Politika v ČR
PS PČR

Tomio Okamura:
"Co se týče... Co se týče tohoto přístupu, tak prostě váleční štváči, Černochová, Lipavský, ve své ideologické zaujatosti prostě nás zatahují skutečně do hrozby války, válečného konfliktu. Českou republiku do toho zatahují."


https://www.psp.cz/eknih/2021ps/stenprot/006schuz/s006243.htm


Tomio Okamura: "Co se týče... Co se týče tohoto přístupu, tak prostě **váleční štváči, Černochová, Lipavský,** ve své ideologické zaujatosti prostě nás zatahují skutečně do hrozby války, válečného konfliktu. Českou republiku do toho zatahují." https://www.psp.cz/eknih/2021ps/stenprot/006schuz/s006243.htm

Využiju tvé záložky, abych dala odkazy na komentáře Tomia Okamury a Kateřiny Konečné. Na rozdíl od jiných "neviditelných" se tito dva zabývají komentáři k současným problémům - tomu, co se děje v parlamentu, ve vládě, v Bruselu.
Videa Kateřiny Konečné:
https://www.youtube.com/watch?v=-UuF-xUXG0c


Videa Tomio Okamury:
https://www.youtube.com/watch?v=l1n5dJfbnwM
Občas sleduji, hlavně, když se něco v PS projednává nebo rozhoduje. Fialová vláda - to jsou fakt hrobaři a ani říšský protektor si nedovolil to, co oni.


Využiju tvé záložky, abych dala odkazy na komentáře Tomia Okamury a Kateřiny Konečné. Na rozdíl od jiných "neviditelných" se tito dva zabývají komentáři k současným problémům - tomu, co se děje v parlamentu, ve vládě, v Bruselu. Videa Kateřiny Konečné: https://www.youtube.com/watch?v=-UuF-xUXG0c Videa Tomio Okamury: https://www.youtube.com/watch?v=l1n5dJfbnwM Občas sleduji, hlavně, když se něco v PS projednává nebo rozhoduje. Fialová vláda - to jsou fakt hrobaři a ani říšský protektor si nedovolil to, co oni.
398
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept