Egregoriálno-matričné riadenie
Strážca zničil v ruskej galérii obraz za 21 mil., postavám domaľoval oči

Hlídač ve výtvarné galerii v ruském Jekatěrinburgu poničil obraz v hodnotě jednadvaceti milionů korun, když postavám bez tváře přikreslil propiskou oči. Podle galerie se vandalismu dopustil hned během svého prvního dne v práci. Místní policie se případem začala zabývat až po stížnostech ruského ministerstva kultury, škodu zpočátku považovala za „bezvýznamnou“.


https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/hlidac-ostraha-rusko-galerie-jekaterinburg-skoda-restauratori-dilo-umeni-obraz.A220210_103829_zahranicni_dtt?


Hlídač ve výtvarné galerii v ruském Jekatěrinburgu poničil obraz v hodnotě jednadvaceti milionů korun, když postavám bez tváře přikreslil propiskou oči. Podle galerie se vandalismu dopustil hned během svého prvního dne v práci. Místní policie se případem začala zabývat až po stížnostech ruského ministerstva kultury, škodu zpočátku považovala za „bezvýznamnou“. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/hlidac-ostraha-rusko-galerie-jekaterinburg-skoda-restauratori-dilo-umeni-obraz.A220210_103829_zahranicni_dtt?

Hlídač ve výtvarné galerii v ruském Jekatěrinburgu poničil obraz v hodnotě jednadvaceti milionů korun, když postavám bez tváře přikreslil propiskou oči.

Barbarstvo je ceniť takéto primitívne obrazy na 21 milionov (tunel a modloslužba). Ujo s ceruzkou vlastne poukázal na skutočnú hodnotu obrazov. Je to hodné obrázku s pandrlákom v časopise, ktorému deti dokreslia fúzy.


[quote="pid:57263, uid:286"]Hlídač ve výtvarné galerii v ruském Jekatěrinburgu poničil obraz v hodnotě jednadvaceti milionů korun, když postavám bez tváře přikreslil propiskou oči.[/quote] Barbarstvo je ceniť takéto primitívne obrazy na 21 milionov (tunel a modloslužba). Ujo s ceruzkou vlastne poukázal na skutočnú hodnotu obrazov. Je to hodné obrázku s pandrlákom v časopise, ktorému deti dokreslia fúzy.

hodné obrázku s pandrlákom v časopise, ktorému deti dokreslia fúzy.

Nesouhlasím, v tomto případě mi dílo po úpravě připadá hezčí smile


[quote="pid:57363, uid:6"]hodné obrázku s pandrlákom v časopise, ktorému deti dokreslia fúzy.[/quote] Nesouhlasím, v tomto případě mi dílo po úpravě připadá hezčí :)

postavám bez tváře

Postavy bez tvare a jejich bezduchost. Podle mne postavy bez tvare jsou tvorene z umyslem vytvorit negativni program. Doslova nabizeji osidlit tu postavu, podobne jako se nejake negativni entity snazi nastehovat (aspon castecne) do lidskych tel nejak oslabenych jedincu. Je to "zly" symbol.


[quote="pid:57263, uid:286"]postavám bez tváře[/quote] Postavy bez tvare a jejich bezduchost. Podle mne postavy bez tvare jsou tvorene z umyslem vytvorit negativni program. Doslova nabizeji osidlit tu postavu, podobne jako se nejake negativni entity snazi nastehovat (aspon castecne) do lidskych tel nejak oslabenych jedincu. Je to "zly" symbol.

Je to nejake divne, asi si delaji legraci!
To je nadpis a prvni odstavec clanku:

Hlídač ve výtvarné galerii v ruském Jekatěrinburgu poničil obraz v hodnotě jednadvaceti milionů korun

Treti odstavec:
Dílo s názvem Tři postavy namalovala v letech 1932 až 1934 výtvarnice Anna Leporská a bylo pojištěné na 75 milionů rublů (21 milionů korun).


Je to nejake divne, asi si delaji legraci! To je nadpis a prvni odstavec clanku: [quote="pid:57263, uid:286"]Hlídač ve výtvarné galerii v ruském Jekatěrinburgu poničil obraz v hodnotě jednadvaceti milionů korun[/quote] Treti odstavec: **Dílo** s názvem Tři postavy namalovala v letech 1932 až 1934 výtvarnice Anna Leporská a **bylo pojištěné na 75 milionů rublů (21 milionů korun).**

Anna Aleksandrowna Leporska, Ruska, sa narodila v Černigove na Ukrajine.
Počas 2.sv. vojny navrhla novú hrobku Alexandra Nevského.


Jej učiteľom bol Kazimir Severinovič Malevič, Ukrajinec s poľ. koreňmi, narodený v Kyjeve.


https://pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Leporska
https://arthive.com/artists/23381~Anna_Aleksandrovna_Leporskaya
https://sk.wikipedia.org/wiki/Kazimir_Severinovi%C4%8D_Malevi%C4%8D
https://encyklopedia.sme.sk/c/5370561/malevic-kazimir.html


Vandalizmus alebo vandalstvo je svojvoľné poškodzovanie a ničenie verejného alebo súkromného majetku a podobných statkov, väčšinou kvôli vlastnému potešeniu alebo sebarealizácii. Pre takýto čin väčšinou chýba nejaký jasný motív.


Vandalizmus
Slovo je odvodené od názvu kmeňa Vandalov, ktoré v roku 455 dobyli veľkú časť Talianska a vyplienili Rím. Slovo vytvoril Henri Grégoire, konštitučný biskup v Blois, počas Francúzskej revolúcie, keď ako Vandalisme popísal niektoré stránky chovania republikánskej armády.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Vandalizmus


Vandali
https://cs.wikipedia.org/wiki/Vandalov%C3%A9


Anna Aleksandrowna Leporska, Ruska, sa narodila v Černigove na Ukrajine. Počas 2.sv. vojny navrhla novú hrobku Alexandra Nevského. Jej učiteľom bol Kazimir Severinovič Malevič, Ukrajinec s poľ. koreňmi, narodený v Kyjeve. https://pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Leporska https://arthive.com/artists/23381~Anna_Aleksandrovna_Leporskaya https://sk.wikipedia.org/wiki/Kazimir_Severinovi%C4%8D_Malevi%C4%8D https://encyklopedia.sme.sk/c/5370561/malevic-kazimir.html Vandalizmus alebo vandalstvo je svojvoľné poškodzovanie a ničenie verejného alebo súkromného majetku a podobných statkov, väčšinou kvôli vlastnému potešeniu alebo sebarealizácii. Pre takýto čin väčšinou chýba nejaký jasný motív. Vandalizmus Slovo je odvodené od názvu kmeňa Vandalov, ktoré v roku 455 dobyli veľkú časť Talianska a vyplienili Rím. Slovo vytvoril Henri Grégoire, konštitučný biskup v Blois, počas Francúzskej revolúcie, keď ako Vandalisme popísal niektoré stránky chovania republikánskej armády. https://sk.wikipedia.org/wiki/Vandalizmus Vandali https://cs.wikipedia.org/wiki/Vandalov%C3%A9

Ujo s ceruzkou

Bejt to v Praze, tak jim to Ujo s ceruzkou oduševní logem Tří sester.


[quote="pid:57363, uid:6"]Ujo s ceruzkou[/quote] Bejt to v Praze, tak jim to Ujo s ceruzkou oduševní logem Tří sester.

Obraz z kolekcie tretiakovskej galerii v Jelcinovom centre
https://rg.ru/2022/02/08/reg-urfo/kartinu-iz-kollekcii-tretiakovki-izrisoval-ohrannik-elcin-centra.html


  • v Jelcinovom centre nakreslili oči 3 figúram
  • urobil to člen ochranky- súkromnéj ( "Ide o zamestnanca soukromnéj agentúry, ktorá vykonává bezpečnostní aktivity v Jelcinovom centre )"
  • Obraz bol okamžitě odvezený : restaurátori odhadli škodu na 250 tisíc rublov

**Obraz z kolekcie tretiakovskej galerii v Jelcinovom centre** https://rg.ru/2022/02/08/reg-urfo/kartinu-iz-kollekcii-tretiakovki-izrisoval-ohrannik-elcin-centra.html - v Jelcinovom centre nakreslili oči 3 figúram - urobil to člen ochranky- súkromnéj ( "Ide o zamestnanca soukromnéj agentúry, ktorá vykonává bezpečnostní aktivity v Jelcinovom centre )" - Obraz bol okamžitě odvezený : restaurátori odhadli škodu na 250 tisíc rublov
Upravené 12. 2. 2022 o 08:06

Postavy bez tvare a jejich bezduchost. Podle mne postavy bez tvare jsou tvorene z umyslem vytvorit negativni program. Doslova nabizeji osidlit tu postavu, podobne jako se nejake negativni entity snazi nastehovat (aspon castecne) do lidskych tel nejak oslabenych jedincu. Je to "zly" symbol.
A hlavně bez očí. Slepé se v Jelcinovském centru zřejmě dobře cítily. Když jim strážce nakreslil oči, hned prohlédly, kde se nacházejí. A tak odtamtud hned, jak to bylo možné zmizely.


[quote="pid:57366, uid:446"]Postavy bez tvare a jejich bezduchost. Podle mne postavy bez tvare jsou tvorene z umyslem vytvorit negativni program. Doslova nabizeji osidlit tu postavu, podobne jako se nejake negativni entity snazi nastehovat (aspon castecne) do lidskych tel nejak oslabenych jedincu. Je to "zly" symbol.[/quote]A hlavně bez očí. Slepé se v Jelcinovském centru zřejmě dobře cítily. Když jim strážce nakreslil oči, hned prohlédly, kde se nacházejí. A tak odtamtud hned, jak to bylo možné zmizely.

A co to vzít jako záměr , kde nějaký egregor popostrčil matriční událost .


A co to vzít jako záměr , kde nějaký egregor popostrčil matriční událost .

A co to vzít jako záměr , kde nějaký egregor popostrčil matriční událost .
Keď som prvý krá pozrel na ten obraz, tak mi hneď došlo prečo tam tie oči domaľoval. Ako môžeme vidieť na obraze, v popredí je jedna osoba - elita a v pozadí sú osoby 2 - dav. V časoch kedy bol obraz maľovaný bola pravda, že aj elita aj dav boli slepé. Nevedeli kde sa pohnúť, nevedeli ako fungujú sociálne supersystémy, nevedeli nič o koncepcii atď. Ale dneska sa svet zmenil. Dav už nie je slepý, dav už vidí, dav už dačo vie. Ale ako aj Vandal poukázal, elity sú stále slepé. Dav vidí, akú vlastizradu páchajú sviniari v koalícii s podpisom okupačnej dohody ... ale elity nie , elity sú slepé. Mali by ten obraz kúpiť a darovať čaptavej .... či by jej došlo...
6207742eeb6ef


[quote="pid:57416, uid:185"]A co to vzít jako záměr , kde nějaký egregor popostrčil matriční událost .[/quote]Keď som prvý krá pozrel na ten obraz, tak mi hneď došlo prečo tam tie oči domaľoval. Ako môžeme vidieť na obraze, v popredí je jedna osoba - elita a v pozadí sú osoby 2 - dav. V časoch kedy bol obraz maľovaný bola pravda, že aj elita aj dav boli slepé. Nevedeli kde sa pohnúť, nevedeli ako fungujú sociálne supersystémy, nevedeli nič o koncepcii atď. Ale dneska sa svet zmenil. Dav už nie je slepý, dav už vidí, dav už dačo vie. Ale ako aj Vandal poukázal, elity sú stále slepé. Dav vidí, akú vlastizradu páchajú sviniari v koalícii s podpisom okupačnej dohody ... ale elity nie , elity sú slepé. Mali by ten obraz kúpiť a darovať čaptavej .... či by jej došlo... ![6207742eeb6ef](serve/attachment&path=6207742eeb6ef)
Upravené 12. 2. 2022 o 09:49

Dav už nie je slepý, dav už vidí, dav už dačo vie. Ale ako aj Vandal poukázal, elity sú stále slepé.


Tomu říkám "uhodit hřebíček na hlavičku". 'Elitám' opravdu nedochází, že dav už na jejich řádění vidí.


[quote="pid:57418, uid:106"]Dav už nie je slepý, dav už vidí, dav už dačo vie. Ale ako aj Vandal poukázal, elity sú stále slepé.[/quote] Tomu říkám "uhodit hřebíček na hlavičku". 'Elitám' opravdu nedochází, že dav už na jejich řádění vidí.
Upravené 12. 2. 2022 o 19:22

Tomu říkám "uhodit hřebíček na hlavičku". 'Elitám' opravdu nedochází, že dav už na jejich řádění vidí.


A dýcha im na krk.


[quote="pid:57509, uid:426"]Tomu říkám "uhodit hřebíček na hlavičku". 'Elitám' opravdu nedochází, že dav už na jejich řádění vidí.[/quote] A dýcha im na krk.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
1.1k
12
13
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept