Zdravie a záhrada
Covid-19 časť 3

Otvaram novu temu vzhladom na to, ze kvoli mnozstvu prispevkov zacina uzivatelom blbnut.


Odkaz na staru temu: Covid-19 cast 2


Otvaram novu temu vzhladom na to, ze kvoli mnozstvu prispevkov zacina uzivatelom blbnut. Odkaz na staru temu: [Covid-19 cast 2](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3043/covid-19-cast-2/)

Moderator

Upravené 14. 4. 2022 o 21:00

Navazuji na uzavřené vlákno zde
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3043/covid-19-cast-2/9#post-40692
“Podle výsledků klinické studie snižuje levný lék používaný k léčbě duševních onemocnění riziko úmrtí na covid-19 i potřebu intenzivní lékařské péče u lidí s tímto onemocněním. Lék s názvem fluvoxamin se užívá při stavech, jako jsou deprese a obsedantně-kompulzivní porucha. Je však také známo, že tlumí imunitní reakce a zmírňuje poškození tkání.”


Vzhledem ke zmínce o tlumení imunitní reakce, počítám s tím, že by mohlo jít spíše o léčení následků očkování po reinfekci koronavirem (syndrom ADE).
Navíc při použití tohoto léku třeba počítat s tím, že je to pořád psychofarmakum, takže takováto léčba koronaviru bude mít dopady i na psychiku člověka.
Podle toho, co vím, tak tohle není konkurence pro ivermektin, isoprinosine a jejich klony. Minimálně z hlediska vedlejších účinků.


Navazuji na uzavřené vlákno zde https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3043/covid-19-cast-2/9#post-40692 “Podle výsledků klinické studie snižuje levný lék používaný k léčbě duševních onemocnění riziko úmrtí na covid-19 i potřebu intenzivní lékařské péče u lidí s tímto onemocněním. Lék s názvem fluvoxamin se užívá při stavech, jako jsou deprese a obsedantně-kompulzivní porucha. Je však také známo, že tlumí imunitní reakce a zmírňuje poškození tkání.” Vzhledem ke zmínce o tlumení imunitní reakce, počítám s tím, že by mohlo jít spíše o léčení následků očkování po reinfekci koronavirem (syndrom ADE). Navíc při použití tohoto léku třeba počítat s tím, že je to pořád psychofarmakum, takže takováto léčba koronaviru bude mít dopady i na psychiku člověka. Podle toho, co vím, tak tohle není konkurence pro ivermektin, isoprinosine a jejich klony. Minimálně z hlediska vedlejších účinků.

Lež s očkováním a testováním se dál provaluje .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Makat-ockovani-Uz-40-nakazenych-konci-sranda-Lide-trpi-682162
Pokud má Šinkora pravdu , tak záměrné očkování mladých ročníků prodlužuje ten údajný covid a to se ještě nebavíme o vzrůstajícím % mutací .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ockovani-mladych-prodlouzi-covid-Treti-davka-Hrozba-Doktor-Sinkora-vi-sve-682083
Takže co je to ? Velezrada !? Jak jinak nazvat činnost , která záměrně likviduje genocidou populaci daného národu .


Lež s očkováním a testováním se dál provaluje . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Makat-ockovani-Uz-40-nakazenych-konci-sranda-Lide-trpi-682162 Pokud má Šinkora pravdu , tak záměrné očkování mladých ročníků prodlužuje ten údajný covid a to se ještě nebavíme o vzrůstajícím % mutací . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ockovani-mladych-prodlouzi-covid-Treti-davka-Hrozba-Doktor-Sinkora-vi-sve-682083 Takže co je to ? Velezrada !? Jak jinak nazvat činnost , která záměrně likviduje genocidou populaci daného národu .

Co by se provalovalo? Jenom se neustale dokola potvrzuje to, co vi vsichni. Pouziva se to jako nastroj udrzovani napeti, strachu a nejistoty ve spolecnosti. Nicmene zacinam pozorovat i jiny proces: I mnozi ockovani se zacinaji obracet proti systemu a totalnim praktikam, ktere nam tu zkousi podsouvat.


Co by se provalovalo? Jenom se neustale dokola potvrzuje to, co vi vsichni. Pouziva se to jako nastroj udrzovani napeti, strachu a nejistoty ve spolecnosti. Nicmene zacinam pozorovat i jiny proces: I mnozi ockovani se zacinaji obracet proti systemu a totalnim praktikam, ktere nam tu zkousi podsouvat.

Jabi , přesně na to vystřízlivění poukazuji slovem provaluje .
Jedna věc je slyšet , číst informaci a druhá věc je ji vnímat . O to vnímání se stará tlak okolního prostředí na jedince , i celou společnost .
Nejsme ve sporu .


Jabi , přesně na to vystřízlivění poukazuji slovem provaluje . Jedna věc je slyšet , číst informaci a druhá věc je ji vnímat . O to vnímání se stará tlak okolního prostředí na jedince , i celou společnost . Nejsme ve sporu .

Tak začínají strašit Vánoci.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/valek-cisla-smrdi-tim-ze-prijdeme-o-vanoce-40376691#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=kOMJdJhddiG-202111021105&dop_id=40376691&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Tak začínají strašit Vánoci. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/valek-cisla-smrdi-tim-ze-prijdeme-o-vanoce-40376691#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=kOMJdJhddiG-202111021105&dop_id=40376691&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Tak začínají strašit Vánoci.


chteji, aby ti, co se nechali napieksovat nenavideli ty, co se nenechali. vanoce je citlive tema. pokud to zase zavrou, tak ti, kteri se porad neprobudili a nechapou, co je pricinou te hysterie, zacnou utocit jeste vic.


[quote="pid:40710, uid:372"]Tak začínají strašit Vánoci.[/quote] chteji, aby ti, co se nechali napieksovat nenavideli ty, co se nenechali. vanoce je citlive tema. pokud to zase zavrou, tak ti, kteri se porad neprobudili a nechapou, co je pricinou te hysterie, zacnou utocit jeste vic.

https://gloria.tv/post/7pjQwhmM26ABDdjTaSvXTb4zS


Připravovali to už dávno. Tady je zahajovací ceremoniál olympiády z roku 1992 v Barceloně. Znázorněn virus, injekce, spike protein a to, co mají teď v krvi očkovaní... 😬💉


https://gloria.tv/post/7pjQwhmM26ABDdjTaSvXTb4zS Připravovali to už dávno. Tady je zahajovací ceremoniál olympiády z roku 1992 v Barceloně. Znázorněn virus, injekce, spike protein a to, co mají teď v krvi očkovaní...

Vypíchnu jeden příspěvek , z diskuse na Novinkách.
edřich Zítko
Před 1 hodinou


Ano, největším milníkem této diskuze bude rozpoutat válku mezi očkovanými a neočkovanými a samozřejmě, pranýřovat neočkované, nejlépe je izolovat v koncentračních táborech. Lidi, já jsem příznivce vankcinace od samého začátku, to jsem byl přímo podporovatel, ale nemáte pocit, že to nadšení z naší vakcinace nám bylo nějak tak ukradeno a přetaveno do zloby proti těm, kteří očkováni nejsou? Poprvé jsem zbystřil, když z lahvičky pro pět dávek začalli tahat dávek šest a pak už to jelo každý týden, ta relativizace, to pozměňování vyřčeného, ta obhajoba a naopak rostly útoky. Shrňme si to, jestli jsem naočkovaný, můžu se nakazit úplně stejně, jako neočkovaný, jestli jsem naočkovaný, roznáším virus úplně stejně, ovšem, protože mám extra mírný průběh, možná o tom ani nevím, neboť na testy nemusím. Jestli jsem právě přijel ze zahraničí a vezu vám Covid, jsem očkovaný, do karantény nemusím, ti neočkovaní ano. Já vesele šířím virus v rodině, v restauraci, venku. Pak, co jsem nakazil desítky lidí, se mi přitíží, ale, a tady to zazní, dosáhl jsem vakcinací jediného pozitiva, mám lehké příznaky a nemusím na ARO a tím nezahltím systém, to je jediný přínos vakcinace. Přestaňte masakrovat neočkované, nemá to racionalitu. Jen si představte, vakcinace proti obrně nebo žloutence, co byste řekli, očkujeme, pícháme, co to dá, ale ti pacienti prostě dál se stejným rizikem se nakazí žloutenkou, nebo obrnou, ale stejně očkujeme, to nevadí, vakcína je super. Dejte nám vakcínu, o níž jste hovořili, tu , která skutečně zvítězí nad Covidem a neposílejte nás co pár měsíců na očkování znova...máte?


Přes nasazené troly jsou v trvalé menšině i na takovémhle pokoutním propagačním plátku .


Vypíchnu jeden příspěvek , z diskuse na Novinkách. edřich Zítko Před 1 hodinou Ano, největším milníkem této diskuze bude rozpoutat válku mezi očkovanými a neočkovanými a samozřejmě, pranýřovat neočkované, nejlépe je izolovat v koncentračních táborech. Lidi, já jsem příznivce vankcinace od samého začátku, to jsem byl přímo podporovatel, ale nemáte pocit, že to nadšení z naší vakcinace nám bylo nějak tak ukradeno a přetaveno do zloby proti těm, kteří očkováni nejsou? Poprvé jsem zbystřil, když z lahvičky pro pět dávek začalli tahat dávek šest a pak už to jelo každý týden, ta relativizace, to pozměňování vyřčeného, ta obhajoba a naopak rostly útoky. Shrňme si to, jestli jsem naočkovaný, můžu se nakazit úplně stejně, jako neočkovaný, jestli jsem naočkovaný, roznáším virus úplně stejně, ovšem, protože mám extra mírný průběh, možná o tom ani nevím, neboť na testy nemusím. Jestli jsem právě přijel ze zahraničí a vezu vám Covid, jsem očkovaný, do karantény nemusím, ti neočkovaní ano. Já vesele šířím virus v rodině, v restauraci, venku. Pak, co jsem nakazil desítky lidí, se mi přitíží, ale, a tady to zazní, dosáhl jsem vakcinací jediného pozitiva, mám lehké příznaky a nemusím na ARO a tím nezahltím systém, to je jediný přínos vakcinace. Přestaňte masakrovat neočkované, nemá to racionalitu. Jen si představte, vakcinace proti obrně nebo žloutence, co byste řekli, očkujeme, pícháme, co to dá, ale ti pacienti prostě dál se stejným rizikem se nakazí žloutenkou, nebo obrnou, ale stejně očkujeme, to nevadí, vakcína je super. Dejte nám vakcínu, o níž jste hovořili, tu , která skutečně zvítězí nad Covidem a neposílejte nás co pár měsíců na očkování znova...máte? Přes nasazené troly jsou v trvalé menšině i na takovémhle pokoutním propagačním plátku .
Upravené 2. 11. 2021 o 12:33

chteji, aby ti, co se nechali napieksovat nenavideli ty, co se nenechali.


Ano, to je jedna stránka toho svinského plánu. Druhá je, donutit lidi se očkovat, aby "měli Vánoce".

Přes nasazené troly jsou v trvalé menšině i na takovémhle pokoutním propagačním plátku .


Alespoň vystřízliví řada voličů pětikoalice.


[quote="pid:40711, uid:347"]chteji, aby ti, co se nechali napieksovat nenavideli ty, co se nenechali.[/quote] Ano, to je jedna stránka toho svinského plánu. Druhá je, donutit lidi se očkovat, aby "měli Vánoce". [quote="pid:40713, uid:185"]Přes nasazené troly jsou v trvalé menšině i na takovémhle pokoutním propagačním plátku .[/quote] Alespoň vystřízliví řada voličů pětikoalice.
Upravené 2. 11. 2021 o 13:19

sarah wagenknecht, nemecka politicka. zajimava osoba. btw: narozena v jena, ex-DDR.
vyjadruje se kriticky, ale vecne k hysterii.
rika, ze oproti minulemu roku ma nemecko asi o 5.000 mene nemocnicnich luzek na JIP, po roce a pul covidu ma nemecko mene personalu, mene nemocnic. nikdo nic nedela proto, aby se situace zlepsila. a kdyz tedy je cim dal tim mene kapacity, lide se musi chovat zodpovedne ke svemu zdravi. rika, ze mozna do budoucna bude tlak i na lidi, co maji nadvahu nebo kouri, aby zmenili zivotni styl. je treba budovat zdravotni system, ktery bude schopen se postarat o 80 milionu lidi, kteri budou mit i jine problemy, nez covid. ne, ze budou nemocnice setrit a komercializovat se.


vyjadruje se take k tomu, ze ona tim, ze neni pieksovana, ze je to jeji pravo, aby se k tomu nemusela vyjadrovat verejne a vysvetlovat proc neni. je medii napadana, ze lidi ji berou jako vzor, proto se nechteji take pieksovat. sarah rika, ze ona nedela zadnou kampan proti pieksu, ze starsim lidem rikala, at pieks zvazi, protoze nechce byt zodpovedna, ze nekdo se bude odvolavat na jeji postoje. rika, ze ji stve, ze nepieksovani jsou ted napadani a obvinovani, ze oni mohou za pretezovani zdravotniho systemu, pritom stat setrenim ve zdravotnictvi dostal zdravotnictvi tam, kde je.
(stejny scenar vsude...)


https://www.youtube.com/watch?v=_v1iOJWnJA8


https://cs.wikipedia.org/wiki/Sahra_Wagenknechtov%C3%A1


sarah wagenknecht, nemecka politicka. zajimava osoba. btw: narozena v jena, ex-DDR. vyjadruje se kriticky, ale vecne k hysterii. rika, ze oproti minulemu roku ma nemecko asi o 5.000 mene nemocnicnich luzek na JIP, po roce a pul covidu ma nemecko mene personalu, mene nemocnic. nikdo nic nedela proto, aby se situace zlepsila. a kdyz tedy je cim dal tim mene kapacity, lide se musi chovat zodpovedne ke svemu zdravi. rika, ze mozna do budoucna bude tlak i na lidi, co maji nadvahu nebo kouri, aby zmenili zivotni styl. je treba budovat zdravotni system, ktery bude schopen se postarat o 80 milionu lidi, kteri budou mit i jine problemy, nez covid. ne, ze budou nemocnice setrit a komercializovat se. vyjadruje se take k tomu, ze ona tim, ze neni pieksovana, ze je to jeji pravo, aby se k tomu nemusela vyjadrovat verejne a vysvetlovat proc neni. je medii napadana, ze lidi ji berou jako vzor, proto se nechteji take pieksovat. sarah rika, ze ona nedela zadnou kampan proti pieksu, ze starsim lidem rikala, at pieks zvazi, protoze nechce byt zodpovedna, ze nekdo se bude odvolavat na jeji postoje. rika, ze ji stve, ze nepieksovani jsou ted napadani a obvinovani, ze oni mohou za pretezovani zdravotniho systemu, pritom stat setrenim ve zdravotnictvi dostal zdravotnictvi tam, kde je. (stejny scenar vsude...) https://www.youtube.com/watch?v=_v1iOJWnJA8 https://cs.wikipedia.org/wiki/Sahra_Wagenknechtov%C3%A1

Seniory má k očkování přilákat 500 korun na vitaminy. VZP rozdá příspěvek do lékárny
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/694680/seniory-ma-k-ockovani-prilakat-500-korun-na-vitaminy-vzp-rozda-prispevek-do-lekarny.html
🙉


**Seniory má k očkování přilákat 500 korun na vitaminy.** VZP rozdá příspěvek do lékárny https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/694680/seniory-ma-k-ockovani-prilakat-500-korun-na-vitaminy-vzp-rozda-prispevek-do-lekarny.html

Pandémia očkovaných: Najzaočkovanejšie štáty majú najvyšší výskyt covidu

Vezmime si príklad Veľkej Británie, ktorá je masívne preočkovaná. Tam je počet prípadov Covid-19 u dospelých nad 30 rokov o 23% až 55% vyšší než u rovnakej vekovej kategórie neočkovaných.


A k tomu ešte počty infikovaných neočkovaných sú navyšované práve nakazením sa od zaočkovaných.


Naratív médií hlavného prúdu je, že neočkovaní nakazujú očkovaných. Dáta v tomto článku však ukazujú, že pravý opak je pravdou. V skutočnosti tu dnes máme pandémiu očkovaných.
https://www.badatel.net/pandemia-ockovanych-najzaockovanejsie-staty-maju-najvyssi-vyskyt-covidu/
618285a5f3ae5


Pandémia očkovaných:** Najzaočkovanejšie štáty majú najvyšší výskyt covidu ** Vezmime si príklad Veľkej Británie, ktorá je masívne preočkovaná. Tam je počet prípadov Covid-19 u dospelých nad 30 rokov o 23% až 55% vyšší než u rovnakej vekovej kategórie neočkovaných. A k tomu ešte počty infikovaných neočkovaných sú navyšované práve nakazením sa od zaočkovaných. Naratív médií hlavného prúdu je, že neočkovaní nakazujú očkovaných. Dáta v tomto článku však ukazujú, že pravý opak je pravdou. V skutočnosti tu dnes máme pandémiu očkovaných. https://www.badatel.net/pandemia-ockovanych-najzaockovanejsie-staty-maju-najvyssi-vyskyt-covidu/ ![618285a5f3ae5](serve/attachment&path=618285a5f3ae5)

Poslanec Krošlák: O covide nechcem počuť. Štát by nemali zaujímať neočkovaní.
SaS ho odkopla, tak komu sa chce zapáčiť týmito výrokmi? Alebo je to spiatočka, aby ho do budúcna rozzúrený dav vzal na milost?


Poslanec Krošlák: O covide nechcem počuť. Štát by nemali zaujímať neočkovaní




moderator: link upraveny a fcbk tracker odstraneny

Poslanec Krošlák: O covide nechcem počuť. Štát by nemali zaujímať neočkovaní. SaS ho odkopla, tak komu sa chce zapáčiť týmito výrokmi? Alebo je to spiatočka, aby ho do budúcna rozzúrený dav vzal na milost? [Poslanec Krošlák: O covide nechcem počuť. Štát by nemali zaujímať neočkovaní](https://sport.pravda.sk/ostatne-sporty/clanok/605885-poslanec-kroslak-v-sporte-sa-vratme-do-komunizmu/) ----- ###### moderator: link upraveny a fcbk tracker odstraneny
Upravené 3. 11. 2021 o 15:01

Kratke video z idnesu o dlzke 2:22 o tom, ze aj ockovani mozu byt vykonnymi siritelmi viru


Do pozornosti davam bezdomovca na druhej minute, z celej ankety prejavil najviac rozumu...


[Kratke video z idnesu o dlzke 2:22 o tom, ze aj ockovani mozu byt vykonnymi siritelmi viru](https://tv.idnes.cz/domaci/ockovani-covid-19-coronavirus-protilatky-nemoc-delta-mutace.V211020_124255_idnestv_cham) Do pozornosti davam bezdomovca na druhej minute, z celej ankety prejavil najviac rozumu...

Moderator

co na to rict...


doplňujem celý článok s týmto "odborníkom"


SVET O SLOVENSKU: Krčméry vidí problém v očkovaných. Prestali sa chrániť!




moderator: link upraveny a fcbk tracker odstraneny

[quote="pid:40857, uid:347"]co na to rict...[/quote] doplňujem celý článok s týmto "odborníkom" [SVET O SLOVENSKU: Krčméry vidí problém v očkovaných. Prestali sa chrániť!](https://www.dnes24.sk/svet-o-slovensku-krcmery-vidi-problem-v-ockovanych-prestali-sa-chranit-401981) _____ ###### moderator: link upraveny a fcbk tracker odstraneny
Upravené 3. 11. 2021 o 15:00

doplňujem celý článok s týmto "odborníkom"



"Atmosféru na Slovensku opísal ako „zlú“. „A keď máte zlú atmosféru, kde je nízka adherencia (označuje mieru spolupráce pacienta pri liečbe, pozn.red.) k autoritám a vládnym inštitúciám, tak to automaticky generuje nedisciplinovanosť, a tá nízka zaočkovanosť, je jedným z jasných znakov neúcty a neochoty podriadiť sa.“"


Ja tú nedisciplinovanosť a neochotu podriadiť sa vnímam pozitívne - ľudia ešte nestratili zdravý rozum.


> doplňujem celý článok s týmto "odborníkom" "Atmosféru na Slovensku opísal ako „zlú“. „A keď máte zlú atmosféru, kde je nízka adherencia (označuje mieru spolupráce pacienta pri liečbe, pozn.red.) k autoritám a vládnym inštitúciám, tak to automaticky generuje nedisciplinovanosť, a tá nízka zaočkovanosť, je jedným z jasných znakov neúcty a neochoty podriadiť sa.“" Ja tú nedisciplinovanosť a neochotu podriadiť sa vnímam pozitívne - ľudia ešte nestratili zdravý rozum.

„A keď máte zlú atmosféru, kde je nízka adherencia (označuje mieru spolupráce pacienta pri liečbe, pozn.red.) k autoritám a vládnym inštitúciám, tak to automaticky generuje nedisciplinovanosť, a tá nízka zaočkovanosť, je jedným z jasných znakov neúcty a neochoty podriadiť sa.“"


Autority má iba dav. Človek je pre seba jedinou autoritou. Nedisciplinovanosť vyplýva z týchto vecí:


  1. vírus nie je ani zďaleka taký nebezpečný, ako nám tvrdia
  2. vládne opatrenia sú deravé, nemajú zmysel a v skutočnosti sledujú iné ciele ako boj s epidémiou
  3. vláda a média klamú na dennej báze a vďaka zrýchlenému sociálnemu času sa lži odhaľujú už po niekoľkých mesiacoch (včera Hoax, dnes pravda)
  4. "autority" ukázali, že sú nekompetentné, neplnia si povinnosti, klamú a sú zapredané, česť výnimkám
  5. kvôli chýbajúcej diskusii o negatívach génovej manipulácie, jej násilnom pretláčaní a ignorácii a spochybňovaní liečby, sú ľudia prirodzene nedôverčiví (čo sa najviac propaguje, to totiž najviac smrdí)
  6. génová manipulácia je nebezpečnejšia ako vírus, čo ľudia vidia na vedľajších účinkoch a smrti svojich známych všade okolo seba
  7. naši ľudia milujú slobodu a spravodlivosť a tieto opatrenia nie sú ani slobodné, ani spravodlivé, ale vedú k obmedzovaniu slobôd a k útlaku a ľudia to cítia, vidia a prirodzene sa tomu bránia

[quote="pid:40881, uid:679"]„A keď máte zlú atmosféru, kde je nízka adherencia (označuje mieru spolupráce pacienta pri liečbe, pozn.red.) k autoritám a vládnym inštitúciám, tak to automaticky generuje nedisciplinovanosť, a tá nízka zaočkovanosť, je jedným z jasných znakov neúcty a neochoty podriadiť sa.“"[/quote] Autority má iba dav. Človek je pre seba jedinou autoritou. Nedisciplinovanosť vyplýva z týchto vecí: 1. vírus nie je ani zďaleka taký nebezpečný, ako nám tvrdia 2. vládne opatrenia sú deravé, nemajú zmysel a v skutočnosti sledujú iné ciele ako boj s epidémiou 3. vláda a média klamú na dennej báze a vďaka zrýchlenému sociálnemu času sa lži odhaľujú už po niekoľkých mesiacoch (včera Hoax, dnes pravda) 4. "autority" ukázali, že sú nekompetentné, neplnia si povinnosti, klamú a sú zapredané, česť výnimkám 5. kvôli chýbajúcej diskusii o negatívach génovej manipulácie, jej násilnom pretláčaní a ignorácii a spochybňovaní liečby, sú ľudia prirodzene nedôverčiví (čo sa najviac propaguje, to totiž najviac smrdí) 6. génová manipulácia je nebezpečnejšia ako vírus, čo ľudia vidia na vedľajších účinkoch a smrti svojich známych všade okolo seba 7. naši ľudia milujú slobodu a spravodlivosť a tieto opatrenia nie sú ani slobodné, ani spravodlivé, ale vedú k obmedzovaniu slobôd a k útlaku a ľudia to cítia, vidia a prirodzene sa tomu bránia
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 11. 2021 o 20:29

tak me napada, co by bylo, kdyby bylo opravdu zapieksovanych 100 procent obyvatelstva. co by bylo meritko pro to, aby byl nekdo "nadclovek". pieks uz by meli vsichni, takze co by prislo? kdo bude mit vic carek v covid passu? ten, kdo bude mit nejvic, bude mit narok na privilegia, nez ten, kdo ma mene? a ti, co budou mit vice, budou napadat ty, co maji malo carek, protoze jsou pro vsechny nebezpecni?


v mem okoli i ti, co nechapali, jaky "ukol" ma tato hysterie, tak uz i ti najednou pochopili. ovsem volala mi kamaradka, ktera pracuje jako servirka. rikala mi, ze uz o vikendu k nim chodili lidi, kteri mobil s covidpassem vytahovali mezi dverim. to je prave ta chybejici jednota a soudrznost a solidarita.
btw: ptala jsem se te kamaradky servirky, proc tedy jejich majitel se nepripoji k projektu "volna zona". udajne jim dal ty skeny na QR a nechce nic resit. pry by mu mohli odpojit proud a postihovat ho.... a zase, ta chybejici jednota a soudrznost a solidarita.


tak me napada, co by bylo, kdyby bylo opravdu zapieksovanych 100 procent obyvatelstva. co by bylo meritko pro to, aby byl nekdo "nadclovek". pieks uz by meli vsichni, takze co by prislo? kdo bude mit vic carek v covid passu? ten, kdo bude mit nejvic, bude mit narok na privilegia, nez ten, kdo ma mene? a ti, co budou mit vice, budou napadat ty, co maji malo carek, protoze jsou pro vsechny nebezpecni? v mem okoli i ti, co nechapali, jaky "ukol" ma tato hysterie, tak uz i ti najednou pochopili. ovsem volala mi kamaradka, ktera pracuje jako servirka. rikala mi, ze uz o vikendu k nim chodili lidi, kteri mobil s covidpassem vytahovali mezi dverim. to je prave ta chybejici jednota a soudrznost a solidarita. btw: ptala jsem se te kamaradky servirky, proc tedy jejich majitel se nepripoji k projektu "volna zona". udajne jim dal ty skeny na QR a nechce nic resit. pry by mu mohli odpojit proud a postihovat ho.... a zase, ta chybejici jednota a soudrznost a solidarita.

tak me napada, co by bylo, kdyby bylo opravdu zapieksovanych 100 procent obyvatelstva. co by bylo meritko pro to, aby byl nekdo "nadclovek". pieks uz by meli vsichni, takze co by prislo? kdo bude mit vic carek v covid passu? ten, kdo bude mit nejvic, bude mit narok na privilegia, nez ten, kdo ma mene? a ti, co budou mit vice, budou napadat ty, co maji malo carek, protoze jsou pro vsechny nebezpecni?


Správna otázka znie, čo potrebujú do ľudí prostredníctvom génovej manipulácie dostať a za akým účelom? Pretože len o peniaze nejde a rozdeľovanie spoločnosti potrebujú, aby sami nemuseli bojovať proti tým, ktorí sa im vzpierajú. Takže čo je cieľom génovej manipulácie?


[quote="pid:40897, uid:347"]tak me napada, co by bylo, kdyby bylo opravdu zapieksovanych 100 procent obyvatelstva. co by bylo meritko pro to, aby byl nekdo "nadclovek". pieks uz by meli vsichni, takze co by prislo? kdo bude mit vic carek v covid passu? ten, kdo bude mit nejvic, bude mit narok na privilegia, nez ten, kdo ma mene? a ti, co budou mit vice, budou napadat ty, co maji malo carek, protoze jsou pro vsechny nebezpecni?[/quote] Správna otázka znie, čo potrebujú do ľudí prostredníctvom génovej manipulácie dostať a za akým účelom? Pretože len o peniaze nejde a rozdeľovanie spoločnosti potrebujú, aby sami nemuseli bojovať proti tým, ktorí sa im vzpierajú. Takže čo je cieľom génovej manipulácie?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 11. 2021 o 16:22

Autority má iba dav.


Čo voláš autorita, resp. pod týmto označením myslíš, autorita nie je. Skutočná autorita je len tá prirodzená a vždy ide ruka v ruke s mravnosťou. Vynútená je vždy nemravná, pretože vznikla buď nátlakom alebo ľsťou.


Poznám len zopár takých. Kludne to možu byť aj dvaja veľmi múdri profesori vo svojich odboroch, ale len jeden z nich bude autorita.


Keď už vieme, že tu máme jazykovú diverziu a ohýbanie významu slov, bolo by dobré prinavrátiť im pôvodný a skutočný význam.


[quote="pid:40884, uid:623"]Autority má iba dav.[/quote] Čo voláš autorita, resp. pod týmto označením myslíš, autorita nie je. Skutočná autorita je len tá prirodzená a vždy ide ruka v ruke s mravnosťou. Vynútená je vždy nemravná, pretože vznikla buď nátlakom alebo ľsťou. Poznám len zopár takých. Kludne to možu byť aj dvaja veľmi múdri profesori vo svojich odboroch, ale len jeden z nich bude autorita. Keď už vieme, že tu máme jazykovú diverziu a ohýbanie významu slov, bolo by dobré prinavrátiť im pôvodný a skutočný význam.

Moderátor

Upravené 3. 11. 2021 o 16:50

To co se zde rozmazává , už nejen "zde" , bylo mnohokrát řečeno . Covid podvod je jen nástroj , kde se v případě úspěchu využívají i vedlejší cíle . Takže covid podvod je jen jednou částí komplexního scénáře tvořeného mnoha ideosměry , který má za cíl v globálním měřítku dle zadaných parametrů změnit tento svět .
Pro přiblížení , ta změna je asi taková , jako když strávíte nádherný slunečný den a druhý den zjistíte , že je za okny metr sněhu .


To co se zde rozmazává , už nejen "zde" , bylo mnohokrát řečeno . Covid podvod je jen nástroj , kde se v případě úspěchu využívají i vedlejší cíle . Takže covid podvod je jen jednou částí komplexního scénáře tvořeného mnoha ideosměry , který má za cíl v globálním měřítku dle zadaných parametrů změnit tento svět . Pro přiblížení , ta změna je asi taková , jako když strávíte nádherný slunečný den a druhý den zjistíte , že je za okny metr sněhu .

Skutočná autorita je len tá prirodzená a vždy ide ruka v ruke s mravnosťou.

Tohle počítám za výborný postřeh.
Jak už to tak bývá, věci samy o sobě nejsou ani dobré, ani špatné, záleží na způsobu použití, okolnostech, ...


Keď už vieme, že tu máme jazykovú diverziu a ohýbanie významu slov, bolo by dobré prinavrátiť im pôvodný a skutočný význam.

Zkusím výklad pozitivní stránky pojmu:
autorita ~ auto-rit-a ~ ten, kdo má vlastní ritus chování ~ koná autonomně dle svědomí ('vlastní' je jenom to, co je vrozené...), tedy mravně


[quote="pid:40903, uid:127"]Skutočná autorita je len tá prirodzená a vždy ide ruka v ruke s mravnosťou.[/quote] Tohle počítám za výborný postřeh. Jak už to tak bývá, věci samy o sobě nejsou ani dobré, ani špatné, záleží na způsobu použití, okolnostech, ... [quote="pid:40903, uid:127"]Keď už vieme, že tu máme jazykovú diverziu a ohýbanie významu slov, bolo by dobré prinavrátiť im pôvodný a skutočný význam.[/quote] Zkusím výklad pozitivní stránky pojmu: autorita ~ auto-rit-a ~ ten, kdo má **vlastní** ritus chování ~ koná autonomně dle svědomí ('vlastní' je jenom to, co je vrozené...), tedy mravně

Takže covid podvod je jen jednou částí komplexního scénáře tvořeného mnoha ideosměry , který má za cíl v globálním měřítku dle zadaných parametrů změnit tento svět

Tak jistě, ale covid není podvod v té rovině, že nemoc neexistuje. Tady se vytváří taková atmosféra jakože nemoc vlastně není a vše je jen řídící manévr. Nemoc reálně existuje. Je divné, že jako na povel se situace zhoršuje jak u nás, tak třeba v Rusku. Co se týče Ruska, tak mám infomace z první ruky, protože tam mám blízké příbuzné a do akce covid jsem tam byl pravidelně. Zrovna dnes mě o tom podávají zprávy. Není tam ted žádná sranda s tím covidem. A Sputnik taky není žádná hitparáda. I tam očkovanci marodí, někdy i těžce. I tam se Sputnikem umírají. V zásadě to kopíruje situaci jako u nás. I u nás se předpovídá, že očkovaní nakonec v nemocnicích budou převažovat. V Rusku bude situace horší než u nás, protože je tam horší dostupnost zdravotní péče, a to hlavně z důvodu vzdáleností. Celé je to divné a vyvolává to ve mě dojem jak píše pan Boletus té biologické války. No jo ale když biologická válka, tak musí být nějaký šiřitel biologického agens v populaci, tak jak to tvrdí MUDr. Peková. A jestliže ano, tak kdo a kde ? A jestliže ano, tak co pak dělají tajné služby ? V takovéto situaci se přece střílí na místě a bez soudu.


[quote="pid:40913, uid:185"]Takže covid podvod je jen jednou částí komplexního scénáře tvořeného mnoha ideosměry , který má za cíl v globálním měřítku dle zadaných parametrů změnit tento svět[/quote] Tak jistě, ale covid není podvod v té rovině, že nemoc neexistuje. Tady se vytváří taková atmosféra jakože nemoc vlastně není a vše je jen řídící manévr. Nemoc reálně existuje. Je divné, že jako na povel se situace zhoršuje jak u nás, tak třeba v Rusku. Co se týče Ruska, tak mám infomace z první ruky, protože tam mám blízké příbuzné a do akce covid jsem tam byl pravidelně. Zrovna dnes mě o tom podávají zprávy. Není tam ted žádná sranda s tím covidem. A Sputnik taky není žádná hitparáda. I tam očkovanci marodí, někdy i těžce. I tam se Sputnikem umírají. V zásadě to kopíruje situaci jako u nás. I u nás se předpovídá, že očkovaní nakonec v nemocnicích budou převažovat. V Rusku bude situace horší než u nás, protože je tam horší dostupnost zdravotní péče, a to hlavně z důvodu vzdáleností. Celé je to divné a vyvolává to ve mě dojem jak píše pan Boletus té biologické války. No jo ale když biologická válka, tak musí být nějaký šiřitel biologického agens v populaci, tak jak to tvrdí MUDr. Peková. A jestliže ano, tak kdo a kde ? A jestliže ano, tak co pak dělají tajné služby ? V takovéto situaci se přece střílí na místě a bez soudu.

Jarek

No jo ale když biologická válka, tak musí být nějaký šiřitel biologického agens v populaci, tak jak to tvrdí MUDr. Peková. A jestliže ano, tak kdo a kde ?


Stačí zdvihnúť hlavu a pozrieť sa na oblohu. Uvidíš počmáranú oblohu.


A jestliže ano, tak co pak dělají tajné služby ? V takovéto situaci se přece střílí na místě a bez soudu.


Všetky tajné služby sú priamo alebo nepriamo napojené na globálneho prediktora. Očakávaš, že pôjdu proti tomu, kto to celé organizuje?


[quote="pid:40917, uid:471"]No jo ale když biologická válka, tak musí být nějaký šiřitel biologického agens v populaci, tak jak to tvrdí MUDr. Peková. A jestliže ano, tak kdo a kde ?[/quote] Stačí zdvihnúť hlavu a pozrieť sa na oblohu. Uvidíš počmáranú oblohu. [quote="pid:40917, uid:471"]A jestliže ano, tak co pak dělají tajné služby ? V takovéto situaci se přece střílí na místě a bez soudu.[/quote] Všetky tajné služby sú priamo alebo nepriamo napojené na globálneho prediktora. Očakávaš, že pôjdu proti tomu, kto to celé organizuje?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 11. 2021 o 19:10

A jestliže ano, tak co pak dělají tajné služby ?

K této větičce mám poznámku.
V našich tajných službách momentálně převažuje křídlo, které pracuje v souladu s nepřítelem.
Pokud to rovnou nešíří oni, pak svojí pasivitou tomuto nebrání.
Viz americká cia-medaile pro Koudelku z STS Chvojkovice-Brod.


[quote="pid:40917, uid:471"]A jestliže ano, tak co pak dělají tajné služby ?[/quote] K této větičce mám poznámku. V našich tajných službách momentálně převažuje křídlo, které pracuje v souladu s nepřítelem. Pokud to rovnou nešíří oni, pak svojí pasivitou tomuto nebrání. Viz americká cia-medaile pro Koudelku z STS Chvojkovice-Brod.

V našich tajných službách momentálně převažuje křídlo, které pracuje v souladu s nepřítelem

Dobře, ale co potom v Rusku ?


[quote="pid:40931, uid:240"]V našich tajných službách momentálně převažuje křídlo, které pracuje v souladu s nepřítelem[/quote] Dobře, ale co potom v Rusku ?

Jarek

Panarin třeba vloni zmiňoval, že podle jeho údajů zatáhla koronavirus do Itálie tajná služba Gladio
https://kam.business-gazeta.ru/article/464732


Panarin třeba vloni zmiňoval, že podle jeho údajů zatáhla koronavirus do Itálie tajná služba Gladio https://kam.business-gazeta.ru/article/464732

co na to rict

Na pana Krčmériho se není třeba zlobit, naopak. On zřejmě postupně oznamuje, co bude čekat i očkované, tedy že se budou muset testovat i oni. Podle mého názoru logika vývoje spěje do stavu, kdy pro návštěvu bazénu či restaurace bude potřeba kromě očkování i čistý PCR test, tak jako je tomu dnes při cestě do USA. Myslím, že seznam zemí se bude rozšiřovat. Ted ještě ne, ale umím si představit situaci, kdy na jaře příštího roku bude cca 90-95 % populace očkováno. Logicky se populace v takovém případě bude chtít vrátit do tzv. normálního stavu před akcí COVID 19. To ale kurátoři nechtějí, takže očekávám situaci, kdy se budou muset testovat všichni a za své peníze. Bude to logické, protože i očkovaní mohou být pozitivní. Oni ještě upraví i způsob vyhodnocení PCR testů. Mám na mysli počet cyklů, čím více cyklů, tím větší pravděpodobnost, že něco najdou. Geniálně jednoduché. Očkovaný bude muset prokázat bezinfekčnost. V tom bude celá pointa. A protože pozitivních očkovaných bude hodně, tak se masová turistika konat nebude a k tomu ještě zdražování. Letmo jsem přečetl projev Sečina, kde uvádí, že různé kmeny kovidu předbíhají očkování. Jasná nápověda. Jen stále přemýšlím o té červené hranici, za kterou lidi už nebudou chtít ustoupit jako ti Rusové ve Stalingradu, protože za nimi byla matka Volha.


[quote="pid:40857, uid:347"]co na to rict[/quote] Na pana Krčmériho se není třeba zlobit, naopak. On zřejmě postupně oznamuje, co bude čekat i očkované, tedy že se budou muset testovat i oni. Podle mého názoru logika vývoje spěje do stavu, kdy pro návštěvu bazénu či restaurace bude potřeba kromě očkování i čistý PCR test, tak jako je tomu dnes při cestě do USA. Myslím, že seznam zemí se bude rozšiřovat. Ted ještě ne, ale umím si představit situaci, kdy na jaře příštího roku bude cca 90-95 % populace očkováno. Logicky se populace v takovém případě bude chtít vrátit do tzv. normálního stavu před akcí COVID 19. To ale kurátoři nechtějí, takže očekávám situaci, kdy se budou muset testovat všichni a za své peníze. Bude to logické, protože i očkovaní mohou být pozitivní. Oni ještě upraví i způsob vyhodnocení PCR testů. Mám na mysli počet cyklů, čím více cyklů, tím větší pravděpodobnost, že něco najdou. Geniálně jednoduché. Očkovaný bude muset prokázat bezinfekčnost. V tom bude celá pointa. A protože pozitivních očkovaných bude hodně, tak se masová turistika konat nebude a k tomu ještě zdražování. Letmo jsem přečetl projev Sečina, kde uvádí, že různé kmeny kovidu předbíhají očkování. Jasná nápověda. Jen stále přemýšlím o té červené hranici, za kterou lidi už nebudou chtít ustoupit jako ti Rusové ve Stalingradu, protože za nimi byla matka Volha.

Jarek

@Jarek, spôsob, akým sa vyjadruješ, pomáha vytvárať tú budúcnosť, ktorú popisuješ ako možnú. Nič také sa nestane. Génová zmanipulovanosť nebude ani zďaleka taká vysoká. Ľudia sa naopak budú prebúdzať a stavať na odpor nezmyselným obmedzeniam. Vrátane génovo zmanipulovaných.

@Jarek, spôsob, akým sa vyjadruješ, pomáha vytvárať tú budúcnosť, ktorú popisuješ ako možnú. Nič také sa nestane. Génová zmanipulovanosť nebude ani zďaleka taká vysoká. Ľudia sa naopak budú prebúdzať a stavať na odpor nezmyselným obmedzeniam. Vrátane génovo zmanipulovaných.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 11. 2021 o 19:56

Nič také sa nestane

To bude jedině rád. Nic nespoluutvářím jen vidím trend a lid zatím nic. Proto píšu o té červené linii. Faktem však je, že lidi jsou čím dál víc agresívnější. Potvrzuje mě to například obsluha pump. Současně se mě líbí i určitý obrat, kdy někteří očkovaní se zastávají neočkovaných a chtějí aby se testovali všichni. To by mohlo vše urychlit správným směrem.


[quote="pid:40941, uid:623"]Nič také sa nestane[/quote] To bude jedině rád. Nic nespoluutvářím jen vidím trend a lid zatím nic. Proto píšu o té červené linii. Faktem však je, že lidi jsou čím dál víc agresívnější. Potvrzuje mě to například obsluha pump. Současně se mě líbí i určitý obrat, kdy někteří očkovaní se zastávají neočkovaných a chtějí aby se testovali všichni. To by mohlo vše urychlit správným směrem.

Jarek

Ešte ku Krčmérymu. Článok je z 8.oktobra 2015. Upriamite prosím svoju pozornosť na posledný odstavec: Ako sa s uvedenými ochoreniami bojuje v praxi?
https://dennikn.sk/261622/utecenci-nam-ukazali-ze-este-nedozreli-hovori-slovensky-lekar/
Nakoniec ten Billy bude skutocný filantrop a my mu tak krivdime.


Ešte ku Krčmérymu. Článok je z 8.oktobra 2015. Upriamite prosím svoju pozornosť na posledný odstavec: Ako sa s uvedenými ochoreniami bojuje v praxi? https://dennikn.sk/261622/utecenci-nam-ukazali-ze-este-nedozreli-hovori-slovensky-lekar/ Nakoniec ten Billy bude skutocný filantrop a my mu tak krivdime.

Dobře, ale co potom v Rusku ?

To samé, možná v jiné míře.
Když si poslechneš např.
https://pjakin.webnode.cz/l/25-10-2021-otazka-odpoved/
nebo jiný díl z poslední doby, tak tam na toto téma zajímavě mluví...
Sice rámcově, tj. neřeší konkrétně tajné služby, ale plyne z toho, jak to chodí. I v tajných službách...


Ve starších dílech lze nalézt pasáže, kde se VVPj zmiňuje sice krátce, ale konkrétně o tajných službách.
Zkus pohledat v aplikaci "Pjakin Vyhledávání" viz link výše...


[quote="pid:40933, uid:471"]Dobře, ale co potom v Rusku ?[/quote] To samé, možná v jiné míře. Když si poslechneš např. https://pjakin.webnode.cz/l/25-10-2021-otazka-odpoved/ nebo jiný díl z poslední doby, tak tam na toto téma zajímavě mluví... Sice rámcově, tj. neřeší konkrétně tajné služby, ale plyne z toho, jak to chodí. I v tajných službách... Ve starších dílech lze nalézt pasáže, kde se VVPj zmiňuje sice krátce, ale konkrétně o tajných službách. Zkus pohledat v aplikaci "Pjakin Vyhledávání" viz link výše...

V Turecku mate oficialny test bez testovania smile linka


V Turecku mate oficialny test bez testovania :D [linka](https://www.facebook.com/AntiKavarna.cz/videos/429279112059476/)

Už se troubí a zatím není jisté zda k útoku , či k ústupu . Ale vzhledem k tomu , že se většinově jede podle stejného vnuceného scénáře , tak to loutky udělají tak , jako ve škole . Budou opisovat .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Prus-r-Vakciny-Tohle-malokdo-cekal-Nemocnice-se-plni-co-ty-studie-Radni-CTK-klade-otazky-neni-sama-682365
Zde se ukazuje ten očekávaný předpoklad podzimní bouře očkovaných-otrávených lidí . Proto je taky všude tak velký tlak na jedopich . Jakmile se proval dostane i do mozků oběti , tak už se bude píchat tak max kudlou .


Už se troubí a zatím není jisté zda k útoku , či k ústupu . Ale vzhledem k tomu , že se většinově jede podle stejného vnuceného scénáře , tak to loutky udělají tak , jako ve škole . Budou opisovat . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Prus-r-Vakciny-Tohle-malokdo-cekal-Nemocnice-se-plni-co-ty-studie-Radni-CTK-klade-otazky-neni-sama-682365 Zde se ukazuje ten očekávaný předpoklad podzimní bouře očkovaných-otrávených lidí . Proto je taky všude tak velký tlak na jedopich . Jakmile se proval dostane i do mozků oběti , tak už se bude píchat tak max kudlou .

podelím sa o svoju skúsenosť s covidom... dcérka priniesla zo školy túto virózu. ona aj manželka boli unavené, trochu pokašliavali, bolelo ich hrdlo. prekonali to ale v pohode. po dvoch týždňoch silného kašlania a teplôt som skončil na urgentnom príjme v nemocnici so silnou cytokínovou reakciou, obojstraným zápalom pľúc, s postihnutím 50% pľúcneho tkaniva (podľa CT) a saturáciou tesne nad 60. pár dní na infúziách a prepustili ma domov v stave, že manželka bola z toho ako vyzerám značne šokovaná. žltý ako číňan, opuchnutý zo zadržiavania vody a s dusivým kašlom. olúpali sa mi v postate všetky sliznice - dýchacie cesty, tráviaci trakt od úst až po konečníkm problémy s očami... včera, pri kontrole po 14 dňoch od prepustenia do domácej liečby mi zistili pneumotorax na pravej strane, ktorý som ešte podľa CT pri príjme do nemocnice nemal. že sa mi zo silného kašľa vytvorila v pľúcach trhlinka... takže odporúčam nečakať tak dlho ako ja a navštíviť lekára skôr. a to som od začiatku problémov nasadil kompletný liečebný protokol - vitamíny + ivermektín + azytromycín... suplementáciu vitamínmi a minerálmi podľa osvedčených preventívnych protokolov sme robili dlhodobo.
celý priebeh aj to ako reagovali sliznice mi pripomínalo viac radiačné popálenie ako akúkoľvek známu virózu. skrátka, je to veľmi divná a netypická choroba, ktorú netreba podceňovať. očkovaný nie som a ani nebudem, rovnako ako moja rodina.


podelím sa o svoju skúsenosť s covidom... dcérka priniesla zo školy túto virózu. ona aj manželka boli unavené, trochu pokašliavali, bolelo ich hrdlo. prekonali to ale v pohode. po dvoch týždňoch silného kašlania a teplôt som skončil na urgentnom príjme v nemocnici so silnou cytokínovou reakciou, obojstraným zápalom pľúc, s postihnutím 50% pľúcneho tkaniva (podľa CT) a saturáciou tesne nad 60. pár dní na infúziách a prepustili ma domov v stave, že manželka bola z toho ako vyzerám značne šokovaná. žltý ako číňan, opuchnutý zo zadržiavania vody a s dusivým kašlom. olúpali sa mi v postate všetky sliznice - dýchacie cesty, tráviaci trakt od úst až po konečníkm problémy s očami... včera, pri kontrole po 14 dňoch od prepustenia do domácej liečby mi zistili pneumotorax na pravej strane, ktorý som ešte podľa CT pri príjme do nemocnice nemal. že sa mi zo silného kašľa vytvorila v pľúcach trhlinka... takže odporúčam nečakať tak dlho ako ja a navštíviť lekára skôr. a to som od začiatku problémov nasadil kompletný liečebný protokol - vitamíny + ivermektín + azytromycín... suplementáciu vitamínmi a minerálmi podľa osvedčených preventívnych protokolov sme robili dlhodobo. celý priebeh aj to ako reagovali sliznice mi pripomínalo viac radiačné popálenie ako akúkoľvek známu virózu. skrátka, je to veľmi divná a netypická choroba, ktorú netreba podceňovať. očkovaný nie som a ani nebudem, rovnako ako moja rodina.

Josefe , problém je v tom , že lekaři záměrně neléčí . Takže lidé se nemají kam obracet . Nejeden člověk si stěžoval , že on sám či jeho rodinný příslušník byl vykázán z nemocnice , kam vyrazil pro pomoc a to proto , že měl negativní test . Takže se tam dostal až s houkající sanitkou , když zkolaboval . U obvodáků platí heslo , pevnost je zavřena a nedobytná .
Já jsem tuto chřipku prodělal letos v lednu . Její průběh byl těžší , ale na druhou stranu , i takovou už jsem zažil a přežil . A to v době , kdy lékař nebyl lekařem a ještě vyšetřoval pacienty .


Josefe , problém je v tom , že lekaři záměrně neléčí . Takže lidé se nemají kam obracet . Nejeden člověk si stěžoval , že on sám či jeho rodinný příslušník byl vykázán z nemocnice , kam vyrazil pro pomoc a to proto , že měl negativní test . Takže se tam dostal až s houkající sanitkou , když zkolaboval . U obvodáků platí heslo , pevnost je zavřena a nedobytná . Já jsem tuto chřipku prodělal letos v lednu . Její průběh byl těžší , ale na druhou stranu , i takovou už jsem zažil a přežil . A to v době , kdy lékař nebyl lekařem a ještě vyšetřoval pacienty .

Takže moja príbuzná práve prechádza kovidom. Príznaky: občasní hlienový kašel, občas teplota aj 39.5, silné bolesti brucha, hnačka, relatívne krátke bolesti v kĺboch (to ale pravdepodobne vyriešil konopný čaj)


Rada lekárov: vitamín D3, C, zinok, na vykašlivanie hylak a bolesti brucha probiotiká
Ja som to doplnil: 2x ivermektín, konopný čaj (imunita všeobecne pomocou DHT), čaj z listu orecha kráľovského (imunita, proti baktérie, proti zápaly)
Lekári(pohotovosť aj obvodný): Lekári vôbec neriešia sekundárne bakteriálne zápaly. Príbuzná je náchylná na baktérialné zápaly a keď ju ofúkne a prechladne, má bežne podobné príznaky. Vždy pomôžu relatívne rýchlo antibiotiká.


Moja ďalšia rodina prechádza od soplíkov po únavu ako pri bežnom prechladnutí. (jedna má dosť slabú sliznicovú imunitu)


Môj názor. Lekári nedávajú kovidovím pacientom protizápalové (antibiotiká) lieky a preto ľudia často končia v nemocniciach. Minimálne to platí o tejto verzii covidu.
Tipujem že to nemajú napísané v diagnostických príkazoch a keby napísali antibiotiká na covidovú diagnozu mali by problém. Hm.


ps. už ide šeptanda, známa mojej príbuznej hovorila niečo v zmysle "že lekári majú zakázané vypisovať antibiotiká aby ľudí donútili očkovať sa"


Prebúdzanie obyvateľstva pokračuje míľovými krokmi.


Takže moja príbuzná práve prechádza kovidom. Príznaky: občasní hlienový kašel, občas teplota aj 39.5, silné bolesti brucha, hnačka, relatívne krátke bolesti v kĺboch (to ale pravdepodobne vyriešil konopný čaj) Rada lekárov: vitamín D3, C, zinok, na vykašlivanie hylak a bolesti brucha probiotiká Ja som to doplnil: 2x ivermektín, konopný čaj (imunita všeobecne pomocou DHT), čaj z listu orecha kráľovského (imunita, proti baktérie, proti zápaly) Lekári(pohotovosť aj obvodný): Lekári vôbec neriešia sekundárne bakteriálne zápaly. Príbuzná je náchylná na baktérialné zápaly a keď ju ofúkne a prechladne, má bežne podobné príznaky. Vždy pomôžu relatívne rýchlo antibiotiká. Moja ďalšia rodina prechádza od soplíkov po únavu ako pri bežnom prechladnutí. (jedna má dosť slabú sliznicovú imunitu) Môj názor. Lekári nedávajú kovidovím pacientom protizápalové (antibiotiká) lieky a preto ľudia často končia v nemocniciach. Minimálne to platí o tejto verzii covidu. Tipujem že to nemajú napísané v diagnostických príkazoch a keby napísali antibiotiká na covidovú diagnozu mali by problém. Hm. ps. už ide šeptanda, známa mojej príbuznej hovorila niečo v zmysle "že lekári majú zakázané vypisovať antibiotiká aby ľudí donútili očkovať sa" Prebúdzanie obyvateľstva pokračuje míľovými krokmi.

Já jsem proti průjmu úspěšně použil hořkou čokoládu , kterou jsem postupně jedl v průběhu dne . A na nohy mě postavila , když už jsem po týdnu dostal chut k jídlu , zeleninová polévka . Jinak jsem nic neužíval , nepletl jsem se organismu do jednotlivých fází .


Já jsem proti průjmu úspěšně použil hořkou čokoládu , kterou jsem postupně jedl v průběhu dne . A na nohy mě postavila , když už jsem po týdnu dostal chut k jídlu , zeleninová polévka . Jinak jsem nic neužíval , nepletl jsem se organismu do jednotlivých fází .

Ešte ku Krčmérymu. Článok je z 8.oktobra 2015. Upriamite prosím svoju pozornosť na posledný odstavec: Ako sa s uvedenými ochoreniami bojuje v praxi?
https://dennikn.sk/261622/utecenci-nam-ukazali-ze-este-nedozreli-hovori-slovensky-lekar/
Nakoniec ten Billy bude skutocný filantrop a my mu tak krivdime.


A v predposlednom odseku bez problémov propaguje Ivermektín deťom. (dnes z neho kovidpichovia robia strašiaka)


[quote="pid:40952, uid:286"]Ešte ku Krčmérymu. Článok je z 8.oktobra 2015. Upriamite prosím svoju pozornosť na posledný odstavec: Ako sa s uvedenými ochoreniami bojuje v praxi? https://dennikn.sk/261622/utecenci-nam-ukazali-ze-este-nedozreli-hovori-slovensky-lekar/ Nakoniec ten Billy bude skutocný filantrop a my mu tak krivdime.[/quote] A v predposlednom odseku bez problémov propaguje Ivermektín deťom. (dnes z neho kovidpichovia robia strašiaka)

Lekári nedávajú kovidovím pacientom protizápalové (antibiotiká) lieky

Mám opačnú skúsenosť v rodine, po nasadení antibiotík prudké zhoršenie stavu po niekoľkých dňoch teplôt, po troch dňoch užívania ich vysadenie a úľava. Antibiotiká môžu brániť organizmu v regenerácii.


[quote="pid:40986, uid:202"]Lekári nedávajú kovidovím pacientom protizápalové (antibiotiká) lieky[/quote] Mám opačnú skúsenosť v rodine, po nasadení antibiotík prudké zhoršenie stavu po niekoľkých dňoch teplôt, po troch dňoch užívania ich vysadenie a úľava. Antibiotiká môžu brániť organizmu v regenerácii.

Já jsem proti průjmu úspěšně použil hořkou čokoládu

Pokud se nejedná o záležitost typu salmonelóza, tak pomáhá:
i. černé uhlí (naprostá klasika, levné účinné, zabírá i když je "staré" )
ii. rýžová kaše nebo rýžový odvar, vařená mrkev nebo mrkvový odvar, ovesné vločky kaše/odvar (nebo něco z toho dohromady)
iii. probiotika (hylak forte, laktobalcilus acidophilus)
iv. Smecta
v. Kulíšek (proti dehydrataci)
vi. v případě žaludečních obtíží: pravá coca-cola po lžičkách :-)


Pokud jde o salmonelózu, jsou výše uvedené prostředky pouze podpůrné a bez léků na předpis se člověk pravděpodobně neobejde.
Pozor na použití léků typu Endiaron! Podle naší doktorky, pokud je aplikován při těžších průjmových onemocněních, např. při salmonelóze, dramaticky prodlužuje dobu infekčnosti nemocného.


[quote="pid:40988, uid:185"]Já jsem proti průjmu úspěšně použil hořkou čokoládu[/quote] Pokud se nejedná o záležitost typu salmonelóza, tak pomáhá: i. černé uhlí (naprostá klasika, levné účinné, zabírá i když je "staré" ) ii. rýžová kaše nebo rýžový odvar, vařená mrkev nebo mrkvový odvar, ovesné vločky kaše/odvar (nebo něco z toho dohromady) iii. probiotika (hylak forte, laktobalcilus acidophilus) iv. Smecta v. Kulíšek (proti dehydrataci) vi. v případě žaludečních obtíží: pravá coca-cola po lžičkách :-) Pokud jde o salmonelózu, jsou výše uvedené prostředky pouze podpůrné a bez léků na předpis se člověk pravděpodobně neobejde. Pozor na použití léků typu Endiaron! Podle naší doktorky, pokud je aplikován při těžších průjmových onemocněních, např. při salmonelóze, dramaticky prodlužuje dobu infekčnosti nemocného.

Rok utajované reporty ÚZIS, zasílané pouze politikům a některým státním úředníkům prof. Duškem, ředitelem Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR (ÚZIS).


https://github.com/HlidacStatu/UZIS_COVID_DATA


Rok utajované reporty ÚZIS, zasílané pouze politikům a některým státním úředníkům prof. Duškem, ředitelem Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR (ÚZIS). https://github.com/HlidacStatu/UZIS_COVID_DATA

Rok utajované reporty ÚZIS, zasílané pouze politikům a některým státním úředníkům prof. Duškem, ředitelem Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR (ÚZIS).

tak som nahodil pocty pacientov na JIP do excelu, medzi grafmi je len ten rozdiel, ze jeden zacina 1.1.2021 a druhy 1.8.2021


61837f0892e20
61837f0892eb2


Nerobil som graf pre pacientov na JIP, ktori to uz prekonali, bolo to binarne 0 alebo 1 pre obe pripady.


Vyzera to jasne ako vyhoda ockovania, ale bez dalsich dat je to na 2 veci. Pretoze absolutne netusime aky je celkovy zdravotny stav ockovanych osob. A na zaklade takychto grafov sa rozhoduje... Plus medzi neockovanych dali aj s nedokoncenym ockovanim! Potrebujeme take data, grafy ake ukazal Miro Stec pre Anglicko:


61837fdb12092
Aj to anglani ukazali vekovu skupinu 10-59 co je uplny nonsens, ale aspon nieco.


[quote="pid:41004, uid:106"]Rok utajované reporty ÚZIS, zasílané pouze politikům a některým státním úředníkům prof. Duškem, ředitelem Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR (ÚZIS).[/quote] tak som nahodil pocty pacientov na JIP do excelu, medzi grafmi je len ten rozdiel, ze jeden zacina 1.1.2021 a druhy 1.8.2021 ![61837f0892e20](serve/attachment&path=61837f0892e20) ![61837f0892eb2](serve/attachment&path=61837f0892eb2) Nerobil som graf pre pacientov na JIP, ktori to uz prekonali, bolo to binarne 0 alebo 1 pre obe pripady. Vyzera to jasne ako vyhoda ockovania, ale bez dalsich dat je to na 2 veci. Pretoze absolutne netusime aky je celkovy zdravotny stav ockovanych osob. A na zaklade takychto grafov sa rozhoduje... Plus medzi neockovanych dali aj s nedokoncenym ockovanim! Potrebujeme take data, grafy ake ukazal Miro Stec pre Anglicko: ![61837fdb12092](serve/attachment&path=61837fdb12092) Aj to anglani ukazali vekovu skupinu 10-59 co je uplny nonsens, ale aspon nieco.

Moderator

Upravené 4. 11. 2021 o 07:42

podelím sa o svoju skúsenosť s covidom...
Ja by som analyzoval pricinu z roznych lozisk:



https://odysee.com/$/embed/dr-klinghardt-co-se-d-je-ve-sv-t-o/bc136fe02767c09cfe49495eeb825ad03702e998?r=7psqjBVXFxtFH7kZrbyHSsYQjTHsJykP&sunset=lbrytv


https://www.cellphonetaskforce.org


...


[quote="pid:40981, uid:47"]podelím sa o svoju skúsenosť s covidom...[/quote]Ja by som analyzoval pricinu z roznych lozisk: - absolvovanie PCR testu (etylenoxid): [linka](https://youtu.be/KRGgUWxNC9s) - bezne tzv nachladnutie (detoxikacia pri nezdravej vyzive): [linka](https://www.youtube.com/watch?v=s1GYK2Coc84 "What to do if you have a Cold and Flu | Dr Robert Morse N.D’s Advice") - citlivost na chemtrails kovy: [linka](https://cuttingthroughthematrix.com/chemtrails.html) - preventivne k dispozicii MMS1 ([ClO2](http://www.kvapkymms.sk/Co_je_MMS.html) ), alebo aspon jednoduchsiu alternativu [Micropur](https://outdoor.sk/produkt/micropur-forte-mf-1t/ "MICROPUR Forte využíva technológiu aktívneho chlóru a strieborných iónov.") - elektromagneticke ziarenie (napr. 5G) - odporucam: https://odysee.com/@Ideablog.cz:f/Dr.-Cowan-p%C5%99in%C3%A1%C5%A1%C3%AD-varov%C3%A1n%C3%AD---Historie-se-opakuje!-5G---koronavirus.-Viry-nejsou-p%C5%99%C3%AD%C4%8Dinou-nemoc%C3%AD...:6 https://odysee.com/$/embed/dr-klinghardt-co-se-d-je-ve-sv-t-o/bc136fe02767c09cfe49495eeb825ad03702e998?r=7psqjBVXFxtFH7kZrbyHSsYQjTHsJykP&sunset=lbrytv https://www.cellphonetaskforce.org ...
Upravené 4. 11. 2021 o 12:35

absolvovanie PCR testu
si úplne mimo. PCR test mi robili až po hospitalizácii, aj to iba z okraja nosa. dovtedy som bol netestovaný... radšej neanalyzuj, keď nemáš dostatok relevantných informácií


[quote="pid:41034, uid:197"]absolvovanie PCR testu[/quote] si úplne mimo. PCR test mi robili až po hospitalizácii, aj to iba z okraja nosa. dovtedy som bol netestovaný... radšej neanalyzuj, keď nemáš dostatok relevantných informácií

Údaje, koho zasáhla pátá vlna. Hospitalizovaných s reinfekcí je minimum
Údaje zdravotnické statistiky říkají, že na oddělení jednotek intenzivní péče nebyl v úterý s covidem nikdo, kdo byl pozitivně testován už v předchozích vlnách.


Tyto údaje svědčící o zvýšené ochraně u lidí s přirozeně získanou imunitou shromáždil ÚZIS z hygienických stanic.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/lide-kteri-uz-jednou-meli-covid-v-nemocnicich-temer-nejsou-179480#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=Ie1GpRWDbwh-202111040900&dop_id=179480&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


V článku je ještě zobrazen graf. Mainstream už vlastně potvrzuje to, co tvrdí alternativa - přírozeně získaná imunita funguje!


Údaje, koho zasáhla pátá vlna. Hospitalizovaných s reinfekcí je minimum Údaje zdravotnické statistiky říkají, že na oddělení jednotek intenzivní péče nebyl v úterý s covidem nikdo, kdo byl pozitivně testován už v předchozích vlnách. Tyto údaje svědčící o zvýšené ochraně u lidí s přirozeně získanou imunitou shromáždil ÚZIS z hygienických stanic. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/lide-kteri-uz-jednou-meli-covid-v-nemocnicich-temer-nejsou-179480#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=Ie1GpRWDbwh-202111040900&dop_id=179480&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz V článku je ještě zobrazen graf. Mainstream už vlastně potvrzuje to, co tvrdí alternativa - přírozeně získaná imunita funguje!

Je to smutné , když se musí dokazovat , že to co chrání lidské plémě už tisíce generací , přirozený imunitní systém , není žádnou chimérou .
Možná se dočkáme i toho postulátu vedle placaté zeměkoule , že žádné slunce nesvítí , je to jen všeobecná psychoza navozená prolhanou alternativou .
Nejvíc mě štve to , že každý člověk který dnes žije , je úspěšným pokračovatelem těch nesčetných generací jedinců , kteří dokázali předat svůj genetický potenciál , přes veškeré tlaky prostředí . A ted si tito potomci této veleúspěšné řady nejlépe přizpůsobených k překonávání životním překážek , nechají píchnout svinstvo do sebe i do pokračovatelů svého genetického potenciálu . Čímž popírají veškerou snahu svých předchůdců .


Je to smutné , když se musí dokazovat , že to co chrání lidské plémě už tisíce generací , přirozený imunitní systém , není žádnou chimérou . Možná se dočkáme i toho postulátu vedle placaté zeměkoule , že žádné slunce nesvítí , je to jen všeobecná psychoza navozená prolhanou alternativou . Nejvíc mě štve to , že každý člověk který dnes žije , je úspěšným pokračovatelem těch nesčetných generací jedinců , kteří dokázali předat svůj genetický potenciál , přes veškeré tlaky prostředí . A ted si tito potomci této veleúspěšné řady nejlépe přizpůsobených k překonávání životním překážek , nechají píchnout svinstvo do sebe i do pokračovatelů svého genetického potenciálu . Čímž popírají veškerou snahu svých předchůdců .

Utok na deti: Propaganda Pfizeru zaměřená na děti: Dávka z vás udělá „superhrdiny“ linka


Utok na deti: Propaganda Pfizeru zaměřená na děti: Dávka z vás udělá „superhrdiny“ [linka](https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/propaganda-pfizeru-zamerena-na-deti-davka-z-vas-udela-superhrdiny/)

Pokud se nejedná o záležitost typu salmonelóza, tak pomáhá:
i. černé uhlí (naprostá klasika, levné účinné, zabírá i když je "staré" )

Živočišné uhlí nebo také aktivní uhlí (carbo activatus, carbo medicinalis, carbo adsorbens) se řadí mezi tzv. střevní adsorbencia. Živočišné uhlí je netoxické léčivo, které by mělo být první volbou při akutních průjmech způsobené dietní chybou nebo při méně závažných střevních infekcích způsobených viry a bakteriemi.


Pikoška: Dřevěné uhlí do sebe vtahuje jed, proto se dají uhlíky použít jako rychlá alternativa při otravě nebo bodnutí hmyzem.


[quote="pid:40999, uid:240"]Pokud se nejedná o záležitost typu salmonelóza, tak pomáhá: i. černé uhlí (naprostá klasika, levné účinné, zabírá i když je "staré" )[/quote] Živočišné uhlí nebo také aktivní uhlí (carbo activatus, carbo medicinalis, carbo adsorbens) se řadí mezi tzv. střevní adsorbencia. Živočišné uhlí je netoxické léčivo, které by mělo být první volbou při akutních průjmech způsobené dietní chybou nebo při méně závažných střevních infekcích způsobených viry a bakteriemi. Pikoška: Dřevěné uhlí do sebe vtahuje jed, proto se dají uhlíky použít jako rychlá alternativa při otravě nebo bodnutí hmyzem.
Upravené 4. 11. 2021 o 15:39

Pikoška: Dřevěné uhlí do sebe vtahuje jed, proto se dají uhlíky použít jako rychlá alternativa při otravě nebo bodnutí hmyzem.
uhlie sa pouziva aj pri otrave hubami.


[quote="pid:41111, uid:641"]Pikoška: Dřevěné uhlí do sebe vtahuje jed, proto se dají uhlíky použít jako rychlá alternativa při otravě nebo bodnutí hmyzem.[/quote]uhlie sa pouziva aj pri otrave hubami.

Moderator

První pravidlo vakcinační genocidy: „Nezabíjejte všechny lidi najednou nebo to pochopí“
https://gloria.tv/post/mse8rZi7E3kY33Yi7Zxb6JcHj
Je prave preto tolko revakcinacii ?


První pravidlo vakcinační genocidy: „Nezabíjejte všechny lidi najednou nebo to pochopí“ https://gloria.tv/post/mse8rZi7E3kY33Yi7Zxb6JcHj Je prave preto tolko revakcinacii [?](https://rumble.com/ve2ju5-dr.-vernon-coleman-ti-co-podvaj-vakcny-proti-covidu-19-budou-souzeni-jako-v.html)
Upravené 4. 11. 2021 o 16:03

si úplne mimo.
NEMECKÝ LETECKÝ INŽINIER POSKYTOL DÔKAZY, ŽE ARMÁDA NATO BOLA ZNEUŽITÁ A DOPOMOHLA K VYTVORENIU PANDÉMIE ROZPRAŠOVANÍM VYSOKOTOXICKÝCH NANOPOLYMÉROV


[quote="pid:41039, uid:47"]si úplne mimo.[/quote][NEMECKÝ LETECKÝ INŽINIER POSKYTOL DÔKAZY, ŽE ARMÁDA NATO BOLA ZNEUŽITÁ A DOPOMOHLA K VYTVORENIU PANDÉMIE ROZPRAŠOVANÍM VYSOKOTOXICKÝCH NANOPOLYMÉROV](https://cz24.news/nemecky-letecky-inzinier-poskytol-dokazy-ze-armada-nato-bola-zneuzita-a-dopomohla-k-vytvoreniu-pandemie-rozprasovanim-vysokotoxickych-nanopolymerov/ "Este stastie, ze ty stojis rovno")

Potrebujeme take data, grafy ake ukazal Miro Stec pre Anglicko:


Jaký je zdroj tohoto grafu? Konkrétně mě zajímá, zda "mortality per 100k" znamená úmrtnost na 100 tis. celkové populace, nebo na 100 tis. očkovaných či neočkovaných. Pro správnou interpretaci grafu je to zásadní.


[quote="pid:41009, uid:10"]Potrebujeme take data, grafy ake ukazal Miro Stec pre Anglicko:[/quote] Jaký je zdroj tohoto grafu? Konkrétně mě zajímá, zda "mortality per 100k" znamená úmrtnost na 100 tis. celkové populace, nebo na 100 tis. očkovaných či neočkovaných. Pro správnou interpretaci grafu je to zásadní.

Sype se to sype...
Tentokrát písek do soukolí od prof. Vojtěcha Thona.


"Unikátní česká studie: Protilátky u některých neklesají, ale stoupají"
05.11.2021
"Více než 30 tisíc Čechů se zapojilo do unikátní studie PROSECO, která zjišťuje dynamiku tvorby sérových paměťových protilátek proti viru SARS-CoV-2. Jak Novinkám sdělil garant projektu imunolog z centra Recetox Masarykovy univerzity profesor Vojtěch Thon, ukázalo se, že protilátky u lidí, kteří se s virem již setkali, nemusejí v čase klesat. Stává se, že i stoupají. Záleží, zda se s infekcí organismus člověka opakovaně setkal."
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/unikatni-ceska-studie-protilatky-u-nekterych-neklesaji-ale-stoupaji-40377109


"Zdůraznil, že z celostátní studie PROSECO již nyní vědci vědí s jistotou, že jsme v ČR v úplně jiné situaci než na začátku pandemie. Zásadní nové informace přinesla studie i pro celý svět."


"Zatímco v říjnu a listopadu 2020 mělo sledované protilátky pouze 28 procent dobrovolníků, v prosinci 2020 a lednu 2021 to bylo 43 procent a v únoru a březnu 2021 už 51 procent."


Sype se to sype... Tentokrát písek do soukolí od prof. Vojtěcha Thona. "Unikátní česká studie: Protilátky u některých **neklesají, ale stoupají**" 05.11.2021 "Více než 30 tisíc Čechů se zapojilo do **unikátní studie PROSECO**, která zjišťuje dynamiku tvorby sérových paměťových protilátek proti viru SARS-CoV-2. Jak Novinkám sdělil garant projektu imunolog z centra Recetox Masarykovy univerzity profesor **Vojtěch Thon**, ukázalo se, že protilátky u lidí, kteří se s virem již setkali, nemusejí v čase klesat. Stává se, že i stoupají. Záleží, zda se s infekcí organismus člověka opakovaně setkal." https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/unikatni-ceska-studie-protilatky-u-nekterych-neklesaji-ale-stoupaji-40377109 "Zdůraznil, že z celostátní studie PROSECO již nyní vědci vědí s jistotou, že jsme v ČR v úplně jiné situaci než na začátku pandemie. **Zásadní nové informace přinesla studie i pro celý svět.**" "Zatímco v říjnu a listopadu 2020 mělo sledované protilátky pouze **28 procent** dobrovolníků, v prosinci 2020 a lednu 2021 to bylo **43 procent** a v únoru a březnu 2021 už **51 procent**."

Pravděpodobně „kontrolované divadlo“ na obou stranách k podněcování nenávisti k policii. Policejní rváč je účelově vysílán proti lidem, které „někdo“ posílá účelově vyvolávat konflikty.


https://rumble.com/voq8rb-video-4-vid-20211104-185304.html


Takových akcí ? Naladit lidi a veřejnost proti pokojným antirouškařům ?


Pravděpodobně „kontrolované divadlo“ na obou stranách k podněcování nenávisti k policii. Policejní rváč je účelově vysílán proti lidem, které „někdo“ posílá účelově vyvolávat konflikty. https://rumble.com/voq8rb-video-4-vid-20211104-185304.html Takových akcí ? Naladit lidi a veřejnost proti pokojným antirouškařům ?

Sype se to sype...
Tentokrát písek do soukolí od skupiny smis-lab.cz.


"Výbuch vakcín. Očkovaní obsazují JIP. Dělejte něco! Zpráva Vojtěchovi"
03.11.2021
"Alarmující graf se objevil na stránkách skupiny SMIS. Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků se po celou dobu pandemie snaží dodávat nezávislá data o jejím průběhu, která by třeba akcentovala jevy, které oficiální statistici z vládních týmů přehlížejí. A teď mu vycházejí čísla, která opravdu nepotěší fanoušky očkování. Kromě toho profesor Chlíbek připustil, že účinek vakcín vyprchává mnohem dříve, než se zdálo."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vybuch-vakcin-Ockovani-obsazuji-JIP-Delejte-neco-Zprava-Vojtechovi-682301


"Desítky až stovky případů denně jsou tak tvořeny skupinami neprodělal – neočkovaný a neprodělal – očkovaný. Zatímco v září a první polovině října tvořili nové případy dominantně neočkovaní, poté se situace velmi dramaticky změnila."


Odkaz na graf z článku na FB skupiny SMIS zde
https://www.facebook.com/smislab/photos/a.103204805360344/168189635528527/?type=3


Sype se to sype... Tentokrát písek do soukolí od skupiny smis-lab.cz. "Výbuch vakcín. Očkovaní obsazují JIP. Dělejte něco! Zpráva Vojtěchovi" 03.11.2021 "Alarmující graf se objevil na stránkách skupiny SMIS. Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků se po celou dobu pandemie snaží dodávat nezávislá data o jejím průběhu, která by třeba akcentovala jevy, které oficiální statistici z vládních týmů přehlížejí. A teď mu vycházejí čísla, která opravdu nepotěší fanoušky očkování. Kromě toho profesor Chlíbek připustil, že účinek vakcín vyprchává mnohem dříve, než se zdálo." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vybuch-vakcin-Ockovani-obsazuji-JIP-Delejte-neco-Zprava-Vojtechovi-682301 "Desítky až stovky případů denně jsou tak tvořeny skupinami neprodělal – neočkovaný a neprodělal – očkovaný. Zatímco v září a první polovině října tvořili nové případy dominantně neočkovaní, **poté se situace velmi dramaticky změnila**." Odkaz na graf z článku na FB skupiny SMIS zde https://www.facebook.com/smislab/photos/a.103204805360344/168189635528527/?type=3

Pfizer predstavil liek proti kovidu, ktorý na 89% znižuje riziko hospitalizácie pacienta. Cena liečby touto tabletkou je 700 USD.
Liečenie trvá 10 dní a dávka je 30 tabliet. Liečba obsahuje aj tabletky Ritonavir, ktorá sa používa u pacientov chorých na HIV.
Liek je zaradený v triede liekov (protease inhibitors), ktoré sa používajú na liečbu HIV a hepatitídy C. Zastavuje koronavírus tak, že zabraňuje množeniu vírusu blokovaním aktivity enzýmu, ktorým sa sám množí.


https://www.nytimes.com/2021/11/05/health/pfizer-covid-pill.html?referringSource=articleShare


Takže prebalíme staré lieky do nového obalu, urobíme tomu marketing a dvihneme cenu na 100 násobok ceny ivermektínu, lacnej a účinnej liečby osvedčenej desaťročia.


Pfizer predstavil liek proti kovidu, ktorý na 89% znižuje riziko hospitalizácie pacienta. Cena liečby touto tabletkou je 700 USD. Liečenie trvá 10 dní a dávka je 30 tabliet. Liečba obsahuje aj tabletky Ritonavir, ktorá sa používa u pacientov chorých na HIV. Liek je zaradený v triede liekov (protease inhibitors), ktoré sa používajú na liečbu HIV a hepatitídy C. Zastavuje koronavírus tak, že zabraňuje množeniu vírusu blokovaním aktivity enzýmu, ktorým sa sám množí. https://www.nytimes.com/2021/11/05/health/pfizer-covid-pill.html?referringSource=articleShare Takže prebalíme staré lieky do nového obalu, urobíme tomu marketing a dvihneme cenu na 100 násobok ceny ivermektínu, lacnej a účinnej liečby osvedčenej desaťročia.
Upravené 5. 11. 2021 o 19:08

@Jarek, Doplním, ako som myslel svoju reakciu na tvoj komentár.

@Jarek, spôsob, akým sa vyjadruješ, pomáha vytvárať tú budúcnosť, ktorú popisuješ ako možnú. Nič také sa nestane. Génová zmanipulovanosť nebude ani zďaleka taká vysoká. Ľudia sa naopak budú prebúdzať a stavať na odpor nezmyselným obmedzeniam. Vrátane génovo zmanipulovaných.

Myšlienky sú tvorivé. Doslova tvoria fyzickú realitu. Ak píšeš, že niečo bude tak a tak, dávaš tomu energiu a zhmotňuješ to. Keď na niečo zameriavaš pozornosť, tiež tomu venuješ svoju energiu a pomáhaš to realizovať, bez ohľadu na to, či to chceš alebo nechceš. Ak napíšeš komentár so zlou víziou, každý čitateľ ju chtiac nechtiac pomáha realizovať už len tým, že si ju prečíta. Preto sa takýmto formuláciám treba vyhnúť. To neznamená, že netreba upozorniť na zlé veci. Ak niečo hrozí, treba to pomenovať pravými menami bez príkras. Nie, že niečo bude tak alebo tak, ale že tí a tí chcú urobiť to a to. Vízie budúcnosti treba tvoriť pozitívne. Také, aké chceme. Nie také, aké nechceme.


Tvoja formulácia bola, že takto a takto to bude. No nie, nebude!


@Jarek, Doplním, ako som myslel svoju reakciu na [tvoj komentár](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3950/covid-19-%C4%8Das%C5%A5-3/1#post-40938). [quote="pid:40941, uid:623"]@Jarek, spôsob, akým sa vyjadruješ, pomáha vytvárať tú budúcnosť, ktorú popisuješ ako možnú. Nič také sa nestane. Génová zmanipulovanosť nebude ani zďaleka taká vysoká. Ľudia sa naopak budú prebúdzať a stavať na odpor nezmyselným obmedzeniam. Vrátane génovo zmanipulovaných.[/quote] Myšlienky sú tvorivé. Doslova tvoria fyzickú realitu. Ak píšeš, že niečo bude tak a tak, dávaš tomu energiu a zhmotňuješ to. Keď na niečo zameriavaš pozornosť, tiež tomu venuješ svoju energiu a pomáhaš to realizovať, bez ohľadu na to, či to chceš alebo nechceš. Ak napíšeš komentár so zlou víziou, každý čitateľ ju chtiac nechtiac pomáha realizovať už len tým, že si ju prečíta. Preto sa takýmto formuláciám treba vyhnúť. To neznamená, že netreba upozorniť na zlé veci. Ak niečo hrozí, treba to pomenovať pravými menami bez príkras. Nie, že niečo bude tak alebo tak, ale že tí a tí chcú urobiť to a to. Vízie budúcnosti treba tvoriť pozitívne. Také, aké chceme. Nie také, aké nechceme. Tvoja formulácia bola, že takto a takto to bude. No nie, **nebude**!
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 11. 2021 o 18:45

imunolog z centra Recetox Masarykovy univerzity profesor Vojtěch Thon,
To je ta spravna autorita, ten titul mága. Informacia je sice nepravdiva, ale asi bojuju lzou proti covid lzi (aj ked je to transformacia riadenia).
Takže prebalíme staré lieky do nového obalu,
nie je to tak, kedze HIV neexistuje. Je to cele sarada.


[quote="pid:41233, uid:240"]imunolog z centra Recetox Masarykovy univerzity profesor Vojtěch Thon,[/quote]To je ta spravna autorita, ten titul mága. Informacia je sice nepravdiva, ale asi bojuju lzou proti covid lzi (aj ked je to transformacia riadenia). [quote="pid:41267, uid:48"]Takže prebalíme staré lieky do nového obalu,[/quote]nie je to tak, kedze HIV neexistuje. Je to cele sarada.

Úvodné troje preteky v kĺzavých disciplínach mužov v novom ročníku Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní budú v závere novembra v kanadskom Lake Louise bez švajčiarskej dvojice Urs Kryenbühl, Ralph Weber.
Nedostali povolenie na vstup do Kanady, lebo nie sú zaočkovaní dvoma dávkami proti koronavírusu. A práve to je súčasná podmienka na vstup cudzincov do druhej najväčšej krajiny na svet


Neviete ako je na tom Vlhova ?


https://sport.pravda.sk/zimne-sporty/clanok/606220-nedali-zaockovat-na-start-ich-nepustia-fis-ma-sklamala-vravi-zjazdar/


Úvodné troje preteky v kĺzavých disciplínach mužov v novom ročníku Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní budú v závere novembra v kanadskom Lake Louise bez švajčiarskej dvojice Urs Kryenbühl, Ralph Weber. Nedostali povolenie na vstup do Kanady, lebo nie sú zaočkovaní dvoma dávkami proti koronavírusu. A práve to je súčasná podmienka na vstup cudzincov do druhej najväčšej krajiny na svet Neviete ako je na tom Vlhova ? https://sport.pravda.sk/zimne-sporty/clanok/606220-nedali-zaockovat-na-start-ich-nepustia-fis-ma-sklamala-vravi-zjazdar/

video, ve kterem se naockovana pani bez rousky vzteka, ze nechce, aby vedle ni sedel pasazer, ktery neni naockovany.
pozitivni je reakce pilota i vsech ostatnich pasazeru. nadeje, ze jakkoliv je spolecnost rozdelena, vetsina uz pochopila a tech fanatiku, jako je ta urvana pani, neni tolik.


https://www.facebook.com/www.kulturblog.sk/videos/3082841438666393


video, ve kterem se naockovana pani bez rousky vzteka, ze nechce, aby vedle ni sedel pasazer, ktery neni naockovany. pozitivni je reakce pilota i vsech ostatnich pasazeru. nadeje, ze jakkoliv je spolecnost rozdelena, vetsina uz pochopila a tech fanatiku, jako je ta urvana pani, neni tolik. https://www.facebook.com/www.kulturblog.sk/videos/3082841438666393

Keď na niečo zameriavaš pozornosť, tiež tomu venuješ svoju energiu

Počítám, že pouhé zaměření pozornosti nestačí.
Je třeba pozornost + emoce (teprve to je ta “energie”; třeba emoce strachu).
Pozornost sama o sobě není špatná, záleží na tom, jak se používá.


[quote="pid:41279, uid:623"]Keď na niečo zameriavaš pozornosť, tiež tomu venuješ svoju energiu[/quote] Počítám, že pouhé zaměření pozornosti nestačí. Je třeba pozornost + emoce (teprve to je ta “energie”; třeba emoce strachu). Pozornost sama o sobě není špatná, záleží na tom, jak se používá.

Kostarika:
Vakcína proti covidu sa v tejto stredoamerickej krajine zaradí medzi povinné očkovacie látky proti vírusovým ochoreniam, ako sú ovčie kiahne či obrna.


https://svet.sme.sk/c/22778350/kostarika-zavedie-povinne-ockovanie-proti-covidu-pre-deti-a-dospievajucich.html?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1636186937


Kostarika: Vakcína proti covidu sa v tejto stredoamerickej krajine zaradí medzi povinné očkovacie látky proti vírusovým ochoreniam, ako sú ovčie kiahne či obrna. https://svet.sme.sk/c/22778350/kostarika-zavedie-povinne-ockovanie-proti-covidu-pre-deti-a-dospievajucich.html?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1636186937

Prezident SZĽH a generálny manažér slovenskej reprezentácie Miroslav Šatan potvrdil, že na olympiáde budú hrať len zaočkovaní hokejisti.


https://www.hokejovysvet.sk/clanok/56629/na-olympiadu-do-pekingu-pojdu-hraci-slovenska-pod-jedinou-podmienkou


Prezident SZĽH a generálny manažér slovenskej reprezentácie Miroslav Šatan potvrdil, že na olympiáde budú hrať len zaočkovaní hokejisti. https://www.hokejovysvet.sk/clanok/56629/na-olympiadu-do-pekingu-pojdu-hraci-slovenska-pod-jedinou-podmienkou

Počítám, že pouhé zaměření pozornosti nestačí.


Počítaš zle. Stačí samotná pozornosť. Boli na to aj výskumy, keď samotné pozorovanie experimentu zmenilo jeho výsledok. Súvisí to s kvantovou mechanikou.


[quote="pid:41422, uid:240"]Počítám, že pouhé zaměření pozornosti nestačí.[/quote] Počítaš zle. Stačí samotná pozornosť. Boli na to aj výskumy, keď samotné pozorovanie experimentu zmenilo jeho výsledok. Súvisí to s kvantovou mechanikou.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 11. 2021 o 18:50

Herečka Emília Vášáryová: Je ZAOČKOVANÁ, no nakazila sa Covidom! Bojuje s ťažkým PRIEBEHOM


https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/herecka-emilia-vasaryova-je-zaockovana-nakazila-covidom-bojuje-tazkym-priebehom?utm_source=fbINTERN&utm_medium=p1d&utm_campaign=fanpageP1d


Herečka Emília Vášáryová: Je ZAOČKOVANÁ, no nakazila sa Covidom! Bojuje s ťažkým PRIEBEHOM https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/herecka-emilia-vasaryova-je-zaockovana-nakazila-covidom-bojuje-tazkym-priebehom?utm_source=fbINTERN&utm_medium=p1d&utm_campaign=fanpageP1d

Prezident SZĽH a generálny manažér slovenskej reprezentácie Miroslav Šatan potvrdil, že na olympiáde budú hrať len zaočkovaní hokejisti.

Len aby im na tú olympiádu vôbec mal kto vycestovať. Pri takomto rýchlom slede nešťastných udalostí nie je vylúčené, že pribudnú ďalší.


[quote="pid:41428, uid:679"]Prezident SZĽH a generálny manažér slovenskej reprezentácie Miroslav Šatan potvrdil, že na olympiáde budú hrať len zaočkovaní hokejisti.[/quote] Len aby im na tú olympiádu vôbec mal kto vycestovať. Pri takomto rýchlom slede nešťastných udalostí nie je vylúčené, že pribudnú ďalší.

Boli na to aj výskumy, keď samotné pozorovanie experimentu zmenilo jeho výsledok. Súvisí to s kvantovou mechanikou.

Toto je poměrně běžná “esoterická” dezinterpretace kvantové mechaniky. Rovnou říkám, že do detailnějšího argumentačního duelu nepůjdu, mám toho teď rozjetého víc a “dluhy” je třeba splácet.
Ale abych to jen tak neutnul, přidám na toto téma několik odkazů na interpretaci experimentů s elektrony na dvojštěrbině, aby případný čtenář nebyl ochuzen o možnost zformovat si vlastní názor:


i. nejdřív základ na středoškolské úrovni
http://www.realisticky.cz/ucebnice/02%20Fyzika%20SŠ/06%20Modern%C3%AD%20fyzika/02%20Úvod%20do%20kvantové%20mechaniky/06%20Dvojštěrbinový%20experiment.pdf


ii. pak něco pro pokročilejší středoškoláky/začínající matfyzáky, stále však bez matematiky
https://utf.mff.cuni.cz/~podolsky/Kvant/Dvojster.htm


iii. nakonec ultimátní pojednání pro fajnšmekry, včetně komiksu se strýčkem Bohrem, taťkou JednoKameňákem a panem Rambo-uskem (sice všecko jewrejové, ale tohle jim zatím věřím :-)
https://nielsbohr.webnode.cz/zahada-sterbinoveho-experimentu/
(mimochodem: jde celkově o velice pěkný website věnovaný Nielsovi Bohrovi, který za Einsteinem zaostával snad jenom v popularitě; možná málo vyplazoval jazyk :-)


[quote="pid:41485, uid:623"]Boli na to aj výskumy, keď samotné pozorovanie experimentu zmenilo jeho výsledok. Súvisí to s kvantovou mechanikou.[/quote] Toto je poměrně běžná “esoterická” dezinterpretace kvantové mechaniky. Rovnou říkám, že do detailnějšího argumentačního duelu nepůjdu, mám toho teď rozjetého víc a “dluhy” je třeba splácet. Ale abych to jen tak neutnul, přidám na toto téma několik odkazů na interpretaci experimentů s elektrony na dvojštěrbině, aby případný čtenář nebyl ochuzen o možnost zformovat si vlastní názor: i. nejdřív základ na středoškolské úrovni http://www.realisticky.cz/ucebnice/02%20Fyzika%20SŠ/06%20Modern%C3%AD%20fyzika/02%20Úvod%20do%20kvantové%20mechaniky/06%20Dvojštěrbinový%20experiment.pdf ii. pak něco pro pokročilejší středoškoláky/začínající matfyzáky, stále však bez matematiky https://utf.mff.cuni.cz/~podolsky/Kvant/Dvojster.htm iii. nakonec ultimátní pojednání pro fajnšmekry, včetně komiksu se strýčkem Bohrem, taťkou JednoKameňákem a panem Rambo-uskem (sice všecko jewrejové, ale tohle jim zatím věřím :-) https://nielsbohr.webnode.cz/zahada-sterbinoveho-experimentu/ (mimochodem: jde celkově o velice pěkný website věnovaný Nielsovi Bohrovi, který za Einsteinem zaostával snad jenom v popularitě; možná málo vyplazoval jazyk :-)

Počítaš zle. Stačí samotná pozornosť. Boli na to aj výskumy, keď samotné pozorovanie experimentu zmenilo jeho výsledok. Súvisí to s kvantovou mechanikou.
To musíš v každej téme predvádzať že si úspečný absolvent Sorošovskomimovládneho gymnázia s červeným diplomom. Takže tí tvoji vedci sú určite Americký a Britský a tá tvoja kvantová mechanika sú tvoje kruhy pred očami. Lebo len takýto zmysel má to čo si tu napísal


[quote="pid:41485, uid:623"]Počítaš zle. Stačí samotná pozornosť. Boli na to aj výskumy, keď samotné pozorovanie experimentu zmenilo jeho výsledok. Súvisí to s kvantovou mechanikou.[/quote] To musíš v každej téme predvádzať že si úspečný absolvent Sorošovskomimovládneho gymnázia s červeným diplomom. Takže tí tvoji vedci sú určite Americký a Britský a tá tvoja kvantová mechanika sú tvoje kruhy pred očami. Lebo len takýto zmysel má to čo si tu napísal

Povinne ockovani deti od 5ti do 11ti let v Kostarice pripravkem od Pfizer
Středoamerická země Kostarika jako první na světě udělala očkování proti covidu-19 povinným pro děti ve věku od pěti do jedenácti let.
Za účelem ochrany zájmů chlapců, děvčat a dorůstající mládeže… se Národní komise pro vakcinaci a epidemiologii usnesla, že imunizace proti covidu-19 bude pro všechny děti povinná,“ oznámilo v pátek Ministerstvo zdravotnictví Kostariky.
Ministerstvo zařadilo očkování proti covidu-19 na seznam povinných pro obyvatelstvo už v březnu tohoto roku, a nyní rozšířilo platnost tohoto ustanovení také na děti.
Očkování kostarických dětí začne podle plánu v březnu příštího roku. Země uzavřela s americkou společností Pfizer smlouvu o dodávkách 3,5 milionů dávek vakcíny, z nichž bude 1,5 milionu speciálních dávek pro děti. Z ostatních dvou milionů budou třetí dávky pro dospělé.
Americký úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) podle výsledků studií dospěl k závěru, že v 91 % případů očkování zabraňuje nákaze covidem-19 u dětí a dospívajících a nemá přitom žádné vedlejší účinky.
Děti jen velmi zřídka onemocní koronavirem v těžké formě, lékaři ale počítají s tím, že vakcinace pomůže zadržet šíření koronaviru.
V USA toto rozhodnutí otevřelo cestu k vakcinaci pro 28 milionů mladých Američanů. Očkování ale nebylo v USA prohlášeno za povinné tak jako v Kostarice.
https://cz.sputniknews.com/20211106/prvni-zeme-sveta-ucinila-ockovani-proti-covidu-19-povinnym-pro-deti-16414237.html


**Povinne ockovani deti od 5ti do 11ti let v Kostarice pripravkem od Pfizer** Středoamerická země Kostarika jako první na světě udělala očkování proti covidu-19 povinným pro děti ve věku od pěti do jedenácti let. „**Za účelem ochrany zájmů chlapců, děvčat a dorůstající mládeže**… se Národní komise pro vakcinaci a epidemiologii usnesla, že imunizace proti covidu-19 bude pro všechny děti povinná,“ oznámilo v pátek Ministerstvo zdravotnictví Kostariky. Ministerstvo zařadilo očkování proti covidu-19 na seznam povinných pro obyvatelstvo už v březnu tohoto roku, a nyní rozšířilo platnost tohoto ustanovení také na děti. Očkování kostarických dětí začne podle plánu v březnu příštího roku. Země uzavřela s americkou společností Pfizer smlouvu o dodávkách 3,5 milionů dávek vakcíny, z nichž bude 1,5 milionu speciálních dávek pro děti. Z ostatních dvou milionů budou třetí dávky pro dospělé. Americký úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) podle výsledků studií dospěl k závěru, že v 91 % případů očkování zabraňuje nákaze covidem-19 u dětí a dospívajících a nemá přitom žádné vedlejší účinky. Děti jen velmi zřídka onemocní koronavirem v těžké formě, lékaři ale počítají s tím, že vakcinace pomůže zadržet šíření koronaviru. V USA toto rozhodnutí otevřelo cestu k vakcinaci pro 28 milionů mladých Američanů. Očkování ale nebylo v USA prohlášeno za povinné tak jako v Kostarice. https://cz.sputniknews.com/20211106/prvni-zeme-sveta-ucinila-ockovani-proti-covidu-19-povinnym-pro-deti-16414237.html
1234 ... 11
101.36k
801
103
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept