Naši analytici
Digitalizace a koronavirus

Digitalizace a koronavirus


By: Irena On: 29. 11. 2021
https://kob-forum.eu/2021/11/29/digitalizace-a-koronavirus/
Je to jen článek ve formě úvahy nad současnou situací s cílem vyvolat diskusi na toto téma.


Kdysi jsem viděla ruskou reportáž o digitalizaci v Číně a musím říci, že jsem z toho byla absolutně zděšená, identifikace lidí podle obličejů (třikrát projdete okolo banky a už za vámi běží policajt, co že se tam tak ochomýtáte), vše navázáno na digitální účet, dokonce i skříňky se zbožím v obchodech se otevíraly na otisk prstu a rovnou se odečítalo odebrané zboží… To všechno předpokládám byly ještě zkušební platformy, pilotní projekty. Vypadalo to už opravdu hrůzostrašně. Jestliže se podíváme na dnešní svět, kde všude vládne davo-„elitářství“ respektive otrokářství (pro některé stále ještě neviditelné), je digitalizace nástrojem k plnému zotročení lidstva. Jen si představte, kdyby takový nástroj mělo k dispozici svého času SS, gestapo. Jakmile nás všechny digitalizují, tak už bude stačit kliknout myší a „neposlušní“ občané prostě přestanou existovat. Má to i své filmové zpracování se Sandrou Bullock – Síť.
https://www.youtube.com/watch?v=W3bF4ASGJWA


I když tam jde o extrém, pravděpodobnější je pomalé deptání „neposlušných“ postupným „selháváním“ jejich digitálních udělátek – „Máme v záznamu, že jste danou službu neuhradil…“ a tak dále a tak podobně. Už to funguje v Číně jako sociální kredit, jakmile uděláte krok stranou, jsou vám automaticky omezována práva – nesmíte si koupit lístek na letadlo, nemáte právo vykonávat určité zaměstnání, musíte jít vykonávat nějaké práce navíc, abyste si sociální kredit zase doplnili…
No co vám mám popisovat, myška může běhat jen po přesně vyznačených cestičkách. A jaké myslíte, že to budou cestičky v otrokářském systému? Uvědomte si, že Čína má nakročeno stát se po USA jedním z hlavních center světového řízení udávající celosvětový tón. . .
Každý z nás k tomu nějaké ty možnosti má.
Musíme pracovat na tom, aby náš stát pracoval pro nás
a máme to ve svých rukou, protože to my všichni
jsme tím státem a je nás víc! V tom je naše síla!


Jakmile tu budete mít zřízený digitální koncentrák, nezmůžete už vůbec nic. Pamatujte na ten známý výrok:


Nejdřív přišli pro komunisty,
a já jsem se neozval, protože jsem nebyl komunista.


Pak přišli pro Židy,
a já jsem se neozval, protože jsem nebyl Žid.


Pak přišli pro odboráře,
a já jsem se neozval, protože jsem nebyl odborář.


Pak přišli pro katolíky,
a já jsem se neozval, protože jsem byl protestant.


Pak přišli pro mně,
a tehdy už nezbýval nikdo, kdo by se mohl ozvat!


Digitalizace a koronavirus -------------------------- By: Irena On: 29. 11. 2021 https://kob-forum.eu/2021/11/29/digitalizace-a-koronavirus/ Je to jen článek ve formě úvahy nad současnou situací s cílem vyvolat diskusi na toto téma. Kdysi jsem viděla ruskou reportáž o digitalizaci v Číně a musím říci, že jsem z toho byla absolutně zděšená, identifikace lidí podle obličejů (třikrát projdete okolo banky a už za vámi běží policajt, co že se tam tak ochomýtáte), vše navázáno na digitální účet, dokonce i skříňky se zbožím v obchodech se otevíraly na otisk prstu a rovnou se odečítalo odebrané zboží… To všechno předpokládám byly ještě zkušební platformy, pilotní projekty. Vypadalo to už opravdu hrůzostrašně. Jestliže se podíváme na dnešní svět, kde všude vládne davo-„elitářství“ respektive otrokářství (pro některé stále ještě neviditelné), je digitalizace nástrojem k plnému zotročení lidstva. Jen si představte, kdyby takový nástroj mělo k dispozici svého času SS, gestapo. Jakmile nás všechny digitalizují, tak už bude stačit kliknout myší a „neposlušní“ občané prostě přestanou existovat. Má to i své filmové zpracování se Sandrou Bullock – Síť. https://www.youtube.com/watch?v=W3bF4ASGJWA I když tam jde o extrém, pravděpodobnější je pomalé deptání „neposlušných“ postupným „selháváním“ jejich digitálních udělátek – „Máme v záznamu, že jste danou službu neuhradil…“ a tak dále a tak podobně. Už to funguje v Číně jako sociální kredit, jakmile uděláte krok stranou, jsou vám automaticky omezována práva – nesmíte si koupit lístek na letadlo, nemáte právo vykonávat určité zaměstnání, musíte jít vykonávat nějaké práce navíc, abyste si sociální kredit zase doplnili… No co vám mám popisovat, myška může běhat jen po přesně vyznačených cestičkách. A jaké myslíte, že to budou cestičky v otrokářském systému? Uvědomte si, že Čína má nakročeno stát se po USA jedním z hlavních center světového řízení udávající celosvětový tón. . . Každý z nás k tomu nějaké ty možnosti má. Musíme pracovat na tom, aby náš stát pracoval pro nás a máme to ve svých rukou, protože to my všichni **jsme tím státem a je nás víc**! V tom je naše síla! Jakmile tu budete mít zřízený digitální koncentrák, nezmůžete už vůbec nic. **Pamatujte na ten známý výrok**: Nejdřív přišli pro komunisty, a já jsem se neozval, protože jsem nebyl komunista. Pak přišli pro Židy, a já jsem se neozval, protože jsem nebyl Žid. Pak přišli pro odboráře, a já jsem se neozval, protože jsem nebyl odborář. Pak přišli pro katolíky, a já jsem se neozval, protože jsem byl protestant. Pak přišli pro mně, a tehdy už nezbýval nikdo, kdo by se mohl ozvat!
Upravené 29. 11. 2021 o 10:29
172
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept