História
Byl objeven nový lidský předek. Revoluční nález vyvolal mezi vědci velké spory

Nikde jsem to tu nenašel a nevím, kam bych to přesně zařadil, tak tomu dám nové téma (pokud myslíte, že to patří do nějakého tématu, tak klidně smáznu smile )


https://www.dotyk.cz/magazin/lidsky-predek-30001104.html


Byl objeven nový lidský předek. Revoluční nález vyvolal mezi vědci velké spory


Zkoumání pravěkých lebek a kostí není jednoduchá práce. Lebka objevená v roce 1976 v Etiopii je předmětem sporů dodnes. Vědecký tým z univerzity z kanadského Winnipegu nyní tvrdí, že se mu podařilo pro ni najít v evolučním řetězci to správné místo. Mělo jít o přímého předka moderního člověka.


Lebka získala přezdívku Bodo podle názvu vyschlé řeky, u které byla nalezena. Její majitel žil na africkém kontinentu před 600 tisíci lety a jeho druh se z planety vytratil zhruba o 400 tisíc let později. Lebka nese znaky člověka vzpřímeného i rozumného a byla zařazena mezi druhy Homo heidelbergensis společně s dalšími ostatky objevenými pro změnu v Evropě.


Kanadští vědci pod vedením doktorky Mirjany Roksandic teď ale tvrdí, že takové zařazení lebce nesedí. Evropské nálezy, které s ní byly vhozeny do jednoho pytle, totiž vykazují znaky i člověka neandertálského, jenž neměl s "Bodem" pranic společného. Navrhli proto zavést do názvosloví zcela nový termín "Homo bodoensis" a evropské ostatky zařadit k neandertálcům.


Další podpora pro liberální demokracii, podporovatele plavčíků a celé multi kulty agendy.


Nikde jsem to tu nenašel a nevím, kam bych to přesně zařadil, tak tomu dám nové téma (pokud myslíte, že to patří do nějakého tématu, tak klidně smáznu :) ) https://www.dotyk.cz/magazin/lidsky-predek-30001104.html **Byl objeven nový lidský předek. Revoluční nález vyvolal mezi vědci velké spory** Zkoumání pravěkých lebek a kostí není jednoduchá práce. Lebka objevená v roce 1976 v Etiopii je předmětem sporů dodnes. Vědecký tým z univerzity z kanadského Winnipegu nyní tvrdí, že se mu podařilo pro ni najít v evolučním řetězci to správné místo. Mělo jít o přímého předka moderního člověka. Lebka získala přezdívku Bodo podle názvu vyschlé řeky, u které byla nalezena. Její majitel žil na africkém kontinentu před 600 tisíci lety a jeho druh se z planety vytratil zhruba o 400 tisíc let později. Lebka nese znaky člověka vzpřímeného i rozumného a byla zařazena mezi druhy Homo heidelbergensis společně s dalšími ostatky objevenými pro změnu v Evropě. Kanadští vědci pod vedením doktorky Mirjany Roksandic teď ale tvrdí, že takové zařazení lebce nesedí. Evropské nálezy, které s ní byly vhozeny do jednoho pytle, totiž vykazují znaky i člověka neandertálského, jenž neměl s "Bodem" pranic společného. Navrhli proto zavést do názvosloví zcela nový termín "Homo bodoensis" a evropské ostatky zařadit k neandertálcům. Další podpora pro liberální demokracii, podporovatele plavčíků a celé multi kulty agendy.

Byl objeven nový lidský předek. Revoluční nález vyvolal mezi vědci velké spory

Nejedná se o nic jiného, než křečovitou snahu dokázat, že lidstvo pochází z Afriky.


[quote="pid:41761, uid:473"]Byl objeven nový lidský předek. Revoluční nález vyvolal mezi vědci velké spory[/quote] Nejedná se o nic jiného, než křečovitou snahu dokázat, že lidstvo pochází z Afriky.
520
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept