Politika v SR
Zuzana Caput je v zozname 100 najvplyvnejších žien sveta

Bradavičnatú z kozieho paláca časopis Forbes zaradil medzi 100 najvplyvnejších žien sveta.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/609691-forbes-zaradil-caputovu-medzi-100-najvplyvnejsich-zien-sveta/
Liberálno fašistická bažina jej robí PR. Zaradili ju do zoznamu lebo:



„Svojím vplyvom pomohla v roku 2018 rozpútať protesty, ktoré po vražde novinára venujúceho sa politickej korupcii donútili k odstúpeniu vtedajšieho premiéra Roberta Fica,“ píše Forbes.



To je ale zúfalý počin smile


Bradavičnatú z kozieho paláca časopis Forbes zaradil medzi 100 najvplyvnejších žien sveta. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/609691-forbes-zaradil-caputovu-medzi-100-najvplyvnejsich-zien-sveta/ Liberálno fašistická bažina jej robí PR. Zaradili ju do zoznamu lebo: > „Svojím vplyvom pomohla v roku 2018 rozpútať protesty, ktoré po vražde novinára venujúceho sa politickej korupcii donútili k odstúpeniu vtedajšieho premiéra Roberta Fica,“ píše Forbes. To je ale zúfalý počin :)
Upravené 8. 12. 2021 o 11:54

Zaradili ju do zoznamu lebo:
...pomohla v roku 2018 rozpútať protesty...

Říkám to furt: příznání je polehčující okolnost...
;-)


[quote="pid:47226, uid:138"]Zaradili ju do zoznamu lebo: ...pomohla v roku 2018 rozpútať protesty...[/quote] Říkám to furt: příznání je polehčující okolnost... ;-)

Říkám to furt: příznání je polehčující okolnost


toto je skôr natretie zhora a hlavne toto:

Svojím vplyvom pomohla v roku 2018 rozpútať protesty,


"Vidíte ľudia kto môže za vašu biedu a je tvárou toho, ako to vyzerá teraz?" + Remišová ju vyzýva, aby podporila očkovaciu kampaň.. Veď vieme odhalené pliecko.


P-rezidentka je hádzaná cez palubu, aby ju roztrhal dav. Nie musíme ju zachrániť a nech rozpráva. Rizman (@počtar nebude to jewrej?) je jeden z tých , ktorý ju riadi je potrebné zistiť, kto riadi jeho.

[quote="pid:47247, uid:240"]Říkám to furt: příznání je polehčující okolnost[/quote] toto je skôr natretie zhora a hlavne toto: [quote="pid:47226, uid:138"]Svojím vplyvom pomohla v roku 2018 rozpútať protesty,[/quote] "Vidíte ľudia kto môže za vašu biedu a je tvárou toho, ako to vyzerá teraz?" + Remišová ju vyzýva, aby podporila očkovaciu kampaň.. Veď vieme odhalené pliecko. P-rezidentka je hádzaná cez palubu, aby ju roztrhal dav. Nie musíme ju zachrániť a nech rozpráva. Rizman (@počtar nebude to jewrej?) je jeden z tých , ktorý ju riadi je potrebné zistiť, kto riadi jeho.

Rizman


Už má miesto aj na wiki:
https://sk.wikipedia.org/wiki/Juraj_Rizman


A áno, aj ja sa pripájam k tvrdeniu, že on ju riadi. Pekne ju spracovali cez "partnera"..... on je s ňou v kontakte ešte od dôb, kedy bol vo Via Iuris a ona tiež.


Príbeh VIA IURIS je zároveň príbehom o odvahe a vizionárstve.


V roku 1993 založili Juraj Zamkovský, Pavol Žilinčík a Pavol Mišiga organizáciu s názvom Centrum pre podporu miestneho aktivizmu (v anglickej verzii Center for Environmental Public Advocacy – CEPA


CEPA:
https://cepa.org/contact/


[quote="pid:47250, uid:69"]Rizman[/quote] Už má miesto aj na wiki: https://sk.wikipedia.org/wiki/Juraj_Rizman A áno, aj ja sa pripájam k tvrdeniu, že on ju riadi. Pekne ju spracovali cez "partnera"..... on je s ňou v kontakte ešte od dôb, kedy bol vo Via Iuris a ona tiež. Príbeh VIA IURIS je zároveň príbehom o odvahe a vizionárstve. V roku 1993 založili Juraj Zamkovský, Pavol Žilinčík a Pavol Mišiga organizáciu s názvom Centrum pre podporu miestneho aktivizmu (v anglickej verzii Center for Environmental Public Advocacy – **CEPA** CEPA: https://cepa.org/contact/
Upravené 8. 12. 2021 o 13:51

Zaradili ju do zoznamu lebo:
...pomohla v roku 2018 rozpútať protesty...
Dobrodej


čoze?!?!? To si myslia, že my všetci žerieme seno. Ona sa objavila v roku 2019 pred prezidentskými voľbami, toto čo je za hovadina? Veď to je úplne smiešne. Ale dobre… možno sa to takto do budúcnosti hodí.


Edit 11.12.: no niekto jej poriadne zavaril, presne tento bol je ozvučený na včerajšej tlačovke smeru.... ako mohly byť za tými procesmi...


[quote="pid:47226, uid:138"]Zaradili ju do zoznamu lebo: ...pomohla v roku 2018 rozpútať protesty... Dobrodej[/quote] čoze?!?!? To si myslia, že my všetci žerieme seno. Ona sa objavila v roku 2019 pred prezidentskými voľbami, toto čo je za hovadina? Veď to je úplne smiešne. Ale dobre… možno sa to takto do budúcnosti hodí. Edit 11.12.: no niekto jej poriadne zavaril, presne tento bol je ozvučený na včerajšej tlačovke smeru.... ako mohly byť za tými procesmi...
Upravené 11. 12. 2021 o 14:34

kto riadi jeho

výročná správa via juris
https://viaiuris.sk/wp-content/uploads/2020/07/VIA-IURIS-Vyrocna-Sprava-2020-Audit.pdf
Prebehnite si sponzorov na 31 str. V podstate si ich financujeme do veľkej miery sami. Medzi donormi okrem iného sú Holanďania, "Soros" a jeho OSF a pod.
Taktiež opäť "Soros" cez Network of European Foundations kde je donor OSF. Stále je to o jednom a tom istom sponzorovi alebo skupine sponzorov.


[quote="pid:47250, uid:69"]kto riadi jeho[/quote] výročná správa via juris https://viaiuris.sk/wp-content/uploads/2020/07/VIA-IURIS-Vyrocna-Sprava-2020-Audit.pdf Prebehnite si sponzorov na 31 str. V podstate si ich financujeme do veľkej miery sami. Medzi donormi okrem iného sú Holanďania, "Soros" a jeho OSF a pod. Taktiež opäť "Soros" cez Network of European Foundations kde je donor OSF. Stále je to o jednom a tom istom sponzorovi alebo skupine sponzorov.

Zuzana Strapáková bola vybraná pre kariéru mimovládok od doby, keď skončila strednú školu. V Bratislave je medzi židovskými dievčatami taká obyčaj, že treba cicať tretí sektor, ten má zlaté dno, viď Radičová.


Zuzana Strapáková bola vybraná pre kariéru mimovládok od doby, keď skončila strednú školu. V Bratislave je medzi židovskými dievčatami taká obyčaj, že treba cicať tretí sektor, ten má zlaté dno, viď Radičová.

Taktiež opäť "Soros" cez Network of European Foundations kde je donor OSF. Stále je to o jednom a tom istom sponzorovi alebo skupine sponzorov


Zle som to napisal my to vieme ale je potrebne to ukazat ludom na sudnych procesoch aby bola tato struktura uplne odkryta.


[quote="pid:47269, uid:248"]Taktiež opäť "Soros" cez Network of European Foundations kde je donor OSF. Stále je to o jednom a tom istom sponzorovi alebo skupine sponzorov[/quote] Zle som to napisal my to vieme ale je potrebne to ukazat ludom na sudnych procesoch aby bola tato struktura uplne odkryta.

Zuzana Strapáková bola vybraná pre kariéru mimovládok od doby, keď skončila strednú školu. V Bratislave je medzi židovskými dievčatami taká obyčaj, že treba cicať tretí sektor, ten má zlaté dno, viď Radičová.

61b0ea9f9c0bf


[quote="pid:47282, uid:48"]Zuzana Strapáková bola vybraná pre kariéru mimovládok od doby, keď skončila strednú školu. V Bratislave je medzi židovskými dievčatami taká obyčaj, že treba cicať tretí sektor, ten má zlaté dno, viď Radičová.[/quote] ![61b0ea9f9c0bf](serve/attachment&path=61b0ea9f9c0bf)

Tu je o Radičovej širší obraz, ktorý sa na wikipedii vôbec nedá získať, meno Nadácie otvorenej spoločnosti sa na wiki stránke ani raz nevyskytuje, hoci je z jej fondov platená od roku 1992. Prelievanie peňazí medzi desiatkami neziskoviek pekne maskuje silu Sorosovho vplyvu na Slovensku.


https://www.inenoviny.sk/radicova-odklepla-obrovske-dotacie-pre-svoje-nadacie-kde-ma-dceru-gyarfasovu-wienk/
a
https://sk.wikipedia.org/wiki/Iveta_Radi%C4%8Dov%C3%A1


Tu je o Radičovej širší obraz, ktorý sa na wikipedii vôbec nedá získať, meno Nadácie otvorenej spoločnosti sa na wiki stránke ani raz nevyskytuje, hoci je z jej fondov platená od roku 1992. Prelievanie peňazí medzi desiatkami neziskoviek pekne maskuje silu Sorosovho vplyvu na Slovensku. https://www.inenoviny.sk/radicova-odklepla-obrovske-dotacie-pre-svoje-nadacie-kde-ma-dceru-gyarfasovu-wienk/ a https://sk.wikipedia.org/wiki/Iveta_Radi%C4%8Dov%C3%A1

Rizman (@počtar nebude to jewrej?) je jeden z tých , ktorý ju riadi je potrebné zistiť, kto riadi jeho.

Podle mé, čistě soukromé, ale na konkrétních případech nezávisle ověřené a stále laděné, jmenné heuristiky: ano.
Někomu by se mohlo zdát (i podle mojí heuristiky), že je to tak napůl. Pak je ovšem třeba připomenout dvě věci, které to “ano” podporují (a nebijte mě, je potřeba to vnímat jako celek, nevytrhávat z kontextu):
i. soros je taky jirka
ii. připomínám “institut jewrejských manželek”, počítám, zvláště v dnešní “progresivní” době, že může být symetricky (tedy použití stejného principu) i “institut jewrejského manžela” - přičemž nemusí jít o papírově uzavřené manželství, stačí “přístup do postele” a krytí jako “poradce” nebo “aktuální životní partner” nebo obojí (týká se jednak feudálních panovníků, ale i dnešních politiků; úplně jsem si to neověřoval, ale údajně to byl i případ Gorbačova)

[quote="pid:47250, uid:69"]Rizman (@počtar nebude to jewrej?) je jeden z tých , ktorý ju riadi je potrebné zistiť, kto riadi jeho.[/quote] Podle mé, čistě soukromé, ale na konkrétních případech nezávisle ověřené a stále laděné, jmenné heuristiky: ano. Někomu by se mohlo zdát (i podle mojí heuristiky), že je to tak napůl. Pak je ovšem třeba připomenout dvě věci, které to “ano” podporují (a nebijte mě, je potřeba to vnímat jako celek, nevytrhávat z kontextu): i. soros je taky jirka ii. připomínám “institut jewrejských manželek”, počítám, zvláště v dnešní “progresivní” době, že může být symetricky (tedy použití stejného principu) i “institut jewrejského manžela” - přičemž nemusí jít o papírově uzavřené manželství, stačí “přístup do postele” a krytí jako “poradce” nebo “aktuální životní partner” nebo obojí (týká se jednak feudálních panovníků, ale i dnešních politiků; úplně jsem si to neověřoval, ale údajně to byl i případ Gorbačova)
Upravené 9. 12. 2021 o 09:58

On ten nadpis měl správně znít , Nána ze skládky je v seznamu 100 nejplynatějších žen .
Čaputka je jen obal , který je podle potřeby dofukován , tak jako balonek na pouti , kde si za peníze koupíte kousek barevné gumy , nafouknuté plynem .


On ten nadpis měl správně znít , Nána ze skládky je v seznamu 100 nejplynatějších žen . Čaputka je jen obal , který je podle potřeby dofukován , tak jako balonek na pouti , kde si za peníze koupíte kousek barevné gumy , nafouknuté plynem .

ked si najvplyvnejsia z najvplyvnejsich,,,preto si uplne az tam niekde v zadku,,,,


61b1cd93ade72


ked si najvplyvnejsia z najvplyvnejsich,,,preto si uplne az tam niekde v zadku,,,, ![61b1cd93ade72](serve/attachment&path=61b1cd93ade72)

ked si najvplyvnejsia z najvplyvnejsich,,,preto si uplne az tam niekde v zadku,,,,

Kdyby jen vzadu, ale ještě napůl krytá.
Ale to jsem nechtěl říct.


Chtěl jsem Ti vysvětlit, že se mýlíš: ona má naopak na fotce tu nejdůležitější pozici, protože to řídí z pozadí, takříkajíc přímo ze zákulisí...
:-)


[quote="pid:47420, uid:443"]ked si najvplyvnejsia z najvplyvnejsich,,,preto si uplne az tam niekde v zadku,,,,[/quote] Kdyby jen vzadu, ale ještě napůl krytá. Ale to jsem nechtěl říct. Chtěl jsem Ti vysvětlit, že se mýlíš: ona má naopak na fotce tu nejdůležitější pozici, protože to řídí z pozadí, takříkajíc přímo ze zákulisí... :-)

protože to řídí z pozadí, takříkajíc přímo ze zákulisí....
--jasne ,že to riadi / ha ha ha /


Pokorne a bezvyhradne plni len to, co dostane prikazom. Nerobi nic navyse a hlavne nic z vlastnej hlavy. Ona snad ani nejde von bez toho aby to bolo konzultovane. Viem si predstavit komunikaciu na blizkej ambasade : ''Fiona zo skladky chce ist von? Nech drzi pysk, sadne si na jej Big Fat Ass a caka..''
--- takyto je vztah jej nadriadenych k nej a opovrhuju tymto jednoduchym stvorenim rovnako ako Slovaci.


protože to řídí z pozadí, takříkajíc přímo ze zákulisí.... --jasne ,že to riadi / ha ha ha / Pokorne a bezvyhradne plni len to, co dostane prikazom. Nerobi nic navyse a hlavne nic z vlastnej hlavy. Ona snad ani nejde von bez toho aby to bolo konzultovane. Viem si predstavit komunikaciu na blizkej ambasade : ''Fiona zo skladky chce ist von? Nech drzi pysk, sadne si na jej Big Fat Ass a caka..'' --- takyto je vztah jej nadriadenych k nej a opovrhuju tymto jednoduchym stvorenim rovnako ako Slovaci.
1.4k
15
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept