KSB a DVTR
Ďakujeme HOX.

Väčšina z nás, čo sme sa sa sem presunuli zo starej vody a ešte predtým z leva-netu, Hoxa pozná. Nečudujem sa mu, že ako admin rezignoval na trollov, provokatérov a ,,hromady balastu" od tých, čo hľadajú rýchle riešenia. Ponechajme bokom spôsob (vypínam vodu, nevypínam...) a čas, kedy sa pre tento krok rozhodol. Našli sa pokračovatelia a máme novú vodu. Začal však ako radový prispievateľ s úplne inou činnosťou, s ktorou nie každý celkom súhlasí.
Skúsim teraz vysvetliť, ako chápem Hoxové kroky, ale najskôr krátke znázornenie KSB ako zbrane.


Úroveň 0: KSB nepolíbený.
Úroveň 1: Mám zbraň (KSB)
Úroveň 2: Musím sa ju naučiť používať! (Zmeniť spôsob nazerania na svet).
Úroveň 3: Zvážiť všetky dôsledky použitia. (Zbraň môže zničiť aj strelca).
Úroveň 4: Plné použitie zbrane ku prospechu seba, blízkych a v najlepšom prípade i širokého okolia.


Na akej úrovni je každý jeden z nás?
Ak teda zoberieme do úvahy minulú činnosť Hoxa. Uvážime, že osoba Pjakina je v tomto prípade nepodstatná. Len barlička, cez ktorú nás provokuje k zmenám nazerania na okolie. Pochopíme pravý dôvod.
Snaží sa o posunutie druhých na vyššiu úroveň.
Ak počas diskusie skĺzne, vďaka emóciam inam, nevadí. Dokonalosť sa preceňuje.


Väčšina z nás, čo sme sa sa sem presunuli zo starej vody a ešte predtým z leva-netu, Hoxa pozná. Nečudujem sa mu, že ako admin rezignoval na trollov, provokatérov a ,,hromady balastu" od tých, čo hľadajú rýchle riešenia. Ponechajme bokom spôsob (vypínam vodu, nevypínam...) a čas, kedy sa pre tento krok rozhodol. Našli sa pokračovatelia a máme novú vodu. Začal však ako radový prispievateľ s úplne inou činnosťou, s ktorou nie každý celkom súhlasí. Skúsim teraz vysvetliť, ako chápem Hoxové kroky, ale najskôr krátke znázornenie KSB ako zbrane. Úroveň 0: KSB nepolíbený. Úroveň 1: Mám zbraň (KSB) Úroveň 2: Musím sa ju naučiť používať! (Zmeniť spôsob nazerania na svet). Úroveň 3: Zvážiť všetky dôsledky použitia. (Zbraň môže zničiť aj strelca). Úroveň 4: Plné použitie zbrane ku prospechu seba, blízkych a v najlepšom prípade i širokého okolia. Na akej úrovni je každý jeden z nás? Ak teda zoberieme do úvahy minulú činnosť Hoxa. Uvážime, že osoba Pjakina je v tomto prípade nepodstatná. Len barlička, cez ktorú nás provokuje k zmenám nazerania na okolie. Pochopíme pravý dôvod. Snaží sa o posunutie druhých na vyššiu úroveň. Ak počas diskusie skĺzne, vďaka emóciam inam, nevadí. Dokonalosť sa preceňuje.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Kryštofe , tímto kukátkem lze nahlížet na kohokoliv a jakkoliv , dle potřebného zadání . Je to vytváření idolu pro řízení davu .
Já vím že jste hloupí , ale to nevadí . Od toho jsem tady , abych Vás moudře vedl .
Já KSB nevidím jako zbran , ale jako nástroj . Nůž může být obojí , rozdíl je v tom , kdo jej používá .
Ona i ta stat o provokování , je mírně řečeno ujetá , z přijatelné dráhy . Provokace je denní chlebíček státní elity a to jen proto , že nemá na víc . Kdo neumí budovat , ten bourá . Kdo nedokáže tvořit , ten zabíjí . GP se snaží udržovat na hranici možného tak , že zároven buduje , bourá , tvoří , zabíjí .


Kryštofe , tímto kukátkem lze nahlížet na kohokoliv a jakkoliv , dle potřebného zadání . Je to vytváření idolu pro řízení davu . Já vím že jste hloupí , ale to nevadí . Od toho jsem tady , abych Vás moudře vedl . Já KSB nevidím jako zbran , ale jako nástroj . Nůž může být obojí , rozdíl je v tom , kdo jej používá . Ona i ta stat o provokování , je mírně řečeno ujetá , z přijatelné dráhy . Provokace je denní chlebíček státní elity a to jen proto , že nemá na víc . Kdo neumí budovat , ten bourá . Kdo nedokáže tvořit , ten zabíjí . GP se snaží udržovat na hranici možného tak , že zároven buduje , bourá , tvoří , zabíjí .

Je to vytváření idolu pro řízení davu .

Štyri nohy dobré, dve nohy zlé...
To sme tu už mali.
Snažil som sa zhodnotiť činnosť Hoxa za celé obdobie a očakávam, že nie každý so mnou bude súhlasiť. Použil som prirovnanie koncepcie k zbrani, lebo sa lepšie hodilo k vysvetleniu samozranenia. Neodporujem, výraz nástroj je vhodnejší.
Spor Oracleho a Hoxa zjavne prerástol do osobnej roviny a mali sa dávno presunúť na mailovú komunikáciu. Chodí sem aj kopec ľudí, čo len skúšajú hľadať (úroveň 0).
Takých podobná diskusia iba odradí.
Osobne nemám potrebu vytvárať idoly, či dogmy a Pjakina stále považujem za jeden z viacerých zdrojov.
Blog Oracle 911 má tiež často v debatách pod článkami útoky na autora.
To je zrejme daň za voľný prístup.


[quote="pid:39796, uid:185"]Je to vytváření idolu pro řízení davu .[/quote] Štyri nohy dobré, dve nohy zlé... To sme tu už mali. Snažil som sa zhodnotiť činnosť Hoxa za celé obdobie a očakávam, že nie každý so mnou bude súhlasiť. Použil som prirovnanie koncepcie k zbrani, lebo sa lepšie hodilo k vysvetleniu samozranenia. Neodporujem, výraz nástroj je vhodnejší. Spor Oracleho a Hoxa zjavne prerástol do osobnej roviny a mali sa dávno presunúť na mailovú komunikáciu. Chodí sem aj kopec ľudí, čo len skúšajú hľadať (úroveň 0). Takých podobná diskusia iba odradí. Osobne nemám potrebu vytvárať idoly, či dogmy a Pjakina stále považujem za jeden z viacerých zdrojov. Blog Oracle 911 má tiež často v debatách pod článkami útoky na autora. To je zrejme daň za voľný prístup.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 27. 10. 2021 o 01:25

Po ovoci poznáte je . To ovoce které vytvářel Hox bylo jedlé , ale jen do chvíle , kdy on sám vyhnal ostatní ze svého sadu . Od té doby je v jeho ovoci jed .
Bůh ví jak k tomu došlo , jednou z možností je posedlost .
Už na Vodě bylo nejednou znát jeho sklouznutí k posedlostí náboženstvím , kdy připomínal nakolejené věřící .
Ono těch háčků na které se lze chytit , je za tisíce let v této propracované oblasti více než dost .
V každém případě , pokud toto vlákno mělo sloužit coby rehabilitace Hoxe , tak alespon v mém případě prohloubilo pocit toho , že Hox je posednutý .


Po ovoci poznáte je . To ovoce které vytvářel Hox bylo jedlé , ale jen do chvíle , kdy on sám vyhnal ostatní ze svého sadu . Od té doby je v jeho ovoci jed . Bůh ví jak k tomu došlo , jednou z možností je posedlost . Už na Vodě bylo nejednou znát jeho sklouznutí k posedlostí náboženstvím , kdy připomínal nakolejené věřící . Ono těch háčků na které se lze chytit , je za tisíce let v této propracované oblasti více než dost . V každém případě , pokud toto vlákno mělo sloužit coby rehabilitace Hoxe , tak alespon v mém případě prohloubilo pocit toho , že Hox je posednutý .

V každém případě , pokud toto vlákno mělo sloužit coby rehabilitace Hoxe

Skúsim ešte inak.
Mne osobne vadí diskusia pod príspevkami Hoxa.
Otvor si ,,mienkotvorný" dennik Pravda. Ľubovoľný článok a diskusiu pod ním.
Po pár príspevkoch sa rozbehne vzájomné urážanie, nadávky do ,,ficovoličov" a debata naberie spád, lebo Fico.
Tu, na tomto fóre, predpokladám určitú vzdelanostnú úroveň. Na moje prekvapenie však aj prispievatelia, ktorých si vážim, spustia rovnaký verklík. Dobrý Pjakin, zlý Pjakin. Zlý Hox.
To vážne?! Toľko ľudí pri jedinej provokácií stratí rozvahu a prevládnu emócie, ego, krvavé oči a boliestky z minulosti?
Kde zostal zdravý rozum a vedomosti z KSB?


[quote="pid:39852, uid:185"]V každém případě , pokud toto vlákno mělo sloužit coby rehabilitace Hoxe[/quote] Skúsim ešte inak. Mne osobne vadí diskusia pod príspevkami Hoxa. Otvor si ,,mienkotvorný" dennik Pravda. Ľubovoľný článok a diskusiu pod ním. Po pár príspevkoch sa rozbehne vzájomné urážanie, nadávky do ,,ficovoličov" a debata naberie spád, lebo Fico. Tu, na tomto fóre, predpokladám určitú vzdelanostnú úroveň. Na moje prekvapenie však aj prispievatelia, ktorých si vážim, spustia rovnaký verklík. Dobrý Pjakin, zlý Pjakin. Zlý Hox. To vážne?! Toľko ľudí pri jedinej provokácií stratí rozvahu a prevládnu emócie, ego, krvavé oči a boliestky z minulosti? Kde zostal zdravý rozum a vedomosti z KSB?

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Hoxovi patrí vďaka za to, že u nás spropagoval KSB a zabezpečil preklady kníh.


Hoxovi nepatrí vďaka za to, že sa od KSB vzdialil a začal prekrúcať samotné základy KSB tak, aby zapadali do jeho novej náboženskej viery (islam, kresťanstvo...).


Hoxovi **patrí** vďaka za to, že u nás spropagoval KSB a zabezpečil preklady kníh. Hoxovi **nepatrí** vďaka za to, že sa od KSB vzdialil a začal prekrúcať samotné základy KSB tak, aby zapadali do jeho novej náboženskej viery (islam, kresťanstvo...).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 10. 2021 o 20:28

Čistě o slušnosti : Hox ani Oracle tu nejsou, není to slušné probírat je v nepřítomnosti ,nemohou reagovat.počkejme s případnými vstupy, až se vrátí. Je to pár dní.


Čistě o slušnosti : Hox ani Oracle tu nejsou, není to slušné probírat je v nepřítomnosti ,nemohou reagovat.počkejme s případnými vstupy, až se vrátí. Je to pár dní.

nemohou reagovat

A je to potrebné?
Oni si to určite vydiskutovali a správca im dal lekciu. Ci pomôže alebo nie sa uvidí. Nepredbiehajme.
Celom vpred k lepším zajtrajskom smile


[quote="pid:39966, uid:57"]nemohou reagovat[/quote] A je to potrebné? Oni si to určite vydiskutovali a správca im dal lekciu. Ci pomôže alebo nie sa uvidí. Nepredbiehajme. Celom vpred k lepším zajtrajskom :)
1.47k
8
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept