Politika v ČR
IVK k útoku Markéty Pekarové Adamové na Maďarsko

IVK k útoku Markéty Pekarové Adamové na Maďarsko
KOMENTÁŘE IVK, 10. 1. 2022


Nehorázné výroky předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Markéty Pekarové Adamové o tom, že Maďaři mají v nadcházejících tamních parlamentních volbách vyhnat svého dlouholetého premiéra Orbána, jsou těžko uvěřitelným, v historii česko-maďarských vztahů naprosto bezprecedentním nepřátelským útokem ze strany jednoho z našich nejvyšších ústavních činitelů.


Paní Pekarová svými slovy poškozujícími vlastní zemi a její zahraniční politiku potvrzuje, že nezralé arogantní osoby do vrcholných státních funkcí nepatří. Něco takového snad mohla říkat jako šéfka okrajové politické strany, ale nemůže to vyslovit jako předsedkyně Poslanecké sněmovny.


Vyzýváme vládu, aby se od vystupování Markéty Pekarové Adamové oficiálně distancovala a ujistila maďarskou stranu, že to není oficiální postoj České republiky.
Vyzýváme Poslaneckou sněmovnu, aby svoji předsedkyni z její funkce odvolala.


Institut Václava Klause, 10. ledna 2022
https://www.klaus.cz/clanky/4848


Už je to tady...


**IVK k útoku Markéty Pekarové Adamové na Maďarsko** KOMENTÁŘE IVK, 10. 1. 2022 Nehorázné výroky předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Markéty Pekarové Adamové o tom, že Maďaři mají v nadcházejících tamních parlamentních volbách vyhnat svého dlouholetého premiéra Orbána, jsou těžko uvěřitelným, v historii česko-maďarských vztahů naprosto bezprecedentním nepřátelským útokem ze strany jednoho z našich nejvyšších ústavních činitelů. Paní Pekarová svými slovy poškozujícími vlastní zemi a její zahraniční politiku potvrzuje, že nezralé arogantní osoby do vrcholných státních funkcí nepatří. Něco takového snad mohla říkat jako šéfka okrajové politické strany, ale nemůže to vyslovit jako předsedkyně Poslanecké sněmovny. **Vyzýváme vládu, aby se od vystupování Markéty Pekarové Adamové oficiálně distancovala a ujistila maďarskou stranu, že to není oficiální postoj České republiky. Vyzýváme Poslaneckou sněmovnu, aby svoji předsedkyni z její funkce odvolala.** Institut Václava Klause, 10. ledna 2022 https://www.klaus.cz/clanky/4848 Už je to tady...
Upravené 10. 1. 2022 o 17:40

vzdycky jsem si rikala, ze neco horsiho nez malacova nemuze byt. pekarova je ovsem vitezka vsech hitparad hlouposti.
spontanne mi to pripomenulo "soudruzku spisakovou":
https://www.youtube.com/watch?v=gqbEz_E41LI


vzdycky jsem si rikala, ze neco horsiho nez malacova nemuze byt. pekarova je ovsem vitezka vsech hitparad hlouposti. spontanne mi to pripomenulo "soudruzku spisakovou": https://www.youtube.com/watch?v=gqbEz_E41LI
633
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept