Zdravie a záhrada
Vedlajsie ucinky vakcin, cast 3

Skúška, či ďalšie komentáre napravia chybu zobrazovania témy. Doplnenie: Opravili.


Skúška, či ďalšie komentáre napravia chybu zobrazovania témy. Doplnenie: Opravili.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 11. 2021 o 11:59

Dr. Vernon Coleman: Medicínský důkaz, že covid očkování je „vražda” (nová studie z časopisu Circulation)
https://www.infovojna.sk/article/video-dr-vernon-coleman-medicinsky-dkaz-ze-covid-ockovani-je-vrazda-nova-studie-z-casopisu-circulation


**Dr. Vernon Coleman: Medicínský důkaz, že covid očkování je „vražda” (nová studie z časopisu Circulation)** https://www.infovojna.sk/article/video-dr-vernon-coleman-medicinsky-dkaz-ze-covid-ockovani-je-vrazda-nova-studie-z-casopisu-circulation

Rozdělení skupin vakcin:


"Číslo 1 je placebo, fyziologický roztok.
Číslo 2 je klasická mRNA “vakcína”.
Číslo 3 je látka s RNA obsahující gen ONC, příbuzný adenoviru, který mimo jiné přispívá ke vzniku rakoviny."


Číslem 1 jsou očkováni politici, herci, novináři a další potentáti



Rozdělení skupin vakcin: "Číslo 1 je placebo, fyziologický roztok. Číslo 2 je klasická mRNA “vakcína”. Číslo 3 je látka s RNA obsahující gen ONC, příbuzný adenoviru, který mimo jiné přispívá ke vzniku rakoviny." Číslem 1 jsou očkováni politici, herci, novináři a další potentáti https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/VaxCodeNumber.jpg

Rusofil iba doplnam informaciu:
Škandál v Slovinsku :


Včera vypukol v Slovinsku veľký škandál a dnes celé Slovinsko hovorí o veľkej zaočkovanosti. Vrchná sestra Univerzitného zdravotníckeho centra, klinického centra v Ľubľane, ktorá sa stará o príjem fliaš a všetko kontroluje, podala spoveď, prišla pred kamery a vybrala fľaše s tekutými fľašami.
Ukázala ľuďom kódy na fľašiach, kde každá obsahuje 1, 2 alebo 3 číslice v kóde, a potom vysvetlila význam týchto čísel. * Číslo 1 je placebo, fyziologické riešenie. Číslo 2 je klasická RNA fľaša. Číslo 3 je RNA tyčinka, ktorá obsahuje onko gén spojený s adenovirom, ktorý prispieva k rozvoju rakoviny. Pri týchto 3 fľašiach sa píše, že ľudia, ktorí ich dostali mladší ako 2 roky, budú mať rakovinu mäkkého tkaniva.


Hovorí, že osobne bol svedkom bodnutia všetkých politikov a magnátov a všetci dostali bodnutý #1, potom dostali fyziologické riešenie, placebo.
A toto vysvetľuje, prečo tá istá postava bodne všetkých našich politikov, keď fotia pre médiá.


https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/190515176301913/


Rusofil iba doplnam informaciu: Škandál v Slovinsku : Včera vypukol v Slovinsku veľký škandál a dnes celé Slovinsko hovorí o veľkej zaočkovanosti. Vrchná sestra Univerzitného zdravotníckeho centra, klinického centra v Ľubľane, ktorá sa stará o príjem fliaš a všetko kontroluje, podala spoveď, prišla pred kamery a vybrala fľaše s tekutými fľašami. Ukázala ľuďom kódy na fľašiach, kde každá obsahuje 1, 2 alebo 3 číslice v kóde, a potom vysvetlila význam týchto čísel. * Číslo 1 je placebo, fyziologické riešenie. Číslo 2 je klasická RNA fľaša. Číslo 3 je RNA tyčinka, ktorá obsahuje onko gén spojený s adenovirom, ktorý prispieva k rozvoju rakoviny. Pri týchto 3 fľašiach sa píše, že ľudia, ktorí ich dostali mladší ako 2 roky, budú mať rakovinu mäkkého tkaniva. Hovorí, že osobne bol svedkom bodnutia všetkých politikov a magnátov a všetci dostali bodnutý #1, potom dostali fyziologické riešenie, placebo. A toto vysvetľuje, prečo tá istá postava bodne všetkých našich politikov, keď fotia pre médiá. https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/190515176301913/
Upravené 25. 11. 2021 o 17:58

za mnou došel minulé pondělí a oznámil mi, že má 5G vysílačku. Odpoledne se ale začal bolestivě chytat za rameno, v úterý už kašlal jak tuberák a ve středu odpoledne zalehl s horečkami. Čt a Pá nedošel. Asi ta jeho 5G vysílačka funguje.

Jen tak pro info.
Ten 4. kolega je od očkování pořád na neschopence (2,5 týdne) - bere antibiotika.


[quote="pid:43021, uid:573"]za mnou došel minulé pondělí a oznámil mi, že má 5G vysílačku. Odpoledne se ale začal bolestivě chytat za rameno, v úterý už kašlal jak tuberák a ve středu odpoledne zalehl s horečkami. Čt a Pá nedošel. Asi ta jeho 5G vysílačka funguje.[/quote] Jen tak pro info. Ten 4. kolega je od očkování pořád na neschopence (2,5 týdne) - bere antibiotika.

Rozdělení skupin vakcin:

Rusofile toto je velmi závažná informace. Doufám, že to máš podloženo betonovými důkazy. Nepochybuji o tom, že tyto stránky čtou taky policajti a obecně orgány činné v trestním řízení jak se říká. Může se stát, že si tě pozvou na služebnu abys podal vysvětlení. Jinak tohle hrozí žalobou ohledně šíření poplašné zprávy. Tohle už je tenký led.


[quote="pid:45003, uid:312"]Rozdělení skupin vakcin:[/quote] Rusofile toto je velmi závažná informace. Doufám, že to máš podloženo betonovými důkazy. Nepochybuji o tom, že tyto stránky čtou taky policajti a obecně orgány činné v trestním řízení jak se říká. Může se stát, že si tě pozvou na služebnu abys podal vysvětlení. Jinak tohle hrozí žalobou ohledně šíření poplašné zprávy. Tohle už je tenký led.

Jarek

Hovorí, že osobne bol svedkom bodnutia všetkých politikov a magnátov a všetci dostali bodnutý #1, potom dostali fyziologické riešenie, placebo.
A toto vysvetľuje, prečo tá istá postava bodne všetkých našich politikov, keď fotia pre médiá.


Pred asi 2 mesiacmi sa zena v obchodnom centre zakecala s jednou predavackou. Povedala jej, ze manzel sa pozna s vysokymi politikmi a potvrdrila, ze nikto z nich nie je zaockovany. Ze treba len vydrzat...


Mozno maju vakcinu co zacina s 1, alebo vobec...


[quote="pid:45011, uid:141"]Hovorí, že osobne bol svedkom bodnutia všetkých politikov a magnátov a všetci dostali bodnutý #1, potom dostali fyziologické riešenie, placebo. A toto vysvetľuje, prečo tá istá postava bodne všetkých našich politikov, keď fotia pre médiá.[/quote] Pred asi 2 mesiacmi sa zena v obchodnom centre zakecala s jednou predavackou. Povedala jej, ze manzel sa pozna s vysokymi politikmi a potvrdrila, ze nikto z nich nie je zaockovany. Ze treba len vydrzat... Mozno maju vakcinu co zacina s 1, alebo vobec...

Jinak tohle hrozí žalobou ohledně šíření poplašné zprávy. Tohle už je tenký led.
Mně je již vše jedno. Aspoň se to v médiích pořádně rozmázne. Nevěřím té bandě ani Dobrý den. Dávám se do rukou HNR.


[quote="pid:45013, uid:471"]Jinak tohle hrozí žalobou ohledně šíření poplašné zprávy. Tohle už je tenký led.[/quote]Mně je již vše jedno. Aspoň se to v médiích pořádně rozmázne. Nevěřím té bandě ani Dobrý den. Dávám se do rukou HNR.

Před chvíli jsem se dodíval na tiskovku Kena s Babišem, jak tam vymýšlely důvody, proč je potřeba povinně opíchat ty skupiny, o kterých tam mluvili. Přišlo mi to, jako výzvy Židům ke sbalení si věcí a povinností dostavit se na nádraží a odvozu do koncentráků.
Tady nám také nařídili, dostavit se povinně k likvidaci, už si ani nemusíme balit svých 5 švestek, ale co je zajímavé, také si jedno z míst k opíchaní vybrali nádraží. Měli by si ti zmetkové uvědomit, že zoufalí lidé dělají zoufalé věci.
Když jsem se díval někdy na dokumenty o Židech, stále jsem přemýšlel proč se nevzbouří a poslušně jdou na ta nádraží, pak do vlaků a nakonec i do těch plynových komor. Já tedy nehodlám být, jako oni.


Před chvíli jsem se dodíval na tiskovku Kena s Babišem, jak tam vymýšlely důvody, proč je potřeba povinně opíchat ty skupiny, o kterých tam mluvili. Přišlo mi to, jako výzvy Židům ke sbalení si věcí a povinností dostavit se na nádraží a odvozu do koncentráků. Tady nám také nařídili, dostavit se povinně k likvidaci, už si ani nemusíme balit svých 5 švestek, ale co je zajímavé, také si jedno z míst k opíchaní vybrali nádraží. Měli by si ti zmetkové uvědomit, že zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Když jsem se díval někdy na dokumenty o Židech, stále jsem přemýšlel proč se nevzbouří a poslušně jdou na ta nádraží, pak do vlaků a nakonec i do těch plynových komor. Já tedy nehodlám být, jako oni.
Upravené 25. 11. 2021 o 18:31

Mně je již vše jedno.

Já tomu rozumím. Tato závažná informace musí být bud jednoznačně potvrzena nebo jednoznačně vyvrácena. To není kravina typu že vakcína obsahuje třeba hliník. Lidi začnou panikařit. Očkovaní se budou pídit po číslech vakcíny apod. Tohle vážně není žádná sranda. Přirovnání s Židy kulhá na jednu nohu. Tenkrát Židi a nejenom oni, například neměli zbraně, protože o ně před tím přišli. Na druhé straně byly ozbrojené složky a ty byly pod kontrolou nacistů řekněme. Dnes vakcinace probíhá napříč populací. Jsou zasažení v zásadě všichni. V případě potvrzení takovéto informace oni půjdou proti těm co mají údajně placebo. Ledaže by silové složky kompletně byly očkovány placebem aby strůjci měli ochranu přede rozzuřeným davem.


[quote="pid:45019, uid:312"]Mně je již vše jedno.[/quote] Já tomu rozumím. Tato závažná informace musí být bud jednoznačně potvrzena nebo jednoznačně vyvrácena. To není kravina typu že vakcína obsahuje třeba hliník. Lidi začnou panikařit. Očkovaní se budou pídit po číslech vakcíny apod. Tohle vážně není žádná sranda. Přirovnání s Židy kulhá na jednu nohu. Tenkrát Židi a nejenom oni, například neměli zbraně, protože o ně před tím přišli. Na druhé straně byly ozbrojené složky a ty byly pod kontrolou nacistů řekněme. Dnes vakcinace probíhá napříč populací. Jsou zasažení v zásadě všichni. V případě potvrzení takovéto informace oni půjdou proti těm co mají údajně placebo. Ledaže by silové složky kompletně byly očkovány placebem aby strůjci měli ochranu přede rozzuřeným davem.

Jarek

Přirovnání s Židy kulhá na jednu nohu.
Myslím, že se mýlíš. Rozdíl je jenom v pojmenování. Tehdá to byl nacional fašizmus, dnes zdravotní fašizmus. Prostředek jiný, princip stejný.


[quote="pid:45029, uid:471"]Přirovnání s Židy kulhá na jednu nohu.[/quote]Myslím, že se mýlíš. Rozdíl je jenom v pojmenování. Tehdá to byl nacional fašizmus, dnes zdravotní fašizmus. Prostředek jiný, princip stejný.

Vtipný, jak téměř ze dne na den brutálně zesílilo mediální bombardování. Člověk by získal dojem, že už to je hotovka.
Nicméně, zřejmě k tomu nakonec dojde, což pro nás bude velmi nepřijemný a bude to boj, a to doslova, i fyzický.


V médiích už exhibujou právníci, vždy vyberou ty správný. Dnes třeba tohle:


https://www.extra.cz/povinne-ockovani-proti-covidu-pravnici-se-shoduji-jak-to-podle-nich-je-3138b


"Zákon o ochraně veřejného zdraví jasně hovoří o tom, že jedním z možných opatření je očkování. Ten prostor pro možnost zavést povinnou vakcinaci tady je," řekl pro eXtra.cz advokát se zaměřením na trestní a občanské právo.


dokumenty o Židech, stále jsem přemýšlel proč se nevzbouří a poslušně jdou na ta nádraží, pak do vlaků a nakonec i do těch plynových komor.


Ano, historie se opakuje. Akorát dnes tam jdou mnohem lépe informovaní, leč, neslyší.


Vtipný, jak téměř ze dne na den brutálně zesílilo mediální bombardování. Člověk by získal dojem, že už to je hotovka. Nicméně, zřejmě k tomu nakonec dojde, což pro nás bude velmi nepřijemný a bude to boj, a to doslova, i fyzický. V médiích už exhibujou právníci, vždy vyberou ty správný. Dnes třeba tohle: https://www.extra.cz/povinne-ockovani-proti-covidu-pravnici-se-shoduji-jak-to-podle-nich-je-3138b "Zákon o ochraně veřejného zdraví jasně hovoří o tom, že jedním z možných opatření je očkování. Ten prostor pro možnost zavést povinnou vakcinaci tady je," řekl pro eXtra.cz advokát se zaměřením na trestní a občanské právo. [quote="pid:45025, uid:312"]dokumenty o Židech, stále jsem přemýšlel proč se nevzbouří a poslušně jdou na ta nádraží, pak do vlaků a nakonec i do těch plynových komor.[/quote] Ano, historie se opakuje. Akorát dnes tam jdou mnohem lépe informovaní, leč, neslyší.

Myslím, že se mýlíš.

Nerozumíme si. Jistě že to je forma fašizmu. A je jedno jestli to je nacionál nebo zdravotní fašizmus. Jde o , že strůjci tenkrát měli pod kontrolou silové složky, armádu, policii, tajné služby apod. Oni měli ozbrojenou ochranu. Mají dnes strůjci dnešní ho fašizmu ozbrojenou ochranu ? Mají se kde ukrýt ? Myslím, že ne protože vakcína proniká i do silových složek. Jiná situace by byla, kdyby od vakcíny byly právě osvobozeny silové složky, lékaři apod., ale všichni ostatní by se museli napíchat. Ale i v tomto případě by byl problém, protože i policajti, lékaři, operativci tajných služeb apod. mají děti manželky, příbuzné apod., kteří by byli opíchání šarží vakcíny, která způsobuje rakovinu. Takže problém pro strůjce, že ? A představ si situaci, kdyby se skutečně potvrdilo, že jisté šarže v budoucnu způsobí fatální následky a kdyby těmito šaržemi byly opíchání výše zmíněné složky. Co myslíš, že bude dělat takový operativec či analytik tajných služeb, který umí získávat neveřejné informace a celkově se v takovém prostředí umí pohybovat nebo takový policajt. Myslíš že budou doma brečet ? Já myslím, že ne. Budou hledat strůjce a budou je zabíjet, když už by měli sami zemřít po vakcíně. Rozumíš ?


[quote="pid:45032, uid:312"]Myslím, že se mýlíš.[/quote] Nerozumíme si. Jistě že to je forma fašizmu. A je jedno jestli to je nacionál nebo zdravotní fašizmus. Jde o , že strůjci tenkrát měli pod kontrolou silové složky, armádu, policii, tajné služby apod. Oni měli ozbrojenou ochranu. Mají dnes strůjci dnešní ho fašizmu ozbrojenou ochranu ? Mají se kde ukrýt ? Myslím, že ne protože vakcína proniká i do silových složek. Jiná situace by byla, kdyby od vakcíny byly právě osvobozeny silové složky, lékaři apod., ale všichni ostatní by se museli napíchat. Ale i v tomto případě by byl problém, protože i policajti, lékaři, operativci tajných služeb apod. mají děti manželky, příbuzné apod., kteří by byli opíchání šarží vakcíny, která způsobuje rakovinu. Takže problém pro strůjce, že ? A představ si situaci, kdyby se skutečně potvrdilo, že jisté šarže v budoucnu způsobí fatální následky a kdyby těmito šaržemi byly opíchání výše zmíněné složky. Co myslíš, že bude dělat takový operativec či analytik tajných služeb, který umí získávat neveřejné informace a celkově se v takovém prostředí umí pohybovat nebo takový policajt. Myslíš že budou doma brečet ? Já myslím, že ne. Budou hledat strůjce a budou je zabíjet, když už by měli sami zemřít po vakcíně. Rozumíš ?

Jarek

Postrehy z dnešného dňa:


  1. Otec môjho nevlastného syna opichaný, dnes leží doma s kovidom a je na tom dosť zle údajne.

  2. Už tu niekedy v minulosti zmieňovaný priateľ bol darovať krv. Ako neočkovaného ho samozrejme hneď testovali, či nemá Covid. Na jeho veľké prekvapenie ale zaočkovaných nik netestoval a rovno šli na odber. To im všetkým ..be, veď takto spoľahlivo môžu rozniesť covid aj ľuďom v akútnom ohrození života, ktorým musí byť podaná krv neznámeho covid-markera.

  3. Toho istého priateľa už niekoľko dní šikanuje šéf, lebo mu nechce odpovedať na otázku o zaočkovanosti. Ten mu s kľudom Angličana už po stý krát sa snažil vysvetliť, že to je tá posledná hranica, za ktorú nechce ísť, lebo očkovanosť nie je dôkaz o zdraví. V kolektíve očkovaných je neočkovaný za čiernu ovcu, dezoláta, v kolektíve neočkovaných je očkovaný naopak za hrozbu pre zdravie neočkovaných, lebo ako vieme, očkovanosť nedokazuje bezinfekčnosť. Teda odmieta sa na tejto hre podieľať a jeho šéf to stále nechápe, rovnako ako vedenie firmy a ostatne aj štátu, keďže na testy chcú hnať opäť iba neočko, ale to znamená, že vírus sa tu bude ďalej veselo šíriť cez nakazených zaočkovaných, o ktorých zdravotnom stave nik nevie prehlásiť aktuálny stav infekčnosti. A toto je prosím už na špagát pre zodpovedných, lebo sa dopúšťajú priamo ohrozenia verejného zdravia okrem diskriminácie a segregácie jednej skupiny obyvateľstva. To je však so všeobecným ohrozením celého obyvateľstva iba smiešna epizódka, lebo nakaziť a zomrieť môžu všetci, ako očkovaní, tak aj neočkovaní.


Postrehy z dnešného dňa: 1. Otec môjho nevlastného syna opichaný, dnes leží doma s kovidom a je na tom dosť zle údajne. 2. Už tu niekedy v minulosti zmieňovaný priateľ bol darovať krv. Ako neočkovaného ho samozrejme hneď testovali, či nemá Covid. Na jeho veľké prekvapenie ale zaočkovaných nik netestoval a rovno šli na odber. To im všetkým ..be, veď takto spoľahlivo môžu rozniesť covid aj ľuďom v akútnom ohrození života, ktorým musí byť podaná krv neznámeho covid-markera. 3. Toho istého priateľa už niekoľko dní šikanuje šéf, lebo mu nechce odpovedať na otázku o zaočkovanosti. Ten mu s kľudom Angličana už po stý krát sa snažil vysvetliť, že to je tá posledná hranica, za ktorú nechce ísť, lebo očkovanosť nie je dôkaz o zdraví. V kolektíve očkovaných je neočkovaný za čiernu ovcu, dezoláta, v kolektíve neočkovaných je očkovaný naopak za hrozbu pre zdravie neočkovaných, lebo ako vieme, očkovanosť nedokazuje bezinfekčnosť. Teda odmieta sa na tejto hre podieľať a jeho šéf to stále nechápe, rovnako ako vedenie firmy a ostatne aj štátu, keďže na testy chcú hnať opäť iba neočko, ale to znamená, že vírus sa tu bude ďalej veselo šíriť cez nakazených zaočkovaných, o ktorých zdravotnom stave nik nevie prehlásiť aktuálny stav infekčnosti. A toto je prosím už na špagát pre zodpovedných, lebo sa dopúšťajú priamo ohrozenia verejného zdravia okrem diskriminácie a segregácie jednej skupiny obyvateľstva. To je však so všeobecným ohrozením celého obyvateľstva iba smiešna epizódka, lebo nakaziť a zomrieť môžu všetci, ako očkovaní, tak aj neočkovaní.
Upravené 25. 11. 2021 o 19:13

Co myslíš, že bude dělat takový operativec či analytik tajných služeb, který umí získávat neveřejné informace a celkově se v takovém prostředí umí pohybovat nebo takový policajt. Myslíš že budou doma brečet ?
Na to ti mohu dát jenom jednu odpověď a to, proč Číňané prohlásili, že zaočkovaní Američtí vojáci jsou už dnes mrtví. Co vědí Číňané a my ne?


[quote="pid:45037, uid:471"]Co myslíš, že bude dělat takový operativec či analytik tajných služeb, který umí získávat neveřejné informace a celkově se v takovém prostředí umí pohybovat nebo takový policajt. Myslíš že budou doma brečet ?[/quote]Na to ti mohu dát jenom jednu odpověď a to, proč Číňané prohlásili, že zaočkovaní Američtí vojáci jsou už dnes mrtví. Co vědí Číňané a my ne?

keďže na testy chcú hnať opäť iba neočko, ale to znamená, že vírus sa tu bude ďalej veselo šíriť cez nakazených zaočkovaných, o ktorých zdravotnom stave nik nevie prehlásiť aktuálny stav


Švagriná žije v Nemecku, 2x pfizer. Jej syn mal pozitívny test na covid. Keď chcela chodiť do práce, musela sa každý deň testovať...


[quote="pid:45038, uid:77"]keďže na testy chcú hnať opäť iba neočko, ale to znamená, že vírus sa tu bude ďalej veselo šíriť cez nakazených zaočkovaných, o ktorých zdravotnom stave nik nevie prehlásiť aktuálny stav[/quote] Švagriná žije v Nemecku, 2x pfizer. Jej syn mal pozitívny test na covid. Keď chcela chodiť do práce, musela sa každý deň testovať...

A medzitým dnes u Mira Steca:
619ff174615f2


https://www.epis.sk/InformacnaCast/Publikacie/MesacneSpravy/Files/04_2021.aspx?fbclid=IwAR0eB-ENENAVv6ENcbUppEORP67GIHILgiR3jZlCNreduGFKvDZ49MxS420
619ff1ff7fae8
619ff1ffaaf62


tak milá pani prezidentka akých odborníkov mame pocuvat? Takých čo sústavne klamu? Alebo Epis je nejaký konspiracny web!? Ale Mikasmouse kt chce zase nútiť deťom rúška!?


A medzitým dnes u Mira Steca: ![619ff174615f2](serve/attachment&path=619ff174615f2) https://www.epis.sk/InformacnaCast/Publikacie/MesacneSpravy/Files/04_2021.aspx?fbclid=IwAR0eB-ENENAVv6ENcbUppEORP67GIHILgiR3jZlCNreduGFKvDZ49MxS420 ![619ff1ff7fae8](serve/attachment&path=619ff1ff7fae8) ![619ff1ffaaf62](serve/attachment&path=619ff1ffaaf62) tak milá pani prezidentka akých odborníkov mame pocuvat? Takých čo sústavne klamu? Alebo Epis je nejaký konspiracny web!? Ale Mikasmouse kt chce zase nútiť deťom rúška!?
Upravené 25. 11. 2021 o 21:30

Diskusní příspěvek z PL:
.....pokud se nějaká šmakuláda nachází ve 3. fázi klinického hodnocení, Akabaka, 25.11.2021 20:09:28
a nemá tuto 3. fázi ukončenou, tak je ve fázi experimentu a ten kdo vlastní tělo ke klinickému hodnocení šmakulády poskytne, ten se stává pokusným laboratorním králíkem. Úřad pro FDA požádal americký federální soud o to, aby všechny údaje o nejpoužívanější šmakuládě Pf. byly zveřejněny až v roce 2076......a to je velmi pádný důvod pro to, abych počkala až do roku 2076. Na hrubý pytel hrubá záplata, fašistický nátlak na svobodnou vůli jedince nelze řešit čestným přístupem. Co vysíláte směrem k obyvatelstvu, to se vám vrací.....lidé nejsou tupí a nepůjdou dobrovolně na porážku, i když by se vám to líbilo....


Diskusní příspěvek z PL: .....pokud se nějaká šmakuláda nachází ve 3. fázi klinického hodnocení, Akabaka, 25.11.2021 20:09:28 a nemá tuto 3. fázi ukončenou, tak je ve fázi experimentu a ten kdo vlastní tělo ke klinickému hodnocení šmakulády poskytne, ten se stává pokusným laboratorním králíkem. Úřad pro FDA požádal americký federální soud o to, aby všechny údaje o nejpoužívanější šmakuládě Pf. byly zveřejněny až v roce 2076......a to je velmi pádný důvod pro to, abych počkala až do roku 2076. Na hrubý pytel hrubá záplata, fašistický nátlak na svobodnou vůli jedince nelze řešit čestným přístupem. Co vysíláte směrem k obyvatelstvu, to se vám vrací.....lidé nejsou tupí a nepůjdou dobrovolně na porážku, i když by se vám to líbilo....

A medzitým dnes u Mira Steca:

Od apríla pre istotu EPIS informácie o úmrtiach očkovaných ani radšej nevedie, lebo ako sa ukázalo, od marca do apríla údaj vykazoval výrazný rast...


https://www.epis.sk/InformacnaCast/Publikacie/MesacneSpravy.aspx


[quote="pid:45057, uid:273"]A medzitým dnes u Mira Steca:[/quote] Od apríla pre istotu EPIS informácie o úmrtiach očkovaných ani radšej nevedie, lebo ako sa ukázalo, od marca do apríla údaj vykazoval výrazný rast... https://www.epis.sk/InformacnaCast/Publikacie/MesacneSpravy.aspx
Upravené 25. 11. 2021 o 21:53

Na jeho veľké prekvapenie ale zaočkovaných nik netestoval a rovno šli na odber.
A oni tu krev očkovaných budou někomu dávat? To neviděli krevní obraz těch krevních destiček? Tak tu vakcínu napumpují do příjemce krve s tou krví. Tomu se říká druhotná vakcinace!


[quote="pid:45038, uid:77"]Na jeho veľké prekvapenie ale zaočkovaných nik netestoval a rovno šli na odber.[/quote]A oni tu krev očkovaných budou někomu dávat? To neviděli krevní obraz těch krevních destiček? Tak tu vakcínu napumpují do příjemce krve s tou krví. Tomu se říká druhotná vakcinace!

Prdlajs, že neurobia z tých patologov hoaxerov, už to dávno spravili https://correctiv.org/faktencheck/2021/09/25/mitglieder-der-pathologiekonferenz-verbreiten-unbelegte-behauptungen-ueber-covid-19-impfungen-und-todesfaelle/


Prdlajs, že neurobia z tých patologov hoaxerov, už to dávno spravili https://correctiv.org/faktencheck/2021/09/25/mitglieder-der-pathologiekonferenz-verbreiten-unbelegte-behauptungen-ueber-covid-19-impfungen-und-todesfaelle/

Z diskuze .
Tereza Polivčuková Poslušná
Před 4 hodinami


Očkování tě na 100 % ochrání.


Očkování tě na 70 % ochrání.


Očkování tě na 50 % ochrání.


Očkování tě neochrání, ale zabrání přenosu.


Očkování nezabrání přenosu, ale neonemocníš.


Onemocníš, ale neskončíš zaintubovaný.


Skončíš zaintubovaný, ale neumřeš.


Umřeš, ale dostaneš se do nebe.


Protože do nebe se dostanou jen očkovaný 😄


Tož hezký večer, přátelé 😄


Z diskuze . Tereza Polivčuková Poslušná Před 4 hodinami Očkování tě na 100 % ochrání. Očkování tě na 70 % ochrání. Očkování tě na 50 % ochrání. Očkování tě neochrání, ale zabrání přenosu. Očkování nezabrání přenosu, ale neonemocníš. Onemocníš, ale neskončíš zaintubovaný. Skončíš zaintubovaný, ale neumřeš. Umřeš, ale dostaneš se do nebe. Protože do nebe se dostanou jen očkovaný

Číst ten FB post té kundy Nvotové je k z blití po ránu. Svině jedna prodejná!


Číst ten FB post té kundy Nvotové je k z blití po ránu. Svině jedna prodejná!

Číst ten FB post té kundy Nvotové je k z blití po ránu. Svině jedna prodejná!


Neviem prečo sa naď ňou ešte niekto z Vás vzrušuje. Jej embólia a jej život. Je v rukách božích, tak to nechajte na Boha, čo s ňou bude.


[quote="pid:45104, uid:149"]Číst ten FB post té kundy Nvotové je k z blití po ránu. Svině jedna prodejná![/quote] Neviem prečo sa naď ňou ešte niekto z Vás vzrušuje. Jej embólia a jej život. Je v rukách božích, tak to nechajte na Boha, čo s ňou bude.

Moderátor

Upravené 26. 11. 2021 o 09:51

Rozdělení skupin vakcin:

Mně to připadá jako kachna z Aeronetu. Pokud by to tak skutečně bylo, dokážete si představit, kolik distributorů, lékařů, sester toto muselo už cca rok vědět? Že by to vyplavalo na povrch až po roce?


[quote="pid:45003, uid:312"]Rozdělení skupin vakcin:[/quote] Mně to připadá jako kachna z Aeronetu. Pokud by to tak skutečně bylo, dokážete si představit, kolik distributorů, lékařů, sester toto muselo už cca rok vědět? Že by to vyplavalo na povrch až po roce?

A medzitým dnes u Mira Steca:


B.1.1529 alias Omega 22. Podľa posledných Mirových statusov a komentárov pod ním to skutočne vyzerá apokalypticky. A ešte aké príznačné označenie- OMEGA 22. Takže sme tu mali alfu, deltu a budúci rok (ako pekne idú vlny, aj varianty- človek by mohol konšpirovať, že zakaždým vypustia niečo nové, všakže?), kto prežije túto omegu a prejdeme si peklom, tak je po všetkom? Remišová sa vyjadrila, že ak nezaberie lockdown, tak sú pripravení zahlasovať za povinné pichanie seniorov. Len či po tomto variante bude nutné ešte niekoho opichávať (dosiahnu normu, ktorú majú zaúkolovanú). Ak sa neboja ľudí, ako to, že sa neboja ani tohto variantu a nezaliezli už niekam? Čo vedia viacej, než my?


[quote="pid:45057, uid:273"]A medzitým dnes u Mira Steca:[/quote] B.1.1529 alias Omega 22. Podľa posledných Mirových statusov a komentárov pod ním to skutočne vyzerá apokalypticky. A ešte aké príznačné označenie- OMEGA 22. Takže sme tu mali alfu, deltu a budúci rok (ako pekne idú vlny, aj varianty- človek by mohol konšpirovať, že zakaždým vypustia niečo nové, všakže?), kto prežije túto omegu a prejdeme si peklom, tak je po všetkom? Remišová sa vyjadrila, že ak nezaberie lockdown, tak sú pripravení zahlasovať za povinné pichanie seniorov. Len či po tomto variante bude nutné ešte niekoho opichávať (dosiahnu normu, ktorú majú zaúkolovanú). Ak sa neboja ľudí, ako to, že sa neboja ani tohto variantu a nezaliezli už niekam? Čo vedia viacej, než my?

Ak sa neboja ľudí, ako to, že sa neboja ani tohto variantu a nezaliezli už niekam? Čo vedia viacej, než my?


To je zaujímavá otázka. Parlament veselo zasadá, hoci by mohlo rokovať aj online nie!? Vláda tiež a atd...


[quote="pid:45118, uid:286"]Ak sa neboja ľudí, ako to, že sa neboja ani tohto variantu a nezaliezli už niekam? Čo vedia viacej, než my?[/quote] To je zaujímavá otázka. Parlament veselo zasadá, hoci by mohlo rokovať aj online nie!? Vláda tiež a atd...

kolik distributorů, lékařů, sester toto muselo už cca rok vědět?
Proč? Všichni tito dostávali jen druhé dvě vakcíny a bylo jedno, komu to píchnou. Těch, kteří to píchají vládě a dalším potentátům už není tolik. Budou to jednotky lidí a ti drží basu.


[quote="pid:45115, uid:430"]kolik distributorů, lékařů, sester toto muselo už cca rok vědět?[/quote]Proč? Všichni tito dostávali jen druhé dvě vakcíny a bylo jedno, komu to píchnou. Těch, kteří to píchají vládě a dalším potentátům už není tolik. Budou to jednotky lidí a ti drží basu.

Napadla mne jedna věc související s vakcinací experimentální vakcínou. Velká většina mladých se upsala krví ďáblu skrytého pod smlouvou k hypotečnímu úvěru. Myslím, že nutnou podmínkou k uzavření hypotečního úvěru je i uzavření životní pojistky povinného s plněním v prospěch hypoteční instituce. Není tam třeba někde napsáno, že povinná osoba se nesmí účastnit lékařských experimentů? A co na to pojišťovny? Možná námět na dotaz tímto směrem.


Napadla mne jedna věc související s vakcinací experimentální vakcínou. Velká většina mladých se upsala krví ďáblu skrytého pod smlouvou k hypotečnímu úvěru. Myslím, že nutnou podmínkou k uzavření hypotečního úvěru je i uzavření životní pojistky povinného s plněním v prospěch hypoteční instituce. Není tam třeba někde napsáno, že povinná osoba se nesmí účastnit lékařských experimentů? A co na to pojišťovny? Možná námět na dotaz tímto směrem.

inak co sa tyka toho dovodu, preco vlady zrazu tak tlacia v CR aj v SR. Moze to byt aj preto, ze peniaze z Fondu rozvoja ci obnovy ci ako sa vola, co sa maju davat tie peniaze na rozvoj, su viazane na 75% preockovanost populacie. Nemas %, nebudes mat peniaze....predpokladam, ze ale spolocne rucenie za dlhy bude aj tak. A kedze tieto peniaze mozu byt silne lepidlo pre elity, tak to moze vysvetlovat tento az zufaly akt vlady u nas aj u vas.


inak co sa tyka toho dovodu, preco vlady zrazu tak tlacia v CR aj v SR. Moze to byt aj preto, ze peniaze z Fondu rozvoja ci obnovy ci ako sa vola, co sa maju davat tie peniaze na rozvoj, su viazane na 75% preockovanost populacie. Nemas %, nebudes mat peniaze....predpokladam, ze ale spolocne rucenie za dlhy bude aj tak. A kedze tieto peniaze mozu byt silne lepidlo pre elity, tak to moze vysvetlovat tento az zufaly akt vlady u nas aj u vas.

kedze tieto peniaze mozu byt silne lepidlo pre elity
Myslím, že na ty prachy už čekají ti, co jsou v pozadí politických stran ...


[quote="pid:45139, uid:187"]kedze tieto peniaze mozu byt silne lepidlo pre elity[/quote]Myslím, že na ty prachy už čekají ti, co jsou v pozadí politických stran ...

Prachy jsou jen druhotným cílem , to je příliš nízká priorita . A netlačí se jen v ČR a SR . Ten tlak je všude , podle stejného scénáře . Náhoda ?


Prachy jsou jen druhotným cílem , to je příliš nízká priorita . A netlačí se jen v ČR a SR . Ten tlak je všude , podle stejného scénáře . Náhoda ?

Není tam třeba někde napsáno, že povinná osoba se nesmí účastnit lékařských experimentů?

Veľa ľudí ešte na tomto pohorí.
https://kooperativa.sk/content/userfiles/insuranceterms/720%20-%20VPP%20pre%20%C5%BEivotn%C3%A9%20poistenie.pdf
čl. 17 Výluky bod 4.


[quote="pid:45129, uid:260"]Není tam třeba někde napsáno, že povinná osoba se nesmí účastnit lékařských experimentů?[/quote] Veľa ľudí ešte na tomto pohorí. https://kooperativa.sk/content/userfiles/insuranceterms/720%20-%20VPP%20pre%20%C5%BEivotn%C3%A9%20poistenie.pdf čl. 17 Výluky bod 4.

Myslím, že nutnou podmínkou k uzavření hypotečního úvěru je i uzavření životní pojistky povinného

Tato podmínka už nejspíš neplatí. Syn si bral nedávno úvěr na bydlení a životní pojistku po něm nechtěli. Hlavně musel něčím ručit.


[quote="pid:45129, uid:260"]Myslím, že nutnou podmínkou k uzavření hypotečního úvěru je i uzavření životní pojistky povinného[/quote] Tato podmínka už nejspíš neplatí. Syn si bral nedávno úvěr na bydlení a životní pojistku po něm nechtěli. Hlavně musel něčím ručit.

Myslím, že nutnou podmienkou na uzavretie hypotekárneho úveru


mna som mala hypotéku 3x, poslednu síce 10 rokov dozadu ale životná poistka tam ako podmienka nebola. Chceli poistenie nehnuteľnosti a banku ako príjemcu. Tá životná poistka asi podmienka nie je, veď banky majú nehnuteľnosť.


[quote="pid:45129, uid:260"]Myslím, že nutnou podmienkou na uzavretie hypotekárneho úveru[/quote] mna som mala hypotéku 3x, poslednu síce 10 rokov dozadu ale životná poistka tam ako podmienka nebola. Chceli poistenie nehnuteľnosti a banku ako príjemcu. Tá životná poistka asi podmienka nie je, veď banky majú nehnuteľnosť.

Tá životná poistka asi podmienka nie je, veď banky majú nehnuteľnosť.

Dřív to podmínka byla, musel jsem to mít i v případě úvěru za stavebního spoření (což ja také něco jako hypotéka), nebyla to ani nijak závratná částka. Musel jsem ručit bytem a vinkulovat plnění z pojistky nemovitosti a životního pojištění ve prospěch banky.
Co si tak matně vzpomínám, tak důvod byl ten, že v případě smrti dlužníka bylo pro banku daleko jednodušší vzít si zbývající dlužnou částku z toho pojištění, než zdlouhavě řešit prodej té nemovitosti. Pak to asi většinou přestaly požadovat kvůli konkurenci.


[quote="pid:45190, uid:273"]Tá životná poistka asi podmienka nie je, veď banky majú nehnuteľnosť.[/quote] Dřív to podmínka byla, musel jsem to mít i v případě úvěru za stavebního spoření (což ja také něco jako hypotéka), nebyla to ani nijak závratná částka. Musel jsem ručit bytem a vinkulovat plnění z pojistky nemovitosti a životního pojištění ve prospěch banky. Co si tak matně vzpomínám, tak důvod byl ten, že v případě smrti dlužníka bylo pro banku daleko jednodušší vzít si zbývající dlužnou částku z toho pojištění, než zdlouhavě řešit prodej té nemovitosti. Pak to asi většinou přestaly požadovat kvůli konkurenci.

u české spořitelny to bylo bud pojistka- jejich produkt, nebo vyšší úrok hypy..jen obchod, ne starost o život hyp. otroka


u české spořitelny to bylo bud pojistka- jejich produkt, nebo vyšší úrok hypy..jen obchod, ne starost o život hyp. otroka

Naďabila som na tento článok v diskusii na HS:


Článok:
https://www.hlavnespravy.sk/v-skotsku-vysetruju-abnormalny-narast-umrti-novorodencov-co-sa-deje/2767772#comment-5622554089


https://www.wochenblick.at/2-620-tote-babys-nach-impfung-und-berichte-schrecklicher-nebenwirkungen/


Nepoznám mediá v AUT, ale toto mi príde ako mainstream, niečo na štýl Nový čas, opravte ma. Článok je po nemecky, ale obrázky hovoria za všetko.


2620 mŕtvych bábätiek.... no normálne sa mi tisnú slzy do očí. Aj toto je @Jarek šírenie poplašnej správy? Dokelu.... toto nám zamlčujú?!!! to tým "odborníkom" čo tlačia tehotné do očkovania nie je zo samých seba zle?

Takéto správy sú všade, všade... je mi úplne zle z tohoto.


Objednal som si dnes túto knihu: https://olpzs.sk/produkt/64eaed45-cf2d-49c5-960d-ce3723584fba


ak sa ma moje vnúčatá raz opýtajú aké to bolo, aby som im mohla ukázať priame svedectvo. Tí,čo sme zažili 89 a nestačíme sa diviť čo o tom hovoria dnešní 30tnici. Tak, aby sa nestalo niečo podobné.


Naďabila som na tento článok v diskusii na HS: Článok: https://www.hlavnespravy.sk/v-skotsku-vysetruju-abnormalny-narast-umrti-novorodencov-co-sa-deje/2767772#comment-5622554089 https://www.wochenblick.at/2-620-tote-babys-nach-impfung-und-berichte-schrecklicher-nebenwirkungen/ Nepoznám mediá v AUT, ale toto mi príde ako mainstream, niečo na štýl Nový čas, opravte ma. Článok je po nemecky, ale obrázky hovoria za všetko. 2620 mŕtvych bábätiek.... no normálne sa mi tisnú slzy do očí. Aj toto je @Jarek šírenie poplašnej správy? Dokelu.... toto nám zamlčujú?!!! to tým "odborníkom" čo tlačia tehotné do očkovania nie je zo samých seba zle? Takéto správy sú všade, všade... je mi úplne zle z tohoto. Objednal som si dnes túto knihu: https://olpzs.sk/produkt/64eaed45-cf2d-49c5-960d-ce3723584fba ak sa ma moje vnúčatá raz opýtajú aké to bolo, aby som im mohla ukázať priame svedectvo. Tí,čo sme zažili 89 a nestačíme sa diviť čo o tom hovoria dnešní 30tnici. Tak, aby sa nestalo niečo podobné.

ak sa ma moje vnúčatá raz opýtajú aké to bolo
Já pro svoje vnuky píši paměti.


[quote="pid:45206, uid:273"]ak sa ma moje vnúčatá raz opýtajú aké to bolo[/quote]Já pro svoje vnuky píši paměti.

Novozélandští vědci vypracovali studii a dospěli k názoru, že potraty jsou 7-8 krát častější, než ukazovaly dřívější výsledky. Původní studie FDA byla chybná. FDA také požádala Federální soud USA o možnosti publikace jejich výzkumů spojených s vakcínou proti covidu až na rok 2076.
NVZ studie:
https://cf5e727d-d02d-4d71-89ff-9fe2d3ad957f.filesusr.com/ugd/adf864_2bd97450072f4364a65e5cf1d7384dd4.pdf


Tady původní studie FDA, která očkování těhotných doporučila.
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMx210016?query=recirc_curatedRelated_article


Novozélandští vědci vypracovali studii a dospěli k názoru, že potraty jsou 7-8 krát častější, než ukazovaly dřívější výsledky. Původní studie FDA byla chybná. FDA také požádala Federální soud USA o možnosti publikace jejich výzkumů spojených s vakcínou proti covidu až na rok 2076. NVZ studie: https://cf5e727d-d02d-4d71-89ff-9fe2d3ad957f.filesusr.com/ugd/adf864_2bd97450072f4364a65e5cf1d7384dd4.pdf Tady původní studie FDA, která očkování těhotných doporučila. https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMx210016?query=recirc_curatedRelated_article
Upravené 26. 11. 2021 o 15:29

Nepoznám mediá v AUT, ale toto mi príde ako mainstream, niečo na štýl Nový čas, opravte ma. Článok je po nemecky, ale obrázky hovoria za všetko.


Horšie ako tie obrázky je to otrasné video. Gates&Co môže byť v pekle na seba hrdý. Toto malo jeho chorý mozog postihnúť. A ľudstvo by malo kľud. To je tak, keď spoločnosť stratila sanitárnu funkciu a nevie takýchto jedincov eliminovať.


[quote="pid:45206, uid:273"]Nepoznám mediá v AUT, ale toto mi príde ako mainstream, niečo na štýl Nový čas, opravte ma. Článok je po nemecky, ale obrázky hovoria za všetko.[/quote] Horšie ako tie obrázky je to otrasné video. Gates&Co môže byť v pekle na seba hrdý. Toto malo jeho chorý mozog postihnúť. A ľudstvo by malo kľud. To je tak, keď spoločnosť stratila sanitárnu funkciu a nevie takýchto jedincov eliminovať.
Upravené 27. 11. 2021 o 00:14

Mně to připadá jako kachna z Aeronetu.

Nevím, jestli je to kachna, protože v článku je video s výpovědí té sestry, ale z Aeronetu to je. https://aeronet.cz/news/video-vrchni-sestra-fakultni-nemocnice-ve-slovinske-lublani-rezignovala-v-primem-prenosu-na-svou-pozici-se-slovy-ze-uz-se-nebude-podilet-na-kryti-spiknuti-ve-slovinsku-probiha-ockovani/


[quote="pid:45115, uid:430"]Mně to připadá jako kachna z Aeronetu.[/quote] Nevím, jestli je to kachna, protože v článku je video s výpovědí té sestry, ale z Aeronetu to je. https://aeronet.cz/news/video-vrchni-sestra-fakultni-nemocnice-ve-slovinske-lublani-rezignovala-v-primem-prenosu-na-svou-pozici-se-slovy-ze-uz-se-nebude-podilet-na-kryti-spiknuti-ve-slovinsku-probiha-ockovani/

Wanda Hrycová tvrdí, že má problémy po covide, ktorý prekonala v januári a teší sa na 3. dávku /takže od 2. ešte neuplynulo 6 mesiacov/. To vážne si myslí, že seno žerieme, keď tvrdí, že za jej problémy v lete môže januárový covid?


https://www.cas.sk/clanok/2614249/wanda-hrycova-par-mesiacov-po-prekonani-covidu-mam-velke-problemy-producentku-ratovali-aj-na-pohotovosti/


https://www.jemne.sk/novinky/zdravie/40248-vytuzena-dovolenka-sa-zmenina-na-nocnu-moru-wanda-hrycova-skoncila-na-pohotovosti


Wanda Hrycová tvrdí, že má problémy po covide, ktorý prekonala v januári a teší sa na 3. dávku /takže od 2. ešte neuplynulo 6 mesiacov/. To vážne si myslí, že seno žerieme, keď tvrdí, že za jej problémy v lete môže januárový covid? https://www.cas.sk/clanok/2614249/wanda-hrycova-par-mesiacov-po-prekonani-covidu-mam-velke-problemy-producentku-ratovali-aj-na-pohotovosti/ https://www.jemne.sk/novinky/zdravie/40248-vytuzena-dovolenka-sa-zmenina-na-nocnu-moru-wanda-hrycova-skoncila-na-pohotovosti

Celková nadúmrtnosť v októbri 2021 na Slovensku dosiahla 16 percent.
Najvýraznejšia bola v skupine mladších seniorov, teda od 65 do 74 rokov(Sociálka výrazne ušetrila na vyplácaní dôchodkov). Najhoršia situácia bola v Prešovskom kraji. Počet zomretých bol až o 42 percent vyšší ako v priemere predošlých päť rokov.
Štatistika uvádza, že viac ako 4100 ľudí zomrelo v októbri vo vekovej skupine seniorov nad 65 rokov, čo je oproti päťročnému priemeru o 18 percent viac. Osem z desiatich úmrtí počas minulého mesiaca tvorili osoby práve tejto vekovej kategórie obyvateľov.
Riaditeľka odboru štatistiky obyvateľstva ŠÚ SR Zuzana Podmanická priblížila, že v októbri ochoreniu COVID-19 podľahlo 439 osôb, teda štvornásobne viac ako v septembri. “Počet obetí bol o desať percent nižší ako pred rokom v októbri,(napriek nadpriemernej zaočkovanosti uvedenej vekovej skupiny iba desaťpercentný pokles, no lepšiu antireklamu na očkovanie ani nemohli uverejniť) keď sa začali výrazne prejavovať dôsledky druhej vlny pandémie. Aktuálne sa nový koronavírus vyšplhal na štvrtú najčastejšiu príčinu úmrtia v SR s viac ako osempercentným podielom zo všetkých zomretých."
https://www.hlavnespravy.sk/novy-koronavirus-sa-v-oktobri-opat-podpisal-pod-nadumrtnost-slovakov-slovaci-pocas-oktobra-najcastejsie-zomierali-na-choroby-obehovej-sustavy/2770664


Celková nadúmrtnosť v októbri 2021 na Slovensku dosiahla 16 percent. Najvýraznejšia bola v skupine mladších seniorov,** teda od 65 do 74 rokov**(_Sociálka výrazne ušetrila na vyplácaní dôchodkov_). Najhoršia situácia bola v Prešovskom kraji. Počet zomretých bol až o **42 percent vyšší ako v priemere predošlých päť rokov**. Štatistika uvádza, že **viac ako 4100 ľudí zomrelo v októbri** vo vekovej skupine seniorov nad 65 rokov, čo je oproti päťročnému priemeru o 18 percent viac. Osem z desiatich úmrtí počas minulého mesiaca tvorili osoby práve tejto vekovej kategórie obyvateľov. Riaditeľka odboru štatistiky obyvateľstva ŠÚ SR Zuzana Podmanická priblížila, že v októbri ochoreniu COVID-19 podľahlo 439 osôb, teda štvornásobne viac ako v septembri. “Počet obetí bol **o desať percent nižší ako pred rokom v októbri**,(_napriek nadpriemernej zaočkovanosti uvedenej vekovej skupiny iba desaťpercentný pokles, no lepšiu antireklamu na očkovanie ani nemohli uverejniť_) keď sa začali výrazne prejavovať dôsledky druhej vlny pandémie. Aktuálne sa nový koronavírus vyšplhal na štvrtú najčastejšiu príčinu úmrtia v SR s viac ako **osempercentným podielom** zo všetkých zomretých." https://www.hlavnespravy.sk/novy-koronavirus-sa-v-oktobri-opat-podpisal-pod-nadumrtnost-slovakov-slovaci-pocas-oktobra-najcastejsie-zomierali-na-choroby-obehovej-sustavy/2770664
Upravené 29. 11. 2021 o 17:03

covide, ktorý prekonala v januári a teší sa na 3. dávku /takže od 2. ešte neuplynulo 6 mesiacov/. To vážne si myslí, že seno žerieme


nerozumiem naco sa vôbec ockovals, tuší to snad len ona.


[quote="pid:45643, uid:679"]covide, ktorý prekonala v januári a teší sa na 3. dávku /takže od 2. ešte neuplynulo 6 mesiacov/. To vážne si myslí, že seno žerieme[/quote] nerozumiem naco sa vôbec ockovals, tuší to snad len ona.

Slovinsko okamžite vyraďuje vakcínu Janssen od spoločnosti Johnson & Johnson. Pár dní po jej podaní umrela len 20-ročná žena
https://www.hlavnespravy.sk/slovinsko-okamzite-vyraduje-vakcinu-janssen-od-spolocnosti-johnson-johnson-par-dni-po-jej-podani-umrela-len-20-rocna-zena/2773058


**Slovinsko okamžite vyraďuje vakcínu Janssen od spoločnosti Johnson & Johnson. Pár dní po jej podaní umrela len 20-ročná žena** https://www.hlavnespravy.sk/slovinsko-okamzite-vyraduje-vakcinu-janssen-od-spolocnosti-johnson-johnson-par-dni-po-jej-podani-umrela-len-20-rocna-zena/2773058

nerozumiem naco sa vôbec ockovals, tuší to snad len ona.
v jej socialnej bubline je to povinnost.


[quote="pid:45744, uid:273"]nerozumiem naco sa vôbec ockovals, tuší to snad len ona.[/quote]v jej socialnej bubline je to povinnost.

Moderator

Zajímavé video
Dr. Andreas Noack - Covid vakcíny obsahují uhlíkové nano žiletky ve formě hydroxidu grafenu


https://newtube.app/user/yandex/MtX2i1f?u=t


Zajímavé video Dr. Andreas Noack - Covid vakcíny obsahují uhlíkové nano žiletky ve formě hydroxidu grafenu https://newtube.app/user/yandex/MtX2i1f?u=t

No rozhovor s takýmto liečiteľom by som si vypočul...nepoznáte niekoho?
https://hrdinovesteckou.cz/other/104/pijavice-umiraji-po-vypiti-krve-ockovanych


Mechanizmus liečby je jednoduchý. Pijavica má tri čeľuste, jej ústne ústrojenstvo je podobné značke firmy Mercedes. Miniatúrnymi zúbkami prepiluje v koži malú ranku v tvare Y a potom začne do rany vypúšťať svoje blahodárne sliny. "Ich základ tvorí asi 150 látok, najmä enzýmov, ktoré vpraví hostiteľovi do tela. Slinami si upraví krv tak, aby sa nezrážala, ale zároveň aj tak, aby ju mohla tráviť. Pijavica totiž nevie, či nie je krv hostiteľa napríklad vysoko zrážanlivá či chorá," vysvetľuje Kučera.


Avšak ani pre človeka smrteľné choroby pijavicu neodradia. "Keď do svojich 33 tráviacich komôr vpraví spolu s krvou napríklad mor, antrax alebo zlatého stafylokoka, je otázkou len niekoľkých dní, kedy tieto nebezpečné baktérie vo svojom tele sama zlikviduje," vysvetľuje hirudoterapeut.https://science.hnonline.sk/medicina/1786840-liecba-pijavicami-metoda-preverena-starociami-alebo-pochybny-prezitok


Pijavice nás liečia počas procesu kŕmenia sa, keď po zahryznutí sa do tela, vstrekujú bioaktívne látky. V slinách ich majú viac ako 150 druhov. Jedna z nich je Hirudín - antikoagulant, látka zabraňujúca zrážaniu krvi. Podľa názvu hirudín, nazývame aj liečbu pijavicami lekárskými - hirudoterapia. Ďalšia významná látka je destabiláza - regenueruje cievy a krvný tlak. Bdelín - zabezpečuje návrat vlastností krvi do normálu, eglin, lipáza, gilantín, 3 druhy antibiotík, látky majúce vplyv na cholesterol a mnoho ďalších. Účinné látky sa dostávaju do celého organizmu, účinok sa prejaví nielen na postihnutom mieste - orgáne, pôsobí na celý organizmus.
http://puritycentrum.webjet.sk/sluzby/hirudoterapia/


No rozhovor s takýmto liečiteľom by som si vypočul...nepoznáte niekoho? https://hrdinovesteckou.cz/other/104/pijavice-umiraji-po-vypiti-krve-ockovanych Mechanizmus liečby je jednoduchý. Pijavica má tri čeľuste, jej ústne ústrojenstvo je podobné značke firmy Mercedes. Miniatúrnymi zúbkami prepiluje v koži malú ranku v tvare Y a potom začne do rany vypúšťať svoje blahodárne sliny. "Ich základ tvorí asi 150 látok, najmä enzýmov, ktoré vpraví hostiteľovi do tela. Slinami si upraví krv tak, aby sa nezrážala, ale zároveň aj tak, aby ju mohla tráviť. Pijavica totiž nevie, či nie je krv hostiteľa napríklad vysoko zrážanlivá či chorá," vysvetľuje Kučera. Avšak ani pre človeka smrteľné choroby pijavicu neodradia. "Keď do svojich 33 tráviacich komôr vpraví spolu s krvou napríklad mor, antrax alebo zlatého stafylokoka, je otázkou len niekoľkých dní, kedy tieto nebezpečné baktérie vo svojom tele sama zlikviduje," vysvetľuje hirudoterapeut.https://science.hnonline.sk/medicina/1786840-liecba-pijavicami-metoda-preverena-starociami-alebo-pochybny-prezitok Pijavice nás liečia počas procesu kŕmenia sa, keď po zahryznutí sa do tela, vstrekujú bioaktívne látky. V slinách ich majú viac ako 150 druhov. Jedna z nich je Hirudín - antikoagulant, látka zabraňujúca zrážaniu krvi. Podľa názvu hirudín, nazývame aj liečbu pijavicami lekárskými - hirudoterapia. Ďalšia významná látka je destabiláza - regenueruje cievy a krvný tlak. Bdelín - zabezpečuje návrat vlastností krvi do normálu, eglin, lipáza, gilantín, 3 druhy antibiotík, látky majúce vplyv na cholesterol a mnoho ďalších. Účinné látky sa dostávaju do celého organizmu, účinok sa prejaví nielen na postihnutom mieste - orgáne, pôsobí na celý organizmus. http://puritycentrum.webjet.sk/sluzby/hirudoterapia/
Upravené 2. 12. 2021 o 17:49

Mlčať je zlato ...


"Niekdajšie kolegyne a priateľky Helena Vondráčková (74) a Marta Kubišová (79) sa po mnohých rokoch konfliktov konečne zhodnú aspoň v jednom. Obe sú presvedčené zástankyne vakcinácie a osvetu šíria ďalej. V prípade Marty Kubišovej napriek tomu, že po tretej vakcíne sa podľa jej slov u nej dostavili zdravotné problémy. „Stratila som hlas a bolí ma vlastne všetko. Ale neľutujem, že som sa dala očkovať. Verím, že takto je to správne,“ povedala PLUS 7 DNÍ legenda priškrteným hlasom. Naopak, Helena Vondráčková po očkovaní koncertuje, plánuje dovolenku a pred pár dňami, keď bola v Bratislave, prehovorila pre PLUS 7 DNÍ.


Keď sú ľudia neseriózni
Absolútnou súčasťou života umelcov je neustále cestovanie za svojimi fanúšikmi. Aj preto Helena Vondráčková s manželom Martinom Michalom patrili k prvým ľuďom, ktorí podstúpili vakcináciu. „Čudujem sa všetkým bláznom, čo to negujú. Sú ako anarchisti. Ako to môžu v takejto situácii brať na ľahkú váhu? V Česku počet nakazených tak stúpol, že sa to vracia do starých koľají. Práve dnes sme to rozoberali v pauzách nahrávania jednej relácie s Paľom Haberom, Darinkou Rolincovou a Adelou Vinczeovou. Všetci by sme si priali žiť opäť normálnym životom a veseliť sa, namiesto toho mám pre neserióznych ľudí strach. Sú absolútne neseriózni. Nielen k našej práci, ale aj sami k sebe. Prečo máme umierať vinou bezohľadných ľudí,“ kladie si Helena rečnícku otázku."


Šialené: "Všade máme vypredané a všetci so mnou, hoci cez rúška, spievajú."


"Štedrý večer plánuje stráviť s manželom doma v Řitke, no nový rok už chcú privítať veľkolepo v Poľsku."


https://plus7dni.pluska.sk/ludia/m-kubisova-trpi-ockovani-ukrutnymi-bolestami-tvrdy-odkaz-h-vondrackovej-antivaxerom


**_Mlčať je zlato_ ...** "Niekdajšie kolegyne a priateľky Helena Vondráčková (74) a Marta Kubišová (79) sa po mnohých rokoch konfliktov konečne zhodnú aspoň v jednom. Obe sú presvedčené zástankyne vakcinácie a osvetu šíria ďalej. **V prípade Marty Kubišovej napriek tomu, že po tretej vakcíne sa podľa jej slov u nej dostavili zdravotné problémy. „Stratila som hlas a bolí ma vlastne všetko. Ale neľutujem, že som sa dala očkovať. Verím, že takto je to správne,“ povedala PLUS 7 DNÍ legenda priškrteným hlasom.** Naopak, Helena Vondráčková po očkovaní koncertuje, plánuje dovolenku a pred pár dňami, keď bola v Bratislave, prehovorila pre PLUS 7 DNÍ. **Keď sú ľudia neseriózni** Absolútnou súčasťou života umelcov je neustále cestovanie za svojimi fanúšikmi. Aj preto Helena Vondráčková s manželom Martinom Michalom patrili k prvým ľuďom, ktorí podstúpili vakcináciu. „Čudujem sa všetkým bláznom, čo to negujú. Sú ako anarchisti. Ako to môžu v takejto situácii brať na ľahkú váhu? V Česku počet nakazených tak stúpol, že sa to vracia do starých koľají. Práve dnes sme to rozoberali v pauzách nahrávania jednej relácie s Paľom Haberom, Darinkou Rolincovou a Adelou Vinczeovou. Všetci by sme si priali žiť opäť normálnym životom a veseliť sa, namiesto toho mám pre neserióznych ľudí strach. Sú absolútne neseriózni. Nielen k našej práci, ale aj sami k sebe. Prečo máme umierať vinou bezohľadných ľudí,“ kladie si Helena rečnícku otázku." Šialené: "Všade máme vypredané a **všetci so mnou**, hoci **cez rúška**, **spievajú**." "Štedrý večer plánuje stráviť s manželom doma v **Řitke**, no nový rok už chcú privítať veľkolepo v Poľsku." https://plus7dni.pluska.sk/ludia/m-kubisova-trpi-ockovani-ukrutnymi-bolestami-tvrdy-odkaz-h-vondrackovej-antivaxerom
Upravené 6. 12. 2021 o 18:40

Sú absolútne neseriózni. Nielen k našej práci, ale aj sami k sebe. Prečo máme umierať vinou bezohľadných ľudí,“ kladie si Helena rečnícku otázku."
Toto je obyčejná komediantka. Ale co říct na Xavera, který má v sobě už také 3 tečky a odůvodnil to tím, že věří odborníkům, především profesoru Beranu a ten mu vakcinaci doporučil. Tak jsem mu napsal, že by měl v první řadě věřit sobě a Bohu.
Kromě toho jsem mu napsal vše o řízení složitých sociálních supersystémů a další základy KSB, samozřejmě obyčejným a srozumitelným jazykem. Ale asi to nepomohlo. Jeho páteční pořady se proměnili v reklamní estrádu. To by mi ani tak nevadilo, ale aktivně protlačuje očkování. Minulý pátek si silně postěžoval, že mu chodí hodě dopisů, kde mu lidé píší různé konspirační teorie a vůbec nepřijímá to, že se tyto teorie stávají skutečností. Chtěl jsem na jejich TV přispívat, ale rozmyslel jsem si to.


[quote="pid:46975, uid:679"]Sú absolútne neseriózni. Nielen k našej práci, ale aj sami k sebe. Prečo máme umierať vinou bezohľadných ľudí,“ kladie si Helena rečnícku otázku."[/quote]Toto je obyčejná komediantka. Ale co říct na Xavera, který má v sobě už také 3 tečky a odůvodnil to tím, **že věří odborníkům**, především profesoru Beranu a ten mu vakcinaci doporučil. Tak jsem mu napsal, že by měl v první řadě věřit sobě a Bohu. Kromě toho jsem mu napsal vše o řízení složitých sociálních supersystémů a další základy KSB, samozřejmě obyčejným a srozumitelným jazykem. Ale asi to nepomohlo. Jeho páteční pořady se proměnili v reklamní estrádu. To by mi ani tak nevadilo, ale aktivně protlačuje očkování. Minulý pátek si silně postěžoval, že mu chodí hodě dopisů, kde mu lidé píší různé konspirační teorie a vůbec nepřijímá to, že se tyto teorie stávají skutečností. Chtěl jsem na jejich TV přispívat, ale rozmyslel jsem si to.

Pijavice nás liečia počas procesu kŕmenia sa, keď po zahryznutí sa do tela, vstrekujú bioaktívne látky. V slinách ich majú viac ako 150 druhov. Jedna z nich je Hirudín - antikoagulant, látka zabraňujúca zrážaniu krvi.

Takže pijavice místo warfarinu a nebo jako lék po aplikaci vakcín...
A vůbec, celkově mi to zní, že by na tom mohlo něco být...
Vždycky mi přišlo to usilovné odsuzování přikládání pijavic ze strany "lékařské vědy" až příliš usilovné.
Pravda je, že pijavice tomu samy nahrávají, jsou mi poněkud nechutné.
Takže bych se ani nedivil, když by i na přikládání baněk a "pouštění" krve žilou bylo racionální jádro.
Tyhle 3 praktiky jsem na základě četby "populárně-vědeckých důkazů" (čti: onálepkování bez řádné argumentace) kdysi hodil do jednoho "šarlatánského" pytle.


[quote="pid:46318, uid:335"]Pijavice nás liečia počas procesu kŕmenia sa, keď po zahryznutí sa do tela, vstrekujú bioaktívne látky. V slinách ich majú viac ako 150 druhov. Jedna z nich je Hirudín - antikoagulant, látka zabraňujúca zrážaniu krvi.[/quote] Takže pijavice místo warfarinu a nebo jako lék po aplikaci vakcín... A vůbec, celkově mi to zní, že by na tom mohlo něco být... Vždycky mi přišlo to usilovné odsuzování přikládání pijavic ze strany "lékařské vědy" až příliš usilovné. Pravda je, že pijavice tomu samy nahrávají, jsou mi poněkud nechutné. Takže bych se ani nedivil, když by i na přikládání baněk a "pouštění" krve žilou bylo racionální jádro. Tyhle 3 praktiky jsem na základě četby "populárně-vědeckých důkazů" (čti: onálepkování bez řádné argumentace) kdysi hodil do jednoho "šarlatánského" pytle.

Neviem uz v ktorej teme, ale bol tam odkaz na blog Roberta Kalinu s nazvom Očkováním k rakovině? Nová zjištění jsou šokující... Odkaz uz nefunguje, bol z idnesu zmazany komplet. Tu niekto stihol urobit kopiu: http://www.ladikvetvicka.cz/single-post/očkováním-k-rakovině-nová-zjištění-jsou-šokující


Neviem uz v ktorej teme, ale bol tam odkaz na blog Roberta Kalinu s nazvom _Očkováním k rakovině? Nová zjištění jsou šokující..._ Odkaz uz nefunguje, bol z idnesu zmazany komplet. Tu niekto stihol urobit kopiu: http://www.ladikvetvicka.cz/single-post/očkováním-k-rakovině-nová-zjištění-jsou-šokující

Moderator

tak ono to pustanie zilou mohlo pomoct hlavne u slachticov, ktori sa casto prejedali masom a vinom, casom to urcite sa podiela na zvysovani krvneho tlaku a vtedy to moze byt celkom ucinne


tak ono to pustanie zilou mohlo pomoct hlavne u slachticov, ktori sa casto prejedali masom a vinom, casom to urcite sa podiela na zvysovani krvneho tlaku a vtedy to moze byt celkom ucinne

Přece Vás nemůže překvapit chování komediantské lůzy . Stačí se podívat do nedávné historie , jak se tato sebranka vždy servilně chovala .
Čest vyjímkám , které se proti většinovému davu parazitních zrádců dokáží postavit na stranu národa .
Ale pamatujte si jejich jména a pokud budete mít příležitost , hlasitě jim řekněte , za co je považujete .


Přece Vás nemůže překvapit chování komediantské lůzy . Stačí se podívat do nedávné historie , jak se tato sebranka vždy servilně chovala . Čest vyjímkám , které se proti většinovému davu parazitních zrádců dokáží postavit na stranu národa . Ale pamatujte si jejich jména a pokud budete mít příležitost , hlasitě jim řekněte , za co je považujete .

Doktorka Soňa Peková - Informace o odtajněných dokumentech firmy Pfizer, který si vyžádal soud a měly být odtajněny až po roce 2076. Pfizer už po 90 dnech očkování věděl, že mRNA "vakcína" zabíjí a způsobuje poškození a i tak "vakcínu" nestáhl.
Pod videem jsou uloženy i patřičné dokumenty, tak by bylo dobré si je stáhnout pro případné soudní jednání.
Zdroj dokumentů :
https://phmpt.org/


[quote="pid:47010, uid:793"]Doktorka Soňa Peková - Informace o odtajněných dokumentech firmy Pfizer, který si vyžádal soud a měly být odtajněny až po roce 2076. Pfizer už po 90 dnech očkování věděl, že mRNA "vakcína" zabíjí a způsobuje poškození a i tak "vakcínu" nestáhl.[/quote]Pod videem jsou uloženy i patřičné dokumenty, tak by bylo dobré si je stáhnout pro případné soudní jednání. Zdroj dokumentů : https://phmpt.org/
Upravené 6. 12. 2021 o 21:43

Pod videem jsou uloženy i patřičné dokumenty, tak by bylo dobré si je stáhnout pro případné soudní jednání.

Osobne si myslím, že producent pre viagru, čo vznikla ako náhodný produkt vedľajších účinkov lieku, ktorý vyvíjali na reguláciu tlaku, je len objektom riadenia niekoho iného. K súdom asi nedôjde.
Predstavme si situáciu, kde 30 rokov pestovaný nedostatok lekárov, maskovaný 70 ročnými kádrami, by mal niekto preriediť súdmi za spoluúčasť na tomto cirkuse. Ľudí bude zaujímať situácia u nich v okolí a nebudú mať čas, ani prostriedky sledovať hlavných protagonistov.
Pre ilustráciu. Komandá z radov Izraela, ktoré lovili nacistov. Podpora médií. Oni su tí spravodliví. Podpora ďalších tajných služieb........
Ale nikto z nich nelovil inžinierov, čo pracovali pre vládu USA.
V2 - vraj vesmírny program. A mnoho iného.


[quote="pid:47013, uid:312"]Pod videem jsou uloženy i patřičné dokumenty, tak by bylo dobré si je stáhnout pro případné soudní jednání.[/quote] Osobne si myslím, že producent pre viagru, čo vznikla ako náhodný produkt vedľajších účinkov lieku, ktorý vyvíjali na reguláciu tlaku, je len objektom riadenia niekoho iného. K súdom asi nedôjde. Predstavme si situáciu, kde 30 rokov pestovaný nedostatok lekárov, maskovaný 70 ročnými kádrami, by mal niekto preriediť súdmi za spoluúčasť na tomto cirkuse. Ľudí bude zaujímať situácia u nich v okolí a nebudú mať čas, ani prostriedky sledovať hlavných protagonistov. Pre ilustráciu. Komandá z radov Izraela, ktoré lovili nacistov. Podpora médií. Oni su tí spravodliví. Podpora ďalších tajných služieb........ Ale nikto z nich nelovil inžinierov, čo pracovali pre vládu USA. V2 - vraj vesmírny program. A mnoho iného.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 6. 12. 2021 o 22:15

Tu niekto stihol urobit kopiu: http://www.ladikvetvicka.cz

Kdybych to chtěl poněkud nadsadit, tak bych řekl, že Ladik Větvička není jen tak někdo :-)
Počítám, že asi za někoho kope. Ale jedno je jisté: je dost známý.
A skoro nejdou najít jeho fotky bez pokrývky hlavy...


Hodně cestuje, píše (cestopisné i jiné) knihy.
Sice jsem žádnou nečetl, ale jedna z nich má zajímavé téma: "Osudove setkani 1913". Popisuje fiktivní setkání ve Vídni, v kavárně, v roce 1913. ("Vídeň, leden roku 1913. V zakouřené kavárně se náhodně potkávají čtyři muži. Masaryk, Uljanov, Džugašvili a Hitler. Mrazivý román Ladislava Větvičky." )


Taky vyhrál párkrát cenu idnes.cz za nejoblíbenějšího blogera nebo-tak-něco.
https://vetvicka.blog.idnes.cz/
Publikuje např. na serveru
https://www.novaburzoazie.com/440089985


[quote="pid:46998, uid:10"]Tu niekto stihol urobit kopiu: http://www.ladikvetvicka.cz[/quote] Kdybych to chtěl poněkud nadsadit, tak bych řekl, že Ladik Větvička není jen tak někdo :-) Počítám, že asi za někoho kope. Ale jedno je jisté: je dost známý. A skoro nejdou najít jeho fotky bez pokrývky hlavy... Hodně cestuje, píše (cestopisné i jiné) knihy. Sice jsem žádnou nečetl, ale jedna z nich má zajímavé téma: "Osudove setkani 1913". Popisuje fiktivní setkání ve Vídni, v kavárně, v roce 1913. ("Vídeň, leden roku 1913. V zakouřené kavárně se náhodně potkávají čtyři muži. Masaryk, Uljanov, Džugašvili a Hitler. Mrazivý román Ladislava Větvičky." ) Taky vyhrál párkrát cenu idnes.cz za nejoblíbenějšího blogera nebo-tak-něco. https://vetvicka.blog.idnes.cz/ Publikuje např. na serveru https://www.novaburzoazie.com/440089985

K súdom asi nedôjde.
Já myslel soudy v případě povinného očkování.


[quote="pid:47015, uid:84"]K súdom asi nedôjde.[/quote]Já myslel soudy v případě povinného očkování.

Doplnenie info jozko mesiacik:


Doktorka Soňa Peková - Informace o odtajněných dokumentech firmy Pfizer, který si vyžádal soud a měly být odtajněny až po roce 2076. Pfizer už po 90 dnech očkování věděl, že mRNA "vakcína" zabíjí a způsobuje poškození a i tak "vakcínu" nestáhl.
https://m.youtube.com/watch?v=pFLd9xC6iZA&feature=share


Prvy dokument:
https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf


Strojovy preklad:
https://ulozto.sk/file/aSNGAwEKz5ON/123-docx#!ZJWzLwR2AGxkAJVlMTEzMGuzLGZ3AR5CAKcJrJyzL0kcZGEuAj==


Mali Dane informacie?
61ae963616b37


Doplnenie info jozko mesiacik: Doktorka Soňa Peková - Informace o odtajněných dokumentech firmy Pfizer, který si vyžádal soud a měly být odtajněny až po roce 2076. Pfizer už po 90 dnech očkování věděl, že mRNA "vakcína" zabíjí a způsobuje poškození a i tak "vakcínu" nestáhl. https://m.youtube.com/watch?v=pFLd9xC6iZA&feature=share Prvy dokument: https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf Strojovy preklad: https://ulozto.sk/file/aSNGAwEKz5ON/123-docx#!ZJWzLwR2AGxkAJVlMTEzMGuzLGZ3AR5CAKcJrJyzL0kcZGEuAj== Mali Dane informacie? ![61ae963616b37](serve/attachment&path=61ae963616b37)
Upravené 7. 12. 2021 o 00:03

Já myslel soudy v případě povinného očkování.

Tlačia naozaj na hranu možného, ale osobne si myslím, že až tam to nepríde, ale môžem sa mýliť.


[quote="pid:47018, uid:312"]Já myslel soudy v případě povinného očkování.[/quote] Tlačia naozaj na hranu možného, ale osobne si myslím, že až tam to nepríde, ale môžem sa mýliť.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Řešej se tady hovadiny.
Celej život podnikám.
Řeším právní a obchodní právo. Někdo po mně chce podpis?
Tak ať mi podepíše mojí smlouvu, nejsem žádnej amatér, abych se nechal ochcat.
Roky se pohybuji v tomhle systému úspěšně.


O to je to horší, že se tady hazarduje se zdravím mé osoby.


Pokud nějakej zkorumpovanej bastard chce hrát hru, jdu ji hrát a to ihned.


Když se jedná o povinnej vax, tak chci vidět podpis druhé strany, tak jak to ve smlouvách zpravidla je a kdo nebude hrát Fair Play - tak může jít leda tak do prdele - nemám na čele přilepenýho chuje - omlouvám se slabším a mnohem víc korektnějším povahám ve svém vulgárním a velice agresivním projevu.


Nehodlám zde nikomu dělat pokusnýho potkana jenom pro to, že politickej zmrd a debil podepsal nějakou chujlovinu někomu, kdo mu slíbil peníze, moc a teď ho drtí s tzv. "produktivitou lidského zdroje"...


Chci vidět smlouvu, kterou za mě jako občana ČR podepsal nějakej sráč a chci vidět smluvní podmínky, rizika, paragrafy a chci vidět reklamaci a chci mít od státu záruku proplacení trvalejch následků (pokud by se mi po čase něco stalo s návazností s mRNA experimentem).


Jestli si je tady někdo tak strašně moc jistej, že mRNA vakcína doopravdy pomáhá, tak ať vyloží karty na stůl jako při pokeru, nebo ať táhne do hajzlu a nechá mě a spoustu dalších lidí v klidu a nesere mě... Taky se může stát, že se situace otočí a lovec se stane lovnou zvěří....


Řešej se tady hovadiny. Celej život podnikám. Řeším právní a obchodní právo. Někdo po mně chce podpis? Tak ať mi podepíše mojí smlouvu, nejsem žádnej amatér, abych se nechal ochcat. Roky se pohybuji v tomhle systému úspěšně. O to je to horší, že se tady hazarduje se zdravím mé osoby. Pokud nějakej zkorumpovanej bastard chce hrát hru, jdu ji hrát a to ihned. Když se jedná o povinnej vax, tak chci vidět podpis druhé strany, tak jak to ve smlouvách zpravidla je a kdo nebude hrát Fair Play - tak může jít leda tak do prdele - nemám na čele přilepenýho chuje - omlouvám se slabším a mnohem víc korektnějším povahám ve svém vulgárním a velice agresivním projevu. Nehodlám zde nikomu dělat pokusnýho potkana jenom pro to, že politickej zmrd a debil podepsal nějakou chujlovinu někomu, kdo mu slíbil peníze, moc a teď ho drtí s tzv. "produktivitou lidského zdroje"... Chci vidět smlouvu, kterou za mě jako občana ČR podepsal nějakej sráč a chci vidět smluvní podmínky, rizika, paragrafy a chci vidět reklamaci a chci mít od státu záruku proplacení trvalejch následků (pokud by se mi po čase něco stalo s návazností s mRNA experimentem). Jestli si je tady někdo tak strašně moc jistej, že mRNA vakcína doopravdy pomáhá, tak ať vyloží karty na stůl jako při pokeru, nebo ať táhne do hajzlu a nechá mě a spoustu dalších lidí v klidu a nesere mě... Taky se může stát, že se situace otočí a lovec se stane lovnou zvěří....

Tu niekto stihol urobit kopiu:


Článek je stále dostupný zde: https://www.ladikvetvicka.cz/single-post/očkováním-k-rakovině-nová-zjištění-jsou-šokující?fbclid=IwAR3NZVOfl1vppJ1o-aBE3nmXVuq1mEwXerYIL9UwEHRjpiAhvVuLhKJY7KI


[quote="pid:46998, uid:10"]Tu niekto stihol urobit kopiu:[/quote] Článek je stále dostupný zde: https://www.ladikvetvicka.cz/single-post/očkováním-k-rakovině-nová-zjištění-jsou-šokující?fbclid=IwAR3NZVOfl1vppJ1o-aBE3nmXVuq1mEwXerYIL9UwEHRjpiAhvVuLhKJY7KI

že věří odborníkům
Tak, tak, vyrobili z toho náboženstvo. Treba veriť vedcom, lekárom, odborníkom, ale samozrejme s kritickým myslením, len tým našim, klaňajúcim sa pápežovi Faucimu a modliacim sa k WHO! A značná časť populácie sa vrhla v náruč tejto novej viery. Nielen komedianti, športovci a verejne známe osoby, tie sú tu len na to, aby na túto vieru lákali ďalších a ďalších. Je to bežný pseudoargument pieksovaných. Ako sa to spieva v tej pesničke? "Tisíce falošných spasiteľov ...."


[quote="pid:46987, uid:312"]že věří odborníkům[/quote]Tak, tak, vyrobili z toho náboženstvo. Treba veriť vedcom, lekárom, odborníkom, ale samozrejme s kritickým myslením, len tým našim, klaňajúcim sa pápežovi Faucimu a modliacim sa k WHO! A značná časť populácie sa vrhla v náruč tejto novej viery. Nielen komedianti, športovci a verejne známe osoby, tie sú tu len na to, aby na túto vieru lákali ďalších a ďalších. Je to bežný pseudoargument pieksovaných. Ako sa to spieva v tej pesničke? "Tisíce falošných spasiteľov ...."

Treba veriť vedcom, lekárom, odborníkom, ale samozrejme s kritickým myslením, len tým našim, klaňajúcim sa pápežovi Faucimu a modliacim sa k WHO


presne tak. To nemá byt viera, ale poznanie založené na argumentoch.


2veci treba mat na pamäti: tok peňazí s to, že ako sú dobrí a horší murári, pravnici, hocičo. Tak aj lekAri a vedci sú vséijaki. To že ich viac vidno, odborný kredit nepridáva.


[quote="pid:47037, uid:83"]Treba veriť vedcom, lekárom, odborníkom, ale samozrejme s kritickým myslením, len tým našim, klaňajúcim sa pápežovi Faucimu a modliacim sa k WHO[/quote] presne tak. To nemá byt viera, ale poznanie založené na argumentoch. 2veci treba mat na pamäti: tok peňazí s to, že ako sú dobrí a horší murári, pravnici, hocičo. Tak aj lekAri a vedci sú vséijaki. To že ich viac vidno, odborný kredit nepridáva.

To nemá byt viera


Verí sa iba Bohu, nie ľuďom. Tým môžeš iba ak dôverovať, pokiaľ sa o Tvoju dôveru sami zaslúžili.


[quote="pid:47045, uid:273"]To nemá byt viera[/quote] Verí sa iba Bohu, nie ľuďom. Tým môžeš iba ak dôverovať, pokiaľ sa o Tvoju dôveru sami zaslúžili.

Vakcinační fiasko na Gibraltaru: Co bude dál vzhledem k tomu, že covid vakcíny nefungují tak, jak nám slíbili?
Gibraltar v posledním týdnu zaznamenal 56 covid případů denně, což je nárůst od méně než 10 denně v září. Nárůst případů, který vláda popisuje jako exponenciální, přichází navzdory tomu, že Gibraltar má nejvyšší proočkovanost na světě. Více jak 118 % populace Gibraltaru je plně očkováno…
https://otevrisvoumysl.cz/vakcinacni-fiasko-na-gibraltaru-co-bude-dal-vzhledem-k-tomu-ze-covid-vakciny-nefunguji-tak-jak-nam-slibili/


**Vakcinační fiasko na Gibraltaru: Co bude dál vzhledem k tomu, že covid vakcíny nefungují tak, jak nám slíbili?** Gibraltar v posledním týdnu zaznamenal 56 covid případů denně, což je nárůst od méně než 10 denně v září. Nárůst případů, který vláda popisuje jako exponenciální, přichází navzdory tomu, že Gibraltar má nejvyšší proočkovanost na světě. Více jak 118 % populace Gibraltaru je plně očkováno… https://otevrisvoumysl.cz/vakcinacni-fiasko-na-gibraltaru-co-bude-dal-vzhledem-k-tomu-ze-covid-vakciny-nefunguji-tak-jak-nam-slibili/

Molekulární genetička MUDr. Soňa Peková informuje o odtajněných dokumentech společnosti Pfizer
https://www.infovojna.sk/article/video-molekularni-geneticka-mudr-sona-pekova-informuje-o-odtajnenych-dokumentech-spolecnosti-pfizer


**Molekulární genetička MUDr. Soňa Peková informuje o odtajněných dokumentech společnosti Pfizer** https://www.infovojna.sk/article/video-molekularni-geneticka-mudr-sona-pekova-informuje-o-odtajnenych-dokumentech-spolecnosti-pfizer

Nárůst srdečních poruch o 118 % a nadměrný nárůst úmrtí o 40 % u mladých dospělých od doby, kdy byli očkováni vakcínou Covid-19
Údaje, které má k dispozici skotská organizace Public Health Scotland, ukazují, že od poloviny května 2021 se ve Skotsku zvyšuje nadměrná úmrtnost, a to navzdory obrovskému poklesu úmrtí na Covid-19, přičemž u osob mladších 65 let došlo až k 40% nárůstu počtu úmrtí oproti pětiletému průměru.
Další statistiky však do jisté míry vysvětlují nárůst úmrtí mezi mladšími dospělými, protože údaje o zdravotních problémech souvisejících s kardiovaskulárními chorobami ukazují, že v některých týdnech od května 2021 došlo až ke 118% nárůstu počtu kardiovaskulárních případů u osob ve věku 15-44 let a až k 72% nárůstu počtu kardiovaskulárních případů u osob ve věku 45-64 let.
Vzhledem k tomu, že je nyní všeobecně známo, že vakcíny Covid-19 mohou způsobovat neobvyklé krevní sraženiny spojené s nízkou hladinou krevních destiček a také srdeční problémy v podobě myokarditidy a perikarditidy; zejména u mladších dospělých, dospívajících a dětí – lze se domnívat, že za mimořádný nárůst nadměrného počtu úmrtí a zdravotních problémů souvisejících s kardiovaskulárními chorobami u mladších dospělých mohou experimentální injekce? ...
https://www.infovojna.sk/article/narst-srdecnich-poruch-o-118-a-nadmerny-narst-umrti-o-40-u-mladych-dospelych-od-doby-kdy-byli-ockovani-vakcinou-covid-19


**Nárůst srdečních poruch o 118 % a nadměrný nárůst úmrtí o 40 % u mladých dospělých od doby, kdy byli očkováni vakcínou Covid-19** Údaje, které má k dispozici skotská organizace Public Health Scotland, ukazují, že od poloviny května 2021 se ve Skotsku zvyšuje nadměrná úmrtnost, a to navzdory obrovskému poklesu úmrtí na Covid-19, přičemž u osob mladších 65 let došlo až k 40% nárůstu počtu úmrtí oproti pětiletému průměru. Další statistiky však do jisté míry vysvětlují nárůst úmrtí mezi mladšími dospělými, protože údaje o zdravotních problémech souvisejících s kardiovaskulárními chorobami ukazují, že v některých týdnech od května 2021 došlo až ke 118% nárůstu počtu kardiovaskulárních případů u osob ve věku 15-44 let a až k 72% nárůstu počtu kardiovaskulárních případů u osob ve věku 45-64 let. Vzhledem k tomu, že je nyní všeobecně známo, že vakcíny Covid-19 mohou způsobovat neobvyklé krevní sraženiny spojené s nízkou hladinou krevních destiček a také srdeční problémy v podobě myokarditidy a perikarditidy; zejména u mladších dospělých, dospívajících a dětí – lze se domnívat, že za mimořádný nárůst nadměrného počtu úmrtí a zdravotních problémů souvisejících s kardiovaskulárními chorobami u mladších dospělých mohou experimentální injekce? ... https://www.infovojna.sk/article/narst-srdecnich-poruch-o-118-a-nadmerny-narst-umrti-o-40-u-mladych-dospelych-od-doby-kdy-byli-ockovani-vakcinou-covid-19

Očkovací látka Comirnaty od firem Pfizer a BioNTech by v případě jihoafrické mutace omikron mohla mít až 40krát menší účinnost než u původního koronaviru. Uvedl to tým Afrického výzkumného zdravotnického ústavu (AHRI). Soudí tak na základě testování 12 různých vzorků. Přesto by vakcína měla v drtivé většině případů zabraňovat těžkému průběhu nemoci...
https://www.infovojna.sk/article/vakcina-od-firem-pfizer-biontech-ma-proti-mutaci-omikron-40krat-mensi-ucinnost-nez-u-pvodniho-koronaviru-varuji-vedci


Očkovací látka Comirnaty od firem Pfizer a BioNTech by v případě jihoafrické mutace omikron mohla mít až 40krát menší účinnost než u původního koronaviru. Uvedl to tým Afrického výzkumného zdravotnického ústavu (AHRI). Soudí tak na základě testování 12 různých vzorků. Přesto by vakcína měla v drtivé většině případů zabraňovat těžkému průběhu nemoci... https://www.infovojna.sk/article/vakcina-od-firem-pfizer-biontech-ma-proti-mutaci-omikron-40krat-mensi-ucinnost-nez-u-pvodniho-koronaviru-varuji-vedci

Přesto by vakcína měla v drtivé většině případů zabraňovat těžkému průběhu nemoci...


tieto vakcíny ako vieme na príkladoch zo Škótska či iných krajín nepomohli v "drtivej väčšine" prípadov delty, ktorá podľa ICH slov je menej smrteľnejšia ako predchádzajúce kmene. Sú to len marketingové woo-doo uspávačov ovečiek, aby sa nechali opichávať do konca ich sveta.


[quote="pid:47362, uid:111"]Přesto by vakcína měla v drtivé většině případů zabraňovat těžkému průběhu nemoci...[/quote] tieto vakcíny ako vieme na príkladoch zo Škótska či iných krajín nepomohli v "drtivej väčšine" prípadov delty, ktorá podľa ICH slov je menej smrteľnejšia ako predchádzajúce kmene. Sú to len marketingové woo-doo uspávačov ovečiek, aby sa nechali opichávať do konca ich sveta.
Upravené 8. 12. 2021 o 23:52
72.81k
476
79
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept