Zdravie a záhrada
ČT24: Jan Kodeš k aféře Djokovič

Kumu by, jako mně, dělal problém poslouchat tu s odpuštěním blbou píču, zde je výcuc z rozhovoru.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Blbecek-rekla-moderatorka-k-Djokovicovi-Sokovany-Kodes-ji-v-tom-vykoupal-689975


Kumu by, jako mně, dělal problém poslouchat tu s odpuštěním blbou píču, zde je výcuc z rozhovoru. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Blbecek-rekla-moderatorka-k-Djokovicovi-Sokovany-Kodes-ji-v-tom-vykoupal-689975

Kumu by, jako mně, dělal problém poslouchat tu s odpuštěním blbou píču, zde je výcuc z rozhovoru.


kdyz posloucham tu slepici, tak si rikam, ze ujecena hysterka witowska ma konkurenci. "proc se nenaockoval", "arogantni blbecek"... tem slepicim do hlavy nekdo nasadil naprogramovany chip a ony opakuji porad to stejne. dlouhodobe se nedivam na CT, zveda mi to tlak


UPDATE:
tak mi to nedalo te peroutkove jsem napsala:


"Od rijna 2020 nesleduji zpravodajstvi CT, ale byla jsem upozornena na Vas rozhovor s panem Kodesem, kde jste diskutovali o Novaku Djokovicovi.
Svym projevem, neobjektivitou, naprosto zretelnym plnenim "zadani", jste mi jen potvrdila, ze CT padla na naproste dno. V mem okoli veri objektivite CT asi uz jen seniori. Sledovat Vas, to ma clovek pocit, ze se ocitl nekde v 70. letech, kdy tu bujela normalizace.
Cest praci soudruzko!"


odpovedela:
Dobry den,


Bohuzel netusim, co Vam presne vadilo. Tenhle rozhovor vyvolal velke reakce, ale verte, ze spis vice kritiky kvuli tomu, ze jsem pana Kodese nechala dlouho mluvit a malo zasahovala, nebot uvadel spoustu nepravdivych informaci.


Pekny den.


Jana P.


[quote="pid:53215, uid:372"]Kumu by, jako mně, dělal problém poslouchat tu s odpuštěním blbou píču, zde je výcuc z rozhovoru.[/quote] kdyz posloucham tu slepici, tak si rikam, ze ujecena hysterka witowska ma konkurenci. "proc se nenaockoval", "arogantni blbecek"... tem slepicim do hlavy nekdo nasadil naprogramovany chip a ony opakuji porad to stejne. dlouhodobe se nedivam na CT, zveda mi to tlak UPDATE: tak mi to nedalo te peroutkove jsem napsala: "Od rijna 2020 nesleduji zpravodajstvi CT, ale byla jsem upozornena na Vas rozhovor s panem Kodesem, kde jste diskutovali o Novaku Djokovicovi. Svym projevem, neobjektivitou, naprosto zretelnym plnenim "zadani", jste mi jen potvrdila, ze CT padla na naproste dno. V mem okoli veri objektivite CT asi uz jen seniori. Sledovat Vas, to ma clovek pocit, ze se ocitl nekde v 70. letech, kdy tu bujela normalizace. Cest praci soudruzko!" odpovedela: Dobry den, Bohuzel netusim, co Vam presne vadilo. Tenhle rozhovor vyvolal velke reakce, ale verte, ze spis vice kritiky kvuli tomu, ze jsem pana Kodese nechala dlouho mluvit a malo zasahovala, nebot uvadel spoustu nepravdivych informaci. Pekny den. Jana P.
Upravené 19. 1. 2022 o 09:09

odpovedela:
Dobry den,


Bohuzel netusim, co Vam presne vadilo. Tenhle rozhovor vyvolal velke reakce, ale verte, ze spis vice kritiky kvuli tomu, ze jsem pana Kodese nechala dlouho mluvit a malo zasahovala, nebot uvadel spoustu nepravdivych informaci.


Zřejmě dostala vynadáno od Železného, že po Kodešovi nehodila papíry, jako to udělal sám guru s Nacherem.


To je strašná pakáž.


[quote="pid:53242, uid:347"]odpovedela: Dobry den, Bohuzel netusim, co Vam presne vadilo. Tenhle rozhovor vyvolal velke reakce, ale verte, ze spis vice kritiky kvuli tomu, ze jsem pana Kodese nechala dlouho mluvit a malo zasahovala, nebot uvadel spoustu nepravdivych informaci.[/quote] Zřejmě dostala vynadáno od Železného, že po Kodešovi nehodila papíry, jako to udělal sám guru s Nacherem. To je strašná pakáž.
898
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept