Zdravie a záhrada
Magnetické maso

Zřejmě grafenem krmí i dobytek. Také práškují pole a úrodou je potom krmí. O tom dnes již není pochyb. Grafen se dostal do tkání živočichů a my to poté jíme. Možná jim to píchali i injekčně.


Dnešní průmyslové maso je zcela kontaminované, nacpané cukry, chemikáliemi a kovovými nanočásticemi, jako je hliník nebo dokonce oxid grafenu (https://t.me/le_grand_reset/232) .


Dlouhou dobu používají injekce mRNA u skotu, kterým vstřikují všechny druhy produktů, které jsou toxické pro zvířata i lidi, kteří toto maso jedí.


To rozhodně není výsledek náhody, pokud se tento druh škodlivých látek nachází v mase, které konzumujeme, může to být pouze přání potravinářského průmyslu, protože jsme viděli, že to nebyly ojedinělé skutečnosti, zejména s vodou plněnou s částicemi oxidu grafenu
https://hrdinovesteckou.cz/magnet/44/magneticke-maso


Zřejmě grafenem krmí i dobytek. Také práškují pole a úrodou je potom krmí. O tom dnes již není pochyb. Grafen se dostal do tkání živočichů a my to poté jíme. Možná jim to píchali i injekčně. Dnešní průmyslové maso je zcela kontaminované, nacpané cukry, chemikáliemi a kovovými nanočásticemi, jako je hliník nebo dokonce oxid grafenu (https://t.me/le_grand_reset/232) . Dlouhou dobu používají injekce mRNA u skotu, kterým vstřikují všechny druhy produktů, které jsou toxické pro zvířata i lidi, kteří toto maso jedí. To rozhodně není výsledek náhody, pokud se tento druh škodlivých látek nachází v mase, které konzumujeme, může to být pouze přání potravinářského průmyslu, protože jsme viděli, že to nebyly ojedinělé skutečnosti, zejména s vodou plněnou s částicemi oxidu grafenu https://hrdinovesteckou.cz/magnet/44/magneticke-maso

Zajimave...jiz delsi dobu o tom premyslim,....
zdali ty dalsi a dalsi injekce proti covidu nemaji slouzit k tomu aby do lidskeho tela dostali urcite latky...napr. Grafen. s jejichz pomoci by dosahli dalsiho cile ..
.predelani normalniho clovicka na TRANSGENDER....?


Zajimave...jiz delsi dobu o tom premyslim,.... zdali ty dalsi a dalsi injekce proti covidu nemaji slouzit k tomu aby do lidskeho tela dostali urcite latky...napr. Grafen. s jejichz pomoci by dosahli dalsiho cile .. .predelani normalniho clovicka na TRANSGENDER....?

No nemám nic proti výbušným informacím, ale vždy mě zajímá PROČ se daná informace šíří,tedy jaký cíl autor informace přes její účinek sleduje. GRAFEN a ADRENOCHROM jsou perfektní informační nosiče a jsou univerzální ,co se týče jejich použití. Právě proto je lze poměrně snadno fejkovat a velmi účinně a rychle tvořit potřebná infopole. proč tohle všechno říkám. Jen z opatrnosti při práci s informacemi "informacemi" . Jedním ze znaků COVID operace je i testování, jaké neuvěřitelné "informace" akceptoří od informačního donora převezmou a jak obrovské informační pole svojí přirozenou ventolátorovou činností zajistí.


No nemám nic proti výbušným informacím, ale vždy mě zajímá PROČ se daná informace šíří,tedy jaký cíl autor informace přes její účinek sleduje. GRAFEN a ADRENOCHROM jsou perfektní informační nosiče a jsou univerzální ,co se týče jejich použití. Právě proto je lze poměrně snadno fejkovat a velmi účinně a rychle tvořit potřebná infopole. proč tohle všechno říkám. Jen z opatrnosti při práci s informacemi "informacemi" . Jedním ze znaků COVID operace je i testování, jaké neuvěřitelné "informace" akceptoří od informačního donora převezmou a jak obrovské informační pole svojí přirozenou ventolátorovou činností zajistí.

Co se mě týče, tuto informaci dále šířit zatím nehodlám, právě z důvodu, které psal Boletus. Ale už mám připravený silný magnet na provázku a jsem ochoten to zkoušet a udělat si tak vlastní názor... :-)


Co se mě týče, tuto informaci dále šířit zatím nehodlám, právě z důvodu, které psal Boletus. Ale už mám připravený silný magnet na provázku a jsem ochoten to zkoušet a udělat si tak vlastní názor... :-)

jsem ochoten to zkoušet a udělat si tak vlastní názor... :-)


daj potom info ako dopadli pokusy. To myslím vážne.


[quote="pid:40574, uid:19"]jsem ochoten to zkoušet a udělat si tak vlastní názor... :-)[/quote] daj potom info ako dopadli pokusy. To myslím vážne.

Ja tiež niektoré typy informácií nešírim ďalej. Informácie s grafénom na mňa pôsobia nedôveryhodne, človek si to nemá ako overiť, nie každý je biochemik a má na to labák. Momentálne sú to termíny, ktorých sa radi chytajú ľudia, ktorí tvoria fejk články.


To, že zvieratá sa vo veľkom kŕmia GMO plodinami, je fakt. Čo mRNA vakcíny používajú dlhodobo pre zvieratá, to neviem, nemám si ako overiť. Hoci niektorí obhajcovia týchto "vakcín" tvrdili, že táto technológia sa vo svete používa už dlhšie. No aj tak je rozdiel zjesť mäso, ktoré bolo niečím škodlivým kŕmené, a dať si to svinstvo rovno pichnúť do žily.
Treba si viac vážiť domácich pestovateľov ovocia a zeleniny, domácich chovateľov a overovať si, ako svoje produkty ošetrujú. Nekupovať len akciový tovar v zahraničných supermarketoch.


PS: čo sa týka jedenia GMO plodín, tak tam vidím jediný problém v tom, že inžinieri upravujú genóm rastliny tak, aby si sama vytvárala pesticídy a jedy (proti škodcom). To jest, je to ako jesť plodiny postriekané pesticídmi. Ako vravia poľnohospodári, na kvasenie je treba použiť neGMO zrná (už neviem presne, či sa jednalo o slad, alebo o niečo iné, čo sa spracováva kvasením), lebo v GMO sa kvasinkám nedarí. U GMO plodín je teda iný problém než u geneticky modifikovaných vakcín.


Ja tiež niektoré typy informácií nešírim ďalej. Informácie s grafénom na mňa pôsobia nedôveryhodne, človek si to nemá ako overiť, nie každý je biochemik a má na to labák. Momentálne sú to termíny, ktorých sa radi chytajú ľudia, ktorí tvoria fejk články. To, že zvieratá sa vo veľkom kŕmia GMO plodinami, je fakt. Čo mRNA vakcíny používajú dlhodobo pre zvieratá, to neviem, nemám si ako overiť. Hoci niektorí obhajcovia týchto "vakcín" tvrdili, že táto technológia sa vo svete používa už dlhšie. No aj tak je rozdiel zjesť mäso, ktoré bolo niečím škodlivým kŕmené, a dať si to svinstvo rovno pichnúť do žily. Treba si viac vážiť domácich pestovateľov ovocia a zeleniny, domácich chovateľov a overovať si, ako svoje produkty ošetrujú. Nekupovať len akciový tovar v zahraničných supermarketoch. PS: čo sa týka jedenia GMO plodín, tak tam vidím jediný problém v tom, že inžinieri upravujú genóm rastliny tak, aby si sama vytvárala pesticídy a jedy (proti škodcom). To jest, je to ako jesť plodiny postriekané pesticídmi. Ako vravia poľnohospodári, na kvasenie je treba použiť neGMO zrná _(už neviem presne, či sa jednalo o slad, alebo o niečo iné, čo sa spracováva kvasením)_, lebo v GMO sa kvasinkám nedarí. U GMO plodín je teda iný problém než u geneticky modifikovaných vakcín.
Upravené 1. 11. 2021 o 20:29

No nemám nic proti výbušným informacím, ale vždy mě zajímá PROČ se daná informace šíří,tedy jaký cíl autor informace přes její účinek sleduje.


To je skvelé. A používaš aj intuíciu? Pretože aj keď je väčšina takýchto správ podvrh, mne intuícia hovorí, že potrebujú dostať do ľudí nejaký bordel. A ten bordel tam potrebujú dostať s nejakým cieľom. Preto ma zaujíma, aký je ten cieľ. Takže aj takéto informácie prehodnocujem.


Teraz si trochu zateoretizujem. Čo ak je génová manipulácia jednou zložkou dvojzložkovej technológie, ktorej druhá časť ešte len bude dodaná, prípadne aktivovaná?


[quote="pid:40573, uid:57"]No nemám nic proti výbušným informacím, ale vždy mě zajímá PROČ se daná informace šíří,tedy jaký cíl autor informace přes její účinek sleduje.[/quote] To je skvelé. A používaš aj intuíciu? Pretože aj keď je väčšina takýchto správ podvrh, mne intuícia hovorí, že potrebujú dostať do ľudí nejaký bordel. A ten bordel tam potrebujú dostať s nejakým cieľom. Preto ma zaujíma, aký je ten cieľ. Takže aj takéto informácie prehodnocujem. Teraz si trochu zateoretizujem. Čo ak je génová manipulácia jednou zložkou dvojzložkovej technológie, ktorej druhá časť ešte len bude dodaná, prípadne aktivovaná?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
1.28k
6
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept