Naši analytici
Konceptualcz.cz

Srovnáváš nesrovnatelné. Kdes vzal, že Dugin je poradcem Putina? Vždyť Dugin je od Pjakina i od Putina tak daleko, jako je z Aljašky k nám. Něco si o něm vyhledej, než něco takového příště napíšeš. Dugin patří k "černému hnutí" (černé barvou), které vždy a všude protlačuje radikální a militantní způsoby. Nemá s KSB nic společného

Do to se nechci zamotat Lin, Dugina první zmínil v jiné komunikaci kolega, já ho uvedl jako protipól Pjakina a že se pohyboval v okruhu poradců Putina(najdi na MSM, jestli nenajdeš, postnu, ale nechci se v tom odpadu znovu hrabat).
Co se týká těch zbraní KSB proti démonům je fakt, ale napadlo tě, že zbraň může být víceúčelová, že zatím nevítězíme, radostně netvoříme, Ogar démonek tady vyskakuje s Védy.sk jenom proto, že čtecí kapacitu vyčerpal na jejich jednoduchej web, já mu chci dát obrázky, aby se chytil. Komunita rozdělená a všichni nabádají ke čtení knih, poradíš mi kromě blokování(které nikam v horizontu času nepovede), jiný nástroj přiblížení kritické většině, protože Ogar není démon, je línej a většina útočníků taky.
Budu rád, když se přestaneme podezírat z věcí, které neděláme a začneme spolupracovat.


[quote="pid:41596, uid:203"]Srovnáváš nesrovnatelné. Kdes vzal, že Dugin je poradcem Putina? Vždyť Dugin je od Pjakina i od Putina tak daleko, jako je z Aljašky k nám. Něco si o něm vyhledej, než něco takového příště napíšeš. Dugin patří k "černému hnutí" (černé barvou), které vždy a všude protlačuje radikální a militantní způsoby. Nemá s KSB nic společného[/quote] Do to se nechci zamotat Lin, Dugina první zmínil v jiné komunikaci kolega, já ho uvedl jako protipól Pjakina a že se pohyboval v okruhu poradců Putina(najdi na MSM, jestli nenajdeš, postnu, ale nechci se v tom odpadu znovu hrabat). Co se týká těch zbraní KSB proti démonům je fakt, ale napadlo tě, že zbraň může být víceúčelová, že zatím nevítězíme, radostně netvoříme, Ogar démonek tady vyskakuje s Védy.sk jenom proto, že čtecí kapacitu vyčerpal na jejich jednoduchej web, já mu chci dát obrázky, aby se chytil. Komunita rozdělená a všichni nabádají ke čtení knih, poradíš mi kromě blokování(které nikam v horizontu času nepovede), jiný nástroj přiblížení kritické většině, protože Ogar není démon, je línej a většina útočníků taky. Budu rád, když se přestaneme podezírat z věcí, které neděláme a začneme spolupracovat.

Pro Sin Le Noble: Čím začít...
Asi tím, že blokaci bych volila až při velkém pruzení. Nezaváděj sem liberály, protože když někdo ničí smysluplnou a dobře "našlápnutou diskusi - tak to je na blokaci a bez pátrání po tom, jestli je to úmyslně nebo ne. Je to jako ničit a kazit práci druhých = destrukce. Ogar démon není - to je jasné. Protože typ démon je úplně o něčem jiném. Ogar ho nedosahuje.
A k Duginovi:
Jestliže to tady někdo napsal, nemusí to být pravda. Když si to sám nechceš nebo neumíš ověřit, zeptej se v diskusi jiných. Dost dobrým znalcem ruských "reálií" je třeba Taurus (ten mě napadl, takže neříkám, že jiný tady není - je jich tu povíc). Putin má s Duginem společného jen to, že mluví o Eurasii jako o sjednoceném prostoru. Oba tím ale myslí něco jiného - když dva dělají totéž, není to totéž. Dugin je totiž zastánce vlády církve a cara (jestli si to dobře pamatuju), tj. samoděržaví, kde by ale rozhodné slovo měla pravoslavná církev. No a to jaksi s KSB nekoresponduje... Čímž neříkám, že by sis ho nemohl poslechnout, protože i některé jeho myšlenky jsou zajímavé.
Nakonec k démonovi: Každý člověk ve svém vývoji od narození prochází (tedy - měl by, má k tomu dispozice) všemi typy psychiky. Typem Člověk by měl skončit - ale neděje se to. Skončit ale na naše poměry brzy - a to kolem 25 let. Zatím je to tak, že mnozí se nedostanou ani přes druhou příčku a zůstanou v ní celý život (a mnozí nepřesáhnou ani tu první).
Démon je nejvyšší příčka, kterou lze dosáhnout BEZ spolupráce se svědomím. Takže démon je velice sociálně zběhlý, inteligentní, přizpůsobivý... prostě má vše, co dnešní doba žádá a v pracovních dotaznících řadí ke ctnostem. Umí velmi dobře manipulovat. Stačí si představit Wollanda z Mistra a Markétky.
https://www.youtube.com/watch?v=jA6TBOxPjP8


No a démoni jsou na nejvyšších příčkách řízení světa. GP jsou démoni. Jim nemusí nikdo vysvětlovat, jak se řídí společnost nebo supersystémy. Oni to totiž moc dobře vědí. A dost hloupé je, že mnoho lidí, kteří na úroveň démona dosáhli, tam už zůstanou a dál jít nechtějí, protože jim zachutná MOC.
K Člověku se dopracují jen ti, co mají a užívají svědomí. A to nelze bez Lásky - a taky všech dneska vysmívaných ctností. Jen Člověk přemůže démona - protože má "přímou linku" k Bohu. KSB je zbraní v tom, že dává lidem vědění, které si démoni uzurpovali pro sebe. Takové vědění, aby se mohli démonům účinně postavit.


Pro Sin Le Noble: Čím začít... Asi tím, že blokaci bych volila až při velkém pruzení. Nezaváděj sem liberály, protože když někdo ničí smysluplnou a dobře "našlápnutou diskusi - tak to je na blokaci a bez pátrání po tom, jestli je to úmyslně nebo ne. Je to jako ničit a kazit práci druhých = destrukce. Ogar démon není - to je jasné. Protože typ démon je úplně o něčem jiném. Ogar ho nedosahuje. A k Duginovi: Jestliže to tady někdo napsal, nemusí to být pravda. Když si to sám nechceš nebo neumíš ověřit, zeptej se v diskusi jiných. Dost dobrým znalcem ruských "reálií" je třeba Taurus (ten mě napadl, takže neříkám, že jiný tady není - je jich tu povíc). Putin má s Duginem společného jen to, že mluví o Eurasii jako o sjednoceném prostoru. Oba tím ale myslí něco jiného - když dva dělají totéž, není to totéž. Dugin je totiž zastánce vlády církve a cara (jestli si to dobře pamatuju), tj. samoděržaví, kde by ale rozhodné slovo měla pravoslavná církev. No a to jaksi s KSB nekoresponduje... Čímž neříkám, že by sis ho nemohl poslechnout, protože i některé jeho myšlenky jsou zajímavé. Nakonec k démonovi: Každý člověk ve svém vývoji od narození prochází (tedy - měl by, má k tomu dispozice) všemi typy psychiky. Typem Člověk by měl skončit - ale neděje se to. Skončit ale na naše poměry brzy - a to kolem 25 let. Zatím je to tak, že mnozí se nedostanou ani přes druhou příčku a zůstanou v ní celý život (a mnozí nepřesáhnou ani tu první). Démon je nejvyšší příčka, kterou lze dosáhnout BEZ spolupráce se svědomím. Takže démon je velice sociálně zběhlý, inteligentní, přizpůsobivý... prostě má vše, co dnešní doba žádá a v pracovních dotaznících řadí ke ctnostem. Umí velmi dobře manipulovat. Stačí si představit Wollanda z Mistra a Markétky. https://www.youtube.com/watch?v=jA6TBOxPjP8 No a démoni jsou na nejvyšších příčkách řízení světa. GP jsou démoni. Jim nemusí nikdo vysvětlovat, jak se řídí společnost nebo supersystémy. Oni to totiž moc dobře vědí. A dost hloupé je, že mnoho lidí, kteří na úroveň démona dosáhli, tam už zůstanou a dál jít nechtějí, protože jim zachutná MOC. K Člověku se dopracují jen ti, co mají a užívají svědomí. A to nelze bez Lásky - a taky všech dneska vysmívaných ctností. Jen Člověk přemůže démona - protože má "přímou linku" k Bohu. KSB je zbraní v tom, že dává lidem vědění, které si démoni uzurpovali pro sebe. Takové vědění, aby se mohli démonům účinně postavit.
Upravené 7. 11. 2021 o 16:47

Tohle téma zakládám jako praktickou pomůcku

Nezaložil’s téma, ale přidal’s příspěvek do existujícího tématu.


[quote="pid:41615, uid:641"]Tohle téma zakládám jako praktickou pomůcku[/quote] Nezaložil’s téma, ale přidal’s příspěvek do existujícího tématu.

Nezaložil’s téma, ale přidal’s příspěvek do existujícího tématu.

já vím
Poz. vkládám zatím jako příspěvek, budu rád za názory,


[quote="pid:41642, uid:240"]Nezaložil’s téma, ale přidal’s příspěvek do existujícího tématu.[/quote] já vím [quote="pid:41615, uid:641"]Poz. vkládám zatím jako příspěvek, budu rád za názory,[/quote]

Tohle téma zakládám jako praktickou pomůcku pro začátečníky KSB
...
Vítejte
dobrá zpráva je, že jste blíž k tomu stát se člověkem než třeba zvíře nebo biorobot
zpráva je horší, protože po vás vyžaduje změnu pohledu
zpráva je velmi zlá, pokud neprojdete tímto testem, musíte zůstat démonem

Cože?
Další "Malá násobilka"?


[quote="pid:41615, uid:641"]Tohle téma zakládám jako praktickou pomůcku pro začátečníky KSB ... Vítejte dobrá zpráva je, že jste blíž k tomu stát se člověkem než třeba zvíře nebo biorobot zpráva je horší, protože po vás vyžaduje změnu pohledu zpráva je velmi zlá, pokud neprojdete tímto testem, musíte zůstat démonem[/quote] Cože? Další "Malá násobilka"?
Upravené 8. 11. 2021 o 17:08

Cože?
Další malá násobilka?

jestli si na ní troufáš...


[quote="pid:41646, uid:240"]Cože? Další malá násobilka?[/quote] jestli si na ní troufáš...

Toto je dnes dôležité. Polygamia nie je pre nás (Slovákov a Čechov) vôbec otázkou dnešnej doby.


Kedy to bude?


[quote="pid:41546, uid:326"]Toto je dnes dôležité. Polygamia nie je pre nás (Slovákov a Čechov) vôbec otázkou dnešnej doby.[/quote] Kedy to bude?

Moderátor

@Sin Le Noble Nemáš prosím odkaz na toho Tarana. Předem děkuji.

Chvilku mi to trvalo najít, mluví o tom Nestor.
od 24-té minuty v tomto videu:

Co je vlastně zač ten GLOBÁLNÍ PREDIKTOR aneb Plná funkce řízení od Nestora_Titulky_CZ.avi
https://rutube.ru/video/37674113ca740b46e688e5535e315a10/?playlist=43216

[quote="pid:41592, uid:783"]@Sin Le Noble Nemáš prosím odkaz na toho Tarana. Předem děkuji.[/quote] Chvilku mi to trvalo najít, mluví o tom Nestor. od 24-té minuty v tomto videu: https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/Nestor%20-%20chodbicky.png Co je vlastně zač ten GLOBÁLNÍ PREDIKTOR aneb Plná funkce řízení od Nestora_Titulky_CZ.avi https://rutube.ru/video/37674113ca740b46e688e5535e315a10/?playlist=43216

Kedy to bude?


Je to výrok @jardob (príspevok vyššie),

preto som pred uvedením jeho citácie napísal toto:

je potrebné sa zamerať na náš spôsob života a razantne ho presadzovať tu u nás doma a tradície rodiny preniesť na dnešné podmienky.


Po likvidácii liberál fašizmu a ich veľa druhov pohlaví nikdy.


Ak sa podarí v nadchádzajúcej zmenenej dobe mládeži presadiť akúkoľvek zmutovanú podobu gender polygamie tak možno to budú skúšať (väčšina rodičov stratila autoritu u detí), pred cca polrokom som narazil na článok o istej herečke v ČR ktorú horlivo v tomto propagovali (kto chce nech gúgli nebudem jej robiť reklamu), ďalší spôsob na likvidáciu rodiny dorazil k nám.


Môj názor: tento variant nestane


[quote="pid:41657, uid:7"]Kedy to bude?[/quote] Je to výrok @jardob (príspevok vyššie), preto som pred uvedením jeho citácie napísal toto: [quote="pid:41546, uid:326"]je potrebné sa zamerať na náš spôsob života a razantne ho presadzovať tu u nás doma a tradície rodiny preniesť na dnešné podmienky.[/quote] Po likvidácii liberál fašizmu a ich veľa druhov pohlaví nikdy. Ak sa podarí v nadchádzajúcej zmenenej dobe mládeži presadiť akúkoľvek zmutovanú podobu gender polygamie tak možno to budú skúšať (väčšina rodičov stratila autoritu u detí), pred cca polrokom som narazil na článok o istej herečke v ČR ktorú horlivo v tomto propagovali (kto chce nech gúgli nebudem jej robiť reklamu), ďalší spôsob na likvidáciu rodiny dorazil k nám. Môj názor: tento variant nestane

Od tvojej určite. Našťastie tu nie si iba ty.


Zatím jsem tu žádné souznění s tvou činností ani tvým slovanským světonázorem nezaznamenal.


Slovanský světonázor je neslučitelný např. s jednobožím KSB díky přítomnosti slovanského pantheonu/zvířetníku.


KSB se samozřejmě obrací k prehistorii ruské civilizace a všímá si chyby, kterou z hlediska světonázoru obsahovala. KSB tu chybu nejen nalezla, ale opravila jí právě díky Koránu.


To, že zmiňování Koránu uvádíš jako minu a naopak opomíjíš chybu v prehistorii, kterou si i nadále nesou všechny spolky označující se nyní za slovanské velice názorně ukazuje, že na toto fórum nepatříš. ... jsi příznivce opakování prohry s biblisty.


[quote="pid:41496, uid:623"]Od tvojej určite. Našťastie tu nie si iba ty.[/quote] Zatím jsem tu žádné souznění s tvou činností ani tvým slovanským světonázorem nezaznamenal. Slovanský světonázor je neslučitelný např. s jednobožím KSB díky přítomnosti slovanského pantheonu/zvířetníku. KSB se samozřejmě obrací k prehistorii ruské civilizace a všímá si chyby, kterou z hlediska světonázoru obsahovala. KSB tu chybu nejen nalezla, ale opravila jí právě díky Koránu. To, že zmiňování Koránu uvádíš jako minu a naopak opomíjíš chybu v prehistorii, kterou si i nadále nesou všechny spolky označující se nyní za slovanské velice názorně ukazuje, že na toto fórum nepatříš. ... jsi příznivce opakování prohry s biblisty.

Jura má pravdu . Pokud je zde Biblická koncepce , tak to znamená , že dokázala převálcovat koncepce ostatních kultur . A vracet se ke stejné chybě a jít pod praporem této chyby do boje už není jen chybou , ale zločinem .
Dívat se do minulosti a chápat tím současnost je dobré . Dívat se do minulosti a udělat stejnou chybu , je hovadina .


Jura má pravdu . Pokud je zde Biblická koncepce , tak to znamená , že dokázala převálcovat koncepce ostatních kultur . A vracet se ke stejné chybě a jít pod praporem této chyby do boje už není jen chybou , ale zločinem . Dívat se do minulosti a chápat tím současnost je dobré . Dívat se do minulosti a udělat stejnou chybu , je hovadina .

Pokud je zde Biblická koncepce , tak to znamená , že dokázala převálcovat koncepce ostatních kultur .
Toto tvrdenie mi pripada naivne, kedze aj v minulosti sa koncepcia realizovala vrazdami a nie sirenim idei-textu.


[quote="pid:41727, uid:185"]Pokud je zde Biblická koncepce , tak to znamená , že dokázala převálcovat koncepce ostatních kultur .[/quote]Toto tvrdenie mi pripada naivne, kedze aj v minulosti sa koncepcia realizovala vrazdami a nie sirenim idei-textu.

Lekno , uniká ti ta souvislost , že planeta Země má daný průměr . Takže jak se posouvala hranice ovládnutých území , tak se přibližovala jedna kultura k té další . A nutně zde docházelo ke střetu jejich koncepcí . A jakou koncepci zde máme , která dodnes diktuje celému světu ?
Nemluvě o tom , že šíření ideologie v dobách , kdy vytvořit jakýkoliv text je pracné a zdlouhavé , je pochopitelně účinnější šířit ideologický směr verbálně . Nemluvě o tom , že číst si mohl leda tak učenec , který to uměl .
Takže co ti zde připadá naivní , rozved svoji několika vteřinovou myšlenku .


Lekno , uniká ti ta souvislost , že planeta Země má daný průměr . Takže jak se posouvala hranice ovládnutých území , tak se přibližovala jedna kultura k té další . A nutně zde docházelo ke střetu jejich koncepcí . A jakou koncepci zde máme , která dodnes diktuje celému světu ? Nemluvě o tom , že šíření ideologie v dobách , kdy vytvořit jakýkoliv text je pracné a zdlouhavé , je pochopitelně účinnější šířit ideologický směr verbálně . Nemluvě o tom , že číst si mohl leda tak učenec , který to uměl . Takže co ti zde připadá naivní , rozved svoji několika vteřinovou myšlenku .

Pokud je zde Biblická koncepce , tak to znamená , že dokázala převálcovat koncepce ostatních kultur . A vracet se ke stejné chybě a jít pod praporem této chyby do boje už není jen chybou , ale zločinem .

Jednoznačně nesouhlasím. Před Biblickou koncepcí (12000 let p.n.l) na území celé Evropy vládla mírumilovná Slovanská koncepce. Až do doby. kdy se sem nastěhovala agresívní skupina R1b, u které jedna z cest vedla přes Severní Afriku, tedy přes Starověký Egypt. Ta nová Biblická koncepce se prosadila jen z jednoho důvodu. Oproti Slovanské koncepci byla brutální a agresivní, proto se ji *na čas 2000 let povedlo prosadit. Ale co vidíme? Po 2000 letech přišla ke svému konci. Prostě brutalitou a agresí už nemůže tuto svoji koncepci udržet.
Co je 2000 let oproti 12 000 let před tím. Jen krátká epizoda.
Přirovnal bych to k manželství. Po dlouhých letech se manžel zamiluje do milenky a odejde žít s milenkou v domění, že to bude ráj na zemi. Ale co po nějaké době zjišťuje? Že s milenkou je to mnohem a mnohem horší a proto by se rád vrátil k manželce, kde teď po nové zkušenosti vidí, že předtím to byl v porovnání s dneškem ráj.
Takže v současnosti koncepce KSB je návratem k původnímu lidskému světonázoru, který tady Slované přinesli již před 12000 lety. Zbloudilý manžel se s pokáním vrací domů. Důkazem je právě to, že KSB vznikla opět u Slovanů.


[quote="pid:41727, uid:185"]Pokud je zde Biblická koncepce , tak to znamená , že dokázala převálcovat koncepce ostatních kultur . A vracet se ke stejné chybě a jít pod praporem této chyby do boje už není jen chybou , ale zločinem .[/quote] Jednoznačně nesouhlasím. Před Biblickou koncepcí (12000 let p.n.l) na území celé Evropy vládla mírumilovná Slovanská koncepce. Až do doby. kdy se sem nastěhovala agresívní skupina R1b, u které jedna z cest vedla přes Severní Afriku, tedy přes Starověký Egypt. Ta nová Biblická koncepce se prosadila jen z jednoho důvodu. Oproti Slovanské koncepci byla brutální a agresivní, proto se ji ****na čas 2000 let*** povedlo prosadit. Ale co vidíme? Po 2000 letech přišla ke svému konci. Prostě brutalitou a agresí už nemůže tuto svoji koncepci udržet. Co je 2000 let oproti 12 000 let před tím. Jen krátká epizoda. Přirovnal bych to k manželství. Po dlouhých letech se manžel zamiluje do milenky a odejde žít s milenkou v domění, že to bude ráj na zemi. Ale co po nějaké době zjišťuje? Že s milenkou je to mnohem a mnohem horší a proto by se rád vrátil k manželce, kde teď po nové zkušenosti vidí, že předtím to byl v porovnání s dneškem ráj. Takže v současnosti koncepce KSB je návratem k původnímu lidskému světonázoru, který tady Slované přinesli již před 12000 lety. Zbloudilý manžel se s pokáním vrací domů. Důkazem je právě to, že KSB vznikla opět u Slovanů.
Upravené 8. 11. 2021 o 12:30

Rusofile , to je romantický pokus , jak navázat na slovanství . Vezmi v úvahu , že rozmach těchto hnutí je podporovaný , co myslíš , proč asi ?
Pokud zvítězila jedna z koncepcí tak i z toho důvodu , že ta převálcovaná neměla dostatečnou podporu shora . V něčem byla defektní a tím byla odmítnuta .
Snažit se znovu uchopit a používat nástroj , který se ukázal jako neefektivním vůči agresívnější koncepci , jak jsi se sám vyjádřil je co : Hrdinství , patriotismus a nebo pitomost ?
Hupky hupky , na ty samé hrábě .


Rusofile , to je romantický pokus , jak navázat na slovanství . Vezmi v úvahu , že rozmach těchto hnutí je podporovaný , co myslíš , proč asi ? Pokud zvítězila jedna z koncepcí tak i z toho důvodu , že ta převálcovaná neměla dostatečnou podporu shora . V něčem byla defektní a tím byla odmítnuta . Snažit se znovu uchopit a používat nástroj , který se ukázal jako neefektivním vůči agresívnější koncepci , jak jsi se sám vyjádřil je co : Hrdinství , patriotismus a nebo pitomost ? Hupky hupky , na ty samé hrábě .

Pokud zvítězila jedna z koncepcí tak i z toho důvodu , že ta převálcovaná neměla dostatečnou podporu shora .

Zásadní omyl. Od HNR jsme dostali příležitost vyzkoušet si, jak ta jiná koncepce vypadá a co přináší. Protože jen ve srovnání dokážeme postihnout rozdíl a zjistit, která koncepce je pro nás lepší. Tyto koncepce jsou jenom dvě a to ve prospěch lidí a proti lidem.
Vrátím se zpět k nehodnému manželu. Je dobré, když podvedená manželka umožní manželu, aby mohl přežít se svojí milenkou život se vším všudy. Protože jen ve srovnání těchto dvou zkušeností je schopen si uvědomit, co má pro něj větší cenu a kde a s kým chce žít. Pokud bude manželka v této zkušenosti bránit, pro manžela bude ta milenka pořád víc žádoucí a manželku bude nenávidět jen proto, že mu brání být s jeho milenkou. Pokud má možnost srovnání, jeho rozhodnutí vychází z plné míry informací a tudíž jeho konečné rozhodnutí bude správné.
Závěrem HNR nám umožnil vyzkoušet si život v jiné koncepci, abychom měli zkušenost, jak to v té jiné koncepci vypadá a rozhodli se správně.


[quote="pid:41783, uid:185"]Pokud zvítězila jedna z koncepcí tak i z toho důvodu , že ta převálcovaná neměla dostatečnou podporu shora .[/quote] Zásadní omyl. Od HNR jsme dostali příležitost vyzkoušet si, jak ta jiná koncepce vypadá a co přináší. Protože jen ve srovnání dokážeme postihnout rozdíl a zjistit, která koncepce je pro nás lepší. Tyto koncepce jsou jenom dvě a to ve prospěch lidí a proti lidem. Vrátím se zpět k nehodnému manželu. Je dobré, když podvedená manželka umožní manželu, aby mohl přežít se svojí milenkou život se vším všudy. Protože jen ve srovnání těchto dvou zkušeností je schopen si uvědomit, co má pro něj větší cenu a kde a s kým chce žít. Pokud bude manželka v této zkušenosti bránit, pro manžela bude ta milenka pořád víc žádoucí a manželku bude nenávidět jen proto, že mu brání být s jeho milenkou. Pokud má možnost srovnání, jeho rozhodnutí vychází z plné míry informací a tudíž jeho konečné rozhodnutí bude správné. Závěrem HNR nám umožnil vyzkoušet si život v jiné koncepci, abychom měli zkušenost, jak to v té jiné koncepci vypadá a rozhodli se správně.

Podle tvé datace Slované velkém území vládli min 10 000 let (v podstatě s tím souhlasím) a pak prohráli s biblickou koncepcí.


Uznávám, že to co vytvořili Slované za těchto 10 000 let je to nejlepší, co tu kdy na Zemi z hlediska lidskosti doposud bylo - Slované např. nikdy sami nezavedli otrokářství.
K civilizaci všeobecného lidství však jejich lokální civilizace nikdy nedošla.
(viz http://leva-net.webnode.cz/products/psychologicky-aspekt-historie-a-perspektiv-civilizace/)


A to je i důvod proč tu civilizaci nechal HNR prohrát s biblisty. Ale těch 2000 let jsme si mohli odpustit, kdyby Slované došli k všeobecnému lidství.


(Toto je téma ruských bylin ... cca takto: žena se každou noc proměňuje v ježka, když to zjistí manžel, tak ježčí kůži spálí. Ona mu řekne: Kdyby jsi jen vydržel ještě jeden den, tak zítra bych se svého prokletí zbavila, takto se přesouvám do hradu kouzelníka. ..... manžel musí vykonat hrdinskou výpravu do hradu, po cestě strádat ... aby ji po 2 letech hrdinně osvobodil)


Tj. ano, spoustu věcí jsme si za těch 2000 let útrap zjistili a pochopili (ale mohli jsme si to ušetřit a udělat to rovnou), je to vyjádřeno v KSB.
První z nich je odmítnutí slovanského panteonu a přechod k jednoboží. Znalost Nového Zákona měli slovanští volchvové od Ondřeje a Korán taky znali, protože v sestavě Ruska byli národy vyznávající Islám, tj. není možné se vymlouvat na neznalost.


Druhou z nich je nezájem o výchovu nového pokolení v lidi. Nezájem je možná tvrdé slovo, jemněji vyjádřeno nikdo ve Slovanské civilizaci (a ani nikde jinde) neorganizoval všeobecnou školu, protože povinnost naučit děti býti příslušníky dané kultury plně ležela na rodině. Jednou z funkcí této školy je dohlížet na formování typu psychiky všech dětí (a všechny rodiče toto nezvládnou, takže tento chybějící prvek stojí v základu nedostatečných statististik typů psychiky) - v základech sociologie 5 a ve videu https://www.youtube.com/watch?v=J5W5PaUlBAc&t=550s

se mluví o tvz. prvním učiteli.


Potvrzuji Putincova slova, že všechny současné (a velmi propagované) slovanské směry tyto opravy neobsahují ... tj. pojďte ovečky na ty samé hrábě.


Světlou výjimkou jsou Zvonící cedry Ruska o sibiřské poustevnici Anastasii.


  • tamní světonázor plně obsahuje Jednoboží a způsob organizace života se točí kolem všeobecné školy. Toho "prvního učitele" dle KSB sice nemají, ale to se dá napravit. Zbylá pravidla života jsou velmi podobné těm Slovanským (cca před 2000 let) ... sama Anastasie se však nazvala Ved-rus-sou.

To např. nechápe ani hodně z čtenářů ZCR a když koukám na ty opakované debaty s dnešními Slovany o chybě, kterou staří Slované udělali a jen díky ní prohráli s biblisty X dnešní oprava jejich světonázoru v KSB pomocí Koránu je jimi samotnými (zde Ogar, ale debatu tohoto typu nevedu porve) nazvána jako mina v KSB, tak naprosto chápu autora ZCR, že se Anastasie neprohlásila za Slovanku, ale Vedrussu.


Podle tvé datace Slované velkém území vládli min 10 000 let (v podstatě s tím souhlasím) a pak prohráli s biblickou koncepcí. Uznávám, že to co vytvořili Slované za těchto 10 000 let je to nejlepší, co tu kdy na Zemi z hlediska lidskosti doposud bylo - Slované např. nikdy sami nezavedli otrokářství. K civilizaci všeobecného lidství však jejich lokální civilizace nikdy nedošla. (viz http://leva-net.webnode.cz/products/psychologicky-aspekt-historie-a-perspektiv-civilizace/) A to je i důvod proč tu civilizaci nechal HNR prohrát s biblisty. Ale těch 2000 let jsme si mohli odpustit, kdyby Slované došli k všeobecnému lidství. (Toto je téma ruských bylin ... cca takto: žena se každou noc proměňuje v ježka, když to zjistí manžel, tak ježčí kůži spálí. Ona mu řekne: Kdyby jsi jen vydržel ještě jeden den, tak zítra bych se svého prokletí zbavila, takto se přesouvám do hradu kouzelníka. ..... manžel musí vykonat hrdinskou výpravu do hradu, po cestě strádat ... aby ji po 2 letech hrdinně osvobodil) Tj. ano, spoustu věcí jsme si za těch 2000 let útrap zjistili a pochopili (ale mohli jsme si to ušetřit a udělat to rovnou), je to vyjádřeno v KSB. První z nich je odmítnutí slovanského panteonu a přechod k jednoboží. Znalost Nového Zákona měli slovanští volchvové od Ondřeje a Korán taky znali, protože v sestavě Ruska byli národy vyznávající Islám, tj. není možné se vymlouvat na neznalost. Druhou z nich je nezájem o výchovu nového pokolení v lidi. Nezájem je možná tvrdé slovo, jemněji vyjádřeno nikdo ve Slovanské civilizaci (a ani nikde jinde) neorganizoval všeobecnou školu, protože povinnost naučit děti býti příslušníky dané kultury plně ležela na rodině. Jednou z funkcí této školy je dohlížet na formování typu psychiky všech dětí (a všechny rodiče toto nezvládnou, takže tento chybějící prvek stojí v základu nedostatečných statististik typů psychiky) - v základech sociologie 5 a ve videu https://www.youtube.com/watch?v=J5W5PaUlBAc&t=550s se mluví o tvz. prvním učiteli. Potvrzuji Putincova slova, že všechny současné (a velmi propagované) slovanské směry tyto opravy neobsahují ... tj. pojďte ovečky na ty samé hrábě. Světlou výjimkou jsou Zvonící cedry Ruska o sibiřské poustevnici Anastasii. - tamní světonázor plně obsahuje Jednoboží a způsob organizace života se točí kolem všeobecné školy. Toho "prvního učitele" dle KSB sice nemají, ale to se dá napravit. Zbylá pravidla života jsou velmi podobné těm Slovanským (cca před 2000 let) ... sama Anastasie se však nazvala Ved-rus-sou. To např. nechápe ani hodně z čtenářů ZCR a když koukám na ty opakované debaty s dnešními Slovany o chybě, kterou staří Slované udělali a jen díky ní prohráli s biblisty X dnešní oprava jejich světonázoru v KSB pomocí Koránu je jimi samotnými (zde Ogar, ale debatu tohoto typu nevedu porve) nazvána jako mina v KSB, tak naprosto chápu autora ZCR, že se Anastasie neprohlásila za Slovanku, ale Vedrussu.
Upravené 8. 11. 2021 o 14:09

Potvrzuji Putincova slova, že všechny současné (a velmi propagované) slovanské směry tyto opravy neobsahují ... tj. pojďte ovečky na ty samé hrábě.

Ty Slovanské směry, které se tady vynořují, je něco takového, jako různé církve. Zacyklují se na detailech, místo toho, aby zdůraznili nejdůležitější světonázorovou myšlenku Slovanů a tou je Člověčenství.
Stačilo by si nastudovat vztah Slovanů ke svým zemřelým, a bylo by jasno, proč Slované nikdy nevyvolávají války, proč se k poraženým nepřátelům chovají s milosrdenstvím a proč nikdy nepraktikovali lidské oběti i když se to o nich v poslední době tvrdí. Prostě jejich světonázor to nedovoloval.


[quote="pid:41798, uid:388"]Potvrzuji Putincova slova, že všechny současné (a velmi propagované) slovanské směry tyto opravy neobsahují ... tj. pojďte ovečky na ty samé hrábě.[/quote] Ty Slovanské směry, které se tady vynořují, je něco takového, jako různé církve. Zacyklují se na detailech, místo toho, aby zdůraznili nejdůležitější světonázorovou myšlenku Slovanů a tou je Člověčenství. Stačilo by si nastudovat vztah Slovanů ke svým zemřelým, a bylo by jasno, proč Slované nikdy nevyvolávají války, proč se k poraženým nepřátelům chovají s milosrdenstvím a proč nikdy nepraktikovali lidské oběti i když se to o nich v poslední době tvrdí. Prostě jejich světonázor to nedovoloval.

Spekulace o GP:
https://www.konceptualcz.cz/post/spekulace-o-gp
"Ještě dodám, že jsem očekával po zveřejnění zmíněného Milanova článku bouřlivou diskuzi na nadhozená témata ohledně GP, Golgoty atd. Na KSB fóru bylo pro článek zavedeno celé dlouhé vlákno. V něm však není o těchto veledůležitých pojmech ani jediná zmínka. Zato je tam na většině plochy rozebírán kolega Milan a jeho domnělé osobní vlastnosti. Později byl předmět „diskuze“ odveden do naprosto nesouvisejícího absurdna. Tohle neokecáte, kolegové. „Opravdu hodnotná práce analytiků!“ Jsem rád, že už tam nepatřím a jen je mi líto poctivých hledačů pravdy, kteří tam ještě vydrželi."


**Spekulace o GP:** https://www.konceptualcz.cz/post/spekulace-o-gp _"Ještě dodám, že jsem očekával po zveřejnění zmíněného Milanova článku bouřlivou diskuzi na nadhozená témata ohledně GP, Golgoty atd. Na KSB fóru bylo pro článek zavedeno celé dlouhé vlákno. V něm však není o těchto veledůležitých pojmech ani jediná zmínka. Zato je tam na většině plochy rozebírán kolega Milan a jeho domnělé osobní vlastnosti. Později byl předmět „diskuze“ odveden do naprosto nesouvisejícího absurdna. Tohle neokecáte, kolegové. „Opravdu hodnotná práce analytiků!“ Jsem rád, že už tam nepatřím a jen je mi líto poctivých hledačů pravdy, kteří tam ještě vydrželi."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Vsichni zucastneni se vyjadrili, dal bych se v tom nevrtal. Takhle to akorat bude rvacka se spoustou ranenych a zadnym vitezem.


Stejne tak doporucuji ignorovat Ogarovo trolleni


Vsichni zucastneni se vyjadrili, dal bych se v tom nevrtal. Takhle to akorat bude rvacka se spoustou ranenych a zadnym vitezem. Stejne tak doporucuji ignorovat Ogarovo trolleni
Upravené 8. 11. 2021 o 14:56

nejdůležitější světonázorovou myšlenku Slovanů a tou je Člověčenství.


Já to pochopil tak, že k tomu člověčenství lidi nikdy cíleně nevedli - nezaznamenal jsem alespoń cílevědomou snahu.
Co jsem naopak zaznamenal je pýcha (a přes ní davo-"elitarismus" obvykle vyhrává) a strnulost.


Slovan: Naše kultura je nejlepší.
Otázka: Proč?
Slovan: Protože je naše.


Parafráze z FB: Kdopak to tady si hraje na folklór a nepoužívá "Naše" (= slovanské) písmo (dotyčný napsal post na FB česky a latinkou)


[quote="pid:41799, uid:312"]nejdůležitější světonázorovou myšlenku Slovanů a tou je Člověčenství.[/quote] Já to pochopil tak, že k tomu člověčenství lidi nikdy cíleně nevedli - nezaznamenal jsem alespoń cílevědomou snahu. Co jsem naopak zaznamenal je pýcha (a přes ní davo-"elitarismus" obvykle vyhrává) a strnulost. Slovan: Naše kultura je nejlepší. Otázka: Proč? Slovan: Protože je naše. Parafráze z FB: Kdopak to tady si hraje na folklór a nepoužívá "Naše" (= slovanské) písmo (dotyčný napsal post na FB česky a latinkou)

Já to pochopil tak, že k tomu člověčenství lidi nikdy cíleně nevedli - nezaznamenal jsem alespoń cílevědomou snahu.

Nevím z jakých zdrojů vyházíš, ale podle výsledků tvého bádání, bych řekl, že z nějakých primitivních


[quote="pid:41803, uid:388"]Já to pochopil tak, že k tomu člověčenství lidi nikdy cíleně nevedli - nezaznamenal jsem alespoń cílevědomou snahu.[/quote] Nevím z jakých zdrojů vyházíš, ale podle výsledků tvého bádání, bych řekl, že z nějakých primitivních

Slovan: Naše kultura je nejlepší.
Otázka: Proč?
Slovan: Protože je naše.


Slovanská kultúra je pre nás najlepšia, pretože je na mieru šitá Slovanom. Z tohto pohľadu je pochopiteľné, že je najlepšia, pretože je naša. Pre araba je najlepší islam alebo ešte lepšie kresťanstvo, pretože oni ešte nedorástli na našu úroveň. Zámerne tomu nerozumieš alebo sleduješ svoje vlastné ciele?


[quote="pid:41803, uid:388"]Slovan: Naše kultura je nejlepší. Otázka: Proč? Slovan: Protože je naše.[/quote] Slovanská kultúra je pre nás najlepšia, pretože je na mieru šitá Slovanom. Z tohto pohľadu je pochopiteľné, že je najlepšia, pretože je naša. Pre araba je najlepší islam alebo ešte lepšie kresťanstvo, pretože oni ešte nedorástli na našu úroveň. Zámerne tomu nerozumieš alebo sleduješ svoje vlastné ciele?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 8. 11. 2021 o 15:56

Jednoznačně nesouhlasím. Před Biblickou koncepcí (12000 let p.n.l) na území celé Evropy vládla mírumilovná Slovanská koncepce. Až do doby. kdy se sem nastěhovala agresívní skupina R1b,
Ale chlape, nabídnu jinou mozaiku. V arktických ledovcích se dá číst jako v letokruzích dřeva. Prý je tam prokázané periodické kolísání teplot s intervalem cca 150 000 let. Tak někteří jazykové tvrdí, že máme tak 12 500 let než se matička zem půjde zase trochu zchladit, ale to už si například o větě Poincare moc nepokecáme. Tlak prostředí prý bude neslučitelný s rozvojem společnosti.
Tu první půlku jsme tak nějak prosrali, tak proč si do toho nanovo házet vidle nějakým genetickým markováním.


[quote="pid:41778, uid:312"]Jednoznačně nesouhlasím. Před Biblickou koncepcí (12000 let p.n.l) na území celé Evropy vládla mírumilovná Slovanská koncepce. Až do doby. kdy se sem nastěhovala agresívní skupina R1b,[/quote]Ale chlape, nabídnu jinou mozaiku. V arktických ledovcích se dá číst jako v letokruzích dřeva. Prý je tam prokázané periodické kolísání teplot s intervalem cca 150 000 let. Tak někteří jazykové tvrdí, že máme tak 12 500 let než se matička zem půjde zase trochu zchladit, ale to už si například o větě Poincare moc nepokecáme. Tlak prostředí prý bude neslučitelný s rozvojem společnosti. Tu první půlku jsme tak nějak prosrali, tak proč si do toho nanovo házet vidle nějakým genetickým markováním.

Vedi.Vini......

  1. KSB propaguje koran (výhradne v pozitívnom svetle, aj keď existuje aj jeho temná stránka).
  2. KSB propaguje mnohoženstvo.
  3. KSB propaguje nepitie alkoholu (s tým jediným sa dá súhlasiť, pretože ani Slovania nepili alkohol, kým nedošlo k Noci Svaroga a nášmu úpadku po pokresťančení, pri ktorom vyvraždili 2/3 až 3/4 našich ľudí, vrátane žien a detí).

Vy tam nevidíte jasnú propagáciu islamu? Je mi vás ľúto.


1. KSB propaguje koran (výhradne v pozitívnom svetle, aj keď existuje aj jeho temná stránka). 2. KSB propaguje mnohoženstvo. 3. KSB propaguje nepitie alkoholu (s tým jediným sa dá súhlasiť, pretože ani Slovania nepili alkohol, kým nedošlo k Noci Svaroga a nášmu úpadku po pokresťančení, pri ktorom vyvraždili 2/3 až 3/4 našich ľudí, vrátane žien a detí). Vy tam nevidíte jasnú propagáciu islamu? Je mi vás ľúto.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 8. 11. 2021 o 14:44

Tlak prostředí prý bude neslučitelný s rozvojem společnosti.

Důležité je to "prý".


[quote="pid:41807, uid:190"]Tlak prostředí prý bude neslučitelný s rozvojem společnosti.[/quote] Důležité je to "prý".

Nevím z jakých zdrojů vyházíš, ale podle výsledků tvého bádání, bych řekl, že z nějakých primitivních


http://leva-net.webnode.cz/products/psychologicky-aspekt-historie-a-perspektiv-civilizace/


A také z všeobecného povědomí, že institut školy pro všechy tu máme cca posledních 250 let (což se nekreje s obdobím před 12 000 - 2000 lety)


[quote="pid:41804, uid:312"]Nevím z jakých zdrojů vyházíš, ale podle výsledků tvého bádání, bych řekl, že z nějakých primitivních[/quote] http://leva-net.webnode.cz/products/psychologicky-aspekt-historie-a-perspektiv-civilizace/ A také z všeobecného povědomí, že institut školy pro všechy tu máme cca posledních 250 let (což se nekreje s obdobím před 12 000 - 2000 lety)

A také z všeobecného povědomí, že institut školy pro všechy tu máme cca posledních 250 let (což se nekreje s obdobím před 12 000 - 2000 lety)


To je zdroj tých, ktorí propagujú islam. Takže to nie je relevantný zdroj. Skôr naopak. Ak je pravda, že je KSB protislovanská, je to pochopiteľné.


[quote="pid:41811, uid:388"]A také z všeobecného povědomí, že institut školy pro všechy tu máme cca posledních 250 let (což se nekreje s obdobím před 12 000 - 2000 lety)[/quote] To je zdroj tých, ktorí propagujú islam. Takže to nie je relevantný zdroj. Skôr naopak. Ak je pravda, že je KSB protislovanská, je to pochopiteľné.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Slovanská kultúra je pre nás najlepšia, pretože je na mieru šitá bielemu človeku - Slovanom. Z tohto pohľadu je pochopiteľné, že je najlepšia, pretože je naša. Pre araba je najlepší islam alebo ešte lepšie kresťanstvo, pretože oni ešte nedorástli na našu úroveň. Zámerne tomu nerozumieš alebo sleduješ svoje vlastné ciele?


Co zůstane ze Slovanské kultury a způsobu života, když odstraníš slovanský panteon?


Zbyde toho docela dost, ale všichni vykladači jak se správně modlit k Mokoši, Velesovi, Perunovi, Kupalovi, ... v současných Slovanských spolcích budou bez práce, protože lid se bude na Boha obracet přímo. Sami si udělají potřebné obřady typu dožínky, sami sebe oddají (bez prostředníka-elitáře-vykladače), ...


A vo tom to je. Za tím trváním na "Naše" je zajištění práce pro elitární kastu vykladačů, jak to ti prehistoričtí Slované vlastně mysleli = opětovný základ davo-"elitarismu".


[quote="pid:41806, uid:623"]Slovanská kultúra je pre nás najlepšia, pretože je na mieru šitá bielemu človeku - Slovanom. Z tohto pohľadu je pochopiteľné, že je najlepšia, pretože je naša. Pre araba je najlepší islam alebo ešte lepšie kresťanstvo, pretože oni ešte nedorástli na našu úroveň. Zámerne tomu nerozumieš alebo sleduješ svoje vlastné ciele?[/quote] Co zůstane ze Slovanské kultury a způsobu života, když odstraníš slovanský panteon? Zbyde toho docela dost, ale všichni vykladači jak se správně modlit k Mokoši, Velesovi, Perunovi, Kupalovi, ... v současných Slovanských spolcích budou bez práce, protože lid se bude na Boha obracet přímo. Sami si udělají potřebné obřady typu dožínky, sami sebe oddají (bez prostředníka-elitáře-vykladače), ... A vo tom to je. Za tím trváním na "Naše" je zajištění práce pro elitární kastu vykladačů, jak to ti prehistoričtí Slované vlastně mysleli = opětovný základ davo-"elitarismu".

institut školy pro všechy tu máme cca posledních 250 let
Čingischán


[quote="pid:41811, uid:388"]institut školy pro všechy tu máme cca posledních 250 let[/quote]Čingischán

Vedi.Vini......

Jen bych se zeptal Rusofile . Tak je to moudré , jít tou cestou která vedla k zotročení a nebo je nutné se zamyslet a pokračovat pravdě věrnějším směrem ?
Ty poukazuješ na minulost . To je dobré k tomu , aby si společenství vzalo poučení z chyb , ale rozhodně ne k tomu , chybu opakovat .
Ty zde v podstatě ruku v ruce s biblickou doktrínou , ukazuješ peklo a nabízíš ráj .
Pokud znovu napíšeš esej o tom , že slovanství bylo tím nejlepším , tak se dál budeš točit v kruhu minulého a nabízet vyřešení budoucího . Jenže přítomnost Nám bere za kliku a tam romantismus v kamnech nezatopí .


Reagovat na provokace skupiny Ogar , která nevynechá žádnou příležitost , jak přihodit lžíci špíny do kotle s polévkou , nemá smysl . Ač nejsem orel , ani já nebudu chytat mouchy tse-tse .


Jen bych se zeptal Rusofile . Tak je to moudré , jít tou cestou která vedla k zotročení a nebo je nutné se zamyslet a pokračovat pravdě věrnějším směrem ? Ty poukazuješ na minulost . To je dobré k tomu , aby si společenství vzalo poučení z chyb , ale rozhodně ne k tomu , chybu opakovat . Ty zde v podstatě ruku v ruce s biblickou doktrínou , ukazuješ peklo a nabízíš ráj . Pokud znovu napíšeš esej o tom , že slovanství bylo tím nejlepším , tak se dál budeš točit v kruhu minulého a nabízet vyřešení budoucího . Jenže přítomnost Nám bere za kliku a tam romantismus v kamnech nezatopí . Reagovat na provokace skupiny Ogar , která nevynechá žádnou příležitost , jak přihodit lžíci špíny do kotle s polévkou , nemá smysl . Ač nejsem orel , ani já nebudu chytat mouchy tse-tse .

To je zdroj tých, ktorí propagujú islam.


https://cs.wikipedia.org/wiki/Povinn%C3%A1_%C5%A1koln%C3%AD_doch%C3%A1zka****


Ale pouč mě, jak všeobecnou školní docházku řešili Slované, VP SSSR tvrdí, že nijak a já opak nenašel.
Potom veškerou starost o to, co z člověka vyroste nesl na bedrech institut rodiny (a ten nedokázal zajistit dostatetečně dobrou statistiku typů psychiky u lidu a bohužel ani u žrečestva)


[quote="pid:41813, uid:623"]To je zdroj tých, ktorí propagujú islam.[/quote] https://cs.wikipedia.org/wiki/Povinn%C3%A1_%C5%A1koln%C3%AD_doch%C3%A1zka**** Ale pouč mě, jak všeobecnou školní docházku řešili Slované, VP SSSR tvrdí, že nijak a já opak nenašel. Potom veškerou starost o to, co z člověka vyroste nesl na bedrech institut rodiny (a ten nedokázal zajistit dostatetečně dobrou statistiku typů psychiky u lidu a bohužel ani u žrečestva)

http://leva-net.webnode.cz/products/psychologicky-aspekt-historie-a-perspektiv-civilizace/

Pokud jsi v tvém odkazu, to o čem jsem psal výše nenašel, znamená to, že zpracovatel nemá základní znalosti o světonázoru starých Slovanů, nebo je záměrně vynechal s cílem potlačit jejich význam v dějinách.
Ani se tomu nedivím, protože KSB vyjmenovává především jiné zdroje svých informací (Bible, Korán) jen ne Slovanské. I když mezi řádky je na každém kroku Slovanský vliv vidět i cítit. Ale jako zdroj informací není přiznán. Otázkou je, proč je tomu tak. Proč je tady záměr Slovanství potlačit.
Závěrem, je důležité o čem se píše, ale ještě důležitější je to, o čem se mlčí.
Osobně mám zato, žes tu knihu, na kterou jsi poslal odkaz neprostudoval a vycházíš jen "ze všeobecného povědomí".
Takže, ještě jednou, pokud tvé zdroje tě dovedli k takovému názoru, je tvůj zdroj primitivní.


[quote="pid:41811, uid:388"]http://leva-net.webnode.cz/products/psychologicky-aspekt-historie-a-perspektiv-civilizace/[/quote] Pokud jsi v tvém odkazu, to o čem jsem psal výše nenašel, znamená to, že zpracovatel nemá základní znalosti o světonázoru starých Slovanů, nebo je záměrně vynechal s cílem potlačit jejich význam v dějinách. Ani se tomu nedivím, protože KSB vyjmenovává především jiné zdroje svých informací (Bible, Korán) jen ne Slovanské. I když mezi řádky je na každém kroku Slovanský vliv vidět i cítit. Ale jako zdroj informací není přiznán. Otázkou je, proč je tomu tak. Proč je tady záměr Slovanství potlačit. Závěrem, je důležité o čem se píše, ale ještě důležitější je to, o čem se mlčí. Osobně mám zato, žes tu knihu, na kterou jsi poslal odkaz neprostudoval a vycházíš jen "ze všeobecného povědomí". Takže, ještě jednou, pokud tvé zdroje tě dovedli k takovému názoru, je tvůj zdroj primitivní.

Čingischán

Rozveď to.


[quote="pid:41818, uid:190"]Čingischán[/quote] Rozveď to.

Ale pouč mě, jak všeobecnou školní docházku řešili Slované, VP SSSR tvrdí, že nijak a já opak nenašel.

Prosím, už nepokračuj, protože každým dalším příspěvkem poukazuješ na své mezery. Přece Slované tady nežijí posledních 250 let, ale nejméně 14000 let, tak operovat tím jak se řešilo školství posledních 250 je přinejmenším směšné. To jsme v té době žili již minimálně 1750 let Biblické koncepci.


[quote="pid:41822, uid:388"]Ale pouč mě, jak všeobecnou školní docházku řešili Slované, VP SSSR tvrdí, že nijak a já opak nenašel.[/quote] Prosím, už nepokračuj, protože každým dalším příspěvkem poukazuješ na své mezery. Přece Slované tady nežijí posledních 250 let, ale nejméně 14000 let, tak operovat tím jak se řešilo školství posledních 250 je přinejmenším směšné. To jsme v té době žili již minimálně 1750 let Biblické koncepci.

Rozveď to.
Veřejné dostupné vzdělání na územích, která přijala jeho pravidla "hry"


[quote="pid:41824, uid:388"]Rozveď to.[/quote]Veřejné dostupné vzdělání na územích, která přijala jeho pravidla "hry"

Vedi.Vini......

Pokud jsi v tvém odkazu, to o čem jsem psal výše nenašel, znamená to, že zpracovatel nemá základní znalosti o světonázoru starých Slovanů, nebo je záměrně vynechal s cílem potlačit jejich význam v dějinách.


Takže jsi to sám nečetl, protože tam neexistenci školy a "nezájem" o dosažení lidského typu psychiky u všech členů občiny je rozebírán.


Já jsem samozřejmě všechny materiály Slovanských spolků nečetl. Staré Slovanské knihy byly zničeny a u těch objevivších se je otázkou, zda nejsou padělané. Ale ani v těch jsem nebyl na nic takového upozorněn.


Takže ukaž .... a jestli najdeš, tak napíšu VP SSSR a budu to řešit.


[quote="pid:41823, uid:312"]Pokud jsi v tvém odkazu, to o čem jsem psal výše nenašel, znamená to, že zpracovatel nemá základní znalosti o světonázoru starých Slovanů, nebo je záměrně vynechal s cílem potlačit jejich význam v dějinách.[/quote] Takže jsi to sám nečetl, protože tam neexistenci školy a "nezájem" o dosažení lidského typu psychiky u všech členů občiny je rozebírán. Já jsem samozřejmě všechny materiály Slovanských spolků nečetl. Staré Slovanské knihy byly zničeny a u těch objevivších se je otázkou, zda nejsou padělané. Ale ani v těch jsem nebyl na nic takového upozorněn. Takže ukaž .... a jestli najdeš, tak napíšu VP SSSR a budu to řešit.

Ty zde v podstatě ruku v ruce s biblickou doktrínou , ukazuješ peklo a nabízíš ráj .
Pokud znovu napíšeš esej o tom , že slovanství bylo tím nejlepším , tak se dál budeš točit v kruhu minulého a nabízet vyřešení budoucího . Jenže přítomnost Nám bere za kliku a tam romantismus v kamnech nezatopí .

No ale přece nikdo tuto tezi o Slovanství, že bylo tím nejlepším zatím nevyvrátil. Stačí se podívat na činnost vojáků Rudé armády a Německých vojáků za Druhé sv. války.
Rusové se chovali s milosrdenstvím, zbytečně nezabíjeli, zajatce krmili, excesy proti civilnímu obyvatelstvu trestali a tak dále. A porovnej si to s tím co dělali Němci a Anglosasové nebo třeba Japonci.


[quote="pid:41819, uid:185"]Ty zde v podstatě ruku v ruce s biblickou doktrínou , ukazuješ peklo a nabízíš ráj . Pokud znovu napíšeš esej o tom , že slovanství bylo tím nejlepším , tak se dál budeš točit v kruhu minulého a nabízet vyřešení budoucího . Jenže přítomnost Nám bere za kliku a tam romantismus v kamnech nezatopí .[/quote] No ale přece nikdo tuto tezi o Slovanství, že bylo tím nejlepším zatím nevyvrátil. Stačí se podívat na činnost vojáků Rudé armády a Německých vojáků za Druhé sv. války. Rusové se chovali s milosrdenstvím, zbytečně nezabíjeli, zajatce krmili, excesy proti civilnímu obyvatelstvu trestali a tak dále. A porovnej si to s tím co dělali Němci a Anglosasové nebo třeba Japonci.
Upravené 8. 11. 2021 o 15:35

Veřejné dostupné vzdělání na územích, která přijala jeho pravidla "hry"


Víc to rozveď ... třeba knihu, kde je aspoň trochu popsáno koho a co tam učili. Ono totiž dostupné vzdělání taky ještě nemusí být pro všechny.


Každopádně jsem asi neuvedl, že ani jeden dnes známý systém povinného vzdělávání starost o dosažení lidského typu psychiky neobsahuje. Nejblíže k tomu měl našlápnuto ten sovětský, ale taky to ještě nebylo ono.


[quote="pid:41826, uid:190"]Veřejné dostupné vzdělání na územích, která přijala jeho pravidla "hry"[/quote] Víc to rozveď ... třeba knihu, kde je aspoň trochu popsáno koho a co tam učili. Ono totiž dostupné vzdělání taky ještě nemusí být pro všechny. Každopádně jsem asi neuvedl, že ani jeden dnes známý systém povinného vzdělávání starost o dosažení lidského typu psychiky neobsahuje. Nejblíže k tomu měl našlápnuto ten sovětský, ale taky to ještě nebylo ono.

Takže jsi to sám nečetl, protože tam neexistenci školy a "nezájem" o dosažení lidského typu psychiky u všech členů občiny je rozebírán.

Ani to nemusím číst. Nejsem odkázán jen na ten jeden zdroj, který pohled na Slovany "předžvíkal", jak se to hodilo jemu. Mými zdroji jsou jednotliví badatelé a výzkumníci z terénu. X krát jsem tady dával jejich jmenný seznam.
A co se týče školní docházky. Před tisíci lety přece žádná školní docházka neexistovala. A to, co bylo dejme tomu před 500 lety, již bylo v Biblické koncepci.


[quote="pid:41827, uid:388"]Takže jsi to sám nečetl, protože tam neexistenci školy a "nezájem" o dosažení lidského typu psychiky u všech členů občiny je rozebírán.[/quote] Ani to nemusím číst. Nejsem odkázán jen na ten jeden zdroj, který pohled na Slovany "předžvíkal", jak se to hodilo jemu. Mými zdroji jsou jednotliví badatelé a výzkumníci z terénu. X krát jsem tady dával jejich jmenný seznam. A co se týče školní docházky. Před tisíci lety přece žádná školní docházka neexistovala. A to, co bylo dejme tomu před 500 lety, již bylo v Biblické koncepci.
Upravené 8. 11. 2021 o 18:01

Co zůstane ze Slovanské kultury a způsobu života, když odstraníš slovanský panteon?


Slovania žiadnych bohov nemali! Všetko sú to predstavy našich nepriateľov o nás, alebo tým, ako by chceli, aby sme sami seba vnímali. To málo, čo je pravda, je z doby nášho úpadku, keď sme už boli pod kontrolou našich nepriateľov. A veľa vlastných zločinov pripisujú nám, ako napríklad ľudské obete. To isté spravili Stalinovi, keď mu pripísali vlastné zločiny.


[quote="pid:41816, uid:388"]Co zůstane ze Slovanské kultury a způsobu života, když odstraníš slovanský panteon?[/quote] **[Slovania žiadnych bohov nemali!](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3088/zemegu%C4%BEa/2#post-28109)** Všetko sú to predstavy našich nepriateľov o nás, alebo tým, ako by chceli, aby sme sami seba vnímali. To málo, čo je pravda, je z doby nášho úpadku, keď sme už boli pod kontrolou našich nepriateľov. A veľa vlastných zločinov pripisujú nám, ako napríklad ľudské obete. To isté spravili Stalinovi, keď mu pripísali vlastné zločiny.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 8. 11. 2021 o 15:41

Takže jsi to sám nečetl, protože tam neexistenci školy a "nezájem" o dosažení lidského typu psychiky u všech členů občiny je rozebírán.


Slovania sa nesnažili o dosiahnutie ľudského typu psychiky, pretože boli Človekmi. Nemuseli sa o to snažiť, oni Človekmi boli. A tí, ktorí nimi neboli, boli vyhnaní. Jednoduché. A žiadna školská dochádzka s tým nemá nič spoločné. Dnes ju máme a nie je nám nič platná. Predávať znalosti, poznanie a múdrosť, sa dá predsa aj inak.


[quote="pid:41827, uid:388"]Takže jsi to sám nečetl, protože tam neexistenci školy a "nezájem" o dosažení lidského typu psychiky u všech členů občiny je rozebírán.[/quote] Slovania sa nesnažili o dosiahnutie ľudského typu psychiky, pretože boli Človekmi. Nemuseli sa o to snažiť, oni Človekmi boli. A tí, ktorí nimi neboli, boli vyhnaní. Jednoduché. A žiadna školská dochádzka s tým nemá nič spoločné. Dnes ju máme a nie je nám nič platná. Predávať znalosti, poznanie a múdrosť, sa dá predsa aj inak.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 8. 11. 2021 o 15:43

Prečo poslal Ježiš učeníkov všetkými smermi, len nie našim? Pretože nás nemal čo učiť. My sme žili pravoverne. Upadli sme nie preto, že by sme v niečom urobili chybu (a ak áno, tou chybou bola tolerancia voči druhým). Upadli sme preto, že prišla Noc Svaroga. A túto objektívnu skutočnosť využili naši nepriatelia, keď s pomocou čiernej mágie, satanistických okultných rituálov a bezpočtom ľudských obetí získali nad nami dočasne prevahu.


Prečo poslal Ježiš učeníkov všetkými smermi, len nie našim? Pretože nás nemal čo učiť. My sme žili pravoverne. Upadli sme nie preto, že by sme v niečom urobili chybu (a ak áno, tou chybou bola tolerancia voči druhým). Upadli sme preto, že prišla Noc Svaroga. A túto objektívnu skutočnosť využili naši nepriatelia, keď s pomocou čiernej mágie, satanistických okultných rituálov a bezpočtom ľudských obetí získali nad nami **dočasne** prevahu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 8. 11. 2021 o 15:49

upozornujem, ze tu je kludne mozna aj urcita zamena pojmov (ci uz umyselna alebo neumyselna)......Perun, Morena, Vesna apod. to kludne mozu byt obdobne pojmy ako archanjel Zachariel (vladnuci bleskom), Samael (archanjel smrti), Gabriel (archanjel zrodu zivota), tak ako Zeus, Hades, Demeter.....su to rozne strany a prejavy HNR (alias bozie tvare). Netreba si pliest zaroven mocensky pristup RKC ci slovanskych zrecov, je mozne ze to bolo obdobne len na roznych urovniach (RKC ako celoeuropska "duchovna" hierarchia mohla inak presadzovat svoje ako nejaky zrec niekde v kmeni).
Rozdiel mohol znamenat teda aj to, ze u nas ostavalo take to kmenove spolocenstvo, ktore moze byt detsky ciste, ale zaroven padne lahko pod silou niekoho ineho....obdoba indianskych kmenov a Spanielov. To nebolo len kvoli zbraniam, ktore Spanieli mali.....si uvedomte, ze takto dobýjal Zapad tam, kde ziadna "vladna struktura" nebola....dobyl Japonsko, ale to ma stale svoju kulturu a cisar je defacto boh (len uznali, ze nema vplyv na inych)....dobyl Cinu (obdobne).
Takze ano, Slovania maju urcitu "zlatu hrudu", ktora im moze sa vnutorne opriet o to, ze nemali tuzbu ani tendenciu nicit inych ani vladnut ako elita svetu. A je to silna vec, ked to je vo vedomi. Ale musia si vsimat tie tendencie tych ostatnych a vidiet, kam to vedie, aby nezasli slepo za nimi do priepasti.
Kedysi sme sa smial Indianom, ze za koralky predali Manhattan.....a co sme urobili my v 89.? ani len sme si nevsimli, ze to su koralky


upozornujem, ze tu je kludne mozna aj urcita zamena pojmov (ci uz umyselna alebo neumyselna)......Perun, Morena, Vesna apod. to kludne mozu byt obdobne pojmy ako archanjel Zachariel (vladnuci bleskom), Samael (archanjel smrti), Gabriel (archanjel zrodu zivota), tak ako Zeus, Hades, Demeter.....su to rozne strany a prejavy HNR (alias bozie tvare). Netreba si pliest zaroven mocensky pristup RKC ci slovanskych zrecov, je mozne ze to bolo obdobne len na roznych urovniach (RKC ako celoeuropska "duchovna" hierarchia mohla inak presadzovat svoje ako nejaky zrec niekde v kmeni). Rozdiel mohol znamenat teda aj to, ze u nas ostavalo take to kmenove spolocenstvo, ktore moze byt detsky ciste, ale zaroven padne lahko pod silou niekoho ineho....obdoba indianskych kmenov a Spanielov. To nebolo len kvoli zbraniam, ktore Spanieli mali.....si uvedomte, ze takto dobýjal Zapad tam, kde ziadna "vladna struktura" nebola....dobyl Japonsko, ale to ma stale svoju kulturu a cisar je defacto boh (len uznali, ze nema vplyv na inych)....dobyl Cinu (obdobne). Takze ano, Slovania maju urcitu "zlatu hrudu", ktora im moze sa vnutorne opriet o to, ze nemali tuzbu ani tendenciu nicit inych ani vladnut ako elita svetu. A je to silna vec, ked to je vo vedomi. Ale musia si vsimat tie tendencie tych ostatnych a vidiet, kam to vedie, aby nezasli slepo za nimi do priepasti. Kedysi sme sa smial Indianom, ze za koralky predali Manhattan.....a co sme urobili my v 89.? ani len sme si nevsimli, ze to su koralky
Upravené 8. 11. 2021 o 15:49

No ale přece nikdo tuto tezi o Slovanství, že bylo tím nejlepším zatím nevyvrátil

Takže se rozběhnu proti zdi a narazím do ní hlavou . Poté co se seberu ze země , tak si udělám větší odstup než poprvé a znovu se rozběhnu proti zdi , samozřejmě hlavou napřed .
A nebo po první bouli tu hlavu použiji na přípravu plánu-koncepce , jak tu zed překonat a tentokrát bez sebedestruktivní zkušenosti .
Tak takhle na mě Rusifile působí to , co píšeš .


[quote="pid:41828, uid:312"]No ale přece nikdo tuto tezi o Slovanství, že bylo tím nejlepším zatím nevyvrátil[/quote] Takže se rozběhnu proti zdi a narazím do ní hlavou . Poté co se seberu ze země , tak si udělám větší odstup než poprvé a znovu se rozběhnu proti zdi , samozřejmě hlavou napřed . A nebo po první bouli tu hlavu použiji na přípravu plánu-koncepce , jak tu zed překonat a tentokrát bez sebedestruktivní zkušenosti . Tak takhle na mě Rusifile působí to , co píšeš .

A nebo po první bouli tu hlavu použiji na přípravu plánu-koncepce , jak tu zed překonat a tentokrát bez sebedestruktivní zkušenos

Mrzí mě, že to nechápeš. Tady se přece nebavíme o ničem jiném, než o první prioritě řízení. A ty jsou jenom dvě. Pro lidská a proti lidská. Jiná neexistuje. Dnes žijeme v protilidské, Slované žili v pro lidské.
Proto mluvit o nějaké opravě, nebo chybě v Slovanském světonázoru je blud. Co chceš opravovat? Co chceš doplnit do pro lidské koncepce? Tím, že 1. priorita je pro lidská, tak i všechny pod ní jsou pro lidské.


Ale pokud vezmeme koncepci proti lidskou, tam můžou vzniknout nějaké myšlenky, že stačí jen nějakou chybu poopravit a stane se snesitelnější. Dnes se to plně praktikuje. Ale pokud se pokusíme něco opravit na druhé, nebo třetí prioritě, tak ta první priorita pořád zůstane protilidská.
Proto, když posuzujeme koncepce (světonázory), které se tady vyskytovaly v minulosti, základním kritériem má být první priorita řízení. A ze zbytků našeho vědomí, chování se vojáků, chování se k dětem jednoznačně plyne, že v dávné minulosti tady byla pro lidská koncepce. No a protože se toto chování lidí nachází u Slovanských národů, z toho plyne, že právě Slované byli nositeli této prolidské koncepce.
A proto teze KSB, že bylo v ní potřeba něco opravit, nějakou chybu je falešné tvrzení. Protože prolidská koncepce chybu nemůže obsahovat, už jen ze své podstaty.


[quote="pid:41846, uid:185"]A nebo po první bouli tu hlavu použiji na přípravu plánu-koncepce , jak tu zed překonat a tentokrát bez sebedestruktivní zkušenos[/quote] Mrzí mě, že to nechápeš. Tady se přece nebavíme o ničem jiném, než o první prioritě řízení. A ty jsou jenom dvě. Pro lidská a proti lidská. Jiná neexistuje. Dnes žijeme v protilidské, Slované žili v pro lidské. Proto mluvit o nějaké opravě, nebo chybě v Slovanském světonázoru je blud. Co chceš opravovat? Co chceš doplnit do pro lidské koncepce? Tím, že 1. priorita je pro lidská, tak i všechny pod ní jsou pro lidské. Ale pokud vezmeme koncepci proti lidskou, tam můžou vzniknout nějaké myšlenky, že stačí jen nějakou chybu poopravit a stane se snesitelnější. Dnes se to plně praktikuje. Ale pokud se pokusíme něco opravit na druhé, nebo třetí prioritě, tak ta první priorita pořád zůstane protilidská. Proto, když posuzujeme koncepce (světonázory), které se tady vyskytovaly v minulosti, základním kritériem má být první priorita řízení. A ze zbytků našeho vědomí, chování se vojáků, chování se k dětem jednoznačně plyne, že v dávné minulosti tady byla pro lidská koncepce. No a protože se toto chování lidí nachází u Slovanských národů, z toho plyne, že právě Slované byli nositeli této prolidské koncepce. A proto teze KSB, že bylo v ní potřeba něco opravit, nějakou chybu je falešné tvrzení. Protože prolidská koncepce chybu nemůže obsahovat, už jen ze své podstaty.

Ani to nemusím číst.

Mno, jestli nemusíš číst "tlusté knihy" VP SSSR, tak proč diskutuješ na stránkách KSB?


Mrzí mě, že to nechápeš. Tady se přece nebavíme o ničem jiném, než o první prioritě řízení. A ty jsou jenom dvě. Pro lidská a proti lidská. Jiná neexistuje. Dnes žijeme v protilidské, Slované žili v pro lidské.
Proto mluvit o nějaké opravě, nebo chybě v Slovanském světonázoru je blud. Co chceš opravovat? Co chceš doplnit do pro lidské koncepce? Tím, že 1. priorita je pro lidská, tak i všechny pod ní jsou pro lidské.


V té knize, co nemusíš podle vlastních slov číst, píše VP SSSR, že slovanská kultura (VP SSSR tedy používají opis "kultura Rusi původní" nebo "předhistorické Rusi"smile svým svým způsobem (a ten v knize i popsali) zombírovala lid i velkou část žrečestva. Typ psychiky zombie není Člověk.


Není toho potřeba opravit zas až tolik, ale opravy jsou potřeba. Slované GP úspěšně odolávali po několik tisíciletí, nejdéle z kultur tohoto světa. Vše potřebné k opravě a dokončení díla vytvoření civilizace lidskosti měli v okamžiku prohry k dispozici.


Vše nasvědčuje tomu, že "Slované" ve své zahleděnosti do "Naší" = tím pádem pro ně nejdokonalejší možné kultury, toto nikdy nepochopí.


Vypadá to, že kvůli odlišení od "Slovanů" se budu muset označovat za Vedrusa (to jest Slovana s opravenými chybami).


[quote="pid:41833, uid:312"]Ani to nemusím číst.[/quote] Mno, jestli nemusíš číst "tlusté knihy" VP SSSR, tak proč diskutuješ na stránkách KSB? [quote="pid:41850, uid:312"]Mrzí mě, že to nechápeš. Tady se přece nebavíme o ničem jiném, než o první prioritě řízení. A ty jsou jenom dvě. Pro lidská a proti lidská. Jiná neexistuje. Dnes žijeme v protilidské, Slované žili v pro lidské. Proto mluvit o nějaké opravě, nebo chybě v Slovanském světonázoru je blud. Co chceš opravovat? Co chceš doplnit do pro lidské koncepce? Tím, že 1. priorita je pro lidská, tak i všechny pod ní jsou pro lidské.[/quote] V té knize, co nemusíš podle vlastních slov číst, píše VP SSSR, že slovanská kultura (VP SSSR tedy používají opis "kultura Rusi původní" nebo "předhistorické Rusi") svým svým způsobem (a ten v knize i popsali) zombírovala lid i velkou část žrečestva. Typ psychiky zombie není Člověk. Není toho potřeba opravit zas až tolik, ale opravy jsou potřeba. Slované GP úspěšně odolávali po několik tisíciletí, nejdéle z kultur tohoto světa. Vše potřebné k opravě a dokončení díla vytvoření civilizace lidskosti měli v okamžiku prohry k dispozici. Vše nasvědčuje tomu, že "Slované" ve své zahleděnosti do "Naší" = tím pádem pro ně nejdokonalejší možné kultury, toto nikdy nepochopí. Vypadá to, že kvůli odlišení od "Slovanů" se budu muset označovat za Vedrusa (to jest Slovana s opravenými chybami).
Upravené 8. 11. 2021 o 18:08

zombírovala lid i velkou část žrečestva

Rád bych si přečetl původní práci a jméno badatele, který toto popisuje a ze kterého ten názor v KSB pochází.


[quote="pid:41876, uid:388"]zombírovala lid i velkou část žrečestva[/quote] Rád bych si přečetl původní práci a jméno badatele, který toto popisuje a ze kterého ten názor v KSB pochází.

Rád bych si přečetl původní práci a jméno badatele, který toto popisuje a ze kterého ten názor v KSB pochází.


To je otázka na místě ... budeš jí ale muset adresovat přímo autorům z VP SSSR, případně si knihu přečíst a hledat v poznámkách, jestli tam takový odkaz mají.


[quote="pid:41880, uid:312"]Rád bych si přečetl původní práci a jméno badatele, který toto popisuje a ze kterého ten názor v KSB pochází.[/quote] To je otázka na místě ... budeš jí ale muset adresovat přímo autorům z VP SSSR, případně si knihu přečíst a hledat v poznámkách, jestli tam takový odkaz mají.

V té knize, co nemusíš podle vlastních slov číst, píše VP SSSR, že slovanská kultura (VP SSSR tedy používají opis "kultura Rusi původní" nebo "předhistorické Rusi"smile svým svým způsobem (a ten v knize i popsali) zombírovala lid i velkou část žrečestva. Typ psychiky zombie není Člověk.


Sú to obyčajné lži. Keby VP ZSSR namiesto koranu čítal aj niečo iné (napríklad zoznam kníh o Slovanoch, nie sú to všetky), nemohol by napísať nieto takéto. Je to ďalší dôkaz o infiltrovaní VP ZSSR protislovanskými a proislamskými živlami.


[quote="pid:41876, uid:388"]V té knize, co nemusíš podle vlastních slov číst, píše VP SSSR, že slovanská kultura (VP SSSR tedy používají opis "kultura Rusi původní" nebo "předhistorické Rusi"smile svým svým způsobem (a ten v knize i popsali) zombírovala lid i velkou část žrečestva. Typ psychiky zombie není Člověk.[/quote] Sú to obyčajné lži. Keby VP ZSSR namiesto koranu čítal aj niečo iné (napríklad [zoznam kníh o Slovanoch](https://obchod.slavica.sk/index.php?route=product/category&path=62), nie sú to všetky), nemohol by napísať nieto takéto. Je to ďalší dôkaz o infiltrovaní VP ZSSR protislovanskými a proislamskými živlami.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 8. 11. 2021 o 18:18

@Sin Le Noble na margo tvojho prispevku o typoch psychiky, davam do pozornosti nieco co sa siri socialnymi sietami, nazval by som to kredom biorobota:


Bola som očkovaná proti Covidu. A nie, netuším, čo je v tej vakcíne, alebo všetkých tých, ktoré som dostala ako dieťa, presne ako netuším, čo je v liekoch ako je
Brufen, Paracetamol, Nimulid alebo Andol, ktoré užívam keď ma bolí hlava, keď mám teplotu, alebo čo je pri iných lekárskych zákrokoch - anestéza počas operácie, antibiotikum proti zápalu, tetánovej vakcíne, vakcíne proti chrípke alebo vakcíny pre deti. Verím svojmu lekárovi, keď hovorí, že je to potrebné.
Neviem presne, čo je v hot-dogu alebo kebabe. Netuším, čo je v inom jedle, ktoré jem, v nápoji, ktorý pijem...
Nepoznám ani každú zložku môjho mydla, šampónu alebo deodorantu. Neviem aký je dlhodobý efekt používania mobilu alebo či kaviareň kde som práve pila espresso naozaj použila čisté poháre a či si obsluha umývala ruky.
Väčšinu času...
Je veľa vecí, ktoré neviem a nikdy nebudem vedieť.
Viem len, že život je krátky, veľmi krátky a stále chcem robiť niečo iné ako sedieť doma. Stále chcem ísť von, cestovať, objímať ľudí bez strachu a nájsť zmysel života "skoro".
V detstve a ako dospelý som bola očkovaná všetkými vakcínami z povinného očkovacieho preukazu. Moji rodičia a ja sme verili vede a nikdy sme sa nenakazili, ani neprenášali žiadnu z infekčných chorôb, proti ktorým sme boli očkovaní.
Bola som očkovaná, nie preto, že by to malo byť podľa vlády, ale:


  • neochorieť a nezomrieť na Covid-19
  • nenakaziť mojich najbližších a najmilších, ale aj tých, čo sú menej blízki a drahí, a dokonca aj tých úplne cudzích ľudí,*nepotrebovať nemocničné lôžko, keď som chorý, a nebrať ho niekomu, kto potrebuje túto posteľ oveľa viac kvôli akútnemu a život ohrozujúcemu ochoreniu,
  • objímať svojich blízkych,*nemusieť robiť PCR ani antigénové testy, aby som mohola ísť do kina, na koncert, do kaviarne či reštaurácie na cestovanie atď. ,
  • žiť svoj život,*že Covid-19 sa konečne stane starou a zlou spomienkou,
  • chrániť nás, NÁS všetkých.


@Sin Le Noble na margo tvojho prispevku o typoch psychiky, davam do pozornosti nieco co sa siri socialnymi sietami, nazval by som to kredom biorobota: >Bola som očkovaná proti Covidu. A nie, netuším, čo je v tej vakcíne, alebo všetkých tých, ktoré som dostala ako dieťa, presne ako netuším, čo je v liekoch ako je Brufen, Paracetamol, Nimulid alebo Andol, ktoré užívam keď ma bolí hlava, keď mám teplotu, alebo čo je pri iných lekárskych zákrokoch - anestéza počas operácie, antibiotikum proti zápalu, tetánovej vakcíne, vakcíne proti chrípke alebo vakcíny pre deti. Verím svojmu lekárovi, keď hovorí, že je to potrebné. Neviem presne, čo je v hot-dogu alebo kebabe. Netuším, čo je v inom jedle, ktoré jem, v nápoji, ktorý pijem... Nepoznám ani každú zložku môjho mydla, šampónu alebo deodorantu. Neviem aký je dlhodobý efekt používania mobilu alebo či kaviareň kde som práve pila espresso naozaj použila čisté poháre a či si obsluha umývala ruky. Väčšinu času... Je veľa vecí, ktoré neviem a nikdy nebudem vedieť. Viem len, že život je krátky, veľmi krátky a stále chcem robiť niečo iné ako sedieť doma. Stále chcem ísť von, cestovať, objímať ľudí bez strachu a nájsť zmysel života "skoro". V detstve a ako dospelý som bola očkovaná všetkými vakcínami z povinného očkovacieho preukazu. Moji rodičia a ja sme verili vede a nikdy sme sa nenakazili, ani neprenášali žiadnu z infekčných chorôb, proti ktorým sme boli očkovaní. Bola som očkovaná, nie preto, že by to malo byť podľa vlády, ale: * neochorieť a nezomrieť na Covid-19 * nenakaziť mojich najbližších a najmilších, ale aj tých, čo sú menej blízki a drahí, a dokonca aj tých úplne cudzích ľudí, *nepotrebovať nemocničné lôžko, keď som chorý, a nebrať ho niekomu, kto potrebuje túto posteľ oveľa viac kvôli akútnemu a život ohrozujúcemu ochoreniu, * objímať svojich blízkych, *nemusieť robiť PCR ani antigénové testy, aby som mohola ísť do kina, na koncert, do kaviarne či reštaurácie na cestovanie atď. , * žiť svoj život, *že Covid-19 sa konečne stane starou a zlou spomienkou, * chrániť nás, NÁS všetkých.

Moderator

Rád bych si přečetl původní práci a jméno badatele, který toto popisuje a ze kterého ten názor v KSB pochází.


http://leva-net.webnode.cz/products/pobyt-jezisa-krista-a-andreja-prvopovolaneho1-na-starovekej-rusi/


Píše se tam, že původně nebyl důvod, aby jim Kristus něco vytýkal. Ale dále:


"Inými slovami, kým žrectvo Rusi z 1. – 4. storočia n.l. sa ukázalo byť historicky neschopné adekvátne zareagovať na „výzvu doby“ (na výzvu Zhora) a umožnilo na mnohé storočia využívať prekrútené Kristovo učenie v globálnej politike, tak ruskú civilizáciu 21. storočia očakáva úloha napraviť túto chybu, predložiť Svetu a realizovať v praxi novú Koncepciu Spoločenskej Bezpečnosti udávajúcu kurz rozvoja ľudstva v epoche Vodnára. Iba na takejto svetonázorovej úrovni môže byť sformovaná a realizovaná naša národná idea."


V


[quote="pid:41880, uid:312"]Rád bych si přečetl původní práci a jméno badatele, který toto popisuje a ze kterého ten názor v KSB pochází.[/quote] http://leva-net.webnode.cz/products/pobyt-jezisa-krista-a-andreja-prvopovolaneho1-na-starovekej-rusi/ Píše se tam, že původně nebyl důvod, aby jim Kristus něco vytýkal. Ale dále: "Inými slovami, kým žrectvo Rusi z 1. – 4. storočia n.l. sa ukázalo byť historicky neschopné adekvátne zareagovať na „výzvu doby“ (na výzvu Zhora) a umožnilo na mnohé storočia využívať prekrútené Kristovo učenie v globálnej politike, tak ruskú civilizáciu 21. storočia očakáva úloha napraviť túto chybu, predložiť Svetu a realizovať v praxi novú Koncepciu Spoločenskej Bezpečnosti udávajúcu kurz rozvoja ľudstva v epoche Vodnára. Iba na takejto svetonázorovej úrovni môže byť sformovaná a realizovaná naša národná idea." V

Rusofile , to co prezentuješ , je fanatismus .

Všiml sis, jak se chovají národy po celém, ale hlavně v anglosaském a židovském světě? Považují se za ty nej. Jenom Slované si se.ou pořád do vlastního hnízda. Všichni mohou psát své dějiny, jenom Slovanům je celá staletí psali cizinci. Podle toho pak tyto naše besedy vypadají.
Já tady dávám poznatky od našich dějepisců a badatelů zatím co ti, kteří Slovany os.rají tady dávají poznatky kohokoliv, jen ne Slovanů. Myslím, že nastal čas tuto nerovnováhu odstranit.


[quote="pid:41879, uid:185"]Rusofile , to co prezentuješ , je fanatismus .[/quote] Všiml sis, jak se chovají národy po celém, ale hlavně v anglosaském a židovském světě? Považují se za ty nej. Jenom Slované si se.ou pořád do vlastního hnízda. Všichni mohou psát své dějiny, jenom Slovanům je celá staletí psali cizinci. Podle toho pak tyto naše besedy vypadají. Já tady dávám poznatky od našich dějepisců a badatelů zatím co ti, kteří Slovany os.rají tady dávají poznatky kohokoliv, jen ne Slovanů. Myslím, že nastal čas tuto nerovnováhu odstranit.
Upravené 8. 11. 2021 o 18:29

Tenhle canc je nasmolený na zakázku . Na to je kasa otevřená dokořán .

neochorieť a nezomrieť na Covid-19
nenakaziť mojich najbližších a najmilších, ale aj tých, čo sú menej blízki a drahí, a dokonca aj tých úplne cudzích ľudí,nepotrebovať nemocničné lôžko, keď som chorý, a nebrať ho niekomu, kto potrebuje túto posteľ oveľa viac kvôli akútnemu a život ohrozujúcemu ochoreniu,
objímať svojich blízkych,
nemusieť robiť PCR ani antigénové testy, aby som mohola ísť do kina, na koncert, do kaviarne či reštaurácie na cestovanie atď. ,
žiť svoj život,*že Covid-19 sa konečne stane starou a zlou spomienkou,
chrániť nás, NÁS všetkých.


Tenhle canc je nasmolený na zakázku . Na to je kasa otevřená dokořán . [quote="pid:41884, uid:10"]neochorieť a nezomrieť na Covid-19 nenakaziť mojich najbližších a najmilších, ale aj tých, čo sú menej blízki a drahí, a dokonca aj tých úplne cudzích ľudí,*nepotrebovať nemocničné lôžko, keď som chorý, a nebrať ho niekomu, kto potrebuje túto posteľ oveľa viac kvôli akútnemu a život ohrozujúcemu ochoreniu, objímať svojich blízkych,*nemusieť robiť PCR ani antigénové testy, aby som mohola ísť do kina, na koncert, do kaviarne či reštaurácie na cestovanie atď. , žiť svoj život,*že Covid-19 sa konečne stane starou a zlou spomienkou, chrániť nás, NÁS všetkých.[/quote]
Upravené 8. 11. 2021 o 18:27

"Inými slovami, kým žrectvo Rusi z 1. – 4. storočia n.l. sa ukázalo byť historicky neschopné adekvátne zareagovať na „výzvu doby“ (na výzvu Zhora)


Už jsem to tady psal, co se nám jeví jako chyba, pro jiného (HNR) je to záměr.
HNR nám dal možnost ochutnat jak chutná cizí, proti lidská koncepce.


[quote="pid:41885, uid:372"]"Inými slovami, kým žrectvo Rusi z 1. – 4. storočia n.l. sa ukázalo byť historicky neschopné adekvátne zareagovať na „výzvu doby“ (na výzvu Zhora)[/quote] Už jsem to tady psal, co se **nám** jeví jako chyba, pro jiného **(HNR)** je to záměr. HNR nám dal možnost ochutnat jak chutná cizí, proti lidská koncepce.
Upravené 8. 11. 2021 o 18:41

Všimni sis, jak se chovají národy po celém, ale hlavně v anglosaském a židovském světě? Považují se za ty nej. Jenom Slované si se.ou pořád do vlastního hnízda. Všichni mohou psát své dějiny, jenom Slovanům je celá staletí psali cizinci. Podle toho pak tyto naše besedy vypadají.
Já tady dávám poznatky od našich dějepisců a badatelů zatím co ti, kteří Slovany os.rají tady dávají poznatky kohokoliv, jen ne Slovanů. Myslím, že nastal čas tuto nerovnováhu odstranit.


To že si vážíš svých předků , je naprosto v pořádku .
Nicméně pointa je v tom , že stále jako buldozer razíš tezi , slovanství je Naše spása . Není , protože už jednou to projelo na celé čáře .
A ted si už konečně vystup z toho kruhu , ve kterém se točíš .


[quote="pid:41886, uid:312"]Všimni sis, jak se chovají národy po celém, ale hlavně v anglosaském a židovském světě? Považují se za ty nej. Jenom Slované si se.ou pořád do vlastního hnízda. Všichni mohou psát své dějiny, jenom Slovanům je celá staletí psali cizinci. Podle toho pak tyto naše besedy vypadají. Já tady dávám poznatky od našich dějepisců a badatelů zatím co ti, kteří Slovany os.rají tady dávají poznatky kohokoliv, jen ne Slovanů. Myslím, že nastal čas tuto nerovnováhu odstranit.[/quote] To že si vážíš svých předků , je naprosto v pořádku . Nicméně pointa je v tom , že stále jako buldozer razíš tezi , slovanství je Naše spása . Není , protože už jednou to projelo na celé čáře . A ted si už konečně vystup z toho kruhu , ve kterém se točíš .

Nicméně pointa je v tom , že stále jako buldozer razíš tezi , slovanství je Naše spása .
Zase vedle. Jako buldozer razím tezi, že KSB stojí na Slovanských základech, i když to KSB úspěšně tají.


[quote="pid:41893, uid:185"]Nicméně pointa je v tom , že stále jako buldozer razíš tezi , slovanství je Naše spása .[/quote]Zase vedle. Jako buldozer razím tezi, že KSB stojí na Slovanských základech, i když to KSB úspěšně tají.

Mne nesedí tá koncepcia pojmu "Noc Svaroga". To mám akože prijať za pravdu, že HNR si po niekoľkých tisícoch rokov dá "šlofíka" a prestane dávať pozor a počúvať modlitby ľudí až do ďalšieho "Dňa Svaroga"?


To by bol čo za čudný svet, keď by Boh vždy v určitých cykloch nechal takmer zahynúť Ľudskosť, nechal zloduchov rozdupať a zničiť všetko, a potom by nechal Ľudskosť znova vstávať z mŕtvych ako Fénixa z popola?


Mne to skôr príde tak, že ak aj Slovania kedysi žili spravodlivo, tak neskôr sa v niečom vzdialili od HNR, stratili "telefónne číslo", a keď prišli agresori, tak už nemali HNR na svojej strane... Inak si neviem vysvetliť, prečo by Boh nechal zničiť pravdoverný národ. Veď to isté sa stalo Židom: spreneverili sa Bohu, Rimania ich rozprášili a už 2000 rokov sú bez krajiny a bez chrámu (aj keď krajinu si už znova ukradli). Také veci sa môžu stať. Aj údajne najmúdrejší Šalamún sa ku koncu života vzdialil od múdrosti, keď mal desiatky žien a desiatky mileniek.


Inak otázka: Má podľa vás Slovanstvo dnes potenciál premeniť tie milióny vlažných a skazených ľudí na Človekov? Na bytosti, pre ktoré bude HNR a hľadanie jeho Zámeru na prvom mieste? Bytosti, ktoré sa budú striktne riadiť svedomím, súcitom a múdrosťou? Bytosti, ktoré budú ochotné bojovať so všetkými svojimi necnosťami a závislosťami na rozkošiach, a vybudujú si sebadisciplínu?


-To je to najdôležitejšie. No ďalšia vec je aj to, že Slovanstvo by malo poskytovať alternatívne teórie k existujúcim biblickým teóriám, a to v oblasti ekonomiky, sociológie, vedy atď. T.j. malo by byť schopné riadiť rozvinutú súčasnú civilizáciu avšak nie pomocou súčasných biblických modelov, ale podľa modelov, ktoré budú spoločnosť harmonizovať s prírodou a HNR. Má Slovanstvo vypracované takéto ekonomické a sociologické modely, alebo ešte nie, a zatiaľ iba operuje s modelom občiny a kopného práva?


Aby to nebolo ako v prípade nacionalistov, ktorí z duše nenávidia sionistov a sionizmus, ale život spoločnosti si predstavujú podľa starých modelov vypracovaných práve sionistami...


KSB tieto ekonomické aj sociologické modely rozpracované má. Smutné je len to, že málo ľudí oslovuje idea diktatúry svedomia a vnútorného dialektického dialógu s HNR. Ak ľudia nezmenia seba, ani HNR nezmení Život okolo nich.


Mne nesedí tá koncepcia pojmu "Noc Svaroga". To mám akože prijať za pravdu, že HNR si po niekoľkých tisícoch rokov dá "šlofíka" a prestane dávať pozor a počúvať modlitby ľudí až do ďalšieho "Dňa Svaroga"? To by bol čo za čudný svet, keď by Boh vždy v určitých cykloch nechal takmer zahynúť Ľudskosť, nechal zloduchov rozdupať a zničiť všetko, a potom by nechal Ľudskosť znova vstávať z mŕtvych ako Fénixa z popola? Mne to skôr príde tak, že ak aj Slovania kedysi žili spravodlivo, tak neskôr sa v niečom vzdialili od HNR, stratili "telefónne číslo", a keď prišli agresori, tak už nemali HNR na svojej strane... Inak si neviem vysvetliť, prečo by Boh nechal zničiť pravdoverný národ. Veď to isté sa stalo Židom: spreneverili sa Bohu, Rimania ich rozprášili a už 2000 rokov sú bez krajiny a bez chrámu (aj keď krajinu si už znova ukradli). Také veci sa môžu stať. Aj údajne najmúdrejší Šalamún sa ku koncu života vzdialil od múdrosti, keď mal desiatky žien a desiatky mileniek. Inak otázka: **Má podľa vás Slovanstvo dnes potenciál premeniť tie milióny vlažných a skazených ľudí na Človekov? Na bytosti, pre ktoré bude HNR a hľadanie jeho Zámeru na prvom mieste? Bytosti, ktoré sa budú striktne riadiť svedomím, súcitom a múdrosťou? Bytosti, ktoré budú ochotné bojovať so všetkými svojimi necnosťami a závislosťami na rozkošiach, a vybudujú si sebadisciplínu?** -To je to najdôležitejšie. No ďalšia vec je aj to, že Slovanstvo by malo poskytovať alternatívne teórie k existujúcim biblickým teóriám, a to v oblasti ekonomiky, sociológie, vedy atď. T.j. malo by byť schopné riadiť rozvinutú súčasnú civilizáciu avšak nie pomocou súčasných biblických modelov, ale podľa modelov, ktoré budú spoločnosť harmonizovať s prírodou a HNR. Má Slovanstvo vypracované takéto ekonomické a sociologické modely, alebo ešte nie, a zatiaľ iba operuje s modelom občiny a kopného práva? Aby to nebolo ako v prípade nacionalistov, ktorí z duše nenávidia sionistov a sionizmus, ale život spoločnosti si predstavujú podľa starých modelov vypracovaných práve sionistami... KSB tieto ekonomické aj sociologické modely rozpracované má. Smutné je len to, že málo ľudí oslovuje idea diktatúry svedomia a vnútorného dialektického dialógu s HNR. Ak ľudia nezmenia seba, ani HNR nezmení Život okolo nich.

-To je to najdôležitejšie. No ďalšia vec je aj to, že Slovanstvo by malo poskytovať alternatívne teórie k existujúcim biblickým teóriám, a to v oblasti ekonomiky, sociológie, vedy atď.

Toto je opět nepochopení toho, o čem se tady píše. Nač vymýšlet již vymyšlené. KSB máme přece k dispozici, proč vymýšlet alternativní teorie? Problémem v KSB je pro mě jen jedna věc a sice, že ve zdrojích, které uvádí se tam vyskytuje jak Bible, tak Korán, ale úplně bylo pominut Slovanský zdroj. I když je stěžejní. Mezi řádky prosakuje, ale to je tak vše a vyzdvihuje se Korán, který má k člověčenství hodně daleko.


[quote="pid:41897, uid:6"]-To je to najdôležitejšie. No ďalšia vec je aj to, že Slovanstvo by malo poskytovať alternatívne teórie k existujúcim biblickým teóriám, a to v oblasti ekonomiky, sociológie, vedy atď.[/quote] Toto je opět nepochopení toho, o čem se tady píše. Nač vymýšlet již vymyšlené. KSB máme přece k dispozici, proč vymýšlet alternativní teorie? Problémem v KSB je pro mě jen jedna věc a sice, že ve zdrojích, které uvádí se tam vyskytuje jak Bible, tak Korán, ale úplně bylo pominut Slovanský zdroj. I když je stěžejní. Mezi řádky prosakuje, ale to je tak vše a vyzdvihuje se Korán, který má k člověčenství hodně daleko.
Upravené 8. 11. 2021 o 19:08

Toto sú presne tie plody mín, ktoré sú v základoch KSB. Naše vlastné je ignorované, spochybňované a cudzie je obhajované a pretláčané. Je to hnus, velebnosti... Vraj usilujete o ľudskú spoločnosť. Vy usilujete o spoločnosť bez nás a ešte si myslíte, že je to správne a mravné. No nie, nie je. Je to zavrženiahodné. O tom, že vôbec nechápete k čomu sa vyjadrujete, radšej pomlčím.


Toto sú presne tie plody mín, ktoré sú v základoch KSB. Naše vlastné je ignorované, spochybňované a cudzie je obhajované a pretláčané. Je to hnus, velebnosti... Vraj usilujete o ľudskú spoločnosť. Vy usilujete o spoločnosť bez nás a ešte si myslíte, že je to správne a mravné. No nie, nie je. Je to zavrženiahodné. O tom, že vôbec nechápete k čomu sa vyjadrujete, radšej pomlčím.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Toto je opět nepochopení toho, o čem se tady píše. Nač vymýšlet již vymyšlené. KSB máme přece k dispozici, proč vymýšlet alternativní teorie? Problémem v KSB je pro mě jen jedna věc a sice, že ve zdrojích, které uvádí se tam vyskytuje jak Bible, tak Korán, ale úplně bylo pominut Slovanský zdroj. I když je stěžejní. Mezi řádky prosakuje, ale to je tak vše a vyzdvihuje se Korán, který má k člověčenství hodně daleko.


Presne tak. Pôvodne bolo KSB inšpirované žrecmi zo Sibíra, ale naši nepriatelia sa infiltrovali do VP ZSSR a po smrti Vladimíra Zaznobina nad ním kompletne prevzali kontrolu.


[quote="pid:41903, uid:312"]Toto je opět nepochopení toho, o čem se tady píše. Nač vymýšlet již vymyšlené. KSB máme přece k dispozici, proč vymýšlet alternativní teorie? Problémem v KSB je pro mě jen jedna věc a sice, že ve zdrojích, které uvádí se tam vyskytuje jak Bible, tak Korán, ale úplně bylo pominut Slovanský zdroj. I když je stěžejní. Mezi řádky prosakuje, ale to je tak vše a vyzdvihuje se Korán, který má k člověčenství hodně daleko.[/quote] Presne tak. Pôvodne bolo KSB inšpirované žrecmi zo Sibíra, ale naši nepriatelia sa infiltrovali do VP ZSSR a po smrti Vladimíra Zaznobina nad ním kompletne prevzali kontrolu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Naše vlastné je ignorované, spochybňované a cudzie je obhajované a pretláčané. Je to hnus, velebnosti

Ogare, ztiš se trochu, jo? smile


[quote="pid:41904, uid:623"]Naše vlastné je ignorované, spochybňované a cudzie je obhajované a pretláčané. Je to hnus, velebnosti[/quote] Ogare, ztiš se trochu, jo? ;)

Presne tak. Pôvodne bolo KSB inšpirované žrecmi zo Sibíra, ale naši nepriatelia sa infiltrovali do VP ZSSR a po smrti Vladimíra Zaznobina nad ním kompletne prevzali kontrolu.

Nejen po smrti Zaznobina. Propagátorem Slovanského světonázoru základů v KSB byl generál Petrov, který byl pak v roce 2009 odstraněn. Zajímavé ne?


[quote="pid:41905, uid:623"]Presne tak. Pôvodne bolo KSB inšpirované žrecmi zo Sibíra, ale naši nepriatelia sa infiltrovali do VP ZSSR a po smrti Vladimíra Zaznobina nad ním kompletne prevzali kontrolu.[/quote] Nejen po smrti Zaznobina. Propagátorem Slovanského světonázoru základů v KSB byl generál Petrov, který byl pak v roce 2009 odstraněn. Zajímavé ne?

-To je to najdôležitejšie. No ďalšia vec je aj to, že Slovanstvo by malo poskytovať alternatívne teórie k existujúcim biblickým teóriám, a to v oblasti ekonomiky, sociológie, vedy atď.


Souhlasím s předřečníkem, že toto je zbytečné duplikovat, protože to má vypracované již KSB.


Jenže Slované odmítají opravit svoji kulturu/způsob života (zbavení se Panteonu Bohů). Školu pro všechny se zaměřením na lidství by nejspíš přijali, ale musel by se v ní učit ten Panteon Bohů, tj. KSB by musela opustit Jednoboží ... tj. splynutí vidím jako nereálné.


A pak jsou tady ZC a v nich uvedení Vedrusové...


[quote="pid:41897, uid:6"]-To je to najdôležitejšie. No ďalšia vec je aj to, že Slovanstvo by malo poskytovať alternatívne teórie k existujúcim biblickým teóriám, a to v oblasti ekonomiky, sociológie, vedy atď.[/quote] Souhlasím s předřečníkem, že toto je zbytečné duplikovat, protože to má vypracované již KSB. Jenže Slované odmítají opravit svoji kulturu/způsob života (zbavení se Panteonu Bohů). Školu pro všechny se zaměřením na lidství by nejspíš přijali, ale musel by se v ní učit ten Panteon Bohů, tj. KSB by musela opustit Jednoboží ... tj. splynutí vidím jako nereálné. A pak jsou tady ZC a v nich uvedení Vedrusové...

Jenže Slované odmítají opravit svoji kulturu/způsob života (zbavení se Panteonu Bohů). Školu pro všechny se zaměřením na lidství by nejspíš přijali, ale musel by se v ní učit ten Panteon Bohů, tj. KSB by musela opustit Jednoboží ... tj. splynutí vidím jako nereálné.
Ale přece tady jde v první řadě o člověčenství. Ty různé Slovanské spolky mají svá specifika, ale tady se nebavíme o těchto spolcích, ale o obyvatelstvu, které žije na území, které odedávna patří Slovanům.
Ty spolky jsou marginálie. Jde o duch národa, země, kontinentu. Prosím Slovany nechápat jako náboženské církve. Prostě každý, kdo tady žije, mluví slovanským jazykem, chápe naše pohádky, chápe co je to milosrdenství, co je soucit, kdo se chová k dětem s láskou, jako k pokračovatelům rodu, je Slovan. Protože ostatní to tak nemají.
Pamatujete si na pohádku "Tři vlasy děda vševěda?" Jak tam děd říká: "Mámo, cítím tady člověčinu". Má toto v pohádce nějaký anglosaský, nebo jiný národ?


[quote="pid:41910, uid:388"]Jenže Slované odmítají opravit svoji kulturu/způsob života (zbavení se Panteonu Bohů). Školu pro všechny se zaměřením na lidství by nejspíš přijali, ale musel by se v ní učit ten Panteon Bohů, tj. KSB by musela opustit Jednoboží ... tj. splynutí vidím jako nereálné.[/quote]Ale přece tady jde v první řadě o člověčenství. Ty různé Slovanské spolky mají svá specifika, ale tady se nebavíme o těchto spolcích, ale o obyvatelstvu, které žije na území, které odedávna patří Slovanům. Ty spolky jsou marginálie. Jde o duch národa, země, kontinentu. Prosím Slovany nechápat jako náboženské církve. Prostě každý, kdo tady žije, mluví slovanským jazykem, chápe naše pohádky, chápe co je to milosrdenství, co je soucit, kdo se chová k dětem s láskou, jako k pokračovatelům rodu, je Slovan. Protože ostatní to tak nemají. Pamatujete si na pohádku "Tři vlasy děda vševěda?" Jak tam děd říká: "Mámo, cítím tady člověčinu". Má toto v pohádce nějaký anglosaský, nebo jiný národ?
Upravené 8. 11. 2021 o 19:47

Jenže Slované odmítají opravit svoji kulturu/způsob života (zbavení se Panteonu Bohů).


Toto je neskutočné, ako hrach o stenu hádzať... Na to je snáď nejaká diagnóza, ako so Svedkami Covidovými.


Ogare, ztiš se trochu, jo?


Je nutné pomenovať veci pravými menami. Pretože je to fakt hnus, čo tu niektorí predvádzajú.


[quote="pid:41910, uid:388"]Jenže Slované odmítají opravit svoji kulturu/způsob života (zbavení se Panteonu Bohů).[/quote] Toto je neskutočné, ako hrach o stenu hádzať... Na to je snáď nejaká diagnóza, ako so Svedkami Covidovými. [quote="pid:41906, uid:312"]Ogare, ztiš se trochu, jo?[/quote] Je nutné pomenovať veci pravými menami. Pretože je to fakt hnus, čo tu niektorí predvádzajú.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Toto je opět nepochopení toho, o čem se tady píše. Nač vymýšlet již vymyšlené. KSB máme přece k dispozici, proč vymýšlet alternativní teorie? Problémem v KSB je pro mě jen jedna věc a sice, že ve zdrojích, které uvádí se tam vyskytuje jak Bible, tak Korán, ale úplně bylo pominut Slovanský zdroj. I když je stěžejní. Mezi řádky prosakuje, ale to je tak vše a vyzdvihuje se Korán, který má k člověčenství hodně daleko.


Prepáč, ja ti do hlavy nevidím. Čítal som tvoj seriál článkov o jazyku, ale netuším, čo a ako by si vlastne chcel presadzovať. To, že sa striedate s Ogarom pri vyjadrovaní je asi kontraproduktívne, lebo zdá sa mi, že on presadzuje niečo iné, než ty. On tu cituje tartáriu.sk a otvorene napáda KSB. Ty sa pokúšaš na KSB niečo stavať a zdá sa, že máš prepracovanejší svetonázor.


Ak máš nejakú ideu, mal by si ju niekde vyjadriť, a snažiť sa vyjadriť jasne. Ak ti chýbajú v KSB vyjadrenia o Slovanstve, tak čo keby si ich nahradil svojimi článkami o tom, ako možno vychovať v ľuďoch Ľudskosť na základe tých ideí, ktoré v Slovanstve uznávaš...
Také články by som si rád prečítal. Zrnká múdrosti môžu byť roztrúsené v rôznych zdrojoch.


[quote="pid:41903, uid:312"]Toto je opět nepochopení toho, o čem se tady píše. Nač vymýšlet již vymyšlené. KSB máme přece k dispozici, proč vymýšlet alternativní teorie? Problémem v KSB je pro mě jen jedna věc a sice, že ve zdrojích, které uvádí se tam vyskytuje jak Bible, tak Korán, ale úplně bylo pominut Slovanský zdroj. I když je stěžejní. Mezi řádky prosakuje, ale to je tak vše a vyzdvihuje se Korán, který má k člověčenství hodně daleko.[/quote] Prepáč, ja ti do hlavy nevidím. Čítal som tvoj seriál článkov o jazyku, ale netuším, čo a ako by si vlastne chcel presadzovať. To, že sa striedate s Ogarom pri vyjadrovaní je asi kontraproduktívne, lebo zdá sa mi, že on presadzuje niečo iné, než ty. On tu cituje tartáriu.sk a otvorene napáda KSB. Ty sa pokúšaš na KSB niečo stavať a zdá sa, že máš prepracovanejší svetonázor. Ak máš nejakú ideu, mal by si ju niekde vyjadriť, a snažiť sa vyjadriť jasne. Ak ti chýbajú v KSB vyjadrenia o Slovanstve, tak čo keby si ich nahradil svojimi článkami o tom, ako možno vychovať v ľuďoch Ľudskosť na základe tých ideí, ktoré v Slovanstve uznávaš... Také články by som si rád prečítal. Zrnká múdrosti môžu byť roztrúsené v rôznych zdrojoch.

Problémem v KSB je pro mě jen jedna věc a sice, že ve zdrojích, které uvádí se tam vyskytuje jak Bible, tak Korán, ale úplně bylo pominut Slovanský zdroj.

To by určite nebol problém, ak by nejaký existoval. Kresťanstvo má bibliu, judaizmus Tóru, Islám Korán, budhizmus má tiež svoje zachované prikázania Budhu, hinduizmus má svoje purány a knihy ako Bhagavad-gíta a ďalšie. Ich autenticitu nikto z veriacich nespochybňuje. Má Slovanstvo nejaké dochované písomníctvo, ktoré by opisovalo ich svetonázor a kultúru?
Ak by existovali, tak by nebol problém sa k nim vyjadriť. Ale predpokladám, že existujú len sprostredkované interpretácie filozofie slovanstva od rôznych autorov, ktoré si miestami aj protirečia. Mal by sa VP ZSSR vyjadrovať k týmto novodobým interpretáciám, keď neexistuje pôvodný prastarý zdroj?


Inak šikovne ste obišli mlčaním otázku "Noci Svaroga", o ktorej som písal. Aj otázku, či má Slovanstvo dnes potenciál urobiť zo súčasných skazených národov znovu Ľudí?!


[quote="pid:41903, uid:312"]Problémem v KSB je pro mě jen jedna věc a sice, že ve zdrojích, které uvádí se tam vyskytuje jak Bible, tak Korán, ale úplně bylo pominut Slovanský zdroj.[/quote] To by určite nebol problém, ak by nejaký existoval. Kresťanstvo má bibliu, judaizmus Tóru, Islám Korán, budhizmus má tiež svoje zachované prikázania Budhu, hinduizmus má svoje purány a knihy ako Bhagavad-gíta a ďalšie. Ich autenticitu nikto z veriacich nespochybňuje. Má Slovanstvo nejaké dochované písomníctvo, ktoré by opisovalo ich svetonázor a kultúru? Ak by existovali, tak by nebol problém sa k nim vyjadriť. Ale predpokladám, že existujú len sprostredkované interpretácie filozofie slovanstva od rôznych autorov, ktoré si miestami aj protirečia. Mal by sa VP ZSSR vyjadrovať k týmto novodobým interpretáciám, keď neexistuje pôvodný prastarý zdroj? Inak šikovne ste obišli mlčaním otázku "Noci Svaroga", o ktorej som písal. Aj otázku, či má Slovanstvo dnes potenciál urobiť zo súčasných skazených národov znovu Ľudí?!

Ad mnohoženstvo. V starých knihách od VP ZSSR sa nikde nič také nepíše. VP ZSSR propaguje mnohogeneračnú monogamnú rodinu. K tomu je aj rozpracovaná štúdia vidiecko-krajinnej urbanizácie, o čom je podrobne popísané v "Ekonomike inovačného rozvoja".


Tá myšlienka o prípustnosti mnohoženstva v prípade sociologickej katastrofy, aká bola napríklad v Rusku po Veľkej Vlasteneckej vojne, je myšlienkový Overton pána Velička, ktorý sa nikde predtým v materiáloch KSB nenachádzal. Všade bola reč iba o mnohogeneračnej monogamnej rodine. Tento overton bol prezentovaný akurát myslím v jednom Veličkovom videu a v Základoch sociológie, ktoré sa písali oveľa neskôr než Mrtva voda.


Ako som už písal, ľudia musia používať rozum, a každý súcit musí byť vyvážený múdrosťou, a zodpovednosťou nielen voči rodine, ale aj voči spoločnosti. Treba zvažovať možné dopady na kultúru a spoločnosť. KSB by sa v mnohoženstve síce šírila rýchlejšie, len či by tá cena stála vôbec za to! Človek by si mal uvedomiť, či dokáže vôbec vychovať mravne kvalitných potomkov od jednej ženy ?! Nieto ešte od dvoch, troch! Nepotrebujeme budovať ďalšiu davo-"elitárnu" spoločnosť, kde sa bude zvyšovať sociálna nerovnosť medzi mužmi a ženami. Davo-"elitarizmus" treba naopak zničiť!


Polygamia je rovnaké tolerované zlo, ako je nutnosť vraždiť agresorov pri obrane svojej vlasti. A či dokáže byť v kultúre dočasná? O tom nie som veľmi presvedčený. Dúfam, že taká situácia, keď bude chlapov málo a hroziť vymretie národa, nikdy nenastane. No hlavne netreba strácať vieru a dôveru v Boha, a namiesto toho sa spoliehať viac na vlastné sily a rozum, lebo to končieva zle.


Ad mnohoženstvo. V starých knihách od VP ZSSR sa nikde nič také nepíše. VP ZSSR propaguje mnohogeneračnú monogamnú rodinu. K tomu je aj rozpracovaná štúdia vidiecko-krajinnej urbanizácie, o čom je podrobne popísané v "Ekonomike inovačného rozvoja". Tá myšlienka o prípustnosti mnohoženstva v prípade sociologickej katastrofy, aká bola napríklad v Rusku po Veľkej Vlasteneckej vojne, je myšlienkový Overton pána Velička, ktorý sa nikde predtým v materiáloch KSB nenachádzal. Všade bola reč iba o mnohogeneračnej monogamnej rodine. Tento overton bol prezentovaný akurát myslím v jednom Veličkovom videu a v Základoch sociológie, ktoré sa písali oveľa neskôr než Mrtva voda. Ako som už písal, ľudia musia používať rozum, a každý súcit musí byť vyvážený múdrosťou, a zodpovednosťou nielen voči rodine, ale aj voči spoločnosti. Treba zvažovať možné dopady na kultúru a spoločnosť. KSB by sa v mnohoženstve síce šírila rýchlejšie, len či by tá cena stála vôbec za to! Človek by si mal uvedomiť, či dokáže vôbec vychovať mravne kvalitných potomkov od jednej ženy ?! Nieto ešte od dvoch, troch! Nepotrebujeme budovať ďalšiu davo-"elitárnu" spoločnosť, kde sa bude zvyšovať sociálna nerovnosť medzi mužmi a ženami. Davo-"elitarizmus" treba naopak zničiť! Polygamia je rovnaké tolerované zlo, ako je nutnosť vraždiť agresorov pri obrane svojej vlasti. A či dokáže byť v kultúre dočasná? O tom nie som veľmi presvedčený. Dúfam, že taká situácia, keď bude chlapov málo a hroziť vymretie národa, nikdy nenastane. No hlavne netreba strácať vieru a dôveru v Boha, a namiesto toho sa spoliehať viac na vlastné sily a rozum, lebo to končieva zle.

Má Slovanstvo nejaké dochované písomníctvo, ktoré by opisovalo ich svetonázor a kultúru?

Velice dobrá otázka. Dříve, než ji zodpovím malý příklad. Co si zapisuješ do diáře? To, co si nepamatuješ, to, co je pro tebe nové a to co nesmíš zapomenout.
A teď odpověď na tvoji otázku. Slované žádnou takovou knihu soupisu (diář) životních pravidel nepotřebovali. Žili v souladu s Bohem a přírodou podle přírodních zákonů. Toto praktikovali každý den, takže pravidla nepotřebovali zapisovat. Nepotřebovali "mrtvou vodu", jelikož "živá voda" byla přítomná všude. Oni žili v lidské koncepci a návody nepotřebovali. Proč by zapisovali to, co bylo notoricky známo? Jejich znalosti se uchovali v pohádkách, příslovích, bylinách a pod. Předávali se z pokolení na pokolení ústně. Také věděli o mrtvé a živé vodě. Důkaz máme např. v pohádce O Zlatovlásce. Zatím co, v kulturách, které mají písemné zdroje, se nikde o živé a mrtvé vodě nemluví. A vsadím se, že toto úsloví ani nechápou. Nemají to napsáno ve svých "diářích".
Jiná věc byla u národů, kterým bylo nutně navázat jiný světonázor, než lidský, který nebyl v souladu s Bohem. Potřebovali "diář", kde to měli všechno napsané, aby to nezapomněli, jelikož to neměli zažité. Potřebovali nejdříve "mrtvou vodu" aby se k návodům mohli vracet a studovat je a pak pomalu uvádět v život. Přesně tak, jak "Mrtvá voda" naší KSB. Nemáme ji zažitou, nežijeme tak, jak bychom měli a proto nám byl vytvořen něco jako "diář", kde jsou napsány věci, které nesmíme zapomenout.
Závěrem, společnost, která potřebovala k životu psaná pravidla, nežila podle Božích zákonů a proto byly vytvořeny lidské zákony, které byly zachyceny v "diářích", ať je to Bible, Korán a další, které jsi uvedl. Slované žili podle Božích zákonů a tudíž nic takového nepotřebovali.


[quote="pid:41920, uid:6"]Má Slovanstvo nejaké dochované písomníctvo, ktoré by opisovalo ich svetonázor a kultúru?[/quote] Velice dobrá otázka. Dříve, než ji zodpovím malý příklad. Co si zapisuješ do diáře? To, co si nepamatuješ, to, co je pro tebe nové a to co nesmíš zapomenout. A teď odpověď na tvoji otázku. Slované žádnou takovou knihu soupisu (diář) životních pravidel nepotřebovali. Žili v souladu s Bohem a přírodou podle přírodních zákonů. Toto praktikovali každý den, takže pravidla nepotřebovali zapisovat. Nepotřebovali "mrtvou vodu", jelikož "živá voda" byla přítomná všude. Oni žili v lidské koncepci a návody nepotřebovali. Proč by zapisovali to, co bylo notoricky známo? Jejich znalosti se uchovali v pohádkách, příslovích, bylinách a pod. Předávali se z pokolení na pokolení ústně. Také věděli o mrtvé a živé vodě. Důkaz máme např. v pohádce O Zlatovlásce. Zatím co, v kulturách, které mají písemné zdroje, se nikde o živé a mrtvé vodě nemluví. A vsadím se, že toto úsloví ani nechápou. Nemají to napsáno ve svých "diářích". Jiná věc byla u národů, kterým bylo nutně navázat jiný světonázor, než lidský, který nebyl v souladu s Bohem. Potřebovali "diář", kde to měli všechno napsané, aby to nezapomněli, jelikož to neměli zažité. Potřebovali nejdříve "mrtvou vodu" aby se k návodům mohli vracet a studovat je a pak pomalu uvádět v život. Přesně tak, jak "Mrtvá voda" naší KSB. Nemáme ji zažitou, nežijeme tak, jak bychom měli a proto nám byl vytvořen něco jako "diář", kde jsou napsány věci, které nesmíme zapomenout. Závěrem, společnost, která potřebovala k životu psaná pravidla, nežila podle Božích zákonů a proto byly vytvořeny lidské zákony, které byly zachyceny v "diářích", ať je to Bible, Korán a další, které jsi uvedl. Slované žili podle Božích zákonů a tudíž nic takového nepotřebovali.
Upravené 8. 11. 2021 o 20:39

To by bol čo za čudný svet, keď by Boh vždy v určitých cykloch nechal takmer zahynúť Ľudskosť, nechal zloduchov rozdupať a zničiť všetko, a potom by nechal Ľudskosť znova vstávať z mŕtvych ako Fénixa z popola?

@jardob , nechci sem svůj starší delší příspěvek tapetovat, tak dám pouze link na jeho závěr
Ultimátním úkolem HNR pro lidstvo by potom bylo naučit se zvládat tyto periodické přírodní jevy bez výkyvů v mravnosti. (Tedy bez zanikání civilizací.)

Ten příspěvek jako celek popisuje moje “pojetí” podstaty zde tolik probíraného “selhání Slovanských žreců”.
Navíc je součástí delšího diskusního podřetězce, kde se už 1x řešilo (a také jako odbočka :-) Slovanstvo...

[quote="pid:41897, uid:6"]To by bol čo za čudný svet, keď by Boh vždy v určitých cykloch nechal takmer zahynúť Ľudskosť, nechal zloduchov rozdupať a zničiť všetko, a potom by nechal Ľudskosť znova vstávať z mŕtvych ako Fénixa z popola?[/quote] @jardob , nechci sem svůj starší delší příspěvek tapetovat, tak dám pouze link na jeho závěr [quote="pid:26772, uid:240"]Ultimátním úkolem HNR pro lidstvo by potom bylo naučit se zvládat tyto periodické přírodní jevy bez výkyvů v mravnosti. (Tedy bez zanikání civilizací.)[/quote] Ten příspěvek jako celek popisuje moje “pojetí” podstaty zde tolik probíraného “selhání Slovanských žreců”. Navíc je součástí delšího diskusního podřetězce, kde se už 1x řešilo (a také jako odbočka :-) Slovanstvo...
Upravené 8. 11. 2021 o 20:44

Závěrem, společnost, která potřebovala k životu psaná pravidla, nežila podle Božích zákonů a proto byly vytvořeny lidské zákony, které byly zachyceny v "diářích", ať je to Bible, Korán a další, které jsi uvedl. Slované žili podle Božích zákonů a tudíž nic takového nepotřebovali.


OK, ale potom sa nečuduj, že VP ZSSR sa k Slovanstvu nevyjadrili.
Na druhú stranu, ak by sa ti podarilo napísať sériu článkov, diár - Mŕtvu vodu o tom, ako sa stať Človekom, a malo by to efekt, tak potom by vôbec nebolo dôležité, či sú zdroje z ktorých čerpáš autentické alebo nie, pretože by boli potvrdené praxou a reálnou Človečinou...


Týmto ťa fakt vyzývam a povzbudzujem k napísaniu takýchto článkov zrozumiteľným jazykom, ktorý ľudí zaujme. Najmä, ak si presvedčený, že ide o skutočnú Človečinu. A bolo by dobré zameranie na to, ako sa stať a zostať Človekom.


(lebo síce si hovoril doteraz všeobecne o Slovanstve, ale neviem si pod tým nič konkrétne predstaviť. Na vodeksb bol Honza, ktorý hovoril podobne ako ty, ale písal o Slovanoch oveľa podrobnejšie)


[quote="pid:41926, uid:312"]Závěrem, společnost, která potřebovala k životu psaná pravidla, nežila podle Božích zákonů a proto byly vytvořeny lidské zákony, které byly zachyceny v "diářích", ať je to Bible, Korán a další, které jsi uvedl. Slované žili podle Božích zákonů a tudíž nic takového nepotřebovali.[/quote] OK, ale potom sa nečuduj, že VP ZSSR sa k Slovanstvu nevyjadrili. Na druhú stranu, ak by sa ti podarilo napísať sériu článkov, diár - Mŕtvu vodu o tom, ako sa stať Človekom, a malo by to efekt, tak potom by vôbec nebolo dôležité, či sú zdroje z ktorých čerpáš autentické alebo nie, pretože by boli potvrdené praxou a reálnou Človečinou... Týmto ťa fakt vyzývam a povzbudzujem k napísaniu takýchto článkov zrozumiteľným jazykom, ktorý ľudí zaujme. Najmä, ak si presvedčený, že ide o skutočnú Človečinu. A bolo by dobré zameranie na to, ako sa stať a zostať Človekom. (lebo síce si hovoril doteraz všeobecne o Slovanstve, ale neviem si pod tým nič konkrétne predstaviť. Na vodeksb bol Honza, ktorý hovoril podobne ako ty, ale písal o Slovanoch oveľa podrobnejšie)
Upravené 8. 11. 2021 o 21:25

Má Slovanstvo vypracované takéto ekonomické a sociologické modely

KSB
alebo ešte nie, a zatiaľ iba operuje s modelom občiny a kopného práva?

ten, kdo s tím operuje, je hurá-slovanstvo, v lepším případě, v horším případě je to “agentsvo” viz ordeltovci (nejlepší je “obnovovat” “naši” “slovanskou tradici” s pomocí středo- a jiho-amerických šamanů...:-)
https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/zeme-planeta-tradice-festival-krkonose-rodokruh-rozhovor.A210827_623908_hradec-zpravy_pos


[quote="pid:41897, uid:6"]Má Slovanstvo vypracované takéto ekonomické a sociologické modely[/quote] KSB [quote="pid:41897, uid:6"]alebo ešte nie, a zatiaľ iba operuje s modelom občiny a kopného práva?[/quote] ten, kdo s tím operuje, je hurá-slovanstvo, v lepším případě, v horším případě je to “agentsvo” viz ordeltovci (nejlepší je “obnovovat” “naši” “slovanskou tradici” s pomocí středo- a jiho-amerických šamanů...:-) https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/zeme-planeta-tradice-festival-krkonose-rodokruh-rozhovor.A210827_623908_hradec-zpravy_pos

Inak šikovne ste obišli mlčaním otázku "Noci Svaroga", o ktorej som písal. Aj otázku, či má Slovanstvo dnes potenciál urobiť zo súčasných skazených národov znovu Ľudí?!

Na tohle jsem si dovolil zareagovat já, aby to nezapadlo, viz 2 mé příspěvky kousek výše...
:-)


[quote="pid:41920, uid:6"]Inak šikovne ste obišli mlčaním otázku "Noci Svaroga", o ktorej som písal. Aj otázku, či má Slovanstvo dnes potenciál urobiť zo súčasných skazených národov znovu Ľudí?![/quote] Na tohle jsem si dovolil zareagovat já, aby to nezapadlo, viz 2 mé příspěvky kousek výše... :-)
Upravené 8. 11. 2021 o 21:23
123
8.11k
190
29
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept