Mimo kategórií
Ako by sa mali pridávať články na fóre?
Anketa: Ako by sa mali pridávať články na fóre?
Pre každý jednotlivý článok vytvoriť vlastnú tému a zbytočne zahlcovať fórum nepodstatným balastom
Články pridávať do už existujúcich tém a v prípade, že žiadna vhodná neexistuje, vytvoriť súhrnnú tému pre danú oblasť

Nepomáhajú dobre mienené rady, dohovárania, ani snaha vydiskutovať danú situáciu. "Spamerka" Yori sa zase odtrhla z reťaze a vytvára milióny tém venovaných samostatným článkom, v ktorých často uvedie len strohý odkaz. Vyjadrite sa v ankete, ako by sa mali pridávať odkazy na články na fóre.


Nepomáhajú dobre mienené rady, dohovárania, ani snaha vydiskutovať danú situáciu. "Spamerka" Yori sa zase odtrhla z reťaze a vytvára milióny tém venovaných samostatným článkom, v ktorých často uvedie len strohý odkaz. Vyjadrite sa v ankete, ako by sa mali pridávať odkazy na články na fóre.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 2. 11. 2021 o 18:59

Myslím, že to Admin zvládne i bez ankety. Nemyslíš, Ogare, že když sem každý z nás začne mastit "své" anketní průzkumy, bude prostor pro diskusi zhlcen daleko účinněji.Takže, o co jde ? O diskusi, anebo o "diskusi" nad metodou "jak diskutovat" ? Já myslím, že o to druhé. A tady je samočistící potenciál zdejšího auditoria vysoký. Alespoň dosud.
Yori je velmi užitečná včelka, dělá to dobře a účinně.


Myslím, že to Admin zvládne i bez ankety. Nemyslíš, Ogare, že když sem každý z nás začne mastit "své" anketní průzkumy, bude prostor pro diskusi zhlcen daleko účinněji.Takže, o co jde ? O diskusi, anebo o "diskusi" nad metodou "jak diskutovat" ? Já myslím, že o to druhé. A tady je samočistící potenciál zdejšího auditoria vysoký. Alespoň dosud. Yori je velmi užitečná včelka, dělá to dobře a účinně.

stačilo by jedno téma "články na KOB" stejně tam každý sem tam koukne a diskutovat se dáíá tam


stačilo by jedno téma "články na KOB" stejně tam každý sem tam koukne a diskutovat se dáíá tam

Ogar Valach
chceš pod každým pripevkom Yori písat :
"Spam"! Príde ti normálne vytvárať novú tému ne uvedenie strohého odkazu? "
A TO NIEJE SPAM ?
a dávat jej palec dolu ? smile
že ta to baví .. .
či že , nepíšeš pod Ludvíka , ktorý má kolko člankov tolko pripevkov atd....


  • zas zbytočné tema sa snažiš rozvinut
  • zas Ty spamuješ a robíš tému na zbytočné debaty
  • zas odvádzaš pozornost od zaujimavych tém. Určite Yori má zaujimave témy a už by si sa do nej mal prestat navážat . . .
  • to je všetko, čo som k tomuto chcela napísat

** Ogar Valach** chceš pod každým pripevkom Yori písat : "**Spam"! Príde ti normálne vytvárať novú tému ne uvedenie strohého odkazu**? " A TO NIEJE SPAM ? a dávat jej palec dolu ? |( že ta to baví .. . či že , nepíšeš pod Ludvíka , ktorý má kolko člankov tolko pripevkov atd.... - zas zbytočné tema sa snažiš rozvinut - zas Ty spamuješ a robíš tému na zbytočné debaty - zas odvádzaš pozornost od zaujimavych tém. Určite Yori má zaujimave témy a už by si sa do nej mal prestat navážat . . . - to je všetko, čo som k tomuto chcela napísat
Upravené 2. 11. 2021 o 15:54

Da sa suhlasit aj nie. Napr. Oraclove clanky, bola jedna tema, kde sa pridavali a fungovalo to celkom dobre az kym sa tam nezacalo debatovat.


Takze to vidim skor tak, ze:


  • tema pre Oraclove clanky bude vyvorena nanovo, bude sa volat Nasi analytici a budu sa tam linkovat aj clanky od inych autorov. Nebude tam ziadna diskusia, pri naznaku diskusie danu diskusiu vymazem ci presuniem. Bude tam len link a kratky popis. Vsetko v zaujme prehladnosti.
  • kto bude chciet diskutovat, moze zalozit novu temu, sice to na prvy pohlad neriesi problem, ale mnohokrat sa pod tymito temami nediskutuje, pretoze diskusia prebieha pod samotnym clankom mimo nasho fora.
  • Ruku na srdce, nebolo by lepsie mat suhrnne temy pre odkazy? Takto sa aj Yorine usilie triesti a jej odkazy rychlo zanikaju medzi ostatnymi temami. Vyhladavanie moze byt zlozite.

  • Hlasujte


Da sa suhlasit aj nie. Napr. Oraclove clanky, bola jedna tema, kde sa pridavali a fungovalo to celkom dobre az kym sa tam nezacalo debatovat. Takze to vidim skor tak, ze: - tema pre Oraclove clanky bude vyvorena nanovo, bude sa volat Nasi analytici a budu sa tam linkovat aj clanky od inych autorov. Nebude tam ziadna diskusia, pri naznaku diskusie danu diskusiu vymazem ci presuniem. Bude tam len link a kratky popis. Vsetko v zaujme prehladnosti. - kto bude chciet diskutovat, moze zalozit novu temu, sice to na prvy pohlad neriesi problem, ale mnohokrat sa pod tymito temami nediskutuje, pretoze diskusia prebieha pod samotnym clankom mimo nasho fora. - Ruku na srdce, nebolo by lepsie mat suhrnne temy pre odkazy? Takto sa aj Yorine usilie triesti a jej odkazy rychlo zanikaju medzi ostatnymi temami. Vyhladavanie moze byt zlozite. - Hlasujte

Moderator

stačilo by jedno téma "články na KOB" stejně tam každý sem tam koukne a diskutovat se dáíá tam

Trosku tomu nastavim zrcadlo:
Na prani Ogara jsem udelala pro KOB a Oracle 911 extra vlakna, protoze sve prani zduvodnoval tim, ze pod tyto clanky stejne nikdo nediskutuje.
Jen jsem ta vlakna vyhotovila, zacal zde intenzivne diskutovat. Ostatni se pridali a vzniknul z toho takovy gulas, ze se v prispevcich nikdo nevyznal a zacalo to vzbuzovat nevoli prispevovatelu. Proto jsem zacala davat jednotlive clanky zase extra do spravne kategorie "Nasi analytici". Kazdy se pod ne muze nyni vyjadrit a kazdy se v tom vyzna.
Zpusob, kterym Ogar Valach napada nejen me, ale i jine prispevovatele na foru, kde hlasa o moralce a dovoluje si rozebirat povahy ruznych prispevovatelu atd., bych nazvala "mobbingem" uz i s prihlednutim na to, ze mi zacal davat za kazdy muj prispevek "minus", jedno, jestli byl extra nebo uz v jinem, nekym jiz zapocatem vlaknu. Dnes ve svem dile opet pokracuje. Dokonce se i nekdo pridal, nebudu jmenovat.
Domnivam se, ze takove zpusoby jiste nejsou ve smyslu techto stranek.
Nechtela jsem zde cinnost Ogara Valacha zverejnovat a cekala jsem, ze s tim prestane. Bohuzel se tak nestalo.
Kazdy at si udela obrazek sam.


[quote="pid:40724, uid:402"]stačilo by jedno téma "články na KOB" stejně tam každý sem tam koukne a diskutovat se dáíá tam[/quote] Trosku tomu nastavim zrcadlo: Na prani Ogara jsem udelala pro KOB a Oracle 911 extra vlakna, protoze sve prani zduvodnoval tim, ze pod tyto clanky stejne nikdo nediskutuje. Jen jsem ta vlakna vyhotovila, zacal zde intenzivne diskutovat. Ostatni se pridali a vzniknul z toho takovy gulas, ze se v prispevcich nikdo nevyznal a zacalo to vzbuzovat nevoli prispevovatelu. Proto jsem zacala davat jednotlive clanky zase extra **do spravne kategorie "Nasi analytici"**. Kazdy se pod ne muze nyni vyjadrit a kazdy se v tom vyzna. Zpusob, kterym Ogar Valach napada nejen me, ale i jine prispevovatele na foru, kde hlasa o moralce a dovoluje si rozebirat povahy ruznych prispevovatelu atd., bych nazvala "mobbingem" uz i s prihlednutim na to, ze mi zacal davat za **kazdy** muj prispevek "minus", jedno, jestli byl extra nebo uz v jinem, nekym jiz zapocatem vlaknu. Dnes ve svem dile opet pokracuje. Dokonce se i nekdo pridal, nebudu jmenovat. Domnivam se, ze takove zpusoby jiste nejsou ve smyslu techto stranek. Nechtela jsem zde cinnost Ogara Valacha zverejnovat a cekala jsem, ze s tim prestane. Bohuzel se tak nestalo. Kazdy at si udela obrazek sam.
Upravené 2. 11. 2021 o 21:56

Som si všimol, že, vo veľa prípadoch sa diskusia podobá rozvetvenému stromu. Na začiaku je myšlienka, tú niekto rozvinie pričom spomenie nejakú inú myšlienku, na tú inú myšlienku zase reaguje niekto, kto pridá do diskusie ďalšiu myšlienku ... Ale ako reprezentovat vo webovej stranke strom diskusie .... to už je otázka. Možno tak ako je to na stránke dsl.sk ? 61813c63078f2
Každý môže reagovať na určitý komentár a tak sa vytvára strom.


Som si všimol, že, vo veľa prípadoch sa diskusia podobá rozvetvenému stromu. Na začiaku je myšlienka, tú niekto rozvinie pričom spomenie nejakú inú myšlienku, na tú inú myšlienku zase reaguje niekto, kto pridá do diskusie ďalšiu myšlienku ... Ale ako reprezentovat vo webovej stranke strom diskusie .... to už je otázka. Možno tak ako je to na stránke dsl.sk ? ![61813c63078f2](serve/attachment&path=61813c63078f2) Každý môže reagovať na určitý komentár a tak sa vytvára strom.

Takto sa aj Yorine usilie triesti

Kategorie "Nasi analytici" neni moje. Docela bych byla rada, kdyby se i druzi pripojili a pretahovali z vlastni iniciativy clanky vyse uvedenych autoru. Usetrilo by mne to cas.


[quote="pid:40732, uid:10"]Takto sa aj Yorine usilie triesti[/quote] Kategorie "Nasi analytici" neni moje. Docela bych byla rada, kdyby se i druzi pripojili a pretahovali z vlastni iniciativy clanky vyse uvedenych autoru. Usetrilo by mne to cas.
Upravené 2. 11. 2021 o 14:35

me osobne nevadi, kdyz se vytvari nove kategorie a clanky jsou i samostatne. neprehlednu potom dulezite veci, ktere treba z casovych duvodu by mi unikly. vidim je pekne v prehledu.


me osobne nevadi, kdyz se vytvari nove kategorie a clanky jsou i samostatne. neprehlednu potom dulezite veci, ktere treba z casovych duvodu by mi unikly. vidim je pekne v prehledu.

Když chce někdo potopit lod , tak hledá místo , kde začít vrtat . A vrtání se Ogar věnuje velice rád .


Když chce někdo potopit lod , tak hledá místo , kde začít vrtat . A vrtání se Ogar věnuje velice rád .

Kategorie "Nasi analytici" neni moje. Docela bych byla rada, kdyby se i druzi pripojili a pretahovali z vlastni iniciativy clanky vyse uvedenych autoru. Usetrilo by mne to cas.


Jedna vec je kategoria a druha nazov temy, pre tento pripad nevidim problem v tom, aby sa to volalo rovnako (mohol som to teda nazvat inac aby som v tom bol prehlad). Ak by ti moj navrh vyhovoval, tak daj vediet, zalozim novu temu, tak ako som navrhoval a budem sa snazit v nej udrziavat poriadok.


Kazde diskusne forum ma svoje obmedzenia, musime sa s nimi naucit zit a najst nejaky modus operandi, skusime toho viacero a uvidime co sa ujme.


[quote="pid:40740, uid:68"]Kategorie "Nasi analytici" neni moje. Docela bych byla rada, kdyby se i druzi pripojili a pretahovali z vlastni iniciativy clanky vyse uvedenych autoru. Usetrilo by mne to cas.[/quote] Jedna vec je kategoria a druha nazov temy, pre tento pripad nevidim problem v tom, aby sa to volalo rovnako (mohol som to teda nazvat inac aby som v tom bol prehlad). Ak by ti moj navrh vyhovoval, tak daj vediet, zalozim novu temu, tak ako som navrhoval a budem sa snazit v nej udrziavat poriadok. Kazde diskusne forum ma svoje obmedzenia, musime sa s nimi naucit zit a najst nejaky modus operandi, skusime toho viacero a uvidime co sa ujme.

Moderator

Kancelar,
verim, ze to udelate, jak nejlepe to pujde, vzdyt jste odbornici. Ono se to pak vytribi a uvidi se, jestli to tak bude fungovat.
Diky za snahu.


Kancelar, verim, ze to udelate, jak nejlepe to pujde, vzdyt jste odbornici. Ono se to pak vytribi a uvidi se, jestli to tak bude fungovat. Diky za snahu.

Nemyslíš, Ogare, že když sem každý z nás začne mastit "své" anketní průzkumy, bude prostor pro diskusi zhlcen daleko účinněji.


Ignoruješ nedostatok a snažíš sa to hodiť na mňa. Anketných prieskumov tu veľa nie je. A toto je môj prvý. Yori si nedala odo mňa povedať a označila ma za trola. Ak je tu viac ľudí s podobným názorom, možno sa nad tým zamyslí a spoločne možno nájdeme riešenie, ktoré je lepšie ako všetky doteraz vyskúšané.


Když chce někdo potopit lod , tak hledá místo , kde začít vrtat . A vrtání se Ogar věnuje velice rád .


A potom sa diera zapláta a loď je odolnejšia. Kancelár sa toho ako moderátor v zácviku zhostil veľmi dobre.


[quote="pid:40722, uid:57"]Nemyslíš, Ogare, že když sem každý z nás začne mastit "své" anketní průzkumy, bude prostor pro diskusi zhlcen daleko účinněji.[/quote] Ignoruješ nedostatok a snažíš sa to hodiť na mňa. Anketných prieskumov tu veľa nie je. A toto je môj prvý. Yori si nedala odo mňa povedať a označila ma za trola. Ak je tu viac ľudí s podobným názorom, možno sa nad tým zamyslí a spoločne možno nájdeme riešenie, ktoré je lepšie ako všetky doteraz vyskúšané. [quote="pid:40744, uid:185"]Když chce někdo potopit lod , tak hledá místo , kde začít vrtat . A vrtání se Ogar věnuje velice rád .[/quote] A potom sa diera zapláta a loď je odolnejšia. Kancelár sa toho ako moderátor v zácviku zhostil veľmi dobre.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 2. 11. 2021 o 16:57

No já rozhodně nebudu utrácet čas debatou ,zda něco a na někoho házím. od úprav tohoto druhu tady a na každém fóru je Admin. To na adresu jinak užitečného zlepšovatelství. Zkus být užitečný jako Yori, to je cesta.


No já rozhodně nebudu utrácet čas debatou ,zda něco a na někoho házím. od úprav tohoto druhu tady a na každém fóru je Admin. To na adresu jinak užitečného zlepšovatelství. Zkus být užitečný jako Yori, to je cesta.

Ak je tu viac ľudí s podobným názorom, možno sa nad tým zamyslí

neschovávaj sa za viac ľudí, je to nedôstojné...
z môjho pohľadu Ty si ten, čo rozbíja diskusiu, spamuje a buzeruje okolie...
a ten Tvoj posledný komentár a potom sa diera zapláta... je rovnako duchaplný, ako robiť si zásluhy: vyrazil som mu zuby, aby si dal urobiť krajšie, keramické...
čo tak zamyslieť sa nad tým, že už Ti tu píšem nie iba ja, že nie Yori by sa mala zamyslieť nad činnosťou tu v diskusii, ale Ty...


[quote="pid:40760, uid:623"]Ak je tu viac ľudí s podobným názorom, možno sa nad tým zamyslí[/quote] neschovávaj sa za viac ľudí, je to nedôstojné... z môjho pohľadu Ty si ten, čo rozbíja diskusiu, spamuje a buzeruje okolie... a ten Tvoj posledný komentár a potom sa diera zapláta... je rovnako duchaplný, ako robiť si zásluhy: vyrazil som mu zuby, aby si dal urobiť krajšie, keramické... čo tak zamyslieť sa nad tým, že už Ti tu píšem nie iba ja, že nie Yori by sa mala zamyslieť nad činnosťou tu v diskusii, ale Ty...

neschovávaj sa za viac ľudí, je to nedôstojné...


Zahlasuj a pozri si stav ankety. A potom skús prísť s nejakým návrhom namiesto svojich výlevov.


[quote="pid:40763, uid:47"]neschovávaj sa za viac ľudí, je to nedôstojné...[/quote] Zahlasuj a pozri si stav ankety. A potom skús prísť s nejakým návrhom namiesto svojich výlevov.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Zahlasuj

Nechceš si na týždeň-dva oddýchnuť? Považujme túto otázku za anketu.


[quote="pid:40764, uid:623"]Zahlasuj[/quote] Nechceš si na týždeň-dva oddýchnuť? Považujme túto otázku za anketu.

Ta anketa by měla smysl v případě, že by ty možnosti byly napsány jinak, bez podtónu. Takhle, jak to je, tak už z první volby čiší podtón, že to je ta "nesprávná" či "nepreferovaná" odpověď. Takhle se anketa opravdu nedělá.


Ta anketa by měla smysl v případě, že by ty možnosti byly napsány jinak, bez podtónu. Takhle, jak to je, tak už z první volby čiší podtón, že to je ta "nesprávná" či "nepreferovaná" odpověď. Takhle se anketa opravdu nedělá.

Já bych to nechal, jak to je. Pokud téma zaujme, bude se na něm diskutovat, pokud ne, postupně klesne dolů. Zabývat se takovými pitomostmi, jde mimo mě. Pokud mi nějaké téma nic neříká a nechci se zapojit, tak ho ignoruji. Kde je problém?


Já bych to nechal, jak to je. Pokud téma zaujme, bude se na něm diskutovat, pokud ne, postupně klesne dolů. Zabývat se takovými pitomostmi, jde mimo mě. Pokud mi nějaké téma nic neříká a nechci se zapojit, tak ho ignoruji. Kde je problém?

Já bych to nechal, jak to je. Pokud téma zaujme, bude se na něm diskutovat, pokud ne, postupně klesne dolů. Zabývat se takovými pitomostmi, jde mimo mě. Pokud mi nějaké téma nic neříká a nechci se zapojit, tak ho ignoruji. Kde je problém?


Je to ako napr. tema Spravy z Ruska, je tam kopec sprav a odkazov, keby mal byt kazdy prispevok samostatnou temou, bolo by to sialene.


Tuto diskusiu na teraz povazujem za uzavretu, som rad ze sme sa dohodli tak rychlo smile


[quote="pid:40769, uid:312"]Já bych to nechal, jak to je. Pokud téma zaujme, bude se na něm diskutovat, pokud ne, postupně klesne dolů. Zabývat se takovými pitomostmi, jde mimo mě. Pokud mi nějaké téma nic neříká a nechci se zapojit, tak ho ignoruji. Kde je problém?[/quote] Je to ako napr. tema Spravy z Ruska, je tam kopec sprav a odkazov, keby mal byt kazdy prispevok samostatnou temou, bolo by to sialene. Tuto diskusiu na teraz povazujem za uzavretu, som rad ze sme sa dohodli tak rychlo :)

Moderator

853
19
13
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept