Politika v SR
Kajúcnik, NAKA, polícia, Špeciálna prokuratúra, Špeciálny súd, GP, ÚS, súdy, Ministerstvo spravodlivosti_časť 2

Advokát Marek Para ide do väzby!

Má veľmi symbolické meno. Hneď mi nabehlo na myseľ: " (Vy)pustite Paru! ... lebo to vystrelí" (v súvislosti s jeho zatknutím) alebo "Plnou parou vpred" (pri úspešnom čelení proti lipšicovej mafii).
Znie to možno trochu úsmevne, ale tie slogany môžu mať obrovskú silu pri ich správnom použití. Je to druh matričného riadenia a NLP.


[quote="pid:70186, uid:492"]Advokát Marek Para ide do väzby![/quote] Má veľmi symbolické meno. Hneď mi nabehlo na myseľ: " (Vy)pustite Paru! ... lebo to vystrelí" (v súvislosti s jeho zatknutím) alebo "Plnou parou vpred" (pri úspešnom čelení proti lipšicovej mafii). Znie to možno trochu úsmevne, ale tie slogany môžu mať obrovskú silu pri ich správnom použití. Je to druh matričného riadenia a NLP.

Keď už sme pri tých symboloch, bolle bez dĺžňa je po tal. bublina. /značka Žilinkovej prilby/.


Keď už sme pri tých symboloch, bolle bez dĺžňa je po tal. **bublina**. /značka Žilinkovej prilby/.

Žilinka o údajnej príprave jeho vraždy: Na prednom kolese môjho auta chýbali štyri skrutky
Na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Pezinku pokračuje v utorok proces v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka, jeho snúbenice Martiny Kušnírovej a tiež v prípade plánovanej vraždy prokurátorov. Vypočutí by mali byť poškodení prokurátori.
/viac v článku/
https://dennikstandard.sk/201159/zilinka-o-udajnej-priprave-jeho-vrazdy-na-prednom-kolese-mojho-auta-chybali-styri-skrutky/


**Žilinka o údajnej príprave jeho vraždy: Na prednom kolese môjho auta chýbali štyri skrutky** Na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Pezinku pokračuje v utorok proces v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka, jeho snúbenice Martiny Kušnírovej a tiež v prípade plánovanej vraždy prokurátorov. Vypočutí by mali byť poškodení prokurátori. /viac v článku/ https://dennikstandard.sk/201159/zilinka-o-udajnej-priprave-jeho-vrazdy-na-prednom-kolese-mojho-auta-chybali-styri-skrutky/

Kovboji z NAKA: Násilím zadržiavali súdnu tajomníčku a vyhrážali sa, že vylomia súdny trezor
Absurdné divadlo predviedla polícia kvôli dvom "elitným" kajúcnikom.
Predseda Okresného súdu Bratislava III Roman Fitt opísal členom Súdnej rady SR nezákonný postup polície. 25. apríla prišli príslušníci NAKA na Okresný súd Bratislava III a žiadali o vydanie spisu, ktorý sa týka trestnej veci kajúcnikov Borisa Beňu a Ľudovíta Makóa a požadovali aj jeho utajovanú časť so stupňom utajenia "dôverné". Zákonná sudkyňa Iveta Halvoňová im spis odmietla dať, s odôvodnením, že by došlo k porušeniu zákona.
Policajti sa na súd vrátili o šiestej večer. V čase, keď tam už zo sudcov nebol takmer nikto, sa do budovy súdu natlačilo sedem príslušníkov NAKA. Tentokrát zatlačili na sudcu, ktorý mal v ten deň službu. Spis žiadali od neho Neuspeli ani tentokrát.
Do tretice všetko dobré - povedali si chlapci z NAKA a vtrhli do budovy súdu nasledujúce ráno. Už o trištvrte na sedem stepovali pri vrátnikovi. Ignorovali jeho upozornenie, že o tomto čase sa v budove ešte nikto nenachádza a statočne držali stráž pred miestnosťou s trezorom. Dve hodiny trpezlivo čakali na predsedu súdu.
Arogantní a drzí
Jaroslav Manák z NAKA odbor východ vyzval predsedu, aby mu vydal spomínaný vyšetrovací spis. Aby zbytočne neplytvali časom, Manák rovno povedal, že ich zaujímajú hlavne tie utajované prílohy. Čo tam potom, že nemali zákonný nárok čosi také dostať vôbec do rúk!
Keď predseda odmietol spis vydať, kovboji z NAKA ukázali, že ani so sudcami sa nebudú baviť v rukavičkách. Vyhrážali sa, že začnú prehľadávať všetky priestory a keď bude treba vylomia trezor a potom sa ešte uvidí, čo všetko sa tam nájde. Súdnu tajomníčku nasilu zadržiavali v trezorovej miestnosti.
"Na tieto vyhrážky som reagoval tým, že som im uviedol, že hrubým spôsobom prekračujú zákon, že si vyprosím takýto spôsob jednania," píše predseda Fitt.
Prišli po funuse
NAKA prestala besnieť až vo chvíli, keď bezpečnostná zamestnankyňa uviedla, že utajovanú prílohu si ráno prevzala prokuratúra a premotivovaní policajti sa na vlastné oči presvedčili, že nie je súčasťou predmetného spisu.
"Príslušníci NAKA uviedli do zápisnice, že upúšťajú od ďalšej prehliadky budovy súdu, nakoľko utajovaná príloha sa nenachádza v budove súdu," dozvedáme sa z vyjadrenia predsedu. Ten sa pozastavuje aj nad príkazom na vykonanie prehliadky, ktorý bol neobvykle široko koncipovaný. Zahŕňal možnosť prehľadať všetky miestnosti súdu a vlastne dovoľoval policajtom NAKA prevetrať všetky spisy tohto súdu. Navyše, príkaz neobsahoval podpis prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry. Súhlas vraj vydal telefonicky prokurátor Matúš Harkabus deň pred vykonaním prehliadky.
Predseda súdu žiada Súdnu radu, aby v tejto vážnej veci zaujala stanovisko.
https://plus7dni.pluska.sk/domov/kovboji-naka-nasilim-zadrziavali-sudnu-tajomnicku-vyhrazali-vylomia-sudny-trezor?itm_modul=plus7_topbox&itm_brand=plus7&itm_template=hp&itm_position=2


**Kovboji z NAKA: Násilím zadržiavali súdnu tajomníčku a vyhrážali sa, že vylomia súdny trezor** Absurdné divadlo predviedla polícia kvôli dvom "elitným" kajúcnikom. Predseda Okresného súdu Bratislava III Roman Fitt opísal členom Súdnej rady SR nezákonný postup polície. 25. apríla prišli príslušníci NAKA na Okresný súd Bratislava III a žiadali o vydanie spisu, ktorý sa týka trestnej veci kajúcnikov Borisa Beňu a Ľudovíta Makóa a požadovali aj jeho utajovanú časť so stupňom utajenia "dôverné". Zákonná sudkyňa Iveta Halvoňová im spis odmietla dať, s odôvodnením, že by došlo k porušeniu zákona. Policajti sa na súd vrátili o šiestej večer. V čase, keď tam už zo sudcov nebol takmer nikto, sa do budovy súdu natlačilo sedem príslušníkov NAKA. Tentokrát zatlačili na sudcu, ktorý mal v ten deň službu. Spis žiadali od neho Neuspeli ani tentokrát. Do tretice všetko dobré - povedali si chlapci z NAKA a vtrhli do budovy súdu nasledujúce ráno. Už o trištvrte na sedem stepovali pri vrátnikovi. Ignorovali jeho upozornenie, že o tomto čase sa v budove ešte nikto nenachádza a statočne držali stráž pred miestnosťou s trezorom. Dve hodiny trpezlivo čakali na predsedu súdu. **Arogantní a drzí** Jaroslav Manák z NAKA odbor východ vyzval predsedu, aby mu vydal spomínaný vyšetrovací spis. Aby zbytočne neplytvali časom, Manák rovno povedal, že ich zaujímajú hlavne tie utajované prílohy. Čo tam potom, že nemali zákonný nárok čosi také dostať vôbec do rúk! Keď predseda odmietol spis vydať, kovboji z NAKA ukázali, že ani so sudcami sa nebudú baviť v rukavičkách. Vyhrážali sa, že začnú prehľadávať všetky priestory a keď bude treba vylomia trezor a potom sa ešte uvidí, čo všetko sa tam nájde. Súdnu tajomníčku nasilu zadržiavali v trezorovej miestnosti. "Na tieto vyhrážky som reagoval tým, že som im uviedol, že hrubým spôsobom prekračujú zákon, že si vyprosím takýto spôsob jednania," píše predseda Fitt. **Prišli po funuse** NAKA prestala besnieť až vo chvíli, keď bezpečnostná zamestnankyňa uviedla, že utajovanú prílohu si ráno prevzala prokuratúra a premotivovaní policajti sa na vlastné oči presvedčili, že nie je súčasťou predmetného spisu. "Príslušníci NAKA uviedli do zápisnice, že upúšťajú od ďalšej prehliadky budovy súdu, nakoľko utajovaná príloha sa nenachádza v budove súdu," dozvedáme sa z vyjadrenia predsedu. Ten sa pozastavuje aj nad príkazom na vykonanie prehliadky, ktorý bol neobvykle široko koncipovaný. Zahŕňal možnosť prehľadať všetky miestnosti súdu a vlastne dovoľoval policajtom NAKA prevetrať všetky spisy tohto súdu. Navyše, príkaz neobsahoval podpis prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry. Súhlas vraj vydal telefonicky prokurátor Matúš Harkabus deň pred vykonaním prehliadky. Predseda súdu žiada Súdnu radu, aby v tejto vážnej veci zaujala stanovisko. https://plus7dni.pluska.sk/domov/kovboji-naka-nasilim-zadrziavali-sudnu-tajomnicku-vyhrazali-vylomia-sudny-trezor?itm_modul=plus7_topbox&itm_brand=plus7&itm_template=hp&itm_position=2
Upravené 4. 5. 2022 o 08:57

Kovboji z NAKA: Násilím zadržiavali súdnu tajomníčku a vyhrážali sa, že vylomia súdny trezor

ono toto ma aj iny rozmer a to ten, ze oni/my vsetci si myslime, ze na nas nepride a vzdy v nejakej forme pride.
Predmetna sudkyna (u ktorej mal byt spis) sudu BA III je pani Halvonova, ktora ma viac ako dost za usami A TERAZ SA CUDUJE aj spredsedom sudu


[quote="pid:70362, uid:679"]Kovboji z NAKA: Násilím zadržiavali súdnu tajomníčku a vyhrážali sa, že vylomia súdny trezor[/quote] ono toto ma aj iny rozmer a to ten, ze oni/my vsetci si myslime, ze na nas nepride a vzdy v nejakej forme pride. Predmetna sudkyna (u ktorej mal byt spis) sudu BA III je pani Halvonova, ktora ma viac ako dost za usami A TERAZ SA CUDUJE aj spredsedom sudu
Upravené 5. 5. 2022 o 04:23

I je pani Havlonova, ktora ma viac ako dost za usami A TERAZ SA CUDUJE aj spredsedom sudu

Áno, to je tá čo na jej pojednávaniach M.Daňo poukazoval na nezákonnosti v pojednávaní a vymákol ju v reštike , kde popíjala počas prac.doby. Neskôr ľudia nosili na jej súdy cedule, parafrázujem " každý má právo na sudcu ktorý v práci nepije."...Podala vtedy na neho aj TO, ale ona sama postihnutá nebola. Chutná svoju medicínu.


[quote="pid:70388, uid:492"]I je pani Havlonova, ktora ma viac ako dost za usami A TERAZ SA CUDUJE aj spredsedom sudu[/quote] Áno, to je tá čo na jej pojednávaniach M.Daňo poukazoval na nezákonnosti v pojednávaní a vymákol ju v reštike , kde popíjala počas prac.doby. Neskôr ľudia nosili na jej súdy cedule, parafrázujem " každý má právo na sudcu ktorý v práci nepije."...Podala vtedy na neho aj TO, ale ona sama postihnutá nebola. Chutná svoju medicínu.
Upravené 4. 5. 2022 o 09:07
123
17.39k
155
32
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept