Politika v ČR
Armáda ČR uverejnila obrázok s americkou vlajkou nad Říšskym snemom

Velitelství informačních a kybernetických sil Armády České republiky zveřejnilo na svém twitterovém účtu obrázek s americkou vlajkou nad Říšským sněmem, kterým se odvážilo vysmát se vítězství Ruské armády nad fašismem.
K tomu statusu autoři napsali komentář, v němž vysvětlili pojetí Operace pod falešnou vlajkou (false flag operation), které jim přišlo vhodné.
„False flag operation - agresorem záměrné provedení útoku na sebe samého, a následné svalení viny na svého protivníka. Jsou využívány k ospravedlnění dobyvačných válek, kdy se agresor tváří jako obránce, aby tím získal podporu doma - a v případě schopné propagandy i v zahraniční,“ stojí v poznámce od Velitelství informačních a kybernetických sil Armády ČR, které z nějakých důvodů přirovnalo osvobozující válku k tak zvané „dobyvačné.“
https://cz.sputniknews.com/20220214/armada-cr-uverejnila-obrazek-s-americkou-vlajkou-nad-risskym-snemem-17621234.html


Velitelství informačních a kybernetických sil Armády České republiky zveřejnilo na svém twitterovém účtu obrázek s americkou vlajkou nad Říšským sněmem, kterým se odvážilo vysmát se vítězství Ruské armády nad fašismem. K tomu statusu autoři napsali komentář, v němž vysvětlili pojetí Operace pod falešnou vlajkou (false flag operation), které jim přišlo vhodné. „False flag operation - agresorem záměrné provedení útoku na sebe samého, a následné svalení viny na svého protivníka. Jsou využívány k ospravedlnění dobyvačných válek, kdy se agresor tváří jako obránce, aby tím získal podporu doma - a v případě schopné propagandy i v zahraniční,“ stojí v poznámce od Velitelství informačních a kybernetických sil Armády ČR, které z nějakých důvodů přirovnalo osvobozující válku k tak zvané „dobyvačné.“ https://cz.sputniknews.com/20220214/armada-cr-uverejnila-obrazek-s-americkou-vlajkou-nad-risskym-snemem-17621234.html

Veď to je presne to, o čo sa Anglosasi aktuálne snažia na Ukrajine.


Veď to je presne to, o čo sa Anglosasi aktuálne snažia na Ukrajine.

Velitelství informačních a kybernetických sil Armády České republiky zveřejnilo na svém twitterovém účtu obrázek s americkou vlajkou nad Říšským sněmem,


Hodně "hloupé", ministryně obrany Černochová by měla okamžitě podat demisi...


[quote="pid:57812, uid:111"]Velitelství informačních a kybernetických sil Armády České republiky zveřejnilo na svém twitterovém účtu obrázek s americkou vlajkou nad Říšským sněmem,[/quote] Hodně "hloupé", ministryně obrany Černochová by měla okamžitě podat demisi...

V článku uvedeno:


Nejznámější jsou sovětské ostřelování své vesnice Mainila, z čehož Sověti obvinili Finsko, a které vedlo k zimní válce a Gliwice (ty jsou známe).


Slyším o Mainile poprvé, má někdo po ruce zdroj co se tam stalo ?


V článku uvedeno: Nejznámější jsou sovětské ostřelování své vesnice Mainila, z čehož Sověti obvinili Finsko, a které vedlo k zimní válce a Gliwice (ty jsou známe). Slyším o Mainile poprvé, má někdo po ruce zdroj co se tam stalo ?
Upravené 14. 2. 2022 o 20:17

Slyším o Mainile poprvé, má někdo po ruce zdroj co se tam stalo ?
Vikipedie všude píše, že to byl false flag SSSR. V Rusku je to popsáno jinak. Včetně fotek dobových novin a článků. Dávám odkaz na článek.


https://colonelcassad.livejournal.com/3849481.html


https://aif.ru/society/history/delo_bylo_v_maynile_kto_sprovociroval_voynu_mezhdu_sssr_i_finlyandiey


[quote="pid:57828, uid:426"]Slyším o Mainile poprvé, má někdo po ruce zdroj co se tam stalo ?[/quote]Vikipedie všude píše, že to byl false flag SSSR. V Rusku je to popsáno jinak. Včetně fotek dobových novin a článků. Dávám odkaz na článek. https://colonelcassad.livejournal.com/3849481.html https://aif.ru/society/history/delo_bylo_v_maynile_kto_sprovociroval_voynu_mezhdu_sssr_i_finlyandiey
Upravené 14. 2. 2022 o 20:36

Správne. Dali karty na stôl.
Coming out smile
Nacistické Nemecko = dnešné USA


Správne. Dali karty na stôl. Coming out :D Nacistické Nemecko = dnešné USA
Upravené 15. 2. 2022 o 06:52

obrázek s americkou vlajkou nad Říšským sněmem
odhliadnuť od toho obrázka, tak povedali len pravdu. Nemecko je dodnes pod okupáciou USA.


[quote="pid:57812, uid:111"]obrázek s americkou vlajkou nad Říšským sněmem[/quote]odhliadnuť od toho obrázka, tak povedali len pravdu. Nemecko je dodnes pod okupáciou USA.

Nejznámější jsou sovětské ostřelování své vesnice Mainila, z čehož Sověti obvinili Finsko, a které vedlo k zimní válce a Gliwice (ty jsou známe).
Mainila je najznamejsia? Incident v Tonkinskom zalive je daleko znamejsia zalezitost a dovolim si tvrdit ze aj vybuch kriznika Maine na Kube v 1898 je znamejsou udalostou nez Mainila.


[quote="pid:57828, uid:426"]Nejznámější jsou sovětské ostřelování své vesnice Mainila, z čehož Sověti obvinili Finsko, a které vedlo k zimní válce a Gliwice (ty jsou známe).[/quote]Mainila je najznamejsia? Incident v Tonkinskom zalive je daleko znamejsia zalezitost a dovolim si tvrdit ze aj vybuch kriznika Maine na Kube v 1898 je znamejsou udalostou nez Mainila.

Moderator

1.18k
7
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept