Politika v SR
Folklórný súbor SMER-Sociálna demokracia.

Kedy?


To žiaľ neviem povedať, lebo to nezávisí odo mňa, ale od vnútro-spoločenských, vonkajších a globálnych procesov a to, že je zle, začína chápať už aj čvarga. Lenže nepochopila, že celá vec s covidom končí (kroky Británie a varovanie OSN) a majú si dať pohov s tou zmluvou s Američanmi. Namiesto toho tlačia Slovensko do zmluvy a aj preto novelizuje pandemický zákon (drakonické opatrenia). Háčik je v tom, že im to nebude nič platné, keď sa dav rozhodne riešiť ich ručne-stručne, lebo policajti, vojaci a ostatné slovenské ozbrojené zložky nebudú za nich riskovať život a budú radi, že sa dostanú na druhý breh Dunaja. Dodávam, že Matelko, ktorý má garancie od veľkých chlapcov je pred odchodom a chystá pre každého prekvapenie, ktoré nebude v žiadnom prípade príjemné pre Sulíka, ostatných koaličných partnerov, ani pre „podarenú“ aktivistku zo smetiska a toto súdim z toho, že je príliš ticho.


S pozdravom


Oracle 911


Kedy? To žiaľ neviem povedať, lebo to nezávisí odo mňa, ale od vnútro-spoločenských, vonkajších a globálnych procesov a to, že je zle, začína chápať už aj čvarga. Lenže nepochopila, že celá vec s covidom končí (kroky Británie a varovanie OSN) a majú si dať pohov s tou zmluvou s Američanmi. Namiesto toho tlačia Slovensko do zmluvy a aj preto novelizuje pandemický zákon (drakonické opatrenia). Háčik je v tom, že im to nebude nič platné, keď sa dav rozhodne riešiť ich ručne-stručne, lebo policajti, vojaci a ostatné slovenské ozbrojené zložky nebudú za nich riskovať život a budú radi, že sa dostanú na druhý breh Dunaja. **Dodávam, že Matelko, ktorý má garancie od veľkých chlapcov je pred odchodom a chystá pre každého prekvapenie, ktoré nebude v žiadnom prípade príjemné pre Sulíka, ostatných koaličných partnerov, ani pre „podarenú“ aktivistku zo smetiska a toto súdim z toho, že je príliš ticho.** S pozdravom Oracle 911
Upravené 24. 1. 2022 o 12:43

Je tu predsa téma Naši analytici, či Strana Smer. Je potrebné založiť ďalšiu tému?


Je tu predsa téma Naši analytici, či Strana Smer. Je potrebné založiť ďalšiu tému?

@Mirec D. Kancelár minule upozorňoval, že ak chce niekto diskutovať o konkrétnom článku a ďalej myšlienkovo rozvíjať má založiť osobitnú tému (ak som tomu správne pochopil). Ak @LFS -ov zámer bol vedený týmto smerom, tak len išiel podľa pokynov moderátora, ak nie tak potom máš pravdu je to zbytočné.

@Mirec D. Kancelár minule upozorňoval, že ak chce niekto diskutovať o konkrétnom článku a ďalej myšlienkovo rozvíjať má založiť osobitnú tému (ak som tomu správne pochopil). Ak @LFS -ov zámer bol vedený týmto smerom, tak len išiel podľa pokynov moderátora, ak nie tak potom máš pravdu je to zbytočné.

@Mirec D
Mám taký zvyk, skladať si mozaiku z kúsočkov (aj pocitových, vychádzajúcich z podvedomia) a keď mi to zapadne do gobelínu mojich predstáv (ako má vypadať naratív, ktorý nás obklopuje), tak napíšem o tom správu. Niektorí, čo robia to isté ako ja práve teraz to častokrát okomentujú slovami: ...dám to sem, aby to nezapadlo ....
Vypichnutie informácií pre iných je tiež riadenie. Hlavne, keď sa jedná o tak závažné a výbušné veci.

Všetkým hodne zdravia.


@Mirec D Mám taký zvyk, skladať si mozaiku z kúsočkov (aj pocitových, vychádzajúcich z podvedomia) a keď mi to zapadne do gobelínu mojich predstáv (ako má vypadať naratív, ktorý nás obklopuje), tak napíšem o tom správu. Niektorí, čo robia to isté ako ja práve teraz to častokrát okomentujú slovami: ...dám to sem, aby to nezapadlo .... Vypichnutie informácií pre iných je tiež riadenie. Hlavne, keď sa jedná o tak závažné a výbušné veci. Všetkým hodne zdravia.
520
5
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept