Politika v SR
Vojenská zmluva s USA. Prinesie benefity, nie americké základne, ubezpečujú politici aj vojaci

Vojenská zmluva s USA. Prinesie benefity, nie americké základne, ubezpečujú politici aj vojaci


Rezorty obrany a zahraničných vecí predstavili zmluvu o obrannej spolupráci s USA. Pred troma rokmi sa ju nepodarilo podpísať pre odpor národniarov z SNS, ktorí strašili budovaním amerických vojenských základní na Slovensku. V súčasnosti by s prijatím zmluvy nemal byť problém, keďže ju údajne podporuje celá vládna koalícia. V prípade ratifikácie by mala zmluva s USA pomôcť aj dvojici vojenských letísk, ktoré by získali viac ako 100 miliónov eur na modernizáciu.


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/610896-vojenska-zmluva-s-usa-prinesie-benefity-nie-americke-zakladne-ubezpecuju-politici-aj-vojaci/


Vojenská zmluva s USA. Prinesie benefity, nie americké základne, ubezpečujú politici aj vojaci Rezorty obrany a zahraničných vecí predstavili zmluvu o obrannej spolupráci s USA. Pred troma rokmi sa ju nepodarilo podpísať pre odpor národniarov z SNS, ktorí strašili budovaním amerických vojenských základní na Slovensku. V súčasnosti by s prijatím zmluvy nemal byť problém, keďže ju údajne podporuje celá vládna koalícia. V prípade ratifikácie by mala zmluva s USA pomôcť aj dvojici vojenských letísk, ktoré by získali viac ako 100 miliónov eur na modernizáciu. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/610896-vojenska-zmluva-s-usa-prinesie-benefity-nie-americke-zakladne-ubezpecuju-politici-aj-vojaci/

No samozrejme, len zabudli povedať, že to prinesie benefity pre zapredané elity a nie pre ľud. Ľud dostane len strach z toho, že nás Rusi budú sudiť na základe názorov jelít.


No samozrejme, len zabudli povedať, že to prinesie benefity pre zapredané elity a nie pre ľud. Ľud dostane len strach z toho, že nás Rusi budú sudiť na základe názorov jelít.

No samozrejme, len zabudli povedať, že to prinesie benefity pre zapredané elity a nie pre ľud. Ľud dostane len strach z toho, že nás Rusi budú sudiť na základe názorov jelít.

Nejen soudit , Slovensko se tím stane strategickým cílem , v případě preventivního úderu . Takže elity malují veliký terč , v jehož černém středu je Slovenská republika . A přesně toto je třeba nahlas říkat .
Je to vlastizrada , pevně spojená s genocidou celého národa .


[quote="pid:48969, uid:106"]No samozrejme, len zabudli povedať, že to prinesie benefity pre zapredané elity a nie pre ľud. Ľud dostane len strach z toho, že nás Rusi budú sudiť na základe názorov jelít.[/quote] Nejen soudit , Slovensko se tím stane strategickým cílem , v případě preventivního úderu . Takže elity malují veliký terč , v jehož černém středu je Slovenská republika . A přesně toto je třeba nahlas říkat . Je to vlastizrada , pevně spojená s genocidou celého národa .

No samozrejme, len zabudli povedať, že to prinesie benefity pre zapredané elity a nie pre ľud. Ľud dostane len strach z toho, že nás Rusi budú sudiť na základe názorov jelít.

Rusko určitě skutečný postoj národa zná. Uměle instalované, od národa odtržené politické loutka nejsou jen na Slovensku. Vzhledem k probíhajícím jednáním USA (NATO) vs. Rusko je to důležitá karta, která může být vynesena ve hře nebo také odhozena jako nepotřebná, podle vývoje. Náš úkol - úkol obyčejných lidí, je jim použití této karty max. znepříjemnit - jasně dávat najevo náš nesouhlas, ignorovat a sabotovat kroky zrádců, iniciovat protinávrhy, vlastní řízení.


[quote="pid:48969, uid:106"]No samozrejme, len zabudli povedať, že to prinesie benefity pre zapredané elity a nie pre ľud. Ľud dostane len strach z toho, že nás Rusi budú sudiť na základe názorov jelít.[/quote] Rusko určitě skutečný postoj národa zná. Uměle instalované, od národa odtržené politické loutka nejsou jen na Slovensku. Vzhledem k probíhajícím jednáním USA (NATO) vs. Rusko je to důležitá karta, která může být vynesena ve hře nebo také odhozena jako nepotřebná, podle vývoje. Náš úkol - úkol obyčejných lidí, je jim použití této karty max. znepříjemnit - jasně dávat najevo náš nesouhlas, ignorovat a sabotovat kroky zrádců, iniciovat protinávrhy, vlastní řízení.

Podložil už nejaký právnik, serióznym spôsobom, že a prečo sa v tomto prípade jedná o vlastizradu?


Podložil už nejaký právnik, serióznym spôsobom, že a prečo sa v tomto prípade jedná o vlastizradu?

Na túto tému už je viacero vlákien.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4811/v-konflikte-ukrajiny-s-ruskom-pre-n%C3%A1s-neexistuje-strana-proti-ktorej-by-sme-sa-postavili-v%C5%A1ade-m%C3%A1me-bratov


Na túto tému už je viacero vlákien. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4811/v-konflikte-ukrajiny-s-ruskom-pre-n%C3%A1s-neexistuje-strana-proti-ktorej-by-sme-sa-postavili-v%C5%A1ade-m%C3%A1me-bratov

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

A je to tady! Obranná dohoda mezi USA a SR by měla být podepsána 3. února
V souvislosti s podpisem dohody do USA pojede slovenská delegace v čele s ministrem obrany Jaroslavem Naděm a ministrem zahraničí Ivanem Korčokem. Informovala o tom mluvčí Ministerstva obrany Marina Kovaľ Kakaščíková.
„Jsme velmi vděční všem odpovědným lidem a politikům, kteří si uvědomují opodstatnění a potřebu této dohody pro užší spolupráci s naším strategickým partnerem v oblasti obrany a bezpečnosti. Je to odpovědný krok a silný vzkaz o směřování Slovenska,“ řekl slovenský ministr obrany Naď.
Cely clanek zde


**A je to tady! Obranná dohoda mezi USA a SR by měla být podepsána 3. února** V souvislosti s podpisem dohody do USA pojede slovenská delegace v čele s ministrem obrany Jaroslavem Naděm a ministrem zahraničí Ivanem Korčokem. Informovala o tom mluvčí Ministerstva obrany Marina Kovaľ Kakaščíková. „Jsme velmi vděční všem odpovědným lidem a politikům, kteří si uvědomují opodstatnění a potřebu této dohody pro užší spolupráci s naším strategickým partnerem v oblasti obrany a bezpečnosti. Je to odpovědný krok a silný vzkaz o směřování Slovenska,“ řekl slovenský ministr obrany Naď. Cely clanek [zde](https://cz.sputniknews.com/20220131/a-je-to-tady-obranna-dohoda-mezi-usa-a-sr-by-mela-byt-podepsana-3-unora-17414466.html)

J. Laššáková: Kde je teraz euronemehlo Hojsík a Čaputová, s ich uhlíkovou stopou? Podľa týchto farizejov, americké stíhačky zrejme vypúšťajú horský vzduch


Právnička Judita Laššáková vo svojom videu opísala okupačnú dohodu s USA v kontexte so statusom chránenej krajiny. Týmto jednoznačne vyslovila ne konzistenciu rétoriky Zuzany Čaputovej a ďalších politikov, ktorí sa pokrytecky tvária ako ochrancovia prírody, pritom podporujú vojnové štvanie.


https://veci-verejne.sk/video-j-lassakova-kde-je-teraz-euronemehlo-hojsik-a-caputova-s-ich-uhlikovou-stopou-podla-tychto-farizejov-americke-stihacky-zrejme-vypustaju-horsky-vzduch/?fbclid=IwAR1Gf-RaDmNyabSrbsfK7RKJiGYRevC6ri3hEQNX1w93_ldUb_bqYsuQt3Q


J. Laššáková: Kde je teraz euronemehlo Hojsík a Čaputová, s ich uhlíkovou stopou? Podľa týchto farizejov, americké stíhačky zrejme vypúšťajú horský vzduch Právnička Judita Laššáková vo svojom videu opísala okupačnú dohodu s USA v kontexte so statusom chránenej krajiny. Týmto jednoznačne vyslovila ne konzistenciu rétoriky Zuzany Čaputovej a ďalších politikov, ktorí sa pokrytecky tvária ako ochrancovia prírody, pritom podporujú vojnové štvanie. https://veci-verejne.sk/video-j-lassakova-kde-je-teraz-euronemehlo-hojsik-a-caputova-s-ich-uhlikovou-stopou-podla-tychto-farizejov-americke-stihacky-zrejme-vypustaju-horsky-vzduch/?fbclid=IwAR1Gf-RaDmNyabSrbsfK7RKJiGYRevC6ri3hEQNX1w93_ldUb_bqYsuQt3Q

Pripravovaná obranná dohoda s USA vzbudila vášne a rozdelila spoločnosť. Každá múdra vláda by sa snažila situáciu upokojiť. Či už cestou verejnej diskusie, alebo na pôde parlamentu. Namiesto toho minister obrany Jaroslav Naď a minister zahraničných vecí Ivan Korčok tento týždeň letia do Washingtonu zmluvu podpísať.


https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/615311-obranna-dohoda-s-usa-kam-tak-naponahlo/
Ak už toto uverejnia v Pravde?!


Pripravovaná obranná dohoda s USA vzbudila vášne a rozdelila spoločnosť. Každá múdra vláda by sa snažila situáciu upokojiť. Či už cestou verejnej diskusie, alebo na pôde parlamentu. Namiesto toho minister obrany Jaroslav Naď a minister zahraničných vecí Ivan Korčok tento týždeň letia do Washingtonu zmluvu podpísať. https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/615311-obranna-dohoda-s-usa-kam-tak-naponahlo/ Ak už toto uverejnia v Pravde?!

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Slovenský generálny prokurátor Žilina: dohoda so Spojenými štátmi povedie k strate časti suverenity krajiny

Slovenský generálny prokurátor Maroš Žilinka povedal, že dohoda o vojenskej spolupráci medzi Slovenskom a USA povedie k narušeniu suverenity a územnej celistvosti krajiny.
„Dohoda so Spojenými štátmi vlastne vedie k porušeniu suverenity a územnej celistvosti Slovenska, čím sa časť výkonu svojich práv presúva na cudzí štát,“ uviedol Žilinka vo vyhlásení pre RIA Novosti.


Poznamenal tiež, že krajine hrozí strata kontroly nad vojenskými základňami, vozidlami, zbraňami a iným vojenským materiálom iného štátu dislokovaného na Slovensku.


„V rámci tejto zmluvy Slovensko vlastne prevedie svoje územie na vojenské účely inému štátu,“ povedal Žilinka s tým, že sa tak stane mimo rámca zmluvy o kolektívnej bezpečnosti NATO.


Okrem toho generálny prokurátor v dokumente našiel 35 nezrovnalostí so slovenským právom.


Sky News už skôr informovala o diskusii členských krajín NATO o možnosti vytvorenia bojovej jednotky na území Slovenska v počte asi tisíc ľudí.


Neskôr Washington a Bratislava uzavreli dohodu o vojenskej spolupráci. Viac podrobností v materiáli RT.
https://russian.rt.com/world/news/959490-slovakiya-dogovor-ssha


Slovenský parlament schválil vojenskú dohodu s USA


Poslanci NR SR schválili dohodu o vojenskej spolupráci s USA.
„Za dohodu hlasovalo 79 poslancov, 60 bolo proti, jeden sa zdržal,“ uvádza televízny kanál.


Upresňuje sa, že debatu okolo dohody sprevádzalo niekoľko potýčok a protestujúci proti tejto dohode usporiadali protest pred budovou parlamentu.


Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka už skôr povedal, že dohoda o vojenskej spolupráci medzi Slovenskom a USA by viedla k narušeniu suverenity a územnej celistvosti krajiny.


Poznamenal tiež, že v dokumente našiel 35 nezrovnalostí so slovenským právom.


https://russian.rt.com/world/news/959765-slovakiya-odobrila-voennoe-soglashenie-ssha


**Slovenský generálny prokurátor Žilina: dohoda so Spojenými štátmi povedie k strate časti suverenity krajiny ** Slovenský generálny prokurátor Maroš Žilinka povedal, že dohoda o vojenskej spolupráci medzi Slovenskom a USA povedie k narušeniu suverenity a územnej celistvosti krajiny. „Dohoda so Spojenými štátmi vlastne vedie k porušeniu suverenity a územnej celistvosti Slovenska, čím sa časť výkonu svojich práv presúva na cudzí štát,“ uviedol Žilinka vo vyhlásení pre RIA Novosti. Poznamenal tiež, že krajine hrozí strata kontroly nad vojenskými základňami, vozidlami, zbraňami a iným vojenským materiálom iného štátu dislokovaného na Slovensku. „V rámci tejto zmluvy Slovensko vlastne prevedie svoje územie na vojenské účely inému štátu,“ povedal Žilinka s tým, že sa tak stane mimo rámca zmluvy o kolektívnej bezpečnosti NATO. Okrem toho generálny prokurátor v dokumente našiel 35 nezrovnalostí so slovenským právom. Sky News už skôr informovala o diskusii členských krajín NATO o možnosti vytvorenia bojovej jednotky na území Slovenska v počte asi tisíc ľudí. Neskôr Washington a Bratislava uzavreli dohodu o vojenskej spolupráci. Viac podrobností v materiáli RT. https://russian.rt.com/world/news/959490-slovakiya-dogovor-ssha **Slovenský parlament schválil vojenskú dohodu s USA** Poslanci NR SR schválili dohodu o vojenskej spolupráci s USA. „Za dohodu hlasovalo 79 poslancov, 60 bolo proti, jeden sa zdržal,“ uvádza televízny kanál. Upresňuje sa, že debatu okolo dohody sprevádzalo niekoľko potýčok a protestujúci proti tejto dohode usporiadali protest pred budovou parlamentu. Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka už skôr povedal, že dohoda o vojenskej spolupráci medzi Slovenskom a USA by viedla k narušeniu suverenity a územnej celistvosti krajiny. Poznamenal tiež, že v dokumente našiel 35 nezrovnalostí so slovenským právom. https://russian.rt.com/world/news/959765-slovakiya-odobrila-voennoe-soglashenie-ssha

https://t.me/vlastizradcoviaslovenska/

Treba to priebežne aktualizovať aj o podnikaťeľov, čo budú profitovať na zakázkach pre us armádu.


[quote="pid:56968, uid:111"]https://t.me/vlastizradcoviaslovenska/[/quote] Treba to priebežne aktualizovať aj o podnikaťeľov, čo budú profitovať na zakázkach pre us armádu.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Čaputová podpísala obrannú dohodu s USA. Američania za to Slovensku zablahoželali
Informuje o tom TASR na základe Blinkenovho príspevku na Twitteri.


„Blahoželáme Slovensku k ratifikácii dohody o obrannej spolupráci. Táto dohoda zlepší obrannú spoluprácu a podporí bezpečnejšie Slovensko,“ napísal Blinken a dodal, že dokument znamená potvrdenie záväzku USA k spolupráci so spojencami v NATO.
https://twitter.com/SecBlinken/status/1491498089827426312
https://dennikstandard.sk/166172/caputova-podpisala-obrannu-dohodu-s-usa-zmluva-tym-vstupila-do-platnosti/
62067e6976264


**Čaputová podpísala obrannú dohodu s USA. Američania za to Slovensku zablahoželali** Informuje o tom TASR na základe Blinkenovho príspevku na Twitteri. „Blahoželáme Slovensku k ratifikácii dohody o obrannej spolupráci. Táto dohoda zlepší obrannú spoluprácu a podporí bezpečnejšie Slovensko,“ napísal Blinken a dodal, že dokument znamená potvrdenie záväzku USA k spolupráci so spojencami v NATO. https://twitter.com/SecBlinken/status/1491498089827426312 https://dennikstandard.sk/166172/caputova-podpisala-obrannu-dohodu-s-usa-zmluva-tym-vstupila-do-platnosti/ ![62067e6976264](serve/attachment&path=62067e6976264)
Upravené 11. 2. 2022 o 16:19

Za ňou by som im pustil aj hymnu ZSSR. Aby vedeli čo ich bude v blízkej budúcnosti čakať.
https://www.youtube.com/watch?v=U06jlgpMtQs


Za ňou by som im pustil aj hymnu ZSSR. Aby vedeli čo ich bude v blízkej budúcnosti čakať. https://www.youtube.com/watch?v=U06jlgpMtQs
Upravené 12. 2. 2022 o 22:04

Treba to priebežne aktualizovať aj o podnikaťeľov, čo budú profitovať na zakázkach pre us armádu.


Amíci si budú na základňu z domu ťahať aj hajzlák, každý, kto si myslí, že mu dajú zarobiť je idiot. Skúsenosti z Nemecka hovoria niečo úplne iné, dokonca som zažil nemeckých dôstojníkov nadávať na amerických žoldnierov, ponechávajúcich pred obchoďákmi na základniach naštartované autá, aby sa im nezaparil v lete, prípadne v zime neodmrzol ich čierny zadok.


[quote="pid:56971, uid:84"]Treba to priebežne aktualizovať aj o podnikaťeľov, čo budú profitovať na zakázkach pre us armádu.[/quote] Amíci si budú na základňu z domu ťahať aj hajzlák, každý, kto si myslí, že mu dajú zarobiť je idiot. Skúsenosti z Nemecka hovoria niečo úplne iné, dokonca som zažil nemeckých dôstojníkov nadávať na amerických žoldnierov, ponechávajúcich pred obchoďákmi na základniach naštartované autá, aby sa im nezaparil v lete, prípadne v zime neodmrzol ich čierny zadok.

Amíci si budú na základňu z domu ťahať aj hajzlák, každý, kto si myslí, že mu dajú zarobiť je idiot.

Dúfam, že máš pravdu.


[quote="pid:57544, uid:77"]Amíci si budú na základňu z domu ťahať aj hajzlák, každý, kto si myslí, že mu dajú zarobiť je idiot.[/quote] Dúfam, že máš pravdu.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Ruská hymna pred ambasádou 12.2.2022

a Odovzdanie kytice priateľstva pre Ruské veľvyslanectvo
https://www.youtube.com/watch?v=_zGnppAcDSo


[quote="pid:57532, uid:158"]Ruská hymna pred ambasádou 12.2.2022[/quote] a Odovzdanie kytice priateľstva pre Ruské veľvyslanectvo https://www.youtube.com/watch?v=_zGnppAcDSo

Táto dohoda zlepší obrannú spoluprácu a podporí bezpečnejšie Slovensko,“

Pokračovanie:
https://domov.sme.sk/c/22839390/ministerstvo-obrany-planuje-zmenit-zakon-o-brannej-povinnosti.html
„Upravujú sa podmienky zaradenia do aktívnych záloh a zvyšuje sa okruh osôb, ktoré môžu byť zaradené do aktívnych záloh.
http://www.nadhlad.com/content/z-home-office-rovno-na-front-slovensko-meni-zakony-o-zalohach-aj-kaviaren-potiahne
Cieľom zákona je zvýšiť mobilizačnú pripravenosť záloh slovenskej armády. Ministerstvo ho predložilo tesne po podpísaní hanebnej zmluvy s USA o odovzdaní vojenských letísk. Pár dní pred predpokladaným vypuknutím konfliktu na Ukrajine.


[quote="pid:57028, uid:78"]Táto dohoda zlepší obrannú spoluprácu a podporí bezpečnejšie Slovensko,“[/quote] Pokračovanie: https://domov.sme.sk/c/22839390/ministerstvo-obrany-planuje-zmenit-zakon-o-brannej-povinnosti.html „Upravujú sa podmienky zaradenia do aktívnych záloh a zvyšuje sa okruh osôb, ktoré môžu byť zaradené do aktívnych záloh. http://www.nadhlad.com/content/z-home-office-rovno-na-front-slovensko-meni-zakony-o-zalohach-aj-kaviaren-potiahne Cieľom zákona je zvýšiť mobilizačnú pripravenosť záloh slovenskej armády. Ministerstvo ho predložilo tesne po podpísaní hanebnej zmluvy s USA o odovzdaní vojenských letísk. Pár dní pred predpokladaným vypuknutím konfliktu na Ukrajine.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Ministryně SR vyzvala EU, aby začala regulovat sociální sítě.


To vše kvůli obranné dohodě s USA


Slovenská ministryně investic, regionálního rozvoje a informatizace SR Veronika Remišová odsoudila útoky na poslance parlamentu hlasující pro smlouvu s USA.
Prohlásila, že mnozí z poslanců čelí útokům a nenávistným zprávám a zároveň uvedla,
že EU by měla začít regulovat sociální sítě centrálně a když ne,
tak k tomu bude muset přistoupit Slovensko.
Taková slova Remišová prohlásila v nedělním pořadu na TV Markíza s názvem Na tělo.
https://cz.sputniknews.com/20220214/ministryne-sr-vyzvala-eu-aby-zacala-regulovat-socialni-site-to-vse-kvuli-obranne-dohode-s-usa-17613368.html


**Ministryně SR vyzvala EU, aby začala regulovat sociální sítě.** To vše kvůli obranné dohodě s USA ------------------------------------------------------------------------ Slovenská ministryně investic, regionálního rozvoje a informatizace SR Veronika Remišová odsoudila útoky na poslance parlamentu hlasující pro smlouvu s USA. Prohlásila, že mnozí z poslanců čelí útokům a nenávistným zprávám a zároveň uvedla, že EU by měla začít regulovat sociální sítě centrálně a když ne, tak k tomu bude muset přistoupit Slovensko. Taková slova Remišová prohlásila v nedělním pořadu na TV Markíza s názvem Na tělo. https://cz.sputniknews.com/20220214/ministryne-sr-vyzvala-eu-aby-zacala-regulovat-socialni-site-to-vse-kvuli-obranne-dohode-s-usa-17613368.html

Myslím si, že by stačilo dát zastáncům tohoto paktu jedinou otázku:
Jmenujte byť jediný příklad výhodné spolupráce s USA, popř. NATO.


Myslím si, že by stačilo dát zastáncům tohoto paktu jedinou otázku: Jmenujte byť jediný příklad výhodné spolupráce s USA, popř. NATO.

Podívejte, jaký jsem našel článek na iDnes. Napsal to nějaký Jíří Vojáček a zřejmě prozradil něco ze strategických plánů.


Ukrajina by mohla nasadit i česká letadla a nakonec ustoupit na Slovensko
Ukrajinci, vědomi si zejména v posledních letech, že střet s ruským letectvem může přijít, intenzivně cvičí všechny součásti takovéhoto scénáře, jak přesun na náhradní letiště, tak operace z těchto ploch.


Opačným případem úspěšného přestátí prvních útoků, přesunu do náhradních prostor a pozdější zapojení do bojů, je černý scénář. Ten počítá v první řadě s evakuací leteckých prostředků do některé ze sousedních zemí, vzhledem ke směrům odletových tras mluvíme zejména o Polsku, Rumunsku a Slovensku.


Zdroj: https://www.idnes.cz/technet/vojenstvi/ukrajina-invaze-valka-letectvo-rusko-armada-mig.A220214_205903_vojenstvi_alv


Podívejte, jaký jsem našel článek na iDnes. Napsal to nějaký Jíří Vojáček a zřejmě prozradil něco ze strategických plánů. **Ukrajina by mohla nasadit i česká letadla a nakonec ustoupit na Slovensko** Ukrajinci, vědomi si zejména v posledních letech, že střet s ruským letectvem může přijít, intenzivně cvičí všechny součásti takovéhoto scénáře, jak přesun na náhradní letiště, tak operace z těchto ploch. Opačným případem úspěšného přestátí prvních útoků, přesunu do náhradních prostor a pozdější zapojení do bojů, je černý scénář. Ten počítá v první řadě s evakuací leteckých prostředků do některé ze sousedních zemí, vzhledem ke směrům odletových tras mluvíme** zejména o Polsku, Rumunsku a Slovensku.** Zdroj: https://www.idnes.cz/technet/vojenstvi/ukrajina-invaze-valka-letectvo-rusko-armada-mig.A220214_205903_vojenstvi_alv
2.87k
23
16
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept