KSB a DVTR
Priority řízení v ne davo- elitární společnosti.

Dnes jsem si uvědomil, že KSB popisuje priority řízení v davo-elitární společnosti. Nikde jsem ale nezachytil, jaké jsou priority řízení v ne davo-elitární společnosti.


Dnes jsem si uvědomil, že KSB popisuje priority řízení v davo-elitární společnosti. Nikde jsem ale nezachytil, jaké jsou priority řízení v ne davo-elitární společnosti.
Upravené 18. 11. 2021 o 00:05

Si nečítal KSB/DVTR??


Ak myslíš cieľ, tak tam je to predsa jasné:
A) Vytvorenie takého materiálneho a celkového zabezpečenia spoločnosti,
kde by čo najviac ľudí mohlo napĺňať svoj objektívne optimálny potenciál.
Jeho následná optimalizácia tak čo sa týka výrobných technológii, ako aj kultúry myslenia, atď..


Ak myslíš univerzálne (zovšeobecnené) prostriedky riadenia - ako priority:


  1. metodologické, 2. chronologické, 3. ideologické, 4.ekonomické, 5.biologické 6. klasické vojenské,tak tie len budú použité za vyššie spomenutým cieľom, namiesto cieľa B) (viď nižšie).

T.j. v cieľovom vektore bude (je) zmenené poradie priorít:
Na 1. mieste nieje B) neukojiteľná, matematicky prognosticky ťažko vyjadriteľná (podchytiteľná) parazitická spotreba j-elít,
ale bod A), na základe ktorého je možné i oficiálne definovať bilančné rovnice riadenia trhu a burzy (doteraz potichu definované bodom B) - viď MDP - DVTR kap. 14 a KSB II. kap.3 Procesy 4. a 5.)


Si nečítal KSB/DVTR?? Ak myslíš cieľ, tak tam je to predsa jasné: A) Vytvorenie takého materiálneho a celkového zabezpečenia spoločnosti, kde by čo najviac ľudí mohlo napĺňať svoj objektívne optimálny potenciál. Jeho následná optimalizácia tak čo sa týka výrobných technológii, ako aj kultúry myslenia, atď.. Ak myslíš univerzálne (zovšeobecnené) prostriedky riadenia - ako priority: 1. metodologické, 2. chronologické, 3. ideologické, 4.ekonomické, 5.biologické 6. klasické vojenské, tak tie len budú použité za vyššie spomenutým cieľom, namiesto cieľa B) (viď nižšie). T.j. v cieľovom vektore bude (je) zmenené poradie priorít: Na 1. mieste nieje B) neukojiteľná, matematicky prognosticky ťažko vyjadriteľná (podchytiteľná) parazitická spotreba j-elít, ale bod A), na základe ktorého je možné i oficiálne definovať bilančné rovnice riadenia trhu a burzy (doteraz potichu definované bodom B) - viď MDP - DVTR kap. 14 a KSB II. kap.3 Procesy 4. a 5.)

Ak myslíš cieľ, tak tam je to predsa jasné:
No moment, pokud tady bude lidská společnost, jako soubor Člověků, tak v tom případě by minimálně 5. a 6. priorita postrádala smysl, ne?


[quote="pid:43531, uid:710"]Ak myslíš cieľ, tak tam je to predsa jasné:[/quote]No moment, pokud tady bude lidská společnost, jako soubor Člověků, tak v tom případě by minimálně 5. a 6. priorita postrádala smysl, ne?
Upravené 18. 11. 2021 o 07:48

Si samovrah, alebo blázon?!
A ako sa budeš brániť, keď ťa niekto napadne s cudzou,
fyzicky genocídnou koncepciou??


Hľadáš ako prvé výnimky, alebo pravidlá?
Čo si absolvent nejakej jevšivy, resp. advocatus diaboli? smile


Si samovrah, alebo blázon?! A ako sa budeš brániť, keď ťa niekto napadne s cudzou, fyzicky genocídnou koncepciou?? Hľadáš ako prvé výnimky, alebo pravidlá? Čo si absolvent nejakej jevšivy, resp. advocatus diaboli? :)

Čo si absolvent nejakej jevšivy

Nevím co je jevšiva.
Ale vím, že tohle si zrovna Rusofil nezasloužil.
Zeptal se.
(A co je teda ta jevšiva?:-)


[quote="pid:43541, uid:710"]Čo si absolvent nejakej jevšivy[/quote] Nevím co je jevšiva. Ale vím, že tohle si zrovna Rusofil nezasloužil. Zeptal se. (A co je teda ta jevšiva?:-)

6. priorita postrádala smysl, ne?


V serialy Babylon5, mala rasa Mimbarij spolocnost rozdelenu na 3 kasty - 1) robotnici 2)nabozenstvo 3)vojsko


V ,,kruhu,, v ktorom sa schadzali a riesili stanovene ciele, mala kazda kasta po 3 hlasy s hlavnym hlasom uprostred kruhu (vodca).


Kasta bojovnikov ochranuje civilizaciu a je pritomna v kolonizacii a skumani dalsich casti vesmiru....aj nasu civilizaciu caka cesta hore, je to Len otazka casu.


Tolko ku 6tke, napadla ma ta analogia so serialom ked si pisal ze 6tka nebude potrebna, Zdar.


[quote="pid:43535, uid:312"]6. priorita postrádala smysl, ne?[/quote] V serialy Babylon5, mala rasa Mimbarij spolocnost rozdelenu na 3 kasty - 1) robotnici 2)nabozenstvo 3)vojsko V ,,kruhu,, v ktorom sa schadzali a riesili stanovene ciele, mala kazda kasta po 3 hlasy s hlavnym hlasom uprostred kruhu (vodca). Kasta bojovnikov ochranuje civilizaciu a je pritomna v kolonizacii a skumani dalsich casti vesmiru....aj nasu civilizaciu caka cesta hore, je to Len otazka casu. Tolko ku 6tke, napadla ma ta analogia so serialom ked si pisal ze 6tka nebude potrebna, Zdar.

Ale to nejdůležitější tam je:
Člověk je zástupcem božím na Zemi. Každý jedinec má rozvíjet svůj tvůrčí potenciál, má konat v souladu s diktaturou svědomí a má se stát ČLOVĚKEM.
No a jestli v KSB nejsou v XY bodech shrnuty priority pro řízení spravedlivé společnosti. Na co?
Zatím tu vládne davo-elitarismus. Prvně musí tato nadvláda skončit, poté vychovat lidstvo s LIDSKÝM typem psychiky, na a potom ….. 😊 Jestli se to podaří, tak lidstvo si poradí. To je ale hudba daleké budoucnosti, pro několik generací (pokud se nestane zázrak).


Ale to nejdůležitější tam je: Člověk je zástupcem božím na Zemi. Každý jedinec má rozvíjet svůj tvůrčí potenciál, má konat v souladu s diktaturou svědomí a má se stát ČLOVĚKEM. No a jestli v KSB nejsou v XY bodech shrnuty priority pro řízení spravedlivé společnosti. Na co? Zatím tu vládne davo-elitarismus. Prvně musí tato nadvláda skončit, poté vychovat lidstvo s LIDSKÝM typem psychiky, na a potom …..

Re: Počtár
Tzv. Rusofil by si na svoju otázku mal
dávno vedieť odpovedať sám.
Alebo fakt nechápe ani len základné princípy KSB/DVTR??


jevšiva je od slova ješiva smile
Kto používa ješivácke pseudologické manipulácie je všivák


Re: Počtár Tzv. Rusofil by si na svoju otázku mal dávno vedieť odpovedať sám. Alebo fakt nechápe ani len základné princípy KSB/DVTR?? jevšiva je od slova ješiva :) Kto používa ješivácke pseudologické manipulácie je všivák

https://cs.wikipedia.org/wiki/Je%C5%A1iva
Ješiva (hebrejsky: ישיבה, aramejsky: מתיבתא metivta; doslova „zasedání“ nebo „sezení“; pl. ješivot) je židovská škola vyššího vzdělání, určená zejména pro studování Talmudu a židovského náboženského práva – halachy.
Tiež som nevedel..


https://cs.wikipedia.org/wiki/Je%C5%A1iva Ješiva (hebrejsky: ישיבה, aramejsky: מתיבתא metivta; doslova „zasedání“ nebo „sezení“; pl. ješivot) je židovská škola vyššího vzdělání, určená zejména pro studování Talmudu a židovského náboženského práva – halachy. Tiež som nevedel..
Upravené 18. 11. 2021 o 11:44

Ten jajaja je fakt negramotny debil.
Čo robil na ŽŠ?
Nevie si azda zrátať 1+1,
alebo len tupo jevšivácky ďalej drzo provokuje??!


Ok, teda ešte raz, po X+1 krát..,
pokračujme v primitívnom vysvetľovaní toho,
čo by si mal vedieť aspoň trochu nesfetovaný pologramotný
človek logicky domyslieť, dorátať:


Ďalšia fáza pri DLHŠOM držaní úrokovej sadzby
nad REÁLNY rast HDP,
je


  1. po okamžitej akcelerácii inflácie v cenách samozrejme i dočasné
  2. sťahovanie obeživa (tzv. "upírie odsávanie") cez zvýšenú sadzbu = ceny na konečnú produkciu smerom do bánk,T.j., v konečnom dôsledku preč z rúk spotrebiteľov.Vzniká naraz inflačno-deflačná situácia zároveň, rozdelená na dve stranymedzi výrobcov a spotrebiteľov:
  3. Podnikatelia teda nemôžu s cenami dolea ľudia zasa nemôžu nakupovaťT.j., vzniká stále sa zväčšujúca sa priepasť, resp. zrazeninav krvnom obehu výmeny tovarov a služieb spoločnosti,vedúca k
  4. infarktu = stále masovejšej exekúcii záložného majetku(nehnuteľnostiam, pôde, atď..) fyzických osôb, ktoré vlastnia lokálne firmy,do rúk zahraničných majiteľov bánk nadnárodnej kriminálnej mafie,ktorá ovládla daný štát, a, samozrejme i kolapsu celých sektorov domácej ekonomiky,ktoré
  5. následne obratom zaberie zahraničný koloniálny a nadnárodný korporát,ktoré tak ovládne nielen miestne prírodné, ale i ľudské zdroje =nových otrokov

Uvedená operácia sa robí pravidelne cyklicky preventívne počas tzv. "spontánnych" kríz, aby zahranićná a nadnárodná mafia zlikvidovala miestne podnikateĺské štruktúry, ktoré by teoreticky, keď sa trochu postavia na nohy po poslednej "spontánnej kríze" a pochopia po čase aspoň základy reálnej politickej ekonomiky, sa mohli pokúsiť podporiť politikov, snažiacich sa o znovunadobudnutie zvrchovanosti (samo-s-právy) obćanov nad svojim územím.

A vieme, že základom totalitnej koloniálnej davokratickej moci Západného typu je, aby: "O VYUŽITÍ LOKÁLNYCH ZDROJOV ZA ŽIADNYCH OKOLNOSTÍ NEMOHLA PRIMÁRNE ROZHODOVAŤ MIESTNA POPULÁCIA"

Tento finacistický scenár je ako najzrúdnejśia fašistická agresia opakovaný vśade po svete kolektívnym Západom po stároćia. Tak vytvorili jelitá globálny fašistický démonkratický systém.

A k tomu tvojmu podvodu vymydlený nácek Jajaja:parafráza Talmud: "I naháňať budete ich medzi dvoma lžami, že by pravdu nepoznali",resp. "I nepodstatné nafúknete, žeby ste podstatné skryli, i tak ich ovládnete..","I najlepší z podľudí (gojim) smrť si zaslúži","..bo je majetok ich (podĺudí - gojim), nech pre teba je, ako neobývaný kúsok zeme, ktorý ovládnuť treba"

  • Baba Batra 54, 16 a Aboda Zara 26 a Tosafot (Talmud)

Teda:
Sekundárnu, pomerne krátku fázu vytiahnutia obeživa
z vrecák cez firemné úvery si sa drzo pokúsil nafúknuť ako primárnu.
Ide o tvoj genocídno-otrokársky útok
na spoluobčanov na chronologickej (zmena poradia)
i ekonomickej úrovni (vojensko-operačnej priorite) zároveň.
S.c. double inpact, ako tvoj Pan vravia.


Okrem toho je sťahovanie obeživa záležitosť hlavne úplne inej
banksterskej operácie lokálnej pobočky globaálnej mafie - tzv. Centrálnej banky
a síce tzv. FINANČNEJ STERILIZÁCIE.
To je ďalśí tvoj zločin.
A to, že si sa to na nejakej psudoekonomickej škole, kurze,
či pamflete slepo fanaticky bezmyšlienkovite odmemoroval, ťa nielen že neospravedlňuje,
ale ti priťažuje, lebo sa to stalo tvojim stereotypom myslenia, súčasťou tvojej psychiky ako infekcia.


Si len verejne nebezpečný hlupák, alebo vrah národa??!!!


Ten jajaja je fakt negramotny debil. Čo robil na ŽŠ? Nevie si azda zrátať 1+1, alebo len tupo jevšivácky ďalej drzo provokuje??! Ok, teda ešte raz, po X+1 krát.., pokračujme v primitívnom vysvetľovaní toho, čo by si mal vedieť aspoň trochu nesfetovaný pologramotný človek logicky domyslieť, dorátať: Ďalšia fáza pri DLHŠOM držaní úrokovej sadzby nad REÁLNY rast HDP, je 1. po okamžitej akcelerácii inflácie v cenách samozrejme i dočasné 2. sťahovanie obeživa (tzv. "upírie odsávanie") cez zvýšenú sadzbu = ceny na konečnú produkciu smerom do bánk, T.j., v konečnom dôsledku preč z rúk spotrebiteľov. Vzniká naraz inflačno-deflačná situácia zároveň, rozdelená na dve strany medzi výrobcov a spotrebiteľov: 3. Podnikatelia teda nemôžu s cenami dole a ľudia zasa nemôžu nakupovať T.j., vzniká stále sa zväčšujúca sa priepasť, resp. zrazenina v krvnom obehu výmeny tovarov a služieb spoločnosti, vedúca k 4. infarktu = stále masovejšej exekúcii záložného majetku (nehnuteľnostiam, pôde, atď..) fyzických osôb, ktoré vlastnia lokálne firmy, do rúk zahraničných majiteľov bánk nadnárodnej kriminálnej mafie, ktorá ovládla daný štát, a, samozrejme i kolapsu celých sektorov domácej ekonomiky, ktoré 5. následne obratom zaberie zahraničný koloniálny a nadnárodný korporát, ktoré tak ovládne nielen miestne prírodné, ale i ľudské zdroje = nových otrokov Uvedená operácia sa robí pravidelne cyklicky preventívne počas tzv. "spontánnych" kríz, aby zahranićná a nadnárodná mafia zlikvidovala miestne podnikateĺské štruktúry, ktoré by teoreticky, keď sa trochu postavia na nohy po poslednej "spontánnej kríze" a pochopia po čase aspoň základy reálnej politickej ekonomiky, sa mohli pokúsiť podporiť politikov, snažiacich sa o znovunadobudnutie zvrchovanosti (samo-s-právy) obćanov nad svojim územím. A vieme, že základom totalitnej koloniálnej davokratickej moci Západného typu je, aby: "O VYUŽITÍ LOKÁLNYCH ZDROJOV ZA ŽIADNYCH OKOLNOSTÍ NEMOHLA PRIMÁRNE ROZHODOVAŤ MIESTNA POPULÁCIA" Tento finacistický scenár je ako najzrúdnejśia fašistická agresia opakovaný vśade po svete kolektívnym Západom po stároćia. Tak vytvorili jelitá globálny fašistický démonkratický systém. A k tomu tvojmu podvodu vymydlený nácek Jajaja: parafráza Talmud: "I naháňať budete ich medzi dvoma lžami, že by pravdu nepoznali", resp. "I nepodstatné nafúknete, žeby ste podstatné skryli, i tak ich ovládnete..", "I najlepší z podľudí (gojim) smrť si zaslúži", "..bo je majetok ich (podĺudí - gojim), nech pre teba je, ako neobývaný kúsok zeme, ktorý ovládnuť treba" - Baba Batra 54, 16 a Aboda Zara 26 a Tosafot (Talmud) Teda: Sekundárnu, pomerne krátku fázu vytiahnutia obeživa z vrecák cez firemné úvery si sa drzo pokúsil nafúknuť ako primárnu. Ide o tvoj genocídno-otrokársky útok na spoluobčanov na chronologickej (zmena poradia) i ekonomickej úrovni (vojensko-operačnej priorite) zároveň. S.c. double inpact, ako tvoj Pan vravia. Okrem toho je sťahovanie obeživa záležitosť hlavne úplne inej banksterskej operácie lokálnej pobočky globaálnej mafie - tzv. Centrálnej banky a síce tzv. FINANČNEJ STERILIZÁCIE. To je ďalśí tvoj zločin. A to, že si sa to na nejakej psudoekonomickej škole, kurze, či pamflete slepo fanaticky bezmyšlienkovite odmemoroval, ťa nielen že neospravedlňuje, ale ti priťažuje, lebo sa to stalo tvojim stereotypom myslenia, súčasťou tvojej psychiky ako infekcia. Si len verejne nebezpečný hlupák, alebo vrah národa??!!!
Upravené 18. 11. 2021 o 12:43

Ludo nerozčiluj se , on to nedělá z omylu , ale se záměrem a to dlouhodobě .


Ludo nerozčiluj se , on to nedělá z omylu , ale se záměrem a to dlouhodobě .

Si len verejne nebezpečný hlupák, alebo vrah národa??!!!


no ty jsi ty nesmysly vyfutroval citacemi náženských žvástů tím si jen doložil vlastní neschopnost argumentace
mimochodem spletl sis vlákno
to že něčemu věříš ještě neznanemá že je to pravda
možná bys mohl do té "pseudoekonomické" školy občas nakouknout abys "netáral" :-)))


[quote="pid:43580, uid:710"]Si len verejne nebezpečný hlupák, alebo vrah národa??!!![/quote] no ty jsi ty nesmysly vyfutroval citacemi náženských žvástů tím si jen doložil vlastní neschopnost argumentace mimochodem spletl sis vlákno to že něčemu věříš ještě neznanemá že je to pravda možná bys mohl do té "pseudoekonomické" školy občas nakouknout abys "netáral" :-)))

Re: ajajaj
Aha, takže nič viac k veci, žiadne argumenty,
teda som trafil do čierneho ty prasa židonacistické provokatérskesmile


Takých fašistov ako ty treba zatvárať do klietok a ukazovať deťom
ako memento pre ďalšie generácie smile


Re: ajajaj Aha, takže nič viac k veci, žiadne argumenty, teda som trafil do čierneho ty prasa židonacistické provokatérske:D Takých fašistov ako ty treba zatvárať do klietok a ukazovať deťom ako memento pre ďalšie generácie :)
Upravené 18. 11. 2021 o 17:21

nebudu se pouštět do diskuze s nevzdělanci kteří neumí přispět ničím než ideologickými bláboly a cancy ze "svatých" knih
s tím si milý ludo debatuj s někým jiným


nebudu se pouštět do diskuze s nevzdělanci kteří neumí přispět ničím než ideologickými bláboly a cancy ze "svatých" knih s tím si milý ludo debatuj s někým jiným

ako memento pre ďalšie generácie

Tak četlo se mi to dobře...
Ale stejně: Ľudo, nenech prchlivost cloumat svým majestátem...
:-)


[quote="pid:43616, uid:710"]ako memento pre ďalšie generácie[/quote] Tak četlo se mi to dobře... Ale stejně: Ľudo, nenech prchlivost cloumat svým majestátem... :-)

Re: ajajaj
KSB je podľa teba "svätá" kniha?
Čakáš stále ešte po 3000 rokoch na svojho GodOta,
na mesiáša - fírera? Furt ti to nedocvaklo?? smile
A kde bolo inak podľa teba z KSB citované?
To som predsa vlastnými slovami povedal.


Re: Počtár
Prchlivosť?
To je len zábava smile
Občas sa ísť do lesa zrelaxovať, mladých skautov, pionierov podporiť,
i zastopovať - škodnú, pytliakov - trolíkov ponaháňať, popristrieľať,
čo si tu na svojich 30 šekelov krvavých pasce stavajúc
z gestapáckeho ÚV privyrábajú smile


..a o majestát fakt nestojím smile


Re: ajajaj KSB je podľa teba "svätá" kniha? Čakáš stále ešte po 3000 rokoch na svojho GodOta, na mesiáša - fírera? Furt ti to nedocvaklo?? :D A kde bolo inak podľa teba z KSB citované? To som predsa vlastnými slovami povedal. Re: Počtár Prchlivosť? To je len zábava :) Občas sa ísť do lesa zrelaxovať, mladých skautov, pionierov podporiť, i zastopovať - škodnú, pytliakov - trolíkov ponaháňať, popristrieľať, čo si tu na svojich 30 šekelov krvavých pasce stavajúc z gestapáckeho ÚV privyrábajú :D ..a o majestát fakt nestojím :)
Upravené 19. 11. 2021 o 20:01

Odporúčam ti prečítať román Hodina býka.


Časť z románu zaparafrázujem:


napríklad. Fai si spomínala na svoj výcvik zo školy v nedavoelitárnej spoločnosti


"ľudia si mysleli že v budúcnosti budú ľudia krehký ako kvetinky, v skutočnosti musia byť ľudia aj fyzický silný aby mohli vykonávať svoje úlohy"


Myslím že predikcia/programovanie zo strany p. Jefremova je v súlade s Božím zámerom.


Fyzická sila je potrebná pre riešenie vecí na 6. priorite.


Odporúčam ti prečítať román Hodina býka. Časť z románu zaparafrázujem: napríklad. Fai si spomínala na svoj výcvik zo školy v nedavoelitárnej spoločnosti "ľudia si mysleli že v budúcnosti budú ľudia krehký ako kvetinky, v skutočnosti musia byť ľudia aj fyzický silný aby mohli vykonávať svoje úlohy" Myslím že predikcia/programovanie zo strany p. Jefremova je v súlade s Božím zámerom. Fyzická sila je potrebná pre riešenie vecí na 6. priorite.
Upravené 18. 11. 2021 o 18:47

Dnes jsem si uvědomil, že KSB popisuje priority řízení v davo-elitární společnosti.


Chápu to více obecněji. Všechny priority řízení se vždy účastní řízení, ale v lidské společnosti bude šestá bude používána nejméně pouze při krachu řízení (tohle riziko zůstane vždycky, ale bude minimalizované).


Například:
Někdo se psychicky zhroutí začne panikařit a vyvádět při nějaké nehodě, tak mu někdo jednu vrazí (6.priorita), aby se vzpamatoval.


V lidské společnosti, se budou nižší priority používat z nutnosti v krizových situacích. Kdežto do teď se vše tlačilo v kultuře na 6.prioritu (ve smyslu: ať v boji na život a na smrt zvítězí ten lepší). Aby se lidé nepletli GP pod nohy tak je neustále tlačil do 6.priority (viz. dějiny je to nepřetržitá válka s obdobími míru, v kterých probíhala příprava na další válku) - neustále lidstvu připravoval krachy řízení, aby se lidstvo nemohlo pozvednout.


[quote="pid:43522, uid:312"]Dnes jsem si uvědomil, že KSB popisuje priority řízení v davo-elitární společnosti.[/quote] Chápu to více obecněji. Všechny priority řízení se vždy účastní řízení, ale v lidské společnosti bude šestá bude používána nejméně pouze při krachu řízení (tohle riziko zůstane vždycky, ale bude minimalizované). Například: Někdo se psychicky zhroutí začne panikařit a vyvádět při nějaké nehodě, tak mu někdo jednu vrazí (6.priorita), aby se vzpamatoval. V lidské společnosti, se budou nižší priority používat z nutnosti v krizových situacích. Kdežto do teď se vše tlačilo v kultuře na 6.prioritu (ve smyslu: ať v boji na život a na smrt zvítězí ten lepší). Aby se lidé nepletli GP pod nohy tak je neustále tlačil do 6.priority (viz. dějiny je to nepřetržitá válka s obdobími míru, v kterých probíhala příprava na další válku) - neustále lidstvu připravoval krachy řízení, aby se lidstvo nemohlo pozvednout.
Upravené 18. 11. 2021 o 20:14

@KALIDOR
Zdravia ti.
Trošku ťa poopravím , s tým zložením Šedého Koncilu rasy Mimbari. Zo začiatku to bolo naozaj tak ako píšeš. No systém triumvirátu zlyhal. Vypukla občianská vojna. Tá bola rýchlo ukončená. Následne bol vytvorený nový model. Po novom sa zmenil pomer, vojenská a náboženská mali po dvoch členov v koncile. Kasta robotníkov získala päť členov. Potom už vojenská a náboženská kasta fungovali ako poradný orgán. Vojaci naďalej mali za úlohu chrániť, a náboženská kasta utešovať a učiť. Miesto vodcu ostalo prázdne.
S pozdravom Peter.

@KALIDOR Zdravia ti. Trošku ťa poopravím , s tým zložením Šedého Koncilu rasy Mimbari. Zo začiatku to bolo naozaj tak ako píšeš. No systém triumvirátu zlyhal. Vypukla občianská vojna. Tá bola rýchlo ukončená. Následne bol vytvorený nový model. Po novom sa zmenil pomer, vojenská a náboženská mali po dvoch členov v koncile. Kasta robotníkov získala päť členov. Potom už vojenská a náboženská kasta fungovali ako poradný orgán. Vojaci naďalej mali za úlohu chrániť, a náboženská kasta utešovať a učiť. Miesto vodcu ostalo prázdne. S pozdravom Peter.

Někdo se psychicky zhroutí začne panikařit a vyvádět při nějaké nehodě, tak mu někdo jednu vrazí (6.priorita), aby se vzpamatoval.
A co 5.priorita Genocida?


[quote="pid:43682, uid:426"]Někdo se psychicky zhroutí začne panikařit a vyvádět při nějaké nehodě, tak mu někdo jednu vrazí (6.priorita), aby se vzpamatoval.[/quote]A co 5.priorita Genocida?

A co 5.priorita Genocida?

To nie je genocída... Ale genetika a zdravie. Na genetiku a zdravie môžeš buď útočiť, ak je tvoja koncepcia a ciele nepriateľská, alebo ich môžeš chrániť a zveľaďovať. Môžeš sa zamerať na to, aby si odstránil z ľudských potravín a prostredia všetky jedy a škodlivé látky, aby bola spoločnosť zdravá a jej potenciál, čo najväčší.


6.prioritu v určitej forme budeš využívať v tom zmysle, že bude namierená na ochranu pred inými spoločnosťami, ktoré sú ešte stále davo-"elitárne" a majú svoje vlastné globalistické ambície. Pritom tvoja spoločnosť už nemusí byť davo-"elitárna".


4.priorita - ekonomika môže slúžiť ako zbraň a nástroj zotročenia, ale môže slúžiť aj ako efektívny nástroj na rozvoj spoločnosti.


Treba sa len hlbšie vnoriť do toho, ako sú tieto priority využívané.


Pre zjednodušenie si tie priority predstav ako sektory:
6.vojenský sektor.
5.Sektor zdravia a genetiky.
4.Ekonomický sektor
3.Informačný sektor
2.Historický a egregoriálno-matričný sektor
1.Metodologický sektor


A tieto sektory slúžia buď na obranu a zveľaďovanie vlastnej spoločnosti, alebo na agresiu voči iným spoločnostiam. Záleží od toho akými cieľmi ich naplníš a podľa akých teórií a koncepcií postupuješ. O tom je, či človek riadi podľa PFR, alebo neriadi podľa PFR. Prvé štyri etapy PFR slúžia na vypracovanie teórii, ktoré môžu zveľaďovať alebo aj ničiť, bez toho, aby si to tí, ktorým tieto teórie naliali do hlavy, uvedomovali. Príkladom je aj tá ekonomická teória, ktorá tvrdí, že "zvyšovaním úrokov CB sa znižuje inflácia". Tí ľudia skrátka veria svojim autoritám, a neoverujú si do hĺbky, ako pracuje reálna ekonomika. A tak sú vyškolení, aby v určitých situáciach podnikali kroky, ktoré budú ničiť vlastnú spoločnosť. Ale keď ľuďom dáš korektné znalosti a teórie, tak tie budú slúžiť pre rozvoj spoločnosti. Zdravotný sektor bude slúžiť pre ochranu a zveľaďovanie zdravia. Vojenský sektor čisto na obranu. Informačný sektor bude korektne informovať a vytvárať adekvátne vedecké znalosti, bezpečné technológie. Historický sektor dá ľuďom správne povedomie o minulosti, vráti im korene, a vytrhne ich zo škodlivých matríc a egregoriálnych procesov. A metodologický sektor naučí ľudí samostatne si vypracovávať znalosti, t.j. naučí ich metodologickým zručnostiam, samostatne myslieť a tvoriť, analyzovať "od celku k detailom" (nie naopak), naučí ich dialektike života.


[quote="pid:43687, uid:312"]A co 5.priorita Genocida?[/quote] To nie je genocída... Ale genetika a zdravie. Na genetiku a zdravie môžeš buď útočiť, ak je tvoja koncepcia a ciele nepriateľská, alebo ich môžeš chrániť a zveľaďovať. Môžeš sa zamerať na to, aby si odstránil z ľudských potravín a prostredia všetky jedy a škodlivé látky, aby bola spoločnosť zdravá a jej potenciál, čo najväčší. 6.prioritu v určitej forme budeš využívať v tom zmysle, že bude namierená na ochranu pred inými spoločnosťami, ktoré sú ešte stále davo-"elitárne" a majú svoje vlastné globalistické ambície. Pritom tvoja spoločnosť už nemusí byť davo-"elitárna". 4.priorita - ekonomika môže slúžiť ako zbraň a nástroj zotročenia, ale môže slúžiť aj ako efektívny nástroj na rozvoj spoločnosti. Treba sa len hlbšie vnoriť do toho, ako sú tieto priority využívané. Pre zjednodušenie si tie priority predstav ako sektory: 6.vojenský sektor. 5.Sektor zdravia a genetiky. 4.Ekonomický sektor 3.Informačný sektor 2.Historický a egregoriálno-matričný sektor 1.Metodologický sektor A tieto sektory slúžia buď na obranu a zveľaďovanie vlastnej spoločnosti, alebo na agresiu voči iným spoločnostiam. Záleží od toho akými cieľmi ich naplníš a podľa akých teórií a koncepcií postupuješ. O tom je, či človek riadi podľa PFR, alebo neriadi podľa PFR. Prvé štyri etapy PFR slúžia na vypracovanie teórii, ktoré môžu zveľaďovať alebo aj ničiť, bez toho, aby si to tí, ktorým tieto teórie naliali do hlavy, uvedomovali. Príkladom je aj tá ekonomická teória, ktorá tvrdí, že "zvyšovaním úrokov CB sa znižuje inflácia". Tí ľudia skrátka veria svojim autoritám, a neoverujú si do hĺbky, ako pracuje reálna ekonomika. A tak sú vyškolení, aby v určitých situáciach podnikali kroky, ktoré budú ničiť vlastnú spoločnosť. Ale keď ľuďom dáš korektné znalosti a teórie, tak tie budú slúžiť pre rozvoj spoločnosti. Zdravotný sektor bude slúžiť pre ochranu a zveľaďovanie zdravia. Vojenský sektor čisto na obranu. Informačný sektor bude korektne informovať a vytvárať adekvátne vedecké znalosti, bezpečné technológie. Historický sektor dá ľuďom správne povedomie o minulosti, vráti im korene, a vytrhne ich zo škodlivých matríc a egregoriálnych procesov. A metodologický sektor naučí ľudí samostatne si vypracovávať znalosti, t.j. naučí ich metodologickým zručnostiam, samostatne myslieť a tvoriť, analyzovať "od celku k detailom" (nie naopak), naučí ich dialektike života.
Upravené 18. 11. 2021 o 21:29

To nie je genocída

Ale KOB to kvalifikuje, jako genocidu. "5. priorita: zdravotně-biologická, zbraně nepřímé genocidy (studená válka, fyzické pro-středky řízení); prostředky genocidy: drogy, alkohol, tabák, léky, otrávené či poškozené potraviny, voda i vzduch. A také asociální chování. Tyto zbraně jsou maskovány prostřednictvím „ďábelské“ kultury tak, aby je lidé přijímali bez odporu (viz heslo „Overtonovo okno“)."


Podle toho, jak Světlana Dragan charakterizovala novou společnost po roce 2026, nebudou tyto priority platit. Řízení bude postaveno na úplně jiných principech.


[quote="pid:43697, uid:6"]To nie je genocída[/quote] Ale KOB to kvalifikuje, jako genocidu. "5. priorita: zdravotně-biologická, **zbraně nepřímé genocidy** (studená válka, fyzické pro-středky řízení); **prostředky genocidy**: drogy, alkohol, tabák, léky, otrávené či poškozené potraviny, voda i vzduch. A také asociální chování. Tyto zbraně jsou maskovány prostřednictvím „ďábelské“ kultury tak, aby je lidé přijímali bez odporu (viz heslo „Overtonovo okno“)." Podle toho, jak Světlana Dragan charakterizovala novou společnost po roce 2026, nebudou tyto priority platit. Řízení bude postaveno na úplně jiných principech.
Upravené 18. 11. 2021 o 21:34

A co 5.priorita Genocida?

Jednotlivé priority řízení jsou (hlavně ty nižší) popsány spíše pomocí svých "temných" stránek.
Ale mají i "světlou" stránku. Např. pro 5. prioritu něco jako "zdravá životospráva".


Máme nůž. Ten může zabíjet (temná stránka) nebo krájet cibuli (světlá stránka).


[quote="pid:43687, uid:312"]A co 5.priorita Genocida?[/quote] Jednotlivé priority řízení jsou (hlavně ty nižší) popsány spíše pomocí svých "temných" stránek. Ale mají i "světlou" stránku. Např. pro 5. prioritu něco jako "zdravá životospráva". Máme nůž. Ten může zabíjet (temná stránka) nebo krájet cibuli (světlá stránka).

5. priorita: zdravotně-biologická, zbraně nepřímé genocidy (studená válka, fyzické pro-středky řízení); prostředky genocidy: drogy, alkohol, tabák, léky, otrávené či poškozené potraviny, voda i vzduch. A také asociální chování. Tyto zbraně


Priority riadenia fungujú vždy dvoma smermi. Buď je to zbraň agresie alebo prostriedok riadenia. Ten opis ktorý si uviedol opisuje prvý variant, keď je to použité ako zbraň. Ale ty to môžeš použiť ako prostriedok riadenia. Použiť to nie na ničenie, ale na obranu a zveľaďovanie. Chápeš?
V tomto prípade len VP ZSSR kládol dôraz na tú negatívnu stránku. Ale existuje aj pozitívna.


[quote="pid:43698, uid:312"]5. priorita: zdravotně-biologická, zbraně nepřímé genocidy (studená válka, fyzické pro-středky řízení); prostředky genocidy: drogy, alkohol, tabák, léky, otrávené či poškozené potraviny, voda i vzduch. A také asociální chování. Tyto zbraně[/quote] Priority riadenia fungujú vždy dvoma smermi. Buď je to zbraň agresie alebo prostriedok riadenia. Ten opis ktorý si uviedol opisuje prvý variant, keď je to použité ako zbraň. Ale ty to môžeš použiť ako prostriedok riadenia. Použiť to nie na ničenie, ale na obranu a zveľaďovanie. Chápeš? V tomto prípade len VP ZSSR kládol dôraz na tú negatívnu stránku. Ale existuje aj pozitívna.

Chápeš?
Všechno toto chápu, a není to pro mě nic z toho, co kolegové i ty výše popsali, novinka. Jde mi spíš o to, jestli se nepřipravujeme na předchozí "válku". Podle změn, které přicházejí, se mi to tak jeví.
Ta otázka, kterou jsem tady postavil se mi vynořila po poslechu Dragan. Absolutně vše bude jiné. Neumíme si ani představit jak. Bude tady úplně jiný svět a realita.


[quote="pid:43700, uid:6"]Chápeš?[/quote]Všechno toto chápu, a není to pro mě nic z toho, co kolegové i ty výše popsali, novinka. Jde mi spíš o to, jestli se nepřipravujeme na předchozí "válku". Podle změn, které přicházejí, se mi to tak jeví. Ta otázka, kterou jsem tady postavil se mi vynořila po poslechu Dragan. Absolutně vše bude jiné. Neumíme si ani představit jak. Bude tady úplně jiný svět a realita.
Upravené 18. 11. 2021 o 21:47

Bude tady úplně jiný svět a realita.


Zobecněná podstata řízení zůstane stejná nebo jinak prostředky řízení zůstanou stejné. Změní se vektory cílů a způsob řízení.


Auto (objekt řízení - lidstvo) zůstane stejné, ale změní se řidič, který pojede mnohem klidněji a tam kam si pasažéři přejí.


Teď jedeme šílenou zběsilou jízdou, kdy nemůžeme vystoupit a už je v současnosti jasné, že do propasti. Jakmile bude řidič zpacifikován a zasedne k volantu někdo profesionálně zdatný se správným cílem cesty, bude to pro ostatní pasažéry změna, kterou budou vnímat jak přechod z pekla do ráje. Z okénka uvidí krásnou krajinu a ne propast a nikdo s nimi nebude házet ze strany na stranu. (Tak čtu popis od Světlany Dragan)


Ale vozidlo (lidstvo) zůstane stejné, brzdy, plyn motor atd. to vše bude stejné, jiný bude řidič a cíl cesty. Takže priority řízení a jejich osvojení budou potřeba stále.


[quote="pid:43703, uid:312"]Bude tady úplně jiný svět a realita.[/quote] Zobecněná podstata řízení zůstane stejná nebo jinak prostředky řízení zůstanou stejné. Změní se vektory cílů a způsob řízení. Auto (objekt řízení - lidstvo) zůstane stejné, ale změní se řidič, který pojede mnohem klidněji a tam kam si pasažéři přejí. Teď jedeme šílenou zběsilou jízdou, kdy nemůžeme vystoupit a už je v současnosti jasné, že do propasti. Jakmile bude řidič zpacifikován a zasedne k volantu někdo profesionálně zdatný se správným cílem cesty, bude to pro ostatní pasažéry změna, kterou budou vnímat jak přechod z pekla do ráje. Z okénka uvidí krásnou krajinu a ne propast a nikdo s nimi nebude házet ze strany na stranu. (Tak čtu popis od Světlany Dragan) Ale vozidlo (lidstvo) zůstane stejné, brzdy, plyn motor atd. to vše bude stejné, jiný bude řidič a cíl cesty. Takže priority řízení a jejich osvojení budou potřeba stále.
Upravené 19. 11. 2021 o 07:17

Vojenský sektor čisto na obranu.

Netreba zabúdať na ženistov. Ochrana obyvateľstva pred živelnými, či inými pohromamy.
Naozaj budú potrebné všetky priority riadenia, len sa im musia zadefinovať ciele v prospech človekov a prírody.


Priority riadenia fungujú vždy dvoma smermi. Buď je to zbraň agresie alebo prostriedok riadenia.


[quote="pid:43697, uid:6"]Vojenský sektor čisto na obranu.[/quote] Netreba zabúdať na ženistov. Ochrana obyvateľstva pred živelnými, či inými pohromamy. Naozaj budú potrebné všetky priority riadenia, len sa im musia zadefinovať ciele v prospech človekov a prírody. [quote="pid:43700, uid:6"]Priority riadenia fungujú vždy dvoma smermi. Buď je to zbraň agresie alebo prostriedok riadenia.[/quote]

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 19. 11. 2021 o 07:47

Bude tady úplně jiný svět a realita.

Lze vytvořit jakoukoliv vymyšlenou, deformovanou, virtuální realitu - GP to tak dělá vždy a pokusí se o to i nyní (falešné obrazy). Naopak priority řízení v KSB jsou odkrytím reality, kterou zakrýval - podstatou fungování našeho světa, která se nemění, něco jako sociologické přírodní zákony.


[quote="pid:43703, uid:312"]Bude tady úplně jiný svět a realita.[/quote] Lze vytvořit jakoukoliv vymyšlenou, deformovanou, virtuální realitu - GP to tak dělá vždy a pokusí se o to i nyní (falešné obrazy). Naopak priority řízení v KSB jsou odkrytím reality, kterou zakrýval - podstatou fungování našeho světa, která se nemění, něco jako sociologické přírodní zákony.

Lze vytvořit jakoukoliv vymyšlenou, deformovanou, virtuální realitu


Ano s tím počítám (v zamlčení, že my všichni zde), GP vymění řidiče, který pojede trochu klidněji a do oken vozidla dá obrázky hezké krajiny a my pojedeme uklidnění oklikou do stejné propasti. (navazuji na svůj předchozí příspěvek)


[quote="pid:43750, uid:177"]Lze vytvořit jakoukoliv vymyšlenou, deformovanou, virtuální realitu[/quote] Ano s tím počítám (v zamlčení, že my všichni zde), GP vymění řidiče, který pojede trochu klidněji a do oken vozidla dá obrázky hezké krajiny a my pojedeme uklidnění oklikou do stejné propasti. (navazuji na svůj předchozí příspěvek)
Upravené 19. 11. 2021 o 08:34

Ano s tím počítám (v zamlčení, že my všichni zde), GP vymění řidiče, který pojede trochu klidněji a do oken vozidla dá obrázky hezké krajiny a my pojedeme uklidnění oklikou do stejné propasti.

Přesně. V jiném vlákně dal Jiří info, kde už nejspíš GP reaguje na situaci - Great Narrative (nová kniha pana Schwaba) - korekce řízení ze strany GP.


Po Great Resetu přichází Great Narrative. Schwab ohásil novou knihu s novými instrukcemi.
https://www.infowars.com/posts/wef-founder-klaus-schwab-announces-great-narrative-project/
"Jsme zde, abychom definovali Great narrative, příběh budoucnosti", řekl Schwab


[quote="pid:43760, uid:426"]Ano s tím počítám (v zamlčení, že my všichni zde), GP vymění řidiče, který pojede trochu klidněji a do oken vozidla dá obrázky hezké krajiny a my pojedeme uklidnění oklikou do stejné propasti.[/quote] Přesně. V jiném vlákně dal Jiří info, kde už nejspíš GP reaguje na situaci - Great Narrative (nová kniha pana Schwaba) - korekce řízení ze strany GP. Po Great Resetu přichází Great Narrative. Schwab ohásil novou knihu s novými instrukcemi. https://www.infowars.com/posts/wef-founder-klaus-schwab-announces-great-narrative-project/ "Jsme zde, abychom definovali Great narrative, příběh budoucnosti", řekl Schwab

Po Great Resetu přichází Great Narrative.

To se snaží vyvolat dojem, že “Reset” už je hotový a dál už se bude jenom kecat?


[quote="pid:43769, uid:177"]Po Great Resetu přichází Great Narrative.[/quote] To se snaží vyvolat dojem, že “Reset” už je hotový a dál už se bude jenom kecat?

Vzhledem k nepokojů, odporu a stavu kotle před výbuchem po celém světě to spíše vypadá na to , že ten slavný great reset je na lopatě .


Vzhledem k nepokojů, odporu a stavu kotle před výbuchem po celém světě to spíše vypadá na to , že ten slavný great reset je na lopatě .

Víc je o tom v tomto vlákně:
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3314/post-43758&page=from_notify&nid=1096048#post-43796


With respect to the first obstacle Schwab mentions, the WEF’s great reset itself is a polarizing agenda that, if anything, has brought the common will of the people against it — not for it — people don’t like being told they’ll own nothing and they’ll be happy.
Brazil says ‘no’ to great reset: ‘Totalitarian social control is not the remedy for any crisis’


Schwab se zmiňuje, že samotný velký reset je polarizující agendou, která, vyvolala společnou vůli lidí proti ní – ne pro ni. Lidé nemají rádi, když jim někdo říká, že nebudou nic vlastnit a budou šťastní.
Brazílie říká „ne“ velkému resetu: „Totalitní sociální kontrola není lékem na žádnou krizi“.


V tom má pravdu, "předseda".


Spustili reset, transformace už běží, jenže zákon času jim to boří a neběží zcela podle jejich představ. Řízení se stává viditelné, standardní nástroje řízení (autority, klany, strany, masmédia, církve...) se stávají nedůvěryhodné ve zrychleném režimu. Příkladem je "pandemie" - pokud bude výsledek vakcinace viditelný průšvih, ztratí důvěru a kormidlo jim bude vytrženo z rukou (asi jako po 2WW). Zdá se, že jediné východisko, aby neztratili řízení zcela, je přiblížit se člověku = GP musí jít (možná jen dočasně) proti vlastním cílům.
Klaus se tváří, že na to přistoupili, ale stále tam jsou skryté nášlapné miny (viz. např. základní příjem).
Putina už k řízení přizvali, jenže to není hlupák, nechá je, aby si tu kašičku co navařili snědli sami. Great Reset je rozjetý a staré řídící kádry pokračují v původním plánu - spějí do vlastní záhuby a s nimi bohužel i část populace která se včas nevzpamatuje.


Víc je o tom v tomto vlákně: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3314/post-43758&page=from_notify&nid=1096048#post-43796 With respect to the first obstacle Schwab mentions, the WEF’s great reset itself is a polarizing agenda that, if anything, has brought the common will of the people against it — not for it — people don’t like being told they’ll own nothing and they’ll be happy. Brazil says ‘no’ to great reset: ‘Totalitarian social control is not the remedy for any crisis’ Schwab se zmiňuje, že samotný velký reset je polarizující agendou, která, vyvolala společnou vůli lidí proti ní – ne pro ni. Lidé nemají rádi, když jim někdo říká, že nebudou nic vlastnit a budou šťastní. Brazílie říká „ne“ velkému resetu: „Totalitní sociální kontrola není lékem na žádnou krizi“. V tom má pravdu, "předseda". Spustili reset, transformace už běží, jenže zákon času jim to boří a neběží zcela podle jejich představ. Řízení se stává viditelné, standardní nástroje řízení (autority, klany, strany, masmédia, církve...) se stávají nedůvěryhodné ve zrychleném režimu. Příkladem je "pandemie" - pokud bude výsledek vakcinace viditelný průšvih, ztratí důvěru a kormidlo jim bude vytrženo z rukou (asi jako po 2WW). Zdá se, že jediné východisko, aby neztratili řízení zcela, je přiblížit se člověku = GP musí jít (možná jen dočasně) proti vlastním cílům. Klaus se tváří, že na to přistoupili, ale stále tam jsou skryté nášlapné miny (viz. např. základní příjem). Putina už k řízení přizvali, jenže to není hlupák, nechá je, aby si tu kašičku co navařili snědli sami. Great Reset je rozjetý a staré řídící kádry pokračují v původním plánu - spějí do vlastní záhuby a s nimi bohužel i část populace která se včas nevzpamatuje.

Podle toho, jak Světlana Dragan charakterizovala novou společnost po roce 2026, nebudou tyto priority platit.


V ktorom videu to popisovala, v tom poslednom čo vložila Lin? Videl som len tie dve staršie z augusta, čo dala na vrchu vlákna yori. Tam nebol žiadny bližší popis budúcej spoločnosti.


[quote="pid:43698, uid:312"]Podle toho, jak Světlana Dragan charakterizovala novou společnost po roce 2026, nebudou tyto priority platit.[/quote] V ktorom videu to popisovala, v tom poslednom čo vložila Lin? Videl som len tie dve staršie z augusta, čo dala na vrchu vlákna yori. Tam nebol žiadny bližší popis budúcej spoločnosti.

V ktorom videu to popisovala, v tom poslednom čo vložila Lin?
ano, je to to video ..pozri aspon poslednych 20 min


[quote="pid:43851, uid:6"]V ktorom videu to popisovala, v tom poslednom čo vložila Lin?[/quote] ano, je to to video ..pozri aspon poslednych 20 min
1.65k
36
16
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept