Politika v SR
Naďov rezort obrany spustil po tichu povinné očkovanie vojakov

U vás stejně jako u nás: stejný satanistický zmrd jako ten odporný nacistický lidovec Výborný ...


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Koncentraky-pro-neockovane-Nejvetsi-zverstva-lidem-pod-stromecek-Petr-Zantovsky-ve-varu-Prislo-to-z-vladni-strany-687551


U vás stejně jako u nás: stejný satanistický zmrd jako ten odporný nacistický lidovec Výborný ... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Koncentraky-pro-neockovane-Nejvetsi-zverstva-lidem-pod-stromecek-Petr-Zantovsky-ve-varu-Prislo-to-z-vladni-strany-687551

Postupuje se podle jednotného vzorce . Část šmejdů provokuje a když situace vygraduje , tak je nehradí jiná skupina šmejdů . Takhle provokovat lidi jde dělat jen tak dlouho , dokud se smrtáček nerozmáchne kosou .


Postupuje se podle jednotného vzorce . Část šmejdů provokuje a když situace vygraduje , tak je nehradí jiná skupina šmejdů . Takhle provokovat lidi jde dělat jen tak dlouho , dokud se smrtáček nerozmáchne kosou .

podpísaná dočasne poverená Šantavá...
Tu priezvisko, u nás nadávka.
Šantavý - ten, čo nevie poriadne chodiť, potkýnajúci, zakopávajúci a pod.
Šantavé to opatrenie...


podpísaná dočasne poverená Šantavá... Tu priezvisko, u nás nadávka. Šantavý - ten, čo nevie poriadne chodiť, potkýnajúci, zakopávajúci a pod. Šantavé to opatrenie...

Jarko nad vo svojej hluposti len robi nadpracu lebo jedny by to svinstvo narvali do kazdeho. Dalsi by boli radi keby sa armada uz nacisto rozpadla no dopadne to uplne naopak. Nakoniec z toho vzide nova armada. Toto je len nutne cesta ktoru je potrebne prejst pri jej obnove.


Vsetci ktori boli ochotni si to svinstvo nechat do tela pichnut uz su napichani a ostatnych uz nikto nezlomi. Vytvaranie vacsieho tlaku bude prave tychto ludi posilnovat a povzbudzovat.


Jarko nad vo svojej hluposti len robi nadpracu lebo jedny by to svinstvo narvali do kazdeho. Dalsi by boli radi keby sa armada uz nacisto rozpadla no dopadne to uplne naopak. Nakoniec z toho vzide nova armada. Toto je len nutne cesta ktoru je potrebne prejst pri jej obnove. Vsetci ktori boli ochotni si to svinstvo nechat do tela pichnut uz su napichani a ostatnych uz nikto nezlomi. Vytvaranie vacsieho tlaku bude prave tychto ludi posilnovat a povzbudzovat.

Jarko nad vo svojej hluposti len robi nadpracu lebo jedny by to svinstvo narvali do kazdeho


ja neviem, mne o vždy pripomenie postavu z Pelisiek: “rozkaz znel jasne”, proste agilný zväzák…. Kt sa navyše nevie ovládať, nemá svoje emócie pod kontrolou.


[quote="pid:49694, uid:69"]Jarko nad vo svojej hluposti len robi nadpracu lebo jedny by to svinstvo narvali do kazdeho[/quote] ja neviem, mne o vždy pripomenie postavu z Pelisiek: “rozkaz znel jasne”, proste agilný zväzák…. Kt sa navyše nevie ovládať, nemá svoje emócie pod kontrolou.

Podla insiderskych sprav dostavaju v tejto dobe rocniky 60 a 70 vypovede z ASR a su nahradzovani mladymi. Predpokladam hlavne kvoli odporu vax a kritickemu mysleniu…


Podla insiderskych sprav dostavaju v tejto dobe rocniky 60 a 70 vypovede z ASR a su nahradzovani mladymi. Predpokladam hlavne kvoli odporu vax a kritickemu mysleniu…

su nahradzovani mladymi. Predpokladam hlavne kvoli odporu vax a kritickemu mysleniu…

No a z novej de-generácie vytvoria kriplov a kto im zadky ochráni? Už teraz sú v žumpe po krky a hrajú si na bohov.


[quote="pid:49823, uid:172"]su nahradzovani mladymi. Predpokladam hlavne kvoli odporu vax a kritickemu mysleniu…[/quote] No a z novej de-generácie vytvoria kriplov a kto im zadky ochráni? Už teraz sú v žumpe po krky a hrajú si na bohov.

nahradzovani mladymi. Predpokladam hlavne kvoli odporu vax a kritickemu mysleniu…


Bratov kamarát, ročník 1984-5, dva krát pichnutý a pôjde na každú ďalšiu dávku. Nežiadúce účinky sú nezmysly, ak ich niekto má, tak to s očkovaním nesúvisí. Však aj v detstve sme boli očkovaní a sme tu, tak to predsa musí byť v poriadku...Som bývalý vojak, chodil som na vojenskú školu (strednú aj vysokú), ale tento nedostatok samostatného myslenia ma prekvapuje.


[quote="pid:49823, uid:172"]nahradzovani mladymi. Predpokladam hlavne kvoli odporu vax a kritickemu mysleniu…[/quote] Bratov kamarát, ročník 1984-5, dva krát pichnutý a pôjde na každú ďalšiu dávku. Nežiadúce účinky sú nezmysly, ak ich niekto má, tak to s očkovaním nesúvisí. Však aj v detstve sme boli očkovaní a sme tu, tak to predsa musí byť v poriadku...Som bývalý vojak, chodil som na vojenskú školu (strednú aj vysokú), ale tento nedostatok samostatného myslenia ma prekvapuje.

Bratov kamarát, ročník 1984-5, dva krát pichnutý a pôjde na každú ďalšiu dávku. Nežiadúce účinky sú nezmysly, ak ich niekto má, tak to s očkovaním nesúvisí.


Tak buď klameš alebo bratov kamarát dostal placebo dvakrát (šťastie alebo sabotáž) či má len papier o tom a očkovanie nedostal.
Ďalšia vec je, že športovci začali padať doslova ako muchy na ihriskách (futbal, americký futbal a hokej), v roku 2019 to bolo do 10, v 2020 nad 10 a tento rok desiatky a všetci majú srdečné problémy. Vrátane očkovaného Borisa Sádeckého, ktorému vypovedalo srdce službu.
Zoznam futbalistov s aj fatálnymi srdečnými problémami k 9.11.2021.


Však aj v detstve sme boli očkovaní a sme tu, tak to predsa musí byť v poriadku...


Ťažká to demagógia, totiž režim pred 1989 bol zameraný na to aby ľudia boli zdravý a aj tak boli vyrábané očkovacie látky, ale režim po 1989 je zameraný na to aby farma firmy mali svoj zisk. A farma firmy preto nielen vyrábajú vakcíny tak aby trvalo poškodili zdravie človeka a tak mali klienta, ale aj zámerne potláčajú metódy, ktoré VYLIEČIA pacienta, lebo by prišli o klienta.


Som bývalý vojak, chodil som na vojenskú školu (strednú aj vysokú), ale tento nedostatok samostatného myslenia ma prekvapuje.


A mňa prekvapuje nielen to, že vojak nerozpozná biologickú vojnu a jej prvky, ale aj chýba mu kritické myslenie.


[quote="pid:49842, uid:368"]Bratov kamarát, ročník 1984-5, dva krát pichnutý a pôjde na každú ďalšiu dávku. Nežiadúce účinky sú nezmysly, ak ich niekto má, tak to s očkovaním nesúvisí.[/quote] Tak buď klameš alebo bratov kamarát dostal placebo dvakrát (šťastie alebo sabotáž) či má len papier o tom a očkovanie nedostal. Ďalšia vec je, že športovci začali padať doslova ako muchy na ihriskách (futbal, americký futbal a hokej), v roku 2019 to bolo do 10, v 2020 nad 10 a tento rok desiatky a všetci majú srdečné problémy. Vrátane očkovaného Borisa Sádeckého, ktorému vypovedalo srdce službu. [Zoznam futbalistov s aj fatálnymi srdečnými problémami k 9.11.2021.](https://summit.news/2021/11/09/german-newspaper-highlights-unusually-large-number-of-soccer-players-who-have-collapsed-recently/) [quote="pid:49842, uid:368"]Však aj v detstve sme boli očkovaní a sme tu, tak to predsa musí byť v poriadku...[/quote] Ťažká to demagógia, totiž režim pred 1989 bol zameraný na to aby ľudia boli zdravý a aj tak boli vyrábané očkovacie látky, ale režim po 1989 je zameraný na to aby farma firmy mali svoj zisk. A farma firmy preto nielen vyrábajú vakcíny tak aby trvalo poškodili zdravie človeka a tak mali klienta, ale aj zámerne potláčajú metódy, ktoré **VYLIEČIA** pacienta, lebo by prišli o klienta. [quote="pid:49842, uid:368"]Som bývalý vojak, chodil som na vojenskú školu (strednú aj vysokú), ale tento nedostatok samostatného myslenia ma prekvapuje.[/quote] A mňa prekvapuje nielen to, že vojak nerozpozná biologickú vojnu a jej prvky, ale aj chýba mu kritické myslenie.

Moderátor

že vojak nerozpozná biologickú vojnu a jej prvky, ale aj chýba mu kritické myslenie.


Není voják jako voják. Tento bol najskôr nejaký vzduchom chladený bigoš, prípadne ponožkár.


[quote="pid:49857, uid:7"]že vojak nerozpozná biologickú vojnu a jej prvky, ale aj chýba mu kritické myslenie.[/quote] Není voják jako voják. Tento bol najskôr nejaký vzduchom chladený bigoš, prípadne ponožkár.
Upravené 27. 12. 2021 o 01:07

Som bývalý vojak, chodil som na vojenskú školu (strednú aj vysokú),

To vysveľuje všetko, iba chodil ale neštudoval, tak sa dovzdelávaj, lebo si zostal za hlupáka. Sory, ale tento výblitok sa nedal po toľkých negatívnych skúsenostiach ani čítať, že dnes existujú idioti, čo neveria ani oficiálnym dátam udávajúcim cez 20 tisíc mŕtvych v rámci gayrópy ako dôsledok očkovania na Covid-19. Tu máš slovenskú realitu, durak i vrag: http://nupo.szm.sk/


[quote="pid:49842, uid:368"]Som bývalý vojak, chodil som na vojenskú školu (strednú aj vysokú),[/quote] To vysveľuje všetko, iba chodil ale neštudoval, tak sa dovzdelávaj, lebo si zostal za hlupáka. Sory, ale tento výblitok sa nedal po toľkých negatívnych skúsenostiach ani čítať, že dnes existujú idioti, čo neveria ani oficiálnym dátam udávajúcim cez 20 tisíc mŕtvych v rámci gayrópy ako dôsledok očkovania na Covid-19. Tu máš slovenskú realitu, durak i vrag: http://nupo.szm.sk/
Upravené 27. 12. 2021 o 01:38

@Oracle_911, @Otec, nepochopili ste, že @a.biškuntál len cituje niekoho iného?

@Oracle_911, @Otec, nepochopili ste, že @a.biškuntál len cituje niekoho iného?

A mňa prekvapuje nielen to, že vojak nerozpozná biologickú vojnu a jej prvky, ale aj chýba mu kritické myslenie.


To vysveľuje všetko, iba chodil ale neštudoval, tak sa dovzdelávaj, lebo si zostal za hlupáka. Sory, ale tento výblitok sa nedal po toľkých negatívnych skúsenostiach ani čítať, že dnes existujú idioti, čo neveria ani oficiálnym dátam udávajúcim cez 20 tisíc mŕtvych v rámci gayrópy ako dôsledok očkovania na Covid-19. Tu máš slovenskú realitu, durak i vrag


Žasnem smile


[quote="pid:49857, uid:7"]A mňa prekvapuje nielen to, že vojak nerozpozná biologickú vojnu a jej prvky, ale aj chýba mu kritické myslenie.[/quote] [quote="pid:49860, uid:77"]To vysveľuje všetko, iba chodil ale neštudoval, tak sa dovzdelávaj, lebo si zostal za hlupáka. Sory, ale tento výblitok sa nedal po toľkých negatívnych skúsenostiach ani čítať, že dnes existujú idioti, čo neveria ani oficiálnym dátam udávajúcim cez 20 tisíc mŕtvych v rámci gayrópy ako dôsledok očkovania na Covid-19. Tu máš slovenskú realitu, durak i vrag[/quote] Žasnem :x

JankA

@Oracle_911, @Otec, nepochopili ste, že @a.biškuntál len cituje niekoho iného?

Ja som to tiež pochopil ako citáciu, len tam zabud dosť dôležité uvodzovky.


[quote="pid:49862, uid:156"]@Oracle_911, @Otec, nepochopili ste, že @a.biškuntál len cituje niekoho iného?[/quote] Ja som to tiež pochopil ako citáciu, len tam zabud dosť dôležité uvodzovky.

Som bývalý vojak, chodil som na vojenskú školu


...teda lampasák alias gumak,guma ,zelený mozog atd atd, presne tak sme nazyvali veliacich dostojnikov ,v utvare prveho nasadenia na zapadnom vojenskom okruhu,kde som za sluzil v case socializmu.


--velitel praporu --vyuceny krajčir..2 roky DS a hned bol kapitan
--jeho zastupca..vyuceny casnik--2 roky DS a hned bol nadporucik..
ako velitelia druzstva istej jednotky sme vsetci traja mali maturitu ,na rozdiel od tych gúm

Však aj v detstve sme boli očkovaní


spytaj sa truhlika ,ci sa ockuje proti detskej obrne kazde 3 mesiace,ci sa ockuje proti tetanu kazde 3 mesiace atd atd


apropo ---vojak ma plnit rozkazy a nie kriticky mysliet, za vojnoveho stavu sa akykolvek odpor /aj ten slovny /tresta gulou do lebeni,,,,


nemate ani sajny co obnasa realna ostra ozbrojena vojna


[quote="pid:49842, uid:368"]Som bývalý vojak, chodil som na vojenskú školu[/quote] ...teda lampasák alias gumak,guma ,zelený mozog atd atd, presne tak sme nazyvali veliacich dostojnikov ,v utvare prveho nasadenia na zapadnom vojenskom okruhu,kde som za sluzil v case socializmu. --velitel praporu --vyuceny krajčir..2 roky DS a hned bol kapitan --jeho zastupca..vyuceny casnik--2 roky DS a hned bol nadporucik.. ako velitelia druzstva istej jednotky sme vsetci traja mali maturitu ,na rozdiel od tych gúm [quote="pid:49842, uid:368"]Však aj v detstve sme boli očkovaní[/quote] spytaj sa truhlika ,ci sa ockuje proti detskej obrne kazde 3 mesiace,ci sa ockuje proti tetanu kazde 3 mesiace atd atd apropo ---vojak ma plnit rozkazy a nie kriticky mysliet, za vojnoveho stavu sa akykolvek odpor /aj ten slovny /tresta gulou do lebeni,,,, nemate ani sajny co obnasa realna ostra ozbrojena vojna

en tam zabud dosť dôležité uvodzovky
Myslím si, že nie problém to pochopiť aj bez úvodzoviek. Chlapcom odporúčam schladiť hlavy. Dva krát merať a raz rezať. Niekedy žasnem nad správaním sa niektorých konceptuálov a dokonca aj "našich analytikov" ako tasia kolty rovno od pása.


[quote="pid:49871, uid:217"]en tam zabud dosť dôležité uvodzovky[/quote]Myslím si, že nie problém to pochopiť aj bez úvodzoviek. Chlapcom odporúčam schladiť hlavy. Dva krát merať a raz rezať. Niekedy žasnem nad správaním sa niektorých konceptuálov a dokonca aj "našich analytikov" ako tasia kolty rovno od pása.

Bolo mi vytýkané, že vraj nechápem čítaný text. A keď teraz vidím vás (Oracle_911, Otec, JankA, Covenant)... smile




A.biškuntál, ďakujem za tvoj postreh. Veci zo života sú pre mňa najhodnotnejšie.


Bolo mi vytýkané, že vraj nechápem čítaný text. A keď teraz vidím vás (Oracle_911, Otec, JankA, Covenant)... :D --- A.biškuntál, ďakujem za tvoj postreh. Veci zo života sú pre mňa najhodnotnejšie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 12. 2021 o 14:02

Môžu ísť vojaci do štrajku? Je jedinou možnosťou výpoveď? Ako k tomu prídu tí, ktorí majú dlhé roky odslúžené a kvôli takejto hlúposti prídu o výsluhový dôchodok? Po vojakoch prídu na rad policajti a zdravotníci. Ako ich môžeme podporiť?


Môžu ísť vojaci do štrajku? Je jedinou možnosťou výpoveď? Ako k tomu prídu tí, ktorí majú dlhé roky odslúžené a kvôli takejto hlúposti prídu o výsluhový dôchodok? Po vojakoch prídu na rad policajti a zdravotníci. Ako ich môžeme podporiť?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

quote="pid:49906, uid:623".[/quote]Ty si nepochopil, že JankA pochopila? Poukázala na to isté čo ja. Teda aspoň ja som to tak pochopil.


[quote="pid:49906, uid:623"](Oracle_911, Otec, JankA, Covenant).[/quote]Ty si nepochopil, že JankA pochopila? Poukázala na to isté čo ja. Teda aspoň ja som to tak pochopil.

Ty si nepochopil, že JankA pochopila? Poukázala na to isté čo ja. Teda aspoň ja som to tak pochopil.


Jedno slovo a jeden smajlík sa dá v tomto prípade pochopiť dvomi spôsobmi. Ak som jej krivdil, beriem späť. Veď hádam sa vyjadrí, keď si to prečíta.


[quote="pid:49913, uid:83"]Ty si nepochopil, že JankA pochopila? Poukázala na to isté čo ja. Teda aspoň ja som to tak pochopil.[/quote] Jedno slovo a jeden smajlík sa dá v tomto prípade pochopiť dvomi spôsobmi. Ak som jej krivdil, beriem späť. Veď hádam sa vyjadrí, keď si to prečíta.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Po vojakoch prídu na rad policajti a zdravotníci. Ako ich môžeme podporiť?


sranduješ...


-- podpora a spolupraca s covid gestapakmi je absolutne vylučena...


[quote="pid:49909, uid:623"]Po vojakoch prídu na rad policajti a zdravotníci. Ako ich môžeme podporiť?[/quote] sranduješ... -- podpora a spolupraca s covid gestapakmi je absolutne vylučena...

Bolo mi vytýkané, že vraj nechápem čítaný text. A keď teraz vidím vás (Oracle_911, Otec, JankA, Covenant)...


Prepáč...ale evidentne ani ty nechápeš, môj "úžas" bol smerovaný k Oraclemu a Otcovi ako prejav ich nepochopenia textu od biškuntál..


[quote="pid:49906, uid:623"]Bolo mi vytýkané, že vraj nechápem čítaný text. A keď teraz vidím vás (Oracle_911, Otec, JankA, Covenant)...[/quote] **Prepáč...ale evidentne ani ty nechápeš, môj "úžas" bol smerovaný k Oraclemu a Otcovi ako prejav ich nepochopenia textu od biškuntál.**.

JankA

Tak buď klameš alebo bratov kamarát dostal placebo dvakrát (šťastie alebo sabotáž) či má len papier o tom a očkovanie nedostal


no toto podľa mna ťažko súdiť. Ak teda prebieha tá klinická studia, tak podľa toho čo sa hovorilo na Hovorme spolu 2, by to teoreticky mohlo byt 1/3 zaočkovaných… ale to sa mi celkom nezda.


Ja tiež poznám veľa zaočkovaných 2 dávkami a nejavia zatiaľ nejake symptómy vedľajších účinkov, okrem toho že sú ako bez duše, ťažšie chápu súvislosti. Ja si to vysvetľujem tak, že veľa nadšencov očkovania schytalo Astrou, o kt aj Pjakin hovoril, že nie je až taká škodlivá, na rozdiel od Pfizeru. Teda podľa mna sa účinky prejavili hneď, alebo zatiaľ nie. Okrem toho kolovali take odporúčania brat pred očkovaním lieky na riedenie krvi ako acylpyrin, resp aspirin, čo je to iste.


Ori niekde na tvojom blogu som videla taký koment k vakcine, že ten spike proteín zjednodušene je v takej mriežke, ak sa tato poruší potom je problem. Dalsi problem je ak niekto trafí cievu alebo žilu, myslím prof Turan to vysvetľuje. Aj dôvody prečo športovci padajú ako muchy, to sú tie veľké výkony, je to vo videu “zákony bohatstvo”. Toto je môj pohľad laicko-analytický. Okrem toho najviac ľudí sa očkovalo tesne pred letím, takze teraz je cca pól rok. Kritické to bude neskôr.


[quote="pid:49857, uid:7"]Tak buď klameš alebo bratov kamarát dostal placebo dvakrát (šťastie alebo sabotáž) či má len papier o tom a očkovanie nedostal[/quote] no toto podľa mna ťažko súdiť. Ak teda prebieha tá klinická studia, tak podľa toho čo sa hovorilo na Hovorme spolu 2, by to teoreticky mohlo byt 1/3 zaočkovaných… ale to sa mi celkom nezda. Ja tiež poznám veľa zaočkovaných 2 dávkami a nejavia zatiaľ nejake symptómy vedľajších účinkov, okrem toho že sú ako bez duše, ťažšie chápu súvislosti. Ja si to vysvetľujem tak, že veľa nadšencov očkovania schytalo Astrou, o kt aj Pjakin hovoril, že nie je až taká škodlivá, na rozdiel od Pfizeru. Teda podľa mna sa účinky prejavili hneď, alebo zatiaľ nie. Okrem toho kolovali take odporúčania brat pred očkovaním lieky na riedenie krvi ako acylpyrin, resp aspirin, čo je to iste. Ori niekde na tvojom blogu som videla taký koment k vakcine, že ten spike proteín zjednodušene je v takej mriežke, ak sa tato poruší potom je problem. Dalsi problem je ak niekto trafí cievu alebo žilu, myslím prof Turan to vysvetľuje. Aj dôvody prečo športovci padajú ako muchy, to sú tie veľké výkony, je to vo videu “zákony bohatstvo”. Toto je môj pohľad laicko-analytický. Okrem toho najviac ľudí sa očkovalo tesne pred letím, takze teraz je cca pól rok. Kritické to bude neskôr.

Nová štatistika na ihrisku skolabovaných a mŕtvych športovcov k 20.12.2021:
61c9eb1a97dfa
Nevyzerá to dobre.


Nová štatistika na ihrisku skolabovaných a mŕtvych športovcov k 20.12.2021: ![61c9eb1a97dfa](serve/attachment&path=61c9eb1a97dfa) Nevyzerá to dobre.

Moderátor

Prepáč...ale evidentne ani ty nechápeš, môj "úžas" bol smerovaný k Oraclemu a Otcovi ako prejav ich nepochopenia textu od biškuntál..


Otázka znie, či je to mojim nechápaním, alebo tvojim nejasným vyjadrovaním. O nič vážne nejde, nechajme to.


[quote="pid:49917, uid:23"]Prepáč...ale evidentne ani ty nechápeš, môj "úžas" bol smerovaný k Oraclemu a Otcovi ako prejav ich nepochopenia textu od biškuntál..[/quote] Otázka znie, či je to mojim nechápaním, alebo tvojim nejasným vyjadrovaním. O nič vážne nejde, nechajme to.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Ako k tomu prídu tí, ktorí majú dlhé roky odslúžené a kvôli takejto hlúposti prídu o výsluhový dôchodok? Po vojakoch prídu na rad policajti a zdravotníci. Ako ich môžeme podporiť?

Hlúposť už urobili, v rámci Spoločnej zodpovednosti. Teraz je na nich, či si to uvedomili a rozhodnú sa napraviť to. Ak sa konečne postavia do šíku pred svoj národ (myslím do čela, nie oproti), nemám problém ich podporiť a som presvedčený, že nielen ja. Znova však záleží na nich, aké možnosti zvolia...


-- podpora a spolupraca s covid gestapakmi je absolutne vylučena...

Niekto je skrátka rovný. Iného narovnáš fackou. A ďalší zas zostane krivákom, hoc ho každý deň skopeš do kocky. Teraz padla facka...


[quote="pid:49909, uid:623"]Ako k tomu prídu tí, ktorí majú dlhé roky odslúžené a kvôli takejto hlúposti prídu o výsluhový dôchodok? Po vojakoch prídu na rad policajti a zdravotníci. Ako ich môžeme podporiť?[/quote] Hlúposť už urobili, v rámci Spoločnej zodpovednosti. Teraz je na nich, či si to uvedomili a rozhodnú sa napraviť to. Ak sa konečne postavia do šíku pred svoj národ (myslím do čela, nie oproti), nemám problém ich podporiť a som presvedčený, že nielen ja. Znova však záleží na nich, aké možnosti zvolia... [quote="pid:49916, uid:443"]-- podpora a spolupraca s covid gestapakmi je absolutne vylučena...[/quote] Niekto je skrátka rovný. Iného narovnáš fackou. A ďalší zas zostane krivákom, hoc ho každý deň skopeš do kocky. Teraz padla facka...

tento nedostatok samostatného myslenia ma prekvapuje


mna vobec nie, je to tak prierezevo vsetkymi moznymi skupinami populacie


[quote="pid:49842, uid:368"]tento nedostatok samostatného myslenia ma prekvapuje[/quote] mna vobec nie, je to tak prierezevo vsetkymi moznymi skupinami populacie

Ja som to tiež pochopil ako citáciu, len tam zabud dosť dôležité uvodzovky.


žiadne úvodzovky tam nie sú a vyjadruje sa v prvej osobe, teda za seba a nie za niekoho druhého. Neviem, kde je problém s chápaním, ale na našej strane to zjavne nie je. Autor buď nevie písať, alebo sa teraz usmieva, ako mu robia advokátov nechápajúci.


[quote="pid:49871, uid:217"]Ja som to tiež pochopil ako citáciu, len tam zabud dosť dôležité uvodzovky.[/quote] žiadne úvodzovky tam nie sú a vyjadruje sa v prvej osobe, teda za seba a nie za niekoho druhého. Neviem, kde je problém s chápaním, ale na našej strane to zjavne nie je. Autor buď nevie písať, alebo sa teraz usmieva, ako mu robia advokátov nechápajúci.

Zdravie a pevné nervy vám všetkým. Môj príspevok spustil dosť reakcií, tak sa k nemu vyjadrím.
Súhlasím, že som mohol a asi aj mal dať úvodzovky, aby bolo jasné, že ide o citáciu.
Niekto pochopil, niekto nie. Nabudúce budem na úvodzovky pamätať.


@Oracle_911 - nemám dôvod klamať, napísal som to, čo mi chalan povedal. Okrem neho poznám ešte niekoľko ľudí, ktorí sú po dvoch dávkach a žiadne vedľajšie účinky zatiaľ nemajú. Možno sa časom niečo prejaví. Či dostali placebo? To nevedia ani oni.

@Otec - spomínaný je spojár. Čo sa týka môjho štúdia a toho, že som ostal za hlupáka...To TY si nepochopil môj príspevok. :-)

@Covenant - nevieš o mne vôbec nič a dovolíš si ma urážať?!
apropo...kritické myslenie vojakov...Neviem ako teraz (som v civile už skoro 18 rokov), ale keď som ešte slúžil v predpise bolo presne stanovené za akých okolností a akým spôsobom vojak môže odmietnuť splnenie rozkazu.

@Ogar Valach - vojaci štrajkovať nemôžu, nemôžu ani zakladať odbory. Ako nejaká organizovaná forma odporu by mohla byť vzbura, lenže je veľmi otázne ako by to dopadlo. Jeden podplukovník nám spomínal, že v prípade vzbury, po jej potlačení; musí byť odvolaný veliteľ, jednotka rozpustená a jej členovia rozdelení k iným jednotkám. Organizátori, samozrejme potrestaní.

Zdravie a pevné nervy vám všetkým. Môj príspevok spustil dosť reakcií, tak sa k nemu vyjadrím. Súhlasím, že som mohol a asi aj mal dať úvodzovky, aby bolo jasné, že ide o citáciu. Niekto pochopil, niekto nie. Nabudúce budem na úvodzovky pamätať. @Oracle_911 - nemám dôvod klamať, napísal som to, čo mi chalan povedal. Okrem neho poznám ešte niekoľko ľudí, ktorí sú po dvoch dávkach a žiadne vedľajšie účinky zatiaľ nemajú. Možno sa časom niečo prejaví. Či dostali placebo? To nevedia ani oni. @Otec - spomínaný je spojár. Čo sa týka môjho štúdia a toho, že som ostal za hlupáka...To TY si nepochopil môj príspevok. :-) @Covenant - nevieš o mne vôbec nič a dovolíš si ma urážať?! apropo...kritické myslenie vojakov...Neviem ako teraz (som v civile už skoro 18 rokov), ale keď som ešte slúžil v predpise bolo presne stanovené za akých okolností a akým spôsobom vojak môže odmietnuť splnenie rozkazu. @Ogar Valach - vojaci štrajkovať nemôžu, nemôžu ani zakladať odbory. Ako nejaká organizovaná forma odporu by mohla byť vzbura, lenže je veľmi otázne ako by to dopadlo. Jeden podplukovník nám spomínal, že v prípade vzbury, po jej potlačení; musí byť odvolaný veliteľ, jednotka rozpustená a jej členovia rozdelení k iným jednotkám. Organizátori, samozrejme potrestaní.

Neviem, kde je problém s chápaním, ale na našej strane to zjavne nie je. Autor buď nevie písať, alebo sa teraz usmieva, ako mu robia advokátov nechápajúci.


Takýto chce chápať KSB, nehovoriac o vyšších učeniach? smile


[quote="pid:49982, uid:77"]Neviem, kde je problém s chápaním, ale na našej strane to zjavne nie je. Autor buď nevie písať, alebo sa teraz usmieva, ako mu robia advokátov nechápajúci.[/quote] Takýto chce chápať KSB, nehovoriac o vyšších učeniach? 8)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 12. 2021 o 22:44

Tiež mám v rodine niekoľko zaočkovaných ľudí a zatiaľ sa našťastie u nich neprejavujú žiadne vážne vedľajšie účinky. No poznám z našej dediny ľudí, ktorí po očkovaní dostali paralýzu a museli sa znova učiť chodiť (šlo o dôchodcov).


Tiež mám v rodine niekoľko zaočkovaných ľudí a zatiaľ sa našťastie u nich neprejavujú žiadne vážne vedľajšie účinky. No poznám z našej dediny ľudí, ktorí po očkovaní dostali paralýzu a museli sa znova učiť chodiť (šlo o dôchodcov).

Všímáte si toho , že toto vlákno mluví o pokračování programového fašismu .
A co zde probíhá ? Stačilo hodit kostičku , šikovně popichovat a původní varovná informace je utlučena .
Rozděl a panuj , rozeštvat a rozhádat , říká Vám to něco ? Není už na čase pochopit , jaký systém nepřítel používá a nehrát s ním jeho hru ?


Všímáte si toho , že toto vlákno mluví o pokračování programového fašismu . A co zde probíhá ? Stačilo hodit kostičku , šikovně popichovat a původní varovná informace je utlučena . Rozděl a panuj , rozeštvat a rozhádat , říká Vám to něco ? Není už na čase pochopit , jaký systém nepřítel používá a nehrát s ním jeho hru ?

nemám dôvod klamať, napísal som to, čo mi chalan povedal. Okrem neho poznám ešte niekoľko ľudí, ktorí sú po dvoch dávkach a žiadne vedľajšie účinky zatiaľ nemajú. Možno sa časom niečo prejaví. Či dostali placebo? To nevedia ani oni.


Tak sa ospravedlňujem, a ani ja nie som neomylný...


[quote="pid:49984, uid:368"]nemám dôvod klamať, napísal som to, čo mi chalan povedal. Okrem neho poznám ešte niekoľko ľudí, ktorí sú po dvoch dávkach a žiadne vedľajšie účinky zatiaľ nemajú. Možno sa časom niečo prejaví. Či dostali placebo? To nevedia ani oni.[/quote] Tak sa ospravedlňujem, a ani ja nie som neomylný...

Moderátor

K tejto téme bol založený nový kanál na Telegrame:


t.me/ockossr


Podľa tohto blogu


https://peter4.blog.pravda.sk/2021/12/24/vianocna-zakernost-ministerstva-obrany/


by navyše nešlo len o povinné očkovanie profesionálnych vojakov, lež všetkých, čo by podliehali mobilizácii:


,,Podľa opatrenia hygienika MNO VÚHE-30-224/2021, odvolávajúc sa na paragraf 2 odst 1 písmeno e) zákona 570/2005 naša Verchuška zákerným spôsobom spustila POVINNÉ OČKOVANIE na Covid19 nielen profi vojska, ale i každého chlapa mobilizovaného hoci na jednodenné cvičenie."


K tejto téme bol založený nový kanál na Telegrame: t.me/ockossr Podľa tohto blogu https://peter4.blog.pravda.sk/2021/12/24/vianocna-zakernost-ministerstva-obrany/ by navyše nešlo len o povinné očkovanie profesionálnych vojakov, lež všetkých, čo by podliehali mobilizácii: ,,Podľa opatrenia hygienika MNO VÚHE-30-224/2021, odvolávajúc sa na paragraf 2 odst 1 písmeno e) zákona 570/2005 naša Verchuška zákerným spôsobom spustila POVINNÉ OČKOVANIE na Covid19 nielen profi vojska, ale i každého chlapa mobilizovaného hoci na jednodenné cvičenie."

K tejto téme bol založený nový kanál na Telegrame:


t.me/ockossr


Oprava:


t.me/ockoossr


[quote="pid:50167, uid:156"]K tejto téme bol založený nový kanál na Telegrame: t.me/ockossr[/quote] Oprava: t.me/ockoossr

ale i každého chlapa mobilizovaného hoci na jednodenné cvičenie.

áno, je to tak, z toho zákona a vyhlášky to vyplýva.
Sám som dôstojníkom v zálohe, no vernosť som prisahal ČSSR, a keďže rozpad ČSSR neprebehol úplne "kóšer" (bez referenda) a nástupníckym štátom sa stala Česká republika, nie Slovenská republika (viď, proces etablovania sa SR na medzinárodnej scéne od finančných inštitúcii až po šport (Česi na MS v hokeji hrali hneď v skupine A, my sme sa museli do áčka prebojúvať)), tak nech páni na MO zabudnú, že pobežím k nejakej ich mobilizácii...


[quote="pid:50167, uid:156"]ale i každého chlapa mobilizovaného hoci na jednodenné cvičenie.[/quote] áno, je to tak, z toho zákona a vyhlášky to vyplýva. Sám som dôstojníkom v zálohe, no vernosť som prisahal ČSSR, a keďže rozpad ČSSR neprebehol úplne "kóšer" (bez referenda) a nástupníckym štátom sa stala Česká republika, nie Slovenská republika (viď, proces etablovania sa SR na medzinárodnej scéne od finančných inštitúcii až po šport (Česi na MS v hokeji hrali hneď v skupine A, my sme sa museli do áčka prebojúvať)), tak nech páni na MO zabudnú, že pobežím k nejakej ich mobilizácii...

že pobežím k nejakej ich mobilizácii


nech daju národu /chlapom/ zbrane,,,
...a zažijú ""mobilizaciu"",ktorú len tak skoro nerozchodia,ak budu mať to šťastie ,že prežijú...


[quote="pid:50179, uid:112"]že pobežím k nejakej ich mobilizácii[/quote] nech daju národu /chlapom/ zbrane,,, ...a zažijú ""mobilizaciu"",ktorú len tak skoro nerozchodia,ak budu mať to šťastie ,že prežijú...

áno, je to tak, z toho zákona a vyhlášky to vyplýva.


Akého zákona akej vyhlášky!?! V tom článku je link na OPATRENie. Takze platí to iste kolecko podľa mna ako ohľadne všetkých vyhlášok… mnohé z nich sú znefunkčnená ak som správne pochopila Dr. Weisa.


edit - pozrela som ten link a tam je právna analýza, podľa kt to bude v Zbierke zákonov, takze je to iný druh. Podobne ako detske ockovanie, správny priestupok, max. 331 eur. Nemôžte byt trestaný za to iste 2x. Tak som zvedavá ako to vypáli, aj keď ti vojaci z toho v strese sú, lebo du naučení poslúchať rozkazy. A toto je u mnohých proti ich presvedčeniu.


Ale mali by sa ukľudniť. Sám Krajči povedal, že je veľký problem vymožiteľnosť.


[quote="pid:50179, uid:112"]áno, je to tak, z toho zákona a vyhlášky to vyplýva.[/quote] Akého zákona akej vyhlášky!?! V tom článku je link na OPATRENie. Takze platí to iste kolecko podľa mna ako ohľadne všetkých vyhlášok… mnohé z nich sú znefunkčnená ak som správne pochopila Dr. Weisa. edit - pozrela som ten link a tam je právna analýza, podľa kt to bude v Zbierke zákonov, takze je to iný druh. Podobne ako detske ockovanie, správny priestupok, max. 331 eur. Nemôžte byt trestaný za to iste 2x. Tak som zvedavá ako to vypáli, aj keď ti vojaci z toho v strese sú, lebo du naučení poslúchať rozkazy. A toto je u mnohých proti ich presvedčeniu. Ale mali by sa ukľudniť. Sám Krajči povedal, že je veľký problem vymožiteľnosť.
Upravené 29. 12. 2021 o 17:36

Tak sa ospravedlňujem, a ani ja nie som neomylný...

Ospravedlnenie prijaté. :-)


[quote="pid:50096, uid:7"]Tak sa ospravedlňujem, a ani ja nie som neomylný...[/quote] Ospravedlnenie prijaté. :-)
3.72k
39
19
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept