Politika v ČR
Nebojím se to říct nahlas: Zeman chce povinné očkování. Jiná cesta není, říká
Y

Rakouský scénář je nevyhnutelný, prohlásil v pondělí prezident ČR Miloš Zeman na jednání hlav zemí Visegrádské skupiny. Podle něj se politici bojí mluvit o povinném očkování nahlas. Kromě toho na jednání V4 vyslovil obavy z nové migrační vlny, kterou vyprovokuje hnutí Tálibán*.
V pondělí se Zeman zúčastnil zasedání V4 pomocí videokonference. Na něm mimo jiné promluvil o situaci v Afghánistánu i boji proti covidu-19. Podle něj pandemii lze zvládnout pouze prostřednictvím povinného očkování.
„Všichni politici se bojí říci, že jediným řešením je povinné očkování, protože by ztratili hlasy. Já si to mohu dovolit, protože já už po deseti letech končím ve funkci prezidenta,“ prohlásil Zeman na pondělním jednání summitu hlav států V4.
Prezident České republiky vyzval země V4, aby se poučily od Rakouska, které povinné očkování zavedlo.
zde


Rakouský scénář je nevyhnutelný, prohlásil v pondělí prezident ČR Miloš Zeman na jednání hlav zemí Visegrádské skupiny. Podle něj se politici bojí mluvit o povinném očkování nahlas. Kromě toho na jednání V4 vyslovil obavy z nové migrační vlny, kterou vyprovokuje hnutí Tálibán*. V pondělí se Zeman zúčastnil zasedání V4 pomocí videokonference. Na něm mimo jiné promluvil o situaci v Afghánistánu i boji proti covidu-19. Podle něj pandemii lze zvládnout pouze prostřednictvím povinného očkování. „Všichni politici se bojí říci, že jediným řešením je povinné očkování, protože by ztratili hlasy. Já si to mohu dovolit, protože já už po deseti letech končím ve funkci prezidenta,“ prohlásil Zeman na pondělním jednání summitu hlav států V4. Prezident České republiky vyzval země V4, aby se poučily od Rakouska, které povinné očkování zavedlo. [zde](https://cz.sputniknews.com/20211129/nebojim-se-to-rict-nahlas-zeman-chce-povinne-ockovani-jina-cesta-neni-rika-16679294.html)
Upravené 6. 12. 2021 o 08:36

Tuším, že se vyrojí tisíc vysvětlení, jak je zase lišák Zeman ošálil nějakým manévrem, ale upřímně, je to blbost a zbožný přání.
Jak řekl, už se nemusí ucházet o hlasy, tak se projevil. Vojáky k Bělorusku, povinná vakcinace. Netušil jsem, že odejde jako fašista.


Tuším, že se vyrojí tisíc vysvětlení, jak je zase lišák Zeman ošálil nějakým manévrem, ale upřímně, je to blbost a zbožný přání. Jak řekl, už se nemusí ucházet o hlasy, tak se projevil. Vojáky k Bělorusku, povinná vakcinace. Netušil jsem, že odejde jako fašista.

Jak řekl, už se nemusí ucházet o hlasy, tak se projevil. Vojáky k Bělorusku, povinná vakcinace. Netušil jsem, že odejde jako fašista.
A co jste čekal od Zemana, než že to řeknete.Je to spolu s Babišem jeden z nejhorších prezidentů v historii ČR nebo Československa. Je potřeba skrývat obrovské peníze, které mafie kolem Babiše a Zemana ukradla při realizaci koronavirového projektu.


[quote="pid:45619, uid:372"]Jak řekl, už se nemusí ucházet o hlasy, tak se projevil. Vojáky k Bělorusku, povinná vakcinace. Netušil jsem, že odejde jako fašista.[/quote]A co jste čekal od Zemana, než že to řeknete.Je to spolu s Babišem jeden z nejhorších prezidentů v historii ČR nebo Československa. Je potřeba skrývat obrovské peníze, které mafie kolem Babiše a Zemana ukradla při realizaci koronavirového projektu.

Je to spolu s Babišem jeden z nejhorších prezidentů v historii ČR nebo Československa.


No to zase prrr.


Zeman sice není pročeský a proruský, reprezentuje euroasijské křídlo GP. A pro Česko je to o řád přijatelnější než atlantisté. Pokud by dnes byly volby a měl jsem na výběr mezi Zemanem a Drahošem (či jeho klonem), zvolím Zemana.


To ale neznamená, že by pracoval primárně pro naše zájmy. Pouze se zájmy jeho pána s těmi našimi kryjí v mnohem větší míře, než u "konkurence", kde není jejich průsečík vůbec žádný.


Zeman je křivák, ale bohužel, nějakou náhradu zatím nemáme. Nelze ho zbožšťovat, ale ani kompletně zatracovat. To nic nemění na tom, že v ohledu vakcinace se projevil jako fašista.


[quote="pid:45622, uid:747"]Je to spolu s Babišem jeden z nejhorších prezidentů v historii ČR nebo Československa.[/quote] No to zase prrr. Zeman sice není pročeský a proruský, reprezentuje euroasijské křídlo GP. A pro Česko je to o řád přijatelnější než atlantisté. Pokud by dnes byly volby a měl jsem na výběr mezi Zemanem a Drahošem (či jeho klonem), zvolím Zemana. To ale neznamená, že by pracoval primárně pro naše zájmy. Pouze se zájmy jeho pána s těmi našimi kryjí v mnohem větší míře, než u "konkurence", kde není jejich průsečík vůbec žádný. Zeman je křivák, ale bohužel, nějakou náhradu zatím nemáme. Nelze ho zbožšťovat, ale ani kompletně zatracovat. To nic nemění na tom, že v ohledu vakcinace se projevil jako fašista.

Opět jsi,Jiří, nezklamal a reagoval bleskurychle .A byl si po zásluze zpravodajci oceněn. Ne vždy vede rychlost k poznání. Nejsi sám, máš tu dost následovníků. Těch důvodů proč to řekl je minimálně tolik, jako těch, proč mohl mlčet. Zeman volil projev. Proč asií ? Asi proto, "aby odešel jako fašista" . Pozoruhodné vysvětlení motivace odcházejícího politika.


Opět jsi,Jiří, nezklamal a reagoval bleskurychle .A byl si po zásluze zpravodajci oceněn. Ne vždy vede rychlost k poznání. Nejsi sám, máš tu dost následovníků. Těch důvodů proč to řekl je minimálně tolik, jako těch, proč mohl mlčet. Zeman volil projev. Proč asií ? Asi proto, "aby odešel jako fašista" . Pozoruhodné vysvětlení motivace odcházejícího politika.

Pozoruhodné vysvětlení motivace odcházejícího politika.


Pochybuji, že se v jeho případě dá už mluvit o odcházení. Pokud panu prezidentovi bude sloužit zdraví, uslyšíme zřejmě o něm z jeho nového bungalovu v Lánech, i po vypršení mandátu. Dveře se netrhnou...
Samozřejmě, hlupákům a blbcům se to nebude vůbec líbit.


[quote="pid:45630, uid:57"]Pozoruhodné vysvětlení motivace odcházejícího politika.[/quote] Pochybuji, že se v jeho případě dá už mluvit o odcházení. Pokud panu prezidentovi bude sloužit zdraví, uslyšíme zřejmě o něm z jeho nového bungalovu v Lánech, i po vypršení mandátu. Dveře se netrhnou... Samozřejmě, hlupákům a blbcům se to nebude vůbec líbit.

Řekls to příměji, ale jinak souhlas. Někteří lidé mají prostě informace o pár týdnů a měsíců dříve, než jiní, a podle toho tlachají a"pouštějí si hubu na špacír". Zeman nebude určitě sám, kdo zná určité harmonogramy.


Řekls to příměji, ale jinak souhlas. Někteří lidé mají prostě informace o pár týdnů a měsíců dříve, než jiní, a podle toho tlachají a"pouštějí si hubu na špacír". Zeman nebude určitě sám, kdo zná určité harmonogramy.

Ne vždy vede rychlost k poznání.


Boletusi, to je zpětná vazba. Prosazování povinného očkování je fašismus. Mimochodem, co se covidové agendy týče, je Zeman konzistentně protilidský.
A vždy měl ty informace. Ale nějak to nevedlo ke zlepšení. Na příkladu Zemana je vidět, že NWO a očkovací fašismus je v zájmu obou křídel GP.


Ten tlak proti nepochází od jakéhokoli křídla GP, ten pochází zdola a je zapříčiněn i faktem, že ti netvoři neměli čas a musejí vše řešit ve zrychleném režimu.


Fašimus porazíme my, žádný Zeman nám v tom pomáhat nebude.

Těch důvodů proč to řekl je minimálně tolik, jako těch, proč mohl mlčet. Zeman volil projev.


Bez ironie, jaké ty důvody jsou? A proč podporoval vakcinaci od začátku? Tehdy to měl být manévr, ale z onoho manévru vzešel jen mnohem větší tlak. Takže mi ty důvody unikají. Kromě výše popsaného - prostě prosazuje agendu GP.


Bylo by ovšem naivní si myslet, že někdo jiný by se choval jinak.


[quote="pid:45630, uid:57"]Ne vždy vede rychlost k poznání.[/quote] Boletusi, to je zpětná vazba. Prosazování povinného očkování je fašismus. Mimochodem, co se covidové agendy týče, je Zeman konzistentně protilidský. A vždy měl ty informace. Ale nějak to nevedlo ke zlepšení. Na příkladu Zemana je vidět, že NWO a očkovací fašismus je v zájmu obou křídel GP. Ten tlak proti nepochází od jakéhokoli křídla GP, ten pochází zdola a je zapříčiněn i faktem, že ti netvoři neměli čas a musejí vše řešit ve zrychleném režimu. Fašimus porazíme my, žádný Zeman nám v tom pomáhat nebude. [quote="pid:45630, uid:57"]Těch důvodů proč to řekl je minimálně tolik, jako těch, proč mohl mlčet. Zeman volil projev.[/quote] Bez ironie, jaké ty důvody jsou? A proč podporoval vakcinaci od začátku? Tehdy to měl být manévr, ale z onoho manévru vzešel jen mnohem větší tlak. Takže mi ty důvody unikají. Kromě výše popsaného - prostě prosazuje agendu GP. Bylo by ovšem naivní si myslet, že někdo jiný by se choval jinak.

Bylo by ovšem naivní si myslet, že někdo jiný by se choval jinak.
Vy všichni, kdo obhajujete Zemana a jeho politiku, vyjmenujte tři dobré věci, které Zeman za dobu svého mandátu pro Česko udělal. Jedině, že neustále hájil Babiše a jeho mafii, která s namafijskými projekty rozkradla celý český stát a státní kasa zeje prázdnotou. Při projektu corona o všem rozhodoval velmi dobře jen Babiš .že před začátkem projektu založil řadu firem, které kolem toho projektu prodávaly a nakupovaly různé věci, protože moc dobře věděl, co se připravuje.


[quote="pid:45640, uid:372"]Bylo by ovšem naivní si myslet, že někdo jiný by se choval jinak.[/quote]Vy všichni, kdo obhajujete Zemana a jeho politiku, vyjmenujte tři dobré věci, které Zeman za dobu svého mandátu pro Česko udělal. Jedině, že neustále hájil Babiše a jeho mafii, která s namafijskými projekty rozkradla celý český stát a státní kasa zeje prázdnotou. Při projektu corona o všem rozhodoval velmi dobře jen Babiš .že před začátkem projektu založil řadu firem, které kolem toho projektu prodávaly a nakupovaly různé věci, protože moc dobře věděl, co se připravuje.

Rozmohl se zde takový nešvar , kterému říkám pilný Lepič Tapetovič .
Pokud nejde převzít světonázorově směřování diskuse , tak další možností je zavalit ji balast příspěvky a pracovat na prohlubování možných sporů .
Stará vesta , zmateme jazyky , rozdělíme a panujeme . Ale to platí jen tehdy , pokud ostatní tento otrávený blaf žerou .


Rozmohl se zde takový nešvar , kterému říkám pilný Lepič Tapetovič . Pokud nejde převzít světonázorově směřování diskuse , tak další možností je zavalit ji balast příspěvky a pracovat na prohlubování možných sporů . Stará vesta , zmateme jazyky , rozdělíme a panujeme . Ale to platí jen tehdy , pokud ostatní tento otrávený blaf žerou .

Ono už to začíná připomínat přetlačovanou , kde každý bude muset přiznat barvu a postavit se do vyčleněného prostoru .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tecka-byla-lecka-Odpor-Pravnik-vytahl-osvobozujici-zakon-685028


Ono už to začíná připomínat přetlačovanou , kde každý bude muset přiznat barvu a postavit se do vyčleněného prostoru . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tecka-byla-lecka-Odpor-Pravnik-vytahl-osvobozujici-zakon-685028
Upravené 29. 11. 2021 o 15:49

Stará vesta , zmateme jazyky , rozdělíme a panujeme . Ale to platí jen tehdy , pokud ostatní tento otrávený blaf žerou .
Pusťte si tu filozofii Pjakina..Proč Zmean jako prezident státu, pokud miluje svůj narod-občane, otevřeně neřekl, co a proč tento projekt je, z jakého důvodu a nemlči jako zaplavený. Drži hubu, protože moc dobře ví, kdo za tím stojí a ti, kteří ho přivedli k prezidentské funkci, vybírají obrovské peníze z koruny projektu a smějí se nám všem. Není to jen v České republice, je to tak všude, musí vám být jasné, že žádné Rusko, žádné teorie nás a občany nezachrání před tímto zásadním projektem, cíl dostat nás všechny pod kontrolu a na kodo nezemře od vakcíne bude otrokem této elity. Kdybych byl prezidentem státu, otevřeně bych svým lidem řekl, co to všechno je, co je čeká, protože stejně nemám co ztratit a ne svými výroky, které by dále obtěžovaly svůj narod a vytvářely v zemi špatné klima.


[quote="pid:45644, uid:185"]Stará vesta , zmateme jazyky , rozdělíme a panujeme . Ale to platí jen tehdy , pokud ostatní tento otrávený blaf žerou .[/quote]Pusťte si tu filozofii Pjakina..Proč Zmean jako prezident státu, pokud miluje svůj narod-občane, otevřeně neřekl, co a proč tento projekt je, z jakého důvodu a nemlči jako zaplavený. Drži hubu, protože moc dobře ví, kdo za tím stojí a ti, kteří ho přivedli k prezidentské funkci, vybírají obrovské peníze z koruny projektu a smějí se nám všem. Není to jen v České republice, je to tak všude, musí vám být jasné, že žádné Rusko, žádné teorie nás a občany nezachrání před tímto zásadním projektem, cíl dostat nás všechny pod kontrolu a na kodo nezemře od vakcíne bude otrokem této elity. Kdybych byl prezidentem státu, otevřeně bych svým lidem řekl, co to všechno je, co je čeká, protože stejně nemám co ztratit a ne svými výroky, které by dále obtěžovaly svůj narod a vytvářely v zemi špatné klima.

Já poměrně souhlasím s Jiřím. Zeman od začátku nabádal lidi k očkování tím svinstvem a v podstatě to dělá tím svým prohlášením ohledně povinné vakcinace i teď. Možná je to manévr a čas ukáže, ale běžným lidem neznalých KSB, globální politiky a procesů to sotva pomůže a spíše na ně jen zvýší tlak, aby podlehli. A s tím souhlasit nemůžu.


Na druhé straně, neznáme celkový obrázek, nemáme informace, kterými disponuje Zeman a musíme si počkat na více indicií. Jenom přece tím včerejším divadlem se skleněnou kobkou něco demonstroval.


Naši úlohou je dále šířit informace, jak se věci mají a být oporou pro ostatní, abychom to jako národ ustáli.


Já poměrně souhlasím s Jiřím. Zeman od začátku nabádal lidi k očkování tím svinstvem a v podstatě to dělá tím svým prohlášením ohledně povinné vakcinace i teď. Možná je to manévr a čas ukáže, ale běžným lidem neznalých KSB, globální politiky a procesů to sotva pomůže a spíše na ně jen zvýší tlak, aby podlehli. A s tím souhlasit nemůžu. Na druhé straně, neznáme celkový obrázek, nemáme informace, kterými disponuje Zeman a musíme si počkat na více indicií. Jenom přece tím včerejším divadlem se skleněnou kobkou něco demonstroval. Naši úlohou je dále šířit informace, jak se věci mají a být oporou pro ostatní, abychom to jako národ ustáli.

Kdybych byl prezidentem státu, otevřeně bych svým lidem řekl, co to všechno je, co je čeká,


Ještě, že tím prezidentem nejste...


[quote="pid:45649, uid:747"]Kdybych byl prezidentem státu, otevřeně bych svým lidem řekl, co to všechno je, co je čeká,[/quote] Ještě, že tím prezidentem nejste...

já už mám dlouhodobě ze zemana špatný pocit
naštěstí jsem ho nikdy nevolil


já už mám dlouhodobě ze zemana špatný pocit naštěstí jsem ho nikdy nevolil

nemáme informace, kterými disponuje Zeman


Zeman disponuje maximálně příslušnými rozkazy co má vyblejt do TV
už od letenské pláně 1989 kde mlel naprosté pitominy


[quote="pid:45651, uid:405"]nemáme informace, kterými disponuje Zeman[/quote] Zeman disponuje maximálně příslušnými rozkazy co má vyblejt do TV už od letenské pláně 1989 kde mlel naprosté pitominy

Zeman pridava plyn tam, kde se protistrana (ktera to realne strukturne ridi) snazi slapat na brzdu. Termin "povinna vakcinace" smrdi jednou obri opici prackou. Pekne jim to hovno rozmazava po obliceji. Si myslim.


Zeman pridava plyn tam, kde se protistrana (ktera to realne strukturne ridi) snazi slapat na brzdu. Termin "povinna vakcinace" smrdi jednou obri opici prackou. Pekne jim to hovno rozmazava po obliceji. Si myslim.
Upravené 29. 11. 2021 o 16:50

ze zemana špatný pocit

Hulvat jses a asi i hulvatem zustanes..
Kdyztak velke Z a titul pan prezident.


[quote="pid:45658, uid:402"]ze zemana špatný pocit[/quote] Hulvat jses a asi i hulvatem zustanes.. Kdyztak velke Z a titul pan prezident.

Zeman pridava plyn tam, kde se protistrana (ktera to realne strukturne ridi) snazi slapat na brzdu.

Mam podobny pocit. Treba vi, ze uz na povinnou vakcinaci nedojde, protoze tou dobou bude po divadlu. Ma prece jen dost informaci.
A muze si dovolit nabadat k ockovani, protoze jeho hlas je jenom 1% ty masaze, co chytnou lidi z medii. Takze bych rekl, ze udela asi stejne malo skody, jako udelala Pekova se Svycarskou demokracii. Proste skoro zanedbatelny.


[quote="pid:45661, uid:678"]Zeman pridava plyn tam, kde se protistrana (ktera to realne strukturne ridi) snazi slapat na brzdu.[/quote] Mam podobny pocit. Treba vi, ze uz na povinnou vakcinaci nedojde, protoze tou dobou bude po divadlu. Ma prece jen dost informaci. A muze si dovolit nabadat k ockovani, protoze jeho hlas je jenom 1% ty masaze, co chytnou lidi z medii. Takze bych rekl, ze udela asi stejne malo skody, jako udelala Pekova se Svycarskou demokracii. Proste skoro zanedbatelny.

Pekne jim to hovno rozmazava po obliceji.


Vyloučit to nelze, ale...


Pamatuju si zde debatu na jaře či v létě, kdy Zeman horoval pro vakcíny a vyzýval policii k nejtvrdším zásahům proti odpůrcům opatření.


Tehdy zde převládal názor, že má určitě informace, že jim to chce rozmáznout, že ví, že to brzy skončí (dokonce řekl že v září!). Tenkrát jsem se dal přesvědčit, že tomu tak je.


K nynějšku: Pokud by to řekl ve značném předstihu předtím, než by s povinností začali operovat podpindos, chápal bych to jako manévr, který má svým načasováním hodit do plánu vidle a zvednout odpor, který by jinak v čase nalomili.


On to ale prosazuje v momentě, kdy je to považováno za samozřejmost. A dnes už se už dohodli, že vyhlášku změní.


Osobně si nemyslím, že to dojde až tak daleko (pokud ano, budu klást veškerý odpor). Ale Zeman je prezident a jeho slova mají váhu. Pokud z úst vypouští fašizující myšlenky, nestane se z nich písmo svatý jen proto, že to říká Zeman.


P.S. Nemíním se cenzurovat ohledně názorů na Zemana jen proto, že by se toho chytil nějaký troll. A snesu i ty mínusy jeho nekritických obdivovatelů.


Nicméně, a to opakuji, stále je štěstí, že na Hradě sedí Zeman a nikoli atlantický poskok.


[quote="pid:45661, uid:678"]Pekne jim to hovno rozmazava po obliceji.[/quote] Vyloučit to nelze, ale... Pamatuju si zde debatu na jaře či v létě, kdy Zeman horoval pro vakcíny a vyzýval policii k nejtvrdším zásahům proti odpůrcům opatření. Tehdy zde převládal názor, že má určitě informace, že jim to chce rozmáznout, že ví, že to brzy skončí (dokonce řekl že v září!). Tenkrát jsem se dal přesvědčit, že tomu tak je. K nynějšku: Pokud by to řekl ve značném předstihu předtím, než by s povinností začali operovat podpindos, chápal bych to jako manévr, který má svým načasováním hodit do plánu vidle a zvednout odpor, který by jinak v čase nalomili. On to ale prosazuje v momentě, kdy je to považováno za samozřejmost. A dnes už se už dohodli, že vyhlášku změní. Osobně si nemyslím, že to dojde až tak daleko (pokud ano, budu klást veškerý odpor). Ale Zeman je prezident a jeho slova mají váhu. Pokud z úst vypouští fašizující myšlenky, nestane se z nich písmo svatý jen proto, že to říká Zeman. P.S. Nemíním se cenzurovat ohledně názorů na Zemana jen proto, že by se toho chytil nějaký troll. A snesu i ty mínusy jeho nekritických obdivovatelů. Nicméně, a to opakuji, stále je štěstí, že na Hradě sedí Zeman a nikoli atlantický poskok.

Může to být i tak. Zeman ví, kolik má nepřátel a ti jsou vesměs svědci covidovy. No a ti protestují proti všemu, co Zeman navrhne. Tudíž by měli začít protestovat i proti povinnému očkování. Uvidíme, jak se teď kavárna zachová. I když se mi zdá, že je to krkolomná idea.


Může to být i tak. Zeman ví, kolik má nepřátel a ti jsou vesměs svědci covidovy. No a ti protestují proti všemu, co Zeman navrhne. Tudíž by měli začít protestovat i proti povinnému očkování. Uvidíme, jak se teď kavárna zachová. I když se mi zdá, že je to krkolomná idea.

každé vlákno k něčemu dobré. I tohle. Už chápu,proč asi takhle nejen Zeman, ale i Putin a pžípadně Orbán tu informační mičudu občas vykopnou. Jsou to břídilové. A aspoň jeden Nebojsa se našel a mičudu vzal elegantní hlavičkou...


každé vlákno k něčemu dobré. I tohle. Už chápu,proč asi takhle nejen Zeman, ale i Putin a pžípadně Orbán tu informační mičudu občas vykopnou. Jsou to břídilové. A aspoň jeden Nebojsa se našel a mičudu vzal elegantní hlavičkou...

Prezident České republiky vyzval země V4, aby se poučily od Rakouska, které povinné očkování zavedlo
Takže úspešní absolventi Šorošovských gymnázií pre vás zopakujem " aby se poučily ".
V Chorvatštine, Češtine aj Slovenčine to určite neznamená že to majú
" zopakovať " ale sa " poučiť "


[quote="pid:45615, uid:68"]Prezident České republiky vyzval země V4, aby se poučily od Rakouska, které povinné očkování zavedlo[/quote]Takže úspešní absolventi Šorošovských gymnázií pre vás zopakujem " aby se poučily ". V Chorvatštine, Češtine aj Slovenčine to určite neznamená že to majú " zopakovať " ale sa " poučiť "

Nie je skôr povinná jazda na príkaz zhora? U nás dnes všetci traja bývalí prezidenti verejne vyzývajú na očkovanie. Radičová s Dzurindom vyzýva na očkovanie. Úplne spontánne sa rozhodli všetci stretnúť a urobiť dokonca spoločné foto. Je to presne tak prirodzené, ako je Zemanova výzva na zavedenie povinného očkovania, ktorá ide od všetkých politikov majúcich rôzne funkcie v súčasnosti. Vyzerá to ako muster..


Nie je skôr povinná jazda na príkaz zhora? U nás dnes všetci traja bývalí prezidenti verejne vyzývajú na očkovanie. Radičová s Dzurindom vyzýva na očkovanie. Úplne spontánne sa rozhodli všetci stretnúť a urobiť dokonca spoločné foto. Je to presne tak prirodzené, ako je Zemanova výzva na zavedenie povinného očkovania, ktorá ide od všetkých politikov majúcich rôzne funkcie v súčasnosti. Vyzerá to ako muster..

Duda na schůzce V4 v Budapešti: Neumím si představit, že by moji krajané mohli být nuceni k očkování
https://cz.sputniknews.com/20211129/duda-na-schuzce-v4-v-budapesti-neumim-si-predstavit-ze-by-moji-krajane-mohli-byt-nuceni-k-ockovani-16680845.html


**Duda na schůzce V4 v Budapešti: Neumím si představit, že by moji krajané mohli být nuceni k očkování** https://cz.sputniknews.com/20211129/duda-na-schuzce-v4-v-budapesti-neumim-si-predstavit-ze-by-moji-krajane-mohli-byt-nuceni-k-ockovani-16680845.html

každé vlákno k něčemu dobré. I tohle. Už chápu,proč asi takhle nejen Zeman, ale i Putin a pžípadně Orbán tu informační mičudu občas vykopnou. Jsou to břídilové. A aspoň jeden Nebojsa se našel a mičudu vzal elegantní hlavičkou...
všichni tři lžou svému lidu, aby zachovali tu svoji elitu, která na lidech bohatne a momentálně je to očkování. Zeman o ničem nerozhoduje, co se globální politiky týka, je to obyčejná figura, která dostala zakáz od těch, kteří celý proces kolem očkování provádějí. Zeman v televizi otevřeně lhal, když řekl, že projekt na podzim skončí. Co po tom všem čekat je, že o ničem nerozhoduje a když se mu naslouchá, je to běžná loutka různých korporátních skupin. To plexi znamená to, co nás čeká, všichni budeme zavření a za námi budete ve skafandru, který nás s pomocí armády zažene pod silou zbraní na očkování. Už jsem o tom psal, banda se rozhodla očkovat všechny bez ohledu na všechny právní předpisy.Když vám komunisté nařídili očkování, všichni jste stáli v řadě, nový systém komunistického teroru s moderním systémem. Zeman,Putin,Orbán je ta samá parta,která se pro své zájmy a své okolí snaží vše realizovat a vy věříte,že nás Putin a Rusko zachrání před terorem očkování.Není šance a Putin v Rusku mlči jako piča..


[quote="pid:45691, uid:57"]každé vlákno k něčemu dobré. I tohle. Už chápu,proč asi takhle nejen Zeman, ale i Putin a pžípadně Orbán tu informační mičudu občas vykopnou. Jsou to břídilové. A aspoň jeden Nebojsa se našel a mičudu vzal elegantní hlavičkou...[/quote]všichni tři lžou svému lidu, aby zachovali tu svoji elitu, která na lidech bohatne a momentálně je to očkování. Zeman o ničem nerozhoduje, co se globální politiky týka, je to obyčejná figura, která dostala zakáz od těch, kteří celý proces kolem očkování provádějí. Zeman v televizi otevřeně lhal, když řekl, že projekt na podzim skončí. Co po tom všem čekat je, že o ničem nerozhoduje a když se mu naslouchá, je to běžná loutka různých korporátních skupin. To plexi znamená to, co nás čeká, všichni budeme zavření a za námi budete ve skafandru, který nás s pomocí armády zažene pod silou zbraní na očkování. Už jsem o tom psal, banda se rozhodla očkovat všechny bez ohledu na všechny právní předpisy.Když vám komunisté nařídili očkování, všichni jste stáli v řadě, nový systém komunistického teroru s moderním systémem. Zeman,Putin,Orbán je ta samá parta,která se pro své zájmy a své okolí snaží vše realizovat a vy věříte,že nás Putin a Rusko zachrání před terorem očkování.Není šance a Putin v Rusku mlči jako piča..

nás čeká, všichni budeme zavření a za námi budete ve skafandru, který nás s pomocí armády zažene pod silou zbraní na očkování

ospravedlňujem sa dopredu za výraz, ale aby si porozumel, Globalisté. píšeš porazenecké nezmysly a provokuješ jak piča.


všetci sú mimo, iba ty vieš...


[quote="pid:45705, uid:747"]nás čeká, všichni budeme zavření a za námi budete ve skafandru, který nás s pomocí armády zažene pod silou zbraní na očkování[/quote] ospravedlňujem sa dopredu za výraz, ale aby si porozumel, Globalisté. píšeš porazenecké nezmysly a provokuješ jak piča. všetci sú mimo, iba ty vieš...

Kdyztak velke Z a titul pan prezident.
No já nevím, my jsme s Miloušem z jednoho těsta a na pavlači protokol neplatí. Von je to Dybuk z Vysočiny a jako každej správnej hejkal umí vystrašit neznalý pocestný...smile


[quote="pid:45666, uid:93"]Kdyztak velke Z a titul pan prezident.[/quote]No já nevím, my jsme s Miloušem z jednoho těsta a na pavlači protokol neplatí. Von je to Dybuk z Vysočiny a jako každej správnej hejkal umí vystrašit neznalý pocestný...:)

Vedi.Vini......

Upravené 29. 11. 2021 o 19:38

všetci sú mimo, iba ty vieš


Ten to ma zaplatene to je nas stary znamy z Juhoslavie. Nad nim sa netreba rozculovat treba ho len brat takeho aky je... Aj ked niekedy aj on trafi klincek po hlavicke to je ako pan VK ktoreho tu minule propagoval az na to ze podpis tejto schyzofrenickej osoby je zjavny (minimalne dve rozne osoby pouzivaju tento nick alebo je to tazka schyza) co znaci ze je to strukturovany utok okoreneny dalsimi diskutujucimi ktori sa v kazdej diskusii chytia akehokolvek zadrapku a potom sa stavaju bud na jednu stranu alebo na druhu bez akehokolvek popisovania procesov alebo aspon snahy o to.


[quote="pid:45710, uid:47"]všetci sú mimo, iba ty vieš[/quote] Ten to ma zaplatene to je nas stary znamy z Juhoslavie. Nad nim sa netreba rozculovat treba ho len brat takeho aky je... Aj ked niekedy aj on trafi klincek po hlavicke to je ako pan VK ktoreho tu minule propagoval az na to ze podpis tejto schyzofrenickej osoby je zjavny (minimalne dve rozne osoby pouzivaju tento nick alebo je to tazka schyza) co znaci ze je to strukturovany utok okoreneny dalsimi diskutujucimi ktori sa v kazdej diskusii chytia akehokolvek zadrapku a potom sa stavaju bud na jednu stranu alebo na druhu bez akehokolvek popisovania procesov alebo aspon snahy o to.

Rakouský scénář je nevyhnutelný, prohlásil v pondělí prezident ČR Miloš Zeman na jednání hlav zemí Visegrádské skupiny. Podle něj se politici bojí mluvit o povinném očkování nahlas. Kromě toho na jednání V4 vyslovil obavy z nové migrační vlny, kterou vyprovokuje hnutí Tálibán*.
Co se toho všeho týká, další věc, kterou možná víte, možná nevíte, země EU musí podle Marrákešské smlouvy přijmout 45 milionů migrantů, kteří musí část své populace zlikvidovat, aby je mohli ubytovat. Výpočet a logika hovoří za vše. Podobně v jiných zemích. Takže, proto všechna ta hysterie v EU, ČR kolem virů, očkování atd


[quote="pid:45615, uid:68"]Rakouský scénář je nevyhnutelný, prohlásil v pondělí prezident ČR Miloš Zeman na jednání hlav zemí Visegrádské skupiny. Podle něj se politici bojí mluvit o povinném očkování nahlas. Kromě toho na jednání V4 vyslovil obavy z nové migrační vlny, kterou vyprovokuje hnutí Tálibán*.[/quote]Co se toho všeho týká, další věc, kterou možná víte, možná nevíte, země EU musí podle Marrákešské smlouvy přijmout 45 milionů migrantů, kteří musí část své populace zlikvidovat, aby je mohli ubytovat. Výpočet a logika hovoří za vše. Podobně v jiných zemích. Takže, proto všechna ta hysterie v EU, ČR kolem virů, očkování atd

Zeman je prodejny smejd, omlouvejte si jej jak chcete.
Proc ne treba Polsky model, proc jenom bavorsky nebo rakousky?
Nemame svuj vlastni rozum?
Pro me se povinne ockovani rovna vyhlasenim valky vuci vlastnim obcanum.


Zeman je prodejny smejd, omlouvejte si jej jak chcete. Proc ne treba Polsky model, proc jenom bavorsky nebo rakousky? Nemame svuj vlastni rozum? Pro me se povinne ockovani rovna vyhlasenim valky vuci vlastnim obcanum.

na povinnou vakcinaci nedojde, protoze tou dobou bude po divadlu


kdy to říkal? do konce září bude po covidu?
a máme konec listopadu
pak věř prezidementovi :-)))


[quote="pid:45670, uid:93"]na povinnou vakcinaci nedojde, protoze tou dobou bude po divadlu[/quote] kdy to říkal? do konce září bude po covidu? a máme konec listopadu pak věř prezidementovi :-)))

Prezident Zeman: “Jsem Žid”.


na to se dá říct jen
poturčenec horší turka


[quote="pid:45726, uid:793"]Prezident Zeman: “Jsem Žid”.[/quote] na to se dá říct jen poturčenec horší turka

Von je to Dybuk z Vysočiny

Konečně jsem Tě nachytal.
Neumíš počítat do dvou.
Dybbuk se píše se 2-ma bé.
:-)


[quote="pid:45714, uid:190"]Von je to Dybuk z Vysočiny[/quote] Konečně jsem Tě nachytal. Neumíš počítat do dvou. Dybbuk se píše se 2-ma bé. :-)

Miloš na to jde od lesa, nehraje stylem servis-volej.


Copak jste si nevšimli, jak "propaguje" očkování a přitom se třemi dávkami chytne Covid, jen co vyleze z nemocnice a pak si pořídí nové terárko, aby se ujistil, že se o jeho nákaze bude mluvit všude?


Miloš na to jde od lesa, nehraje stylem servis-volej. Copak jste si nevšimli, jak "propaguje" očkování a přitom se třemi dávkami chytne Covid, jen co vyleze z nemocnice a pak si pořídí nové terárko, aby se ujistil, že se o jeho nákaze bude mluvit všude?

Konečně jsem Tě nachytal.
Mám tedy dvě možnosti jak odpovědět. Kterou si vybereš?


  • právě jsi odhalil mysterium malého disappearing "b" a jsi pokořitel kódu. Nyní se můžeš nazývat Polštářem trojjediným.
  • hmm sem to stím hulením nějak přehnal

[quote="pid:45764, uid:240"]Konečně jsem Tě nachytal.[/quote]Mám tedy dvě možnosti jak odpovědět. Kterou si vybereš? - právě jsi odhalil mysterium malého disappearing "b" a jsi pokořitel kódu. Nyní se můžeš nazývat Polštářem trojjediným. - hmm sem to stím hulením nějak přehnal

Vedi.Vini......

Upravené 30. 11. 2021 o 01:02

Celé vlákno rozehráno nebojsou a převzato odbojáři směřuje asi k Lidovému soudu.Smutná vizitka nechápání procesů. Milan-tým je spokojen. Za sebe : ať si kluci pokecaj.....


Celé vlákno rozehráno nebojsou a převzato odbojáři směřuje asi k Lidovému soudu.Smutná vizitka nechápání procesů. Milan-tým je spokojen. Za sebe : ať si kluci pokecaj.....

Bolete, měj s námi, prosím, trochu trpělivosti a neházej nás hned do agentů a kamarádů Milana. Sám víš, že situace není jednoduchá. Ano, neměli bychom podléhat emocím, a dle nich následně hodnotit, to víme asi všichni. Není to ale jednoduché, nejsme důchodci na vejminku a musíme živit rodinu a děti a manévrovat mezi těmito hrátkami elit, abychom je mohli živit dál a zároveň se nepoddat jejich jedům. Pokud tedy máš jasno v tom, proč tak Zeman činí, buď tak laskavý a prozraď nám to. Já si jen můžu tipnout, že sám ví, co se děje, že v Rakousku je mega fašizmus a tím jeho vyjádřením se snaží vyburcovat lid k odporu a k nepřijmutí takových opatření. Dále tím možná chce přimět politiky z určitých KK skupin, aby se odkopali a začli jednat - mají přeci podporu prezidenta, můžou to rozjet. Že budou hovada chtít zavést rakouský model i zde, je asi jasné každému... Dál ale nevidím, co pak... Kdo je bude soudit a odepisovat? nová vláda? Těžko... Samotný lid? Takže anarchie... Bolete, já prostě nevím...


Bolete, měj s námi, prosím, trochu trpělivosti a neházej nás hned do agentů a kamarádů Milana. Sám víš, že situace není jednoduchá. Ano, neměli bychom podléhat emocím, a dle nich následně hodnotit, to víme asi všichni. Není to ale jednoduché, nejsme důchodci na vejminku a musíme živit rodinu a děti a manévrovat mezi těmito hrátkami elit, abychom je mohli živit dál a zároveň se nepoddat jejich jedům. Pokud tedy máš jasno v tom, proč tak Zeman činí, buď tak laskavý a prozraď nám to. Já si jen můžu tipnout, že sám ví, co se děje, že v Rakousku je mega fašizmus a tím jeho vyjádřením se snaží vyburcovat lid k odporu a k nepřijmutí takových opatření. Dále tím možná chce přimět politiky z určitých KK skupin, aby se odkopali a začli jednat - mají přeci podporu prezidenta, můžou to rozjet. Že budou hovada chtít zavést rakouský model i zde, je asi jasné každému... Dál ale nevidím, co pak... Kdo je bude soudit a odepisovat? nová vláda? Těžko... Samotný lid? Takže anarchie... Bolete, já prostě nevím...
Upravené 30. 11. 2021 o 11:53

Určitě tím Zeman tlačí na pilu....očkovaný a v kukani a tím vystaveny posměchu..jako když si dělá srandu z očko i kovidu a přitom propaguje povinné očko. Lide přemýšlej a hledej důkazy a pravdu! To je poselství tohoto vystoupení geniálního Zemana. Nasraní jsou všichni a všichni pátrají a pátrají...on je fakt genius.


Určitě tím Zeman tlačí na pilu....očkovaný a v kukani a tím vystaveny posměchu..jako když si dělá srandu z očko i kovidu a přitom propaguje povinné očko. Lide přemýšlej a hledej důkazy a pravdu! To je poselství tohoto vystoupení geniálního Zemana. Nasraní jsou všichni a všichni pátrají a pátrají...on je fakt genius.

Pokud by tato metoda na lidi zabrala, bylo by jen dobře. Otázka je, jestli to lidi trkne a dokážou si vše spojit dohromady, jak Jano píšeš. Občas mám ten dojem, co tak poslouchám kolem sebe, že jim to moc nejde. Povrchně zhodnotí situaci, co viděli ve zprávách, zasmějou se tomu, ponadávaj si, co je to za blbce, ale nějaké spojení si informací dohromady je nad jejich síly.


Pokud by tato metoda na lidi zabrala, bylo by jen dobře. Otázka je, jestli to lidi trkne a dokážou si vše spojit dohromady, jak Jano píšeš. Občas mám ten dojem, co tak poslouchám kolem sebe, že jim to moc nejde. Povrchně zhodnotí situaci, co viděli ve zprávách, zasmějou se tomu, ponadávaj si, co je to za blbce, ale nějaké spojení si informací dohromady je nad jejich síly.
Upravené 30. 11. 2021 o 11:59

to než rozdýchají a vytvoří si (bude jim vytvořen) nový jednotící narativ


tohle je pořád dokola
a je to nesmysl
oni jen plní příkazy je jim jedno kdo s nima souhlasí nebo ne
to co píšeš řeší možná novináři třetího řádu typu šafr a i ten je v tomhle gumovej
je úplně jedno co zeman říká nehledě na to že zrovna zemanovi se taky nedá věřit
jediný co se dá s určitostí říct je že se stane to co se má stát


[quote="pid:45795, uid:292"]to než rozdýchají a vytvoří si (bude jim vytvořen) nový jednotící narativ[/quote] tohle je pořád dokola a je to nesmysl oni jen plní příkazy je jim jedno kdo s nima souhlasí nebo ne to co píšeš řeší možná novináři třetího řádu typu šafr a i ten je v tomhle gumovej je úplně jedno co zeman říká nehledě na to že zrovna zemanovi se taky nedá věřit jediný co se dá s určitostí říct je že se stane to co se má stát

Otázka je, jestli to lidi trkne a dokážou si to spojit dohromady


ne


[quote="pid:45809, uid:19"]Otázka je, jestli to lidi trkne a dokážou si to spojit dohromady[/quote] ne

@Dejv111 vyjádřením osobního názoru na jiné osobní názory nikoho a nikam neházím. Pokud máš pocit, že disponuji takovou informační silou, tak se určitě mýlíš. Ale na druhé straně vím, že svým veřejným projevením svého názoru dávám určitý korektiv těm, které můj názor zajímá. Mně VŽDY primárně zajímalo CO a PROČ a sekundárně KDO. Tak je tomu i v tomto případě a vadí to všem těm, kteří zacítili příležitost vyjádřit se ke KDO a vůbec nesledovat CO a PROČ. Tu zpravodajeckou enklávu milující Koncepci společenské bezpečnosti do toho nepočítám, ti si dělají jen svoji práci a fishingují. dělali to na VoděKSB a dělají to i tady. A když dostanou zadání, budou to dělat i na webu milovníků filatelie anebo entomologie...Jako jedni zu mála vědí ,že jsou vojáky informační války, akorát stojí na druhé straně bitevního pole.

@Dejv111 vyjádřením osobního názoru na jiné osobní názory nikoho a nikam neházím. Pokud máš pocit, že disponuji takovou informační silou, tak se určitě mýlíš. Ale na druhé straně vím, že svým veřejným projevením svého názoru dávám určitý korektiv těm, které můj názor zajímá. Mně VŽDY primárně zajímalo CO a PROČ a sekundárně KDO. Tak je tomu i v tomto případě a vadí to všem těm, kteří zacítili příležitost vyjádřit se ke KDO a vůbec nesledovat CO a PROČ. Tu zpravodajeckou enklávu milující Koncepci společenské bezpečnosti do toho nepočítám, ti si dělají jen svoji práci a fishingují. dělali to na VoděKSB a dělají to i tady. A když dostanou zadání, budou to dělat i na webu milovníků filatelie anebo entomologie...Jako jedni zu mála vědí ,že jsou vojáky informační války, akorát stojí na druhé straně bitevního pole.

Tak někteří lidé to nepochopí , ale věřím že alespoň část lidí procitne..proč je president za sklem, co je to za divný přístup a jak to očko je k ničemu ..kdyby alespoň část začala víc přemýšlet a chápat a hledat další infi, bylo by dobře. Čím více lidí začíná přemýšlet a chápat o co ve hře Kovid jde, tím líp.


Tak někteří lidé to nepochopí , ale věřím že alespoň část lidí procitne..proč je president za sklem, co je to za divný přístup a jak to očko je k ničemu ..kdyby alespoň část začala víc přemýšlet a chápat a hledat další infi, bylo by dobře. Čím více lidí začíná přemýšlet a chápat o co ve hře Kovid jde, tím líp.

proč je president za sklem


Spomenula som si na príbeh jedného chlapca, ktorý roky žil v bubline. Nemal absolútne vyvinutý imunitný systém. Tieto deti veľmi skoro umierali. On tak žil 12 rokov.


https://zpravy.aktualne.cz/dojimava-tragedie-chlapce-v-bubline/r~i:article:404821/


Podstatné bolo, že chrániť sa musel on a žiť izolovane, preto aby nezomrel. Nie ostatní.
A toto zo Zemanom mi prišlo rovnaké. On je za sklom nie preto, aby nenakazil ostatných, ale aby nenakazili jeho...


Dajte sa napichať - povinne = ochoriete a budete žiť v izolácii. Áno, dá sa to vidieť aj takto. Je to zvláštne, momentálne neviem odpoveď na toto, čo to malo znamenať. Apelovať takýmto spôsobom na ľudí (obrazne a nie konkrétne) v tejto situácii... Neviem ... Jedine, že mu bolo zakázané hovoriť narovinu.


[quote="pid:45819, uid:88"]proč je president za sklem[/quote] Spomenula som si na príbeh jedného chlapca, ktorý roky žil v bubline. Nemal absolútne vyvinutý imunitný systém. Tieto deti veľmi skoro umierali. On tak žil 12 rokov. https://zpravy.aktualne.cz/dojimava-tragedie-chlapce-v-bubline/r~i:article:404821/ Podstatné bolo, že chrániť sa musel on a žiť izolovane, preto aby nezomrel. Nie ostatní. A toto zo Zemanom mi prišlo rovnaké. On je za sklom nie preto, aby nenakazil ostatných, ale aby nenakazili jeho... Dajte sa napichať - povinne = ochoriete a budete žiť v izolácii. Áno, dá sa to vidieť aj takto. Je to zvláštne, momentálne neviem odpoveď na toto, čo to malo znamenať. Apelovať takýmto spôsobom na ľudí (obrazne a nie konkrétne) v tejto situácii... Neviem ... Jedine, že mu bolo zakázané hovoriť narovinu.

Nasraní jsou všichni a všichni pátrají a pátrají...on je fakt genius.


Prianie otcom myšlienky? Je to ako keď Ferry obhajoval zradcu Igora Matoviča, alebo keď miestna "smotánka" obhajuje kroky Vladimíra Putina, aj keď vyslovene škodí, alebo nekoná v prípadoch, keď by konať mal.


Miloš Zeman sa týmto vyjadrením postavil na stranu našich nepriateľov. Strach je zlý radca. Alebo sú génovo zmanipulovaní naozaj manipulovaní aj na podvedomej úrovni, nielen genetickej? Hľadať za tým geniálny plán je prejavom kognitívnej disonancie.


[quote="pid:45806, uid:88"]Nasraní jsou všichni a všichni pátrají a pátrají...on je fakt genius.[/quote] Prianie otcom myšlienky? Je to ako keď Ferry obhajoval zradcu Igora Matoviča, alebo keď miestna "smotánka" obhajuje kroky Vladimíra Putina, aj keď vyslovene škodí, alebo nekoná v prípadoch, keď by konať mal. Miloš Zeman sa týmto vyjadrením postavil na stranu našich nepriateľov. Strach je zlý radca. Alebo sú génovo zmanipulovaní naozaj manipulovaní aj na podvedomej úrovni, nielen genetickej? Hľadať za tým geniálny plán je prejavom kognitívnej disonancie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 30. 11. 2021 o 14:13

Keby chcel Zeman odpisat ockovanie, tak by sa verejne opytal Vojtecha, ze ako je mozne, ze po 3 davkach je chory a musi do nemocnice. To ale neurobil a dalej tlaci na pilu. Na druhej strane, na tych fotkach vyzera ako biologicky odpad.
61a621dda5941


Keby chcel Zeman odpisat ockovanie, tak by sa verejne opytal Vojtecha, ze ako je mozne, ze po 3 davkach je chory a musi do nemocnice. To ale neurobil a dalej tlaci na pilu. Na druhej strane, na tych fotkach vyzera ako biologicky odpad. ![61a621dda5941](serve/attachment&path=61a621dda5941)

Moderator

ako biologicky odpad.


Z kterého kanálu jste vylezl, "vážený" ?!


[quote="pid:45830, uid:10"]ako biologicky odpad.[/quote] Z kterého kanálu jste vylezl, "vážený" ?!

Z kterého kanálu jste vylezl, "vážený" ?!


Čo mu vykáš? A čo ti vadí na trochu štipľavejšom vyjadrení?


[quote="pid:45835, uid:270"]Z kterého kanálu jste vylezl, "vážený" ?![/quote] Čo mu vykáš? A čo ti vadí na trochu štipľavejšom vyjadrení?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 30. 11. 2021 o 15:36

Perte se a žerte se , trolí sebranka si mne pařátky .


Perte se a žerte se , trolí sebranka si mne pařátky .

Perte se a žerte se , trolí sebranka si mne pařátky .


Beriem to ako priznanie z tvojej strany. Nerobíš to prvýkrát.


[quote="pid:45839, uid:185"]Perte se a žerte se , trolí sebranka si mne pařátky .[/quote] Beriem to ako priznanie z tvojej strany. Nerobíš to prvýkrát.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 30. 11. 2021 o 15:39

No , nevím nevím, Admine, ale co si na tomto obsažném vláknu mohou účastníci říci ? pokud ho zavřeš, tak Ti předem děkuji.


No , nevím nevím, Admine, ale co si na tomto obsažném vláknu mohou účastníci říci ? pokud ho zavřeš, tak Ti předem děkuji.

Typická diskuse podle Boletuse. Nesouhlasí, ale neřekne proč, při argumentech se omezí na povýšené budovatelské fráze, naznačí, že všichni jsou blbci, nějakýho příznivce občas podrbe za uchem jako pejska a následně vyzve k uzavření vlákna.


Typická diskuse podle Boletuse. Nesouhlasí, ale neřekne proč, při argumentech se omezí na povýšené budovatelské fráze, naznačí, že všichni jsou blbci, nějakýho příznivce občas podrbe za uchem jako pejska a následně vyzve k uzavření vlákna.

No , nevím nevím, Admine, ale co si na tomto obsažném vláknu mohou účastníci říci ? pokud ho zavřeš, tak Ti předem děkuji.


@Neo Kľudne to zavri.

[quote="pid:45842, uid:57"]No , nevím nevím, Admine, ale co si na tomto obsažném vláknu mohou účastníci říci ? pokud ho zavřeš, tak Ti předem děkuji.[/quote] @Neo Kľudne to zavri.

Moderátor

Beriem to ako priznanie z tvojej strany. Nerobíš to prvýkrát.

Žádná novinka . Pokud se jako nástraha použije lákavá třpytka , tak se ježdík chytne za skřele . Že skupino Ogare .


[quote="pid:45840, uid:623"]Beriem to ako priznanie z tvojej strany. Nerobíš to prvýkrát.[/quote] Žádná novinka . Pokud se jako nástraha použije lákavá třpytka , tak se ježdík chytne za skřele . Že skupino Ogare .

Žádná novinka . Pokud se jako nástraha použije lákavá třpytka , tak se ježdík chytne za skřele . Že skupino Ogare .


Zase nič k téme. Musíš ma mať poriadne v zuboch, keď pri každej príležitosti vyskakuješ. To je dobre. Teší ma, že ma tí najväčší miestni dogmatici majú v zuboch. Diskusiu, ktorá sa znovu točí okolo mojej osoby a ničím nepodložených obvinení končím. Znovu.


[quote="pid:45848, uid:185"]Žádná novinka . Pokud se jako nástraha použije lákavá třpytka , tak se ježdík chytne za skřele . Že skupino Ogare .[/quote] Zase nič k téme. Musíš ma mať poriadne v zuboch, keď pri každej príležitosti vyskakuješ. To je dobre. Teší ma, že ma tí najväčší miestni dogmatici majú v zuboch. Diskusiu, ktorá sa znovu točí okolo mojej osoby a ničím nepodložených obvinení končím. Znovu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 30. 11. 2021 o 16:23

Zase nič k téme. Musíš ma mať poriadne v zuboch, keď pri každej príležitosti vyskakuješ. To je dobre. Teší ma, že ma tí najväčší miestni dogmatici majú v zuboch. Diskusiu, ktorá sa znovu točí okolo mojej osoby a ničím nepodložených obvinení končím. Znovu.

Copak skupino , špatně tě platí ?


[quote="pid:45852, uid:623"]Zase nič k téme. Musíš ma mať poriadne v zuboch, keď pri každej príležitosti vyskakuješ. To je dobre. Teší ma, že ma tí najväčší miestni dogmatici majú v zuboch. Diskusiu, ktorá sa znovu točí okolo mojej osoby a ničím nepodložených obvinení končím. Znovu.[/quote] Copak skupino , špatně tě platí ?

A chytračili všetci a chytračil aj sám Boh/HNR.
Ale sám Boh/HNR je zo všetkých naj-samo-chytrejší a preto všetkých prechytračil .....


A chytračili všetci a chytračil aj sám Boh/HNR. Ale sám Boh/HNR je zo všetkých naj-samo-chytrejší a preto všetkých prechytračil .....

... a všetkým zo srdca hodne zdravia.


... a všetkým zo srdca hodne zdravia.

Keby chcel Zeman odpisat ockovanie, tak by sa verejne opytal Vojtecha, ze ako je mozne, ze po 3 davkach je chory a musi do nemocnice. To ale neurobil a dalej tlaci na pilu. Na druhej strane, na tych fotkach vyzera ako biologicky odpad.

Ja som českú politickú scénu v poslednej dobe moc nesledoval. A tak som ani nezachytil, že stará líška Zeman je chorý po troch dávkach očkovania. Vďaka za obrázok Zemana na vozíku, odkiaľ sa nechá počuť, že očkovanie je jediná cesta..... a samému mu to nepomohlo. Veď tu máme pred očami českú tradíciu ako vyšitú! "NA BELEHRAD!"


[quote="pid:45830, uid:10"]Keby chcel Zeman odpisat ockovanie, tak by sa verejne opytal Vojtecha, ze ako je mozne, ze po 3 davkach je chory a musi do nemocnice. To ale neurobil a dalej tlaci na pilu. Na druhej strane, na tych fotkach vyzera ako biologicky odpad.[/quote] Ja som českú politickú scénu v poslednej dobe moc nesledoval. A tak som ani nezachytil, že stará líška Zeman je chorý po troch dávkach očkovania. Vďaka za obrázok Zemana na vozíku, odkiaľ sa nechá počuť, že očkovanie je jediná cesta..... a samému mu to nepomohlo. Veď tu máme pred očami českú tradíciu ako vyšitú! "NA BELEHRAD!"

na doplnenie: neviem citat medzi riadkami tak ako ostatni, ale uplne by mi stacilo, keby sa Zeman k povinnemu ockovaniu napr vobec nevyjadril, stacilo by, keby vyzyval na tretiu davku, to by potom to sklenene akvarium bolo korunou celeho "snazenia". Ale neurobil to, vysledok uvidime neskor, zatial sa infopole na povinnu vakcinu buduje dalej, resp. uz je vybudovane. Kazdy z politikov ho chce. Zatail v tom nevidim nic viac, kludne ma doplnte ci opravte.


Z kterého kanálu jste vylezl, "vážený" ?!

a ako pripada tebe? 3x ockovany s covidom, na voziku tlacenom niekym v atombordeli do skleneneho akvaria. Ako, toto je bizar taky, aky svet este nevidel.


PS: kazdy kto sa zasadzuje o povinnu vakcinu je u mna fasista, Zeman, neZeman.


na doplnenie: neviem citat medzi riadkami tak ako ostatni, ale uplne by mi stacilo, keby sa Zeman k povinnemu ockovaniu napr vobec nevyjadril, stacilo by, keby vyzyval na tretiu davku, to by potom to sklenene akvarium bolo korunou celeho "snazenia". Ale neurobil to, vysledok uvidime neskor, zatial sa infopole na povinnu vakcinu buduje dalej, resp. uz je vybudovane. Kazdy z politikov ho chce. Zatail v tom nevidim nic viac, kludne ma doplnte ci opravte. [quote="pid:45835, uid:270"]Z kterého kanálu jste vylezl, "vážený" ?![/quote] a ako pripada tebe? 3x ockovany s covidom, na voziku tlacenom niekym v atombordeli do skleneneho akvaria. Ako, toto je bizar taky, aky svet este nevidel. PS: kazdy kto sa zasadzuje o povinnu vakcinu je u mna fasista, Zeman, neZeman.

Moderator

-Jste stejný LFS, který asi před 3 lety psal (a přestal psát) na "vodaksb" ?


Rozmáha sa tu nešvár vykania. Malo by sa s tým niečo robiť.


[quote="pid:45889, uid:292"]-Jste stejný LFS, který asi před 3 lety psal (a přestal psát) na "vodaksb" ?[/quote] Rozmáha sa tu nešvár vykania. Malo by sa s tým niečo robiť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

kazdy kto sa zasadzuje o povinnu vakcinu je u mna fasista, Zeman, neZeman.


přesně i kdyby měl sebelepší provokačně imitační úmysly
tohle je výrok daleko přes čáru


[quote="pid:45896, uid:10"]kazdy kto sa zasadzuje o povinnu vakcinu je u mna fasista, Zeman, neZeman.[/quote] přesně i kdyby měl sebelepší provokačně imitační úmysly tohle je výrok daleko přes čáru

Kancelár, ty nad čím ešte rozmýšľaš? Veď to máš priamo pred očami - dal si perfektne tú fotku Zemana na vozíku a porovnaj si to so Švejkom, ako na vozíku s barlami vykrikuje "na Belehrad!" https://www.youtube.com/watch?v=yI6gWlVNQQY

. Ak to nie je významovo takmer to isté, tak zožeriem kefu.


Kancelár, ty nad čím ešte rozmýšľaš? Veď to máš priamo pred očami - dal si perfektne tú fotku Zemana na vozíku a porovnaj si to so Švejkom, ako na vozíku s barlami vykrikuje "na Belehrad!" https://www.youtube.com/watch?v=yI6gWlVNQQY. Ak to nie je významovo takmer to isté, tak zožeriem kefu.

Ak to nie je významovo takmer to isté, tak zožeriem kefu.


Takže Miloš Zeman sa nechal trikrát génovo zmanipulovať, aby si vytvoril pôdu pre tento "geniálny" ťah? smile


Nie je to náhodou len obyčajný strach, rovnako ako s tým "akváriom", ktorý zastiera úsudok? Prípadne ovplyvňovanie podvedomia očkovaných, pretože je až zarážajúce, koľko génovo zmanipulovaných úplne ohlúpne? V minulosti nemal problém zaujať stanovisko, ale teraz robí "geniálne" ťahy?


A že je to Zeman? No a čo. Čo uvidia bežní ľudia? "Geniálny" ťah, alebo podporu génovej manipulácie. Podľa mňa väčšina to druhé.




Viem, je ťažké pripustiť, že váš idol sa v niečom mýli. Najskôr Vladimír Putin, teraz Miloš Zeman...


[quote="pid:45909, uid:175"]Ak to nie je významovo takmer to isté, tak zožeriem kefu.[/quote] Takže Miloš Zeman sa nechal trikrát génovo zmanipulovať, aby si vytvoril pôdu pre tento "geniálny" ťah? :D Nie je to náhodou len obyčajný strach, rovnako ako s tým "akváriom", ktorý zastiera úsudok? Prípadne ovplyvňovanie podvedomia očkovaných, pretože je až zarážajúce, koľko génovo zmanipulovaných úplne ohlúpne? V minulosti nemal problém zaujať stanovisko, ale teraz robí "geniálne" ťahy? A že je to Zeman? No a čo. Čo uvidia bežní ľudia? "Geniálny" ťah, alebo podporu génovej manipulácie. Podľa mňa väčšina to druhé. --- Viem, je ťažké pripustiť, že váš idol sa v niečom mýli. Najskôr Vladimír Putin, teraz Miloš Zeman...
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 30. 11. 2021 o 18:54

Ako, toto je bizar taky, aky svet este nevidel.


To vidíme my. Na většinu lidí to vliv nemá, opakují mantru, že díky jehle mají mírnější průběh, nebo že nezemřeli, nebo že nezemřeli příliš rychle.


Jediná věc je, že se mu kavárna směje a noviny jsou plné "vtípků". Nad absurditou celé situace se nezamyslí nikdo - tedy, příčetní lidé ano, ale těm není nutné něco naznačovat či vysvětlovat.


Co se Zemanových intencí týče, je dobré poučit se z minulosti.


Pro úspěch ještě jednou:


  • na jaře vyzýval k vakcinaci a nejtvrdšímu postupu vůči odpůrcům těch nejnesmyslnějších opatření.

  • nekritičtí zastánci mínili, že má informace, že tím jen zesměšňuje celou situaci a že než by došlo k hromadnému napíchání národa, tak to - i díky geniálnímu chování Zemana - skončí.

Výsledek: Máme zatím 6 355 782 plně očkovaných lidí a 13 437 249 vykázaných očkování, segregaci neočkovaných a tlak vzrůstá.

  • Nyní vyzývá k povinnému očkování. Nekritičtí zastánci míní, že má informace, že tím jen zesměšňuje celou situaci a že než by došlo k povinnému napíchání národa, tak to - i díky geniálnímu chování Zemana - skončí.

Zeman v případě Covidu kope za GP. A GP není "starej kantor", jak zde byl nazván. GP je starej zmrd, kterej se nás snaží zabít.


Já si nemyslím, že to skončí povinnou vakcinací, ono to skutečně skončí a pro GP (státní elitu, atd.) blbě. Ale nikoli díky Zemanovi.


P.S. Kolik lidí si po jeho slovech pomyslí: No to je ale chytrý, takhle jim do toho házet vidle?


[quote="pid:45896, uid:10"]Ako, toto je bizar taky, aky svet este nevidel.[/quote] To vidíme my. Na většinu lidí to vliv nemá, opakují mantru, že díky jehle mají mírnější průběh, nebo že nezemřeli, nebo že nezemřeli příliš rychle. Jediná věc je, že se mu kavárna směje a noviny jsou plné "vtípků". Nad absurditou celé situace se nezamyslí nikdo - tedy, příčetní lidé ano, ale těm není nutné něco naznačovat či vysvětlovat. Co se Zemanových intencí týče, je dobré poučit se z minulosti. Pro úspěch ještě jednou: * na jaře vyzýval k vakcinaci a nejtvrdšímu postupu vůči odpůrcům těch nejnesmyslnějších opatření. * nekritičtí zastánci mínili, že má informace, že tím jen zesměšňuje celou situaci a že než by došlo k hromadnému napíchání národa, tak to - i díky geniálnímu chování Zemana - skončí. Výsledek: Máme zatím 6 355 782 plně očkovaných lidí a 13 437 249 vykázaných očkování, segregaci neočkovaných a tlak vzrůstá. * Nyní vyzývá k povinnému očkování. Nekritičtí zastánci míní, že má informace, že tím jen zesměšňuje celou situaci a že než by došlo k povinnému napíchání národa, tak to - i díky geniálnímu chování Zemana - skončí. Zeman v případě Covidu kope za GP. A GP není "starej kantor", jak zde byl nazván. GP je starej zmrd, kterej se nás snaží zabít. Já si nemyslím, že to skončí povinnou vakcinací, ono to skutečně skončí a pro GP (státní elitu, atd.) blbě. Ale nikoli díky Zemanovi. P.S. Kolik lidí si po jeho slovech pomyslí: No to je ale chytrý, takhle jim do toho házet vidle?

Ako, toto je bizar taky, aky svet este nevidel.

To souhlasí. Zeman snad přes Ovčáčka z nemocnice vzkázal, že bude originální. Možná že měl na mysli právě toto. V takovém případě mě napadá ten Švejk. Jinak nevím co si o tom všem mám myslet.


[quote="pid:45896, uid:10"]Ako, toto je bizar taky, aky svet este nevidel.[/quote] To souhlasí. Zeman snad přes Ovčáčka z nemocnice vzkázal, že bude originální. Možná že měl na mysli právě toto. V takovém případě mě napadá ten Švejk. Jinak nevím co si o tom všem mám myslet.

Jarek

Komentár na opravu zobrazovania pri prechode na novú stranu.


Komentár na opravu zobrazovania pri prechode na novú stranu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Komentár na opravu zobrazovania pri prechode na novú stranu.


Doplnenie: Keď to prestane fungovať, sú potrebné dva ďalšie komentáre, aby to zase nabehlo.


Komentár na opravu zobrazovania pri prechode na novú stranu. Doplnenie: Keď to prestane fungovať, sú potrebné dva ďalšie komentáre, aby to zase nabehlo.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 30. 11. 2021 o 19:53

@Jiří - přeceňuješ můj vliv na průběh diskuse a tedy i na její ukončení . To,že je vlákno slaboučké,je jen můj názor a na něm si trvám. Zmýlil si se i v tom, že jsem naznačil,cituji "že všichni jsou blbci" . Pokud si se v tomto svém (ne mém) výroku sám našel, je to jen Tvá věc.Já Ti odporovat nebudu.Ale nevztahuj ho na "všechny" ,to je lež.To ,že tomu,co píši,nerozumíš- rovněž nemohu ovlivnit a ani Ti to nevyčítám. Ale ,jak říká Pjakin a já si to upravím pro tento konkrétní případ - nebudu upravovat okruh svého chápání věcí jen proto, abych se protnul s Tvým.

@Jiří - přeceňuješ můj vliv na průběh diskuse a tedy i na její ukončení . To,že je vlákno slaboučké,je jen můj názor a na něm si trvám. Zmýlil si se i v tom, že jsem naznačil,cituji "že všichni jsou blbci" . Pokud si se v tomto svém (ne mém) výroku sám našel, je to jen Tvá věc.Já Ti odporovat nebudu.Ale nevztahuj ho na "všechny" ,to je lež.To ,že tomu,co píši,nerozumíš- rovněž nemohu ovlivnit a ani Ti to nevyčítám. Ale ,jak říká Pjakin a já si to upravím pro tento konkrétní případ - nebudu upravovat okruh svého chápání věcí jen proto, abych se protnul s Tvým.

@Kamil - skvělé hodnocení. A namísto pní Mulerové - Jirka Ovčáček...

@Kamil - skvělé hodnocení. A namísto pní Mulerové - Jirka Ovčáček...

nebudu upravovat okruh svého chápání věcí jen proto, abych se protnul s Tvým.


Hm, a máš i nějaký konkrétní argument k tématu? Nebo zase poučování a dělání z někoho blbce? Jsi povýšený a arogantní, (netvrdím, že vědomě, ale to na věci nic nemění) a vím, že se Ti to zde řada lidí bojí říct na plnou hubu, protože se pasuješ do role jakéhosi guru, kterému se musí věřit a který nemá zapotřebí skutečně diskutovat. K tématu jsi kromě povýšeneckého mentorování neřekl nic.


To neber ve zlém - mimochodem, se sprostými útoky na Tebe stylem ad hoc nesouhlasím. Ale Ty nejsi starý kantor a já nejsem prvňáček, kterýho budeš peskovat za to, že si nepřezul bačkory. Říkám Ti to přímo, bez nějakých frází.


Jelikož já osobně s Tebou nejsem za těchto podmínek schopen konverzace, pojďme se ignorovat. Opět - nic ve zlým.


[quote="pid:45927, uid:57"]nebudu upravovat okruh svého chápání věcí jen proto, abych se protnul s Tvým.[/quote] Hm, a máš i nějaký konkrétní argument k tématu? Nebo zase poučování a dělání z někoho blbce? Jsi povýšený a arogantní, (netvrdím, že vědomě, ale to na věci nic nemění) a vím, že se Ti to zde řada lidí bojí říct na plnou hubu, protože se pasuješ do role jakéhosi guru, kterému se musí věřit a který nemá zapotřebí skutečně diskutovat. K tématu jsi kromě povýšeneckého mentorování neřekl nic. To neber ve zlém - mimochodem, se sprostými útoky na Tebe stylem ad hoc nesouhlasím. Ale Ty nejsi starý kantor a já nejsem prvňáček, kterýho budeš peskovat za to, že si nepřezul bačkory. Říkám Ti to přímo, bez nějakých frází. Jelikož já osobně s Tebou nejsem za těchto podmínek schopen konverzace, pojďme se ignorovat. Opět - nic ve zlým.

Bohužiaľ, @Kancelar trafil kliniec po hlavičke. Toto už nie je ten silný Zeman, ktorý kľučkoval a trollil. Posledný rok je ako mluvící hlava, fyzická schránka už skoro nefunguje. A ako správne zaznelo, GP je zmrd, ktorý sa nás snaží vyhubiť, žiadny dobrák.

Budem sa rád mýliť, ale toto je aktuálny stav podľa činov.


Bohužiaľ, @Kancelar trafil kliniec po hlavičke. Toto už nie je ten silný Zeman, ktorý kľučkoval a trollil. Posledný rok je ako mluvící hlava, fyzická schránka už skoro nefunguje. A ako správne zaznelo, GP je zmrd, ktorý sa nás snaží vyhubiť, žiadny dobrák. Budem sa rád mýliť, ale toto je aktuálny stav podľa činov.

Ale ,jak říká Pjakin a já si to upravím pro tento konkrétní případ - nebudu upravovat okruh svého chápání věcí jen proto, abych se protnul s Tvým.
Pjakin si otevřeně lže do očí a to, co říká, dnes pochopí každá babička. Pjakin v desítkách videí hovořil o tom, že Macron nevyhraje a Macron vyhrál.Řekl, že americká státní elita byla poražena, že nad Trumpem není šance, že Trump znovu vyhraje a Trump prohrál prezidentské volby. A je toho víc a stejně to nemá smysl vypisovat.Stačí ty dvě klíčové věci, o kterých mluvil Pjakin a byl téměř na 99% přesvědčen a nakonec je vše naopak. Po tom všem musíte věřit Pjakinovi a jeho fantaziím, jsou stovky analytiků jako on, kteří mluví o tom samém s trochu jiným systémem, a nakonec nic z toho, všechno se obrátí vzhůru nohama. A to, že KSB nakonec někomu přineslo jistotu, spokojenost, řešení situace, která se dnes kolem projektu Covid děje. Očividně vám, Boletus, stále nejsou jasné některé věci, že se komunistický systém nemůže vrátit ,.Teorie KSB napsaná již dávno, dnes nelze aplikovat jinou dobu globální politiky, která vypadá úplně jinak nežted, kteří tuto globální politiku realizují síla jiných subjektů, jako jsou banky, finanční instituce, globální společnosti atd. Musíte pochopit, že dnes je úplně jiná doba než za Stalina, že samotné Rusko je pod kontrolou nadnárodních systémů vlády a Putin je v tom všem pouhá loutka, která podle mého názoru páchá genocidu na ruském lidu. Rusové jsou konfrontováni srážkou s krutou realitou role gosudára, který slouží, ale ne Rusům, ale domu, kterým byl dosazen k moci. Kdyby sloužil Rusům, nic z toho, co se teď děje v Rusků a bude dít nám v Evropě či v USA, by se nikdy v Rusku nedělo. A tím je to dané. Nepoučíš-li se, zahyneš!


[quote="pid:45927, uid:57"]Ale ,jak říká Pjakin a já si to upravím pro tento konkrétní případ - nebudu upravovat okruh svého chápání věcí jen proto, abych se protnul s Tvým.[/quote]Pjakin si otevřeně lže do očí a to, co říká, dnes pochopí každá babička. Pjakin v desítkách videí hovořil o tom, že Macron nevyhraje a Macron vyhrál.Řekl, že americká státní elita byla poražena, že nad Trumpem není šance, že Trump znovu vyhraje a Trump prohrál prezidentské volby. A je toho víc a stejně to nemá smysl vypisovat.Stačí ty dvě klíčové věci, o kterých mluvil Pjakin a byl téměř na 99% přesvědčen a nakonec je vše naopak. Po tom všem musíte věřit Pjakinovi a jeho fantaziím, jsou stovky analytiků jako on, kteří mluví o tom samém s trochu jiným systémem, a nakonec nic z toho, všechno se obrátí vzhůru nohama. A to, že KSB nakonec někomu přineslo jistotu, spokojenost, řešení situace, která se dnes kolem projektu Covid děje. Očividně vám, Boletus, stále nejsou jasné některé věci, že se komunistický systém nemůže vrátit ,.Teorie KSB napsaná již dávno, dnes nelze aplikovat jinou dobu globální politiky, která vypadá úplně jinak nežted, kteří tuto globální politiku realizují síla jiných subjektů, jako jsou banky, finanční instituce, globální společnosti atd. Musíte pochopit, že dnes je úplně jiná doba než za Stalina, že samotné Rusko je pod kontrolou nadnárodních systémů vlády a Putin je v tom všem pouhá loutka, která podle mého názoru páchá genocidu na ruském lidu. Rusové jsou konfrontováni srážkou s krutou realitou role gosudára, který slouží, ale ne Rusům, ale domu, kterým byl dosazen k moci. Kdyby sloužil Rusům, nic z toho, co se teď děje v Rusků a bude dít nám v Evropě či v USA, by se nikdy v Rusku nedělo. A tím je to dané. Nepoučíš-li se, zahyneš!
Upravené 30. 11. 2021 o 23:17
12
6.53k
92
35
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept