História
Rozpad SSSR

Námořníci opustili Ukrajinu i s loděmi


Первоисточник публикации: https://politikus.ru/v-rossii/139269-posle-sssr-moryaki-iz-samostiynoy-uhodili-vmeste-s-korablyami.html
Politikus.ru


"V noci na 1. prosince 1991, bez rozsvícení navigačních světel, „Admirál Kuzněcov“ opustil kotviště a zamířil k Bosporu. Neuvěřitelně gigantický kolos o délce 302 a šířce 70 metrů, který měl na palubě téměř 5 tisíc lidí, se prostě ... najednou ocitl v Istanbulu."


Po rozpadu SSSR ne všichni bývalí sovětští důstojníci, vojáci a námořníci odešli "se staženými kalhotami". A co u nás v Československu ?!


**Námořníci opustili Ukrajinu i s loděmi** Первоисточник публикации: https://politikus.ru/v-rossii/139269-posle-sssr-moryaki-iz-samostiynoy-uhodili-vmeste-s-korablyami.html Politikus.ru "V noci na 1. prosince 1991, bez rozsvícení navigačních světel, „Admirál Kuzněcov“ opustil kotviště a zamířil k Bosporu. Neuvěřitelně gigantický kolos o délce 302 a šířce 70 metrů, který měl na palubě téměř 5 tisíc lidí, se prostě ... najednou ocitl v Istanbulu." Po rozpadu SSSR ne všichni bývalí sovětští důstojníci, vojáci a námořníci odešli "se staženými kalhotami". A co u nás v Československu ?!
Upravené 5. 12. 2021 o 16:59
197
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept