022 (českí komentátori):** https://www.mojevideo.sk/video/36975/usa_2_3s_svk_beijing_2022_(cesky_komentatori).html Americkú hrozbu zdoláme, ale až po samostatných nájazdoch. Tzn., že uvedomelí jednotlivci budú musieť zohrať svoju úlohu a ľudia v obrane brániť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 16. 2. 2022 o 21:07

! ČR má být ušlapávána systematicky na všech frontách.


Viz:


"První změna po olympijském krachu. Místo státního znaku se vrátí lví logo"


https://www.idnes.cz/oh/peking-2022/ceske-dresy-hokej-zmena-logo-statni-znak.A220216_070924_olympiada-peking-2022_daj


Takže za to může státní znak, vrátíme se k logu Scanie.


[quote="pid:57975, uid:149"]! ČR má být ušlapávána systematicky na všech frontách.[/quote] Viz: "První změna po olympijském krachu. Místo státního znaku se vrátí lví logo" https://www.idnes.cz/oh/peking-2022/ceske-dresy-hokej-zmena-logo-statni-znak.A220216_070924_olympiada-peking-2022_daj Takže za to může **státní** znak, vrátíme se k logu Scanie.

@Peter MMXX

Para síce bola vypustená a k výbuchu teraz nedôjde, ale nálepky sa nezbavia už nikdy...


@Peter MMXX Para síce bola vypustená a k výbuchu teraz nedôjde, ale nálepky sa nezbavia už nikdy...

Moderátor

Utkání volejbalové ligy mistryň mezi Duklou Liberec a Dynamem Moskva přerostlo v mezinárodní skandál, když česká ambasáda odmítla vydat víza ruskému realizačnímu týmu. Moskva tak nemohla do ČR přiletět kompletní a Liberec vyhrál nad favoritkami kontumačně. Na základě společné žádosti obou týmů byla ale nakonec kontumace zrušena, liberecké volejbalistky sice podlehly, od ruské strany se jim ale dostalo uznání. Rozzlobení Rusové původně hrozili, že napříště mohou mít s vízy problém Češi.


Zrušené vítězství jako z reklamy na fair play. Dukla Liberec si mohla ponechat vítězství, které by jí pomohlo k prvním bodům v prestižní lize mistryň, klub však trval na tom, že se utkání musí odehrát. Ředitel klubu Pavel Šimoníček se proto rozhodl, že spolu s týmem soupeře pošlou na Evropskou volejbalovou federaci žádost o opakování zápasu. Díky tomu, že se k protestu připojila i česká strana, se duel nakonec mohl sehrát. „Šlo nám především o fair play. Moskva přijela v přátelském duchu, rozdali jsme si to na hřišti,“ řekl Šimoníček pro Echo24.


Aspoň že děvčata vědí že hrát se má čestně, tleskám!


Nevím kam to dát...


Utkání volejbalové ligy mistryň mezi Duklou Liberec a Dynamem Moskva přerostlo v mezinárodní skandál, když česká ambasáda odmítla vydat víza ruskému realizačnímu týmu. Moskva tak nemohla do ČR přiletět kompletní a Liberec vyhrál nad favoritkami kontumačně. Na základě společné žádosti obou týmů byla ale nakonec kontumace zrušena, liberecké volejbalistky sice podlehly, od ruské strany se jim ale dostalo uznání. Rozzlobení Rusové původně hrozili, že napříště mohou mít s vízy problém Češi. Zrušené vítězství jako z reklamy na fair play. Dukla Liberec si mohla ponechat vítězství, které by jí pomohlo k prvním bodům v prestižní lize mistryň, klub však trval na tom, že se utkání musí odehrát. Ředitel klubu Pavel Šimoníček se proto rozhodl, že spolu s týmem soupeře pošlou na Evropskou volejbalovou federaci žádost o opakování zápasu. Díky tomu, že se k protestu připojila i česká strana, se duel nakonec mohl sehrát. „Šlo nám především o fair play. Moskva přijela v přátelském duchu, rozdali jsme si to na hřišti,“ řekl Šimoníček pro Echo24. Aspoň že děvčata vědí že hrát se má čestně, tleskám! Nevím kam to dát...
2.24k
10
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept