Politika v ČR
Odpovědnost vlády - vědí a chtějí?

Každý slušný pracovitý občan značnou část svého pracovního úsilí (v současné době formou daní) věnuje na vydržování struktury (státní aparát), jejíž povinností je maximálně chránit hodnoty, na nichž je společnost založena a činit tak život slušných pracovitých občanů co možná nejlepším.
V mezních případech porušování hodnot na nichž je společnost založena, ze strany jednotlivce (fyzické osoby), je tento jednotlivec posloupností kroků, upraveného Trestním řádem, vyšetřován, souzen, popř. odsouzen a potrestán.
Seznam a popis takovýchto sociálně-patologických skutků je uveden v Trestním zákoníku.
Jako jeden z obzvláště závažných trestných činů je v §400 tr. zákoníku uveden tr. čin Genocidium:


(1) Kdo v úmyslu zničit úplně nebo částečně některou rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou, třídní nebo jinou podobnou skupinu lidí


a) uvede příslušníky takové skupiny do takových životních podmínek, které mají přivodit jejich úplné nebo částečné fyzické zničení,


b) provede opatření směřující k tomu, aby se v takové skupině bránilo rození dětí,


c) násilně převádí děti z jedné takové skupiny do druhé, nebo


d) způsobí příslušníkovi takové skupiny těžkou újmu na zdraví nebo smrt,


bude potrestán odnětím svobody na dvanáct až dvacet let nebo výjimečným trestem.


(2) Stejně bude potrestán, kdo k činu uvedeném v odstavci 1 veřejně podněcuje.


(3) Příprava je trestná.


Nedovedu si představit osamělého pachatele, který by byl schopen sám něco z toho spáchat. Pokud se však jedná o organizovanou skupinu (strukturu), tak je to asi jiné kafe.
Není náhodou v kolonii ČR a SR státní aparát takovými strukturami prošpikován až do nejvyšších pater?
Jak se asi spí pánům státním zástupcům a soudcům?


Každý slušný pracovitý občan značnou část svého pracovního úsilí (v současné době formou daní) věnuje na vydržování struktury (státní aparát), jejíž povinností je maximálně chránit hodnoty, na nichž je společnost založena a činit tak život slušných pracovitých občanů co možná nejlepším. V mezních případech porušování hodnot na nichž je společnost založena, ze strany jednotlivce (fyzické osoby), je tento jednotlivec posloupností kroků, upraveného Trestním řádem, vyšetřován, souzen, popř. odsouzen a potrestán. Seznam a popis takovýchto sociálně-patologických skutků je uveden v Trestním zákoníku. Jako jeden z obzvláště závažných trestných činů je v §400 tr. zákoníku uveden tr. čin Genocidium: (1) Kdo v úmyslu zničit úplně nebo částečně některou rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou, třídní nebo jinou podobnou skupinu lidí a) uvede příslušníky takové skupiny do takových životních podmínek, které mají přivodit jejich úplné nebo částečné fyzické zničení, b) provede opatření směřující k tomu, aby se v takové skupině bránilo rození dětí, c) násilně převádí děti z jedné takové skupiny do druhé, nebo d) způsobí příslušníkovi takové skupiny těžkou újmu na zdraví nebo smrt, bude potrestán odnětím svobody na dvanáct až dvacet let nebo výjimečným trestem. (2) Stejně bude potrestán, kdo k činu uvedeném v odstavci 1 veřejně podněcuje. (3) Příprava je trestná. Nedovedu si představit osamělého pachatele, který by byl schopen sám něco z toho spáchat. Pokud se však jedná o organizovanou skupinu (strukturu), tak je to asi jiné kafe. Není náhodou v kolonii ČR a SR státní aparát takovými strukturami prošpikován až do nejvyšších pater? Jak se asi spí pánům státním zástupcům a soudcům?
192
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept