KSB a DVTR
KSB a Slováci

Zakladám túto tému, lebo som práve dopočúvala IV s Andrejom Dankom. Má svoje limity, ale mne je čoraz sympatickejší.


Ale nie o tom som chcela. My sa nepohneme v spoločnosti ďalej, pretože ľudia nechápu ako sa riadi zložité supersystémy, čo je štát a podobne, to čo Pjakin stále vraví. Oni naozaj vychádzajú z toho, že keď boli Smer a SNS vo vláde, mohli zmeniť systém. Áno, na niektoré veci vplyv mali, ale na veľa nie.


Konieckoncov aj IV sa tvári ako kritik režimu, ale neponúka alternatívu (ktoré je uskutočniteľná), viď Dr. Harabin. Ako kopať do Fica a stále hovoriť, že rozmyslite si koho budete voliť. Danko, Fico, nech si myslime čokoľvek majú kontakty v Rusku, tam kam by náš slovanský národ mal smerovať (a to píšem ako príslušník maďarskej menšiny tuná na sk).


Trebalo by robiť osvetu ohľadne KSB, ľuďom vysvetlovať. Má to dosah 2,8% počúvanosť, aspoň čo tam zaznelo. Myslím, že by tam niekto z našich analytikov mal vyduť. Viem, že @Boletus má reláciu na SV, ale toto má dosah. Čo si o tom myslíte?

Ja nehovorím, že Fico alebo Danko sú super, ale je to najlepšie, čo máme. Danko hovorí o spolurpáci a celkom odkrýva Pelleho - parafrázujem, ako namysleného, ktorý sa nebaví s ním ani s Ficom.


Zakladám túto tému, lebo som práve dopočúvala IV s Andrejom Dankom. Má svoje limity, ale mne je čoraz sympatickejší. Ale nie o tom som chcela. My sa nepohneme v spoločnosti ďalej, pretože ľudia nechápu ako sa riadi zložité supersystémy, čo je štát a podobne, to čo Pjakin stále vraví. Oni naozaj vychádzajú z toho, že keď boli Smer a SNS vo vláde, mohli zmeniť systém. Áno, na niektoré veci vplyv mali, ale na veľa nie. Konieckoncov aj IV sa tvári ako kritik režimu, ale neponúka alternatívu (ktoré je uskutočniteľná), viď Dr. Harabin. Ako kopať do Fica a stále hovoriť, že rozmyslite si koho budete voliť. Danko, Fico, nech si myslime čokoľvek majú kontakty v Rusku, tam kam by náš slovanský národ mal smerovať (a to píšem ako príslušník maďarskej menšiny tuná na sk). Trebalo by robiť osvetu ohľadne KSB, ľuďom vysvetlovať. Má to dosah 2,8% počúvanosť, aspoň čo tam zaznelo. Myslím, že by tam niekto z našich analytikov mal vyduť. Viem, že @Boletus má reláciu na SV, ale toto má dosah. Čo si o tom myslíte? Ja nehovorím, že Fico alebo Danko sú super, ale je to najlepšie, čo máme. Danko hovorí o spolurpáci a celkom odkrýva Pelleho - parafrázujem, ako namysleného, ktorý sa nebaví s ním ani s Ficom.
Upravené 11. 2. 2022 o 12:09

osvetu ohľadne KSB

Ja se aspon snazim ve svem okoli vysvetlit, ze vubec existuje globalni politika a globalni sily. To se jeste aspon trochu da vysvetlit, aspon o tom lidi zacnou premyslet. Velke mnozstvi lidi si mysli, ze jejich vlady jsou vsemocne a globalni hraci neexistuji a pokud existenci globalniho rizeni sveta uznaji, tak ze vlady malych statu se nemusi ohlizet na globalni politiku.
Druha nejpalcivejsi otazka, ktera se resi je, proc je Brusel (EU) tak totalne neschopny a proc pracuje na zniceni EU. To se dost blbe vysvetluje. Drive bylo vubec tezke, aby nekdo pripustil, ze je to rizeny proces a ze speje k destrukci bile Evropy. Ted uz to lidi trochu vidi, ale vubec nechapou, proc se to deje a kdo je za tim.
Pokud by nekdo udelal uplne jednoduchy kompilat jasnych odpovedi na tyhlety dve nejdulezitejsi otazky, tak by to pomohlo. Nikoho netlacit nikam, jenom strucne popsat realny stav. Ja to vysvetluju, jak mne zobak narostl, ale urcite bych to mohl podat lip.
Kdyz to treba resis v hospode nebo u kavy na terase, tak mas na tu zakladni informaci cca 5 minut, pak uz te nikdo nechce poslouchat. A tech prvnich 5 minut (nebo i prvnich par vet) je klicovych, jestli zaujmes.


[quote="pid:57251, uid:273"]osvetu ohľadne KSB[/quote] Ja se aspon snazim ve svem okoli vysvetlit, ze vubec existuje globalni politika a globalni sily. To se jeste aspon trochu da vysvetlit, aspon o tom lidi zacnou premyslet. Velke mnozstvi lidi si mysli, ze jejich vlady jsou vsemocne a globalni hraci neexistuji a pokud existenci globalniho rizeni sveta uznaji, tak ze vlady malych statu se nemusi ohlizet na globalni politiku. Druha nejpalcivejsi otazka, ktera se resi je, proc je Brusel (EU) tak totalne neschopny a proc pracuje na zniceni EU. To se dost blbe vysvetluje. Drive bylo vubec tezke, aby nekdo pripustil, ze je to rizeny proces a ze speje k destrukci bile Evropy. Ted uz to lidi trochu vidi, ale vubec nechapou, proc se to deje a kdo je za tim. Pokud by nekdo udelal uplne jednoduchy kompilat jasnych odpovedi na tyhlety dve nejdulezitejsi otazky, tak by to pomohlo. Nikoho netlacit nikam, jenom strucne popsat realny stav. Ja to vysvetluju, jak mne zobak narostl, ale urcite bych to mohl podat lip. Kdyz to treba resis v hospode nebo u kavy na terase, tak mas na tu zakladni informaci cca 5 minut, pak uz te nikdo nechce poslouchat. A tech prvnich 5 minut (nebo i prvnich par vet) je klicovych, jestli zaujmes.
Upravené 11. 2. 2022 o 12:43

proc je Brusel (EU) tak totalne neschopny a proc pracuje na zniceni EU


Prečo bola Komunistická strana sovietskeho zväzu totálne neschopná a pracovala na zničení ZSSR a RVHP? Najrýchlejšie sa dá zaujať porovnávacím argumentom a príkladom, ktorý ostatní ako-tak poznajú. Nemyslím, že za 5 minút sa podarí presvedčiť skupinu ľudí o existencii, fungovaní a cieľoch zákulisia. Hlavne takú skupinu, kde jedinci napojení na pravidelné mediálne dávky dezinfo správ nevedia vybočiť z vyšlapaného chodníčka. Mediálna virtuálna realita je súčasťou ich osobného každodenného prežívania a zmyslu života. Každá takáto debata je založená na emóciách a logické myslenie ide stranou. Jednoduché odpovede na komplexné javy sa dajú nájsť, ale prinášajú so sebou ďalšie a ďalšie otázky - a odpovediam na tieto už osadenstvo nebude pripravené uveriť. Popisujem vlastnú skúsenosť v rodine a medzi známymi.


[quote="pid:57255, uid:93"]proc je Brusel (EU) tak totalne neschopny a proc pracuje na zniceni EU[/quote] Prečo bola Komunistická strana sovietskeho zväzu totálne neschopná a pracovala na zničení ZSSR a RVHP? Najrýchlejšie sa dá zaujať porovnávacím argumentom a príkladom, ktorý ostatní ako-tak poznajú. Nemyslím, že za 5 minút sa podarí presvedčiť skupinu ľudí o existencii, fungovaní a cieľoch zákulisia. Hlavne takú skupinu, kde jedinci napojení na pravidelné mediálne dávky dezinfo správ nevedia vybočiť z vyšlapaného chodníčka. Mediálna virtuálna realita je súčasťou ich osobného každodenného prežívania a zmyslu života. Každá takáto debata je založená na emóciách a logické myslenie ide stranou. Jednoduché odpovede na komplexné javy sa dajú nájsť, ale prinášajú so sebou ďalšie a ďalšie otázky - a odpovediam na tieto už osadenstvo nebude pripravené uveriť. Popisujem vlastnú skúsenosť v rodine a medzi známymi.
Upravené 11. 2. 2022 o 13:32

Viem, že @Boletus má reláciu na SV, ale toto má dosah. Čo si o tom myslíte?

Je to výborný nápad, otázne je, ako by reagoval Lichtner. Zvláštne je aj to, že v Zem a Vek som za dlhé roky nepostrehol ani jeden článok o KSB (nerátam rozhovor s riaditeľom vydavateľstva TORDEN a zopár videí s Pjakinom zdielaných na ich webe), a podobne je to z celou slovenskou "alternatívou". Ešte lepšie ako audio rozhovor v IV by bol rozhovor v ZVTV, kde sa na YT dá dosiahnuť rýchlo sledovanosť v státisícoch. Otázka je, čo si o tom myslí Boletus smile .

[quote="pid:57251, uid:273"]Viem, že @Boletus má reláciu na SV, ale toto má dosah. Čo si o tom myslíte?[/quote] Je to výborný nápad, otázne je, ako by reagoval Lichtner. Zvláštne je aj to, že v Zem a Vek som za dlhé roky nepostrehol ani jeden článok o KSB (nerátam rozhovor s riaditeľom vydavateľstva TORDEN a zopár videí s Pjakinom zdielaných na ich webe), a podobne je to z celou slovenskou "alternatívou". Ešte lepšie ako audio rozhovor v IV by bol rozhovor v ZVTV, kde sa na YT dá dosiahnuť rýchlo sledovanosť v státisícoch. Otázka je, čo si o tom myslí Boletus :) .

Otázka je, čo si o tom myslí Boletus

jasne treba zacat aby sa veci pohli,
Idem napisat Lichtnerovi, navrhnem mu tohoto pana - https://konceptual.eu/


[quote="pid:57268, uid:48"]Otázka je, čo si o tom myslí Boletus[/quote] jasne treba zacat aby sa veci pohli, Idem napisat Lichtnerovi, navrhnem mu tohoto pana - https://konceptual.eu/

Kdyz to treba resis v hospode nebo u kavy na terase,
Nejsrozumitelnější je "zákon padajícího hovna". Pokud víme, že i nad papaláši EU je ještě někdo vyšší, tak to hovno nevypustila EU, musí mu jen nějak uhnout a hodit to na někoho pod ní.
A na to jsou vhodné různé prostředky, třeba dělání ze sebe užitečných idiotů a pod.


[quote="pid:57255, uid:93"]Kdyz to treba resis v hospode nebo u kavy na terase,[/quote]Nejsrozumitelnější je "zákon padajícího hovna". Pokud víme, že i nad papaláši EU je ještě někdo vyšší, tak to hovno nevypustila EU, musí mu jen nějak uhnout a hodit to na někoho pod ní. A na to jsou vhodné různé prostředky, třeba dělání ze sebe užitečných idiotů a pod.
Upravené 11. 2. 2022 o 14:17

Pokud by nekdo udelal uplne jednoduchy kompilat jasnych odpovedi na tyhlety dve nejdulezitejsi otazky, tak by to pomohlo. Nikoho netlacit nikam, jenom strucne popsat realny stav. Ja to vysvetluju, jak mne zobak narostl, ale urcite bych to mohl podat lip.


Šak to urob Mirek.
Aspoň sa o to pokús, hm?
Všetko furt posúvate na "ostatných"..
Veď zrobte pre ľudí aspoň niečo


re: Lavazza
Keď vieš maďarsky..
Nemohla by si sa prosím pokúsiť preložiť DVTR do maďarčiny?
Aspoň základnú časť tých 100 strán.
Možno by sa i peňáz dáky zohnať dal,
že by si to zadarmo robiť nemusela
ako my z veľkej časti kedysi, hm?


[quote="pid:57255, uid:93"]Pokud by nekdo udelal uplne jednoduchy kompilat jasnych odpovedi na tyhlety dve nejdulezitejsi otazky, tak by to pomohlo. Nikoho netlacit nikam, jenom strucne popsat realny stav. Ja to vysvetluju, jak mne zobak narostl, ale urcite bych to mohl podat lip.[/quote] Šak to urob Mirek. Aspoň sa o to pokús, hm? Všetko furt posúvate na "ostatných".. Veď zrobte pre ľudí aspoň niečo re: Lavazza Keď vieš maďarsky.. Nemohla by si sa prosím pokúsiť preložiť DVTR do maďarčiny? Aspoň základnú časť tých 100 strán. Možno by sa i peňáz dáky zohnať dal, že by si to zadarmo robiť nemusela ako my z veľkej časti kedysi, hm?
Upravené 11. 2. 2022 o 14:24

Šak to urob Mirek.
Ludo, pokud si v tom rádiu mluvil ty, vše bylo OK. Ale pro běžného člověka příliš složitě a knižně. Chtělo by to jednodušší jazyk.
Rozdíl mezi mozaikovým a kaleidoskopickým viděním bych vysvětlil pomocí puzzle, jak si to udělal ty.
Ale kaleidoskop by byly dílky puzzle jen tak vysypané, hala bala. Zatím co mozaika, by byly dílky vyskládané do srozumitelného obrazu.
Doposlouchal jsem to do konce.
Vážně bych poprosil příště, pokud nějaké bude, úplně primitivní vysvětlení, pro běžné lidi. Úryvek jsem dal poslechnout dceři a po 5 minutách rezignovala. Vůbec netušila, co to má společné s řízením. Pokud chce někdo propagovat KSB, měl by to dělat člověk schopný populárního, zjednodušeného ale pochopitelného výkladu.
Postupovat od jednoduchého, ke složitému a nezačínat Mírou. Tím co je poměrně složité. Doufám, že jste posluchače neznechutili.
Běžní lidé z toho určitě nepochopili, jak řídit svůj život. Velice se omlouvám, ale mám obavu, jestli někdo bude ještě chtít tak složité věci poslouchat a k čemu jim to bude.
Vážně 1000x se omlouvám.


[quote="pid:57255, uid:93"]Šak to urob Mirek.[/quote]Ludo, pokud si v tom rádiu mluvil ty, vše bylo OK. Ale pro běžného člověka příliš složitě a knižně. Chtělo by to jednodušší jazyk. Rozdíl mezi mozaikovým a kaleidoskopickým viděním bych vysvětlil pomocí puzzle, jak si to udělal ty. Ale kaleidoskop by byly dílky puzzle jen tak vysypané, hala bala. Zatím co mozaika, by byly dílky vyskládané do srozumitelného obrazu. Doposlouchal jsem to do konce. Vážně bych poprosil příště, pokud nějaké bude, úplně primitivní vysvětlení, pro běžné lidi. Úryvek jsem dal poslechnout dceři a po 5 minutách rezignovala. Vůbec netušila, co to má společné s řízením. Pokud chce někdo propagovat KSB, měl by to dělat člověk schopný populárního, zjednodušeného ale pochopitelného výkladu. Postupovat od jednoduchého, ke složitému a nezačínat Mírou. Tím co je poměrně složité. Doufám, že jste posluchače neznechutili. Běžní lidé z toho určitě nepochopili, jak řídit svůj život. Velice se omlouvám, ale mám obavu, jestli někdo bude ještě chtít tak složité věci poslouchat a k čemu jim to bude. Vážně 1000x se omlouvám.
Upravené 11. 2. 2022 o 15:59

re: Lavazza


napísala som ti správu, dúfam že som trafila nick


[quote="pid:57282, uid:710"]re: Lavazza[/quote] napísala som ti správu, dúfam že som trafila nick

Šak to urob Mirek.
Aspoň sa o to pokús, hm?
Všetko furt posúvate na "ostatných"..
Veď zrobte pre ľudí aspoň niečo

Vzdyt to taky delam. Aspon teda ve svem okoli. Nenechavam to teda na ostatnich. Ted jsem to tady o pauze resil s kamaradem, co ma KSB dobre prostudovany a permanentne si vymenujeme informace a korigujeme se navzajem. Ani my dva jsme nebyly schopny to jasne formulovat, a to se docela dobre doplnujeme. Myslel jsem, ze na zaklade naseho rozhovoru sem neco napisu, ale potrebuju si to vic rozmyslet. A nechci zrovna tady psat neco, co nemam uplne srovnany. Ale vim, ze mezi lidma neznalyma KSB, je dobry nejaky priklad, kde je to vice mene zrejme. Ze sveho pusobeni vim, ze dost casto konci diskuze na tom, ze kdo je teda osobne za tim vsim. Ja ty lidi chapu, ale to ja taky nevim. Tak jediny, co muzu rict, je, ze pokud chces moc a byt nedoktnutelny, tak musis byt skryty.
Tahle otazka, kdo je GP fyzicky se tu resila mockrat. Nejcastejsi odpoved od mistnich vzdelanejsich byla, ze to neni az tak dulezity. Neco zajimavyho o tom napsal Oracle na svem blogu, z toho se da aspon inspirovat. Zaznobin se s nima potkal, skoda, ze uz nezije, mozna by ted v tehle dobe mohl pustit vic informaci. Ja si osobne myslim, ze jsou to potomci atlantanu, popr. nejaky paralelni nebo predchozi civilizace, kteri prezili ty kataklyzmata. Ale tu uz nemuzu jen tak na pockani rikat, protoze existence Atlantidy je oficialni historii nesmysl. Takze abych to svoje povidani uzavrel, tak asi tady vytvorim novy prispevek, kde shrnu otazky a svoje jednoduchy odpovedi pro lidi, co nic netusi a poprosim o faktologickou korekci, pokud se nekde mylim.
Urcite to bude moct poslouzit i ostatnim.


[quote="pid:57282, uid:710"]Šak to urob Mirek. Aspoň sa o to pokús, hm? Všetko furt posúvate na "ostatných".. Veď zrobte pre ľudí aspoň niečo[/quote] Vzdyt to taky delam. Aspon teda ve svem okoli. Nenechavam to teda na ostatnich. Ted jsem to tady o pauze resil s kamaradem, co ma KSB dobre prostudovany a permanentne si vymenujeme informace a korigujeme se navzajem. Ani my dva jsme nebyly schopny to jasne formulovat, a to se docela dobre doplnujeme. Myslel jsem, ze na zaklade naseho rozhovoru sem neco napisu, ale potrebuju si to vic rozmyslet. A nechci zrovna tady psat neco, co nemam uplne srovnany. Ale vim, ze mezi lidma neznalyma KSB, je dobry nejaky priklad, kde je to vice mene zrejme. Ze sveho pusobeni vim, ze dost casto konci diskuze na tom, ze kdo je teda osobne za tim vsim. Ja ty lidi chapu, ale to ja taky nevim. Tak jediny, co muzu rict, je, ze pokud chces moc a byt nedoktnutelny, tak musis byt skryty. Tahle otazka, kdo je GP fyzicky se tu resila mockrat. Nejcastejsi odpoved od mistnich vzdelanejsich byla, ze to neni az tak dulezity. Neco zajimavyho o tom napsal Oracle na svem blogu, z toho se da aspon inspirovat. Zaznobin se s nima potkal, skoda, ze uz nezije, mozna by ted v tehle dobe mohl pustit vic informaci. Ja si osobne myslim, ze jsou to potomci atlantanu, popr. nejaky paralelni nebo predchozi civilizace, kteri prezili ty kataklyzmata. Ale tu uz nemuzu jen tak na pockani rikat, protoze existence Atlantidy je oficialni historii nesmysl. Takze abych to svoje povidani uzavrel, tak asi tady vytvorim novy prispevek, kde shrnu otazky a svoje jednoduchy odpovedi pro lidi, co nic netusi a poprosim o faktologickou korekci, pokud se nekde mylim. Urcite to bude moct poslouzit i ostatnim.

Veď zrobte pre ľudí aspoň niečo

No, z toho, co jsem napsal, je zrejmy, ze neco pro lidi delam. Ono pustit se do tehle diskuze (z oci do oci) s nekym, kdo chce zustat ve svem mentalnim komfortu, ale porad si stezuje, tak neses na trh svoji kuzi a nechces ty lidi odradit, ze jim reknes neco, co neni pravda. Tady na foru se snese relativne cokoliv. Ale sousedovi na malomeste uz tolik ne.


[quote="pid:57282, uid:710"]Veď zrobte pre ľudí aspoň niečo[/quote] No, z toho, co jsem napsal, je zrejmy, ze neco pro lidi delam. Ono pustit se do tehle diskuze (z oci do oci) s nekym, kdo chce zustat ve svem mentalnim komfortu, ale porad si stezuje, tak neses na trh svoji kuzi a nechces ty lidi odradit, ze jim reknes neco, co neni pravda. Tady na foru se snese relativne cokoliv. Ale sousedovi na malomeste uz tolik ne.

Ale sousedovi na malomeste uz tolik ne.
Pokaždé je nutné mluvit jazykem toho, kdo tě poslouchá. Např. jste na fotbalu? Tak bych začal tím, proč je hráčů jedenáct, jen jako zajímavost. Nebo, proč má Slavie dresy červenou a bílou.
Prostě vycházet ze zájmů člověka, se kterým mluvím.


[quote="pid:57302, uid:93"]Ale sousedovi na malomeste uz tolik ne.[/quote]Pokaždé je nutné mluvit jazykem toho, kdo tě poslouchá. Např. jste na fotbalu? Tak bych začal tím, proč je hráčů jedenáct, jen jako zajímavost. Nebo, proč má Slavie dresy červenou a bílou. Prostě vycházet ze zájmů člověka, se kterým mluvím.
Upravené 11. 2. 2022 o 18:15

Prostě vycházet ze zájmů člověka, se kterým mluvím

Zajmy a srozumitelny jazyk: No, jinak se to ani delat neda. Dobry doplneni, zapomnel jsem to zminit. Navic je dobry takovy rozhovor nikdy nezacinat, ale pouze reagovat, hlavne se nevmesovat a neskakat do reci. a nepresvedcovat a nehadat se. Pouze sdelit nazor, za kterim si momentalne stojim. Aspon mne to takhle funguje lip.


[quote="pid:57310, uid:312"]Prostě vycházet ze zájmů člověka, se kterým mluvím[/quote] Zajmy a srozumitelny jazyk: No, jinak se to ani delat neda. Dobry doplneni, zapomnel jsem to zminit. Navic je dobry takovy rozhovor nikdy nezacinat, ale pouze reagovat, hlavne se nevmesovat a neskakat do reci. a nepresvedcovat a nehadat se. Pouze sdelit nazor, za kterim si momentalne stojim. Aspon mne to takhle funguje lip.
Upravené 11. 2. 2022 o 19:23

Len by som upresnil . Na SV som bol pozvaný ako hosť a som tam v podstate ako "druhý Pjakin", ktorý vysvetľuje najma VF procesy. Ale bude to mať svoj vývoj a budem sa snažiť,podobne ako Ľudo (vieme a sebe !!) modifikovať túto príležitosť a modifikovať tvorbu potrebného infopoľa. Píšem materčinou, aby ste si nemysleli, že existuje Boletus-CZ a Boletus-SK. Som len jeden.


Len by som upresnil . Na SV som bol pozvaný ako hosť a som tam v podstate ako "druhý Pjakin", ktorý vysvetľuje najma VF procesy. Ale bude to mať svoj vývoj a budem sa snažiť,podobne ako Ľudo (vieme a sebe !!) modifikovať túto príležitosť a modifikovať tvorbu potrebného infopoľa. Píšem materčinou, aby ste si nemysleli, že existuje Boletus-CZ a Boletus-SK. Som len jeden.

Píšem materčinou, aby ste si nemysleli, že existuje Boletus-CZ a Boletus-SK. Som len jeden.


Vidím, že slovenské oddelenie má dnes službu. Nadčasy?


[quote="pid:57347, uid:57"]Píšem materčinou, aby ste si nemysleli, že existuje Boletus-CZ a Boletus-SK. Som len jeden.[/quote] Vidím, že slovenské oddelenie má dnes službu. Nadčasy?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 11. 2. 2022 o 20:17

Vážně bych poprosil příště, pokud nějaké bude, úplně primitivní vysvětlení, pro běžné lidi. Úryvek jsem dal poslechnout dceři a po 5 minutách rezignovala. Vůbec netušila, co to má společné s řízením. Pokud chce někdo propagovat KSB, měl by to dělat člověk schopný populárního, zjednodušeného ale pochopitelného výkladu.
Postupovat od jednoduchého, ke složitému a nezačínat Mírou. Tím co je poměrně složité. Doufám, že jste posluchače neznechutili.


Načo toľko kecov?
Urob to lepšie


[quote="pid:57288, uid:312"]Vážně bych poprosil příště, pokud nějaké bude, úplně primitivní vysvětlení, pro běžné lidi. Úryvek jsem dal poslechnout dceři a po 5 minutách rezignovala. Vůbec netušila, co to má společné s řízením. Pokud chce někdo propagovat KSB, měl by to dělat člověk schopný populárního, zjednodušeného ale pochopitelného výkladu. Postupovat od jednoduchého, ke složitému a nezačínat Mírou. Tím co je poměrně složité. Doufám, že jste posluchače neznechutili.[/quote] Načo toľko kecov? Urob to lepšie

Ze sveho pusobeni vim, ze dost casto konci diskuze na tom, ze kdo je teda osobne za tim vsim. Ja ty lidi chapu, ale to ja taky nevim.


Jednoducho: Mafie.
A tie majú vždy +- stále tú istú genézu a hierarchiu.
Každý vie, že sa snažia o utajenie.
To im bude stačiť.


S GP ich pre začiatok ani nezaťažujte


[quote="pid:57299, uid:93"]Ze sveho pusobeni vim, ze dost casto konci diskuze na tom, ze kdo je teda osobne za tim vsim. Ja ty lidi chapu, ale to ja taky nevim.[/quote] Jednoducho: Mafie. A tie majú vždy +- stále tú istú genézu a hierarchiu. Každý vie, že sa snažia o utajenie. To im bude stačiť. S GP ich pre začiatok ani nezaťažujte

napísala som ti správu, dúfam že som trafila nick


Kam si písala?
Daj prípadne mail a napíšem ti.


[quote="pid:57289, uid:273"]napísala som ti správu, dúfam že som trafila nick[/quote] Kam si písala? Daj prípadne mail a napíšem ti.
Upravené 11. 2. 2022 o 22:46

Načo toľko kecov?
Urob to lepšie
Proč se urážíš? Na svém místě dělám, co mohu.
Mám tě za člověka s velkými znalostmi, encyklopedickými. V mých očích jsi profesor.
Řekl jsem jen to, že pokud profesor přijde za žáky 1.třídy ZŠ, a to lidé, kteří se prvně setkají s KSB jsou, neměl by s nimi mluvit na svém, ale na jejich jazyku. Protože ho ti prvňáčci nepochopí. Pochopí ho možno nějaký jeden geniální žáček, ale ostatní to znechutí.
Říkám to v zájmu věci. Takže ještě jednou promiň.


[quote="pid:57375, uid:710"]Načo toľko kecov? Urob to lepšie[/quote]Proč se urážíš? Na svém místě dělám, co mohu. Mám tě za člověka s velkými znalostmi, encyklopedickými. V mých očích jsi profesor. Řekl jsem jen to, že pokud profesor přijde za žáky 1.třídy ZŠ, a to lidé, kteří se prvně setkají s KSB jsou, neměl by s nimi mluvit na svém, ale na jejich jazyku. Protože ho ti prvňáčci nepochopí. Pochopí ho možno nějaký jeden geniální žáček, ale ostatní to znechutí. Říkám to v zájmu věci. Takže ještě jednou promiň.
Upravené 11. 2. 2022 o 22:49

Jednoducho

Jojo. Dik. Tomu by meli rozumet. Dobry tip. Predmluva ke KSB od pana Luda pro mne byla nejpochopitelnejsi. Asi to vic chapavym a patravym dam precist. Fakt dobra prace, pane profesore:smile


[quote="pid:57378, uid:710"]Jednoducho[/quote] Jojo. Dik. Tomu by meli rozumet. Dobry tip. Predmluva ke KSB od pana Luda pro mne byla nejpochopitelnejsi. Asi to vic chapavym a patravym dam precist. Fakt dobra prace, pane profesore::)

Mafie.

Uz vim. Nadnarodni a nadstatni mafie.
dobre pochopitelny. Prikladu je dost. Zisky z covidu, FED(to muzu dolozit), ustavy v evrope, co znemoznujiu narodnim bankam zadotovat vyvoj ve sve zemi(to se da taky dolozit), takze profitujou nadnarodni komercni banky. Je toho dost. Lidi jsou dost najezeny na jakykoliv “konspiracni” teorie, tomu je potreba se vyhnout. Proste to chce mit pripraveny a podlozeny fakta. Abych si pripsal uspech na konto: podarilo se mne ve svem okoli zrusit termin anexe Krymu na zaklade Ukrajinske ustavy, podle ktere to byla normalne legalni akce autonomni republiky.


[quote="pid:57378, uid:710"]Mafie.[/quote] Uz vim. Nadnarodni a nadstatni mafie. dobre pochopitelny. Prikladu je dost. Zisky z covidu, FED(to muzu dolozit), ustavy v evrope, co znemoznujiu narodnim bankam zadotovat vyvoj ve sve zemi(to se da taky dolozit), takze profitujou nadnarodni komercni banky. Je toho dost. Lidi jsou dost najezeny na jakykoliv “konspiracni” teorie, tomu je potreba se vyhnout. Proste to chce mit pripraveny a podlozeny fakta. Abych si pripsal uspech na konto: podarilo se mne ve svem okoli zrusit termin anexe Krymu na zaklade Ukrajinske ustavy, podle ktere to byla normalne legalni akce autonomni republiky.

Proč se urážíš? Na svém místě dělám, co mohu.
Mám tě za člověka s velkými znalostmi, encyklopedickými. V mých očích jsi profesor.
Řekl jsem jen to, že pokud profesor přijde za žáky 1.třídy ZŠ, a to lidé, kteří se prvně setkají s KSB jsou, neměl by s nimi mluvit na svém, ale na jejich jazyku. Protože ho ti prvňáčci nepochopí. Pochopí ho možno nějaký jeden geniální žáček, ale ostatní to znechutí.
Říkám to v zájmu věci. Takže ještě jednou promiň.


Ja som sa urazil??
Na základe čoho si k tomu došiel???
Som Ti jadro problému len krátko a jasne zhrnul.
Bez zbytočných kecov.


Okrem toho ja nie som žiaden profesor.
Prečo mi furt vymýšľate tú rolu?
Ak chcete gurua, skôr či neskôr vám ho dajú.
Bacha na to!
A dajú vám takého, že sa z teho po..


Si tu len Ty, tvoji súputníci a Boh.
Medzi sebou sa kľudne raďte..
kolektívny, súborný intelekt formujte, zbor, jedno spoločné telo.
Ten vie to, druhý zas ono a všetci spolu urobia mnoho.
Ale žiadne absolútne autority!
Pamätáš na ten príbeh so Sókratom?
Ja neviem viac ako Ty.


[quote="pid:57380, uid:312"]Proč se urážíš? Na svém místě dělám, co mohu. Mám tě za člověka s velkými znalostmi, encyklopedickými. V mých očích jsi profesor. Řekl jsem jen to, že pokud profesor přijde za žáky 1.třídy ZŠ, a to lidé, kteří se prvně setkají s KSB jsou, neměl by s nimi mluvit na svém, ale na jejich jazyku. Protože ho ti prvňáčci nepochopí. Pochopí ho možno nějaký jeden geniální žáček, ale ostatní to znechutí. Říkám to v zájmu věci. Takže ještě jednou promiň.[/quote] Ja som sa urazil?? Na základe čoho si k tomu došiel??? Som Ti jadro problému len krátko a jasne zhrnul. Bez zbytočných kecov. Okrem toho ja nie som žiaden profesor. Prečo mi furt vymýšľate tú rolu? Ak chcete gurua, skôr či neskôr vám ho dajú. Bacha na to! A dajú vám takého, že sa z teho po.. Si tu len Ty, tvoji súputníci a Boh. Medzi sebou sa kľudne raďte.. kolektívny, súborný intelekt formujte, zbor, jedno spoločné telo. Ten vie to, druhý zas ono a všetci spolu urobia mnoho. Ale žiadne absolútne autority! Pamätáš na ten príbeh so Sókratom? Ja neviem viac ako Ty.
Upravené 12. 2. 2022 o 09:51

Ludo, pokud si v tom rádiu mluvil ty, vše bylo OK. Ale pro běžného člověka příliš složitě a knižně. Chtělo by to jednodušší jazyk.


Je uplne jedno, kto bude pri mikrofone ak aspon trosku pochopil principy KSB tak uz viac nedokaze mysliet klipovo a jednoducho s najprimitivnejsim vyznamom tohto slova. Ved prave tou komplexnostou dokaze zaujat uceniachtivych ludi, aby aj oni mysleli v zlozitejsich instanciach. Ci uz hovori Ludo, Boletus alebo Pavol, tak kazdy zaujme urcitu mensinu medzi posluchacmi, a lenivych konzumentov znechutia lebo hovoria viac ako ich mozocek dokaze prijat. Pustil som ten rozhovor doma a po 10.minutach som dostal nervoznu odpoved - vypni to. Ale to uz sa rozoberalo x krat, kona napojit sa neprinutis.
Ludo mal pomalsi zaciatok ale dostal sa do prudu, jedine co mi prekazalo bolo neustale opakovanie slova Hej. Sebaovladanie v slovnom prejave je tiez dolezite, hlavne pri verejnom vystupovani.


Ale ani krátkost negarantuje vznik zainteresovanosti a chápání podstaty zmíněných otázek ze strany dostatečně velké části čitatelů, což se také projevuje v tom, že se lidé k vydavatelům novin „Znalosti = moc!“ obrací s otázkami typu „Koncepci známe, schvalujeme, ale řekněte nám co máme konkrétně dělat?“.


Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/o-imitacne-provokacni-cinnosti/


http://leva-net.webnode.cz/products/zjednodusovanie/discussioncbm_396293/200/


[quote="pid:57288, uid:312"]Ludo, pokud si v tom rádiu mluvil ty, vše bylo OK. Ale pro běžného člověka příliš složitě a knižně. Chtělo by to jednodušší jazyk.[/quote] Je uplne jedno, kto bude pri mikrofone ak aspon trosku pochopil principy KSB tak uz viac nedokaze mysliet klipovo a jednoducho s najprimitivnejsim vyznamom tohto slova. Ved prave tou komplexnostou dokaze zaujat uceniachtivych ludi, aby aj oni mysleli v zlozitejsich instanciach. Ci uz hovori Ludo, Boletus alebo Pavol, tak kazdy zaujme urcitu mensinu medzi posluchacmi, a lenivych konzumentov znechutia lebo hovoria viac ako ich mozocek dokaze prijat. Pustil som ten rozhovor doma a po 10.minutach som dostal nervoznu odpoved - vypni to. Ale to uz sa rozoberalo x krat, kona napojit sa neprinutis. Ludo mal pomalsi zaciatok ale dostal sa do prudu, jedine co mi prekazalo bolo neustale opakovanie slova Hej. Sebaovladanie v slovnom prejave je tiez dolezite, hlavne pri verejnom vystupovani. Ale ani krátkost negarantuje vznik zainteresovanosti a chápání podstaty zmíněných otázek ze strany dostatečně velké části čitatelů, což se také projevuje v tom, že se lidé k vydavatelům novin „Znalosti = moc!“ obrací s otázkami typu „Koncepci známe, schvalujeme, ale řekněte nám co máme konkrétně dělat?“. Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/o-imitacne-provokacni-cinnosti/ http://leva-net.webnode.cz/products/zjednodusovanie/discussioncbm_396293/200/
Upravené 12. 2. 2022 o 10:06

lenivych konzumentov znechutia lebo hovoria viac ako ich mozocek dokaze prijat.
No ale ty líné dokáže zaujmout jakákoliv primitivní reklama v TV.
Je otázkou, jestli bychom s KSB, pro takové lidi také neměli postupovat obdobně. Protože zákony reklamy fungují. Sám si to viděl u zvolení Čaputové.
Proto se shoduji s kolegou Mirkem Svobodou, že je potřeba pro lidi, kteří o KSB nemají žádné povědomí mluvit pro ně přijatelným jazykem. Potřebujeme i lidi s IQ 100, nejenom s IQ 130 a víc.
To není o "lenivosti", ale o schopnosti přijímat informace tak, aby si člověk dokázal v hlavě utvořit obraz. A lidské schopnosti jsou různé. Proto je potřeba různý přístup.
Dál už se k tomu nebudu vyjadřovat.


[quote="pid:57422, uid:252"]lenivych konzumentov znechutia lebo hovoria viac ako ich mozocek dokaze prijat.[/quote]No ale ty líné dokáže zaujmout jakákoliv primitivní reklama v TV. Je otázkou, jestli bychom s KSB, pro takové lidi také neměli postupovat obdobně. Protože zákony reklamy fungují. Sám si to viděl u zvolení Čaputové. Proto se shoduji s kolegou Mirkem Svobodou, že je potřeba pro lidi, kteří o KSB nemají žádné povědomí mluvit pro ně přijatelným jazykem. Potřebujeme i lidi s IQ 100, nejenom s IQ 130 a víc. To není o "lenivosti", ale o schopnosti přijímat informace tak, aby si člověk dokázal v hlavě utvořit obraz. A lidské schopnosti jsou různé. Proto je potřeba různý přístup. Dál už se k tomu nebudu vyjadřovat.

Proto se shoduji s kolegou Mirkem Svobodou, že je potřeba pro lidi, kteří o KSB nemají žádné povědomí mluvit pro ně přijatelným jazykem. Potřebujeme i lidi s IQ 100, nejenom s IQ 130 a víc.
..Na druhej strane ak aj jednotlivec s IQ 130 a viac,napr.aj s dvomi vysokými školami a pod.záležitosti KSB alebo napr.aj idey vyšších filozofií či duchovných záležitostí nechápe tak jeho momentálne nastavenie či predinkarnačná voľba je cez jeho typ psychiky napr.biorobota taká že aj keby sa mu to predostrelo polopatisticky tak voľba je momentálne to nepochopiť.


[quote="pid:57428, uid:312"]Proto se shoduji s kolegou Mirkem Svobodou, že je potřeba pro lidi, kteří o KSB nemají žádné povědomí mluvit pro ně přijatelným jazykem. Potřebujeme i lidi s IQ 100, nejenom s IQ 130 a víc.[/quote]..Na druhej strane ak aj jednotlivec s IQ 130 a viac,napr.aj s dvomi vysokými školami a pod.záležitosti KSB alebo napr.aj idey vyšších filozofií či duchovných záležitostí nechápe tak jeho momentálne nastavenie či predinkarnačná voľba je cez jeho typ psychiky napr.biorobota taká že aj keby sa mu to predostrelo polopatisticky tak voľba je momentálne to nepochopiť.

No ale ty líné dokáže zaujmout jakákoliv primitivní reklama v TV.
Je otázkou, jestli bychom s KSB, pro takové lidi také neměli postupovat obdobně. Protože zákony reklamy fungují. Sám si to viděl u zvolení Čaputové.
Proto se shoduji s kolegou Mirkem Svobodou, že je potřeba pro lidi, kteří o KSB nemají žádné povědomí mluvit pro ně přijatelným jazykem. Potřebujeme i lidi s IQ 100, nejenom s IQ 130 a víc.
To není o "lenivosti", ale o schopnosti přijímat informace tak, aby si člověk dokázal v hlavě utvořit obraz. A lidské schopnosti jsou různé. Proto je potřeba různý přístup.
Dál už se k tomu nebudu vyjadřovat.

Veď práve preto Ti ešte raz vravím:
Choď príkladom, sadni za ten svoj komp,
natoč video, alebo nahraj len obyčajnú MP3
a daj ho trebárs s nejakým vtipným foto na Youtube.
Kto ti v tom bráni??
Nie náhodou vy samy?


Tvoja prednáška, rozprávka o KSB/DVTR,
TVOJ osobný príbeh nemusí byť ihneď super,
ale urob aspoň nejaký.
Uvidíš, ďalší bude o trochu lepší, atď.
A hlavne prídeš tvorbe na chuť,
i hlavne aj pre seba dobre zrobíš.
ČeloVeka tvorcu v sebe objavíš,
i Boh Ti pomôže, myšlienky,
situácie stále lepšie priveje.


Urob aspoň prvý krok
..namiesto neustáleho komentovania druhých.
Neminieš azda tak lepšie svoj čas?
..ktorý je to najdrahšie, čo tu máš


Samozrejme, že treba aj popularizačné,
až primitívne, či "detské" verzie DVTR.
Koľko krát sme sa tu predsa o tom bavili, že?
Teplú vodu tu znova objavujete?
Áno, nato trochu prikúriť treba ako sa vraví.. smile
VŠETCI!!! aspoň tu.


Nemôžeme však všetko robiť len my samy, či?
..bo to by bolo zo strany ostatných
pasívnych upozorňovačov, čakačov na každotýždňového chudáka Pjakina
ono povestné, tak tragické "intelektuálne príživníctvo", že?
..alebo čakanie na kolektívneho Godota?
..kým sa lietadlo poskladá "samo", ako "Kupec Samo"?
Potom ale CUI BONO???
..keď človek, vlak ide tak pomaly,
že do RIM-a, MIR-a sa nikdy nedovalí,
bo po ceste zbytočne zahynie


Veď urobme kľudne súťaž,
kto najlepší úvod do DVTR vo formáte MP3,
alebo na videjku nakecá, hm?
Môže byť aj hodnotenie s bodíkmi ako pre decká tu na fóre,
aby to bolo teda i pre všetkých lenivcov zaujímavejšie, veselšie, súťaživejśie,
so samostatnou jednou diskusnou témou, ktorej vytvorenie
asi tak max. 10 sekúnd zabere, či?
Čo to je tak zložité??
žiadnu techniku k tomu prakticky nepotrebujete.
Stačí obyčajný komp, ktorý má každý z vás.
Alebo načo robiť niečo jednoducho, keď sa to dá zložito, že?


[quote="pid:57428, uid:312"]No ale ty líné dokáže zaujmout jakákoliv primitivní reklama v TV. Je otázkou, jestli bychom s KSB, pro takové lidi také neměli postupovat obdobně. Protože zákony reklamy fungují. Sám si to viděl u zvolení Čaputové. Proto se shoduji s kolegou Mirkem Svobodou, že je potřeba pro lidi, kteří o KSB nemají žádné povědomí mluvit pro ně přijatelným jazykem. Potřebujeme i lidi s IQ 100, nejenom s IQ 130 a víc. To není o "lenivosti", ale o schopnosti přijímat informace tak, aby si člověk dokázal v hlavě utvořit obraz. A lidské schopnosti jsou různé. Proto je potřeba různý přístup. Dál už se k tomu nebudu vyjadřovat.[/quote] Veď práve preto Ti ešte raz vravím: Choď príkladom, sadni za ten svoj komp, natoč video, alebo nahraj len obyčajnú MP3 a daj ho trebárs s nejakým vtipným foto na Youtube. Kto ti v tom bráni?? Nie náhodou vy samy? Tvoja prednáška, rozprávka o KSB/DVTR, TVOJ osobný príbeh nemusí byť ihneď super, ale urob aspoň nejaký. Uvidíš, ďalší bude o trochu lepší, atď. A hlavne prídeš tvorbe na chuť, i hlavne aj pre seba dobre zrobíš. ČeloVeka tvorcu v sebe objavíš, i Boh Ti pomôže, myšlienky, situácie stále lepšie priveje. Urob aspoň prvý krok ..namiesto neustáleho komentovania druhých. Neminieš azda tak lepšie svoj čas? ..ktorý je to najdrahšie, čo tu máš Samozrejme, že treba aj popularizačné, až primitívne, či "detské" verzie DVTR. Koľko krát sme sa tu predsa o tom bavili, že? Teplú vodu tu znova objavujete? Áno, nato trochu prikúriť treba ako sa vraví.. :) VŠETCI!!! aspoň tu. Nemôžeme však všetko robiť len my samy, či? ..bo to by bolo zo strany ostatných pasívnych upozorňovačov, čakačov na každotýždňového chudáka Pjakina ono povestné, tak tragické "intelektuálne príživníctvo", že? ..alebo čakanie na kolektívneho Godota? ..kým sa lietadlo poskladá "samo", ako "Kupec Samo"? Potom ale CUI BONO??? ..keď človek, vlak ide tak pomaly, že do RIM-a, MIR-a sa nikdy nedovalí, bo po ceste zbytočne zahynie Veď urobme kľudne súťaž, kto najlepší úvod do DVTR vo formáte MP3, alebo na videjku nakecá, hm? Môže byť aj hodnotenie s bodíkmi ako pre decká tu na fóre, aby to bolo teda i pre všetkých lenivcov zaujímavejšie, veselšie, súťaživejśie, so samostatnou jednou diskusnou témou, ktorej vytvorenie asi tak max. 10 sekúnd zabere, či? Čo to je tak zložité?? žiadnu techniku k tomu prakticky nepotrebujete. Stačí obyčajný komp, ktorý má každý z vás. Alebo načo robiť niečo jednoducho, keď sa to dá zložito, že?
Upravené 12. 2. 2022 o 15:48

Vidím, že slovenské oddelenie má dnes službu. Nadčasy?


WTF??!
Čo si zasa poobede bonečko, lajničku nestihol?
..jak SlNiečKári vravia


[quote="pid:57353, uid:623"]Vidím, že slovenské oddelenie má dnes službu. Nadčasy?[/quote] WTF??! Čo si zasa poobede bonečko, lajničku nestihol? ..jak SlNiečKári vravia
Upravené 12. 2. 2022 o 15:51

WTF??!
Čo si zasa poobede bonečko, lajničku nestihol?
..jak SlNiečKári vravia


Osobná rovina musí mať úroveň. Tá tvoja úroveň nemá, je iba trápna.


K tomu na čo reaguješ: Každý agent má svoje krytie, lenže krytie skupiny Boletus bolo odhalené.


[quote="pid:57474, uid:710"]WTF??! Čo si zasa poobede bonečko, lajničku nestihol? ..jak SlNiečKári vravia[/quote] Osobná rovina musí mať úroveň. Tá tvoja úroveň nemá, je iba trápna. K tomu na čo reaguješ: Každý agent má svoje krytie, lenže krytie skupiny Boletus bolo odhalené.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 12. 2. 2022 o 16:38

Chlapi, mozeme sa zase vrátiť ku konštruktívnej debate ako sprostredkovať ksb masám?


Chlapi, mozeme sa zase vrátiť ku konštruktívnej debate ako sprostredkovať ksb masám?

Úryvek jsem dal poslechnout dceři a po 5 minutách rezignovala.

nevieš základy vysvetliť vlastnej dcére, a stažuješ sa, že to nevie cudzý človek v rádiu....
Ludo je podľa mňa v tej relácii perfektný. Ešte raz veľká vďaka.


[quote="pid:57288, uid:312"]Úryvek jsem dal poslechnout dceři a po 5 minutách rezignovala.[/quote] nevieš základy vysvetliť vlastnej dcére, a stažuješ sa, že to nevie cudzý človek v rádiu.... Ludo je podľa mňa v tej relácii perfektný. Ešte raz veľká vďaka.

nevieš základy vysvetliť vlastnej dcére
Základy moje dcera zná. Dal jsem ji na zkoušku poslechnout úsek s vysvětlením míry a nechápala proč bylo uváděno spousty zbytečných detailů, až do rovnice E = mc².
Dokonce až do přemítání odkud se vzala rychlost světla 300 tis. km/hod. Prostě milion zbytečných detailů, ve kterých se posluchač ztrácel. Měl jsem takový dojem, že se ztrácel i moderátor. Ale víc to nechci rozebírat. Holt, mnoho lidí není moudrých, jako ty a hodně toho nechápou.
Mohu tě ale uklidnit. Příští relaci již nebudu poslouchat, takže klídek.


[quote="pid:57515, uid:52"]nevieš základy vysvetliť vlastnej dcére[/quote]Základy moje dcera zná. Dal jsem ji na zkoušku poslechnout úsek s vysvětlením míry a nechápala proč bylo uváděno spousty zbytečných detailů, až do rovnice E = mc². Dokonce až do přemítání odkud se vzala rychlost světla 300 tis. km/hod. Prostě milion zbytečných detailů, ve kterých se posluchač ztrácel. Měl jsem takový dojem, že se ztrácel i moderátor. Ale víc to nechci rozebírat. Holt, mnoho lidí není moudrých, jako ty a hodně toho nechápou. Mohu tě ale uklidnit. Příští relaci již nebudu poslouchat, takže klídek.
Upravené 12. 2. 2022 o 21:20

Osobná rovina musí mať úroveň. Tá tvoja úroveň nemá, je iba trápna.
K tomu na čo reaguješ: Každý agent má svoje krytie, lenže krytie skupiny Boletus bolo odhalené.


Osobná rovina je pri komunikácii s neoliberálnymi fašistami nutná podobne, ako aj hrubá sila. Žiadna tolerancia. Tolerovať zlo je chyba. Nepoľaviť ani o milimeter.
Hneď, ako je situácia jasná a obzvlášť, keď ide o provokáciu.


Hm.. takže čo sa týka teba a tvojho "kšeftu", rekapitulujme:
Keď si dáš bonečko, tak si Ogar,
ak pikénko, tak si Valach
a keď tripošku, tak si Archal.
Alebo by si diagnózu ešte upravil?


[quote="pid:57475, uid:623"]Osobná rovina musí mať úroveň. Tá tvoja úroveň nemá, je iba trápna. K tomu na čo reaguješ: Každý agent má svoje krytie, lenže krytie skupiny Boletus bolo odhalené.[/quote] Osobná rovina je pri komunikácii s neoliberálnymi fašistami nutná podobne, ako aj hrubá sila. Žiadna tolerancia. Tolerovať zlo je chyba. Nepoľaviť ani o milimeter. Hneď, ako je situácia jasná a obzvlášť, keď ide o provokáciu. Hm.. takže čo sa týka teba a tvojho "kšeftu", rekapitulujme: Keď si dáš bonečko, tak si Ogar, ak pikénko, tak si Valach a keď tripošku, tak si Archal. Alebo by si diagnózu ešte upravil?

Chlapi, mozeme sa zase vrátiť ku konštruktívnej debate ako sprostredkovať ksb masám?

Súhlas.


k veci:
Kde si mi prosím ťa písala ohľadom tej maďarčiny?
Bo mi nikde nič neprišlo.
Si vravela, že si niečo poslala, či?
Alebo som zle rozumel?


[quote="pid:57489, uid:273"]Chlapi, mozeme sa zase vrátiť ku konštruktívnej debate ako sprostredkovať ksb masám?[/quote] Súhlas. k veci: Kde si mi prosím ťa písala ohľadom tej maďarčiny? Bo mi nikde nič neprišlo. Si vravela, že si niečo poslala, či? Alebo som zle rozumel?

Vypočul som si prvých 10 min. a potom na preskačku. A ja teda problém v Ľudovi nevidím, skôr vidím problém v moderátoroch. Tých prvých 10 min mi prišlo, že moderátori rovno skočili do stredu bazéna (informácii), miesto predohry pre laika. A potom nedávali Ľudovi feedback tým, že jeho bloky neprirovnávali k jednoduchým príkladom zo života človeka. (Ako krásne by sa dal vyjadriť kaleidoskop vs mozaika napríklad na nejakom susedskom konflikte atď.) Kľudne by som sa zahral na advokáta poslucháča, to tam proste chýbalo.


Videl som záznam Ľuda u Pavola K. a tam keď mal nerušný monológ, tak vyjadroval informácie dobre, tu to bolo hrozné vďaka blbému feedbacku moderátorov a preskakovaniu moderátorov. Ako keby sa niekam hnali...


Vypočul som si prvých 10 min. a potom na preskačku. A ja teda problém v Ľudovi nevidím, skôr vidím problém v moderátoroch. Tých prvých 10 min mi prišlo, že moderátori rovno skočili do stredu bazéna (informácii), miesto predohry pre laika. A potom nedávali Ľudovi feedback tým, že jeho bloky neprirovnávali k jednoduchým príkladom zo života človeka. (Ako krásne by sa dal vyjadriť kaleidoskop vs mozaika napríklad na nejakom susedskom konflikte atď.) Kľudne by som sa zahral na advokáta poslucháča, to tam proste chýbalo. Videl som záznam Ľuda u Pavola K. a tam keď mal nerušný monológ, tak vyjadroval informácie dobre, tu to bolo hrozné vďaka blbému feedbacku moderátorov a preskakovaniu moderátorov. Ako keby sa niekam hnali...

Ak mozem prispiet do debaty o spopularneni KSB: zacal by som vysvetlovat z pohladu KSB co sa vo svete deje..t.j. popisovat procesy.
(V krcme pri pive alebo na kave v kaviarni hovorit niekomu o miere, GP atp. je podla mojho pozorovania/skusenosti totalna blbost. Opisovat niekomu nieco o com nema v mysli vytvorene obrazy je nemozne).


Ak ludia vo vseobecnosti uvidia,ze sa vyznate v tom co sa deje tak sami pridu za Vami a budu chciet vediet Vas nazor a potom "popularizovanie" KSB vo nasom okoli pojde "samo" :-). Mne sa to osvedcilo u zopar znamych ked sme sa bavili o politike,tak som im vravel "co a ako" a po par mesiacoch samy dosli zamnou a chceli vediet moj nazor na rozne veci. Ak u nich zbudite zaujem tak potom im mozte pomaly davkovat globalneho prediktora, 6 priorit riadenia...
Ale jednu vec co hovorim takmer kazdemu je aby prestali pit alkohol. Idem im prikladom,kedy v podstate uz vyse dvoch rokov nepijem.


Ak mozem prispiet do debaty o spopularneni KSB: zacal by som vysvetlovat z pohladu KSB co sa vo svete deje..t.j. popisovat procesy. (V krcme pri pive alebo na kave v kaviarni hovorit niekomu o miere, GP atp. je podla mojho pozorovania/skusenosti totalna blbost. Opisovat niekomu nieco o com nema v mysli vytvorene obrazy je nemozne). Ak ludia vo vseobecnosti uvidia,ze sa vyznate v tom co sa deje tak sami pridu za Vami a budu chciet vediet Vas nazor a potom "popularizovanie" KSB vo nasom okoli pojde "samo" :-). Mne sa to osvedcilo u zopar znamych ked sme sa bavili o politike,tak som im vravel "co a ako" a po par mesiacoch samy dosli zamnou a chceli vediet moj nazor na rozne veci. Ak u nich zbudite zaujem tak potom im mozte pomaly davkovat globalneho prediktora, 6 priorit riadenia... Ale jednu vec co hovorim takmer kazdemu je aby prestali pit alkohol. Idem im prikladom,kedy v podstate uz vyse dvoch rokov nepijem.

Si vravela, že si niečo poslala, či?
Alebo som zle rozumel?


Ľudo, pisala som sem ale asi som dala iného Luda. Môžeš mi prosím napisat cez súkromnú správu ahoj, napisem znova. Ja som tu len jedna, pri nicku mám fotku:-) dakujem


[quote="pid:57535, uid:710"]Si vravela, že si niečo poslala, či? Alebo som zle rozumel?[/quote] Ľudo, pisala som sem ale asi som dala iného Luda. Môžeš mi prosím napisat cez súkromnú správu ahoj, napisem znova. Ja som tu len jedna, pri nicku mám fotku:-) dakujem

zacal by som vysvetlovat z pohladu KSB co sa vo svete deje..t.j. popisovat procesy.


áno, presne toto treba. Ja si pamätám video Pjakina zo začiatku 2016, keď vysvetľoval migráciu. Ostala som paf. Potom som sa nejako doklikala na leva-net a už to šlo. Toto nedobrý príklad. Niečo taketo do Sv, IV, Slovan alebo Zem a vek vybili supet.


[quote="pid:57549, uid:248"]zacal by som vysvetlovat z pohladu KSB co sa vo svete deje..t.j. popisovat procesy.[/quote] áno, presne toto treba. Ja si pamätám video Pjakina zo začiatku 2016, keď vysvetľoval migráciu. Ostala som paf. Potom som sa nejako doklikala na leva-net a už to šlo. Toto nedobrý príklad. Niečo taketo do Sv, IV, Slovan alebo Zem a vek vybili supet.
  • ja mám okolo seba po vetšinou" pražský výber " . Tomu se nevysvetlý nič . Lebo sú pod vplyvom ČT a pridružených kanálov mediálnych. U nich pomože len zmena programu vo vysielaní . a aj tak to bude trvat 2 či viac rokov než zmenia svoj pohlad na realny svet .Inak kdo chce počúva a nechá si vysvetlit.Poniektorí si to vyhladajú aj , ked dojdu domov a poniektorí to doma už vypuštajú. Niektorí začnú počúvat slobodný vysielač. Poniektorí radšej čítajú a iní debatujú , cestu hladajú tak
  • ale , ked sa porovnajú roky 2013 , 2014 a dnešok 2022 , tak ovela viacej ludí to sleduje.Vtedy začinalo pár ludí . Potom prišli stovky a dnes to sledujú tisícky .A ked každý bude komunikovat , okolo seba- vo svojom okolí . Vždy sa nájde další presvedčený šíritel koncepcie .

Dobrá vec sa širí sama smile


- ja mám okolo seba po vetšinou" pražský výber " . Tomu se nevysvetlý nič . Lebo sú pod vplyvom ČT a pridružených kanálov mediálnych. U nich pomože len zmena programu vo vysielaní . a aj tak to bude trvat 2 či viac rokov než zmenia svoj pohlad na realny svet . Inak kdo chce počúva a nechá si vysvetlit. Poniektorí si to vyhladajú aj , ked dojdu domov a poniektorí to doma už vypuštajú. Niektorí začnú počúvat slobodný vysielač. Poniektorí radšej čítajú a iní debatujú , cestu hladajú tak - ale , ked sa porovnajú roky 2013 , 2014 a dnešok 2022 , tak ovela viacej ludí to sleduje. Vtedy začinalo pár ludí . Potom prišli stovky a dnes to sledujú tisícky . A ked každý bude komunikovat , okolo seba- vo svojom okolí . Vždy sa nájde další presvedčený šíritel koncepcie . Dobrá vec sa širí sama :)
Upravené 14. 2. 2022 o 13:19

Ľudo, pisala som sem ale asi som dala iného Luda. Môžeš mi prosím napisat cez súkromnú správu ahoj, napisem znova. Ja som tu len jedna, pri nicku mám fotku:-) dakujem


jasne, ok, dik.
Keby si vedela niekoho vhodného na preklad do maďarčiny,
daj prosím hneď vedieť (peniaze na to dáko zoženieme).
Je to veľmi dôležité. Kým nie je neskoro..
Znova sa snažia rozoštvať naše národy.
KSB/DVTR by bol ideálny základ, platforma
budúcej stredoeurópskej únie s Čechmi a Poliakmi,
prípadne Rakúšanmi a Chorvátmi, Slovincami, Srbmi, Bulharmi, pripadne Grékmi.
Ale pod záštitou KSB.


My musíme spolu ošéfovať ten dej, proces,
ovládnuť Medzimorie našimi spoločnými,
celkovo vyššími, objemnejšími záujmami.
My musíme riadiť budúCnosť..s pomocou Božou,
a nie nechať si ju niekým projektovať.


[quote="pid:57550, uid:273"]Ľudo, pisala som sem ale asi som dala iného Luda. Môžeš mi prosím napisat cez súkromnú správu ahoj, napisem znova. Ja som tu len jedna, pri nicku mám fotku:-) dakujem[/quote] jasne, ok, dik. Keby si vedela niekoho vhodného na preklad do maďarčiny, daj prosím hneď vedieť (peniaze na to dáko zoženieme). Je to veľmi dôležité. Kým nie je neskoro.. Znova sa snažia rozoštvať naše národy. KSB/DVTR by bol ideálny základ, platforma budúcej stredoeurópskej únie s Čechmi a Poliakmi, prípadne Rakúšanmi a Chorvátmi, Slovincami, Srbmi, Bulharmi, pripadne Grékmi. Ale pod záštitou KSB. My musíme spolu ošéfovať ten dej, proces, ovládnuť Medzimorie našimi spoločnými, celkovo vyššími, objemnejšími záujmami. My musíme riadiť budúCnosť..s pomocou Božou, a nie nechať si ju niekým projektovať.
Upravené 13. 2. 2022 o 11:09

Osobná rovina je pri komunikácii s neoliberálnymi fašistami nutná podobne, ako aj hrubá sila. Žiadna tolerancia. Tolerovať zlo je chyba. Nepoľaviť ani o milimeter.


Počuj, Údo, či aký orgán to vlastne si. Namiesto osobnej roviny by si mal popracovať na svojom prejave. Tie tvoje "básničky" sa nedajú čítať. Ak si už niekto dá tú námahu, zistí, že sú to vlastne iba hlúposti pomiešané jedny cez druhé. Už na starej vode si bol mimo a vidím, že si mimo stále, akurát na vyššej úrovni. Na tie tvoje osobné útoky už reagovať nebudem.


[quote="pid:57533, uid:710"]Osobná rovina je pri komunikácii s neoliberálnymi fašistami nutná podobne, ako aj hrubá sila. Žiadna tolerancia. Tolerovať zlo je chyba. Nepoľaviť ani o milimeter.[/quote] Počuj, Údo, či aký orgán to vlastne si. Namiesto osobnej roviny by si mal popracovať na svojom prejave. Tie tvoje "básničky" sa nedajú čítať. Ak si už niekto dá tú námahu, zistí, že sú to vlastne iba hlúposti pomiešané jedny cez druhé. Už na starej vode si bol mimo a vidím, že si mimo stále, akurát na vyššej úrovni. Na tie tvoje osobné útoky už reagovať nebudem.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 13. 2. 2022 o 13:17

Chlapi, mozeme sa zase vrátiť ku konštruktívnej debate ako sprostredkovať ksb masám?


8 rokov som testoval odkazy "zobudenia sa" na ľuďoch rôzneho vzdelania, otvorenosti mysle aj profesií aj v rodine.
Otvorenosť hlavy na prijatie skutočnej reality podľa mojho názoru nijak nesúvisí so vzdelanosťou. Je v tom nejak genetika. Je to na dlhšie...
Ten/tá kto niečo pripustí vôbec že existuje iná realita nimo médií a vzdelávacieho systému potrebuje na zmenu v psychike niekoľko rokov. Po pripustení si inej reality sa informácie začnú samé nabaľovať ako snehová guľa.


To čo som chcel ale povedať, že kľúčový segment podľa mňa hneď po vlastnej rodine a výchove detí na rozšírenie pravej viery/vedomostí/ksb sú pedagógovia všetkých stupňov.


Treba si uvedomiť, že oproti prebudeným aj neprebudeným je dobre organizované vojsko. Tajné okultné spolky majú hierarchické riadenie a tí dole poslúchajú na 1 slovo. Vedia vsetko odšpehovať ale myšlienky čítať nedokážu. Chceli by backdoor do Božieho softvéru systému len im to nie je umožnené pre ich nízku morálku, preto to robia sprostredkovane.


[quote="pid:57489, uid:273"]Chlapi, mozeme sa zase vrátiť ku konštruktívnej debate ako sprostredkovať ksb masám?[/quote] 8 rokov som testoval odkazy "zobudenia sa" na ľuďoch rôzneho vzdelania, otvorenosti mysle aj profesií aj v rodine. Otvorenosť hlavy na prijatie skutočnej reality podľa mojho názoru nijak nesúvisí so vzdelanosťou. Je v tom nejak genetika. Je to na dlhšie... Ten/tá kto niečo pripustí vôbec že existuje iná realita nimo médií a vzdelávacieho systému potrebuje na zmenu v psychike niekoľko rokov. Po pripustení si inej reality sa informácie začnú samé nabaľovať ako snehová guľa. To čo som chcel ale povedať, že kľúčový segment podľa mňa hneď po vlastnej rodine a výchove detí na rozšírenie pravej viery/vedomostí/ksb sú pedagógovia všetkých stupňov. Treba si uvedomiť, že oproti prebudeným aj neprebudeným je dobre organizované vojsko. Tajné okultné spolky majú hierarchické riadenie a tí dole poslúchajú na 1 slovo. Vedia vsetko odšpehovať ale myšlienky čítať nedokážu. Chceli by backdoor do Božieho softvéru systému len im to nie je umožnené pre ich nízku morálku, preto to robia sprostredkovane.
Upravené 13. 2. 2022 o 13:35

Chlapi, mozeme sa zase vrátiť ku konštruktívnej debate ako sprostredkovať ksb masám?

Tu platí stara zenova múdrosť "najprv Rez a potom rozmyslaj"
Email na IV, ZaV, SV, HS, HD a iné nájdeš rýchlo ap
treba im napísať,
Čím viac ľudí urobi tým ta loptička bude na ich strane a začnú rozmyslat


[quote="pid:57489, uid:273"]Chlapi, mozeme sa zase vrátiť ku konštruktívnej debate ako sprostredkovať ksb masám?[/quote] Tu platí stara zenova múdrosť "najprv Rez a potom rozmyslaj" Email na IV, ZaV, SV, HS, HD a iné nájdeš rýchlo ap treba im napísať, Čím viac ľudí urobi tým ta loptička bude na ich strane a začnú rozmyslat

Ten/tá kto niečo pripustí vôbec že existuje iná realita nimo médií a vzdelávacieho systému potrebuje na zmenu v psychike niekoľko rokov. Po pripustení si inej reality sa informácie začnú samé nabaľovať ako snehová guľa.


Toto je veľká pravda určite. No tá IV s A. Dankom bola ukážková. On tam niekoľkokrát výslovne povedal, čo robil a že nemohol všetko vypustiť do etéru a nič. Niektorí poslucháči idú to svoje, čiastočne mantry, ktoré pripomínajú Dr. Harabina alebo Nora.


Ako možno som naivná alebo nerozumiem tomu, ale systém politických strán tu bude ešte enajký čas. Máme tu ľudí, ktorí v nej poôsobili, treba spraviť férový odpočet. Ako ja neverím, že príde nejaká nová strana a resp. z tých mimoparlamentných strán a zrazu pôjde všetko ako po masle. Ja som pôsobila v riadaicej pozícii takmer 10 rokov, ono sa to nedá z ničoho nič. A konieckoncov vidíme túto vládu neschopákov, ináč sa to nazvať nedá.


DObre, to že Remišová bude vyrábať jeden kiks za druhým to bolo zjavné, ale tam nie je nik schopný. O vlastenectve pomlčím.


Ale odbočila som. Poslucháči alternatívnych medií asppoň vidia, že existuje paralelná realita, resp. tá skutočnejšia. Lebo to čo prezentujú Smeti and Co. je nejaká virtuálna - očkovanie je sloboda, vakcíny sú fasa, lebo Fico a pod.


Nech si ľudia uvedomia, čo chcú, nie čo nechcú. Pri posledných voľbách sa to zhmotnilo - boli plní nenávsiti (mylsím voličo vládnej koalície) a chceli preč Fica. Sa im to splnilo. Jaaj, to že nechceli, čo tu teraz je a čo teda čakali? Za celých tých 20 rokov, čo je Matelko v politike (možno trochu) kratšie neprišiel s ničím konstruktívnym, ničím použiteľným, proste nič. A toto treba ľuďom dokola vysvetlovať.


AKo ich Zuza oklamala a koneckoncov aj vládne strany.


[quote="pid:57583, uid:196"]Ten/tá kto niečo pripustí vôbec že existuje iná realita nimo médií a vzdelávacieho systému potrebuje na zmenu v psychike niekoľko rokov. Po pripustení si inej reality sa informácie začnú samé nabaľovať ako snehová guľa.[/quote] Toto je veľká pravda určite. No tá IV s A. Dankom bola ukážková. On tam niekoľkokrát výslovne povedal, čo robil a že nemohol všetko vypustiť do etéru a nič. Niektorí poslucháči idú to svoje, čiastočne mantry, ktoré pripomínajú Dr. Harabina alebo Nora. Ako možno som naivná alebo nerozumiem tomu, ale systém politických strán tu bude ešte enajký čas. Máme tu ľudí, ktorí v nej poôsobili, treba spraviť férový odpočet. Ako ja neverím, že príde nejaká nová strana a resp. z tých mimoparlamentných strán a zrazu pôjde všetko ako po masle. Ja som pôsobila v riadaicej pozícii takmer 10 rokov, ono sa to nedá z ničoho nič. A konieckoncov vidíme túto vládu neschopákov, ináč sa to nazvať nedá. DObre, to že Remišová bude vyrábať jeden kiks za druhým to bolo zjavné, ale tam nie je nik schopný. O vlastenectve pomlčím. Ale odbočila som. Poslucháči alternatívnych medií asppoň vidia, že existuje paralelná realita, resp. tá skutočnejšia. Lebo to čo prezentujú Smeti and Co. je nejaká virtuálna - očkovanie je sloboda, vakcíny sú fasa, lebo Fico a pod. Nech si ľudia uvedomia, čo chcú, nie čo nechcú. Pri posledných voľbách sa to zhmotnilo - boli plní nenávsiti (mylsím voličo vládnej koalície) a chceli preč Fica. Sa im to splnilo. Jaaj, to že nechceli, čo tu teraz je a čo teda čakali? Za celých tých 20 rokov, čo je Matelko v politike (možno trochu) kratšie neprišiel s ničím konstruktívnym, ničím použiteľným, proste nič. A toto treba ľuďom dokola vysvetlovať. AKo ich Zuza oklamala a koneckoncov aj vládne strany.

Niečo taketo do Sv, IV, Slovan alebo Zem a vek vybili supet.

Minule som pozeral jednu prednasku Pavla Kovacika,isto ho viaceri poznate.
https://youtu.be/xPUIwTqxLJ0
V 50tej min nacrtol nieco o strukturnom a neskor o bezstrukturnom riadeni. Trochu tam aj apeloval na medialnu alternativu aby sa zacala trochu viac vzdelavat a netliachat len v medziach strukturneho riadenia lebo existuje aj bezstrukturne riadenie. A ak to nebudu dotycni autori zohladnovat pri svojich clankoch tak vzdy bude alternativa len za konspiratorov a poloblaznov. Odporucam si pozriet aspon ten 3 min vysek od 50-53min Pavol to tam lepsie vysvetluje ako ja.
A tym som chcel povedat,ze kto mate nejaky kontakt alebo vplyv na alternativne media tak sa pokuste Palove slova tlmocit aj dalej a pobadat autorov aby vysli so svojej komfortnej zony a zacali sa realne zaujimat aj o nieco ine ako len tliachat blbosti o sprisahaniach Rothsildovcov,Rokefelerovcov,Sorosovi a Gatesovi...


[quote="pid:57551, uid:273"]Niečo taketo do Sv, IV, Slovan alebo Zem a vek vybili supet.[/quote] Minule som pozeral jednu prednasku Pavla Kovacika,isto ho viaceri poznate. https://youtu.be/xPUIwTqxLJ0 V 50tej min nacrtol nieco o strukturnom a neskor o bezstrukturnom riadeni. Trochu tam aj apeloval na medialnu alternativu aby sa zacala trochu viac vzdelavat a netliachat len v medziach strukturneho riadenia lebo existuje aj bezstrukturne riadenie. A ak to nebudu dotycni autori zohladnovat pri svojich clankoch tak vzdy bude alternativa len za konspiratorov a poloblaznov. Odporucam si pozriet aspon ten 3 min vysek od 50-53min Pavol to tam lepsie vysvetluje ako ja. A tym som chcel povedat,ze kto mate nejaky kontakt alebo vplyv na alternativne media tak sa pokuste Palove slova tlmocit aj dalej a pobadat autorov aby vysli so svojej komfortnej zony a zacali sa realne zaujimat aj o nieco ine ako len tliachat blbosti o sprisahaniach Rothsildovcov,Rokefelerovcov,Sorosovi a Gatesovi...

A tym som chcel povedat,ze kto mate nejaky kontakt alebo vplyv na alternativne media tak sa pokuste Palove slova tlmocit aj dalej a pobadat autorov aby vysli so svojej komfortnej zony a zacali sa realne zaujimat aj o nieco ine ako len tliachat blbosti o sprisahaniach


Bezštrukturne sa riadi hlavne cez vzory.
Vzory, s ktorými sa neznalý synchronizuje sa dostávajú k prijemcom cez informačné kanály. Médiá, odborné spoločnosti, školstvo, šport, osobnosti, celkove systém spoločnosti.
Kto sedí na riadiacich pozíciách? Ak tam nie je niekto vhodný alebo vydierateľný, čo sa deje? Žeby ho/ju odvolali? Krivo obvinili? Korumpovali?
Tí "naši" sú prečo neodvolateľní. Ak končia argumenty, tak prečo u klamárov nastupuje násilie?
Prečo je v nich nekontrolovateľný hnev?
Prečo oni môžu a my nemôžeme?


[quote="pid:57688, uid:248"]A tym som chcel povedat,ze kto mate nejaky kontakt alebo vplyv na alternativne media tak sa pokuste Palove slova tlmocit aj dalej a pobadat autorov aby vysli so svojej komfortnej zony a zacali sa realne zaujimat aj o nieco ine ako len tliachat blbosti o sprisahaniach[/quote] Bezštrukturne sa riadi hlavne cez vzory. Vzory, s ktorými sa neznalý synchronizuje sa dostávajú k prijemcom cez informačné kanály. Médiá, odborné spoločnosti, školstvo, šport, osobnosti, celkove systém spoločnosti. Kto sedí na riadiacich pozíciách? Ak tam nie je niekto vhodný alebo vydierateľný, čo sa deje? Žeby ho/ju odvolali? Krivo obvinili? Korumpovali? Tí "naši" sú prečo neodvolateľní. Ak končia argumenty, tak prečo u klamárov nastupuje násilie? Prečo je v nich nekontrolovateľný hnev? Prečo oni môžu a my nemôžeme?
Upravené 14. 2. 2022 o 18:59

Proto se shoduji s kolegou Mirkem Svobodou, že je potřeba pro lidi, kteří o KSB nemají žádné povědomí mluvit pro ně přijatelným jazykem. Potřebujeme i lidi s IQ 100, nejenom s IQ 130 a víc.


No chlapci, tak sinto roz9berme do detailov, dobre?


  1. Odkedy je leva net levanetom, vyplakavalo sa tam, neskor sa znova vyplakavalo na vodaksb a teraz sa vyplakáva tu, že ksb je ťažká. Naozaj?
  2. Ze je treba nejaká zjednodusena verzia? Naozaj?

A čo je libo, Kratky kurz, či základy sociológie 1? Alebo posledny gambit, alebo Co robi pisma svätými?


Je naozaj jedno, čím kto začne. Každý pochopí 6 základných priorít, je to dostatočné na zaciatok na algoritmický šok, ktory to mozgu spôsobí. A čo nasleduje vždy?
Pohyb či akcia je vždy generovaná záujmom.


Kecy o hrúbke kníh, o ich komplikovanosti su len kecy lenivcov. Dovod je jednoduchý.
Deti do 10 rokov su ochotné cítať 800 stranove knihy o Harry Potterovi. Ja ako decko som sa prehrýzal poklafom na striebornom jazere a sníval som. Ale tlacil ma prave zaujem.
Ten zaujem v ZSSR qj v ČSSR posadil mnoho generacií vratane môjho deda a otca do lavic na vyššie vzdelanie.
Záujem je to, čo vytvárq akciu a tá nasledne vytvára...


Takže chasnici, prestante Ľuda presviedčať, urobil a robi toho viac ako dosť. Vy pekne makajte na sebe a tiež vždy čitajte hrubé knihy s tym, ze je to koncepcia, nie je to dogma.


@Slovenskypjakin zaujimave prirovnanie ste si dal, píšete v dvoch jazykoch, smiem sa spytať, prečo?

[quote="pid:57428, uid:312"]Proto se shoduji s kolegou Mirkem Svobodou, že je potřeba pro lidi, kteří o KSB nemají žádné povědomí mluvit pro ně přijatelným jazykem. Potřebujeme i lidi s IQ 100, nejenom s IQ 130 a víc.[/quote] No chlapci, tak sinto roz9berme do detailov, dobre? 1. Odkedy je leva net levanetom, vyplakavalo sa tam, neskor sa znova vyplakavalo na vodaksb a teraz sa vyplakáva tu, že ksb je ťažká. Naozaj? 2. Ze je treba nejaká zjednodusena verzia? Naozaj? A čo je libo, Kratky kurz, či základy sociológie 1? Alebo posledny gambit, alebo Co robi pisma svätými? Je naozaj jedno, čím kto začne. Každý pochopí 6 základných priorít, je to dostatočné na zaciatok na algoritmický šok, ktory to mozgu spôsobí. A čo nasleduje vždy? Pohyb či akcia je vždy generovaná záujmom. Kecy o hrúbke kníh, o ich komplikovanosti su len kecy lenivcov. Dovod je jednoduchý. Deti do 10 rokov su ochotné cítať 800 stranove knihy o Harry Potterovi. Ja ako decko som sa prehrýzal poklafom na striebornom jazere a sníval som. Ale tlacil ma prave zaujem. Ten zaujem v ZSSR qj v ČSSR posadil mnoho generacií vratane môjho deda a otca do lavic na vyššie vzdelanie. Záujem je to, čo vytvárq akciu a tá nasledne vytvára... Takže chasnici, prestante Ľuda presviedčať, urobil a robi toho viac ako dosť. Vy pekne makajte na sebe a tiež vždy čitajte hrubé knihy s tym, ze je to koncepcia, nie je to dogma. @Slovenskypjakin zaujimave prirovnanie ste si dal, píšete v dvoch jazykoch, smiem sa spytať, prečo?

Vy pekne makajte na sebe a tiež vždy čitajte hrubé knihy s tym, ze je to koncepcia, nie je to dogma.
Ale o nás přece nešlo. Šlo o lidi, kteří o KSB slyšeli prvně v životě.


[quote="pid:57817, uid:183"]Vy pekne makajte na sebe a tiež vždy čitajte hrubé knihy s tym, ze je to koncepcia, nie je to dogma.[/quote]Ale o nás přece nešlo. Šlo o lidi, kteří o KSB slyšeli prvně v životě.

@Slovenskypjakin zaujimave prirovnanie ste si dal, píšete v dvoch jazykoch, smiem sa spytať, prečo?

Lebo žije už veľmi dlho tam
a narodil sa, detstvo strávil tu.


[quote="pid:57817, uid:183"]@Slovenskypjakin zaujimave prirovnanie ste si dal, píšete v dvoch jazykoch, smiem sa spytať, prečo?[/quote] Lebo žije už veľmi dlho tam a narodil sa, detstvo strávil tu.

Ale o nás přece nešlo. Šlo o lidi, kteří o KSB slyšeli prvně v životě.


pane pochopil ste písany text, alebo mate kognitívnu disonanciu?


Neskúšajte hľadať skratky, vzniknú z toho zkraty. Iba záujem naštartuje cestu ku zmene. A záujem vyvolajú určité špecifické algoritmy, ktoré sú zakomponované v každej z prác... Niekedy stací video 6 priorít, ci zakon času...No knihy sú knihy.
Alebo by ste chcel dostat na zaciatok hostiny namiesto šunkovej rolky s chrenom len kusok ohlodaneho chlebíka? Ako veľmi by ste bol motivovaný zostat na hostine?


[quote="pid:57820, uid:312"]Ale o nás přece nešlo. Šlo o lidi, kteří o KSB slyšeli prvně v životě.[/quote] pane pochopil ste písany text, alebo mate kognitívnu disonanciu? Neskúšajte hľadať skratky, vzniknú z toho zkraty. Iba záujem naštartuje cestu ku zmene. A záujem vyvolajú určité špecifické algoritmy, ktoré sú zakomponované v každej z prác... Niekedy stací video 6 priorít, ci zakon času...No knihy sú knihy. Alebo by ste chcel dostat na zaciatok hostiny namiesto šunkovej rolky s chrenom len kusok ohlodaneho chlebíka? Ako veľmi by ste bol motivovaný zostat na hostine?

mate kognitívnu disonanciu?
Nejspíš ji mám. Ale i takoví lidé se o KSB zajímají. Představte si. A takoví jsou méně chápající. A i když si něco přečtou nebo vyslechnou 10x, a nepochopí, co chtěl přednášející říct, pak je namístě ptát se, jestli není chyba na druhé straně drátu.


[quote="pid:57980, uid:183"]mate kognitívnu disonanciu?[/quote]Nejspíš ji mám. Ale i takoví lidé se o KSB zajímají. Představte si. A takoví jsou méně chápající. A i když si něco přečtou nebo vyslechnou 10x, a nepochopí, co chtěl přednášející říct, pak je namístě ptát se, jestli není chyba na druhé straně drátu.
Upravené 15. 2. 2022 o 21:55

Nejspíš ji mám. Ale i takoví lidé se o KSB zajímají. Představte si. A takoví jsou méně chápající. A i když si něco přečtou nebo vyslechnou 10x, a nepochopí, co chtěl přednášející říct, pak je namístě ptát se, jestli není chyba na druhé straně drátu.


Tak si to púšťaj dokola.
Aj 20-30 krát.
A nemusíš sa na to sústrediť.
Popri robote, popri ceste v buse, vo vlaku.
Podvedomie ti samo vytvorí "predpojenia" tvojej neurálnej siete.
Ako úvodná scéna filmu Matrix, ten zeleno-čierny Tetris.
Ako decko, keď sa učí hovoriť, či prvé kroky.


DVTR je nový operák, operačný systém a ten starý program sa bráni,
vníma ho ako šum, chaos, vírus, útok.
I v tom je to Issovo: "Buďte ako deti"
Ja som si jednotlivé prednášky KSB
na začiatku púšťal dokola, pripravoval som systematicky svoju neurálnu sieť
na podvedomej úrovni cez mp3 aj 50-100 krát, i viac,
ako zdanlivý chaos z ktorého sa kryštalizujú efektívnejšie
štruktúry, kognitívne procesy.
Nešiel som na to hneď čisto vedome,
vedome som len bezpečnostne kontroloval osvojovací proces,
ale nevytváral som hneď rovno nové obrazy a ich prepojenia, deje,
scenáre, bo to je energeticky náročné pre telo,
keďže má mozog pri tom extrémnu spotrebu
na transformáciu a presun dendritov,
čo sa prejavuje tzv. "bolesťou z učenia".


Ďalej: Dáta zostávajú v podvedomí, no mení sa systém adresácie, atď..
Je to dlhodobý proces, ktorý trvá týždne- až mesiace.
Urýchliť ho môžete len za cenu extrémne vysokej spotreby energie,
ak teda chcete skrátiť čas. Priebeh toto deja si môžte pozrieť aj na grafe -viď druhá derivácia podľa času - učivo: Matematika pre stredné školy.


Až potom si začni jednotlivé kapitoly VEDOME nahrávať do podvedomia - zobrazovať. Tvoj mozog je proste tiež len počítač, hoci veľmi výkonný oproti bežným PC a to dokonca aj v prípade ich sieťového prepojenia. Nauč sa s ním metodicky pracovať - tak ako aj so svojim kompom, či mobilom.
začínaj ale hrou, intuíciou, mozog, superkomp ra-z-um zapínaj postupne.
Rob testovacie zaťaženia a krokovo zvyšuj, ako pri každom prírodnom i syntetickom systéme.
Daj proste viac energie do adaptačného procesu svojho mozgu,
venuj sa mu prirodzene a on sa ti ako nástroj odmení.
Netlač príliš na pílu a postupuj radšej ako voda - obíď, podmy, preteč, vzlínaj.
Tak funguje príroda.
Nechoď príliš natvrdo a s umelým časovým obmedzením,
používaj radšej časové rámce, okná.


Rusi idú na to niekedy príliš natvrdo.
To nemusí byť vhodné pre každého,
hoci sa občas nájdu i takí "géniovia".
Bežná populácia je ale príliš zdeformovaná
a preto väčšinou musí používať niektoré
z uvedených pomocných a doplnkových kognitívnych algoritmov,
bypassovať, apod..


To len krátko ešte raz teda pre zhrnutie, bo rozoberali sme to už tu,
i na Vode, Leva, Zvedavcovi a kde-kade veľa krát.
Zjednodušenú verziu DVTR si samozrejme zrobiť môžte.
My (ktorí sme si túto technológiu pracne aspoň sčasti osvojili)
sme urobili, čo sa týka jej sprístupnenia vám, už viac než dosť.
Hlavne na úkor svojich súkromných životov.
Ak požadujete od nás ešte aj toto,
ide z vašej strany o sprosté príživníctvo.
My sme tiež na začiatku nič nevedeli. Ani len rusky.
Urobte aj vy konečne aspoň niečo namiesto neustáleho kvakotania,
inak to vyzerá potom už ako otvorená provokácia.
Ako pri cvičení:
načo sa niekto pýta na detaily nejakého komplexnejšieho cviku,
keď nerobí ani len kliky??
Presne!
Vyzerá už aj pred deťmi na smiech ako idiot.
Bo tie chápu pomaly viac ako
on vo svojom absurdnom tunelovom scenári jasne slepej uličky.
Prestaňte sa konečne báť myslieť!..a konať.
je vôľa, je ČeloVek, niet vôle, niet CeloVeka


[quote="pid:57982, uid:312"]Nejspíš ji mám. Ale i takoví lidé se o KSB zajímají. Představte si. A takoví jsou méně chápající. A i když si něco přečtou nebo vyslechnou 10x, a nepochopí, co chtěl přednášející říct, pak je namístě ptát se, jestli není chyba na druhé straně drátu.[/quote] Tak si to púšťaj dokola. Aj 20-30 krát. A nemusíš sa na to sústrediť. Popri robote, popri ceste v buse, vo vlaku. Podvedomie ti samo vytvorí "predpojenia" tvojej neurálnej siete. Ako úvodná scéna filmu Matrix, ten zeleno-čierny Tetris. Ako decko, keď sa učí hovoriť, či prvé kroky. DVTR je nový operák, operačný systém a ten starý program sa bráni, vníma ho ako šum, chaos, vírus, útok. I v tom je to Issovo: "Buďte ako deti" Ja som si jednotlivé prednášky KSB na začiatku púšťal dokola, pripravoval som systematicky svoju neurálnu sieť na podvedomej úrovni cez mp3 aj 50-100 krát, i viac, ako zdanlivý chaos z ktorého sa kryštalizujú efektívnejšie štruktúry, kognitívne procesy. Nešiel som na to hneď čisto vedome, vedome som len bezpečnostne kontroloval osvojovací proces, ale nevytváral som hneď rovno nové obrazy a ich prepojenia, deje, scenáre, bo to je energeticky náročné pre telo, keďže má mozog pri tom extrémnu spotrebu na transformáciu a presun dendritov, čo sa prejavuje tzv. "bolesťou z učenia". Ďalej: Dáta zostávajú v podvedomí, no mení sa systém adresácie, atď.. Je to dlhodobý proces, ktorý trvá týždne- až mesiace. Urýchliť ho môžete len za cenu extrémne vysokej spotreby energie, ak teda chcete skrátiť čas. Priebeh toto deja si môžte pozrieť aj na grafe -viď druhá derivácia podľa času - učivo: Matematika pre stredné školy. Až potom si začni jednotlivé kapitoly VEDOME nahrávať do podvedomia - zobrazovať. Tvoj mozog je proste tiež len počítač, hoci veľmi výkonný oproti bežným PC a to dokonca aj v prípade ich sieťového prepojenia. Nauč sa s ním metodicky pracovať - tak ako aj so svojim kompom, či mobilom. začínaj ale hrou, intuíciou, mozog, superkomp ra-z-um zapínaj postupne. Rob testovacie zaťaženia a krokovo zvyšuj, ako pri každom prírodnom i syntetickom systéme. Daj proste viac energie do adaptačného procesu svojho mozgu, venuj sa mu prirodzene a on sa ti ako nástroj odmení. Netlač príliš na pílu a postupuj radšej ako voda - obíď, podmy, preteč, vzlínaj. Tak funguje príroda. Nechoď príliš natvrdo a s umelým časovým obmedzením, používaj radšej časové rámce, okná. Rusi idú na to niekedy príliš natvrdo. To nemusí byť vhodné pre každého, hoci sa občas nájdu i takí "géniovia". Bežná populácia je ale príliš zdeformovaná a preto väčšinou musí používať niektoré z uvedených pomocných a doplnkových kognitívnych algoritmov, bypassovať, apod.. To len krátko ešte raz teda pre zhrnutie, bo rozoberali sme to už tu, i na Vode, Leva, Zvedavcovi a kde-kade veľa krát. Zjednodušenú verziu DVTR si samozrejme zrobiť môžte. My (ktorí sme si túto technológiu pracne aspoň sčasti osvojili) sme urobili, čo sa týka jej sprístupnenia vám, už viac než dosť. Hlavne na úkor svojich súkromných životov. Ak požadujete od nás ešte aj toto, ide z vašej strany o sprosté príživníctvo. My sme tiež na začiatku nič nevedeli. Ani len rusky. Urobte aj vy konečne aspoň niečo namiesto neustáleho kvakotania, inak to vyzerá potom už ako otvorená provokácia. Ako pri cvičení: načo sa niekto pýta na detaily nejakého komplexnejšieho cviku, keď nerobí ani len kliky?? Presne! Vyzerá už aj pred deťmi na smiech ako idiot. Bo tie chápu pomaly viac ako on vo svojom absurdnom tunelovom scenári jasne slepej uličky. Prestaňte sa konečne báť myslieť!..a konať. je vôľa, je ČeloVek, niet vôle, niet CeloVeka
Upravené 16. 2. 2022 o 06:53

Nesúhlasný tlak na vlastnú psychiku je prejavom prvej etapy Plnej funkcie riadenia. A malo by to viesť aj k ďalším etapám, to si treba uvedomiť.


Nesúhlasný tlak na vlastnú psychiku je prejavom prvej etapy Plnej funkcie riadenia. A malo by to viesť aj k ďalším etapám, to si treba uvedomiť.

Úprimne chlapi, a teraz si prosím prečítajte celú diskusiu ako to na Vás pôsobí. Príde mi to tu ako porovnávanie si eg, ako sorry. Nie som s tým sama.


Išlo to presne ako píše @Rusofil sprostredkovať ksb niekomu inému, vzbudiť pozornosť. Danny Kollár to robí, akurát jeho zdôvodnenie je totálne mimo. Išlo o to, aby ľudia sa začali zaujímať o to.

Okrem pár nápadov a snahe niečo riešiť, tu padali osobné ivenktívy, zvlášť nemilo ma prekvapil prístup Joxa. Aká je pridaná hodnota toho, čo ste napísali, okrem toho, že ste si rypli do @Rusofil ?

Ako to naozaj tu takto chceme komunikovať? @Oracle_911 , @Neo takto to chceme? Ja sa normálne pýtam.

Úprimne chlapi, a teraz si prosím prečítajte celú diskusiu ako to na Vás pôsobí. Príde mi to tu ako porovnávanie si eg, ako sorry. Nie som s tým sama. Išlo to presne ako píše @Rusofil sprostredkovať ksb niekomu inému, vzbudiť pozornosť. Danny Kollár to robí, akurát jeho zdôvodnenie je totálne mimo. Išlo o to, aby ľudia sa začali zaujímať o to. Okrem pár nápadov a snahe niečo riešiť, tu padali osobné ivenktívy, zvlášť nemilo ma prekvapil prístup Joxa. Aká je pridaná hodnota toho, čo ste napísali, okrem toho, že ste si rypli do @Rusofil ? Ako to naozaj tu takto chceme komunikovať? @Oracle_911 , @Neo takto to chceme? Ja sa normálne pýtam.

Okrem pár nápadov a snahe niečo riešiť, tu padali osobné ivenktívy, zvlášť nemilo ma prekvapil prístup Joxa. Aká je pridaná hodnota toho, čo ste napísali, okrem toho, že ste si rypli do @Rusofil ?

Draha Lavazza, ak by som sa nad tym nepousmial, tak by som to mohol vxiat z Vasej strany ako osobny útok. Rypol?
Rypnem si teraz do Vašej psychiky, ktora je ocividne v momentalnom nastaveni psychika Biorobota.


Namiesto triezveho vyhodnotenia na zaklade toho, čo som hovoril o dlhodobom vyplakavani, pretoze ľudia konzumní hľadajú jednoduchost pred sebazdokonaľovaním, pokracujete vo vyplakávaní a odvolávate sa na autority namiesto toho aby ste šla podľa návodu, ktory sme Vam s Ľudom dali.
A úprimne navod je to dobrý.


@Ľudo a @Rusofil je tam este jedno tajné eso. Dajte si otazku páni a aj ostatní čitqtelia, kedy je spustený dole mentálny štít, ktorý máme v psychike na to aby nám nedovolil prijimať a akceptovat informacie, ktore sa priečia nášmu pohľqdu na svet?

Odpoveď je trsne pred spaním. Ja som si na zaciatku púšťal a mám to doteraz v telefone, 6 priorít, Zakon vremeni, ksb a čo je boh a o puti Človeka zivotom. A šlo to dookola.
Neskor aplikacia Librera pro, nastavenie hlasoveho citania q potom citanie s vypnutim po 45 minutach. A algoritmy mohli pracovať...


Večer moji milí, večer odporúčal čítať aj Stalin J.V. 5 strán v posteli pred zaspaním...


Nebuďte leniví, Vaše mozgy su len zmanipulované nizkymi formami psychiky, sami sa z toho dokážete vytiahnuť a vyletieť do nebies, ako bájny fénix


[quote="pid:58020, uid:273"]Okrem pár nápadov a snahe niečo riešiť, tu padali osobné ivenktívy, zvlášť nemilo ma prekvapil prístup Joxa. Aká je pridaná hodnota toho, čo ste napísali, okrem toho, že ste si rypli do @Rusofil ?[/quote] Draha Lavazza, ak by som sa nad tym nepousmial, tak by som to mohol vxiat z Vasej strany ako osobny útok. Rypol? Rypnem si teraz do Vašej psychiky, ktora je ocividne v momentalnom nastaveni psychika Biorobota. Namiesto triezveho vyhodnotenia na zaklade toho, čo som hovoril o dlhodobom vyplakavani, pretoze ľudia konzumní hľadajú jednoduchost pred sebazdokonaľovaním, pokracujete vo vyplakávaní a odvolávate sa na autority namiesto toho aby ste šla podľa návodu, ktory sme Vam s Ľudom dali. A úprimne navod je to dobrý. @Ľudo a @Rusofil je tam este jedno tajné eso. Dajte si otazku páni a aj ostatní čitqtelia, kedy je spustený dole mentálny štít, ktorý máme v psychike na to aby nám nedovolil prijimať a akceptovat informacie, ktore sa priečia nášmu pohľqdu na svet? Odpoveď je trsne pred spaním. Ja som si na zaciatku púšťal a mám to doteraz v telefone, 6 priorít, Zakon vremeni, ksb a čo je boh a o puti Človeka zivotom. A šlo to dookola. Neskor aplikacia Librera pro, nastavenie hlasoveho citania q potom citanie s vypnutim po 45 minutach. A algoritmy mohli pracovať... Večer moji milí, večer odporúčal čítať aj Stalin J.V. 5 strán v posteli pred zaspaním... Nebuďte leniví, Vaše mozgy su len zmanipulované nizkymi formami psychiky, sami sa z toho dokážete vytiahnuť a vyletieť do nebies, ako bájny fénix

Ja som si na zaciatku púšťal a mám to doteraz v telefone, 6 priorít, Zakon vremeni, ksb a čo je boh a o puti Človeka zivotom. A šlo to dookola.
Neskor aplikacia Librera pro, nastavenie hlasoveho citania q potom citanie s vypnutim po 45 minutach.
To je chvályhodné, že studiu KSB věnujete tolik energie. Tak snad v tom nabitém programu najdete trochu prostoru k popřemýšlení nad rozdílem pojmů PROPAGACE KSB a STUDIUM KSB.


[quote="pid:58038, uid:183"]Ja som si na zaciatku púšťal a mám to doteraz v telefone, 6 priorít, Zakon vremeni, ksb a čo je boh a o puti Človeka zivotom. A šlo to dookola. Neskor aplikacia Librera pro, nastavenie hlasoveho citania q potom citanie s vypnutim po 45 minutach.[/quote]To je chvályhodné, že studiu KSB věnujete tolik energie. Tak snad v tom nabitém programu najdete trochu prostoru k popřemýšlení nad rozdílem pojmů **PROPAGACE** KSB a **STUDIUM** KSB.

Zatiaľ je situácia taká, že nemáme dosť veľa lektorov, ktorí sú schopní robiť verejné prednášky o KSB. Vzhľadom na to nemá zmysel príliš kritizovať kvalitu. Akákoľvek snaha je v tejto chvíli lepšia ako žiadna. Každý sme nejakí, a všetci robíme veci tak, ako nám je to prirodzené.


Preto som vyššie spomenul prvú etapu Plnej funkcie riadenia, lebo v tejto chvíli treba hlavne prejaviť iniciatívu. Ak niečo tlačí na psychiku, tak každý sa môže pokúsiť urobiť to lepšie. A ak sa sám necíti na to, tak možno pozná niekoho, kto by to dokázal, len potrebuje posmeliť, nakopnúť.


Ja som mal tiež podobný tlak na psychiku, keď som čítal prvé preklady Mrtvej vody a DVTR. Riešil som to tak, že som sa v tichosti pustil do nového prekladu podľa iných kritérií, ktoré by ten tlak na psychiku odstránili. Nakoniec sa ten preklad aj ujal a slúži ľuďom.


Zatiaľ je situácia taká, že nemáme dosť veľa lektorov, ktorí sú schopní robiť verejné prednášky o KSB. Vzhľadom na to nemá zmysel príliš kritizovať kvalitu. Akákoľvek snaha je v tejto chvíli lepšia ako žiadna. Každý sme nejakí, a všetci robíme veci tak, ako nám je to prirodzené. Preto som vyššie spomenul prvú etapu Plnej funkcie riadenia, lebo v tejto chvíli treba hlavne prejaviť iniciatívu. Ak niečo tlačí na psychiku, tak každý sa môže pokúsiť urobiť to lepšie. A ak sa sám necíti na to, tak možno pozná niekoho, kto by to dokázal, len potrebuje posmeliť, nakopnúť. Ja som mal tiež podobný tlak na psychiku, keď som čítal prvé preklady Mrtvej vody a DVTR. Riešil som to tak, že som sa v tichosti pustil do nového prekladu podľa iných kritérií, ktoré by ten tlak na psychiku odstránili. Nakoniec sa ten preklad aj ujal a slúži ľuďom.

Tak snad v tom nabitém programu najdete trochu prostoru k popřemýšlení nad rozdílem pojmů PROPAGACE KSB a STUDIUM KSB.


možno poznáte tú ruskú častušku


my rebjata jožiki u nas v karmanoch nožiki, kto zatronit jožika, toto polučit nožika.


Zasa niečo chcete. ste ako nenasytne decko v továrni na cokoládu. prestante už chcieť a začnite dávať sám. Stante sa jožikom a potom pochopíte, aká to bola zbytočná diskusia až na pár návodov, čo vylepšiť.


[quote="pid:58056, uid:312"]Tak snad v tom nabitém programu najdete trochu prostoru k popřemýšlení nad rozdílem pojmů PROPAGACE KSB a STUDIUM KSB.[/quote] možno poznáte tú ruskú častušku my rebjata jožiki u nas v karmanoch nožiki, kto zatronit jožika, toto polučit nožika. Zasa niečo chcete. ste ako nenasytne decko v továrni na cokoládu. prestante už chcieť a začnite dávať sám. Stante sa jožikom a potom pochopíte, aká to bola zbytočná diskusia až na pár návodov, čo vylepšiť.

No ináč kým prebieha táto diskusia, tak Dr. Harabin rozsieva kúsky z KSB v IV, určite nie v kontexte, akú by to malo mať štruktúru. Tým, že mnohým nie je sympatický svojím prejavom (treba sa kuknúť na fb) a podobne, ide to možno smerom, ktorým to nechceme.


Ináč rozpráva citácie z Pjakina, aspoň sa mohol naňho odvolať. Tak ja neviem, táto spoločnosť je ešte vo väčšom marazme, než som si myslela. Vypočujem si to pre istotu z archívu, či tam meno Pjakin nedoznelo.


No ináč kým prebieha táto diskusia, tak Dr. Harabin rozsieva kúsky z KSB v IV, určite nie v kontexte, akú by to malo mať štruktúru. Tým, že mnohým nie je sympatický svojím prejavom (treba sa kuknúť na fb) a podobne, ide to možno smerom, ktorým to nechceme. Ináč rozpráva citácie z Pjakina, aspoň sa mohol naňho odvolať. Tak ja neviem, táto spoločnosť je ešte vo väčšom marazme, než som si myslela. Vypočujem si to pre istotu z archívu, či tam meno Pjakin nedoznelo.
3.63k
58
18
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept