Zahraniční analytici
Igor Panarin 21.12.2021 - Plyn v Evrope zdrazil na USD 1900/tisic m³, novy rekord, Nastal zlom, Absolutni rekord - plyn uz pres USD 2000
Y

Plyn v Evrope zdrazil na USD 1900/tisic m³, novy rekord
Gazprom si v úterý neobjednal tranzit plynu přes Yamal do Evropy. Potrubí se zastavilo a přešlo do reverzního režimu - plyn jde ze západu na východ.
Az by to snad patrilo do EMP ....
zde
https://t.me/s/igor_panarin


**Plyn v Evrope zdrazil na USD 1900/tisic m³, novy rekord** Gazprom si v úterý neobjednal tranzit plynu přes Yamal do Evropy. Potrubí se zastavilo a přešlo do reverzního režimu - **plyn jde ze západu na východ**. Az by to snad patrilo do EMP .... [zde](https://www.interfax.ru/business/811664) https://t.me/s/igor_panarin
Upravené 21. 12. 2021 o 19:45

Turecko bude s Katarem provozovat 5 letist v Afganistanu
Turecke min. zahranici uvedlo, že po úspěšných jednáních v Dauhá a Kábulu bude Turecko moci společně s Katarem provozovat hned pět letišť v Afghánistánu.
Podle Mevlüta Çavuşoglua budou společné návrhy Kataru a Turecka v příštích dnech oznámeny vládě Talibanu.
O jakých vzdušných přístavech se kromě letiště v Kábulu jedná, zatím není známo.
https://t.me/epoddubny/7369


**Turecko bude s Katarem provozovat 5 letist v Afganistanu** Turecke min. zahranici uvedlo, že po úspěšných jednáních v Dauhá a Kábulu bude Turecko moci společně s Katarem provozovat hned pět letišť v Afghánistánu. Podle Mevlüta Çavuşoglua budou společné návrhy Kataru a Turecka v příštích dnech oznámeny vládě Talibanu. O jakých vzdušných přístavech se kromě letiště v Kábulu jedná, zatím není známo. https://t.me/epoddubny/7369

a co tam budu vozit? a za co? alebo odtial? Afganistan je na kolenach a drogy su ofiko stale nelegalne a proti islamu:-)


a co tam budu vozit? a za co? alebo odtial? Afganistan je na kolenach a drogy su ofiko stale nelegalne a proti islamu:-)

Nastal zlom
Ultimatum bylo prijato. Konal se tel. rozhovor poradce presidenta Ruska na zahranicni politiku, J. Usakova s poradcem presidenta USA, Sullivanem.
Sullivan oznamil, ze jsou USA pripraveny zacit dialog s Ruskem o jim predlozenych navrzich.
Pripominam, ze petka - Putin, Sojgu, Patrusev, Usakov a Rjabkov - zrealizovali tento vynikajici prulom a ozvucil jej S.A. Rjabkov, nas diplomaticky Suvorov.
Ocekavame dalsi prulom ve jmenu blaha lidstva a ve jmenu vitezsvi sil dobra.
https://www.youtube.com/watch?v=pY_lsyShtCg


**Nastal zlom** Ultimatum bylo prijato. Konal se tel. rozhovor poradce presidenta Ruska na zahranicni politiku, J. Usakova s poradcem presidenta USA, Sullivanem. Sullivan oznamil, ze jsou USA pripraveny zacit dialog s Ruskem o jim predlozenych navrzich. Pripominam, ze petka - Putin, Sojgu, Patrusev, Usakov a Rjabkov - zrealizovali tento vynikajici prulom a ozvucil jej S.A. Rjabkov, nas diplomaticky Suvorov. Ocekavame dalsi prulom ve jmenu blaha lidstva a ve jmenu vitezsvi sil dobra. https://www.youtube.com/watch?v=pY_lsyShtCg
Upravené 22. 12. 2021 o 20:38
1.08k
4
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept