Zahraniční analytici
Igor Panarin 30.11.2021 - Vitezstvi ve Venezuele, Navsteva Mongolska, Klany v Iranu a jine
Y

Dne 21.11.2021 se konaly ve Venezuele lokalni volby, kde se volilo 24 guverneru. Ve 21 provinciich zvitezila vladnouci strana Madury. To je triumfalni uspech.
Pripominam, ze pokus o barevnou revoluci trval nekolik let. Toto je absolutni vitezstvi plne zakonnych voleb. Bylo tam tisice zahranicnich pozorovatelu cast spionu, jak rekl Maduro.
Rusko pomahalo nekolik let odrazet tlak pokusu o barevnou revoluci Ser-Chana. Je to zasluha nasi zahranicni rozvedky - Patruseva, naseho ministerstva obrany, nasi spolecnosti Rosneft se Secinem - informacni specnaz, a byvaleho namestka ministra financi Storcaka. Zejmena on organizoval prevod uctu venezuelskych spolecnosti, aby mohly provadet financni operace, a tim je vyvedl ze zapadni blokady, aby byl zabezpecen prijem zdroju Venezuely v tezke ekonomicke situaci.
Zapracovali jsme komplexne a pomohli potlacit barevnou revoluci. Je to nas uspech.
https://www.youtu.be/wOEj2cZOV3s


Dne 21.11.2021 se konaly ve Venezuele lokalni volby, kde se volilo 24 guverneru. Ve 21 provinciich zvitezila vladnouci strana Madury. To je triumfalni uspech. Pripominam, ze pokus o barevnou revoluci trval nekolik let. Toto je absolutni vitezstvi plne zakonnych voleb. Bylo tam tisice zahranicnich pozorovatelu cast spionu, jak rekl Maduro. Rusko pomahalo nekolik let odrazet tlak pokusu o barevnou revoluci Ser-Chana. Je to zasluha nasi zahranicni rozvedky - Patruseva, naseho ministerstva obrany, nasi spolecnosti Rosneft se Secinem - informacni specnaz, a byvaleho namestka ministra financi Storcaka. Zejmena on organizoval prevod uctu venezuelskych spolecnosti, aby mohly provadet financni operace, a tim je vyvedl ze zapadni blokady, aby byl zabezpecen prijem zdroju Venezuely v tezke ekonomicke situaci. Zapracovali jsme komplexne a pomohli potlacit barevnou revoluci. Je to nas uspech. https://www.youtu.be/wOEj2cZOV3s
Upravené 30. 11. 2021 o 21:32

Navsteva Mongolska
Nacelnik genstabu, V. Gerasimov, navstivil Mongolsko. Setkal se s ministrem obrany zeme a take s presidentem. Spolecne posoudili problemy vojensko-technicke spoluprace a vcelku spolupraci Ruska a Mongolska. Rusko doda Mongolsku leteckou techniku a take se domluvili o tom, ze letistni sit Mongolska bude uvedena do poradku ruskymi specialisty.
Pripominam, ze Mongolsko bylo jedinym spojencem Sovetskeho svazu v dobach boje s fasismem. Upevneni kontaktu je velmi dulezite.
https://www.youtu.be/LSsi4kvlfd4


**Navsteva Mongolska** Nacelnik genstabu, V. Gerasimov, navstivil Mongolsko. Setkal se s ministrem obrany zeme a take s presidentem. Spolecne posoudili problemy vojensko-technicke spoluprace a vcelku spolupraci Ruska a Mongolska. Rusko doda Mongolsku leteckou techniku a take se domluvili o tom, ze letistni sit Mongolska bude uvedena do poradku ruskymi specialisty. Pripominam, ze Mongolsko bylo jedinym spojencem Sovetskeho svazu v dobach boje s fasismem. Upevneni kontaktu je velmi dulezite. https://www.youtu.be/LSsi4kvlfd4

Iranske klany (rustina)
Kdo ma zajem se vyznat v politice v Iranu, tak vysel na Zavtra vyborny clanek s nazvem:
Politika v Iranu: kdo je kdo? zde
https://www.youtu.be/Vt-hev1i7Es


**Iranske klany** (rustina) Kdo ma zajem se vyznat v politice v Iranu, tak vysel na Zavtra vyborny clanek s nazvem: **Politika v Iranu: kdo je kdo?** [zde](https://zavtra.ru/blogs/politika_v_irane_kto_est_kto) https://www.youtu.be/Vt-hev1i7Es

Nervozni globaliste
Dnes vyslo nekolik zprav z globalnich novin USA, Bidenova administrativa potvrdila, ze se v prosinci planuje virtualni setkani Putina s Bidenem. Hlavni senzaci ale je, ze Washington Post spolu s NYTimes a CNN dnes hlasily, ze direktor cia Burns, ktery byl na navsteve v Moskve zacatkem listopadu, chtel organizovat osobni schuzku Bidena a Putina zacatkem r. 2022.
To je kardinalni zmena linie Washington Post po uspesnem odpaleni Cirkonu.
https://www.youtu.be/zITmJPezno8


**Nervozni globaliste** Dnes vyslo nekolik zprav z globalnich novin USA, Bidenova administrativa potvrdila, ze se v prosinci planuje virtualni setkani Putina s Bidenem. Hlavni senzaci ale je, ze Washington Post spolu s NYTimes a CNN dnes hlasily, ze direktor cia Burns, ktery byl na navsteve v Moskve zacatkem listopadu, chtel organizovat osobni schuzku Bidena a Putina zacatkem r. 2022. To je kardinalni zmena linie Washington Post po uspesnem odpaleni Cirkonu. https://www.youtu.be/zITmJPezno8

Putin zatrepal se Zapadem (rusky)
Panarin opět vypráví příběh pro malé děti, stejně jako před dvěma lety se bude Jalta 2 konat v Srbsku a ni "J" z Jalty2. Nyní jsou pohádky o ruských zbraních a jakoby Američané také neměli zbraně atd. Všechny jeho příběhy na YouTube jsou příběhy pro malé děti, protože pokud vím, Rusko je obklopeno americkými centry biologických zbraní.A celá léta těmito takzvanými americkými vakcínami očkují ruské děti, lid a Putin a jeho oligarchové mlčí. Když je Putin tak všemocný prezident,proč nezakaže očkovat ruské děti,lidé těmi západními vakcínami, které škodí a neléčí a jsou k ničemu a ruské děti mají zdravotní problémy.


[quote="pid:45946, uid:68"]Putin zatrepal se Zapadem (rusky)[/quote]Panarin opět vypráví příběh pro malé děti, stejně jako před dvěma lety se bude Jalta 2 konat v Srbsku a ni "J" z Jalty2. Nyní jsou pohádky o ruských zbraních a jakoby Američané také neměli zbraně atd. Všechny jeho příběhy na YouTube jsou příběhy pro malé děti, protože pokud vím, Rusko je obklopeno americkými centry biologických zbraní.A celá léta těmito takzvanými americkými vakcínami očkují ruské děti, lid a Putin a jeho oligarchové mlčí. Když je Putin tak všemocný prezident,proč nezakaže očkovat ruské děti,lidé těmi západními vakcínami, které škodí a neléčí a jsou k ničemu a ruské děti mají zdravotní problémy.
726
5
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept