Zahraniční analytici
Igor Panarin od 14.1.2022
Y

proc asi budou oblasti Ukrajiny s ruskym jazykem, psychologii apod. vydeleny z ostatni U
Zůstane problém s banděrovskim pitómnikom na západu UA. Nevím, jak to bude chtít Rusko řešit do budoucna.


[quote="pid:58123, uid:68"]proc asi budou oblasti Ukrajiny s ruskym jazykem, psychologii apod. vydeleny z ostatni U[/quote] Zůstane problém s banděrovskim pitómnikom na západu UA. Nevím, jak to bude chtít Rusko řešit do budoucna.

Kralovna vyplatila 17.02.2022
syna Ondreje u americkeho soudu, kde byl obzalovan z obtezovani nezletile. Strany se dohodly na odskodneni. Kralovna zaplatila postizene divce 2,7 mil. Liber.
Kralovska rodina se chce ocistit od Ondrejovy cinnosti na Epsteinove ostrove a zaplati jeste 16 mil. USD ruznym fondum.
https://www.youtube.com/watch?v=uqa8-cazU2w


**Kralovna vyplatila** 17.02.2022 syna Ondreje u americkeho soudu, kde byl obzalovan z obtezovani nezletile. Strany se dohodly na odskodneni. Kralovna zaplatila postizene divce 2,7 mil. Liber. Kralovska rodina se chce ocistit od Ondrejovy cinnosti na Epsteinove ostrove a zaplati jeste 16 mil. USD ruznym fondum. https://www.youtube.com/watch?v=uqa8-cazU2w

Volby ve Francii
Dne 10.dubna se maji konat presidentske volby ve Francii. Macron ma 4 protivniky a stale mu ubyva procent hodnoceni. Za tento se snizil rejting opet o 2%, celkem ma nyni 24%.
Na druhem miste je Marie Le Pen s 15ti%, treti je Valerie Pecresse se 14ti% a ctvrty je Eric Zemmour a paty je Jean-Luc Melanchon. Jeho hodnoceni roste. Situace se dynamicky meni. Cekame dalsi zpravy.
https://www.youtube.com/watch?v=gll4ZPgfXXI


**Volby ve Francii** Dne 10.dubna se maji konat presidentske volby ve Francii. Macron ma 4 protivniky a stale mu ubyva procent hodnoceni. Za tento se snizil rejting opet o 2%, celkem ma nyni 24%. Na druhem miste je Marie Le Pen s 15ti%, treti je Valerie Pecresse se 14ti% a ctvrty je Eric Zemmour a paty je Jean-Luc Melanchon. Jeho hodnoceni roste. Situace se dynamicky meni. Cekame dalsi zpravy. https://www.youtube.com/watch?v=gll4ZPgfXXI
Upravené 17. 2. 2022 o 11:00

Klon Gordona
Na Zavtra vysel zajimavy, analyticky clanek pod nazvem
"V hlavnim meste byl zadrzen majdanovec Valerij Solovjev" zde.
Vystupoval v poradech Echa Moskvy a prenosech Deste.
Byl zadrzen i se svym synem.
https://www.youtu.be/PH26KKlrosw


**Klon Gordona** Na Zavtra vysel zajimavy, analyticky clanek pod nazvem "V hlavnim meste byl zadrzen majdanovec Valerij Solovjev" [zde](https://zavtra.ru/events/v_stolitce_zaderzhan_majdanshik_valerij_solovej). Vystupoval v poradech Echa Moskvy a prenosech Deste. Byl zadrzen i se svym synem. https://www.youtu.be/PH26KKlrosw

Biden v hysterii
Na inosmi vysel clanek francouzskeho Le Figaro s nazvem:
Biden na Ukrajine: odvaž se, utíkej! zde
Autor clanku si mysli, ze se USA na Ukrajine chova zrovna tak, jeko v Iraku a Afganistanu. Ukazuje na politiku dvou metru Washingtonu.
https://www.youtu.be/0A0_0EZijBE


**Biden v hysterii** Na inosmi vysel clanek francouzskeho Le Figaro s nazvem: Biden na Ukrajine: odvaž se, utíkej! [zde](https://inosmi.ru/20220217/bayden-253058853.html) Autor clanku si mysli, ze se USA na Ukrajine chova zrovna tak, jeko v Iraku a Afganistanu. Ukazuje na politiku dvou metru Washingtonu. https://www.youtu.be/0A0_0EZijBE

V zapalu informacni valky
Vysel clanek se stejnojmennym nazvem na Fondu socialni kultury zde, kde hodnoti situaci kolem Donbasu ....
Panarin ma vyhodnoceni clanku za absolutne spravne 0:23 ...
keď som si prečítal tento článok, tak ten návrh, hlavne od strany jednotné Rusko, vytvára tlak na Kyjev aby sa správal rozumne a zároveň dáva kyjevskému komikovi určité záchranné lano, cez ktoré aspoň trochu brzdí a koriguje snahy západu.


[quote="pid:58051, uid:68"]V zapalu informacni valky Vysel clanek se stejnojmennym nazvem na Fondu socialni kultury zde, kde hodnoti situaci kolem Donbasu .... Panarin ma vyhodnoceni clanku za absolutne spravne 0:23 ...[/quote]keď som si prečítal tento článok, tak ten návrh, hlavne od strany jednotné Rusko, vytvára tlak na Kyjev aby sa správal rozumne a zároveň dáva kyjevskému komikovi určité záchranné lano, cez ktoré aspoň trochu brzdí a koriguje snahy západu.

Lukasenko o uznani Donbasu
V Belorusku se konaji manevry zemi Ruska a Beloruska na odvraceni agrese nata. Lukasenko je navstivil a prohlasil, ze je ochoten spolu s Putinem uznat nezavislost Donbasu, aby se odvratila jeho genocida. To je dulezite prohlaseni a ukazuje, ze Putin i Lukasenko pracuji synchronne. Podporuji spravne rozhodnuti Dumy. Je to prechodny a vcasny krok.
https://www.youtu.be/wwYaxjTHnXY


Pripominam, ze pri navsteve Scholze mluvil Putin na tiskovce o genocide na Donbasu.


**Lukasenko o uznani Donbasu** V Belorusku se konaji manevry zemi Ruska a Beloruska na odvraceni agrese nata. Lukasenko je navstivil a prohlasil, ze je ochoten spolu s Putinem uznat nezavislost Donbasu, aby se odvratila jeho genocida. To je dulezite prohlaseni a ukazuje, ze Putin i Lukasenko pracuji synchronne. Podporuji spravne rozhodnuti Dumy. Je to prechodny a vcasny krok. https://www.youtu.be/wwYaxjTHnXY Pripominam, ze pri navsteve Scholze mluvil Putin na tiskovce o genocide na Donbasu.

Utek Nata
Odkud? Ze Stredozemniho more. Po objeveni se nasich strategickych bombarderu TU-22M3 s raketou, ktera muze znicit jakoukoliv lod nata vcetne letadlove i nasich MIG-31 s Kynzaly, zacali natovci rychle utikat ze Stredozemniho more.
Uz 4 lod proplul Gibraltarem ze Stredozemniho more.
Nase morska aviace pracuje zarne. Je treba hajit zajmy Ruska.
https://www.youtu.be/WfyHb2KBkww


**Utek Nata** Odkud? Ze Stredozemniho more. Po objeveni se nasich strategickych bombarderu TU-22M3 s raketou, ktera muze znicit jakoukoliv lod nata vcetne letadlove i nasich MIG-31 s Kynzaly, zacali natovci rychle utikat ze Stredozemniho more. Uz 4 lod proplul Gibraltarem ze Stredozemniho more. Nase morska aviace pracuje zarne. Je treba hajit zajmy Ruska. https://www.youtu.be/WfyHb2KBkww
Upravené 17. 2. 2022 o 20:56

keď som si prečítal tento článok, tak ten návrh, hlavne od strany jednotné Rusko, vytvára tlak na Kyjev aby sa správal rozumne a zároveň dáva kyjevskému komikovi určité záchranné lano, cez ktoré aspoň trochu brzdí a koriguje snahy západu.

Problém je, že práve strana Jednotné Rusko zahlasovala a pomohla presadiť ten návrh od KPRF. Čiže zase podrazila Putina.


[quote="pid:58202, uid:528"]keď som si prečítal tento článok, tak ten návrh, hlavne od strany jednotné Rusko, vytvára tlak na Kyjev aby sa správal rozumne a zároveň dáva kyjevskému komikovi určité záchranné lano, cez ktoré aspoň trochu brzdí a koriguje snahy západu.[/quote] Problém je, že práve strana Jednotné Rusko zahlasovala a pomohla presadiť ten návrh od KPRF. Čiže zase podrazila Putina.

Rusko zada
Na interfaxu:
Dnes byla predana pisemna odpoved Ruske Federace americke strane, tykajici se garanci bezpecnosti - plny text
Письменная реакция РФ на ответ американской стороны по гарантиям безопасности. Полный текст zde.
Je to plna podpora dodrzovani Minskych dohod a ja jsem rad, ze zvitezila mocenská skupina poradcu Putina, Rjabkova a Usakova.
zde


**Rusko zada** Na interfaxu: Dnes byla predana pisemna odpoved Ruske Federace americke strane, tykajici se garanci bezpecnosti - plny text Письменная реакция РФ на ответ американской стороны по гарантиям безопасности. Полный текст [zde](https://www.interfax.ru/world/822720). Je to plna podpora dodrzovani Minskych dohod a ja jsem rad, ze zvitezila mocenská skupina poradcu Putina, Rjabkova a Usakova. [zde](https://www.interfax.ru/world/822720)
Upravené 18. 2. 2022 o 11:31

Problém je, že práve strana Jednotné Rusko zahlasovala a pomohla presadiť ten návrh od KPRF. Čiže zase podrazila Putina.
myslel som, že prešiel druhý návrh a ten od komunistov


[quote="pid:58216, uid:6"]Problém je, že práve strana Jednotné Rusko zahlasovala a pomohla presadiť ten návrh od KPRF. Čiže zase podrazila Putina.[/quote]myslel som, že prešiel druhý návrh a ten od komunistov

Volodin vysvetlil - 18.2.2022
proc 15.2.2022 podporila Statni Duma nezavislost Donbasu a prosi o Putinuv souhlas.
Hlavni teze:
Zelensky a spol. se kategoricky brani vyplnovat Minske dohody a vest rozhovory s Doneckem a Luganskem. To ale podle Minskych dohod maji delat. No, nedelaji.
Na Donbase probiha genocida mistnich obcanu, jim je to jedno.
Panarin plne podporuje toto rozhodnuti Dumy.
https://www.youtu.be/LR2_lI6oLWg


**Volodin vysvetlil** - 18.2.2022 proc 15.2.2022 podporila Statni Duma nezavislost Donbasu a prosi o Putinuv souhlas. Hlavni teze: Zelensky a spol. se kategoricky brani vyplnovat Minske dohody a vest rozhovory s Doneckem a Luganskem. To ale podle Minskych dohod maji delat. No, nedelaji. Na Donbase probiha genocida mistnich obcanu, jim je to jedno. Panarin plne podporuje toto rozhodnuti Dumy. https://www.youtu.be/LR2_lI6oLWg

Rozhovory ministru obrany Ruska a USA
Konaly se rozhovory min. obrany Ruska a USA a posuzovali mezinarodni obranu bezpecnosti.
Doufame, ze po techto rozhovorech budou Americane lepe chapat a budou vice vyrovnani.
https://www.youtu.be/pqy5OIP2PYE


**Rozhovory ministru obrany Ruska a USA** Konaly se rozhovory min. obrany Ruska a USA a posuzovali mezinarodni obranu bezpecnosti. Doufame, ze po techto rozhovorech budou Americane lepe chapat a budou vice vyrovnani. https://www.youtu.be/pqy5OIP2PYE

Socialni sit Trumpa
Dnes, 18.2.2022, se byvaly president Donald Trump nechal slyset svou prvni zpravou ve sve nove socialni siti. Ocekava se, ze nova socsit Trumpa, ktera ma obejit Facebook a jine soc. site, ma pracovat od 21.22022.
Syn Trumpa toto oznamil. Cekame, ze tato nova socsit zapracuje. Netrpelive cekame.
https://www.youtu.be/jQmpgBqTDZE


**Socialni sit Trumpa** Dnes, 18.2.2022, se byvaly president Donald Trump nechal slyset svou prvni zpravou ve sve nove socialni siti. Ocekava se, ze nova socsit Trumpa, ktera ma obejit Facebook a jine soc. site, ma pracovat od 21.22022. Syn Trumpa toto oznamil. Cekame, ze tato nova socsit zapracuje. Netrpelive cekame. https://www.youtu.be/jQmpgBqTDZE
Upravené 18. 2. 2022 o 18:02

Evakuace na Donbase
Na zaklade agrese kyjevskeho rezimu proti Donbasu se rozhodli vudci Luganske a Donecke republiky evakuovat zeny a deti a starecku do Rostovske oblasti. Vlada Rostovske oblasti je pripravena je prijmout.
V poslednich dnech se zvysily obstrely Donecka a dalsich regionu Donbasu ze strany kyjevskeho rezimu. Vsechna slova Blinkena je reci valky, tj. rec silenych globalistu tlaci kyjevsky rezim do vojenske agrese proti Donbasu.
Budeme sledovat vyvoj situace. Putin a Lukasenko ve sve tiskovce mluvili o tom, ze situace na Donbase je slozita.
https://www.youtu.be/Nhv1H8PcYhg


Putin podporil uprchliky z Donbasu
a naridil okamzite dat kazdemu 10 000 Rublu. Dale ma sef VRIO MCS Cuprin bezodkladne odletet do Rostova a organizovat pomoc uprchlikum z Donbasu.
https://www.youtu.be/HWC14xVvtdg


**Evakuace na Donbase** Na zaklade agrese kyjevskeho rezimu proti Donbasu se rozhodli vudci Luganske a Donecke republiky evakuovat zeny a deti a starecku do Rostovske oblasti. Vlada Rostovske oblasti je pripravena je prijmout. V poslednich dnech se zvysily obstrely Donecka a dalsich regionu Donbasu ze strany kyjevskeho rezimu. Vsechna slova Blinkena je reci valky, tj. rec silenych globalistu tlaci kyjevsky rezim do vojenske agrese proti Donbasu. Budeme sledovat vyvoj situace. Putin a Lukasenko ve sve tiskovce mluvili o tom, ze situace na Donbase je slozita. https://www.youtu.be/Nhv1H8PcYhg **Putin podporil uprchliky z Donbasu** a naridil okamzite dat kazdemu 10 000 Rublu. Dale ma sef VRIO MCS Cuprin bezodkladne odletet do Rostova a organizovat pomoc uprchlikum z Donbasu. https://www.youtu.be/HWC14xVvtdg
Upravené 18. 2. 2022 o 18:10

Svazany Biden 19.2.2022
Klika neadekvatnich se dostava k moci a Biden je systematicky zadrzovan. Mluvci teto kliky, chtive valky, je Blinken. Biden telefonoval s Putinem 3x a vidite vysledek. Otazka je, jak tuto kliku odstranit.
https://www.youtu.be/kPcPEgLSp5M


**Svazany Biden** 19.2.2022 Klika neadekvatnich se dostava k moci a Biden je systematicky zadrzovan. Mluvci teto kliky, chtive valky, je Blinken. Biden telefonoval s Putinem 3x a vidite vysledek. Otazka je, jak tuto kliku odstranit. https://www.youtu.be/kPcPEgLSp5M
Upravené 19. 2. 2022 o 12:19

Mobilizace na Donbase
Vlady Luganske a Donecke republiky oznamili mobilizaci muzu od 18ti do 55 let. Za noc bylo evakuovano kolem 30ti tisic zen a deti do Rostovske oblasti a nejen tam. Velmi pozitivni zprava je, ze 26 ruskych regionu je pripraveno prijmout uprchliky.
Nato pripravuje terakty na uzemi Kyjeva, stredni a jiho-vychodni U. Krome zapadu. Odsunuli se do Lvova a na zapade se nic neplanuje.
https://www.youtube.com/watch?v=g_O7wxa9oVs


**Mobilizace na Donbase** Vlady Luganske a Donecke republiky oznamili mobilizaci muzu od 18ti do 55 let. Za noc bylo evakuovano kolem 30ti tisic zen a deti do Rostovske oblasti a nejen tam. Velmi pozitivni zprava je, ze 26 ruskych regionu je pripraveno prijmout uprchliky. Nato pripravuje terakty na uzemi Kyjeva, stredni a jiho-vychodni U. Krome zapadu. Odsunuli se do Lvova a na zapade se nic neplanuje. https://www.youtube.com/watch?v=g_O7wxa9oVs

Svidomaja z Gazprom-media
Dnes vysel clanek na zavtra zde s nazvem:
Продюсер «Орла и решки» публично пожелала смерти Путину
Federalni kanal "Пятница!", holding Gazpromu a hlavni producent programu "Orel nebo hlava" je kyjevska Marina Grankina, ktera ve svych socsitich prala VV. Putinovi veci, ktere se nechce opakovat.
Je s podivem, jak je mozne, ze v Gazpromu pracuji lide, kteri urazi presidenta Ruska.
https://www.youtu.be/nitFFOnth68


**Svidomaja z Gazprom-media** Dnes vysel clanek na zavtra [zde](https://zavtra.ru/events/prodyuser_orla_i_reshki_publichno_pozhelala_smerti_putinu) s nazvem: Продюсер «Орла и решки» публично пожелала смерти Путину Federalni kanal "Пятница!", holding Gazpromu a hlavni producent programu "Orel nebo hlava" je kyjevska Marina Grankina, ktera ve svych socsitich prala VV. Putinovi veci, ktere se nechce opakovat. Je s podivem, jak je mozne, ze v Gazpromu pracuji lide, kteri urazi presidenta Ruska. https://www.youtu.be/nitFFOnth68

Dve rakety z Ukrajiny
preletely pres hranici Ukrajiny a vybuchly vice jak 1 km na uzemi Ruska v Rostovske oblasti. Bylo by potreba vydat vojaky, kteri toto zpusobili Rusku. Uvidime, jak bude nase vlada reagovat.
https://www.youtu.be/5gJps0IIS3E


**Dve rakety z Ukrajiny** preletely pres hranici Ukrajiny a vybuchly vice jak 1 km na uzemi Ruska v Rostovske oblasti. Bylo by potreba vydat vojaky, kteri toto zpusobili Rusku. Uvidime, jak bude nase vlada reagovat. https://www.youtu.be/5gJps0IIS3E

Ranni kavicka - 21.2.2022
Rusko
Vcera presidenti Ruska a Beloruska rozhodli o prodlouzeni proverky bojove pripravenosti vojsk Svazoveho statu na zaklade toho, ze vojska nata pokracuji v koncentraci vojsk v Polsku, Pobalti a na Ukrajine a pripravuji se k vojenske agresi poti Donbasu.


Tel. rozhovor Putina a Macrona
Neklidny Macron, ktery chce zvitezit na pres. volbach 10.4.2022 ve Francii nema mnoho sanci, a proto se velmi snazi.
Putin jeste jednou zduraznil, ze za stoupani napeti na Donbasu muze kyjevsky rezim a zada USA a nato, aby vyplnily pozadavky Ruska a odstranily am. vojska a zakladny z Vychodni a Stredni Evropy a z Pobalti, vc. Ukrajiny.
Druhym bodem je vyvedeni vsech cizich poradcu, odvoz zbrani nata atd.


Donbas
Sitace na Donbasu je tezka. Dnes pokracuje ostrelovani kyjevskym rezimem.
Na Donbasu probiha mobilizace muzu od 18 do 55 let. Evakuace deti, zen a starecku pokracuje, vyborne ji ridi vedouci MCS Cuprijan.
Dnes bude vypraveno 15 vlaku, Cuprijan rika, ze 60% evakuovanych jsou deti.
-Vcera byla v Donecku zatcena diverzni skupina kyjevskeho rezimu, 12 lidi, cast z nich byla neutralizovana. Byli pri tom zraneni 2 specnazovci DNR, ale druha diverzni skupina nemohla proniknout na uzemi Donbasu. V chodu boju utrpelo nato. Zahynul specnazovec britske vysadkove sluzby, clena nata VB.
Pripominam, ze v letech 2014-15 zahynulo na uzemi Donbasu vice jak 1000 zoldaku zemi nata vc. USA, VB, Kanady a Polska. 88 pracovniku specsluzeb zapadu zahynulo na Donbasu, kde organizovali agresi proti D.
Nyni ztratila VB opet jednoho specnazovce, zahynul v noci pri priprave a organizaci diverzantu na vybuch el. vedeni plynovodu na uzemi Donbasu.
Doufejme, ze bude vse vysetreno a Rusko bude zadat o vydani vsech, kdo jsou vinni z organizace agrese na Donbasu.


Kazachstan
Zde probiha zacistovani "Spjascich"britske agentury.
Vcera byl zatcen byvaly ministr obrany Kazachstanu za "aktivni neucast" v potlaceni velkych neporadku a nezabezpeceni ochrany dulezitych statnich objektu.
https://www.youtu.be/3eU-fQEWqmE


**Ranni kavicka - 21.2.2022** **Rusko** Vcera presidenti Ruska a Beloruska rozhodli o prodlouzeni proverky bojove pripravenosti vojsk Svazoveho statu na zaklade toho, ze vojska nata pokracuji v koncentraci vojsk v Polsku, Pobalti a na Ukrajine a pripravuji se k vojenske agresi poti Donbasu. **Tel. rozhovor Putina a Macrona** Neklidny Macron, ktery chce zvitezit na pres. volbach 10.4.2022 ve Francii nema mnoho sanci, a proto se velmi snazi. Putin jeste jednou zduraznil, ze za stoupani napeti na Donbasu muze kyjevsky rezim a zada USA a nato, aby vyplnily pozadavky Ruska a odstranily am. vojska a zakladny z Vychodni a Stredni Evropy a z Pobalti, vc. Ukrajiny. Druhym bodem je vyvedeni vsech cizich poradcu, odvoz zbrani nata atd. **Donbas** Sitace na Donbasu je tezka. Dnes pokracuje ostrelovani kyjevskym rezimem. Na Donbasu probiha mobilizace muzu od 18 do 55 let. Evakuace deti, zen a starecku pokracuje, vyborne ji ridi vedouci MCS Cuprijan. Dnes bude vypraveno 15 vlaku, Cuprijan rika, ze 60% evakuovanych jsou deti. -Vcera byla v Donecku zatcena diverzni skupina kyjevskeho rezimu, 12 lidi, cast z nich byla neutralizovana. Byli pri tom zraneni 2 specnazovci DNR, ale druha diverzni skupina nemohla proniknout na uzemi Donbasu. V chodu boju utrpelo nato. Zahynul specnazovec britske vysadkove sluzby, clena nata VB. Pripominam, ze v letech 2014-15 zahynulo na uzemi Donbasu vice jak 1000 zoldaku zemi nata vc. USA, VB, Kanady a Polska. 88 pracovniku specsluzeb zapadu zahynulo na Donbasu, kde organizovali agresi proti D. Nyni ztratila VB opet jednoho specnazovce, zahynul v noci pri priprave a organizaci diverzantu na vybuch el. vedeni plynovodu na uzemi Donbasu. Doufejme, ze bude vse vysetreno a Rusko bude zadat o vydani vsech, kdo jsou vinni z organizace agrese na Donbasu. **Kazachstan** Zde probiha zacistovani "Spjascich"britske agentury. Vcera byl zatcen byvaly ministr obrany Kazachstanu za "aktivni neucast" v potlaceni velkych neporadku a nezabezpeceni ochrany dulezitych statnich objektu. https://www.youtu.be/3eU-fQEWqmE
Upravené 21. 2. 2022 o 15:18

Demonstrace sily ve Stredozemnim mori
Na inosmi vysel dnes, 21.2.2022, clanek americkeho magazinu Military Watch s nazvem:
Do Syrie byly prevedeny ruske TU-22M3 s balistickymi raketami s rychlosti 10 Machu - demonstrace moci nad Stredozemnim morem zde
https://www.youtu.be/9ufml3KFxpo


**Demonstrace sily ve Stredozemnim mori** Na inosmi vysel dnes, 21.2.2022, clanek americkeho magazinu Military Watch s nazvem: **Do Syrie byly prevedeny ruske TU-22M3 s balistickymi raketami s rychlosti 10 Machu - demonstrace moci nad Stredozemnim morem** [zde](https://inosmi.ru/20220221/siriya-253117328.html) https://www.youtu.be/9ufml3KFxpo

Roman Abramovic je take na rozhovorech 28.02.2022
Vcera jsem daval video o Romanu Abramovicovi, aktivnim obchodniku, sefardskem zidovi. Lide mi pisi, ze probiha valka mezi Askenazi a Sefardy, ale ja si myslim, ze to neni valka, ale ze se dohaduji. Oni meli vzdy ruzne nazory.
Kazdopadne ho Portugalsko prijalo jako Sefarda, dalo mu obcanstvi a tu pisi izraelske noviny, ze se R. Abramovic take ucastni rozhovoru v Homelu, totiz na zadost Ukrajiny.
Ukrajinsky velvyslanec v Izraeli vysoko ocenil zasluhy Abramovice v jeho podpore zidovske obce na Ukrajine a jeho pomoc pri reseni otazek ukrajinske vlady.
Toto je velmi zajimavy prubeh udalosti a uvidime, jak se rozhovory zakonci a jaka bude role Abramovice.
https://www.youtube.com/watch?v=H1QjJzX1Mfs


Roman Abramovic a rozhovory 27.02.2022
Abramovic by se mel zucastnit rozhovoru v Homelu.
Vcera telefonoval izraelsky Bennett ruskemu presidentovi a informace o A. by korespondovala s timto rozhovorem.
https://www.youtube.com/watch?v=IRRffQ8GPXY


**Roman Abramovic je take na rozhovorech** 28.02.2022 Vcera jsem daval video o Romanu Abramovicovi, aktivnim obchodniku, sefardskem zidovi. Lide mi pisi, ze probiha valka mezi Askenazi a Sefardy, ale ja si myslim, ze to neni valka, ale ze se dohaduji. Oni meli vzdy ruzne nazory. Kazdopadne ho Portugalsko prijalo jako Sefarda, dalo mu obcanstvi a tu pisi izraelske noviny, ze se R. Abramovic take ucastni rozhovoru v Homelu, totiz na zadost Ukrajiny. Ukrajinsky velvyslanec v Izraeli vysoko ocenil zasluhy Abramovice v jeho podpore zidovske obce na Ukrajine a jeho pomoc pri reseni otazek ukrajinske vlady. Toto je velmi zajimavy prubeh udalosti a uvidime, jak se rozhovory zakonci a jaka bude role Abramovice. https://www.youtube.com/watch?v=H1QjJzX1Mfs **Roman Abramovic a rozhovory** 27.02.2022 Abramovic by se mel zucastnit rozhovoru v Homelu. Vcera telefonoval izraelsky Bennett ruskemu presidentovi a informace o A. by korespondovala s timto rozhovorem. https://www.youtube.com/watch?v=IRRffQ8GPXY

O Kedmim z NY - 10.3.2022 (rusky)
Bloger Alexandr Brodsky o Kedmim k jeho rozhovoru u Solovjova, kdyz hovoril o neschopnosti Ruska se tvrde vyporadat s problemem na U.
https://www.youtube.com/watch?v=FVpA3ohs7d8


**O Kedmim z NY - 10.3.2022** (rusky) Bloger Alexandr Brodsky o Kedmim k jeho rozhovoru u Solovjova, kdyz hovoril o neschopnosti Ruska se tvrde vyporadat s problemem na U. https://www.youtube.com/watch?v=FVpA3ohs7d8

Vysel clanek Thierry Meyssana pod nazvem
Banda narkomanu a neonacistu
rusky zde
anglicky zde
nemecky zde
francouzsky zde
https://www.youtube.com/watch?v=oGy5gHQhJzg


Vysel clanek Thierry Meyssana pod nazvem **Banda narkomanu a neonacistu** rusky [zde](https://www.voltairenet.org/article215885.html) anglicky [zde](https://www.voltairenet.org/article215856.html) nemecky [zde](https://www.voltairenet.org/article215904.html) francouzsky [zde](https://www.voltairenet.org/article215853.html) https://www.youtube.com/watch?v=oGy5gHQhJzg

Evropa by mela procitnout
Vysel cinsky clanek na inosmi s nazvem:
USA rozehravaji "drama" - Evropa by mela procitnout
USA chteji vsemi silami odstranit Evropu jako konkurenta ...
VB vystoupila z EU, bylo to planovano.
Prectete si zde .
https://www.youtube.com/watch?v=vUxJwFDju0Y


**Evropa by mela procitnout** Vysel cinsky clanek na inosmi s nazvem: **USA rozehravaji "drama" - Evropa by mela procitnout** USA chteji vsemi silami odstranit Evropu jako konkurenta ... VB vystoupila z EU, bylo to planovano. Prectete si [zde](https://inosmi.ru/20220311/sanktsii-253337355.html) . https://www.youtube.com/watch?v=vUxJwFDju0Y

Sankce proti rodine Peskova
Spojené státy uvalují sankce proti manželkám a dospělým dětem tiskového mluvčího ruského prezidenta Dmitrije Peskova a také proti 12 členům ruské Státní dumy, oznámil na briefingu mluvčí amerického ministerstva zahraničí Ned Price.
"Zavádíme také sankce proti 12 členům ruské Státní dumy, kteří vedli úsilí o uznání takzvaných Doněckých a Luhanských lidových republik, a proti manželce a dospělým dětem mluvčího Kremlu Dmitrije Peskova".
Peskov je od roku 2015 ženatý s krasobruslařkou Taťánou Navkou. U Peskova pět dětí: syn Nicholas z prvního manželství s Anastazii Budjonovou, dcera Alžběta a synové Mick a Dani - z druhého manželství s Catherine Solcinskou, dcera Nadězda - z manželství s Navkou.
Ve zprávě amerického ministerstva financí je uvedeno, že pod sankcemi jsou Tatiana Navka, Nikolaj a Alžběta Peskova.
Sám Peskov se dostal pod americké sankce 3. března. Proti němu byly zavedeny úplné blokační sankce, což znamená zablokování jeho majetku a majetku v USA, pokud je má k dispozici. zde


Malokdo vi, ze Peskova prvni zena je vnucka vyznamneho marsala Budjonova, poradce Stalina.
Potom byl vyslan do Turecka a tam se rozvedl s prvni zenou a ozenil se s dcerou velvyslance Ruska v Turecku.
Pod sankce se dostal jeho syn, ktery zil dlouho ve VB, pak se vratil do Ruska.
Elisabeta, dcera, spadla take od sankce. Prakticky cely svuj zivot prozila ve Francii, je zname, ze je nadsena liberalka. Casto vystupuje s vyjadrenimi, ktere protireci jejimu otci. Je divne, proc na ni uvalili sankce.
Pod sankcemi je i samotna Navka (zena Peskova), zila dlouho v USA.
https://www.youtube.com/watch?v=-Nkqes1Ja5c


**Sankce proti rodine Peskova** Spojené státy uvalují sankce proti manželkám a dospělým dětem tiskového mluvčího ruského prezidenta Dmitrije Peskova a také proti 12 členům ruské Státní dumy, oznámil na briefingu mluvčí amerického ministerstva zahraničí Ned Price. "Zavádíme také sankce proti 12 členům ruské Státní dumy, kteří vedli úsilí o uznání takzvaných Doněckých a Luhanských lidových republik, a proti manželce a dospělým dětem mluvčího Kremlu Dmitrije Peskova". Peskov je od roku 2015 ženatý s krasobruslařkou Taťánou Navkou. U Peskova pět dětí: syn Nicholas z prvního manželství s Anastazii Budjonovou, dcera Alžběta a synové Mick a Dani - z druhého manželství s Catherine Solcinskou, dcera Nadězda - z manželství s Navkou. Ve zprávě amerického ministerstva financí je uvedeno, že pod sankcemi jsou Tatiana Navka, Nikolaj a Alžběta Peskova. Sám Peskov se dostal pod americké sankce 3. března. Proti němu byly zavedeny úplné blokační sankce, což znamená zablokování jeho majetku a majetku v USA, pokud je má k dispozici. [zde](https://www.interfax.ru/world/827744) Malokdo vi, ze Peskova prvni zena je vnucka vyznamneho marsala Budjonova, poradce Stalina. Potom byl vyslan do Turecka a tam se rozvedl s prvni zenou a ozenil se s dcerou velvyslance Ruska v Turecku. Pod sankce se dostal jeho syn, ktery zil dlouho ve VB, pak se vratil do Ruska. Elisabeta, dcera, spadla take od sankce. Prakticky cely svuj zivot prozila ve Francii, je zname, ze je nadsena liberalka. Casto vystupuje s vyjadrenimi, ktere protireci jejimu otci. Je divne, proc na ni uvalili sankce. Pod sankcemi je i samotna Navka (zena Peskova), zila dlouho v USA. https://www.youtube.com/watch?v=-Nkqes1Ja5c
Upravené 13. 3. 2022 o 22:40

FSB a KGB pracuji
Ne vsichni vedi, ze se v Belorusku zachoval Vybor statni bezpecnosti Beloruska, jako za SSSR, nazev zustal stejny.
Vcera FSB Ruska spolecne s KGB Beloruska provedli operaci.
Zadrzeli 8 mladych lidi, predstavte si - od 13ti do 21 let - na uzemi Ruska i Beloruska.
Oni za posledni mesice cilene, za penize pracovali na Telegramu na specialne zalozenem kanalu.
Kazdemu z nich hrozi az do 5ti let odneti svobody.
Pripominam, ze desinformace je jednim z elementu hybridni valky proti Rusku a Belorusku.
https://www.youtu.be/eh2bxq3rOJk


**FSB a KGB pracuji** Ne vsichni vedi, ze se v Belorusku zachoval Vybor statni bezpecnosti Beloruska, jako za SSSR, nazev zustal stejny. Vcera FSB Ruska spolecne s KGB Beloruska provedli operaci. Zadrzeli 8 mladych lidi, predstavte si - od 13ti do 21 let - na uzemi Ruska i Beloruska. Oni za posledni mesice cilene, za penize pracovali na Telegramu na specialne zalozenem kanalu. Kazdemu z nich hrozi az do 5ti let odneti svobody. Pripominam, ze desinformace je jednim z elementu hybridni valky proti Rusku a Belorusku. https://www.youtu.be/eh2bxq3rOJk

Je divne, proc na ni uvalili sankce.


Není to divné ... Je to zprostředkovaný nátlak Západu na jejího otce, aby ještě více zradil prezidenta a Rusko. Neustále kolem sebe slyším výkřiky masy zfanatizovaných biorobotů, že by někdo měl zlikvidovat Putina a byl by klid ... Hlupáci, kdyby věděli, kolik toho Putin a Rusko už zachránili. Bože, jak je lidská mysl krátkozraká a jak zapomíná. Pjakin má stoprocentní pravdu, když říká, že paměť davu je 14 dní.


[quote="pid:63069, uid:68"]Je divne, proc na ni uvalili sankce.[/quote] Není to divné ... Je to zprostředkovaný nátlak Západu na jejího otce, aby ještě více zradil prezidenta a Rusko. Neustále kolem sebe slyším výkřiky masy zfanatizovaných biorobotů, že by někdo měl zlikvidovat Putina a byl by klid ... Hlupáci, kdyby věděli, kolik toho Putin a Rusko už zachránili. Bože, jak je lidská mysl krátkozraká a jak zapomíná. Pjakin má stoprocentní pravdu, když říká, že paměť davu je 14 dní.

Iransky uder a ropny dolar
Na poradu bude transformace svetoveho financniho systemu. Je nutne byt pripraven. Rusko spadlo pod sankce, ale i Zapad trpi kvuli temto sankcim.
Nam zmrazily ruzne zapadni zeme 300 mld.
Probiha dedolarizace. Jestli se USA rozpadnou, to se jeste ukaze. Faktem je, ze tam maji problemy.
Uder Iranu po ropnem dolaru
Tento system ropneho dolaru vzniknul v 70 tych letech.
Iran nyni uderil raketami po Irackem Kurdistanu, to je novy klicek modelu ve velke hre.
Proc to udelali prave ted?
Informace maji 2 urovne:
-oficialne rika Iran, ze udery nanesl jen po objektech Mossadu. Ten aktivne spolupracuje s Kurdy a snazi se pres ne mit vliv v islamskem svete.
Iran rika, ze vypalil 12 raket na stan stabu Mossadu. Ten je zcela znicen. Je mnoho mrtvych a ranenych dustojniku.
-jine prameny tvrdi, ze uderili nejen po stabu Mossadu, ale i po generalnim konzulatu USA a po vojenskem letisti, kde se jeste nachazeji Americane.
Vznikaji otazky, kdeze bylo PVO nata? Je to tam prospikovane PVO a oni propusti iranske rakety po draze 300 km.
Dalsi moment je, ze jestli zacne eskalace napeti, Iran sdelil, ze zavre Hormuzsky pruliv, a tim cena ropy divoce nastoupa.
Pripominam, ze nam Americane ropu embargovali a obratili se na Venezuelu, o tom je ale ticho. Pak se USA obratily na Katar a Saudi, tam dostaly kosem, a tak se zacaly obracet na Iran, ale po raketovem utoku Iranu je jasne, ze z toho nic nebude.
Upozornuji na to, ze to je zacatek takove komunikace o postoji k ropnemu dolaru. Jestli to system ropneho dolaru upevni nebo jestli ruchne, ukazi pristi mesice.
Muze take byt, ze se hraci domluvi a zachrani se jakasi rovnovaha na urcity cas i dele a nebo bude vynulovani.
Chtel bych ale upozornit na to, ze mame noveho hrace "Iran". Jeste neni jasne, jake sily v Iranu toto rozhodly, ale vypada to na konzervativce, to jsou antiglobaliste, protoze v Iranu je i liberalni, prozapadni strana, ktera je uzce spojena s Londynem, coz je take dulezite si uvedomit.
https://www.youtube.com/watch?v=3qGQDKYPDas


**Iransky uder a ropny dolar** Na poradu bude transformace svetoveho financniho systemu. Je nutne byt pripraven. Rusko spadlo pod sankce, ale i Zapad trpi kvuli temto sankcim. Nam zmrazily ruzne zapadni zeme 300 mld. Probiha dedolarizace. Jestli se USA rozpadnou, to se jeste ukaze. Faktem je, ze tam maji problemy. **Uder Iranu po ropnem dolaru** Tento system ropneho dolaru vzniknul v 70 tych letech. Iran nyni uderil raketami po Irackem Kurdistanu, to je novy klicek modelu ve velke hre. Proc to udelali prave ted? Informace maji 2 urovne: -oficialne rika Iran, ze udery nanesl jen po objektech Mossadu. Ten aktivne spolupracuje s Kurdy a snazi se pres ne mit vliv v islamskem svete. Iran rika, ze vypalil 12 raket na stan stabu Mossadu. Ten je zcela znicen. Je mnoho mrtvych a ranenych dustojniku. -jine prameny tvrdi, ze uderili nejen po stabu Mossadu, ale i po generalnim konzulatu USA a po vojenskem letisti, kde se jeste nachazeji Americane. Vznikaji otazky, kdeze bylo PVO nata? Je to tam prospikovane PVO a oni propusti iranske rakety po draze 300 km. Dalsi moment je, ze jestli zacne eskalace napeti, Iran sdelil, ze zavre Hormuzsky pruliv, a tim cena ropy divoce nastoupa. Pripominam, ze nam Americane ropu embargovali a obratili se na Venezuelu, o tom je ale ticho. Pak se USA obratily na Katar a Saudi, tam dostaly kosem, a tak se zacaly obracet na Iran, ale po raketovem utoku Iranu je jasne, ze z toho nic nebude. Upozornuji na to, ze to je zacatek takove komunikace o postoji k ropnemu dolaru. Jestli to system ropneho dolaru upevni nebo jestli ruchne, ukazi pristi mesice. Muze take byt, ze se hraci domluvi a zachrani se jakasi rovnovaha na urcity cas i dele a nebo bude vynulovani. Chtel bych ale upozornit na to, ze mame noveho hrace "Iran". Jeste neni jasne, jake sily v Iranu toto rozhodly, ale vypada to na konzervativce, to jsou antiglobaliste, protoze v Iranu je i liberalni, prozapadni strana, ktera je uzce spojena s Londynem, coz je take dulezite si uvedomit. https://www.youtube.com/watch?v=3qGQDKYPDas

Iranska akce
V Erlibu, v hlavnim meste Irackeho Kurdistanu, bylo zabito 12ti tezkymi, iranskymi raketami 9 izraelskych generalu Mossadu.
Izraelske zpravy rikaji, ze byli zabiti 4 a 6 zranenych.
https://www.youtu.be/IeHwNtPRNNs


**Iranska akce** V Erlibu, v hlavnim meste Irackeho Kurdistanu, bylo zabito 12ti tezkymi, iranskymi raketami 9 izraelskych generalu Mossadu. Izraelske zpravy rikaji, ze byli zabiti 4 a 6 zranenych. https://www.youtu.be/IeHwNtPRNNs

Utok na Zahreb
V dronu, ktery spadl v Zahrebu byla 120ti kg bomba. Ta vybouchla uz v trychtyri. Rika se, ze jestli by dron nespadl nekde v ustrani v Zahrebu a bomba by nevybouchla v trychtyri, nasledky by byly daleko vice katastroficke.
Chorvatske zpravy se lisi. President Chorvatska rekl, ze dron letel z Ukrajiny pres Madarsko do Chorvatska a spadl v hlavnim meste.
Vcera vecer byla v jinych zpravach ozvucena jina varianta, a to, ze dron preletel cele Rumunsko a pak priletel do Chorvatska a spadl v hlavnim meste Zahrebu.
Fakt ale zustava faktem, nejspis to byla provokace s hlubsim cilem. Dobre, ze nemela vazne nasledky. Uvidime, jak bude pokracovat vysetrovani.
https://www.youtube.com/channel/UCITc8dYeKc_K3E_8LNefMBA


**Utok na Zahreb** V dronu, ktery spadl v Zahrebu byla 120ti kg bomba. Ta vybouchla uz v trychtyri. Rika se, ze jestli by dron nespadl nekde v ustrani v Zahrebu a bomba by nevybouchla v trychtyri, nasledky by byly daleko vice katastroficke. Chorvatske zpravy se lisi. President Chorvatska rekl, ze dron letel z Ukrajiny pres Madarsko do Chorvatska a spadl v hlavnim meste. Vcera vecer byla v jinych zpravach ozvucena jina varianta, a to, ze dron preletel cele Rumunsko a pak priletel do Chorvatska a spadl v hlavnim meste Zahrebu. Fakt ale zustava faktem, nejspis to byla provokace s hlubsim cilem. Dobre, ze nemela vazne nasledky. Uvidime, jak bude pokracovat vysetrovani. https://www.youtube.com/channel/UCITc8dYeKc_K3E_8LNefMBA
Upravené 14. 3. 2022 o 14:54

Pripravujeme se v Pobalti
Kvuli koncentraci vojenskych sil nata okolo Kaliningradske oblasti jsme se rozhodli zde provest radu manevru. Cvici lode, sily PVO a trenuje se namorni pechota. Pripravujeme se na pripadny utok proti Kaliningradu. Je treba byt pripraven.
https://www.youtu.be/djjxLV4cqlY


**Pripravujeme se v Pobalti** Kvuli koncentraci vojenskych sil nata okolo Kaliningradske oblasti jsme se rozhodli zde provest radu manevru. Cvici lode, sily PVO a trenuje se namorni pechota. Pripravujeme se na pripadny utok proti Kaliningradu. Je treba byt pripraven. https://www.youtu.be/djjxLV4cqlY

Belorusko sestrelilo raketu
President Beloruska, A. Lukasenko, oznamil, ze Beloruske PVO sestrelily pred dvema dny raketu Tecku U, ktera mela namireno na uzemi Beloruska. Zbytky sestrelene rakety spadly do reky Pripjat. zde
https://www.youtube.com/watch?v=vTZUP6HgV5I


Ta reka tece podle mapy okolo Cernobylu ....


**Belorusko sestrelilo raketu** President Beloruska, A. Lukasenko, oznamil, ze Beloruske PVO sestrelily pred dvema dny raketu Tecku U, ktera mela namireno na uzemi Beloruska. Zbytky sestrelene rakety spadly do reky Pripjat. [zde](https://sh.wikipedia.org/wiki/Belorusija) https://www.youtube.com/watch?v=vTZUP6HgV5I Ta reka tece podle mapy okolo Cernobylu ....
Upravené 15. 3. 2022 o 19:18

Rusko vystoupilo z Parlamentního shromáždění Rady Evropy
Penize, ktere jsme tam platili, budeme potrebovat na jine ucely.
https://www.youtube.com/watch?v=g4J27mxlE0A


**Rusko vystoupilo z Parlamentního shromáždění Rady Evropy** Penize, ktere jsme tam platili, budeme potrebovat na jine ucely. https://www.youtube.com/watch?v=g4J27mxlE0A
Upravené 15. 3. 2022 o 19:15

O biologickych zbranich
Na zavtra vysel clanek se shora uvedenym tematem.
Ctete zde .
https://www.youtube.com/watch?v=_DGvN3DLpyw


**O biologickych zbranich** Na zavtra vysel clanek se shora uvedenym tematem. Ctete [zde](https://zavtra.ru/blogs/o_biologicheskih_laboratoriyah_na_ukraine_i_v_drugih_postsovetskih_gosudarstvah) . https://www.youtube.com/watch?v=_DGvN3DLpyw
Upravené 16. 3. 2022 o 11:22

Generalissimus
Doporucuji vam precist dvoudilnou knihu Vladimira Karpova
"Generalissimus"!


Z diskuse:
-Čtu knihu na vaši radu, otevírá celou vrstvu neznámého v těchto obdobích a dává hluboký pohled na to, co se děje v těchto dnech nejužitečnější dokumentární materiál


-Tuto knihu si musí přečíst každý, kdo se málo zajímá o historii a její pravdivý výklad. Vladimir Karpov dokázal velmi přesně nastínit život a činnost našeho významného spoluobcana. Čte se velmi snadno a seznamuje s málo známými fakty a detaily, které vedou k jinému pohledu na Stalina. Také V. K. každou epizodu doklada archivními dokumenty, díky nimž nevzniká sebemenší podezření na neobjektivitu V. K.
https://www.youtube.com/watch?v=vBl-EJmUMNw


**Generalissimus** Doporucuji vam precist dvoudilnou knihu Vladimira Karpova "Generalissimus"! Z diskuse: -Čtu knihu na vaši radu, otevírá celou vrstvu neznámého v těchto obdobích a dává hluboký pohled na to, co se děje v těchto dnech nejužitečnější dokumentární materiál -Tuto knihu si musí přečíst každý, kdo se málo zajímá o historii a její pravdivý výklad. Vladimir Karpov dokázal velmi přesně nastínit život a činnost našeho významného spoluobcana. Čte se velmi snadno a seznamuje s málo známými fakty a detaily, které vedou k jinému pohledu na Stalina. Také V. K. každou epizodu doklada archivními dokumenty, díky nimž nevzniká sebemenší podezření na neobjektivitu V. K. https://www.youtube.com/watch?v=vBl-EJmUMNw

Svedska varianta po Ukrajinu
Dnes ozvucil tiskovy tajemnik presidenta Putina Peskov nektere pozice Ruska, spojene s rozhovory delegace Medinskeho.
Kompromis vypada nasledovne - model Rakouska nebo Svedska se vznikem vlastniho statu, vlastni armady, ale bez vnejsich vlivu, bez cizich zakladen a bez clenstvi v nato.
Nakolik se tato varianta libi Rusku, to je otevrena otazka. Cas ukaze.
https://www.youtube.com/watch?v=tgpWlvRgyD4


**Svedska varianta po Ukrajinu** Dnes ozvucil tiskovy tajemnik presidenta Putina Peskov nektere pozice Ruska, spojene s rozhovory delegace Medinskeho. Kompromis vypada nasledovne - model Rakouska nebo Svedska se vznikem vlastniho statu, vlastni armady, ale bez vnejsich vlivu, bez cizich zakladen a bez clenstvi v nato. Nakolik se tato varianta libi Rusku, to je otevrena otazka. Cas ukaze. https://www.youtube.com/watch?v=tgpWlvRgyD4

Putin o specoperaci
Operace bezi podle planu a bezi uspesne.
Panarin - sledoval jsem emocionalni moment pri prohlaseni - on neuhne.


Vyhlaseni Peskova a Putina se nekdy velmi lisi .... Mnozi se ptaji, proc tomu tak je ... No posudte sami.
https://www.youtube.com/watch?v=CPjqaO0DCqE


Putin o 5 kolone
https://www.youtube.com/watch?v=eNNVrGyKj4Q


**Putin o specoperaci** Operace bezi podle planu a bezi uspesne. Panarin - sledoval jsem emocionalni moment pri prohlaseni - on neuhne. Vyhlaseni Peskova a Putina se nekdy velmi lisi .... Mnozi se ptaji, proc tomu tak je ... No posudte sami. https://www.youtube.com/watch?v=CPjqaO0DCqE **Putin o 5 kolone** https://www.youtube.com/watch?v=eNNVrGyKj4Q
Upravené 16. 3. 2022 o 16:11

Neutrální status Ukrajiny, to je cíl vyjednávání s Kyjevem, řekl Lavrov
„Vyjednávání, které nyní pokračuje, má za cíl zajištění neutrálního vojenského statusu Ukrajiny v kontextu bezpečnostních záruk pro všechny účastníky tohoto procesu, v kontextu demilitarizace Ukrajiny, aby z jejího území nevycházely pro RF žádné hrozby, a v kontextu samozřejmě ukončení nacifikace země, která se upevnila v řadě legislativních aktů, a to včetně zrušení všech diskriminačních omezení, která byla uvalena na ruský jazyk, ruské vzdělání, kulturu a ruská média,“ oznámil Lavrov na tiskové konferenci. zde


**Neutrální status Ukrajiny, to je cíl vyjednávání s Kyjevem, řekl Lavrov** „Vyjednávání, které nyní pokračuje, má za cíl zajištění neutrálního vojenského statusu Ukrajiny v kontextu bezpečnostních záruk pro všechny účastníky tohoto procesu, v kontextu demilitarizace Ukrajiny, aby z jejího území nevycházely pro RF žádné hrozby, a v kontextu samozřejmě ukončení nacifikace země, která se upevnila v řadě legislativních aktů, a to včetně zrušení všech diskriminačních omezení, která byla uvalena na ruský jazyk, ruské vzdělání, kulturu a ruská média,“ oznámil Lavrov na tiskové konferenci. [zde](https://t.me/s/SputnikCesko1)

Cina odrazi utoky SSA
Clanek na fondu strategicke kultury zde
Zitra bude videosetkani Xi Jinpinga a Bidena.
Cina podporuje velmi opatrne Rusko. Nekde se zdrzuje, nekde je proti, nekde je za. Jedna se o takovou lehkou linii podpory.
Uvidime, jak probehne zitrejsi setkani. SSA nas chce zadusit jeste ze strany Ciny.
Situace neni lehka, cekame na zitrejsi rozhovory.
https://www.youtube.com/watch?v=Ru2CPpEEoGE


**Cina odrazi utoky SSA** Clanek na fondu strategicke kultury [zde](https://www.fondsk.ru/news/2022/03/17/kitaj-otbivaet-naskoki-ssha-po-antirossijskim-sankcijam-i-kontratakuet-55798.html) Zitra bude videosetkani Xi Jinpinga a Bidena. Cina podporuje velmi opatrne Rusko. Nekde se zdrzuje, nekde je proti, nekde je za. Jedna se o takovou lehkou linii podpory. Uvidime, jak probehne zitrejsi setkani. SSA nas chce zadusit jeste ze strany Ciny. Situace neni lehka, cekame na zitrejsi rozhovory. https://www.youtube.com/watch?v=Ru2CPpEEoGE

Opet Nabjulina
President Putin se opet rozhodl pro Nabjulinu ve vedeni centralni banky.
Dne 21. brezna Rada Statni dumy projedna a pak se rozhodne.
Plnomoci Nabjuliny konci 24. cervna 2022.
Bezi ruzne drby, ze podala prihlasku, pak zase, ze ji nepusti ze zeme. Nicmene president se rozhodl, doufejme, ze nam brzy vysvetli proc.
https://www.youtube.com/watch?v=jvver-AtOc0


**Opet Nabjulina** President Putin se opet rozhodl pro Nabjulinu ve vedeni centralni banky. Dne 21. brezna Rada Statni dumy projedna a pak se rozhodne. Plnomoci Nabjuliny konci 24. cervna 2022. Bezi ruzne drby, ze podala prihlasku, pak zase, ze ji nepusti ze zeme. Nicmene president se rozhodl, doufejme, ze nam brzy vysvetli proc. https://www.youtube.com/watch?v=jvver-AtOc0

Hrdinstvi v Pise
V italskem meste s sikmou vezi se stala dulezita udalost.
Nasi ctenari z Italie pisi, ze je tam hrozna protiruska psychoza a predstavte si, ze v techto podminkach odmitli letistni nakladaci nalozit jakoby humanitarni naklady pro U. V bednach byl ale vojensky naklad. Pracovnici jsou pod tlakem, ale chapou dobro a zlo. To je hrdinstvi.
Letadla s nakladem mela letet do Polska a pak na U.
Stalo se to predevcirem.
https://www.youtu.be/2M0xeMNyteE


**Hrdinstvi v Pise** V italskem meste s sikmou vezi se stala dulezita udalost. Nasi ctenari z Italie pisi, ze je tam hrozna protiruska psychoza a predstavte si, ze v techto podminkach odmitli letistni nakladaci nalozit jakoby humanitarni naklady pro U. V bednach byl ale vojensky naklad. Pracovnici jsou pod tlakem, ale chapou dobro a zlo. To je hrdinstvi. Letadla s nakladem mela letet do Polska a pak na U. Stalo se to predevcirem. https://www.youtu.be/2M0xeMNyteE
Upravené 18. 3. 2022 o 11:21

Export do Indie se navysil
Export ropy do Indie se navysil 4x. Uz je kolem 20%.
Platit se bude v Rublech a Rupiich.
https://youtu.be/X3P4yT4tDl8


**Export do Indie se navysil** Export ropy do Indie se navysil 4x. Uz je kolem 20%. Platit se bude v Rublech a Rupiich. https://youtu.be/X3P4yT4tDl8

Saudove a ropny juan
Vcera besedoval Xi Jinping s J. Bidenem. Beseda trvala mene jak 2 hodiny a na prani Xi byla ukoncena predcasne.
Dulezity bod, krome Ukrajiny a Taivanu, ktery vzrusuje SSA, je ropny juan. Veslo ve znamost, ze Saudi propracovavaji s Cinou otazku dodavek ropy a platit by se melo juanem. To je jeste jeden mocny uder po ropnem dolaru.
Saudove, jako druzi po Rusku, dodavaji ropu do Ciny.
V ten moment, co Biden zakazal dodavky ropy z Ruska, telefonoval vudcum Saudu a ti s nim nechteli mluvit.
Pripominam, ze v Sanghaji je ropna burza, vznikla v r. 2018 a ropny juan uz obsazuje 12% ropneho trhu. Jestli Saudove prejdou na ropny juan z ropneho dolaru pocita se, ze obsadi kolem 20% ropneho trhu.
Rusko paralelne zvysilo dodavky ropy do Indie a plati se v rupiich a rublech a ne v USD. Biden ma problem.
Cilem rozhovoru nebyla jen Ukrajina a Taivan, ale hlavne juan.
Doufam, ze Xi udrzi tuto linii a rozhovory se skoncily v jeho prospech. Tim by podrzel i Rusko.
https://www.youtube.com/channel/UCITc8dYeKc_K3E_8LNefMBA


**Saudove a ropny juan** Vcera besedoval Xi Jinping s J. Bidenem. Beseda trvala mene jak 2 hodiny a na prani Xi byla ukoncena predcasne. Dulezity bod, krome Ukrajiny a Taivanu, ktery vzrusuje SSA, je ropny juan. Veslo ve znamost, ze Saudi propracovavaji s Cinou otazku dodavek ropy a platit by se melo juanem. To je jeste jeden mocny uder po ropnem dolaru. Saudove, jako druzi po Rusku, dodavaji ropu do Ciny. V ten moment, co Biden zakazal dodavky ropy z Ruska, telefonoval vudcum Saudu a ti s nim nechteli mluvit. Pripominam, ze v Sanghaji je ropna burza, vznikla v r. 2018 a ropny juan uz obsazuje 12% ropneho trhu. Jestli Saudove prejdou na ropny juan z ropneho dolaru pocita se, ze obsadi kolem 20% ropneho trhu. Rusko paralelne zvysilo dodavky ropy do Indie a plati se v rupiich a rublech a ne v USD. Biden ma problem. Cilem rozhovoru nebyla jen Ukrajina a Taivan, ale hlavne juan. Doufam, ze Xi udrzi tuto linii a rozhovory se skoncily v jeho prospech. Tim by podrzel i Rusko. https://www.youtube.com/channel/UCITc8dYeKc_K3E_8LNefMBA

Pro ty, co sleduji Panarina. Nyni ho naleznete krome Telegramu take na vk.com/id163797967. Na trubce ho momentalne zabanili.


Pro ty, co sleduji Panarina. Nyni ho naleznete krome Telegramu take na vk.com/id163797967. Na trubce ho momentalne zabanili.

Panarinuv odkaz na Davidovuv.index (Давыдов.Индекс) - Ekonomika k 25.3.2022 zde:
Velmi spatne zpravy
-Šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová prohlásila, že EU nedovolí společnostem platit za ruský plyn v rublech.
USA zakázaly veškeré transakce se zlatem spojené s Ruskou národní bankou a uvalily sankce na 48 ruských obranných společností.
-Podle centrální banky měly ruské banky k 1. únoru 2022 na korespondenčních účtech ve Spojeném království 257 miliard rublů a na účtech v USA více než 1 bilion? (v clanku je trilion) rublů.
-"AvtoVAZ zavede od 6. června ve svých závodech v Togliatti a Lževsku na tři měsíce čtyřdenní pracovní týden kvůli nedostatku elektronických součástek.
-Japonsko uvalilo sankce na výrobce procesorů Baikal Electronics, stavitele lodí a další společnosti a zakázalo také vývoz luxusního zboží do Ruska.
-40 % developerů zmrazuje výstavbu bytů, kanceláří a logoparků v celém Rusku na dobu neurčitou.
-Ředitel společnosti Comscore předpověděl, že pokud se do května nevrátí hollywoodské filmy, zavře 30-40 % kin.
Ředitel společnosti Comscore Isaev v rozhovoru pro Booker's Bulletin:
"Situaci hodnotím jako katastrofální a vražednou pro ruský filmový průmysl."
Spatne zpravy
-Vlak Allegro přestane od 26. března jezdit mezi Helsinkami a Petrohradem.
-Společnost Deutsche Telekom omezila vývoj softwaru v Rusku.
-Americká biofarmaceutická společnost Gilead pozastavuje veškeré obchodní operace v Rusku, které se netýkají základních léčiv.
-Nizozemský výrobce barev a nátěrových hmot Holland Colours oznámil pozastavení investic do ruských a běloruských projektů.
-Švédská poštovní společnost Postnord zastavuje doručování dopisů a poštovních zásilek z a do Ruska a Běloruska.
-Společnost NOVATEK zmrazila práce na všech svých perspektivních projektech s výjimkou první linky závodu na zkapalňování zemního plynu Arctic LNG-2.
-Spojené království uvalilo sankce na Ústřední výzkumný ústav chemie a mechaniky (CRICHM) a obvinilo jej z kybernetického útoku na petrochemický závod v Saúdské Arábii.
Prijemne novinky
-Erdogan prohlásil, že Turecko se nepřipojí k sankcím vůči Rusku, protože nemůže dopustit, aby jeho občané zamrzli bez ruského plynu.
-Vláda povolila šestiměsíční zmrazení úvěrových ratingů bank, aby zachovala stabilitu finančního systému tváří v tvář sankcím.
-Závody Toyoty, Nissanu a Hyundai v Petrohradě mohou obnovit výrobu automobilů do konce března.
-Aeroflot zahajuje lety ze Soči do 17 destinací, včetně měst v Izraeli, Turecku, Kazachstánu, Arménii, Egyptě a Uzbekistánu.
-Německá společnost Siemens Healthineers bude pokračovat v činnosti v Rusku.
-Samsung Pay nadále funguje s kartami Mir.
-Jihokorejský výrobce potravin a cukrovinek Orion plánuje do roku 2022 otevřít v Rusku nový závod.


Panarinuv odkaz na Davidovuv.index (Давыдов.Индекс) - Ekonomika k 25.3.2022 [zde](https://t.me/DavydovIn/5077): **Velmi spatne zpravy** -Šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová prohlásila, že EU nedovolí společnostem platit za ruský plyn v rublech. USA zakázaly veškeré transakce se zlatem spojené s Ruskou národní bankou a uvalily sankce na 48 ruských obranných společností. -Podle centrální banky měly ruské banky k 1. únoru 2022 na korespondenčních účtech ve Spojeném království 257 miliard rublů a na účtech v USA více než 1 bilion? (v clanku je trilion) rublů. -"AvtoVAZ zavede od 6. června ve svých závodech v Togliatti a Lževsku na tři měsíce čtyřdenní pracovní týden kvůli nedostatku elektronických součástek. -Japonsko uvalilo sankce na výrobce procesorů Baikal Electronics, stavitele lodí a další společnosti a zakázalo také vývoz luxusního zboží do Ruska. -40 % developerů zmrazuje výstavbu bytů, kanceláří a logoparků v celém Rusku na dobu neurčitou. -Ředitel společnosti Comscore předpověděl, že pokud se do května nevrátí hollywoodské filmy, zavře 30-40 % kin. Ředitel společnosti Comscore Isaev v rozhovoru pro Booker's Bulletin: "Situaci hodnotím jako katastrofální a vražednou pro ruský filmový průmysl." **Spatne zpravy** -Vlak Allegro přestane od 26. března jezdit mezi Helsinkami a Petrohradem. -Společnost Deutsche Telekom omezila vývoj softwaru v Rusku. -Americká biofarmaceutická společnost Gilead pozastavuje veškeré obchodní operace v Rusku, které se netýkají základních léčiv. -Nizozemský výrobce barev a nátěrových hmot Holland Colours oznámil pozastavení investic do ruských a běloruských projektů. -Švédská poštovní společnost Postnord zastavuje doručování dopisů a poštovních zásilek z a do Ruska a Běloruska. -Společnost NOVATEK zmrazila práce na všech svých perspektivních projektech s výjimkou první linky závodu na zkapalňování zemního plynu Arctic LNG-2. -Spojené království uvalilo sankce na Ústřední výzkumný ústav chemie a mechaniky (CRICHM) a obvinilo jej z kybernetického útoku na petrochemický závod v Saúdské Arábii. **Prijemne novinky** -Erdogan prohlásil, že Turecko se nepřipojí k sankcím vůči Rusku, protože nemůže dopustit, aby jeho občané zamrzli bez ruského plynu. -Vláda povolila šestiměsíční zmrazení úvěrových ratingů bank, aby zachovala stabilitu finančního systému tváří v tvář sankcím. -Závody Toyoty, Nissanu a Hyundai v Petrohradě mohou obnovit výrobu automobilů do konce března. -Aeroflot zahajuje lety ze Soči do 17 destinací, včetně měst v Izraeli, Turecku, Kazachstánu, Arménii, Egyptě a Uzbekistánu. -Německá společnost Siemens Healthineers bude pokračovat v činnosti v Rusku. -Samsung Pay nadále funguje s kartami Mir. -Jihokorejský výrobce potravin a cukrovinek Orion plánuje do roku 2022 otevřít v Rusku nový závod.
Upravené 1. 4. 2022 o 18:03

Odkaz Panarina na Kremelskou pracku zde
Zatímco Putin mluví o kultuře s kulturou, v kultuře samotné kvete naprostý nedostatek kultury. A nepořádek hraničící s idiocií.
V Paříži se zadrhly exponáty z výstavy Sbírka Morozov. Ikony moderního umění", včetně neocenitelných děl francouzských umělců patřících Ermitáži, Puškinovu státnímu muzeu výtvarných umění a Treťjakovské galerii, která tam byla umístěna na naléhání šéfů těchto institucí Piotrovského, Lošaka a Tregulova. Vše by bylo v pořádku, ale ve světle posledních událostí hrozí, že tato jedinečná sbírka bude vyvlastněna. A nejde jen o pohádkové peníze, ale také o jedinečný, bezkonkurenční kulturní fond Ruska, jehož význam pro budoucí generace prostě nelze odhadnout.
Oficiální výstava skončila 22. února letošního roku. Ale kvůli údajné nemožnosti přepravy sbírky v důsledku zrušení leteckého spojení mezi zeměmi, na které se Marina Lošaková odvolává, se cennosti patřící ruskému lidu stále nacházejí v barbarských rukou francouzské vlády. Vyhlídka na zatčení ohrožuje také mistrovská díla faberge z Kremelských muzeí na výstavě v Londýně, Kandinského obrazy ze sbírek Ruského muzea, Treťjakovské galerie a Puškinova muzea v Itálii a výstavu v Malaze s exponáty z Ruského muzea.
Uvědomují si pánové a dámy z kultury, že žádné záruky na vrácení a uchování cenností, které západní vlády vydávají pro tyto výstavy, nemají cenu papíru, který je na nich napsán? Nebo jde o záměrné vyvezení cenností a jejich ponechání v nepřátelských zemích? Rád bych tomu rozuměl. Pracujeme pro myšlenku, nebo pro její malou část, pánové z kultury?
Zarážející je také nedostatečný přístup ministerstva kultury. Copak Olga Ljubimovová nechápe důsledky takové neopatrnosti? Je naléhavě nutné vyvézt národní poklad ze zemí, kde se barbarství a rusofobie staly národní ideou.


Odkaz Panarina na Kremelskou pracku [zde](https://t.me/kremlinprachka/18064) **Zatímco Putin mluví o kultuře s kulturou, v kultuře samotné kvete naprostý nedostatek kultury. A nepořádek hraničící s idiocií.** V Paříži se zadrhly exponáty z výstavy Sbírka Morozov. Ikony moderního umění", včetně neocenitelných děl francouzských umělců patřících Ermitáži, Puškinovu státnímu muzeu výtvarných umění a Treťjakovské galerii, která tam byla umístěna na naléhání šéfů těchto institucí Piotrovského, Lošaka a Tregulova. Vše by bylo v pořádku, ale ve světle posledních událostí hrozí, že tato jedinečná sbírka bude vyvlastněna. A nejde jen o pohádkové peníze, ale také o jedinečný, bezkonkurenční kulturní fond Ruska, jehož význam pro budoucí generace prostě nelze odhadnout. Oficiální výstava skončila 22. února letošního roku. Ale kvůli údajné nemožnosti přepravy sbírky v důsledku zrušení leteckého spojení mezi zeměmi, na které se Marina Lošaková odvolává, se cennosti patřící ruskému lidu stále nacházejí v barbarských rukou francouzské vlády. Vyhlídka na zatčení ohrožuje také mistrovská díla faberge z Kremelských muzeí na výstavě v Londýně, Kandinského obrazy ze sbírek Ruského muzea, Treťjakovské galerie a Puškinova muzea v Itálii a výstavu v Malaze s exponáty z Ruského muzea. Uvědomují si pánové a dámy z kultury, že žádné záruky na vrácení a uchování cenností, které západní vlády vydávají pro tyto výstavy, nemají cenu papíru, který je na nich napsán? Nebo jde o záměrné vyvezení cenností a jejich ponechání v nepřátelských zemích? Rád bych tomu rozuměl. Pracujeme pro myšlenku, nebo pro její malou část, pánové z kultury? Zarážející je také nedostatečný přístup ministerstva kultury. Copak Olga Ljubimovová nechápe důsledky takové neopatrnosti? Je naléhavě nutné vyvézt národní poklad ze zemí, kde se barbarství a rusofobie staly národní ideou.
Upravené 25. 3. 2022 o 21:23

Abramovic a rozhovory v Istanbulu 29.3.2022
Probehly rozhovory v I., nedoslo k zadnemu vysledku. Ucastnil se jich take Abramovic, sprateleny s Berezovskym. Vedli obchody v Londyne. A. byl guvernerem Cukotky a je to jedna z nejvyznamnejsich osobnosti nejen Ruska, ale i na postsovetskem uzemi.
Je tady jeden Misa, on je z Tbilisi a ma hodne otazek. Pta se na roliA. a Peskov mu odpovida. R. Abramovic je zapojen do jednani v Istanbulu a obezpecuje kontakty i za nasi zemi.
Izraelci psali, ze A. pracuje na strane Ukrajiny.
Dnes Peskov rika, ze pracuje pro nasi zemi.
Dalsi dotaz - ktera zeme rozhodovala o tom, ze se A. zucastni rozhovorum? Peskov - pro to, aby se toto odobrilo, bylo potreba souhlasu obou zemi. Vlastne nerekl, kdo byl iniciatorem. Panarin - podle me ukrajinska strana, Zelensky nedavno plediroval za A.
Jest takova priloha k faktoru A. - Peskov take rekl, ze info o otrave A. se nezaklada na pravde. Je to soucasti infokampane, soucasti infodiverze a soucasti infovalky. Tato prohlaseni neodpovidaji skutecnosti.
Jakou uloha A. skutecne ma, nevime. Pripominam, ze je nyni obcanem Portugalska. Z Anglie ho vytlacili. Portugalsko ho prijalo na zaklade toho, ze je Sefard, tj. spanelsky zid. Ti zili i na uzemi Portugalska i Spanelska. Sefarde tam byli v casech vlady Arabu na Pyrenejskem poloostrove, pak je vyhnali, cast se jich stala Portugalci a cast Spanely.
Nekteri moji ctenari z Izraele pochybuji o tom, ze je A. Sefard, ale ja rikam, ze to je rozhodnuti Portugalska, ktere mu udelilo obcanstvi.
Vzhledem k jeho vyznamu v nasi zemi je i on klicovou figurou a jeho ucast na rozhovorech se da vysvetlit, ale otazka je v cim zajmu pracuje, to ukaze cas.
https://www.youtube.com/watch?v=co5H2MNuysQ


Ci je to hra (rusky) 30.3.2022
https://www.youtube.com/watch?v=gH31Si14fys


**Abramovic a rozhovory v Istanbulu** 29.3.2022 Probehly rozhovory v I., nedoslo k zadnemu vysledku. Ucastnil se jich take Abramovic, sprateleny s Berezovskym. Vedli obchody v Londyne. A. byl guvernerem Cukotky a je to jedna z nejvyznamnejsich osobnosti nejen Ruska, ale i na postsovetskem uzemi. Je tady jeden Misa, on je z Tbilisi a ma hodne otazek. Pta se na roliA. a Peskov mu odpovida. R. Abramovic je zapojen do jednani v Istanbulu a obezpecuje kontakty i za nasi zemi. Izraelci psali, ze A. pracuje na strane Ukrajiny. Dnes Peskov rika, ze pracuje pro nasi zemi. Dalsi dotaz - ktera zeme rozhodovala o tom, ze se A. zucastni rozhovorum? Peskov - pro to, aby se toto odobrilo, bylo potreba souhlasu obou zemi. Vlastne nerekl, kdo byl iniciatorem. Panarin - podle me ukrajinska strana, Zelensky nedavno plediroval za A. Jest takova priloha k faktoru A. - Peskov take rekl, ze info o otrave A. se nezaklada na pravde. Je to soucasti infokampane, soucasti infodiverze a soucasti infovalky. Tato prohlaseni neodpovidaji skutecnosti. Jakou uloha A. skutecne ma, nevime. Pripominam, ze je nyni obcanem Portugalska. Z Anglie ho vytlacili. Portugalsko ho prijalo na zaklade toho, ze je Sefard, tj. spanelsky zid. Ti zili i na uzemi Portugalska i Spanelska. Sefarde tam byli v casech vlady Arabu na Pyrenejskem poloostrove, pak je vyhnali, cast se jich stala Portugalci a cast Spanely. Nekteri moji ctenari z Izraele pochybuji o tom, ze je A. Sefard, ale ja rikam, ze to je rozhodnuti Portugalska, ktere mu udelilo obcanstvi. Vzhledem k jeho vyznamu v nasi zemi je i on klicovou figurou a jeho ucast na rozhovorech se da vysvetlit, ale otazka je v cim zajmu pracuje, to ukaze cas. https://www.youtube.com/watch?v=co5H2MNuysQ **Ci je to hra** (rusky) 30.3.2022 https://www.youtube.com/watch?v=gH31Si14fys
Upravené 30. 3. 2022 o 23:45

Panarin - Odkaz na Kremelskou pradlenu zde
Rusko dnes slaví historické datum vítězství: 31. března 1814 ruská vojska vedená carem Alexandrem I. triumfálně vstoupila do Paříže.
Po porážce na Berezině v prosinci 1812 uprchly zbytky francouzské armády z ruského území. Aby však Alexandr I. konečně odstranil vojenskou hrozbu, vedl vojsko do Francie.
Paříž se dostala pod osobní patronát Alexandra I. Vězni byli propuštěni, byl vydán přísný zákaz rabování a chudým a potřebným občanům byly poskytnuty potraviny.
Ruský car navíc zakázal zničení sloupu s Napoleonovou sochou.
Dobytím Paříže skončila série napoleonských válek, které otřásly Starým světem. Rusko se prosadilo jako vedoucí politicko-vojenská síla na kontinentu.
Konec napoleonské éry, který vybojovala ruská armáda svým hrdinstvím, byl základem pro dlouholetý mírový vývoj mezi Ruskem a Evropou.


Panarin - Odkaz na Kremelskou pradlenu [zde](https://t.me/kremlinprachka/18165) **Rusko dnes slaví historické datum vítězství: 31. března 1814 ruská vojska vedená carem Alexandrem I. triumfálně vstoupila do Paříže.** Po porážce na Berezině v prosinci 1812 uprchly zbytky francouzské armády z ruského území. Aby však Alexandr I. konečně odstranil vojenskou hrozbu, vedl vojsko do Francie. Paříž se dostala pod osobní patronát Alexandra I. Vězni byli propuštěni, byl vydán přísný zákaz rabování a chudým a potřebným občanům byly poskytnuty potraviny. Ruský car navíc zakázal zničení sloupu s Napoleonovou sochou. Dobytím Paříže skončila série napoleonských válek, které otřásly Starým světem. Rusko se prosadilo jako vedoucí politicko-vojenská síla na kontinentu. Konec napoleonské éry, který vybojovala ruská armáda svým hrdinstvím, byl základem pro dlouholetý mírový vývoj mezi Ruskem a Evropou.

K Medinskemu - odkaz Panarina tady.
Medinskij s provinilou tváří přečetl na kusu papíru pasáže z dějin Ukrajiny posledních let a vyzval nás, abychom všichni uvěřili jinému kusu papíru - který mu byl jménem Ukrajiny předán "na vysoké úrovni" v Istanbulu.
A vsechna provinilost v pozadi portretu Putina.
Vypada to jako kapitulace Medinskeho na funkci vyjednavace liberalu, jak se vyjadril Lavrov.


K Medinskemu - odkaz Panarina [tady.](https://t.me/obrazbuduschego2/9147) Medinskij s provinilou tváří přečetl na kusu papíru pasáže z dějin Ukrajiny posledních let a vyzval nás, abychom všichni uvěřili jinému kusu papíru - který mu byl jménem Ukrajiny předán "na vysoké úrovni" v Istanbulu. A vsechna provinilost v pozadi portretu Putina. Vypada to jako kapitulace Medinskeho na funkci vyjednavace liberalu, jak se vyjadril Lavrov.

Volby v Srbsku
Poprve v historii Srbska se stal Alexander Vucic podruhe presidentem. To je obrovsky uspech, dostal okolo 60% hlasu. Co ale bylo pricinou takoveho stavu? Jeho oponent, byvaly nacelnik genstabu, na jednom ze shromazdeni prohlasil, ze nevylucuje vstup Srbska do NATA. Tim se k nemu tvrde zmenily vztahy.
Vucic vzdy mluvil o tom, ze bude Srbsko vzdy neutralni zemi a nikdy nevstoupi do Nata a bude chranit pratelske vztahy s Ruskem a Cinou.
Druha neocekavanost a senzace je, ze vladnouci strana Vucice ztratila mnoho hlasu, ale nabrala hlasy tech, kteri jsou za svazek s Ruskem a vystupujicich proti Natu.
Take je treba podotknout, ze Vucic vede takovy duveryhodny ekonomicky kurz, protoze rust HDP zaujal za posledni dobu prvni misto v Evrope. To je velky uspech, takova rozumna ekonomicka politika rustu penzi, mezd atd.
https://www.youtube.com/watch?v=A6sM5Wvpkvc


**Volby v Srbsku** Poprve v historii Srbska se stal Alexander Vucic podruhe presidentem. To je obrovsky uspech, dostal okolo 60% hlasu. Co ale bylo pricinou takoveho stavu? Jeho oponent, byvaly nacelnik genstabu, na jednom ze shromazdeni prohlasil, ze nevylucuje vstup Srbska do NATA. Tim se k nemu tvrde zmenily vztahy. Vucic vzdy mluvil o tom, ze bude Srbsko vzdy neutralni zemi a nikdy nevstoupi do Nata a bude chranit pratelske vztahy s Ruskem a Cinou. Druha neocekavanost a senzace je, ze vladnouci strana Vucice ztratila mnoho hlasu, ale nabrala hlasy tech, kteri jsou za svazek s Ruskem a vystupujicich proti Natu. Take je treba podotknout, ze Vucic vede takovy duveryhodny ekonomicky kurz, protoze rust HDP zaujal za posledni dobu prvni misto v Evrope. To je velky uspech, takova rozumna ekonomicka politika rustu penzi, mezd atd. https://www.youtube.com/watch?v=A6sM5Wvpkvc

Orban zvitezil
Orban se stal po ctvrte premierem. Jeho strana vcera ve volbach dostala 71%.
Orban se hezky chova k Rusku, mame vyborne ekonomicke vztahy. Hlavnim jeho cinem je, ze rozehnal sorosata, byla tam vytvorena cela sit. Soros chtel na uzemi Madarska vytvorit hlavni sitdlo sorosat pro Vychodni Evropu, ale nepodarilo se. Orban je opravdovy narodni vudce, ktery se aktivne stara o svuj narod.
https://www.youtube.com/watch?v=OBw8b-rBUJY


**Orban zvitezil** Orban se stal po ctvrte premierem. Jeho strana vcera ve volbach dostala 71%. Orban se hezky chova k Rusku, mame vyborne ekonomicke vztahy. Hlavnim jeho cinem je, ze rozehnal sorosata, byla tam vytvorena cela sit. Soros chtel na uzemi Madarska vytvorit hlavni sitdlo sorosat pro Vychodni Evropu, ale nepodarilo se. Orban je opravdovy narodni vudce, ktery se aktivne stara o svuj narod. https://www.youtube.com/watch?v=OBw8b-rBUJY
Upravené 4. 4. 2022 o 18:32

Litva vyhostila
Litva vyhostila ruskeho velvyslance a vyzvala ke stejnemu kroku take ostatni staty, Lotyssko se pripoji.
To je novy krok kolektivniho Zapadu. Snizuje se uroven diplomatickych vztahu, vztahy se Zapadem se zostruji. Rusko bude muset reagovat.
Takovy stav uz jsme meli, kdyz Rusko snizilo stavy predstavitelu v natu, ale mezi jednotlivymi staty se tohle jeste nestalo. Uvidime, nakolik bude masovy tento proces.
https://www.youtube.com/watch?v=wjkaLLyV2IU


Nemecko se rozhodlo
vyhostit 40 ruskych diplomatu. Mluvilo se ale o 100 r. diplomatech. To by znamenalo plne zruseni diplomatickych vztahu, ale nyni je to 40. V cem spociva zmena rozhodnuti nezname.
Litva a Lotyssko vyhostuje ruske diplomaty, nyni Nemecko.
Kazdopadne je to dohodnuty scenar kolektivniho zapadu, Rusku nepratelskych zemi a je jich celkem 48.
https://www.youtube.com/watch?v=K8BmdeBt0Bo


**Litva vyhostila** Litva vyhostila ruskeho velvyslance a vyzvala ke stejnemu kroku take ostatni staty, Lotyssko se pripoji. To je novy krok kolektivniho Zapadu. Snizuje se uroven diplomatickych vztahu, vztahy se Zapadem se zostruji. Rusko bude muset reagovat. Takovy stav uz jsme meli, kdyz Rusko snizilo stavy predstavitelu v natu, ale mezi jednotlivymi staty se tohle jeste nestalo. Uvidime, nakolik bude masovy tento proces. https://www.youtube.com/watch?v=wjkaLLyV2IU **Nemecko se rozhodlo** vyhostit 40 ruskych diplomatu. Mluvilo se ale o 100 r. diplomatech. To by znamenalo plne zruseni diplomatickych vztahu, ale nyni je to 40. V cem spociva zmena rozhodnuti nezname. Litva a Lotyssko vyhostuje ruske diplomaty, nyni Nemecko. Kazdopadne je to dohodnuty scenar kolektivniho zapadu, Rusku nepratelskych zemi a je jich celkem 48. https://www.youtube.com/watch?v=K8BmdeBt0Bo
Upravené 4. 4. 2022 o 19:47

Rusko otevrelo - pozitivni video
Od 9. dubna (aprila), tj. za par dni, se Rusko otevira 52 pratelskym zemim. 48 je Rusku nepratelskych zemi, jako je napr. blok nata a nekolik kolonii VB - Kanada, Australie, N. Zeland, Japonsko a Ukrajina .....
Nyni Rusko leta do 15ti zemi a brzy to bude 52 zemi jako napr. Cina, Brazilie, Argentina atd.
https://www.youtube.com/watch?v=0SnjnHVqHeo


**Rusko otevrelo - pozitivni video** Od 9. dubna (aprila), tj. za par dni, se Rusko otevira 52 pratelskym zemim. 48 je Rusku nepratelskych zemi, jako je napr. blok nata a nekolik kolonii VB - Kanada, Australie, N. Zeland, Japonsko a Ukrajina ..... Nyni Rusko leta do 15ti zemi a brzy to bude 52 zemi jako napr. Cina, Brazilie, Argentina atd. https://www.youtube.com/watch?v=0SnjnHVqHeo

Zadarmo skoncilo - 5.4.2022 - konceptualni dil
Uzbekistan zacal stavet transafghanskou magistralu (zeleznici) do Pesavara (Pakistan) pres cele uzemi Afghanistanu a dale pres Pakistan k teplym morim.
To je prulom, ale to neni jeste vsechno.
Nedavno se konalo setkani sousednich zemi v Cine, tam se zucastnil i nas min. zahr. veci a oni se domluvili uskutecnit projekt Tapi?, to je plynovod z Turkmenie, take pres uzemi Afghanistanu a dale do Pakistanu a Indie vcetne. To je to, co se nehodilo Anglicanum, hlavnim vyrobcum narkotik.
Nyni k narkotikum, takove novinky z Afganistanu. Talibove zacali drtit obchod s narkotiky, snizuji vysev.
Mame zde dva globalni ekonomicke projekty - modus odkud brat penize na stabilizaci ekonomiky atd. a ucty za obchody s drogami vzdy v dolarech - to je velmi dulezity moment. Cely plan byl nasledujici - chaotizace Afghanistanu, nekonecna obcanska valka a nestabilnost cele Stredni Azie.
Vojska po odchodu USA z Afganistanu byla presunuta do Polska. Nedavno byl Biden v Polsku a navstivil americkou zakladu, tam je umisteno nekolik tisic vojaku 82. vysadkove divize, kteri jako posledni opousteli Afganistan (Kabul). Jsou v Polsku, 25 km od Ukrajiny.
Planovano bylo, aby se to v Afganistanu vsechno pokazilo, vznikla nestabilnost, vse preslo na Centralni Azii, a kdyz se tohle nedarilo, tak se pokusil kolektivni Z. v lednu zazehnout Kazachstan. Napadli Kazachstan, protoze napadeni Donbasu uz bylo v planu a v podstate chteli, aby se v tylu Ruska vse popsulo. No, nepodarilo se. Podarilo se to vsechno potlacit.
A tak v soucasnosti bezi nase specoperace na Ukrajine a ja jeste jednou zduraznuji, ze vsichni, kteri hovori o valce na U. pracuji na kolektivni Z. Tohle totiz rozpracovala BBC a kolektivni propagandiste Zapadu, ukrajinsti propagandiste, blogeri, kteri celou dobu mluvi o valce, pracuji v zajmech kol. Zap.
Termin valka na Ukrajine nam dava uplne jiny obraz prubehu stretnuti s kol. Zap., Moskvy, 3. Rima s Ser-Chanem tretiho Kartaga. atd. na ruznych frontach a v tomto pripade specoperace na U. je to proste jedna z epizod tohoto stretnuti. To je dulezite pochopit.
Jdeme dale. Proc "zadarmo konci"? V teto slozite zahranicne-politicke situaci probiha uder na "zadarmo konci" vyhlaskou presidenta Putina o ukonceni prodeje plynu za dolary k 31. kvetnu. K.O. uder. Bude se nakupovat za rubly, mozna bude nasledovat obili, ropa atd. V teto souvislosti se snizuje obchod s narkotiky a zona dolaru se zmensuje. Probiha dedolarizace a fin. suverenita - platby v rublech pro 48 nepratelskych zemi na ucet Gazpromu v Rusku - zmrazeni ruskych penez bylo timto znemozneno - zadarmo skoncilo. Kdyz byl ucet v zahranici, a tam chodily penize nejen za ropu, odchazelo nam 20%. Tyto penize odchazely proste v offshornove zony, do Ruska se nic nevracelo, pokud se podivame na cely tento system vytvoreny kolektivnim Z. Ano, ne okamzite, ale proces "zadarmo" skoncil. Oligarchum, jako napr. Abramovicovi, v zahranici uz nebudou moci zabirat penize, takze tento system kol. Z. skoncil a on vstoupi do systemove krize.
Nas ukol nyni je to ustat. Prosty lid, patri k nemu i stredni trida v Rusku, je pripraven nest tuto zatez o hodne vice, nez elity.
Priklad teto konfrontace je Peskov - Kadyrov - patriotismus. Napr. cela nase "umelecka" skupina a v mnohem i Izrael - dnes treba dostal izraelske obcanstvi Michail Prochorov - to je take jeste jeden ukazatel, jak se pak prevratit v patriota. 86% podporilo pozici Kadyrova a 2% Peskova, zastupce vedouciho administrace, tiskoveho mluvciho presidenta.
V nasi zemi tedy neprobiha rozkol, ale sjednoceni, coz je ukaz toho, ze ulohy z roku 1917 (zrada) a nasich ztrat z r. 1991 byly dobre nauceny.
https://www.youtube.com/watch?v=PMyfT0mn5hU


**Zadarmo skoncilo - 5.4.2022** - konceptualni dil Uzbekistan zacal stavet transafghanskou magistralu (zeleznici) do Pesavara (Pakistan) pres cele uzemi Afghanistanu a dale pres Pakistan k teplym morim. To je prulom, ale to neni jeste vsechno. Nedavno se konalo setkani sousednich zemi v Cine, tam se zucastnil i nas min. zahr. veci a oni se domluvili uskutecnit projekt Tapi?, to je plynovod z Turkmenie, take pres uzemi Afghanistanu a dale do Pakistanu a Indie vcetne. To je to, co se nehodilo Anglicanum, hlavnim vyrobcum narkotik. Nyni k narkotikum, takove novinky z Afganistanu. Talibove zacali drtit obchod s narkotiky, snizuji vysev. Mame zde dva globalni ekonomicke projekty - modus odkud brat penize na stabilizaci ekonomiky atd. a ucty za obchody s drogami vzdy v dolarech - to je velmi dulezity moment. Cely plan byl nasledujici - chaotizace Afghanistanu, nekonecna obcanska valka a nestabilnost cele Stredni Azie. Vojska po odchodu USA z Afganistanu byla presunuta do Polska. Nedavno byl Biden v Polsku a navstivil americkou zakladu, tam je umisteno nekolik tisic vojaku 82. vysadkove divize, kteri jako posledni opousteli Afganistan (Kabul). Jsou v Polsku, 25 km od Ukrajiny. Planovano bylo, aby se to v Afganistanu vsechno pokazilo, vznikla nestabilnost, vse preslo na Centralni Azii, a kdyz se tohle nedarilo, tak se pokusil kolektivni Z. v lednu zazehnout Kazachstan. Napadli Kazachstan, protoze napadeni Donbasu uz bylo v planu a v podstate chteli, aby se v tylu Ruska vse popsulo. No, nepodarilo se. Podarilo se to vsechno potlacit. A tak v soucasnosti bezi nase specoperace na Ukrajine a ja jeste jednou zduraznuji, ze vsichni, kteri hovori o valce na U. pracuji na kolektivni Z. Tohle totiz rozpracovala BBC a kolektivni propagandiste Zapadu, ukrajinsti propagandiste, blogeri, kteri celou dobu mluvi o valce, pracuji v zajmech kol. Zap. Termin valka na Ukrajine nam dava uplne jiny obraz prubehu stretnuti s kol. Zap., Moskvy, 3. Rima s Ser-Chanem tretiho Kartaga. atd. na ruznych frontach a v tomto pripade specoperace na U. je to proste jedna z epizod tohoto stretnuti. To je dulezite pochopit. Jdeme dale. **Proc "zadarmo konci"?** V teto slozite zahranicne-politicke situaci probiha uder na "zadarmo konci" vyhlaskou presidenta Putina o ukonceni prodeje plynu za dolary k 31. kvetnu. K.O. uder. Bude se nakupovat za rubly, mozna bude nasledovat obili, ropa atd. V teto souvislosti se snizuje obchod s narkotiky a zona dolaru se zmensuje. Probiha dedolarizace a fin. suverenita - platby v rublech pro 48 nepratelskych zemi na ucet Gazpromu v Rusku - zmrazeni ruskych penez bylo timto znemozneno - zadarmo skoncilo. Kdyz byl ucet v zahranici, a tam chodily penize nejen za ropu, odchazelo nam 20%. Tyto penize odchazely proste v offshornove zony, do Ruska se nic nevracelo, pokud se podivame na cely tento system vytvoreny kolektivnim Z. Ano, ne okamzite, ale proces "zadarmo" skoncil. Oligarchum, jako napr. Abramovicovi, v zahranici uz nebudou moci zabirat penize, takze tento system kol. Z. skoncil a on vstoupi do systemove krize. Nas ukol nyni je to ustat. Prosty lid, patri k nemu i stredni trida v Rusku, je pripraven nest tuto zatez o hodne vice, nez elity. Priklad teto konfrontace je Peskov - Kadyrov - patriotismus. Napr. cela nase "umelecka" skupina a v mnohem i Izrael - dnes treba dostal izraelske obcanstvi Michail Prochorov - to je take jeste jeden ukazatel, jak se pak prevratit v patriota. 86% podporilo pozici Kadyrova a 2% Peskova, zastupce vedouciho administrace, tiskoveho mluvciho presidenta. V nasi zemi tedy neprobiha rozkol, ale sjednoceni, coz je ukaz toho, ze ulohy z roku 1917 (zrada) a nasich ztrat z r. 1991 byly dobre nauceny. https://www.youtube.com/watch?v=PMyfT0mn5hU
Upravené 6. 4. 2022 o 10:48

Amerika v upadku
Vysel vyborny clanek s nazvem:
"Amerika nebyla nikdy v takovem upadku": Trump prosi Putina o pomoc zde
https://www.youtube.com/watch?v=Hzc_W2kVUrs


**Amerika v upadku** Vysel vyborny clanek s nazvem: ** "Amerika nebyla nikdy v takovem upadku": Trump prosi Putina o pomoc** [zde](https://ria.ru/20220404/tramp-1781560803.html) https://www.youtube.com/watch?v=Hzc_W2kVUrs
Upravené 5. 4. 2022 o 21:03

Nenechali uletet
Nedavno mluvil gen. Konasenko o 2 sestrelenych vrtulnicich v Mariupolu, ktere se opet pokousely vyvezt zahranicni dustojniky. Zduraznuji, jedna se o velmi vysoko postavene dustojniky nata z nekolika zemi, zeme jmenovat nebudu.
Vrtulniky byly sestreleny Singery, ktere byly ziskany u Kyjeva a predany LNR a DNR.
Jednalo se o uz 7. pokus vyvezt zahranicni dustojniky.
https://www.youtube.com/watch?v=wP50GZbzZ64


**Nenechali uletet** Nedavno mluvil gen. Konasenko o 2 sestrelenych vrtulnicich v Mariupolu, ktere se opet pokousely vyvezt zahranicni dustojniky. Zduraznuji, jedna se o velmi vysoko postavene dustojniky nata z nekolika zemi, zeme jmenovat nebudu. Vrtulniky byly sestreleny Singery, ktere byly ziskany u Kyjeva a predany LNR a DNR. Jednalo se o uz 7. pokus vyvezt zahranicni dustojniky. https://www.youtube.com/watch?v=wP50GZbzZ64

Boj za vektor (rusky)
Velmi zajimave video.
Jen jednou vetou - Ramzan Kadyrov ziskava na stale vetsi dulezitosti uz i na federalni urovni take diky jeho vynikajicimu informacnimu tymu .....
https://www.youtube.com/watch?v=NQvWdNIrVxA


**Boj za vektor** (rusky) Velmi zajimave video. Jen jednou vetou - **Ramzan Kadyrov** ziskava na stale vetsi dulezitosti uz i na federalni urovni take diky jeho vynikajicimu informacnimu tymu ..... https://www.youtube.com/watch?v=NQvWdNIrVxA
Upravené 5. 4. 2022 o 21:28

Vysel vyborny clanek Tierry Maissona:
Vojenská propaganda mění svou podobu
rustina zde
anglictina zde
https://www.youtube.com/watch?v=snCHYAISLaE


Vysel vyborny clanek Tierry Maissona: **Vojenská propaganda mění svou podobu ** rustina [zde](https://www.voltairenet.org/article216361.html) anglictina [zde](https://www.voltairenet.org/article216358.html) https://www.youtube.com/watch?v=snCHYAISLaE

Recko
Recko vyhostilo 12 ruskych diplomatu.
Krajina, ktera nikdy neexistovala a kterou zalozili Rusove pred 200 lety. Vladne tam nerecka klika, prosti lide jsou jini.
Neprijemny fakt.
Recko je nam velmi zavazane.
https://www.youtu.be/SHR0AdFv-5U


**Recko** Recko vyhostilo 12 ruskych diplomatu. Krajina, ktera nikdy neexistovala a kterou zalozili Rusove pred 200 lety. Vladne tam nerecka klika, prosti lide jsou jini. Neprijemny fakt. Recko je nam velmi zavazane. https://www.youtu.be/SHR0AdFv-5U

Ranni kavicka - 7.4.2022
Rusko
V Moskve byla vcera vecer takova snehova boure, jak davno ne. Je videt, ze take v prirode probiha proces boje.
Vcera vedl president Putin nekolik zahranicnich rozhovoru:
-S premierem Orbanem - Putin ho informoval o provokaci v Buci a o chodu specoperace.
Orban rekl, ze bude Madarsko platit za plyn v rublech.
Bloomberg vcera oznamil, ze Orban zval Putina do Madarska, kde by se mel setkat se Ze, Macronem a Scholzem.
Absolutni vetsina ctenaru je proti tomu, aby se Putin setkaval se Ze.
-Dale hovoril president Putin s Vucicem o upevneni rusko-srbskych vztahu. Srbsko je jeden z mala nasich pratel v Evrope.
-Putin take hovoril s vudcem Dagestanu a probirali spolu soc.-ekonomickou situaci v D.


President Putin kondoloval ke smrti Zirinovskeho, ktery zemrel v 85ti letech.
Panarin - znal jsem ho osobne, patrne nejpopularnejsi osobnost ze vsech politickych stran, vyborny retorik, politik atd. Malo kdo se s nim da srovnat. Napsal mnoho knih, byl mistrem informacni konfrontace.
Politicky system Ruska ztratil svetleho politickeho cinitele.


Prubeh specoperace - vcera probehly 2 dulezite udalosti, ruska armada metodicky blokuje dodavky zbrani ze Zapadu.
-vcera bylo zniceno 5 objektu v Nikolajeve - kazetove bomby - i jinde.
-Uder presnymi raketami po zeleznicnim uzlu Lozovaja v Charkovske oblasti a byly zniceny takticke body vojenske techniky, dodavane zapadem.


EU
-Borrel oznamil, ze EU bude i nadale U. dodavat zbrane, jsou pripraveni k eskalaci konfliktu.
-Vcera dorazil Blinken do VB, setkal se s gen. tajemnikem nata, s ministry zahranici klicovych zemi a celkem tlak na Rusko ohledne sankci a dodavek zbrani na U. roste.
Vcera uvrhli sankce na ruskou vladu. Je to nova etapa v roztrzce Ruska a Kolektivniho Zapadu.


Miny
Byla objevena mina uz na plazi v Saki. Miny byly nalezeny a zneskodneny uz u Rumunska a Turecka v Cernem mori.
Jsou to ukrajinske morske miny a nyni uz ohrozuji i mirne obyvatelstvo.


Pozitivni zaver:
Francie
Francie se rozhodla, ze zrusi vsechny zakazy, tykajici se vjezdu ruskych obcanu do zeme. Prvni znamka dobre vule. Nebudou treba zadna visa, certifikaty apod..
Tezko rici, jestli to ma souvislost s volbami 10.4.2022 nebo jestli se jedna o dlouhodobou linii Francie. Kazdopadne pozitivni informace z Francie.
https://www.youtube.com/watch?v=zR7HRKNerzY


**Ranni kavicka - 7.4.2022** **Rusko** V Moskve byla vcera vecer takova snehova boure, jak davno ne. Je videt, ze take v prirode probiha proces boje. Vcera vedl president Putin nekolik zahranicnich rozhovoru: -S premierem Orbanem - Putin ho informoval o provokaci v Buci a o chodu specoperace. Orban rekl, ze bude Madarsko platit za plyn v rublech. Bloomberg vcera oznamil, ze Orban zval Putina do Madarska, kde by se mel setkat se Ze, Macronem a Scholzem. Absolutni vetsina ctenaru je proti tomu, aby se Putin setkaval se Ze. -Dale hovoril president Putin s Vucicem o upevneni rusko-srbskych vztahu. Srbsko je jeden z mala nasich pratel v Evrope. -Putin take hovoril s vudcem Dagestanu a probirali spolu soc.-ekonomickou situaci v D. President Putin kondoloval ke smrti Zirinovskeho, ktery zemrel v 85ti letech. Panarin - znal jsem ho osobne, patrne nejpopularnejsi osobnost ze vsech politickych stran, vyborny retorik, politik atd. Malo kdo se s nim da srovnat. Napsal mnoho knih, byl mistrem informacni konfrontace. Politicky system Ruska ztratil svetleho politickeho cinitele. Prubeh specoperace - vcera probehly 2 dulezite udalosti, ruska armada metodicky blokuje dodavky zbrani ze Zapadu. -vcera bylo zniceno 5 objektu v Nikolajeve - kazetove bomby - i jinde. -Uder presnymi raketami po zeleznicnim uzlu Lozovaja v Charkovske oblasti a byly zniceny takticke body vojenske techniky, dodavane zapadem. **EU** -Borrel oznamil, ze EU bude i nadale U. dodavat zbrane, jsou pripraveni k eskalaci konfliktu. -Vcera dorazil Blinken do VB, setkal se s gen. tajemnikem nata, s ministry zahranici klicovych zemi a celkem tlak na Rusko ohledne sankci a dodavek zbrani na U. roste. Vcera uvrhli sankce na ruskou vladu. Je to nova etapa v roztrzce Ruska a Kolektivniho Zapadu. **Miny** Byla objevena mina uz na plazi v Saki. Miny byly nalezeny a zneskodneny uz u Rumunska a Turecka v Cernem mori. Jsou to ukrajinske morske miny a nyni uz ohrozuji i mirne obyvatelstvo. Pozitivni zaver: **Francie** Francie se rozhodla, ze zrusi vsechny zakazy, tykajici se vjezdu ruskych obcanu do zeme. Prvni znamka dobre vule. Nebudou treba zadna visa, certifikaty apod.. Tezko rici, jestli to ma souvislost s volbami 10.4.2022 nebo jestli se jedna o dlouhodobou linii Francie. Kazdopadne pozitivni informace z Francie. https://www.youtube.com/watch?v=zR7HRKNerzY
Upravené 7. 4. 2022 o 11:12

Jachty dorazily
Vera zemrel V. Zirinovsky, jeste jednou uprimnou soustrast jeho rodine ...
Jeho strana LDPR jedna o jeho nahrade. Nahradi ho Sluckij, predseda vyboru Statni Dumy? Sluckij je mene popularni figura vzhledem k tomu, ze je v tymu rozhovorciku Medinskeho, ktery take vzbuzuje nevoli vetsiny obcanu Ruska. Kdo by tedy mohl byt predsedou strany LDPR? Navrzeni jsou 3 lide - sam Sluckij, Nelov (take poslanec) a chabarovsky guverner Dekterev, ktery byl vcera u Solovjeva a pronesl tam takovou frazi "Jachty uz dorazily", tzn. ze miliardy ruskych oligarchu z offshorovych zon uz zacinaji proudit do ruske ekonomiky. Dekterev by byl bezesporu vyborny vudce strany. Dlouho jsem o nem nemluvil, on je tam v Chabarovsku, ale vcera priletel (8h letu) a vystoupil i u Solovjeva, byl vyrovnany, klidny, adekvatni. Uvidime, jak skonci volby vudce strany LDPR.
https://www.youtube.com/watch?v=CF07T83_7xg


**Jachty dorazily** Vera zemrel V. Zirinovsky, jeste jednou uprimnou soustrast jeho rodine ... Jeho strana LDPR jedna o jeho nahrade. Nahradi ho Sluckij, predseda vyboru Statni Dumy? Sluckij je mene popularni figura vzhledem k tomu, ze je v tymu rozhovorciku Medinskeho, ktery take vzbuzuje nevoli vetsiny obcanu Ruska. Kdo by tedy mohl byt predsedou strany LDPR? Navrzeni jsou 3 lide - sam Sluckij, Nelov (take poslanec) a chabarovsky guverner Dekterev, ktery byl vcera u Solovjeva a pronesl tam takovou frazi "Jachty uz dorazily", tzn. ze miliardy ruskych oligarchu z offshorovych zon uz zacinaji proudit do ruske ekonomiky. Dekterev by byl bezesporu vyborny vudce strany. Dlouho jsem o nem nemluvil, on je tam v Chabarovsku, ale vcera priletel (8h letu) a vystoupil i u Solovjeva, byl vyrovnany, klidny, adekvatni. Uvidime, jak skonci volby vudce strany LDPR. https://www.youtube.com/watch?v=CF07T83_7xg
Upravené 7. 4. 2022 o 12:29

Po Istanbulu
Po istanbulskych, selhavajicich rozhovorech ruske delegace Medinskeho vysel popis situace zde a zde.
Dulezite je vedet, ze je to past, do ktere jsme spadli a utrpeli radu drtivych porazek nejen v informacni sfere.
Prectete si ten clanek, neni dlouhy a je strategicky.
Pripominam, ze pan Cubajs se nachazi v Istanbulu. Jsou k tomu otazky, co tam dela.
Nyni je minusu z vyjadreni Medinskeho vice, nez plusu.
Soucasne obracim pozornost na to, ze i retorika S. Lavrova se vcera vcer zmenila. Predtim Medinskeho podporoval, ale nyni uz mluvi jinak. Uvidime, jak bude situace dale pokracovat.
https://www.youtube.com/watch?v=1PE2lvPN9pM


Jeste sem pridam toto video v rustine:
Panarin - analyza gen. Pulikovskeho
https://www.youtube.com/watch?v=wy1WaFOWyzQ


General Pulikovsky - Specoperace na Ukrajine 6.4.2022
https://www.youtube.com/watch?v=6d-0apINI0k


**Po Istanbulu** Po istanbulskych, selhavajicich rozhovorech ruske delegace Medinskeho vysel popis situace [zde](https://t.me/trueolen/742) a [zde](https://t.me/obrazbuduschego2/9296). Dulezite je vedet, ze je to past, do ktere jsme spadli a utrpeli radu drtivych porazek nejen v informacni sfere. **Prectete si ten clanek, neni dlouhy a je strategicky.** Pripominam, ze pan Cubajs se nachazi v Istanbulu. Jsou k tomu otazky, co tam dela. Nyni je minusu z vyjadreni Medinskeho vice, nez plusu. Soucasne obracim pozornost na to, ze i retorika S. Lavrova se vcera vcer zmenila. Predtim Medinskeho podporoval, ale nyni uz mluvi jinak. Uvidime, jak bude situace dale pokracovat. https://www.youtube.com/watch?v=1PE2lvPN9pM Jeste sem pridam toto video v rustine: **Panarin - analyza gen. Pulikovskeho** https://www.youtube.com/watch?v=wy1WaFOWyzQ General Pulikovsky - Specoperace na Ukrajine 6.4.2022 https://www.youtube.com/watch?v=6d-0apINI0k
Upravené 7. 4. 2022 o 15:15

chabarovsky guverner Dekterev

To by byla dobrá volba. Děgtjarov byl povolán do Chabarovska, když tam byly nepokoje kvůli zatčení gubernátora Furgala.
Tehdy při těch nepokojích v Chabarovsku se zde psalo, že Děgtjarov byl v r. 2009 byl zařazen do kádrové rezervy ruského prezidenta a nejspíš byl připravován na krizové situace jako v Chabarovsku. Děgtjarov se hned po svém nástupu snažil situaci v kraji zklidnit, v projevu naznačil, že o osudu Furgala musí rozhodnout soud, že kraj se musí dál rozvíjet. Děgtjarov udělal jednu dost zásadní věc: vybral z davu místní občany, kteří si na něco stěžovali, s tím, že ustanoví zvláštní výbor, který s ním bude spolupracovat, tedy začal zapojovat občany do řízení města. Některá media začala psát: Degťarjov navrhuje vytvořit lidové sověty (rady) https://www.vesti.ru/article/2433630


[quote="pid:66796, uid:68"]chabarovsky guverner Dekterev[/quote] To by byla dobrá volba. Děgtjarov byl povolán do Chabarovska, když tam byly nepokoje kvůli zatčení gubernátora Furgala. Tehdy při těch nepokojích v Chabarovsku se zde psalo, že Děgtjarov byl v r. 2009 byl zařazen do kádrové rezervy ruského prezidenta a nejspíš byl připravován na krizové situace jako v Chabarovsku. Děgtjarov se hned po svém nástupu snažil situaci v kraji zklidnit, v projevu naznačil, že o osudu Furgala musí rozhodnout soud, že kraj se musí dál rozvíjet. Děgtjarov udělal jednu dost zásadní věc: vybral z davu místní občany, kteří si na něco stěžovali, s tím, že ustanoví zvláštní výbor, který s ním bude spolupracovat, tedy začal zapojovat občany do řízení města. Některá media začala psát: Degťarjov navrhuje vytvořit lidové sověty (rady) https://www.vesti.ru/article/2433630

Tady je včerejší Solovjov. O jachtách se mluví zhruba v 49:30
https://ok.ru/video/4078293944942


Tady je včerejší Solovjov. O jachtách se mluví zhruba v 49:30 https://ok.ru/video/4078293944942
Upravené 7. 4. 2022 o 15:58

Nedohodli se
Kdo? 6.-7.4.2022 se domlouvali ministri zahranici zemi nata ...
Noviny New York Times pisi, ze je diametralne odlisna pozice dvou skupin ve vztahu k Rusku. Polsko a Pobalti jsou zurive proti Rusku a Turecko, Francie a Nemecko ma daleko vice vyrovnanou a pozitivnejsi pozici k Rusku. Uvidime, jaka budou dalsi reseni zemi bloku nata.
https://www.youtube.com/watch?v=U5ZupY71R2A


**Nedohodli se** Kdo? 6.-7.4.2022 se domlouvali ministri zahranici zemi nata ... Noviny New York Times pisi, ze je diametralne odlisna pozice dvou skupin ve vztahu k Rusku. Polsko a Pobalti jsou zurive proti Rusku a Turecko, Francie a Nemecko ma daleko vice vyrovnanou a pozitivnejsi pozici k Rusku. Uvidime, jaka budou dalsi reseni zemi bloku nata. https://www.youtube.com/watch?v=U5ZupY71R2A

clanek Tierry Maissona:
Vojenská propaganda mění svou podobu

v podstate tam opisuje praktický návod na to, pred čím varoval Orwell. nedávno bežal vtip, že Orwell upozornil mocipánov 21. storočia, že on svoje predpovede myslel ako varovanie, nie ako návod...


[quote="pid:66583, uid:68"]clanek Tierry Maissona: Vojenská propaganda mění svou podobu[/quote] v podstate tam opisuje praktický návod na to, pred čím varoval Orwell. nedávno bežal vtip, že Orwell upozornil mocipánov 21. storočia, že on svoje predpovede myslel ako varovanie, nie ako návod...
123
23.7k
168
18
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept