Politika v ČR
Boj proti dezinformacím

Ministerstvo vnitra nechtě mluví pravdu, jen o tom neví
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ministerstvo-vnitra-nechte-mluvi-pravdu-jen-o-tom-nevi-691074


"Šíření dezinformací spočívá v úmyslném vytváření a šíření nepravdivých nebo zmanipulovaných informací, které mají příjemce oklamat nebo uvést v omyl. Účelem je buď způsobit škodu, nebo získat nějaký politický, osobní či finanční prospěch. Neúmyslné sdílení nepravdivých informací se označuje jako„misinformace“."


Pozoruhodné, že si autoři této příručky neuvědomili, že jejím zveřejněním v podstatě "upletli bič" na politiky, média, apod., každodenně šířící dezinformace mezi občany.


**Ministerstvo vnitra nechtě mluví pravdu, jen o tom neví **https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ministerstvo-vnitra-nechte-mluvi-pravdu-jen-o-tom-nevi-691074 "Šíření dezinformací spočívá v úmyslném vytváření a šíření nepravdivých nebo zmanipulovaných informací, které mají příjemce oklamat nebo uvést v omyl. Účelem je buď způsobit škodu, nebo získat nějaký politický, osobní či finanční prospěch. Neúmyslné sdílení nepravdivých informací se označuje jako„misinformace“." **Pozoruhodné, že si autoři této příručky neuvědomili, že jejím zveřejněním v podstatě "upletli bič" na politiky, média, apod., každodenně šířící dezinformace mezi občany.**
Upravené 31. 1. 2022 o 10:55

Pozoruhodné, že si autoři této příručky neuvědomili, že jejím zveřejněním v podstatě "upletli bič" na politiky, média, apod., každodenně šířící dezinformace mezi občany.


Třeba si to uvědoměle "neuvědomili" smile


[quote="pid:55304, uid:270"]Pozoruhodné, že si autoři této příručky neuvědomili, že jejím zveřejněním v podstatě "upletli bič" na politiky, média, apod., každodenně šířící dezinformace mezi občany.[/quote] Třeba si to uvědoměle "neuvědomili" :)

Zeman se nechová jako prezident ale náměstek Putina. V konfliktu se ukáže, říká novinář
https://cnn.iprima.cz/zeman-se-nechova-jak-prezident-ale-namestek-putina-v-konfliktu-se-ukaze-rika-novinar-56828


Dotyčný novinář šíří dezinformace. Kdyby to byla pravda, tak bychom platili za zemní plyn cca 10x nižší ceny než platíme v současnosti.


**Zeman se nechová jako prezident ale náměstek Putina. V konfliktu se ukáže, říká novinář** https://cnn.iprima.cz/zeman-se-nechova-jak-prezident-ale-namestek-putina-v-konfliktu-se-ukaze-rika-novinar-56828 **Dotyčný novinář šíří dezinformace. Kdyby to byla pravda, tak bychom platili za zemní plyn cca 10x nižší ceny než platíme v současnosti.**

Dotyčný novinář šíří dezinformace

Ondřej Kundra v akci. Něco mi říká, že brzy udeří Čuk a Gek.


[quote="pid:56131, uid:270"]Dotyčný novinář šíří dezinformace[/quote] Ondřej Kundra v akci. Něco mi říká, že brzy udeří Čuk a Gek.

Chronologie amerických lží v nejnovějších dějínách.
https://www.youtube.com/watch?v=ICSNYz2WsS8


Jak tyto lží ve své době komentovali tí politici a novináři, kteří dnes vyhlašují "křížovou výpravu" proti údajným šířitelům dezinformací? Oni už dávno naplnili škutkovou podstatu trestného činu šíření falešných zpráv, za který by měli pykat.
Doufám, že budou...


Chronologie amerických lží v nejnovějších dějínách. https://www.youtube.com/watch?v=ICSNYz2WsS8 Jak tyto lží ve své době komentovali tí politici a novináři, kteří dnes vyhlašují "křížovou výpravu" proti údajným šířitelům dezinformací? Oni už dávno naplnili škutkovou podstatu trestného činu **šíření falešných zpráv**, za který by měli pykat. Doufám, že budou...

Americká agentura Bloomberg v pátek na svém webu zveřejnila titulek „Rusko napadlo Ukrajinu“
poté přiznala chybu a publikaci odstranila.


"Připravujeme titulky pro různé scénáře a titulek "Rusko napadlo Ukrajinu" byl náhodně zveřejněn na našich webových stránkách kolem 16:00 ET (kolem půlnoci moskevského času). Této chyby se hluboce omlouváme," zpráva zveřejněná na webu na webu agentury v sobotu.


Upřesňuje se, že vedení agentury příčinu incidentu vyšetřuje.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13625659?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**Americká agentura Bloomberg v pátek na svém webu zveřejnila titulek „Rusko napadlo Ukrajinu“** poté přiznala chybu a publikaci odstranila. "Připravujeme titulky pro různé scénáře a titulek "Rusko napadlo Ukrajinu" byl náhodně zveřejněn na našich webových stránkách kolem 16:00 ET (kolem půlnoci moskevského času). Této chyby se hluboce omlouváme," zpráva zveřejněná na webu na webu agentury v sobotu. Upřesňuje se, že vedení agentury příčinu incidentu vyšetřuje. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13625659?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Americká agentura Bloomberg v pátek na svém webu zveřejnila titulek „Rusko napadlo Ukrajinu“


Hned na začátku Solovjov komentuje jak propadly akce určitých firem na burze kvůli tomuto "omylu"
https://www.youtube.com/watch?v=QXqYwzWqlrg


Tuším, Rotchildové takhle přišli k pěkným penězům, když podplatili pracovníka telegrafu, aby poslal zprávu, že Napoleon vyhrál butvu u Vaterloo. Akce na trhu spadly, on je skoupil a bylo vymalováno.


[quote="pid:56351, uid:158"]Americká agentura Bloomberg v pátek na svém webu zveřejnila titulek „Rusko napadlo Ukrajinu“[/quote] Hned na začátku Solovjov komentuje jak propadly akce určitých firem na burze kvůli tomuto "omylu" https://www.youtube.com/watch?v=QXqYwzWqlrg Tuším, Rotchildové takhle přišli k pěkným penězům, když podplatili pracovníka telegrafu, aby poslal zprávu, že Napoleon vyhrál butvu u Vaterloo. Akce na trhu spadly, on je skoupil a bylo vymalováno.
877
6
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept